Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το Μέλλον των Ελληνίδων?

Δυστυχώς οι περισσότερες Ελληνίδες δεν λαμβάνετε σοβαρά τα μηνύματα της ισλαμοποίησης της Ελλάδος και την τρομακτική καταπίεση που έρχεται με ταχείς ρυθμούς στο κεφάλι σας.
Δε μπορείτε δυστυχώς ακόμα να συλλάβετε τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην (Ελληνική?) κοινωνία. Το πολύ lifestyle , οι συνταγές μαγειρικής και τα τηλεσκουπίδια έχουν τσακίσει την νοημοσύνη σας και ίσως ακόμα και την πολύ ανεπτυγμένη εκ του φυσικού διαίσθησή σας.

Το ξέρατε ότι ο Μπέν Άλι και το κόμμα του ήταν μέλη στη Σοσιαλιστική Διεθνή της οποίας πρόεδρος ήταν ο giorgos;;


Όπως διαβάζουμε στα blogs antilogos και  filologos10., ο δικτάτορας Μπέν Άλι ( στη φώτο παρασημοφορεί τον σοσιαλιστή «ευεργέτη» της χώρας μας κ. Στρος Καν) και το σοσιαλιστικό του κόμμα, ανήκαν στη Σοσιαλιστική Διεθνή, στην οποία ανήκει και το σοσιαλιστικό κόμμα της χώρας μας (ΠΑΣΟΚ)  και της οποίας Πρόεδρος είναι ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός μας κ. Παπανδρέου.
Προφανώς εκεί στη Σοσιαλιστική Διεθνή, είτε δεν έχουν....
καλά αντανακλαστικά, αφού δεν κατάλαβαν τόσα χρόνια τώρα ότι ο Μπεν Άλι ήταν δικτάτορας και εξόντωνε συστηματικά πολιτικούς του αντιπάλους, είτε είναι μεγάθυμοι και συγχωρούσαν τον φίλο και μέλος τους δικτάτορα.

Βίντεο με μαστίγωμα γυναίκας επειδή τόλμησε να...φορέσει παντελόνια. Αυτόν τον πολυπολιτισμό μας έφεραν εδώ.

Βέβαια τα σαδιστικά γουρούνια το γλεντούν κανονικά. Φαίνεται πώς ο Αλλάχ διασκεδάζει τόσο πολύ τους πιστούς κατά την τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων, ειδικά άμα αυτά τα καθήκοντα είναι βασανισμοί και μαστίγωμα γυναικών.
Την ίδια ώρα η γυναίκα εκλιπαρεί και σπαράζει φωνάζοντας την Μάνα της. Μην το δείτε εάν δεν αντέχετε σκηνές βίας.

Αφιερωμένο στη “νέα διακυβέρνηση” του τόπου. Το έγκλημα που κάνατε με την ισλαμική κατοχή προκειμένου  να εκλέξετε τους εκλεκτούς καραγκιόζηδες υποψηφίους σας, ΔΕΝ παραγράφεται και θα το πληρώσετε.  http://www.olympia.gr/

Eίναι τουλάχιστον φαιδροί.Έπιασαν κάποιον γιατί πήγαινε φαί στο φούρνο χωρίς παραστατικά.

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι άνδρες του ΣΔΟΕ αυτή τη φορά δεν έπιασαν λαυράκι αλλά... δύο χοιρινά μπούτια!Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα.

Ο οδηγός ενός επιχειρηματία ανέλαβε να μεταφέρει ένα ταψί με φαγητό στο φούρνο της Κάτω Αχαϊας για ψήσιμο. Ο οδηγός είχε τοποθετήσει το ταψί στο κάθισμα του συνοδηγού, ωστόσο στη διαδρομή τον σταμάτησαν άνθρωποι του ΣΔΟΕ για έλεγχο.

Οι Ράμπο της Δίωξης οικονομικού εγκλήματος θεώρησαν πως η μεταφορά του κρέατος με το αυτοκίνητο της εταιρίας ήταν παράνομη αφού ο οδηγός δεν είχε να επιδείξει... παραστατικά!!!

Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επέμενε πως αφού το αυτοκίνητο ήταν επαγγελματικό, ο οδηγός όφειλε να φέρει έγγραφα για τη μεταφορά του... χοιρινού και παρά τις προσπάθειες του να τους πείσει πως δεν επρόκειτο για εμπόρευμα, του επέβαλαν πρόστιμο συνολικού ύψους 1200 ευρώ!

(Για να πιάνετε κανένα κοτόπουλο με πατάτες και μανέστρα καλοί είστε. Τι κάνετε όμως με τους πραγματικούς κλέφτες και απατεώνες??)

Έγινε παραγγελία του χαρτιού για τα ψηφοδέλτια??

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι η κυβέρνηση παρήγγειλε χαρτί για ψηφοδέλτια και ότι οι εκλογές θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους  μήνες. Ακόμα και αν είναι έτσι, δεν μας κάνει καμία εντύπωση, αντιθέτως θα λέγαμε πως το περιμέναμε. Οι αστείοι λεονταρισμοί του giorgos στην Τουρκία, η δήθεν κόντρα του με τη Γερμανία, η ξαφνική έγνοια του Παπουτσή για τους λαθρομετανάστες και η  ξαφνική ''ανακάλυψη'' των κοιτασμάτων στο Αιγαίο, φωτογραφίζουν επικείμενες εκλογές.

Η αποστολή του giorgos και της παρέας του εξετελέσθη με ταχύτατους ρυθμούς και το πολύ πολύ να αναλάβει τώρα δουλειά ο συμμαθητής του. Από τη στιγμή που η γερή αποψίλωση του κράτους έγινε, τώρα μένει μόνο η φασίνα για να λάμψει το μέρος και να εξαφανιστεί κάθε ίχνος ελληνικής παρουσίας και περιουσίας. Θα μείνει καθαρό και έτοιμο να υποταχθεί στα μεγάλα διεθνή αρπακτικά.

Aεροψεκασμών συνέχεια...(Chemtrails)

Επειδή είναι ένα θέμα που μας απασχολεί πάρα πολύ και επειδή χθές, 20 Ιανουαρίου 2011, οργίασαν τα αεροσκάφη και οι γραμμές τους στον ουρανό της Αττικής, λέμε να επιμείνουμε λίγο στο θέμα, μήπως και λάβουμε κάποιες απαντήσεις...

To video που θα δείτε,  είναι από τα πιο πειστικά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Το αλιεύσαμε από το http://www.imerologio.info/index.php?id=88 . Δείτε το προσεκτικά και καλού κακού αποθηκεύστε το γιατί δεν νομίζουμε να το αφήσουν να κυκλοφορεί για πολύ ακόμα.



Χημικοί ψεκασμοί- τα περίφημα chemtrails

Χωρίς Όρια 21-01-2011

CHEMTRAILS – αεροψεκασμοί από το http://taxalia.blogspot.com/
Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πολύ λεπτό ζήτημα... τα CHEMTRAILS (οι αεροψεκασμοί δηλαδή).

Λέμε λεπτό ζήτημα διότι ακόμη και η αναφορά του ζητήματος πολλές φορές μπορεί να σε κατατάξει στους «γραφικούς». Ο χαρακτηρισμός αυτός φυσικά δεν μας αφορά αλλά από την άλλη δεν μας αρέσει που τον χρησιμοποιούν καταχρηστικά προκειμένου να «αφορίσουν» οποιοδήποτε θελήσει να «ψάξει» ένα θέμα που εκ πρώτης όψεως μοιάζει υπερβολικό ή/και συνομωσίολογικό.

Πολλά έχουν γραφτεί στον τύπο αλλά κυρίως στο διαδίκτυο. Άλλα σοβαρά άλλα γελοία ή εν πάση περίπτωση υπερβολικά.

Εμείς εδώ δεν θέλουμε να γράψουμε πολλά. Εξάλλου στο τέλος της ανάρτησης θα βρείτε αρκετά λινκ για παραπάνω έρευνα.

Δεν μπορούμε να αποδείξουμε κάτι φυσικά, αλλά ανοίγουμε επίσημα και από εδώ, έναν διάλογο που στο διαδίκτυο έχει ανοίξει καιρό.
Είναι βέβαιο ότι σιγά σιγά όπως και σε άλλα θέματα, θα βρούμε την άκρη…

Να σας πούμε επιπλέον τα εξής: Ότι οι επόμενες αναρτήσεις μας θα έχουν την μορφή ντοκιμαντέρ (φωνή και video) αλλά και ότι ο σκοπός του Χωρίς Όρια είναι ακριβώς αυτός, να ασχοληθούμε με θέματα που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν υπερβολικά…

Το video-ταινία (μία ώρα και επτά λεπτά) που ακολουθεί έχει μεταφράσει η εκπληκτική vasoula και είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείτε να δείτε σε μορφή ντοκιμαντέρ για το θέμα. Αυτό διότι το θέμα αναλύει πολύ διεξοδικά η έμπειρη και εξειδικευμένη επιστήμονας Ρόζαλιντ Πήτερσον.

Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του '70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του '80.

Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων ... "ειδικών" αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναινεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.

Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστερια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε.

Δείτε το video


Πηγές – Αναφορές
http://aircrap.org/
http://ideografhmata.gr

1.100.000 Έλληνες έχασαν την ζωή τους την περίοδο της Γερμανικής κατοχής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
paros_glezos_roko.jpg
Το δημοτικό Συμβούλιο Πάρου με εισήγηση του Δημοτικού σύμβουλου ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ
εξέδωσε ψήφισμα για τις αποζημιώσεις της Γερμανίας.
O Μ.Γλέζος παρουσίασε τα γεγονότα της εποχής, τις επιπτώσεις που είχαν στην μετέπειτα εξέλιξη του Ελληνικού κράτους καθώς και πληθώρα στοιχείων, Σύμφωνα με αυτά η 1.100.000 Έλληνες έχασαν την ζωή τους την περίοδο της Γερμανικής κατοχής.
Η Ελλάδα με έχασε δηλαδή το 13% του πληθυσμού της. Είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης σε απώλειες.
Σε σημερινές τιμές τα χρέη της Γερμανίας, ανέρχονται χωρίς τους τόκους στα 162 δις ευρώ. Με τους τόκους – κανονικούς, όχι τοκογλυφικούς σαν αυτούς που μας δανείζουν τώρα οι Γερμανοί- το χρεός ξεπερνάει το 1τρις ευρώ,

ΣΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Με την ενοποίηση της Γερμανίας, όλες οι χώρες εισέπραξαν τα χρήματα που τους αναλογούσαν, όπως αυτές καθορίσθηκαν με την λήξη του πολέμου. Μόνο η Ελλάδα δεν διεκδίκησε να εισπράξει τις αποζημιώσεις.
Οι κάτοικοι του Διστόμου εξαναγκάστηκαν να ζητήσουν καταφύγιο στην Ιταλία, όταν η κυβέρνηση Σημίτη με συμπαιγνία ανέτρεχε την απόφαση του Αρείου Πάγου περι αποζημιώσεων.Η Ομιλία του Μανώλη Γλέζου στο δημοτικό συμβούλιο εδω

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ:Οι πολυεθνικές της «φιλανθρωπίας» - Tα κωδικοποιημένα ονόματα BINGO. RINGO,BRINGO,PINGO


Φωτογραφίες που χτυπούν στο θυμικό χρησιμοποιούν συχνά στις διαφημιστικές εκστρατείες τους για εράνους στην Αφρική μεγάλες βρετανικές ΜΚΟ...

Associated Press
Ο όρος Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) χρησιμοποιήθηκε, στη σύγχρονη ιστορία, για πρώτη φορά απ' τον ΟΗΕ το 1948 και αφορούσε σε επιλεγμένες διεθνείς οργανώσεις που ήταν απαλλαγμένες απ' τη φορολογία και διενεργούσαν, ως επί το πλείστον, ανθρωπιστικές αποστολές (π.χ., Διεθνής Ερυθρός Σταυρός). Διόλου τυχαία, η δυναμική εμφάνισή τους συνέπεσε με τις προσπάθειες των ΗΠΑ να χειραγωγήσουν οικονομικά και πολιτικά την πληγωμένη απ' τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο Ευρώπη...
Αρχικά χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες. Σε εκείνες με τη γενική και σε εκείνες με την ειδική θέση (στάτους) συμβούλου απ' το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ. Σύντομα οι δραστηριότητές τους

Εικόνα από εφημερίδα του μέλλοντος!!!!!!!

Πουλήστε μας τα νησιά σας απένταροι Έλληνες και μαζί και την Ακρόπολη!!!

Τα γερμανικά γουρούνια, επιμένουν στις προκλήσεις. Αυτά που έλεγαν πριν από 1 χρόνο, λένε και σήμερα. Εμείς θα κάτσουμε ακόμα μια φορά άπραγοι απέναντι στις χυδαιότητές τους?

Το παρακάτω βίντεο αναφέρεται στις προκλητικές απαιτήσεις που είχαν τολμήσει να ξεστομίσουν πριν από ένα περίπου χρόνο.

 http://www.youtube.com/watch?v=zyD8_xejeFs


Έναν χρόνο μετά από εκείνη την περίοδο τη γεμάτη ανθελληνικό μίσος και προκλήσεις από τα ποταπά γερμανικά έντυπα, έρχονται και νέες προκλήσεις, φρέσκιες και σημερινές, προερχόμενες  από τον σύμβουλο της Χιτλερο-Μέρκελ:


''Η Ελλάδα θα πρέπει να ασφαλίσει το χρέος της με τα αγαθά που διαθέτει, όπως τα νησιά, έτσι ώστε να πείσει τις αγορές ότι τα χρήματα που δανείζεται δεν θα χαθούν ''

Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να λέει η Ελλάδα, σύμφωνα με το Γερμανό “σοφό” δεν μπορεί να πείσει τις αγορές ότι θα μπορέσει να ξεπληρώσει τα δάνεια. Οι αγορές θέλουν κάτι πιο... χειροπιαστό:

"Τα δημόσια αγαθά αποτελούν σταθερή ασφάλεια. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια κατάσταση που θα νικήσει τον ψυχολογικό πόλεμο" αναφέρει. "Τα νησιά πάντα θα αξίζουν περισσότερα από τα χρέη της χώρα, έτσι δεν χρειάζεται να πουληθούν"
λέει ο πολύς κύριος Μπλουμ.


Ακόμα να επέμβει ο εισαγγελέας για την κυρία Τρέμη;

Τζαβάρας VS Mega
Πριν από 3 χρόνια, διώχθηκε και καταδικάστηκε ο πρώτος blogger για “προτροπή σε κακουργηματική πράξη” (κακούργημα). Πολλοί δεν την γνωρίζουν αυτή την ιστορία όπως και δεν γνωρίζουν ότι η δίωξη – ταυτοποίηση εξπρές έγινε μετά από μήνυση του κυρίου διευθυντή ειδήσεων του MEGA.
Η επίμαχη φράση ήταν “Αν θα σε …”, απευθυνόμενη στον διευθυντή ειδήσεων και ο εισαγγελέας δέχθηκε ότι αποτελεί τεκμηρίωση του εγκλήματος.
Χθες το βράδυ λοιπόν, η κυρία Τρέμη από το υψηλής τηλεθέασης δελτίο του ίδιου καναλιού, ξέχασε το “Αν” και είπε ξεκάθαρα απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του λαού της Ηλείας ότι “Θα σας πάρουν με τις πέτρες”.
Το εάν κάποιος χωνεύει ή όχι τον Τζαβάρα, τους βουλευτές και την δημοκρατία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Στο κάτω κάτω, με την ψήφο του λαού πάνε στην βουλή.
Το να εκτοξεύει απειλές όμως η κυρία Τρέμη από την θέση ισχύος μίας ΑΕ που όχι μόνο δεν εκπροσωπεί τον λαό αλλά ιδιωτικά συμφέροντα, αυτό είναι θέμα δημοκρατίας και σεβασμού στο πολίτευμα.
Εάν δεν επέμβει ο εισαγγελέας σημαίνει ότι η δικαιοσύνη συγκαλύπτει μία σειρά προκλητικών θέσεων και λειτουργεί με δύο μέτα και δύο σταθμά.
Εάν νομίζει η Ελληνική δικαιοσύνη ότι η υπάλληλος μίας ΑΕ έχει το δικαίωμα να απειλεί το πολίτευμα, τότε λειτουργεί αντισυνταγματικά και συγκαλύπτει. Εάν η κυρία Τρέμη απευθύνεται με αυτό το ύφος σε θεσμικούς λειτουργούς που φέρουν κάποιες χιλιάδες ψήφους του Ελληνικού λαού,
εάν η κυρία Τρέμη πιστεύει ότι ένας εκλεγμένος εκπρόσωπος δύναται να χάσει τον θεσμικό του ρόλο με μερικές πέτρες στο κεφάλι,
εάν η κυρία Τρέμη μείνει ατιμώρητη,
Τότε απλά η ίδια η δικαιοσύνη έχει καταλύσει το πολίτευμα.
http://www.olympia.gr/

Ιστοσελίδες που ενημερώνουν για τις απεργίες.

Τον τελευταίο καιρό λόγω των οικονομικών μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση, οι απεργίες έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας του πολίτη.


Με αφορμή τις απεργίες, δημιουργήθηκαν διάφορα sites όπως το apergies.gr και το apergia.gr μέσα από τα οποία κάθε χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις απεργίες της ημέρας κι έτσι να είναι προετοιμασμένος όταν ξεκινήσει να πάει στη δουλειά του.

Μega “Tremoulo”….

Ακόμα να ανεβάσουν στην ιστοσελίδα του MEGA, το χθεσινό κεντρικό ειδήσεων των 8 μμ.
Έχουν περάσει 13 ώρες και ακόμα στη θέση του κεντρικού δελτίου έχουν το μεσημβρινό δελτίο.
Δείτε και μόνοι σας..
Κάντε κλικ στον πιο κάτω σύνδεσμο και θα δείτε το μεσημβρινό (αντι του κεντρικού όπως θα έπρεπε) δελτίου ειδήσεων
Τι έχουν να φοβηθούν άραγε;
Τόσο πολύ τους ταρακούνησε ο Τζαβάρας και πάθανε Μega “Tremoulo”….
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/01/ega-tremoulo.html

To κίνημα 'Δεν πληρώνω' και στα ΜΜΜ και σε λίγο παντού...Τότε θα δούνε τη δύναμή μας!

“Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν τα ... διόδια” μοιάζουν να λένε οι πολίτες που είδαν πως μια οργανωμένη αντίδραση μπορεί να έχει αποτέλεσμα

και ... ξαφνικά η φωνή τους να ακουστεί και πολύ περισσότερο να αποκτήσει δύναμη δρομολογώντας εξελίξεις.
Στη “γιαφκα” του Ρουφ, μια καφετέρια όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 150 εκπρόσωποι επιτροπών πολιτών το σύνθημα στον τοίχο έγραφε “πειθαρχία τέλος-ζωή μαγική”.
Η εξήγηση ήρθε αμέσως μετά από τις συζητήσεις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” οι πολίτες σκέφτονται να επεκτείνουν τη δράση παντού, σε ό,τι τους ματώνει. Στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ κλπ
Ήδη στο στόχαστρο έχουν μπει οι αυξήσεις 40% στα εισιτήρια και 80% στις μηνιαίες κάρτες. Ξεκινούν εκστρατεία ενημέρωσης σε στάσεις και λεωφορεία και προγραμματίζουν για την πρώτη Φεβρουαρίου ημέρα χωρίς ακύρωση εισιτηρίου.
Τα μέλη των επιτροπών θα βρεθούν σε σταθμούς και στάσεις και θα λένε στους πολίτες να μην πληρώσουν για να στείλουν το μήνυμα... Θα είναι η πρώτη αλλά όχι η τελευταία ημέρα που δεν θα πληρώσουμε λένε...
Παράλληλα ετοιμάζονται νέες κινητοποιήσεις στα διόδια για τις 6 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά τα μέλη των επιτροπών θα πάνε... Αττική οδό.

3 εκατομμύρια ευρώ οι μέχρι στιγμής εισπράξεις για τους Αφγανούς δουλέμπορους

Αφγανοί επιχειρηματίες με εμπορικές δουλειές στο κέντρο της Αθήνας,οι δουλέμποροι της Κέρκυρας



Δύο αδέλφια, επιχειρηματίες, είναι οι εγκέφαλοι του μεγαλύτερου κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών από τη χώρα μας προς χώρες της Ε.Ε. Το κύκλωμά τους οργάνωσε και το ταξίδι των Αφγανών λαθρομεταναστών, το πλοίο των οποίων βούλιαξε ανοιχτά της Κέρκυρας.

Ο ένας από τους δύο αδελφούς βρίσκεται από προχθές το βράδυ στα χέρια της αστυνομίας, ενώ ο αδελφός του αναζητείται. Συνελήφθη σε εμπορικό κατάστημα ιδιοκτησίας του, στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στο οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής, στον οποίο οι αρμόδιες αρχές βρήκαν πολύτιμα στοιχεία αλλά και ντοκουμέντα για τη δράση του κυκλώματος. Καλά ενημερωμένες πηγές σημείωναν χθες ότι στον σκληρό δίσκο βρέθηκαν κατ’ αρχάς τα περισσότερα ονόματα από όσα δήλωσαν στις εκεί αστυνομικές αρχές οι 230 ναυαγοί της Κέρκυρας και δίπλα από αυτά, σε μορφή τιμοκαταλόγου, διάφοροι κωδικοί που απ’ ό,τι διαπιστώνεται, ανταποκρίνονται σε χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 3.000 μέχρι 4.000 ευρώ.

Οπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, όλοι οι μετανάστες που βρέθηκαν να

Μη ζορίζετε άλλο τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας με αναγκαστική απαλλοτρίωση, γιατί θα πάθετε ό,τι και με τα διόδια.

Απώλεια οικοδομησημότητας = Απώλεια αξίας της ιδιοκτησίας*. Πως μπορούν να αντιδράσουν οι πολίτες στα μέτρα της τίνας;


Απώλεια οικοδομησημότητας = Απώλεια αξίας της ιδιοκτησίας*.Απώλεια αξίας της ιδιοκτησίας* = ΑπαλλοτρίωσηΣκεφτήκατε ποτέ ότι αν τα πάρουν στο κρανίο οι ιδιοκτήτες ακινήτων που τους απαλλοτριώνετε την αξία της ιδιοκτησίας τους –με την άρση οικοδομησημότητας- των ιδιοκτησιών τους- τι μπορούν να κάνουν;
(Δείτε τι κάνανε στις αυξήσεις των τελών κυκλοφορίας, με την παύση κυκλοφορίας οχημάτων, στα διόδια... και στις αυξήσεις των εισητηρίων, με το κίνημα δεν πληρώνω...)

Να  μερικά:…

Να προσφύγουν δικαστικά στα Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά δικαστήρια για αποζημίωση.

Να προσφύγουν απαιτήσουν δικαστικά στα Ελληνικά ή Ευρωπαϊκά δικαστήρια την επιστροφή των φόρων που πλήρωσαν για αυτά τα ακίνητα, ως άρτια και οικοδομήσιμα ακίνητα!

Να αφήσουν δάνεια απλήρωτα που έχουν προσημειώσει, έτσι και αλλιώς αυτό που θα τους πάρει η τράπεζα, πλέον δεν έχει αξία!

Να αρχίσουν να καλλιεργούν -ή να αποψιλώνουν- ότι να ναι… οτιδήποτε δηλαδή δεν θα ταιριάζει στο «περιβάλλον» ή γενικότερα… Στην τελική ιδιοκτησία τους είναι η γη, δεν έχει γίνει απαλλοτρίωση!

Να αρχίσουν να πουλούν την γη σε λαθρομετανάστες –με προσύμφωνα πώλησης-
Έτσι οι (λάθρο) μετανάστες αυτοί θα έχουν δικαιώματα (ΟΓΑ, να κάνουν έναρξη επιχείρησης κλπ)

Να αρχίσουν να πουλούν τη γη σε τούρκους, αυτοί έχουν λεφτά να αγοράσουν…

Να νοικιάσουν την γη σε βοσκούς –μαζί με όμμορες ιδιοκτήτες- σε τσελιγκάδες, οι οποίοι με την βοσκή της περιοχής δεν θα αφήσουν κολυπηθρόξυλο και η περιοχή θα γίνει απροσπέλαστη για τους πολίτες από τα τσομπανόσκυλα…

Θέλετε και άλλα;;
Άλλη μέρα, σήμερα ακούμε και τις δικές σας ιδέες!!


*Με δεδομένο ότι η γεωργική γη -υψηλής παραγωγικότητας- στην οποία δεν μπορεί κάποιος να οικοδομήσει (χωράφια σε κάμπους κλπ) κοστίζει 500€ εώς 2000€ το στρέμμα.

«Δεν πληρώνω» σε Συγκοινωνίες και Αττική Οδό



Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει πλέον το κίνημα των πολιτών «Δεν πληρώνω», αφού, μετά την άρνηση καταβολής διοδίων στους υπό παραχώρηση αυτοκινητοδρόμους, σύντομα ξεκινούν ανάλογες κινητοποιήσεις και κατά των αυξημένων εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Με απόφαση των επιτροπών Αττικής του κινήματος εγκρίθηκε η πρόταση για την πραγματοποίηση σειράς ενεργειών, προκειμένου να εμποδίσουν την πληρωμή των «τσουχτερών» πλέον εισιτηρίων.

Το πόρισμα Καμένου για τη SIEMENS, οι 9 που κατονομάζει

ΕΚΘΕΣΗ- ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΤΗΣ SIEMENS ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι διεθνείς συμβάσεις που ενσωματώνονται στο εσωτερικό δίκαιο υπερισχύουν αυτού, άρα και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Ο νόμος λοιπόν 3424/2005, που τροποποιήθηκε με τον 3691/2008, ενσωματώνει την οδηγία 2001/97 για έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες που τροποποιεί τον Ν. 2331/95 δεν δεσμεύεται με...
 την παραγραφή του νόμου περί ευθύνης υπουργών (συν. 1 ).

Από τα πραγματικά περιστατικά της εξέτασης μαρτύρων και της δικογραφίας προκύπτουν καταφανώς,

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΡΗΜΑΞΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ!


Οδηγώντας κάπου έξω από το Δρομοκαΐτειο, το γνωστό «τρελλάδικο» στο Χαϊδάρι αντιλήφθηκα έναν καυγά. Σταματώντας στο φανάρι διαπίστωσα ότι ένας Πακιστανός χτυπούσε ανελέητα έναν Έλληνα τρόφιμο από αυτούς που έχουν θεωρηθεί μη επικίνδυνοι και γι αυτό το λόγο τους αφήνουν λίγες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας να τριγυρίζουν έξω από το ίδρυμα, πότε χαμένοι στον κόσμο τους και πότε ζητιανεύοντας.

Εκεί στο Μέγα έχουνε πάθει πανικό επειδή αποκαλύπτεται ο εμετικός ρόλος τους?


Η ΕΣΗΕΑ θα εγκαλέσει την κ. Τρέμη;
Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, η κ. Τρέμη απειλεί τον κ. Τζαβάρα ότι «θα σας πάρουν με τις πέτρες…»
Ποιούς θα πάρουν με τις πέτρες το ξέρουμε όλοι καλά :
Στο μεταξύ η ΕΣΗΕΑ τι κάνει;
Θα εγκαλέσει την κ. Τρέμη για όσα απαράδεκτα δεοντολογικά, ηθικά και από κάθε άλλη άποψη εκτόξευσε απόψε σε έναν βουλευτή που τόλμησε να πει την αλήθεια και να διαμαρτυρηθεί για τον προπηλακισμό που υφίστανται πολιτικοί και μη από τα κανάλια της διαπλοκής;
Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=dD4S9TLHe3A&feature=player_embedded
antinews.gr

Το ποιός είναι λαμόγιο, φαίνεται στην οθόνη…

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/01/01_20_2011_20_18_06.jpg?w=396&h=316Για να παραφράσουμε την ιστορική ρήση Πρετεντέρη “το ποιός είναι Καραγκιόζης φαίνεται στην οθόνη…”
Είχαν και το θράσος να βάλουν τον Τσίμα στο πάνελ!
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το Mega παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης;
Ποιό; το ΜΕΓΚΑ που δεν άκουσε τίποτα για το ΔΝΤ (μέχρι που ήρθε…)
Που δεν είχε ακούσει ΤΙΠΟΤΑ για το σκάνδαλο της Siemens (μέχρι που έσκασε…)
Που αναφέρθηκε στην φυγή Γιουνγκ  για μερικά δευτερόλεπτα,
Που καθόταν και παζάρευε με μία εκβιάστρια για ένα τσοντοDVD αλλά μίλαγε για “σκάνδαλο”…
Το MEGA των εργολάβων και των βαρώνων.
Το MEGA των διοδίων και των δημοσίων έργων.
To MEGA με μετόχους συνεταιράκια της Goldman Sachs που διώκεται και καταδικάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το MEGA της χλίδας και των φίλων του Χριστοφοράκου, θαυμαστές της Φόρμουλα 1.
Το MEGA της κυρίας Τρέμη που απειλεί ότι ο λαός θα πάρει τους πολιτικούς με τις πέτρες.
Εμ βέβαια, γιατί οι πολιτικοί έπαιρναν της βαλίτσες για να τρώνε κάποιοι βαρώνοι με τα ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ!
Αρχίστε να εξαφανίζεστε… Ξυπνήσαμε.
olympia.gr

Η Τυνησία θα μοιάζει με σχολική εκδρομή... μπροστά σε αυτά που θα γίνουν εδώ

Που φτάσαμε… Σε ποια κατάντια…
Σε ποιο βόθρο μας έχουνε ρίξει…
Ένας λαός ολόκληρος να είμαστε φόρου υποτελείς στον Μπόμπολα, στον κάθε Μπόμπολα και στους κρατικοδίαιτους έλληνες τραπεζίτες της συμφοράς!
 

Ήθελα να ήξερα που θα κρυφτείτε νταβάδες, 
πλαστοσφυγμομέτρες, ρουφιανοδημοσιογράφοι και κωλοεργολάβοι όταν ξεσπάσει η οργή του λαού 
Μας προκαλούν τα κτήνη με τις ......κωλοφυλλάδες, τα βοθροκάναλα και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων του κ#&;*@ που στήσανε με τα δικά μας λεφτά…

Ένα εκατομμύριο κοντεύουν να φτάσουν οι άνεργοι, αλλά είναι κατενθουσιασμένοι με τον Τζέφρυ και τον Παπακωνσταντίνου που τους πήραν και το σώβρακο, αισθάνονται υπερήφανοι που δεν έχουνε να φάνε, κατασυγκινημένοι που ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας… γι αυτό και θαξαναψηφίσουν με χέρια και με πόδια το ΠΑΣΟΚ της κοινωνικής εξαθλίωσης και της εθνικής μειοδοσίας και μάλιστα με 8 πόντους μπροστά από το δεύτερο κόμμα!!! 
Μάλιστα, για τόσο ηλίθιους μας έχουν…
Για τόσο του χεριού τους…
Κοπρίζουν και μας ρίχνουν τα περιττώματα που παράγουν στα μούτρα…
Φάτε μ@$@%& …
 
Μέχρι την ημέρα της μεγάλης οργής που τα γεγονότα της Τυνησίας θα φαντάζουν σχολική εκδρομή μπρος στα επερχόμενα και τα αναπόφευκτα

Αυτά που δεν έδειξαν τα δελτία ειδήσεων για την επίσκεψη του Giorgos στην Κοζάνη.

Όπου εμφανίζεται ο Giorgos, ο κόσμος εξαγριώνεται και τον βρίζει με τα χειρότερα λόγια και η   αστυνομία υπηρετεί το, γνωστό σε όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα, καθήκον της καταστολής των πολιτών. Το ίδιο έγινε και στην Κοζάνη όπου πήγε για να προαναγγείλει την δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή. Δείτε τι έγινε από υπαλλήλους της ΔΕΗ, φοιτητές και συμβασιούχους, τη μανία της αστυνομίας και την προσπάθεια να τους απομακρύνουν από τον giorgos. Και υπόψιν, ότι η Κοζάνη είναι περιοχή που υποστηρίζει το Πασοκ και από εκεί κατάγεται και το άλλο μεγάλο πουλέν του giorgos, o Παπακωνσταντίνου.
Φυσικά η είδηση από τα δελτία ειδήσεων παντού θάφτηκε ή υποβαθμίστηκε με μια μικρή αναφορά. Το μόνο που έδειξαν ήταν το χαμόγελο ικανοποίησης του giorgos σαν να είχε εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο που τον περίμενε.
βίντεο απ’το taxalia


Τυχόν συγκάλυψη της Siemens θα σημάνει και την κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού

Όταν υπάρχουν 161 επίορκοι πολιτικοί που χρηματίστηκαν για να διευκολύνουν το Γερμανικό πλιάτσικο στην Ελλάδα, είναι αντιληπτό ότι η εξάρθρωση της συμμορίας γίνεται θεωρητικά αδύνατη.
Η συγκάλυψη όμως και ο τρόπος με τον οποίον θα μεθοδευτεί θα σημάνει και την κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού. Αυτό πρέπει όλοι να το θεωρούν δεδομένο και να λάβουν τα μέτρα τους.
Αυτοί που θα διασωθούν σε ενδεχόμενη παραγραφή δεν είναι κομματικοί σχηματισμοί αλλά μονάδες που θα υψώσουν ανάστημα απέναντι στην ομερτά των εγκληματιών. Σε αυτούς θα ανήκει και η επόμενη μέρα.

Ομαδική εισβολή λαθροθήρων





Οργανωμένη επιδρομή λαθροθήρων σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού, παρουσία μάλιστα της Αστυνομίας, του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου και του Συνεταιρισμού Αλιέων, οι οποίοι παρακολουθούσαν ανήμποροι την εισβολή. «Πέντε βάρκες με μηχανές κυνηγούσαν παράνομα για μιάμιση ώρα στον πυρήνα του Εθνικού Πάρκου, όπου απαγορεύεται αυστηρά το κυνήγι. Στις βάρκες επέβαιναν εννέα άτομα, τα περισσότερα από τα οποία φορούσαν κουκούλες που κάλυπταν πλήρως τα πρόσωπά τους», είπε στην «Κ» η κ. Μαλαμώ Κορμπέτη, από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και αυτόπτης μάρτυρας της εισβολής.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Παρασκευή 28 Γενάρη 6 μμ ανοίγουμε την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Αυτά τα τρία παλικάρια γιατί δεν πήραν θέση για την προχθεσινή βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα?


Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα του Αγ. Παντελεήμονα, στα οποία είδαμε τα ΜΑΤ να ορμάνε με μένος μέσα στην εκκλησία, πετώντας χημικά σε γιαγιάδες και παιδάκια και χτυπώντας ακόμα και τον παπά που ήταν στην πόρτα, μας δημιουργήθηκαν ορισμένες απορίες: To Λαός και ο κ. Καρατζαφέρης, πήραν συγκεκριμένα εκλογικά ποσοστά, έχοντας κάνει λάβαρο το πρόβλημα των μεταναστών στην Ελλάδα και την υπόσχεση να αγωνιστούν προκειμένου να επιτύχουν άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών από τη χώρα.
    Ο κύριος Πλεύρης, αρέσκεται να μιλάει στη Βουλή για την αύξηση της εγκληματικότητας, των βιασμών, των δολοφονιών και του παρεμπορίου που έχουν προκύψει απο την ανεξέλεγκτη είσοδο των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, αλλά για τα προχθεσινά γεγονότα και τη στάση της αστυνομίας τι έχει να πει ?
        
          Ο κύριος Γεωργιάδης, ο οποίος ακούραστα εμφανίζεται στα κανάλια και τις τηλεοράσεις για το ίδιο θέμα, γιατί, μετά τα προχθεσινά γεγονότα περιορίστηκε σε ανακοινώσεις τύπου κατά τις οποίες ενοχοποιούσε τους ''αριστεριστές'' και τους ''Χρυσαυγίτες'?. Αυτοί έδειραν τον κόσμο? Αυτοί έσπασαν την εκκλησία? Αυτοί πέταξαν χημικά στις ηλικιωμένες και τα παιδιά? Αυτοί έδειραν τον παπα? Για τον δολοφονικό ρόλο της αστυνομίας γιατί δεν κάνατε ούτε μισή αναφορά κύριε Γεωργιάδη?

Όσο για τον κύριο Βορίδη, δε λησμονούμε κάτι προεκλογικά φυλλάδια που μοίραζε ως ακροδεξιός υποψήφιος για το Δήμο Αθήνας, πολλά χρόνια πριν προσχωρήσει στο Λαός,  ούτε το περιεχόμενό τους που ήταν ιδιαίτερα εχθρικό προς τους αλλοδαπούς, σε μια εποχή που ούτε στο ελάχιστο δεν άγγιζε την τραγικότητα της σημερινής κατάστασης.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, πού ήτανε προχθές αυτά τα παλικάρια και γιατί δεν έχουν βγάλει ούτε μια ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους κατοίκους της περιοχής και καταδίκης των αστυνομικών δυνάμεων?  Είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν θέλουμε να σκεφτούμε ότι οι λόγοι είναι ψηφοθηρικοί λόγω του μεγάλου αριθμού αστυνομικών που ψηφίζουν το κόμμα τους...

Όσο για τους τρελούς πανηγυρισμούς από μέρους των αστυνομικών που ακούγονται στο παρακάτω βίντεο στην φετινή κοπή πίτας της ΕΛ-ΑΣ για τον κ.Γεωργιάδη, επειδή -επαναλαμβάνουμε ότι- είμαστε καλοπροαίρετοι, τους θεωρούμε εντελώς τυχαίους.

Agiovasilema

Και αυτός ο άνθρωπος ήταν Υπουργός Παιδείας της χώραςμας, είναι τώρα Τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ...

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…

Posted by UDemand στο http://www.olympia.gr/

...και θέλει να γίνει και ηγέτης της κεντροδεξιάς παράταξης…. Η απόλυτη κατάντια…


Για να μην πούμε ότι όλα αυτά τα συμφέροντα που προσπαθούν να ελέγξουν την πολτική μιας χώρας, ψάχνουν πάντα για διάτρητους ανθρώπους…

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του Κώστα Χαρδαβέλλα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

Άρης: Ο Θεός της χλιδής… με δικά μας λεφτά!

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Απίστευτες αποκαλύψεις για παρανομίες, συμβάσεις σε ημετέρους και κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος περιλαμβάνονται στο πόρισμα Ελεγκτών του Δημοσίου στον ΕΟΤ για το 2008 και το 2009.
Ένα παράδειγμα: επί υπουργίας Άρη Σπηλιωτόπουλου μέσα σε τρεις μήνες πληρώθηκαν από τον ΕΟΤ για κομπολόγια, στυλό και καρφίτσες περίπου 400.000 ευρώ! Εννοείται ότι τα αντικείμενα αυτά δίνονταν από το γραφείο δημοσίων σχέσεων ως δώρα.
Ένα άλλο παράδειγμα: 7 Ιανουαρίου 2009 ο ΕΟΤ προμηθεύεται από επώνυμο κοσμηματοπωλείο ένα κολιέ λευκόχρυσο με ρουμπίνι, ένα κολιέ χρυσό με μπριγιάν, 20 ζευγάρια κρεμαστά σκουλαρίκια μεγάλου μεγέθους και ένα ολόχρυσο κομπολόι. Δώρα, όπου δεν υπάρχει πουθενά το όνομα των παραληπτών τους. Σύμφωνα με πράξη του Επιτρόπου του ελεγκτικού συνεδρίου παραμένει άγνωστο σε ποιων τα χέρια πέρασαν τα πολύτιμα αυτά δώρα.
Αλλά και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ ήθελε να περπατάει πάνω σε μεταξωτά χαλιά στο γραφείο του και να βλέπει σπάνιους πίνακες ζωγραφικής. Έτσι στις 7 Ιανουαρίου 2009 βγαίνει η απόφαση του ΕΟΤ υπ’ αριθ. 504035, με την οποία εγκρίνεται δαπάνη 8.330 ευρώ για την αγορά μεταξωτού χαλιού για το γραφείο του γενικού γραμματέα ΕΟΤ και άλλη δαπάνη 136.238 ευρώ για αγορά έξι πινάκων ζωγραφικής για το γραφείο του.
Στο πόρισμα των δημοσίων ελεγκτών αναφέρονται και τα ταξίδια που πλήρωνε σε δημοσιογράφους ο ΕΟΤ για να… λιβανίζουν τον εκάστοτε γενικό γραμματέα και υπουργό Τουρισμού με αποτέλεσμα οι δαπάνες του γραφείου δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ μέσα σε ένα χρόνο να αυξηθούν κατά 48% έναντι του προηγούμενου έτους (μεταξύ 2008-2009) και να φτάσουν τα 8,6 εκατομμύρια ευρώ.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ο Κωνσταντίνου τώρα οργανώνει απεργίες πείνας λαθρομεταναστών.. και απειλεί τον Παπουτσή με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Δήλωσε με περίσσιο θράσος.
"Ζητάμε συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής και θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων",
Σήμερα το πρωί η Επιτροπή, την οποία αποτελούσαν οι  Κωνσταντίνου, Βάρτζελη και τρεις εκπρόσωποι των προσφύγων, έγινε και πάλι δεκτή από τους συμβούλους του υπουργείου, κ. Αμοιρίδη και Μάρκου. Η Επιτροπή ζήτησε να χορηγηθεί πολιτικό άσυλο στους απεργούς πείνας, των οποίων απειλείται η ζωή. Στο ερώτημα πότε θα συγκροτηθούν οι Επιτροπές Ασύλου

Καταγγελία βόμβα: Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/papakonstantinou-arumba.jpg?w=430&h=343Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού. Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι

Αν τη Πέμπτη δεν βγεί το πραγματικό πόρισμα θα γίνει κόλαση στο διαδίκτυο.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS> Γιωργάκη Παπανδρέου και Αντωνάκη Σαμαρά, είστε αποφασισμένοι να ματώσετε η σαν κότες λυράτες θα ζητήσετε να ματώσουν ξανά οι πολίτες;




-Γιωργάκη Παπανδρέου και Αντωνάκη Σαμαρά, είστε αποφασισμένοι να ματώσουν τα άθλια κόμματά σας από το πόρισμα του σκανδάλου της Siemens η πάτε να το κουκουλώσετε κι αυτό;
Υπήρξε παρέμβαση η όχι στελέχους μεγάλου κόμματος προς τα μέλη της Εξεταστικής;
Ποιος και γιατί παρενέβη;
Αν τη Πέμπτη δεν βγεί το πραγματικό πόρισμα θα γίνει κόλαση στο διαδίκτυο.
Κουρδιστό Πορτοκάλι

Kαι άλλη δολοφονία ηλικωμένου.!!! Παπουτσή βρίσκεσαι εδώ ή είσαι αλλού???? Μας σκοτώνουνε το έχεις καταλάβει Υπουργέ????

Από συγχωριανούς του ,βρέθηκε νεκρός, σήμερα το πρωί 83χρονος άνδρας
στο χωρίο Κάτω Αμπελοκήπων του Δήμου Πύλου - Νέστορος.
Συγκεκριμένα οι κάτοικοι του χωριού ανησυχώντας για τον άτυχο
ηλικιωμένο,αφού είχαν να τον δούνε από χθές το απόγευμα, χτύπησαν
την πόρτα του.
Μπαίνοντας μέσα αντίκρισαν τον ηλικιωμένο νεκρό πάνω στο κρεββάτι του
,δεμένο στα χέρια και στα πόδια με πλαστική ταινία και φιμωμένο.
Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Ταξίαρχος της
Αστυν.Διεύθυνσης Μεσσηνίας κ.Μπάστας μαζί με άνδρες της Υπ/σης
Ασφαλείας.
Τα μέχρι τώρα ευρήματα δείχνουν ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία ενώ ο
χρόνος θανάτου του άτυχου 83χρονου υπολογίζεται από εχθές το βράδυ
μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας έχουν γίνει από το πρωί πολλές
προσαγωγές υπόπτων, κυρίως αλλοδαπών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του
δράστη ή των δραστών συνεχίζονται μέχρι αυτήν τη ώρα.
http://crimesonair.blogspot.com/

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ



Δείτε στο 0:33 τον άντρα των ΜΑΤ που κλωτσάει την ελληνική σημαία και στο 1:09 τον άλλο που ρίχνει τα χημικά μέσα στην εκκλησία απο πλαϊνό παράθυρο. Ντροπή, αίσχος, αηδία και οργή!!!
(Το βίντεο το είδαμε στο eglimatikotita.blogspot.com)

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΔΕΙΡΑΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ!

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΝΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...(ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ...ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ?)

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ? ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΝΉΣΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ?



http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Πώς απαντούν οι επαγγελµατίες, σε περίοδο αναδουλειάς, στην ερώτηση "πώς πάει η δουλειά?"

Φούρναρης : ψίχουλα
Μανάßης: κολοκύθια
Αγρότης: ζήσε Μάη µου να φας τριφύλλι
Ανθοπώλης: µαρασµός
Υφασµατέµπορος:πανί µε πανί
Ψαράς:ούτε λέπι
Φαρµακοποιός:µε το σταγονόµετρο
Ηλεκτρολόγος:δεν ßλέπω φως
Υδραυλικός:µούφα η δουλειά
Mηχανικός αυτοκινήτων: στο ρελαντί
Εµπορος χαλιών: Χάλια
Κοµµωτής:τρίχες
Ψιλικατζής:ψιλοπράγµατα
Νεκροθάφτης:ψόφια πράγµατα
Tυπογράφος: ..........ούτε φύλλο
Ο απέναντι νεκροθάφτης: µεγάλη νέκρα
Βοθρατζής:σκατά
Ναυτικός: πιάσαµε πάτο
Στρατιωτικός: ßήµα σηµειωτόν
Τσατσά:πουτσες
Πόρνη:αραχνιάσαµε
Χρηµατιστής: δεκάρα τσακιστή
Πρωθυπουργός:Παραλάßαµε χάος

Η ζωή που κρύβει ο Γ. Παπακωνσταντίνου


Από τον Φοίβο Κλαυδιανό *
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει το προφίλ που καλλιέργησε ως τώρα ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο «τσάρος» με το σοβαροφανές ύφος μπορεί να παρουσιάζεται ως αυθεντία (!) στην οικονομία επιβάλλοντας το ένα δυσβάστακτο μέτρο μετά το άλλο στον ελληνικό λαό, αλλά έχει να κρύψει πολλά για την εσωκομματική, πολιτική και επαγγελματική του διαδρομή!
Τα μελανά σημεία σε αυτή τη διαδρομή και κυρίως από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ελληνικής οικονομίας είναι αρκετά. Χωρίς να έχει καμιά αξιόλογη και ευδιάκριτη επαγγελματική δραστηριότητα προτού πάρει τις πρώτες κρατικές θέσεις επί Σημίτη, ο 50χρονος σήμερα κ. Παπακωνσταντίνου φέρει μεγάλη ευθύνη για τα δεινά που επέφερε το ΔΝΤ στη χώρα μας, βαρύνεται με σοβαρές ανακρίβειες που έχει πει και θέτουν εν αμφιβόλω τη συνολική προσωπική του αξιοπιστία, ενώ απορίες προκαλούνται και από

Ακόμα μία άνανδρη επίθεση σε ηλικιωμένο 93 ετών.

Ε
πίθεση από δύο άνδρες που ναι μεν δεν κατάφεραν να τον ληστέψουν, όμως τον χτύπησαν στο κεφάλι δέχθηκε σήμερα το πρωί ένας 93χρονος στο Κομπηγάδι Αχαϊας.
Οι δυο δράστες εισέβαλλαν στο καφενείο του ηλικιωμένου στις 7.30 το πρωί. Αρχικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και ζήτησαν από τον ανυποψίαστο 93χρονο δυο καφέδες. Ομως ο ένας εκ των δραστών λίγα λεπτά αργότερα του έβαλε το όπλο στο κεφάλι ζητώντας του χρήματα. Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιστάθηκε και τότε ο δράστης τον χτύπησε με την κάνη του όπλου στο πρόσωπο.
Ο 93χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια αναγκάζοντας τους δυο δράστες να μπουν στο κόκκινο χρώματος ΙΧ αυτοκίνητο τους το οποίο είχαν σταθμεύεσαι έξω από το καφενείο κι να εξαφανιστούν.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πλέον βρίσκεται σε σπίτι συγγενών του. Ο 93χρονος Νίκος Παπαγιαννόπουλος διατηρεί το μοναδικό παραδοσιακό καφενείο στο Κομπηγάδι, ένα χωριό μεταξύ της Χαλανδρίτσας και των Καλαβρύτων. Μάλιστα πριν από δύο χρόνια, τα «Νέα» είχαν δημοσιεύσει ρεπορτάζ για το καφενείο του.
http://www.dete.gr/news.php?article_id=21962

Συγγνώμη ζητά ένας άνδρας των ΜΑΤ από τον Θεό και από τους αθώους ανθρώπους στους οποίους επιτέθηκε προχθές

Ως άνδρας των ΜΑΤ που βρέθηκα στη Πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα και που παρά τη θέλησή μου, το θρησκευτικό μου ιδεώδες και το εθνικό μου φρόνημα,δέχθηκα και υποχρεώθηκα σε εντολές άνωθεν να ανέβω τα σκαλιά του ναού και να γίνουν όσα όλοι οι Ελληνες είδαν...
θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη πρώτα απ' τον Θεό, μετά απο τους γονείς μου και το παιδί μου που δυστυχώς δεν έχω άλλον τρόπο να το θρέψω. Συγγνώμη θέλω να ζητήσω και από εκείνη τη μάνα που έψαχνε μέσα στα χημικά το μωρό της αλλά και από τη γιαγιά που σχεδόν λιποθύμησε βγαίνοντας από την άλλη πόρτα της εκκλησίας,την ώρα του εσπερινού,που τη πνίξαμε στα χημικά.Θα μπορούσαμε σήμερα να θρηνούσαμε ανθρώπους,αυτό είναι αλήθεια.Και ναι έχουν δίκιο όσοι κάτοικοι και εθνικιστές μας αποκαλούσαν προδότες και ντροπές του εθνόσημου.Χωρίς τη στολή θα ήμουν στη θέση τους,έχω ένα παιδί όμως και δεν ζήτησα να είμαι εκεί.Ας με συγχωρέσει τουλάχιστον ο Θεός εδώ που μας κατάντησαν.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_2281.html

(sx agiovasilematos: το κείμενο το βάλαμε γιατί κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, αλλά δεν μας πείθει πως είναι αληθινό. Δεν μας φαίνεται άνδρας των ΜΑΤ να μιλάει τόσο ευαίσθητα και να τον διέπει αυτή η ευθιξία. Συνήθως δεν μετανιώνουν για τα όσα κάνουν και κάθε επανάληψη ενεργειών τους είναι ακόμη σκληρότερη . Αν δεν του αρέσει να χτυπάει γριές και μωρά για 800 ευρώ, ας αλλάξει δουλειά, δεν θα χάσει και τον μισθό ενός golden boy στο κάτω κάτω. Εξάλλου, όταν πήγε σε ένα τέτοιο σώμα τι περίμενε ότι θα έκανε? Κυνήγι πεταλούδων και παρατήρηση πουλιών? Το να στέλνει ανώδυνα και ανώνυμα ραβασάκια στα μπλογκς εκφράζοντας τη λύπη του για την κατάντια τους να δέρνουνε παιδάκια και γιαγιάδες μέσα στις εκκλησίες, μάλλον προκαλεί προκαλεί ειρωνικό μειδίαμα παρά οτιδήποτε άλλο.)

Mόνο αυτοί μένουνε εδώ. Δεν είναι και πολλοί, τι λέτε?

“Οι παροικίες αλλοδαπών στην Αθήνα: Ιστορικό Κέντρο : Αλγερία, Μαρόκο, Νιγηρία, Ινδία, Κίνα,

Πακιστάν, Μπαγκγλαντές.
Πλατεία Αμερικής : Αφρική,
Πλατεία Βικτωρίας : Αφρική,
Πλατεία Βάθης Βουλγαρία, Ρουμανία,
Μεταξουργείο Πακιστάν, Μπανγκλαντές,
Πατησίων: Αλβανία, Ρουμανία, Πακιστάν,
Αχαρνών-Στ.Λαρίσης : Πολωνία,
Κυψέλη: Αλβανία,
Αμπελόκηποι: Φιλιππίνες, Αιθιοπία,
Νέος Κόσμος: Συρία, Ψυχικό: Φιλιππίνες,
Φιλοθέη: Ουκρανία, Φιλιππίνες,
Νέα Ιωνία: Αλβανία, Πακιστάν, Ινδία,
Κηφισιά: Φιλιππίνες,
Καλλιθέα : Χώρες πρώην ΕΣΣΔ, Αίγυπτος, Μπανγκλαντές,
Άγιος Ιωάννης Ρέντης: Ρουμανία, Πακιστάν,
Περιστέρι: Πακιστάν, Μπανγκλαντές,
Αιγάλεω: Ιράκ, Ρωσική Ομοσπονδία, Πακιστάν,
Χαλάνδρι: Μπαγκλαντές,
Δάφνη: Αλβανία, Συρία,
Πειραιάς: Αίγυπτος, Μπανγκλαντές,
Κορυδαλλός: Πρώην χώρες ΕΣΣΔ,
Νίκαια: Πακιστάν,
Αχαρνές: Πρώην χώρες ΕΣΣΔ, Πακιστάν”

( Καθημερινή, 17-10- 2010)

(Σχ agiovasilematos: Αφιερωμένο και αυτό στους ανόητους που παπαγαλίζουν πως και εμείς  οι Έλληνες πηγαίναμε μετανάστες. Ναι, πηγαίναμε μετανάστες. Δουλεύαμε όμως, δεν βιάζαμε, δεν ρημάζαμε, δεν σκοτώναμε ό,τι βρίσκαμε μπροστά μας, και επιπλέον μας έλεγχαν ασφυκτικά σε όλες τις χώρες.  Το βασικότερο όμως είναι το εξής: Βρε ανόητοι , εμείς ήμασταν μια χούφτα άνθρωποι που πήγαν μετανάστες σε όλο τον πλανήτη. Είναι το ίδιο με το να έρχεται ο πλανήτης λαθρομετανάστης σε μια χώρα που είναι μια σταλιά????)

Αφιερωμένο στον Αντιπρόεδρο (Νο2)

Δημητρης Αντωνιου – Καλεσμα

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Ελάτε να συγκινηθούμε και πάλι μαζί και να να πούμε όσα
δεν είπαμε στην Χαλκίδα. Το Σάββατο 22-01-2011 στις 7μμ. θα συναντηθούμε
στην αίθουσα "ΟΡΦΕΑΣ" στην οδό ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 88, ΑΘΗΝΑ, να μιλήσουμε με θέμα:
Η ΕΛΛΑΔΑ "ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ" k " ΜΑΝΑ ΙΔΕΩΝ ή ΜΗΔΕΙΑ"?
Θα υπάρχει (λιτός) μπουφές και (λίγο?) κρασί. Ελάτε να κάνουμε πυρκαγιά την
φωτιά που ανάψαμε στην Χαλκίδα την 11-01-2011.
Δημ. Αντωνίου
ΥΓ. Επειδή η δύναμή μας είναι το διαδίκτυο, λόγω της φίμωσης πανικού που μας
έχουν επιβάλει τα αργυρώνυτα ΜΜΕ, παρακαλώ διαδώστε το κατά τις δυνάμεις
σας.

Σχ.agiovasilematos: ο Δημήτρης Αντωνίου είναι ο γιατρός από τη Χαλκίδα που τόλμησε να μηνύσει για προδοσία τους 300 της  Βουλής. Άσχετα με το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με την πολιτική που ακολουθεί ή δεν ακολουθεί , οφείλουμε να  αναγνωρίσουμε ότι ο άνθρωπος τόλμησε να τα βάλει με ένα ολόκληρο σάπιο σύστημα και εξακολουθεί να τολμά. Αντιστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί και στην αντίσταση  είμαστε και θα είμαστε πάντα αλληλέγγυοι!! Όποιος θέλει λοιπόν, ας ανταποκριθεί στο κάλεσμά του. Κάθε σπίθα που ανάβει σε κάθε γωνιά του τόπου, μόνο καλό μας κάνει.

Λεξικό για "φιλοξενούμενους"

Εν όψει λοιπόν της πολυπολιτισμικής μετάλλαξης του χωριού μας ,  σταχυολογήσαμε και σας προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα , τις πρώτες άμεσες φράσεις που θα πρέπει να αποστηθίσετε ώστε να υπάρξει μία βασική συννενόηση με τους νέους κατοίκους της περιοχής που μας ετοιμάζουν.
Αυτό μπορείτε και να το εκτυπώσετε και να το έχετε μαζί σας.

  • Αυτό που πήρες είναι δικό μου =یہ بارودی سرنگ
  • put the kot down (ασε κάτω την κότα)=برڈ فلو کے نیچے
  • Δεν έχω άλλα λεφτά=میں نے دیگر رقم نہیں
  • Μας λήστεψαν πιο πρίν. Λυπάμαι ήρθατε δεύτερος=  افسوس اپ دوسرےربڑ تھا.اس سے قبل
  • Όχι Αχμέτ το κορίτσι δεν το χαρίζουμε = لڑکی کی شادی کے لئے نہیںہے کوئی
  •  Μάλλον χάθηκες , και είσαι μεσα στο σπίτι μου= کھو رہے ہیں اپ میرے گھر کے پ ایک
  • Μην τον βαράς άλλο του παππού.Μόνο αυτά παίρνει σύνταξη=پروانہ شمع سے جلے الزام تمازتِ آفتاب پہ ہو





  • Εννοείτε ότι θέλετε να σκύψω ?=اگر آپ کو اپنی یا پھر کسی دوسرے رکن کیر
  • Διαμαρτύρομαι γιατι μου παραβιάζετε τα ανθρώπινα δικαιώματα=فوری توجہ کی متقاضی  
  • Αυτό αντίκειται στους κανόνες της πολιτισμένης συμπεριφοράς.=ہوئی تو اُسی وقت سرورق پر لگا دی جائے گی۔

Το χάνουμε το χωριό πατριώτεςςςςςςςςς 


(sx.agiovasilematos: Συνάδελφε Σχηματαραίε, ευφυέστατο και απολαυστικό!)

Υπάρχει συνταγματικό πρόβλημα με τη λειτουργία της κυβέρνησης;

Γράφει ο Βασίλης Χασιώτης

Ας αρχίσουμε με το αυταπόδεικτο : Η κυβέρνηση εξελέγη με άλλο πρόγραμμα και κυβερνά με ένα εντελώς διαφορετικό. Τη δεδηλωμένη την έλαβε για το προεκλογικό της πρόγραμμα που δεν εφαρμόζει και όχι γι’ αυτό που εφαρμόζει.
Συνεπώς, υφίσταται, ακριβώς λόγω αυτής της έλλειψης της δεδηλωμένης, συνταγματικό ζήτημα σε ό,τι αφορά τη λειτουργία και παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία.

Αφιερωμένο στον αντιπρόεδρο...






(το σκίτσο το είδαμε στο kafeneio-blogspot)

Άγρια χτυπημένη από Πακιστανούς μια άτυχη γυναίκα στα Πατήσια.Να χαίρεστε τον πολυπολιτισμό σας αλήτες του κοινοβουλίου!

Προειδοποιούμε, ότι οι εικόνες είναι εξαιρετικά σκληρές.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κατάλαβες τώρα γιατί σε τάιζαν Μαντέληδες και λειψανοβίζιτες;

Μήνυμα “ευρωπαίου πολίτη” από άλλη δημοκρατική χώρα της Ευρώπης
Όταν ήρθα στην Ισπανία ( σοσιαλιστική και αυτή ) πήγα στο Δημαρχείο να
δηλωθώ (νόμος!)
για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας
της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν:
1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι
(Ελλάδα)..
2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία
(Γερμανία).
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα “κυνηγημένος” στην Ισπανία να
ζήσω.
Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η
Ιντερπόλ.
3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για
Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.
4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία
χώρα για ποινικό αδίκημα και ούτε γίνεται αστυνομική / δικαστική ερευνά εις
βάρος μου (και ας μην έχει γίνει ακόμη το δικαστήριο).

Αφιερωμένο στα ΜΑΤ και στον υπέρμετρο ζήλο τους

Ξέρει ο matrix γιατί κάνει τις γυμναστικές του... Άμα χρειαστεί να την κοπανήσει νύχτα όπως ο Τυνήσιος, να είναι σε φόρμα...

Έρχεται πόρισμα ΣΔΟΕ για Άκη – 17 πολιτικοί και ΓΓ υπό έλεγχο - Διορία από Παπανδρέου

Πάνω από 17 μεγάλα ονόματα – υπουργοί και Γενικοί Γραμματείς υπουργείων – των δύο μεγάλων κομμάτων ερευνώνται από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό, ξέπλυμα χρήματος και φοροδιαφυγή. Σε προχωρημένη φάση ο έλεγχος για την περιουσία του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.

Οι πολιτικοί που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ είναι σύμφωνα με την εφημερίδα ηχηρά ονόματα των δύο κομμάτων, με υποθεσεις που απασχόλησαν κατά καιρούς την κοινή γνώμη. Ορισμένοι εξ αυτών ενεπλάκησαν σε Eξεταστικές για περιπτώσεις που έχουν αποχρώσες ενδείξεις σκανδάλου. Το ΣΔΟΕ φέρεται να ασχολείται με επτά πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ και 11 από τη ΝΔ και στα πλαίσια της έρευνας στο στόχαστρο βρίσκονται και επιχειρηματίες αλλά και συγγενικά πρόσωπα.