Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η χιονοστιβάδα της αποδοκιμασίας

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνει η αποδοκιμασία πολιτικών σε δημόσιους χώρους, όπως τα χθεσινά συνθήματα έξω από το σπίτι του Ακη Τσοχατζόπουλου, οι διαμαρτυρίες Ελλήνων φοιτητών κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στο πανεπιστήμιο Χούμπολτ του Βερολίνου, την περασμένη Δευτέρα (μπόρεσε να συνεχίσει μόνο αφού τους απομάκρυνε η γερμανική αστυνομία), τα συνθήματα νεαρών –νωρίτερα την ίδια μέρα– κατά του Χρήστου Πρωτόπαπα, σε εστιατόριο του κέντρου. Ή η φραστική επίθεση κατά του Κώστα Σημίτη από ομάδα αφισοκολλητών (26/1), επίσης στο κέντρο της Αθήνας, το γιουχάισμα του Θόδωρου Πάγκαλου στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής (23/1), ο προπηλακισμός του Κωστή Χατζηδάκη κατά τη...

H αδίστακτη πολιτική συμμορία ληστών του Γ. Παπανδρέου – του πιο μισητού πολιτικού καθάρματος που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα

Του Γιώργου Δελαστίκ

Σε αδίστακτη πολιτική συμμορία ληστών στην υπηρεσία των πιο επιθετικών κύκλων του κεφαλαίου αναδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου – του πιο μισητού πολιτικού καθάρματος που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα. Τέτοιο μίσος εναντίον των εργαζομένων δεν είχαν δείξει ούτε οι φασίστες δικτάτορες που κατά καιρούς κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία στη χώρα. Οι αλλεπάλληλοι αντεργατικοί νόμοι που προωθεί ο Γ. Παπανδρέου του εξασφαλίζουν αβίαστα την πρώτη θέση στη λίστα των πιο μισητών υπηρετών του κεφαλαίου σε...

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ για τη ΔΙΑΣΠΑΣΗ της ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ... Παρών και ο τοξοβόλος με την κάσκα και οι φίλοι του ΥΠΟΚΙΝΗΜΕΝΟΙ!!!και ΑΘΩΟΙ!!


Αυτά που δεν σας έδειξε κανείς Νο1



Αυτά που δεν σας έδειξε κανείς Νο2

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Επίθεση σε ελληνορθόδοξο ναό στην Ινδονησία

Επίθεση σε ελληνορθόδοξο ναό στην Ινδονησία

Από οπαδούς εξτρεμιστικής μουσουλμανικής οργάνωσης.

Επίθεση από οπαδούς εξτρεμιστικής μουσουλμανικής οργάνωσης δέχτηκε ο ορθόδοξος ιερός ναός της Αγίας Αικατερίνης στην Ιάβα της Ινδονησίας σύμφωνα με ανακοίνωση της μητρόπολης Χονγκ Κονγκ.
Ο ινδονήσιος ιερέας του ναού πατήρ Μεθόδιος που πολλές φορές στο παρελθόν δέχτηκε απειλές και επιθέσεις είναι καλά στην υγεία του ενώ ο ναός παραμένει κλειστός και φυλάσσεται από τις δυνάμεις της αστυνομίας που πραγματοποιεί έρευνες.
ΠΗΓΗ: skai.gr

Δεν πληρώνω: Ολοι στο Σύνταγμα την Τρίτη, 1η Μαρτίου 2011, 7μμ. Δεν πληρώνουμε την κρίση τους.


από το Δεν Πληρώνω

Ο νέος φρικιαστικός νόμος που θα στερεί ακόμα και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης από τους Έλληνες!

Ξαφνικά, μέσα στην παραζάλη της εξαπάτησης από τον Παπανδρέου και την παρέα του που γνώρισε σε facebook, γυμναστήρια και ποδηλατοβόλτες και τους έκανε Υπουργούς, μέσα στη δίνη της  οικονομικής αφαίμαξης, της κοινωνικής αποσύνθεσης, της πρωτοφανούς ανεργίας,  της κατάργησης όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, μετά από την καθημερινή βία που ασκούν οι ομάδες καταστολής (ΜΑΤ), σε όποιον πολίτη τολμήσει να αντισταθεί (Κερατέα, διαδηλώσεις, φορτηγατζήδες, αγρότες, εκπαιδευτικούς), μετά από τα ''πολυέξοδα'' υπουργιλίκια του κάθε Άκη, του κάθε Μαντέλη, του κάθε Πάγκαλου, του ...κάθε Σιφουνάκη, του κάθε Σπηλιωτόπουλου και Βουλγαράκη (και εκατοντάδων άλλων πράσινων και γαλάζιων μακρυχέρηδων τύπων) τα οποία θα πληρώνουν μέχρι και τα αγέννητα παιδιά μας, μετά από την ατιμωρησία όλων των ενόχων που κατασπάλησαν το δημόσιο χρήμα, μετά από την σχεδιασμένη και...

Άμα (Καστανίδη) είστε φαιδροί, να δείτε εμείς πόσο πιο γελοίους μπορούμε να σας κάνουμε να φαίνεστε. Περίπτωση ρατσισμού Νο5:

Σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο, στην οδό Χαλκοκονδύλη, στο κέντρο της Αθήνας, που χρησιμοποιείτο σαν χώρος αποθήκευσης κλοπιμαίων και ναρκωτικών, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και των Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν δεκατρείς (13(καημένοι) αλλοδαποί (-5- υπήκοοι Αλγερίας, -4- υπήκοοι Αφγανιστάν, -2- υπήκοοι Μαρόκο,-1- υπήκοος Τυνησίας και -1- Παλαιστίνιος), κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, «ληστείες», «κλοπές» και παράβαση του Ν. «Περί Ναρκωτικών».
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο...

Άμα (Καστανίδη) είστε φαιδροί, να δείτε εμείς πόσο πιο γελοίους μπορούμε να σας κάνουμε να φαίνεστε. Περίπτωση ρατσισμού Νο4:

Στη Βούλα Αττικής, από (ρατσιστές)Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθησαν (καημένοι) Γεωργιανοί ηλικίας 43, 28 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για (καημένες) «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».

Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από την Υποδ/νση Ασφαλείας Ν/Α Αττικής προέκυψε ότι οι (καημένοι) κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια του τελευταίου διμήνου, στη περιοχή της Βούλας, είχαν διαπράξει συνολικά δεκαπέντε (15) διαρρήξεις Ι.Χ.Ε αυτοκίνητων, από τα οποία αφαιρούσε τσάντες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα .

Στο μεταξύ στον ...
συνελήφθησαν άλλοι δύο(καημένοι) Γεωργιανοί ηλικίας 32 και 33 ετών κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και «διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση».

Άμα (Καστανίδη) είστε φαιδροί, να δείτε εμείς πόσο πιο γελοίους μπορούμε να σας κάνουμε να φαίνεστε. Περίπτωση ρατσισμού Νο3:

Πετροπόλεμος από (καλούς και καημένους)Αφγανούς στην εθνική οδό Πατρών Αθηνών μετά από παράσυρση ομοεθνή τους από νταλίκα. Ο τραυματίας προσπαθούσε να μπει σε καρότσα (ρατσιστικού ελληνικού)φορτηγού και  χτύπησε. Αλλοδαποί (καημένοι) επιχείρησαν να λιντσάρουν τον (ρατσιστή) Έλληνα οδηγό και την ώρα που τον φυγάδευε (ρατσιστικό)περιπολικό επιτέθηκαν με πέτρες σπάζοντας παρμπρίζ διερχόμενων αυτοκινήτων που δεν είχαν ιδέα για το περιστατικό αλλά σίγουρα θα ήταν ρατσιστές και αυτοί και καλά θα κάνουν να μην διαμαρτυρηθούν για τα αυτοκίνητά τους, γιατί ο Καστανίδης, σύμφωνα με το νέο νόμο, θα τους χώσει μέσα.....

Έβαλαν (και καλά...) σε δημόσια διαβούλευση το φασιστικό νόμο με τον οποίον θα μας βάζουν φυλακή άμα θίγουμε τους λαθραίους...

Μπείτε και γράψτε τις απόψεις σας. Όσοι περισσότεροι αντισταθούμε, τόσο θα καταλάβουν οι προδότες ότι έχουν ένα τείχος μπροστά τους!

http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012
H αντίδραση του κόσμου είναι καταιγιστική! Μιλάμε για τσουνάμι αντιδράσεων! Γράψτε τις απόψεις σας, χρησιμοποιείστε το διαδίκτυο ως ένα ακόμα μέσο αντίστασης. Για 6 μέρες ακόμα θα  αφήσουν ανοικτό  το θέμα για  δημόσια συζήτηση. Η αναλογία που αποτυπώνεται στα σχόλια είναι ανάλογη των δημοσκοπήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μέχρι στιγμής το 95-97% των σχολιαστών αισθάνονται τεράστια οργή για το φασιστικό νομοσχέδιο αλλά και για τη λαθροκατοχή στην οποία μας ανάγκασαν να ζούμε!

Ακόμα μια δολοφονία Ελλήνων ρατσιστών από καλούς αλλοδαπούς. Περίπτωση ρατσισμού Νο2:

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι συνταξιούχων ( ενδεχομένως ρατσιστών σύμφωνα με τα νέα κριτήρια των αχαρακτήριστων τύπων που μας κυβερνάνε, αφού προσπάθησαν να αντισταθούν στους δολοφόνους τους), άνδρας και γυναίκα, βρέθηκαν νεκροί χθες στις 9.30 το πρωί μέσα στο σπίτι τους στην Ελευσίνα στην οδό Πεισιστράτου 61. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων(ρατσιστών) διέμενε σε μονοκατοικία και όπως όλα δείχνουν έπεσαν θύματα  (καημένων) αλλοδαπών,αφού όλο το...
 σπίτι ήταν ανάστατο.


Η Ελλάδα στον παράδεισο του νεοοθωμανικού ζυγού. Τα “ανθρώπινα δικαιώματα” πήγαν στον διάολο, οι αδύναμοι της κοινωνίας είναι έρμαια του κάθε (καημένου) λαθροκτήνους – βασικού συνεργάτη του “νέου κράτους”.


(Σχόλιο agiovasilematos: Μας φτάνετε στα όρια μας και πιστέψτε μας δεν θα ξέρετε από που να φύγετε άμα τα ξεπεράσουμε. Αφήστε στην άκρη τους ηλίθιους νόμους σας περί ρατσισμού και ξενοφοβίας σε μια χώρα που τελεί υπό ισλαμική κατοχή με την ανοχή σας, μαζεύτε τους λαθρομετανάστες και στείλτε τους από εκεί που ήρθανε γιατί δεν θα σας σώζει τίποτα σε λίγο καιρό!)

Άμα (ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ) είστε φαιδροί, να δείτε εμείς πόσο πιο γελοίους μπορούμε να σας κάνουμε να φαίνεστε.Περίπτωση ρατσισμού Νο1:

Οι καημένοι και κυνηγημένοι αλλοδαποί ληστές δεν δίστασαν να επιτεθούν στον Έλληνα ρατσιστή, (το θύμα αποκαλούμε ρατσιστή, καθώς σύμφωνα με το νέο νόμο του Καστανίδη όποιος πει κακή κουβέντα για τους λαθροκατακτητές θα μπαίνει φυλακή επειδή θα θεωρείται ρατσιστής και υπερασπιστής της ξενοφοβίας), επί της λεωφόρου Αχαρνών στο...

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τζάκρη: Πληρώσαμε 300.000 ευρώ για να δέρνουν τα ΜΑΤ τον κόσμο στην Κερατέα

Αποκάλυψη από το Newpost!
“Για μας είναι μια κατανάλωση δυνάμεων και ένα κόστος, γιατί έχει κοστίσει 300.000 ευρώ αυτή η ιστορία στην επιχείρηση της Αστυνομίας τους τελευταίους τρεις μήνες”, δήλωσε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη, αναφερόμενη στα βίαια επεισόδια που διαδραματίζονται στην Κερατέα μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών.

Η υφυπουργός μιλώντας στο ραδιοσταθμό “Βήμα 99,5″, έκανε έκκληση στους “νηφάλιους” κατοίκους της Κερατέας να βρουν λύση στο θέμα των δικών τους σκουπιδιών.
“Η κυβέρνηση δεν έχει καμία όρεξη ούτε για βία, ούτε για ΜΑΤ, ούτε για τα έκτροπα που παρουσιάζονται όλο το τελευταίο τρίμηνο στην Κερατέα”, δήλωσε η υφυπουργός. Και επεσήμανε ότι δεν θα απαιτείτο αστυνομική παρουσία “αν μπορούσαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκεί να εγγυηθούν ότι δεν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές -και δεν κινδυνεύουν μόνο των αστυνομικών- ότι δεν θα καούν μηχανήματα, ότι δεν...

Απίστευτο. Ο Πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στην Bild

Αυτό πράγματι είναι απίστευτο. Ο Πρωθυπουργός; (μας), πήγε και έδωσε συνέντευξη στην Bild στην εφημερίδα που έχει κατασυκοφαντήσει την Ελλάδα    από πέρσι με πρωτοσέλιδα του τύπου «Δεν θα πάρετε ούτε ευρώ, χρεοκοπημένοι Έλληνες» ή «Πουλήστε τα νησιά σας για να πληρώσετε τα χρέη σας».. Και οι δημοσιογράφοι  δεν έχασαν την ευκαιρία και βγήκαν με τίτλο στη συνέντευξη «Πάμε στοίχημα ότι δεν θα πληρώσετε τα χρέη σας, κύριε Παπανδρέου;» ( Διάβασε εδώ). 
Η πρώτη ερώτηση ήταν  «Κύριε πρωθυπουργέ, όλοι οι Γερμανοί διερωτώνται, αν η Ελλάδα θα καταφέρει ποτέ να πληρώσει τα...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ HUMBOLDT

του Μ. ΤΣΑΜΑΛΙΚΟΥ (αυτόπτη μάρτυρα και συνομιλητή του Τζέφρεϋ στην εκδήλωση)

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, γράφω αυτό το μήνυμα συγκλονισμένος.
Πριν λίγο επέστρεψα από το πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου, όπου μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου. 
Είμαι συγκλονισμένος από την βιαιότητα των οπαδών του ΠαΣοΚ, την υποκρισία του προέδρου του και την παραπληροφόρηση των ελληνικών ΜΜΕ.
Όπως καταλαβαίνετε, το μήνυμα θα είναι πολιτικό, οπότε ισχύουν τα γνωστά.
Όποιος δεν ενδιαφέρεται, ας προσπεράσει.

Την περασμένη Πέμπτη κυκλοφόρησε η είδηση ότι θα έρθει ο Παπανδρέου να μιλήσει με θέμα: Addressing the Financial Crisis. An Opportunity for Europe. Το Σάββατο το απόγευμα συναντήθηκαν οκτώ ελληνίδες (ή ελληνικής καταγωγής) φοιτήτριες, μέλη της...

Η ''παρέλαση'' του ΠΑΜΕ και οι παρακλήσεις του κόσμου να σταματήσουν στην πλατεία. Γιατί ρε παιδιά του ΠΑΜΕ λειτουργείτε έτσι???Το σάπιο σύστημα βοηθάτε και μόνο αυτό!

Τα στρατιωτάκια του ΠΑΜΕ κάνουν "παρέλαση" μπροστά από το Σύνταγμα αποχωρώντας, καπηλεύοντας έτσι την συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Έντονες οι αποδοκιμασίες των απλών πολιτών...


Η πορεία του ΚΚΕ πέρασε χαλαρή απο την πλατεία συντάγματος και προχώρησε προς τις στήλες του Ολυμπίου Διός, Χωρίς να σταματήσει καθόλου. Ακούστε τον κόσμο να τους φωνάζει να κάτσουν εκεί...αλλά μάταια.

Απόδειξαν για μια ακόμα φορά οτι είναι η...

Μαρτυρικός θάνατος για δύο ηλικιωμένους στα χέρια των ληστών

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι δυο ηλικιωμένων στην Ελευσίνα

Τα δυο αδέλφια 80 και 79 ετών βρέθηκαν δεμένοι χειροπόδαρα, δίπλα τους δυο μαξιλάρια. Οι ληστές τους είχαν φιμώσει, 80χρονος και 79χρονη βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία.

Το σπίτι ήταν ανάστατο, οι ληστές το είχαν κάνει άνω, κάτω για να βρουν ό,τι πολύτιμο υπήρχε.

Φαίνεται ότι είχαν βάλει στο μάτι τους δυο ηλικιωμένους, όμως κανείς δεν γνωρίζει γιατί τους επιτέθηκαν με τόσο βίαιο τρόπο, γιατί τους σκότωσαν.

(Sxolio: Μην ασχολείστε με τις λεπτομέρειες θανάτων μερικών Ελλήνων πολιτών. Εσείς κοιτάξτε να φτιάξετε το νόμο που θα μας φυλακίζει άμα θίγουμε τους λαθρομετανάστες σας και δε βαριέσαι..Σιγά μην ασχολούμαστε με τους δολοφονημένους Έλληνες! Κάθε μέρα, κάθε μέρα, πού θα πάει, θα το συνηθίσουμε στο τέλος.)

Το σύστημα ξέρει να διαλύει οποιαδήποτε συγκέντρωση εν τη γεννέσει της


Έχω κάποιες ώρες που γύρισα από την πορεία στο Σύνταγμα και ακόμα δεν έχουν συνέλθει τα μάτια μου από τα δάκρυα και το τσούξιμο. Η Δημοκρατία του ΓΑΠ και του συστήματος λειτούργησε για μία ακόμη φορά άψογα!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πάρκαρα σε ένα στενό κάτω από την Πατησίων και το 'έκοψα' με τα πόδια ως το Σύνταγμα. Ήμουν στο Πεδίο του Άρεως 11.15 και ο κόσμος ήταν ήδη αρκετός. Προχώρησα κατά μήκος όλη την Πατησίων μέχρι την Ομόνοια. Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς. Άλλοι ανηφορίζαν προς...

Έβαλαν (και καλά...) σε δημόσια διαβούλευση το φασιστικό νόμο με τον οποίον θα μας βάζουν φυλακή άμα θίγουμε τους λαθραίους...

Μπείτε και γράψτε τις απόψεις σας. Όσοι περισσότεροι αντισταθούμε, τόσο θα καταλάβουν οι προδότες ότι έχουν ένα τείχος μπροστά τους!

http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=1012

Φασιστικό νομοσχέδιο πάει να περάσει ο Καστανίδης


Στη φυλακή και χωρίς καταγγελία του θύματος, όποιος προσβάλλει εθνικά ή θρησκευτικά σύμβολα (εννοείται φυσικά, εκτός της ελληνικής σημαίας), όποιος πεί "λούγκρα" ένα άτομο "διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού", ή "αράπη" έναν αφρικανό (ίσα ίσα που πρόλαβε η Τζούλια κι έλεγε στο DVD "Η τζούλια και....

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Aπό πότε τα ΜΑΤ κουβαλάνε σφυριά Παπουτσή? Τι χρειαζόταν το σφυρί ένας άνδρας των ΜΑΤ στη σημερινή διαδήλωση Παπουτσή?

Άνδρας των ΜΑΤ κουβαλάει μαζί του σφυρί [φώτο]

Άνδρας των ΜΑΤ κουβαλάει μαζί του σφυρί [φώτο]
Άνδρας των ΜΑΤ κουβαλάει μαζί του σφυρί στην πορεία της Θεσσαλονίκης. Το σφυρί ανήκει στο εξοπλισμό των ανδρών των ΜΑΤ;
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/andras-ton-mat-kouvalai-mazi-tou-sfiri-foto.html

Φοβερή μαρτυρία για οργανωμένη προβοκάτσια από αυτόπτη μάρτυρα!


Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση. ‘Ημουν από τους πρώτους που έφτασαν στο Σύνταγμα και έχω να πω τα εξής:
Καθώς ο κόσμος ανέβαινε Σύνταγμα από Σταδίου, ξαφνικά από το πεζοδρόμιο τροχάδην ανέβαιναν τα ΜΑΤ μαζί και το τονίζω ΜΑΖΙ με καμιά 100σταριά κουκουλοφόρους νεαρούς με μέσο...

ΠΩΣ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ



 Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Κατεβήκαμε σήμερα στο Σύνταγμα όταν κατέστη σαφές ότι τα ΜΑΤ θα προσπαθούσαν να διαλύσουν /σκορπίσουν τους διαδηλωτές ουσιαστικά απαγορεύοντας τους να παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος, κάτι που βέβαια αντιβαίνει στα Συνταγματικά Δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών.

Πρόθεση μας ήταν να μην επιτρέψουμε στα ΜΑΤ να καταπατήσουν το Σύνταγμα και να αφήσουν την διαδήλωση να εξελιχθεί με τον ειρηνικό της χαρακτήρα όπως ακριβώς το ήθελαν οι διαδηλωτές Έλληνες Πολίτες και όχι να ...

Απίστευτο. Κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα για να φύγει ο κόσμος, ο οποίος μένει στο Σύνταγμα……

Αυτή τη στιγμή ο κόσμος κάθεται ειρηνικά στην πλατεία Συντάγματος και δεν απομακρύνεται. Παρόλα αυτά, πέφτουν συνεχώς δακρυγόνα, προκειμένου να κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική και να αναγκάσουν τους πολίτες να αποχωρήσουν. Σποραδικά ακούγονται συνθήματα, όπως αυτό το γνωστό για τη Βουλή ή το άλλο που φώναζαν οι φοιτήτριες της Γερμανίας για το ΠΑΣΟΚ.


Το καθεστώς είναι τρομοκρατημένο, στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να μείνει ο κόσμος μόνιμα στην πλατεία Συντάγματος, όπως έγινε στην πλατεία Ταχρίρ (Ελευθερίας) της Αιγύπτου. Η ατμόσφαιρα έχει ήδη γίνει πολύ αποπνικτική και ο κόσμος βήχει, φτερνίζεται και δακρύζει συνεχώς. Παρόλα αυτά πολλοί πολίτες τραγουδούν, όπως το «σώπα όπου να ΄ναι θα σημάνουν οι καμπάνες» κ.λ.π. Ταυτόχρονα με ντουντούκες καλούν το λαό να έρθει στο Σύνταγμα.


Εμείς προβλέπουμε πως αν αυτό το ειρηνικό πλήθος παραμείνει εκεί, παρά τη λυσσαλέα αντίδραση του καθεστώτος, πολύ γρήγορα θα αρχίσει να αυξάνεται.

Δεν ξέρουμε αν αυτή θα είναι η ημέρα κατάρρευσης του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.
Πάντως είναι σίγουρα η αρχή.

Τα γεγονότα μπαίνουν πλέον στην ιστορική τους ευθεία…

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02/blog-post_2948.html

Οι πολίτες ζητούν απο τους βουλευτές να τους προστατεύσουν από τη βία των αστυνομικών!!!

Οι διαδηλωτές που είναι αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή, παρακαλούν τους βουλευτές που δεν  έχουν ξεπουληθεί, να κατέβουν τώρα μπροστά τους κάνοντας ανθρώπινη ασπίδα  για να τους προστατέψουν από τη κρατική καταστολή.

Η αστυνομία βομβαρδίζει με χημικά αλλά οι διαδηλωτές επιστρέφουν

Παρά τον πόλεμο της αστυνομίας, οι διαδηλωτές έχουν ανασυγκροτηθεί και επιστρέφουν στο Σύνταγμα.

Πριν από λίγα λεπτά η  αστυνομία πραγματοποίησε σύλληψη ενός νεαρού ατόμου που, όπως ανακοίνωσαν,  ήταν οπλισμένος σαν αστακός, με τσεκούρια και μολότωφ.

Μεγάλη χρήση χημικών από την Αστυνομία

Μάχες σε πολλά σημεία της Αθήνας. Οι διαδηλωτές ήθελαν να παραμείνουν ειρηνικά στο Σύνταγμα αλλά η αστυνομία άρχισε να επιτίθεται στο πλήθος με χημικά προσπαθώντας να το διαλύσουν.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και ένας ηλικιωμένος διαδηλωτής έχει ταυματιστεί.

Επεισόδια στην Αιόλου. Δείτε το Βίντεο

Οι αστυνομικοί άρχισαν χωρίς λόγο τις επιθέσεις και τη χρήση χημικών προς τους διαδηλωτές. Επίθεση στο μπλοκ των εκπαιδευτικών

Σε μια πρωτοφανή σε αριθμό εξελίσσεται η σημερινή πορεία. Σύμφωνα με μετριοπαθείς υπολογισμούς περνάνε τις 100.000 και το πάθος των διαδηλωτών πολύ μεγάλο.

Αρχισαν τα πρώτα επεισόδια στην Πανεπιστημίου. Οι Αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιούν χημικά εναντίον του μπλοκ των εκπαιδευτικών

Μεγαλειώδης συγκέντρωση ενάντια στους δράκους που τρώνε τις σάρκες μας. Άψογη η κινητοποίηση μέχρι στιγμής!

Μεγαλύτερη σε όγκο η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ από της ΓΣΕΕ

Πάνω από 30,000 άτομα στο ΠΑΜΕ, γύρω στις 25,000 στην συγκέντρωση της ΓΣΕΕ που όμως έχει και χιλιάδες ανεξάρτητου κόσμου που κατέβηκε να διαμαρτυρηθεί. Μικρότερες συγκεντρώσεις και σε άλλα σημεία. Ο κόσμος κοντεύει συνολικά τις 80,000 θα αυξηθεί όμως τις επόμενες ώρες. Μέχρι στιγμής ησυχία. Η αστυνομία παρακολουθεί από απόσταση έχουν γίνει όμως συνεχείς περιπολίες σε Εξάρχεια και πλησίον του Μουσείου όπου έχουν συγκέντρωση εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις.
Η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ είναι αυτή την στιγμή στην πλατεία Συντάγματος όπου ενσωματώνονται και άλλοι συγκεντρωμένοι, μιλάμε για μεγάλη πορεία που φτάνει μέχρι την Ομόνοια. Άψογη κινητοποίηση.

Πολύ σφιχτή η περιφρούρηση του ΠΑΜΕ


12.20΄Για να μην μπουν στην πορεία οι γνωστοί ρουφιάνοι δολοφόνοι παρακρατικοί.
http://www.olympia.gr/

Εύγε στους εργατοπατέρες της δημοσιογραφίας…

Εύγε στους εργατοπατέρες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ή (κατά πολλούς) αποχαύνωσης. Θα εξαφανίσουν για πολλοστή φορά από την επικαιρότητα την αναμενόμενη μεγαλειώδη σημερινή απεργία, προς μεγάλη ανακούφιση των κυβερνώντων. 
Τα καθεστωτικά γιουσουφάκια τρέμουν το ενδεχόμενο να αποτελέσει η γενική απεργία την αφετηρία γενικευμένης αντίστασης στην κατάργηση των δικαιωμάτων τα οποία κατέκτησαν τα τελευταία 50 χρόνια οι εργαζόμενοι.
Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση μπορεί να ταρακουνήσει τους ντόπιους συνεργάτες των δανειστών και συνάμα δυναστών μας. Μπορεί να δείξει τη δύναμη της κοινωνίας, ότι δεν ανέχεται, δε νομιμοποιεί τη βάρβαρη πολιτική.
 
Κάθε τόπος δουλειάς και εκπαίδευσης, κάθε εργοστάσιο και γιαπί, κάθε μαγαζί και γραφείο, κάθε συνοικία και........ γειτονιά, μπορεί να γίνει κάστρο αγώνα και αντίστασης. Να σημάνει συναγερμός: Κανείς στη δουλειά! Τίποτα να μη δουλέψει! Καμιά μηχανή να μην πάρει μπρος! Να εκφραστεί στην πράξη απειθαρχία και ανυπακοή ενάντια στη λαίλαπα που έχουν εξαπολύσει.
Οι πολίτες να κάνουν σημαία του αγώνα τους, πως δε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Στέφανος Χίος κάνει αναφορά στην ''θολή'' πορεία του Παπακωνσταντίνου θέτοντας -μεταξύ άλλων- και το εύλογο ερώτημα: ''Με τι λεφτά μπορεί ένας ανεπάγγελτος κηφήνας, αβανταδόρος των τοκογλύφων να κάνει τέτοια περιουσία και να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα? Με τι προσόντα εκτός από το γλείψιμο κατέλαβε τις θέσεις αυτές?''

http://www.youtube.com/watch?v=h0rNdIxkT8s&feature=youtu.be

Πάμε στο Σύνταγμα επειδή μας ανήκει...

Πάμε στο Σύνταγμα για να τους δείξουμε ποιοι είναι τα αφεντικά της χώρας.
Πάμε στο Σύνταγμα για να τους δείξουμε ποιος είναι ο δρόμος που ξέχασαν
Πάμε στο Σύνταγμα για να τους θυμίσουμε ποια είναι η Δημοκρατία
Πάμε στο Σύνταγμα για να φωνάξουμε την αλήθεια και το δίκιο που έχουν ξεχάσει
Πάμε στο Σύνταγμα για να μπορέσουμε να...

Παγκαλος σε στιγμές ξεκούρασης


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε τον Πάγκαλο με μαγιό! [ΦΩΤΟ]
Εντάξει, μαζί τα φάγαμε, αλλά άλλους τους πιάνει το φαί και άλλους όχι. Είναι θέμα μεταβολισμού...

Ποινικές διώξεις κατά ρατσιστών

Ποινικές ευθύνες θα αντιμετωπίζουν αυτεπαγγέλτως όσοι προκαλούν εκδηλώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας, σύμφωνα με νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Το νομοσχέδιο προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη των πρωταγωνιστών φαινομένων ρατσισμού σε βάρος ομάδας ή προσώπου με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ακόμη και το γενετήσιο προσανατολισμό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Επίσης, προσδιορίζονται ως ρατσιστικές εκδηλώσεις και τιμωρούνται ποινικά οι ενέργειες που έχουν στόχο θρησκευτικά σύμβολα, οίκους λατρείας, χώρους διαμονής, ψυχαγωγίας κλπ... Παράλληλα, καθιερώνονται για πρώτη φορά διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα σε βάρος των νομικών προσώπων που έχουν ανάμιξη σε ρατσιστικές εκδηλώσεις.
zougla.gr

(Sx agiovasilematos: Δηλαδή όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που κυβερνούν και οι οποίοι κάνουν ρατσιστικά εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού θα τιμωρηθούν? Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε πια...Πόση κατηφόρα ακόμα στολισμένη με πέπλα ''δημοκρατικότητας και αλληλεγγύης''?)

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ

Κανείς μα κανείς δεν θα τρομοκρατήσει τους Έλληνες ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
Οι δρόμοι μας ανήκουν και είναι ελεύθεροι γιατί κάποιοι πρόγονοι μας ξέπλυναν τους οθωμανούς και ελληνόφωνους δυνάστες με το αίμα τους.
Αύριο δίνουμε την απάντηση στα παπαγαλάκια του τρόμου με μαζική συμμετοχή.

Όχι πίσω από τα καρακιτσαριά με τις εμπριμέ σημαίες και τα πανώ. Ελεύθεροι – ανεξάρτητοι – μαχόμενοι για το σύνολο. Για την πατρίδα και όχι για την κάστα και τα συμφέροντα του κάθε κερατά.
Επειδή το καθεστώς έχει πάντα τις ναζιστικές εφεδρείες του, για να καπελώσουν και να δυσφημίσουν την λαϊκή αντίσταση, ερχόμαστε σε...

Α Π Ε Ρ Γ Ο Υ Μ Ε !!!!!!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το κουταβάκι

Posted by sarafop
Κουταβάκι…Μικρούτσικο πλασματάκι της οικογένειας των…σκύλων.
Αγαπησιάτικο. Ακακο. Παιχνιδιάρικο.
Το μπάζεις στο σπίτι σου.
Το στρώνεις να κοιμηθεί δίπλα στο κρεβάτι σου. Ισως και πάνω.
Το ταιζεις το γαλατάκι του, καμιά…σκυλοτροφή, ενίοτε και…μπριτζόλα.
Το εμπιστεύεσαι…
Δαγκώνει από…αγάπη.. , λερώνει από…ανάγκη…

Στη συνείδηση της πλειοψηφίας του Λαού μας, ο Γ.Παπανδρέου είχε...

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ...ΚΩΔΙΚΑΣ ALIMENTARIUS. (Πολύ σημαντικό! Διαβάστε και ενημερώστε όσους μπορείτε!)

Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!

Τα γεγονότα προχωρούν με τρομερή ταχύτητα δίχως να μας αφήνουν περιθώρια για αδράνεια. Όσο οι αλήτες τηλεκανίβαλοι, κάνουν προπαγάνδα κρατώντας μας υπνωτισμένους, κάποιοι σχεδιάζουν το μέλλον μας αθόρυβα. Στείλτε παντού το παρόν άρθρο, όσο είναι νωρίς. Το παρόν νομοσχέδιο έρχεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο!

Εάν υπάρχει ένα εργαλείο με το οποίο μπορείς να ελέγξεις απόλυτα τον άνθρωπο, αυτό είναι η ίδια του η τροφή, το αγαθό με το οποίο εξασφαλίζει την επιβίωση του. Πίσω απ' τον περίφημο διατροφικό κώδικα κρύβεται μια εφιαλτική πραγματικότητα. Ο κώδικας ισχύει επίσημα από το 1963 με τη σύμπραξη του οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας (FAQ) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ), όπου και δημιουργήθηκε η επιτροπή που λειτουργεί πίσω ...

Tέλος ο Παπανδρέου? Αναζητούν τον διάδοχο? Τι συμβαίνει?

Στο site http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4864  εκτιμούν και δημοσιεύουν τα εξής:

Στο ΠΑΣΟΚ αναζητούν ήδη τον διάδοχό του ο οποίος να μπορεί  να νικήσει τον Αντώνη Σαμαρά στις μεθεπόμενες εκλογές.
Το σενάριο είναι εκλογές μέσα στο 2011 (Απρίλιο η Οκτώβριο), εκλογική νίκη του Αντώνη Σαμαρά και σχηματισμός κυβέρνησης ΝΔ.
Στη συνέχεια αναλαμβάνουν δράση οι  Πασόκοι συνδικαλιστές κάνουν τη χώρα μπουρδέλο και μέσα στο 2012 ο Αντώνης Σαμαράς αναγκάζεται να πάει σε εκλογές!
Ποιος  από τους Ραγκούση –Χρυσοχοίδη, θα μπορούσε να τον κερδίσει;
Αυτό είναι το σενάριο που τρέχει και στο ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει ήδη η διαδικασία διαδοχής.
Χαμός…

Το ρεζίλι του Γαπακα από τους Έλληνες φοιτητές της Γερμανίας. Μπράβο παιδιά!!!!

 
''ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ'' φώναζαν με θυμό στον προδότη, τσαλακώνοντάς του την ψεύτικη εικόνα που έχει φτιάξει για τα διεθνή μέσα, ότι δήθεν όλος ο λαός είναι μαζί του.
Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To βίντεο με τους απεργούς έξω από το ακριβό εστιατόριο ''17'' όπου έτρωγε το παράσιτο ο Πρωτόπαππας

Γενική Απεργία, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Posted by anarmodios

Ολοι στις πλατείες και τους δρόμους την Τετάρτη στις 23 Φεβρουαρίου, στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Χωρίς δικαιολογίες δεν μπορώ και δεν έρχομαι.
Και μην ακούτε αυτούς που λένε πως “είμαστε άξιοι της μοίρας μας” και “τίποτε δεν γίνεται” και “είμαστε κότες” και “γιατί δεν αντιδράει κανείς” στην λεηλασία.
Αντέδρασε εσύ και πάρε μαζί σου στην πορεία και τον διπλανό σου έλληνα.
UPDATE (που λένε και τα μεγάλα blogs): Προετοιμαστείτε. Δεν πάμε μόνοι μας στη συγκέντρωση. Πάρτε τηλέφωνο φίλους και γνωστούς και ξεσηκώστε τους. Οσο πιο πολλούς μπορείτε. Θυμήστε τους τι μισθό παίρνουν, τι βενζίνη πληρώνουν, και πόσο ξοδεύει η γυναίκα τους στο σούπερ-μάρκετ για να πάρει τα μισά πράγματα από αυτά που έπαιρνε πριν 8 μήνες. Κάντε παρέες. Από τώρα. Γράψτε στα ιστολόγιά σας, στο facebook και στο twitter. Πάρτε τηλέφωνα λέμε. Σηκώστε τους από τον καναπέ. Μην το αφήσουμε τελευταία στιγμή. Αντε. Αντε σιγά-σιγά να ξαναγινόμαστε κοινωνία. Οι Κερατιώτες μας δείχνουν τον δρομο.
Θραξ Αναρμόδιος
http://www.olympia.gr/

Great minds......... Στοχαστές..........!!!!!!


a4b58c.jpg
Galileo
Great mind

a4b592.jpg
Einstein
Genius mind

a4b596.jpg
Newton
Extraordinary mind

a4b5a6.jpg
Bill Gates
Brilliant mind

 
 


Never mind...


Οι λίστες του....MEGA!

 Aναρτήθηκαν οι λίστες επιτυχόντων των προαγωγικών εξετάσεων του Mega, για το 1ο δίμηνο του 2011.

Επιτυχόντες:

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Μπόμπολα
ΤΡΕΜΗ ΟΛΓΑ του Μπόμπολα
ΚΑΨΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Μπόμπολα
ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μπόμπολα
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Μπόμπολα
ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ του Μπόμπολα
ΤΣΙΜΑΣ ΠΑΥΛΟΣ του Μπόμπολα

Όλοι οι ανωτέρω πέρασαν με ...

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Έλληνες φοιτητές διέκοψαν την ομιλία του ΓΑΠ στο Βερολίνο και του επιτέθηκαν με χυδαίες εκφράσεις


- Βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού από έλληνες φοιτητές
- Διέκοψαν την ομιλία του σε πανεπιστήμιο στο Βερολίνο
- Οργή Παπανδρέου για τις χυδαίες εκφράσεις που ακούστηκαν
- Διαδηλώσεις έξω από το πανεπιστήμιο και από γερμανούς φοιτητές

http://www.newsit.gr/files/Image/20-02-11/resized/papandreou_brikselles10_533_355.jpgΟμάδα ελλήνων φοιτητών αλλά και ορισμένοι γερμανοί εισέβαλαν στην αίθουσα των διαλέξεων γερμανικού πανεπιστημίου, όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο βήμα ο έλληνας πρωθυπουργός και πραγματοποιούσε ομιλία.

Από την εισβολή των φοιτητών διεκόπη η ομιλία του πρωθυπουργού και μάλιστα ακούστηκαν χυδαίες εκφράσεις από τους φοιτητές, γεγονός που εξόργισε τον πρωθυπουργού. Οι φοιτητές μάλιστα ξεπέρασαν τα όρια, καθώς ζητούσαν με τρομερά άσχημο τρόπο να εγκαταλείψει την Ελλάδα σύσσωμη η κυβέρνηση.

Η εικόνα αυτή προκαλεί αίσθηση καθώς...

Ο σεμνός και ταπεινός Γιωργάκης

Τελικά, όπως λέει και ο μαρτυριάρης φίλος του Γιωργάκη και πραγματικός πρωθυπουργός, Στρος Καν, την ώρα που ο αντιεξουσιαστής Γιωργάκης μας διαβεβαίωνε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουμε υποτελείς του ΔΝΤ πίεζε αυτόν τον φιλανθρωπικό οργανισμό να μας αναλάβει.

Ήταν τόσο μεγάλη η πίεση του που το ΔΝΤ μη μπορώντας να την αντέξει μας έδωσε καμιά 25 δις και για να μοιράσει την πίεση μας έβαλε πάνω στο κεφάλι μας άλλα δύο αφεντικά να μας πίνουν το αίμα.

Όπως θα θυμάστε όλοι, όταν τελικώς μπήκαμε στο ΔΝΤ, ο Γιωργάκης και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που τον στηρίζουν έλεγαν ότι ο πρωθυπουργός είχε μια...

Επίθεση στον Πρωτόπαππα από απεργούς στο Κολωνάκι. Κρύβεται σε μαγαζί!

Επίθεση δέχτηκε πριν από ελάχιστη ώρα στο κέντρο της Αθήνας ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαππας. Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προπηλακίσθηκε και κυνηγήθηκε στο Κολωνάκι από ομάδα απεργών των ΜΜΜ και αναζήτησε καταφύγιο σε κατάστημα της περιοχής, από όπου η αστυνομία αυτή την στιγμή, προσπαθεί να τον απεγκλωβίσει.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/x_21.html

(Σχόλιο: Έτσι έτσι...να μην μπορεί να κυκλοφορήσει κανένα τομάρι. Να βλέπουν κόσμο και να τρέχουν σαν κυνηγμένοι οι άθλιοι!!! Να αγιάσει το χέρι αυτών που το έκαναν και ας είναι σίγουρος ο Πρωτόπαππας και ο κάθε αντίστοιχος Πρωτόπαππας του κάθε κόμματος, ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να τους λυπάται ό,τι και αν παθαίνουν. Oι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονη φραστική επίθεση που τον έκανε να καταφύγει έντρομος στο πανάκριβο εστιατόριο ''17'' στο Κολωνάκι, όπου είχε κλείσει τραπέζι για φαγητό ο σοσια-ληστής συνδικαλιστής, ενώ μέχρι να φάει το φαγάκι του τον φύλαγε ολόκληρη διμοιρία ΜΑΤ από τους εξαγριωμένους απεργούς. Αυτό είναι εξοργιστικό γιατί σκεφτείτε ότι πληρώνουμε ολόκληρη διμοιρία ΜΑΤ να φυλάει το παράσιτο την ώρα που τρώει στο Κολωνάκι!)

Ο κ. Παπανδρέου, το ΔΝΤ και οι υπερατλαντικές αναζητήσεις του από το Δεκέμβριο του 2009!

 

Η αποκάλυψη ήρθε να ξαναβάλει σε νέα βάση εκκίνησης τις απόψεις που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί σχετικά με την προσφυγή της Ελλάδας στην τρόικα των ελεγκτών. Κι αυτό γιατί, η διαρροή από τον ίδιο τον κ.Στρος Καν ότι ήδη από το Δεκέμβριο του 2009, ο κ.Παπανδρέου είχε συζητήσει το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδας στις υπηρεσίες του ΔΝΤ δημιουργεί νέα δεδομένα τόσο για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης όσο και για την αντίδραση της Ευρωζώνης.


Γιατί, όπως αποδεικνύεται τώρα, ο πρωθυπουργός στην πραγματικότητα κι εξαρχής, είχε υπόψη τους τις υπερατλαντικές λύσεις για το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας κι όχι την διευθέτηση του μέσω...

Χθες στο κέντρο της Αθήνας, μετά τους Μουσουλμάνους γιόρτασαν οι..Βούλγαροι.




Εντάξει, οι Μουσουλμάνοι είπαμε ότι γιόρταζαν τα γενέθλια του Μωάμεθ. Συνηθισμένα ελληνικά παραδοσιακά έθιμα δηλαδή, δεν ήταν και τίποτα το πρωτόγνωρο για την ελληνική κοινωνία, έτσι δεν είναι κύριε Παπουτσή?

Μια που λέμε όμως για την χθεσινή γιορτή...οι Βούλγαροι τι ακριβώς είπαμε ότι γιόρταζαν? Κάτι δικό τους ή ήταν καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων του Μωάμεθ?

Και μια τελευταία ερώτηση: Οι Έλληνες δεν ήταν καλεσμένοι στο μεγάλο πάρτι του κέντρου της Αθήνας? Γιατί όσες φωτογραφίες και αν είδαμε, δεν διακρίναμε ούτε έναν Έλληνα να τολμάει να περπατάει στο κέντρο της (κάποτε) πόλης του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Μέρκελ σε Παπανδρέου> Έλληνες δώστε μας την Κρήτη!..


Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις (τρόπος του λέγειν) της ελληνικής κυβέρνησης με την Άνγκελα Μέρκελ, για την εκχώρηση της Κρήτης στους Γερμανούς

Στην ουσία πρόκειται για ειρηνική παράδοση του νησιού με άλλοθι τις γερμανικές επενδύσεις.

Οι Γερμανοί φιλοδοξούν αφ ενός μεν να εκμεταλλευτούν γεωστρατηγικά το νησί (βλέπε πετρέλαια, ΑΟΖ, Σούδα κλπ) και αφετέρου να το μετατρέψουν σ ένα οργανωμένο θέρετρο για τους εύπορους πολίτες τους.
Την αποκάλυψη βόμβα κάνει μικρής επισκεψιμότητας γερμανική ιστοσελίδα-είναι "ανοιχτή" μόνο στους συνδρομητές της-, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται σε δεινή θέση και εξαιτίας του σκανδάλου ...της Siemens, μια και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ενημερώσει την Καγκελαρία για τις μίζες που έλαβαν συγκεκριμένοι Έλληνες πολιτικοί και τα κόμματά τους.
"Η κα Μέρκελ ζήτησε πρόσφατα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να δει την Κρήτη σαν το "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" που βρίσκεται στα χέρια του γερμανικού κολοσσού, της HOCHTIEF…", σημειώνει η ιστοσελίδα.
Όπως αντιλαμβάνεστε δεν πρόκειται να μείνει τίποτε όρθιο εαν δεν αντιδράσουμε…
kourdistoportocali

Η Παπαρήγα ''άδειασε' ακόμα περισσότερο τον ΓΑΠακα

Επίθεση στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα.
Η κα Παπαρήγα μίλησε για συνειδητή προσφυγή στην τρόικα, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ από τον Δεκέμβριο του 2009.
«Εγώ νομίζω ότι ο κ. Παπανδρέου είχε αποφασίσει πολύ πριν τις εκλογές και πολύ πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση» τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα
«Αυτό το ''χρήματα υπάρχουν'' το έλεγε ακριβώς, για να δικαιολογηθεί μετά ότι του έδωσαν ψεύτικα στοιχεία και άρα να δικαιολογήσει τη συνειδητή προσφυγή στην τρόικα» συμπλήρωσε η γ.γ. του Κ.Κ.Ε..

Oι εξελίξεις στη Μ.Ανατολή, φέρνουν νέο μεταναστευτικό κύμα


Του Βασίλη Γιαννακόπουλου*


Καθώς κλιμακώνεται περαιτέρω η κρίση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, προέκυψαν οι πρώτες επιπτώσεις που σχετίζονται με τα μεταναστευτικά κύματα προς τον ευρωπαϊκό νότο, την επιδείνωση της κατάστασης ασφάλειας στις αραβικές χώρες και την ενεργειακή ασφάλεια που προβληματίζει τις διεθνείς αγορές.


Τα πρώτα μεταναστευτικά κύματα

Ήδη, πριν λίγες ημέρες, στη νήσο Λαμπεδούσα της Ιταλίας κατέφθασαν περίπου 4.000 Τυνήσιοι μετανάστες. Η ιταλική κυβέρνηση υπέβαλε επίσημο αίτημα στην ΕΕ για..

Πάγκαλος: Η Τρόικα δεν είναι σαδιστές, αγαπάνε τον κόσμο…

Δείτε στο Video, στο τέλος του άρθρου τι είπε ο κ. Πάγκαλος:
“Εσείς κ. Στάη περιγράφετε την τρόικα σαν να είναι κάποιου είδους Σαδιστές και να θέλουν τον κόσμο να υποφέρει…
Απλώς θέλουν ισορροπίες…”
Aυτά είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος  σε συνέντευξή του, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, 7/2/2011

Το μάθαμε κι αυτό.
Δεν είναι σαδιστές οι άνθρωποι, ίσα ίσα που μας αγαπάνε και ενδιαφέρονται για το καλό μας…
Μήπως πρέπει να τους...

Κάθε βράδυ γυρίζουν στους δρόμους του χωριού, εξοπλισμένοι με τσουγκράνες και κυνηγετικές καραμπίνες...

Όλα αυτά συμβαίνουν στο χωριό Αγια Μαυρα του δήμου Πηνείου. Οι κάτοικοι του χωριού τονίζουν ότι αναγκάστηκαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, για να αντιμετωπίσουν τους αλλοδαπούς που, όπως λένε χαρακτηριστικά ,τους έχουν κάνει να πετάγονται το βράδυ από τα κρεβάτια τους.

Oι περιπολίες των κατοίκων γίνονται με βάρδιες συνήθως το βράδυ. Εξοπλισμένοι με τσουγκράνες και με κυνηγετικές καραμπίνες οι κάτοικοι παίρνουν τους δρόμους ...

Εσπευσμένες ενέργειες συλλογής Σπόρων στηn «Κιβωτό της Σωτηρίας», υποψιάζουν

Όπως αναφέρουν ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία εσπευσμένα ζητήθηκαν 1500 σπόροι πατατας ( από διαφορετικές ποικιλίες )απο Αγρότες του Περού και οι οποίοι απέστειλαν άμεσα στο «θησαυροφυλάκιο της ημέρας της καταστροφής» που βρίσκεται στον αρκτικό κύκλο,προκειμένου να να διαφυλαχθεί το μέλλον των συγκεκριμένων ποικιλιών.

Η εσπευμένη αυτή ενέργεια έχει υποψιάσει,,,

τους διεθνής κύκλους οτι οποίοι τις ημέρες αυτές αναζητούν τους

Φωτογραφίες από τα γενέθλια του Μωάμεθ στην ...Αθήνα, την υποτιθέμενη πρωτεύουσα του υποτιθέμενου ελληνικού κράτους.



τις φωτογραφίες είδαμε στο http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/3000-11.html

Άγρια νύχτα στην Κερατέα.

Ενώ διαβάζαμε τις τελευταίες μέρες ότι σκέφτονται να αποσύρουν τις αστυνομικές δυνάμεις από την Κερατέα, εδώ και μια ώρα καίγεται πάλι ο τόπος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που άλλαζαν βάρδια προκάλεσαν τους κατοίκους και ξεκίνησε μια άγρια κατάσταση, με μολότωφ από τη μια μεριά και χημικά από την άλλη. Ο δήμαρχος Κερατέας κ. Σταύρος Ιατρού επιβεβαίωσε ότι οι κάτοικοι αντέδρασαν σε προκλήσεις των ΜΑΤ και ότι τα ΜΑΤ ανταπάντησαν με χημικά.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο "monsieur ΔΝΤ" Ντομινίκ Στρος-Καν ξεγυμνώνει τον GAP, επιβεβαιώνοντας τη παροιμία: "Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται..."

 Γράφει ο Νάσος Ζαγγονιάννης

Ο Σοσιαλιστής πρώην υπουργός Οικονομικών, γνωστός ως "monsieur ΔΝΤ" Ντομινίκ Στρος-Καν ξεγυμνώνει τον GAP, επιβεβαιώνοντας τη παροιμία:Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...". "

Το παραμύθι του GAP έχει αποκαλυφθεί, αυτό που μένει αυτή τη στιγμή είναι να χάσει και το τελευταίο χαρτί πίεσης που έχει με την την περιβόητη λίστα των εκλογών.

Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα παίξει τη τελευταία μπλόφα στη παρτίδα του πολιτικού του πόκερ.

Από κει και πέρα θα δούμε την συσσωρευμένη οργή των βουλευτών του να αποσυμπιέζεται με......

Η αποκάλυψη του Στρος Καν, είναι μήνυμα προς τον ελληνικό λαό για έγερση….

Εμείς εκτιμούμε πως η αποκάλυψη του κ. Στρος Καν, για την οποία γράψαμε το πρωϊ (Βόμβα. Στρος Καν αδειάζει Παπανδρέου.) είναι μήνυμα προς τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εγερθεί από το λήθαργό του και να πάρει τις αποφάσεις του. Αν θέλετε όμως την προσωπική μας γνώμη, τίποτε δεν πρόκειται να συμβεί και αυτή τη φορά. Είναι τόσο ισχυρή η προπαγάνδα του καθεστώτος, που δεν πρόκειται να κουνηθεί τίποτα. Άλλωστε, λίγο πολύ όλοι έχουμε αντιληφθεί τι έχει συμβεί και όμως το ανεχόμαστε. Μας το έχουν δώσει λίγο λίγο σε φέτες σαν το σαλάμι και ...

Τα συντηρητικά στη διατροφή μας

Ένα από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη διατροφή, είναι η περιορισμένη κατανάλωση φρέσκων τροφίμων και διατροφικών συστατικών και η αυξανομένη κατανάλωση τυποποιημένων τροφίμων.

Τα τρόφιμα αυτά, είναι επεξεργασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαρκούν περισσότερο. Είναι, είτε κατεψυγμένα, είτε μακράς διάρκειας, είτε προμαγειρεμένα. Για να επιτευχθεί η μακρύτερη συντήρησή τους τα υλικά ή τα τρόφιμα υφίστανται διάφορες ειδικές επεξεργασίες, ενώ ...

Πορεία Μουσουλμάνων στο κέντρο επειδή ....γιορτάζουν τον Μωάμεθ. (Γενέθλια...)


Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12:00 το μεσημέρι η πορεία περίπου 500 ατόμων, της μουσουλμανικής κοινότητας, τα οποία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και κατευθύνονται πεζή προς την πλατεία Συντάγματος.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν πορεία, εορτάζοντας ...τα γενέθλια του Μωάμεθ.
Από το zougla.gr


 

Έχουμε υπογράψει το ξεπούλημα

Σε επικοινωνιακές κορώνες εσωτερικής κατα­νάλωσης αποδίδουν Βρυξέλλες και Ουάσι­γκτον τις «αντιδράσεις» της κυβέρνησης για το ύψος των αποκρατικοποιήσεων. Υψηλά ιστάμε­νος αξιωματούχος του ΔΝΤ, που μετείχε στη διαδι­κασία και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης της Ελλάδας με την τρόικα από την πρώτη στιγμή, αναφέρει ότι οι όροι είναι ξεκάθαροι ως...

O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία! Το πάζλ συμπληρώνεται!

Απεχθάνομαι τις συνομωσίες, Νεφελίμ και λοιπά. Οπου υπάρχει χρήμα δεν υπάρχουν συνομωσίες, Μπίλντεμπεργκ κι άλλα αφελή. Δεν ξυπνάνε κάποιοι και θέλουν το κακό μας, τα πάντα είναι το χρήμα. Υπάρχουν φυσικά σχέδια και τρόποι να βγάλει κάποιος λεφτά από το μηδέν (CDS) αλλά πρέπει να θέλει και το θύμα να είναι…θύμα. Νομίζω ότι έχω την κρίση, να βλέπω πίσω από τις λέξεις.
O ΓΑΠ κι ο Σόρος έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και δεν είναι κρυφό, ούτε σκευωρία.
Ο Σόρος διακινεί το 95% των CDS σε όλο τον κόσμο. (wall street journal, businessweek ) Ενας προσωπικός του φίλος, γίνεται Πρωθυπουργός σε μια χώρα, και μετά από 6 μήνες η χώρα αυτή μετατρέπεται στον Παράδεισο των CDS! Μιλάμε για τρελά δισεκατομμύρια! Οποιος είχε οποιάδήποτε εσωτερική πληροφόρηση, για το τί θα συμβεί σε αυτή τη χώρα, έβγαλε τεράστια ποσά, ποσά που αντιστοιχούν σε ΑΕΠ ολόκληρων κρατών!
Ποιά είναι η αυτή χώρα;
 
H συνέχεια της λεπτομερούς ανάλυσης στο http://netakias.wordpress.com/2010/06/07/gapnsoros/
Αξίζει να διαβαστεί, συμπληρώνεται  το παζλ και λύνονται οι απορίες.
 

Αποχωρούν από την Κερατέα οι αστυνομικές δυνάμεις?


Του Γιαννη Σουλιωτη

Το ενδεχόμενο να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από τον χώρο όπου προγραμματίζεται να δημιουργηθεί χώρος υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στην Κερατέα φέρεται να εξετάζει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι μετά αξιολόγηση των δεδομένων, αρμόδια στελέχη του υπουργείου προσανατολίζονται στην...

Μας κορόιδευαν κανονικά. Είχαν κάνει επαφές με το ΔΝΤ δυο μήνες πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Θυμάστε τι έλεγε τότε ο αρχιψεύτης Παπανδρέου?

Μπορεί ο πρωθυπουργός να ανακοίνωσε την προσφυγή μας στο ΔΝΤ τον Απρίλιο και μέχρι τότε να την διέψευδε κατηγορηματικά, ωστόσο, ο Ντομινίκ Στρος Καν αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως οι σχετικές συνομιλίες έγιναν δύο μήνες μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 και, μάλιστα, η προσφυγή «κλείδωσε» στα τέλη Ιανουαρίου!

Την «βόμβα» για την Ελλάδα αποκαλύπτει σε ντοκιμαντέρ του γαλλικού καναλιού «Canal+», που θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα, ο επικεφαλής του ΔΝΤ, όπως διαβάζουμε στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Σύμφωνα με τον Στρος Καν, ο Γιώργος Παπανδρέου..., τουτέστιν τον Δεκέμβριο του 2009, με τον επικεφαλής του ΔΝΤ να απαντά πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα δεχθούν την μονομερή στήριξη μιας χώρας της Ευρωζώνης από το Ταμείο.

To ''ευχαριστώ'' για τα 20 χρόνια φιλοξενίας και εμπιστοσύνης.

από το http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/20_20.html

ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ!

Έλληνας αγρότης στη Μακεδονία, αρκετά κοντά στη Βέροια στις αρχές του 1992 είχε βρει στο δρόμο δυο κουρελήδες Αλβανούς, αδύνατους και πεινασμένους λαθρομετανάστες. Τους λυπήθηκε και τους μάζεψε στο σπίτι του. Τους έδωσε δουλειά, τους έδωσε και ρούχα και παπούτσια. Τους φιλοξενούσε σε ένα σπιτάκι που είχε στην άκρη του χωριού με όλες τις ανέσεις. Καινούργια κουζίνα, θερμοσίφωνο κλπ. Τους προστάτεψε όταν τους κυνηγούσε η αστυνομία που ήταν χωρίς χαρτιά, τους πλήρωνε ικανοποιητικό μεροκάματο και στη συνέχεια τους βοήθησε να βρουν κι άλλες δουλειές σε οικοδομές κλπ.. Toυς έγραψε και στον ΟΓΑ. Η μοναδική τους υποχρέωση κάθε μέρα ήταν να ταΐζουν τις κότες με έξοδα τροφής του ιδιοκτήτη. Το μεσημέρι εξακολουθούσαν να τρώνε...