Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ευχές από συναδέλφους και συνοδοιπόρους bloggers




Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου μας σας εύχεται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
Χρόνια πολλά
Με σεβασμό και εκτίμηση http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/


----

Το καταθλιπτικό Πάσχα των Ελλήνων…



defactogr  στο www.olympia.gr

Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου σκυθρωπές φάτσες κατεβασμένα χαμόγελα.
Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που δεν ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν,φορτωμένοι με τα προβλήματα της καθημερινότητας τους , την ανεργία το αβέβαιο μέλλον αυτόν και τον παιδιών τους.
Άξιζε τέτοια τύχη στους Έλληνες;
Πως μπορεί ένα περιφερόμενο κουστούμι όπως λέει και ο φίλος μου ο Χάρρυ Κλύνν να βυθίζει την Ελλάδα σε Εθνική κατάθλιψη, το αξίζουμε γαμώτο; ….

Έλληνα πως ανέχεσαι να ζούμε στον ζυγό μιας κυβέρνησης δοσίλογων και....

.

Eυχαριστώ τους ‘Ελληνες-”Να μην αφήσετε ποτέ τους άλλους να γράψουν την ιστορία σας, αντί για εσάς”


Simone LE BARON
Γλωσσολόγος – Καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας
Διπλωματούχος της Alliance Française de Paris
http://simone-le-baron.blogspot.com/


Παραμονή του Πάσχα 2011, θα ήθελα να ξαναδώσω ελπίδα στον ελληνικό λαό, σε εσάς αγαπητοί μου φίλοι που χρωστώ τα πάντα. Γιατί με σας «γύρισα τη σελίδα» της δικτατορίας το 1974, όταν ήμουν μόλις 21 ετών. Εσείς μου μάθατε τη χαρά της ζωής, τη φιλία, τη φιλοξενία, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, το φιλότιμο. Εσείς μου ανοίξατε την αγκαλιά σας χωρίς να με...

Εκατομμύρια άνθρωποι διαβιούν δίπλα σε πυρηνικές μονάδες....

Πάνω από 90 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε απόσταση μικρότερη από 30 χιλιόμετρα από μία από τις 211 πυρηνικές μονάδες σε όλο τον κόσμο, και οι περισσότερες από αυτές περιβάλλονται από έναν πληθυσμό πολύ πιο πυκνό από εκείνον στην Φουκουσίμα, σύμφωνα με μια ανάλυση που δημοσιεύεται από το βρετανικό επιστημονικό περιοδικό Nature.


Σε μια ακτίνα 30 χιλιομέτρων γύρω από τους κατεστραμμένους αντιδραστήρες της Φουκουσίμα 1 (Ιαπωνία) ζούσαν περίπου 172.000 άνθρωποι πριν από την εκκένωση της περιοχής. Για τα δύο τρίτα των πυρηνικών μονάδων όλου του κόσμου, ο πληθυσμός γύρω από αυτές είναι πολύ υψηλότερος.

Γύρω από περίπου 21 πυρηνικές μονάδες στην Ασία, τη Βόρεια Αμερική, τη Γερμανία, τη Βρετανία, το Βέλγιο ή την Ελβετία, υπάρχουν για την κάθε μια τουλάχιστον ένα...

Χρόνια Πολλά!



Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση στις καρδιές μας και στην  πατρίδα μας...

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Το κυνήγι της ακαδημαϊκής λογοκλοπής συνεχίζεται στη Γερμανία (Oι Γερμανοί κλέφτες? Αποκλείεται...αυτός ο υπέροχος λαός του Χίτλερ και της Siemens, αυτό το ΄΄διαμάντι΄΄ ηθικής κάνει τέτοια?)

Το κυνήγι της ακαδημαϊκής λογοκλοπής συνεχίζεται στη Γερμανία


Με τις μαύρες λωρίδες απεικονίζονται οι περιοχές της επαληθευμένης λογοκλοπής στη διατριβή (από τη σχετική ιστοσελίδα)

Μετά την αναγκαστική παραίτηση του Γερμανού υπουργού άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg, υπό την πίεση της αποκάλυψης ότι μεγάλο μέρος της διδακτορικής του διατριβής ήταν προϊόν λογοκλοπής, το κυνήγι της ακαδημαϊκής λογοκλοπής συνεχίζεται, διαμέσου του....  στη Γερμανία. Η ιστοσελίδα των «κυνηγών» – κυρίως ανωνύμων – φιλοξενείται στο "wikia", ονομάζεται "VroniPlag Wiki" και είναι στα γερμανικά...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. (Αυτό είναι το πραγματικό κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!!)


Γιατί στραγγαλίζετε τον ελληνικό λαό λίγο- λίγο? Φέρτε τους όλους μαζεμένους να τελειώνουμε. Αφού έτσι θα γίνει στο τέλος, όταν πια εσείς θα έχετε εξασφαλίσει την πολυτελή ζωή σας κάπου αλλού.
Από τη στιγμή που όλη σχεδόν η Ασία έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον λαθρομεταναστευτικής «επίσκεψης» δισεκατομμυρίων στη χώρα μας (μη γελιέστε στη χώρα μας θα εγκλωβιστούν και θα παραμείνουν), και επειδή ο Υπουργός προστασίας του πολίτη θυμάται μόνο τρία (3) πράγματα : α) Ότι πουθενά δεν είναι υπεύθυνος β) Ότι μόνο προεκλογικά θυμάται να πει ότι δεν θα γίνει η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι γ) Και μετά θυμάται όμως το πρόβλημα δεν είναι δικό του αλλά πρόβλημα Ευρωπαϊκό... Κατόπιν αυτών σας παραθέτουμε εικόνες που θα ζήσετε στο εγγύς μέλλον. Αυτή είναι η κουλτούρα και ο πολιτισμός που θέλουν να μας κολλήσουν οι αλληλέγγυοι προοδευτικοί… 

Θαυμάστε τον :

Το τραίνο για τα Ασιατικά δεδομένα δεν είναι Υπερφορτωμένο.
Γιατί ;
Δείτε παρακάτω :


Εδώ μάλιστα ... Θα δυσκολευτούν πολύ και οι ελεγκτές και οι εισπράκτορες. Το κίνημα "δεν πληρώνω" θα βρεί και ευρύτερη λαική ανταπόκριση. Τύφλα να χουν οι σαρδέλλες στις κονσέρβες. Τύφλα να χουν και τα ανθρώπινα δικαιώματα που καταγγέλονται ΜΟΝΟ εναντίον των Ευρωπαικών χωρών!





Στη δεξιά μάλιστα φωτογραφία όσοι έχουν το προνόμιο κάρτας απεριοσρίστων διαδρομών, μπορούν και να αλλάξουν προορσμό "πηδώντας" τα βαγόνια..



Τα πτηνά στο ρετιρέ του βαγονιού είναι άνετα σε σχέση με την παρακάτω.....

.

Μεγάλη Παρασκευή

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



«Τὴ Αγία καὶ Μεγάλη Παρασκευή,
τὰ ἅγια καὶ σωτήρια καὶ φρικτὰ Πάθη
τοῦ Κυρίου καὶ Θεοῦ καὶ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ ἐπιτελοῦμεν,
τοὺς ἐμπτυσμούς, τὰ ῥαπίσματα, τὰ κολαφίσματα, τὰς ὕβρεις,
τοὺς γέλωτας, τὴν πορφυρᾶν χλαίναν, τὸν κάλαμον,
τὸν σπόγγον, τὸ ὄξος, τοὺς ἤλους, τὴν λόγχην,
καὶ πρὸ πάντων, τὸν σταυρόν, καὶ τὸν θάνατον, ἃ δι' ἡμᾶς ἑκὼν κατεδέξατο,
ἔτι δὲ καὶ τὴν τοῦ εὐγνώμονος Ληστοῦ, τοῦ συσταυρωθέντος αὐτῷ,
σωτήριον ἐν τῷ Σταυρῶ ὁμολογίαν».

 
 
Την ημέρα αυτή τελούμε την ανάμνηση των φρικτών και σωτήριων Παθών του Κυρίου Ιησού Χριστού και απ’ αυτό το γεγονός καθιερώθηκε και η νηστεία της Παρασκευής.
Αφού λοιπόν ο Ιησούς παραδόθηκε στους στρατιώτες, τον γυμνώνουν, του φορούν κόκκινη χλαμύδα, του βάζουν ακάνθινο στεφάνι και καλάμι στο χέρι αντί σκήπτρου. Κατόπιν τον προσκυνούν χλευαστικά, τον φτύνουν και τον χτυπούν στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Στη συνέχεια, αφού του φόρεσαν και πάλι τα ρούχα του, του δίνουν τον Σταυρό και έρχεται στον τόπο της καταδίκης, τον Γολγοθά. Εκεί, σταυρώνεται ανάμεσα σε δύο ληστές, βλασφημείται απ’ όσους περνούν μπροστά του και οι στρατιώτες τον ποτίζουν χολή και ξύδι.
Μετά από λίγο, ο Κύριος, φώναξε δυνατά: «Τετέλεσται» και έτσι εκπνέει «ο αμνός του Θεού ο αίρων την αμαρτίαν του κόσμου» . Κατά τον θάνατο του κυρίου, τρέμει από φόβο και αυτή η άψυχη κτίση. Έπειτα λογχίζεται από τους στρατιώτες στην πλευρά του και τρέχει αίμα και νερό.
Τέλος, κατά το ηλιοβασίλεμα, έρχεται ο Ιωσήφ ο από Αριμαθαίας και ο Νικόδημος μαζί του, κρυφοί μαθητές του Χριστού, αποκαθηλώνουν από τον Σταυρό το πανάγιο σώμα του διδασκάλου τους, το αρωματίζουν, το τυλίγουν σε καθαρό σεντόνι και το θάβουν σε καινούργιο μνημείο, κυλώντας πάνω στο στόμιό του μεγάλη πέτρα.

Ψεύτικος ο νεκρός εξωγήινος της Ρωσίας


Ο εξωγήινος που βρέθηκε νεκρός στη Σιβηρία τις προάλλες αποδείχθηκε μια...
καλοστημένη φάρσα. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες ήταν ηθοποιοί και ο εξωγήινος ήταν απλώς μια κούκλα από δέρμα που την τοποθέτησαν εκεί προκειμένου να πάρουν τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν.

Για το εν λόγω θέμα ασχολήθηκε σοβαρά και επισταμένως η ρωσική αστυνομία, η οποία και έκανε την τραγική ανακάλυψη της φάρσας.

Οι συνομωσιολόγοι δυστυχώς διαψεύστηκαν, οι υπόλοιποι απλώς βρήκαμε κάτι να ασχολούμαστε.
(Agiovasilema: Αυτές οι χαζοφάρσες είναι που κάνουν τη ζημιά και μετά όταν φωνάζουμε εμείς ότι έχουμε 300 ούφο στη Βουλή και τον ΕΤ για πρωθυπουργό, δεν μας πιστεύει κανείς....και ας λέμε αλήθεια!)

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Eυχές από συναδέλφους και συνοδοιπόρους bloggers...




Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου μας σας εύχεται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
Χρόνια πολλά
Με σεβασμό και εκτίμηση http://www.ellinikiafipnisis.blogspot.com/


----

O “αρχοντοχωριάτης” των 150.000 ευρώ

Από τη μία (στη φωτογραφία) ο πρόεδρος της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας δηλαδή ο άνθρωπος που κρατά στα χέρια του τα κλειδιά του ευρωπαικού “θησαυροφυλακίου” και ορίζει ποιος και με ποιον τρόπο , αν και πόσα θα εισπράξει. Από την άλλη ο επαίτης, ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος , δηλαδή μιας χώρας που έχει παραδώσει την οικονομική -δημοσιονομική της πολιτική στον διεθνή έλεγχο.
Κι όμως…. Ο “άρχοντας” Ζαν Κλοντ Τρισέ, όπως τον βλέπουμε, περιμένει ως κοινός θνητός ανάμεσα σε άλλους επιβάτες στην αίθουσα αναμονής για να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο της γραμμής.
Αντίθετα, ο …αρχοντοχωριάτης -τύποις- υπουργός (μια που η δουλειά του είναι να εκτελεί τις εντολές των διεθνών ελεγκτών), όπως  τον βλέπουμε, κυκλοφορεί ως Μπιλ Γκέιτζ με lear jet!!!
Όπως αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή η εφημερίδα “To Πρώτο Θέμα”, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, με τη γραμματέα του, κάποιους συνεργάτες και τον γιο του, ταξίδεψε στις ΗΠΑ με ένα VIP σκάφος που του διαθέτει η χώρα. Αυτό το πήγαινε -έλα του Παπακωνσταντίνου με lear jet στις ΗΠΑ κόστισε στο ελληνικό Δημόσιο 150.000 ευρώ. Αν ο υπουργός και η “παρέα” του χρησιμοποιούσαν αεροσκάφος της γραμμής, ακόμη και αν ταξίδευαν σε business class, το κόστος θα...
.

Ταχύρυθμα μαθήματα εθνικισμού: Πως οι Έλληνες από φιλάνθρωποι γίνονται μισάνθρωποι.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας στην καθημερινή κόλαση της Αθήνας.

Μέχρι πρότινος γνώριζα έναν και μόνο τρόπο για να ασπαστεί ένας ευσυνείδητος πολίτης την εθνική ιδεολογία, την μόνη αξιοπρεπή και ρεαλιστική στάση ζωής διαχρονικά και σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου.

Αυτός ο τρόπος είναι ο δύσκολος, χρονοβόρος και ανηφορικός δρόμος της ιστορικής γνώσης και της εμπέδωσης της πολιτιστικής συνοχής των ανθρώπων που απαρτίζουν τα έθνη (γλώσα, θρησκεία, μουσική, λογοτεχνία, τραγούδι και αγάπη για την πατρίδα τους γενικώς ειπείν).

 Με άλλα λόγια η κατανόηση των βασικών φυσικών νόμων που υπάρχουν έκδηλοι στη φύση. Οι νόμοι αυτοί είναι που διακρίνουν τις ικανότητες των διαφορετικών ειδών ζώων όταν αποτελούν κρίκους μιας διατροφικής αλυσίδας και τότε πρέπει να ζήσει το ένα εις βάρος του άλλου, αλλά ακόμα και μεταξύ των μονάδων του ίδιου ζώου όταν διαφορετικά κοπάδια, αγέλες και σμήνη ανταγωνίζονται για την επιβίωση όπου τα συμφέροντά τους συγκρουστούν και πρέπει να επικρατήσουν σε ορισμένες περιοχές χάρις την ανωτερότητά και την στρατηγική τους. Ακολουθώντας αυτή την γνωστική διαδρομή ακόμα και ο πιο αδιάφορος υπήκοος μιας χώρας, έστω και ....
.

Ακόμα ένα ελληνικότατο τηλεοπτικό Πάσχα. Γνωστός κομμωτής ντυμένος τσολιάς στο ''Καλημέρα Ελλάδα''

 Σύμφωνα με δηλώσεις του, ξεπατώνεται ...(στο χορό) ο γελαστός κομμωτής, ξεπατώνεται και η ελληνική παράδοση ...(στο χορό εννοούμε) και μετά απορούμε γιατί έχουμε καταντήσει ένας κοιμισμένος λαός...

Η έκπληξη που μας ετοιμάζει  το «Καλημέρα Ελλάδα» τη Δευτέρα του Πάσχα, ανήμερα της γιορτής του Γιώργου Παπαδάκη, είναι η εμφάνιση του Τρ. Σαμαρά, ο οποίος μάλιστα, λέγεται ότι θα εμφανιστεί ντυμένος τσολιάς,  θέλοντας να μας επιδείξει και  τις χορευτικές του ικανότητες σε πιο παραδοσιακά τραγούδια. 
Ντυμένος με παραδοσιακή στολή, ο αγαπημένος Τρύφωνας θα κάνει μια εμφάνιση με ένα ρεπορτάζ – έκπληξη με τον μοναδικό του τρόπο.” αναφέρει το δελτίο τύπου του Ant1.


Ο λαός ξεπατώνεται και η Νέα Τάξη τρίβει τα χέρια της...
Άντε παιδιά και του χρόνου, πάντα τέτοια αφυπνιστικά!

Πακιστανός πουλούσε το σκυλάκι της φωτογραφίας για 5 ευρώ, αλλιώς απειλούσε να το φάει...




Στην πλατεία Βικτωρίας


Στην Πλατεία Βικτωρίας, ένας Πακιστανός πουλούσε ενα μικρόσωμο κανισάκι, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, γιά πέντε ευρώ! Αν δεν το αγόραζε κανείς,...


επειδή πεινούσε, είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει για να κορέσει την πείνα του..

Ευτυχώς, βρέθηκε ένας γνωστός μου, που αγαπάει τα ζώα, του έδωσε τα πέντε ευρώ, και το κουκλί αυτό, φιλοξενείται στο σπίτι του.

Το σκυλάκι που το ονομάσαμε ΛΙΛΗ, γιά μένα, το έχει κλέψει, γιατί είναι σίγουρα από σπίτι, φοράει ένα κόκκινο λουράκι με σβαροφσκάκια, δεν λερώνει μέσα στο σπίτι, και είναι εξοικιωμένο με κόσμο.
Είναι καλοζωισμένο και αν δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, θα δοθεί γιά υιοθεσία! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΛΗΣ, γιατί πραγματικά αυτό το πλασματάκι, είναι τόσο καλό, που ναι μεν χαίρομαι που σώθηκε, αλλά με κάνει ταυτόχρονα και ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ γιά αυτά τα καθάρματα που κλέβουν και τρώνε τα ζώα!Και δικαιολογία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Α Μ Ι Α!

Την Δευτέρα, θα την πάμε σε κτηνίατρο να δούμε αν έχει τσιπ, και όλα τα σχετικά! Αν κάποιος την έχει χάσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 69448982ΧΧ Ελίζα

Αναδημοσίευση από το http://animalspress.blogspot.com/

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - Το πρόγραμμα για την έξοδο του Πάσχα

Δεν πληρώνω και το Πάσχα!

"Δεν πληρώνω" και το Πάσχα!

 
Σήμερα και τη Δευτέρα του Πάσχα, τις μέρες δηλαδή που θα κορυφωθεί η έξοδος και η
επιστροφή των Αθηναίων, αποφάσισαν να ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω».
Συγκεκριμένα σήμερα στις 16:00 θα σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων της Ελευσίνας στην εθνική οδό και στις 17:00 τις μπάρες στα διόδια Τραγάνας.
Τη Δευτέρα του Πάσχα στις 17:00 η κινητοποίηση μεταφέρεται στα διόδια Αφιδνών, όπου θα επιτρέπεται η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και στις 18:00 της ίδιας μέρας θα ανοίξουν τα διόδια στον Ισθμό της Κορίνθου.

Μεγάλη Πέμπτη




« Τὴ Αγία καὶ Μεγάλη Πέμπτη,
οἱ τὰ πάντα καλῶς διαταξάμενοι θεῖοι Πατέρες,
ἀλληλοδιαδόχως ἔκ τε τῶν θείων Ἀποστόλων, καὶ τῶν ἱερῶν Εὐαγγελίων,
παραδεδώκασιν ἡμῖν τέσσαρά τινα ἑορτάζειν,
τὸν ἱερὸν Νιπτήρα, τὸν μυστικὸν Δεῖπνον
(δηλαδὴ τὴν παράδοσιν τῶν καθ' ἡμᾶς φρικτῶν Μυστηρίων),
τὴν ὑπερφυὰ Προσευχήν, καὶ τὴν Προδοσίαν αὐτήν».

 
Το βράδυ της ημέρας αυτής, που ήταν η προ των αζύμων ημέρα, δηλαδή παραμονή του Εβραϊκού Πάσχα, ο Ιησούς δείπνησε στην πόλη με τους δώδεκα Μαθητές του. Ευλόγησε το ψωμί και το κρασί και μ’ αυτό τον τρόπο παρέδωσε το Mυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, η οποία θα τελείται στο διηνεκές ως η αέναη παρουσία Του στην Εκκλησία.
 
Αφού κάθισαν στο τραπέζι του δείπνου, ο Κύριος θέλησε κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσει την...

Η Πασχαλιά στην Παλιά Αθήνα...


Πάσχα, Πασχαλιά, Ανάσταση, το ξεφάντωμα της ψυχής και της φύσης σε μία Λαμπρή γιορτή για τη λύτρωση, την αναγέννηση, τη γονιμότητα.

Η «πανήγυρις, πανηγύρεων», σύμφωνα με τους ύμνους, τιμάται στην κορύφωση της άνοιξης, με τη φύση ν’ ανανεώνεται και τον άνθρωπο να αρνείται και να ανατρέπει το θάνατο, από τους αρχαίους μύθους του Άδωνη και της Περσεφόνης μέχρι τον Αναστάντα Χριστό.

«Ιστορικά το Πάσχα συμβολίζει την έξοδο από το σκοτάδι στο Φως», επισημαίνει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Αικατερίνη Καμηλάκη, και προσθέτει: «Μία μετάβαση, η οποία απαιτεί μακρά σωματική και ψυχική - πνευματική προετοιμασία. Για τη Χριστιανοσύνη ξεκινά με τη νηστεία της Σαρακοστής και συνεχίζεται με τον λαό να συμπάσχει στο μαρτύριο του Θεανθρώπου».

Ο εορτασμός, λέει η κ. Καμηλάκη, αρχίζει την Ανάσταση, συνεχίζεται όλη την «ασπροβδομάδα» και ολοκληρώνεται με την ανάληψη του Κυρίου. «Η όλη περίοδος, διανθίζεται με πλούσια λατρευτικά έθιμα, αλλά και...
 
.

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Γιαουρτοφοβία


Πολλές φορές όλοι μας έχουμε κάνει την ερώτηση: Μά δεν έχει καθόλου τσίπα?
Λέγοντας τσίπα εννοούμε την πέτσα, την φλούδα και κάθε τί που καλύπτει.
Στον άνθρωπο την κάλυψη προσφέρει το δέρμα.

Η τσίπα στην ουσία οριοθετεί τον άνθρωπο, οριοθετώντας έτσι και την εκδήλωση των ενστίκτων του μεταφορικά.
Αντιθέτως ο ξετσίπωτος είναι ο ...

Ζωτικός χώρος για την Γερμανία, χρεοκοπία για την Ελλάδα: Μια ευγενική χορηγία της Ζήμενς

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Αυτή η παρωδία με τις νουθεσίες περί του τι πρέπει να λέγεται και τι όχι σε σχέση με την αναδιάρθρωση πρέπει να τελειώσει. Οι συζητήσεις περί αναδιάρθρωσης είναι εισαγόμενες. Έρχονται από το εξωτερικό και στην Ελλάδα απλώς ανακυκλώνονται.

Μας έφαγε ο μικρομεγαλισμός μας. Ότι τάχα κάτι λέμε εδώ και συγκλονίζεται ο κόσμος. Ότι τάχα φτερνιζόμαστε και παθαίνουν πνευμονία οι δανειστές μας.

Το γεγονός ότι ζούμε συνεχώς σε μια εικονική πραγματικότητα, μας εμποδίζει να δούμε πως όλες οι συζητήσεις περί αναδιάρθρωσης έρχονται σχεδόν αποκλειστικά από την Γερμανία. Τη Γερμανία που επισήμως σφυρίζει αδιάφορα και ανεπισήμως βάζει όλα τα παπαγαλάκια της να σέρνουν τον χορό – οι γερμανικές εφημερίδες, οι οικονομικοί σύμβουλοι της..

.

Δεν θα μεταδώσουν την πασχαλινή λειτουργία για να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι !!!


Όπως είπε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, μια πληροφορία που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Δημοκρατία» αναφέρει ότι, με άνωθεν εντολή, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9,84», μετά από πολλά χρόνια, δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε και την Ανάσταση.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, που διαβιούν στη χώρα και φτάνουν το ένα εκατομμύριο.
Πρώτα απ’ όλα ποιος τους είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι;

Πήγε κάποια αντιπροσωπεία μουσουλμάνων και ζήτησε κάτι τέτοιο;
Από πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.
Αντιθέτως!
Από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής.
Είναι  μια πρωτοφανής απόφαση, που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός.
Οφείλει, σήμερα κιόλας, να αναθεωρήσει την απόφασή της.
 http://www.antinews.gr/2011/04/20/97548/

Επίθεση αγανακτισμένης κοπέλας προς Βουλευτίνα στο κέντρο του Κολωνακίου επειδή ανακάλυψε πως η νεαρή πολιτικός ...είχε σχέση με τον πατέρα της!

“Έλουσαν” βουλευτίνα στο Κολωνάκι… όχι όμως για το μνημόνιο, αφού ήταν της αντιπολίτευσης!

Η είδηση είναι 100% διασταυρωμένη και την δημοσίευσε το “Παρόν”. Δεν είναι όμως κάποιος από τους συνηθισμένους προπηλακισμούς από αγανακτισμένους πολίτες.
Αγανακτισμένη βέβαια είναι και η συμπολίτισα που έκανε την επίθεση αλλά για άλλους λόγους, αφού σύμφωνα με τα ασπόνδυλα του Κολωνακίου η νεαρά βουλευτής τσιλιμπουρδίζει με τον πατέρα της. Που έχουν και μεγάλη διαφορά ηλικίας.
Η βουλευτίνα για όσους έχουν απορίες δεν ...

.

Μέγκα: Η σοβαρότητα της δημοσιογραφίας. (επικό βίντεο)

Τύχη βουνό! Οι “Αδιάβροχοι” βρήκαν το επικό βίντεο του Λιάρου στο Μέγκα!


Μακράν η κορυφαία στιγμή του επικού δημοσιογράφου! Μπροστά του, ο Καμμένος που πουλά ναρκωτικά σε ανήλικες καλόγριες και ο Μιχελάκης που εκτόξευε χημικά στους Κούρδους του Β. Ιράκ, δεν πιάνουν μία!

ΜΠΡΑΒΟ στους Αδιάβροχους!

Η απομαγνητοφώνηση αυτών που είπε ο Πάγκαλος τον διαψεύδει ακόμα μια φορά. Δεν υπάρχει κάποιος να τον μαζέψει επιτέλους?

 Να τι ακριβώς είπε ο  Πάγκαλος για τον βολικό και τεμπέλικο τρόπο που είχαμε επιλέξει να ζούμε εμείς οι Έλληνες και που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τα οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος:

“Στην επέτειο των σαράντα χρόνων από την επανάσταση του Καντάφι, προσκλήθηκα να παρακολουθήσω ομιλίες διάρκειας τεσσάρων ωρών στα αραβικά χωρίς μετάφραση… Δεν θέλω λοιπόν να μιλήσω στα ελληνικά εδώ, γιατί δεν θα με καταλαβαίνουν οι προσκεκλημένοι μας.
Είχα επαφές με την ελληνική κοινότητα εδώ στην Κωνσταντινούπολη με διάφορους τρόπους (...)

Η πρώτη φορά που αναμίχθηκα στα πολιτικά πράγματα της ελληνικής κοινότητας εδώ ήταν το 1996, όταν είχαν αρχίσει συζητήσεις για το καθεστώς της Τουρκίας ως υποψήφιας χώρας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.
Τότε είχα μάθει ότι υπήρχε ένα μυστικό διάταγμα το οποίο απαγόρευε στους Ελληνες πολίτες ή στους Τούρκους με ελληνική καταγωγή να αποκτούν ακίνητη περιουσία.
Υπέβαλα αυτό το νόμο στους συναδέλφους μου στην...
.

Tony Orrico, ένας καλλιτέχνης με μια ιδιαίτερη τεχνική που αξίζει να παρακολουθήσουμε

Η τεχνική του καλλιτέχνη και χορευτή Tony Orrico, είναι εντυπωσιακή. Η εκτέλεση του κάθε έργου του μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά μέχρι αρκετές ώρες και το αποτέλεσμα των συγχρονισμένων κινήσεών έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία σπειροειδών συνθέσεων και αρμονικών σχημάτων! Αξίζει τον κόπο, να τον δείτε...






 
Μια από τις τελευταίες δουλειές του, στην οποία χρησιμοποιεί τα γόνατα : http://www.youtube.com/watch?v=cD6i9l2GNiE
 
 
 

Τι είπε ο Ιούδας όταν πήρε τα 30 αργύρια?

- Λεφτά υπάρχουν!!!


.

Μεγάλη Τετάρτη



Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ


« Τὴ Αγία καὶ Μεγάλη Τετάρτη,
τῆς ἀλειψάσης τὸν Κύριον μύρω Πόρνης γυναικός,
μνείαν ποιεῖσθαι οἱ θειότατοι Πατέρες ἐθέσπισαν,
ὅτι πρὸ τοῦ σωτηρίου Πάθους μικρὸν τοῦτο γέγονε».

 
Οι γυναίκες που άλειψαν με μύρο τον Κύριο ήταν δύο. Η μεν μία τον άλειψε πολύ καιρό πριν το Πάθος του και ήταν πόρνη, η δε άλλη λίγες μέρες πριν και ήταν φρόνιμη και ενάρετη. Αυτού του ευλαβικού έργου τη μνήμη επιτελεί η Εκκλησία, αναφέροντας συγχρόνως και την προδοσία του Ιούδα.
Το πολύτιμο εκείνο μύρο, που η γυναίκα εκείνη άλειψε το κεφάλι και τα πόδια του Ιησού, και στη συνέχεια το σκούπισε με τις τρίχες της κεφαλής της, εκτιμήθηκε 300 δηνάρια. Απ’ τους Μαθητές, ο φιλάργυρος Ιούδας δήθεν σκανδαλίζεται, για την απώλεια τέτοιου μύρου.
Ο Ιησούς του κάνει παρατήρηση να μην ενοχλεί την γυναίκα. Τότε ο Ιούδας πηγαίνει στους αρχιερείς, που ήταν συγκεντρωμένοι στην αυλή του Καϊάφα και έκαναν ...

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μόνο ένας ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να νιώσει την κατάνυξη αυτών των ημερών…και το Giorgo ως γνήσιος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ενοχλείται από την Θεία Λειτουργία. (VIDEO)


Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο όταν ο ΓΑΠ ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Είχε στείλει την αστυνομία ώστε να μην ακούγεται η λειτουργία της Εκκλησίας απο τα μεγάφωνα καθώς έμενε σε βίλα κοντά και τον ενοχλούσε!...




tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αυτός είναι πραγματικά τζάμπα μάγκας…

Συνέντευξη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, στο BBC στο δημοσιογράφο Malcolm Brabant (25 Φεβρουαρίου, 2010).

Δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί τι είπε για τους Γερμανούς ..


“Πήραν το ελληνικό χρυσό που υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν ελληνικά χρήματα, τα οποία ποτέ δεν επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει υποχρεωτικά να επιστρέψουν τα χρήματα. Μας οφείλουν, ωστόσο, ένα ευχαριστώ.”

Αυτός είναι πραγματικά τζάμπα μάγκας… 

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/04/blog-post_19.html 

Ο πολυπολιτισμός, η πολυβαρβαρότητα και η(οι) Κάφρα(οι)

(από olympiada )

Μενάνδρου, Αναξαγόρα, Ζήνωνος, Αχιλλέως, Σολωμού, Κλεισθένους, Ικτίνου, Σαπφούς, Λυκούργου, Θεμιστοκλέους, Θερμοπυλών…
Τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις για τα Ορκ-Εισβολείς που έχουν καταλάβει το κέντρο της Αθήνας και έχουν δημιουργήσει άβατα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτής της γης; Τίποτα δεν σημαίνουν… Απολύτως τίποτα, όπως και όλη η ΕΛΛΑΣ. Χεσμένους μας έχουν και το ξέρουμε (και δεν κάνουμε τίποτα)!

- Τώρα, στη Γερανίου, τη Σοφοκλέους και τη Μενάνδρου δεν θα συναντήσεις τους τυπογράφους της δεκαετίας του ’80, αφού «φιλοξενούνται» συμμορίες που εμπορεύονται ναρκωτικά, ή κάνουν διακίνηση κλοπιμαίων.
- Τώρα, στην Αγίου Μελετίου, την Αριστοτέλους και πέριξ της Πατησίων δεν θα δεις πελάτες εμπορικών καταστημάτων, αλλά Όρκ-Εισβολείς που τρώνε σκυλιά, ή εκπορνεύουν τις αδελφές και τις γυναίκες τους.
- Τώρα, στις πλατείες Αμερικής, Κολιάτσου, Αττικής, Τοσίτσα και Βάθη δεν θα δεις νοικοκύρηδες με καθαρό βλέμμα, αλλά πανικοβλημένους Έλληνες που βρίσκουν κάθε πρωί αίματα και δόντια στα πεζοδρόμια, μετά τις βραδυνές συμπλοκές αντιμαχόμενων συμμοριών.

- Τώρα, στα στενά του Μεταξουργείου δεν τρέχουν ανέμελα παιδιά, αλλά Αλγερινοί και Μαροκινοί ληστές, που τραβούν αλυσίδες από τους λαιμούς των περαστικών, ακόμα και σκουλαρίκια από τις γυναίκες. Περικυκλώνουν, απειλούν ή και μαχαιρώνουν όποιον...

Μεγάλη Τρίτη

 

Η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη καταγγελία του Ιησού κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ, των Γραμματέων και των Φαρισαίων, και αφετέρου στη παραβολή των δέκα παρθένων.

Στον Όρθρο διαβάζεται από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου (22, 15- 23, 39) η καταδίκη των Φαρισαίων. Στην Ακολουθία συνεχίζεται η ανάγνωση από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου όπου γίνεται λόγος για το Τέλος. Γι’ αυτό μιλούν και οι δύο παραβολές της ημέρας.

Η πρώτη είναι η παραβολή των δέκα παρθένων. «Πέντε εξ αυτών ήσαν φρόνιμοι» και είχαν πάρει μαζί με τα λυχνάρια τους και αρκετό λάδι, «πέντε ήσαν μωραί», τα λυχνάρια τους έσβησαν και δεν έγιναν δεκτές στο γαμήλιο δείπνο. Η άλλη παραβολή είναι των...

Μεγάλη Δευτέρα

 Η Μεγάλη Δευτέρα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Ιωσήφ, του επωνομαζόμενου “Παγκάλου” του γιου του Ιακώβ, που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη και στην άκαρπη συκιά, που την καταράστηκε ο Χριστός και ξεράθηκε μ’ ένα του λόγο.

Ο Ιωσήφ ήταν ο μικρότερος υιός του Ιακώβ ο οποίος όμως φθονήθηκε από τα αδέλφια του λόγο της ενάρετης ζωής του και αρχικά τον έριξαν σ’ ένα λάκκο και προσπάθησαν να εξαπατήσουν το πατέρα τους χρησιμοποιώντας ένα ματωμένο ρούχο ότι δήθεν τον κατασπάραξε κάποιο...

Δηλώσεις Γιώργου Α. Παπανδρέου 29|05|09! (Πάρτε Υπογλώσσια!)

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Και όμως....αυτός ο άνθρωπος είναι αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης...

«Όταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς οι Έλληνες τεμπελιάζαμε».
Σε αυτή τη δήλωση προέβη, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Hürriyet», ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη και το Φανάρι, με αφορμή τον εορτασμό  του Πάσχα.

Αφού τα Ίμια, η υπόθεση Οτσαλάν, η Ελληνική σημαία που παρασύρεται από τον άνεμο και άλλα πολλά, δεν εμπόδισαν τους Έλληνες πολίτες να τον εκλέξουν ως εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο, καλά κάνει και αφηνιάζει. Και λίγα λέει. Ας τον χαίρονται λοιπόν οι “τεμπέληδες”, “κοπρίτες” ψηφοφόροι του και όσοι τα έφαγαν μαζί του. Οι υπόλοιποι ας τον ανεχόμαστε χάρη στη Δημοκρατία που πιστέψαμε….
Α.Α.

Ρεσιτάλ αίσχους από βουλευτίνα της κυβέρνησης: Πέταξαν νοσηλευόμενα παιδιά εκτός δωματίου για να μείνει …μονόκλινο να νοσηλευτεί μόνο το δικό της!

Φαίνεται ότι μόνο οι βουλευτίνες της “νέας διακυβέρνησης” είναι μάνες… οι υπόλοιπες είναι σκύλες.

Θαρρεί κανείς ότι επιστρέφουμε στον μεσαίωνα, σε μία άθλια φεουδαρχία όπου εκτός από την απαγόρευση κυκλοφορίας για τις γυναίκες, έχουμε και τα παιδιά ενός κατώτερου θεού…

Κάπως έτσι συμπεριφέρθηκαν σε άρρωστα παιδιά και τις μητέρες τους, στο νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού”, οι τοποτηρητές του πράσινου φασισμού, κατά την νοσηλεία παιδιού (να ‘ναι καλά το παιδάκι, δεν φταίει σε τίποτα), καθώς η σουλτάνα – βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απαίτησε μονόκλινο δωμάτιο!

Η επιθυμία της πολυχρονεμένης έγινε διαταγή και άρον άρον, παρά τις διαμαρτυρίες των μανάδων, άδειασαν το δωμάτιο (τρίκλινο) ώστε να βολευτή η …βο(υ)λευτής.

Αυτοί ακριβώς είναι οι άνθρωποι που ρίχνουν τον Ελληνικό λαό στην ατραπό της ανέχειας και της υποδούλωσης. Αυτοί που νομίζουν ότι είναι μονάρχες και έχουν δικαίωμα ζωής επι των κεφαλών των υπηκόων.

Παρά το ότι η εν λόγω κυρία είναι ζάπλουτη, ελέω πατρός βέβαια που ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, εξ ου και το δικαίωμα της κληρονομικότητας, προτίμησε να πάει στο Αγλαΐα Κυριακού από το να πάει στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Να φανταστείτε ότι η κυρία μένει οικογενειακώς σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, κληροδότημα βέβαια και αυτή του πατρός.

Αυτά, για όσους πίστεψαν τις γελοιότητες του κυρίου Παπανδρέου περί ανομίας, ατιμωρησίας κλπ κλπ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑ. http://www.olympia.gr/

(agiovasilema: Μόλις βεβαιωθούμε για το όνομα θα το δημοσιεύσουμε. Δεν υπάρχει έλεος και συχώρεση για κανέναν από δαύτους πλέον. Περαστικά στο παιδάκι να γίνει γερό και σιδερένιο, ντροπή στη μάνα που δυστυχώς για όλους μας είναι Βο(υ)λευτής του ελληνικού έθνους, τρομάρα της...)

Ο ένας δεν ενδιαφερόνταν καν για το έγκλημα, ενώ ο άλλος, πειθήνιο όργανο των αφεντικών του, ξεπαστρεύει τη χώρα μαζί με το λαό.

Μικρή λεπτομέρεια: Αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν οι τελευταίοι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας...


Ας τους καμαρώσουμε ακόμα μια φορά, πριν πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην σύγχρονη ιστορία αυτού του τόπου.

            - Τι ήθελα και ανακατευόμουνα με τις μαλ...κίες ; Κάνω εγώ για τέτοια;;;



 
- Τι δικαιολογία να πω τώρα στη μαμά, τον George και τον Πωλ που αργούν να ψοφήσουν οι Έλληνες;;

agiovasilema

Observer: Οι Έλληνες πιέζουν να αρνηθεί η χώρα την πληρωμή του χρέους!

Ανταπόκριση του σημερινού Observer από την «ακυβέρνητη Ελλάδα»

«Εξαγριωμένοι Έλληνες πιέζουν για να αρνηθεί η χώρα την πληρωμή του χρέους» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος που φιλοξενεί ο σημερινός κυριακάτικος Observer στο κυρίως σώμα της έντυπης έκδοσης και υπογράφει η δημοσιογράφος Helena Smith. Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις φωνές που πληθαίνουν στη χώρα προτρέποντας την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε αναδιάρθρωση του χρέους, σε μια στιγμή που αυξάνονται οι φόβοι ότι το μνημόνιο έχει αποτύχει να σώσει τη χώρα από την οικονομική άβυσσο και σπρώχνει βίαια τον απλό λαό σε μια εποχή μάταιης λιτότητας.

 Η δημοσιογράφος περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με το συνεχώς διογκούμενο κίνημα κοινωνικής ανυπακοής που εγείρει ερωτήματα σε πολλούς για το αν η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί και αναφέρει ενδεικτικά τις ατελείωτες βίαιες συγκρούσεις στην Κερατέα, το κίνημα «Δεν πληρώνω», την πρόσφατη...

Φωτογραφικό στιγμιότυπο του ...εξαιρετικού αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ την ώρα της δράσης απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ την ώρα της δράσης. Έβγαλε και το σακάκι ο άνθρωπος για να μην εμποδίζονται οι κινήσεις των ποδιών και των χεριών του και είχε απόλυτο δίκιο γιατί με κοστούμι δεν ευχαριστιέσαι τις μπουνιές και τις κλωτσιές, ειδικά σε γυναίκες που έχουν πέσει κάτω, είσαι στριμωγμένος όπως και να'ναι...

Aκόμα μια ενδιαφέρουσα περιπλάνηση:Οι δεξαμενές της Κολάσεως.

ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!!!!

Αναρτήθηκε από ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

Φωτογραφική επιμέλεια ΧΡΟΝΟΣ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ


Οι εγκαταλελειμμένες δεξαμενές πετρελαίου της ναυπηγοεπισκευαστικης ζώνης υψώνονται σαν σιδερένιες φρυκτωρίες μιας άλλης εποχής....
Τα τεράστια αυτά ''σπα'' ή ''σάουνες'' τους καλοκαιρινούς μήνες στο εσωτερικό τους πιάνουν θερμοκρασίες 50 και 60 βαθμών Κελσίου,η δε ατμόσφαιρα αποπνικτική, όμως η εικόνα στο εσωτερικό άκρως αλλόκοσμη! Τα Παιχνίδια με την ηχώ, τις ακτίνες του ήλιου και τα φωτογραφικά φλας σε κάνουν να θες να μείνεις κι άλλο εκεί μέσα παρ ότι κυριολεκτικά το κορμί σου αρχίζει και μεταβολίζεται από την ζέστη. Σαν εμπειρία μοναδική, σαν δοκιμασία ακραία και σαν θερμοκρασία κόλαση....

Η είσοδος
 ο ιπτάμενος δίσκος ρίχνει την ακτίνα του....


Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ κλωτσάει στο κεφάλι κοπέλες που διαδηλώνουν ειρηνικά για τον βωμό των Δώδεκα Θεών. Ας τον καμαρώσουμε σε ώρα δράσης...


Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι “περίεργες” διμοιρίες όπως και η μοσχαροκεφαλή που κλωτσάει γυναίκες, δεν είναι αστυνομικοί αλλά οι περιβόητοι “πασοκόμπατσοι” σαν αυτούς που επιχειρούν εναντίον των πατριωτών της Κερατέας ή συνοδεύουν τα ναζιστόσκυλα “αντεξουσιαστες ” για να διαλύουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, οι φασίστες “αντεξουσιαστές” έχουν σταματήσει τις “αυθόρμητες” εμφανίσεις τους και εμφανίζονται μόνο με την συνοδεία κάποιων τέτοιων περίεργων ενστόλων, που τους γλιτώνουν και από το ξύλο όταν οι διαδηλωτές τους παίρνουν στο κυνήγι. http://www.olympia.gr/


Κύριε Παπουτσή να τους χαίρεσαι.... Έτσι΄, έτσι, με τακούνια να χτυπάνε στο λαιμό και στον αυχένα τις κοπέλες. Συγχαρητήρια!!!

Εσείς πιστεύετε ότι ιδρώνει το αυτί τους που τους αποκαλούμε ''κλέφτες'' και ''απατεώνες''?? Ανακαίνιση στο παλάτι κάνει ο Τσοχατζόπουλος και άσε τις εξεταστικές για τα κορόιδα...

Aνακαινίζουν το "παλάτι" του ΑΚΗ !



Θέλεις να αγιάσεις, αλλά δεν σε αφήνουν ! Οταν το 70% των  Ελλήνων ζει με δανεικά και με το κομποδεμά του,  ο πολιτικός που είναι στο μάτι του κυκλώνα για το σκάνδαλο των μιζών ...και του στήνουν εξεταστική και απο το ίδιο του το κόμμα ξοδεύει μόνο 3.900 ευρώ για μια ντουλάπα !
Δείτε Θέμα :
"Από κοινού με τη σύζυγό του, ενόψει και του καλοκαιριού, να προβούν σε ριζικές αλλαγές στο Μέγαρο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, επιλέγοντας ακριβά και πολυτελή αντικείμενα για το σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ανάμεσα στα ιδιαίτερα κομμάτια, συγκαταλέγεται και μία δίφυλλη ντουλάπα, αξίας 3.900 ευρώ από τον οίκο Κούρτη.
Για την ανακαίνιση του σπιτιού ήδη από την περασμένη Τετάρτη, έχουν επιστρατευτεί μεταφορικές εταιρίες από τη Θεσσαλονίκη, φορτηγά από τον οίκο Κούρτη, αλλά και γερανοί με δεκάδες υπαλλήλους από καταστήματα επίπλων στην Αττική.
"Ίσως όλα αυτά, λειτουργούν σαν τονωτική ένεση στη διάθεση του ζεύγους", εκμυστηρεύεται υπάλληλος εταιρίας.
Τον συντονιστικό ρόλο στις απαιτούμενες...

Καταπληκτική πρόταση για την ανάκαμψη της χώρας σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο!!


  • Να έρθουν κάτοικοι από τη Φουκοσίμα να ζήσουν στην Ελλάδα
  • Να κάνουμε το πρώτο βήμα, για να ανακτήσουμε την χαμένη μας αξιοπιστία ως χώρα και να ξαναβρούμε την χαμένη μας ηθική ως πολίτες
Μέσα στο δράμα που ζει η χώρα μας, μέσα στην τραγωδία που γιγαντώνεται ελέω ανικανότητας των πολιτικών της, μέσα στην αθλιότητα που αγγίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους, μέσα στον ορυμαγδό της λάσπης που πετάχτηκε κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού, όλοι οι Έλληνες κλονιστήκαμε όταν μάθαμε για τον τεράστιο σεισμό της Ιαπωνίας και στη συνέχεια είδαμε την καταστροφή του τσουνάμι να κυλάει ανεξέλεγκτη, χωρίς τίποτε να μπορεί να σταματήσει τους όγκους νερού και φερτών υλών, θερίζοντας ζωές και σπέρνοντας τον όλεθρο.

Κάποιοι από εμάς σκεφτήκαμε: «τουλάχιστον το τέλος σε αυτούς έρχεται σε ελάχιστο χρόνο, ενώ εμείς έχουμε καταδικαστεί σε αργό θάνατο»… Μόνο, που πριν προλάβουμε να τελειώσουμε τις σκέψεις μας, ήρθε η είδηση των πυρηνικών αντιδραστήρων. Ο θάνατος είχε...

Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμα και το διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη.Αυτό εννοούσε το giorgo όταν έλεγε ότι ''Λεφτά υπάρχουν''.

Με μία καθαρά συντεχνιακή απόφαση οι ‘Ελληνες Βουλευτές αποφάσισαν να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη βουλευτική ασυλία της κας.Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της επιχειρηματίας,Π. Συγγελίδης!

Η μήνυση είχε κατατεθεί γιατί η κα.Αποστολάκη μετά από το διαζύγιό της με τον γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία,αρνείτο να του επιτρέπει να βλέπει το παιδί του,όπως είχε συμφωνηθεί! Το θέμα συνεπώς είναι αυστηρώς προσωπικό και η κα.Αποστολάκη προφανώς δεν “διώκεται για τις πολιτικές της πεποιθήσεις”.

Τι μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά της συμπαθούς κατά τ΄ άλλα βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ; Δεν μας απασχολούν ουδόλως. Μας απασχολεί όμως ότι λόγω της προσωπικής της διαμάχης η Ελλάδα θα κληθεί να πληρώσει 12.000 ευρώ στον κ.Συγγελίδη και 7.000 ευρώ δικαστικές δαπάνες,μετά από...

Το ρεσιτάλ του αρχιψεύτη πρωθυπουργού συνεχίζεται κατά το ''Λεφτά Υπάρχουν''...

Κατά το ''Λεφτά υπάρχουν'' το οποίο έγινε ''Λεφτά υπήρχαν'', ήρθε τώρα και η καινούρια γελοιοποίησή του με το '' Θα βγούμε από την κρίση το 2013'' το οποίο ξαφνικά μετατράπηκε ''Δεν υπάρχει ημερομηνία εξόδου από την κρίση''...

Καμαρώστε τον ακόμα μια φορά:

Λαζαρίνες, κάλαντα και λαζαράκια σε όλη την Ελλάδα

 

 Το Σάββατο του Λαζάρου είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της Ορθοδοξίας, αφού σηματοδοτεί αφενός το θάνατο και αφετέρου τη ζωή. Είναι το τελευταίο και το μεγαλύτερο θαύμα του Χριστού, αφού ανέστησε τον νεκρό για τέσσερις ημέρες Λάζαρο, λέγοντας τη γνωστή σε όλους μας φράση «Λάζαρε, δεύρο έξω». Στις ημέρες μας, εκατοντάδες χρόνια μετά το θαύμα του Λαζάρου, αν και πολλά έθιμα εορτασμού έχουν χαθεί μέσα στο χρόνο, υπάρχουν κάποιοι τόποι στην Ελλάδα που κρατούν γερά τις παραδόσεις τους τις οποίες περνάνε από γενιά σε γενιά.
Τα «Λαζαρικά» σε όλη την Ελλάδα

Τα έθιμα σχετικά με την Ανάσταση του Λαζάρου λέγονται «λαζαρικά» και από τόπο σε τόπο έχουν πολλές παραλλαγές.
Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη

Στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη υπάρχει το έθιμο «Λαζαρίνες» ή «Λαζαρίτσες», όπου συμμετείχαν αποκλειστικά κορίτσια, πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι με καλάθια από λουλούδια και λέγοντας κάλαντα ειδικά για αυτή την ημέρα, βρίσκοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να γίνουν γνωστές ως υποψήφιες νύφες.





Ρόδος, Ιαλυσός, Κρήτη και Ήπειρος
Το Σάββατο του Λαζάρου στη Ρόδο και την Ιαλυσό, παρομοίως με τις «Λαζαρίνες», τα παιδιά γυρίζουν από πόρτα σε πόρτα και τραγουδούν τον "Λάζαρο", συγκεντρώνοντας..

ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΛΑΘΡΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!

Οδηγίες προς τις γυναίκες δίνει η Αστυνομία μέσω του Οδηγού του Πολίτη που έχει αναρτηθεί στην πρώτη σελίδα του επίσημου σάιτ της.

Είναι ένα είδος εγχειριδίου με συμβουλές προς τους πολίτες για την προσωπική τους ασφάλεια, λόγω και της αυξημένης εγκληματικότητας. Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα»  ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που προτείνονται για την ασφάλεια των πολιτών, ξεχωρίζουν οι οδηγίες προς τις γυναίκες, στις οποίες συστήνεται να μην κυκλοφορούν πεζές μετά τη δύση του ηλίου, να μην εισέρχονται στο ασανσέρ με κάποιον που δεν γνωρίζουν, να μη...