Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στο μηδέν η διαφορά των δυο κομμάτων που πάτωσαν τη χώρα. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε, Κάλεσμα για αύριο στο Σύνταγμα, όπως οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας MRB η οποία δημοσιεύεται στην κυριακάτικη εφημερίδα REAL NEWS, η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή τη στιγμή στο ΜΗΔΕΝ.

Συγκεκριμένα και τα δύο κόμματα λαμβάνουν....
από 21,5% ενώ στη Βουλή μπαίνουν πλέον και οι οικολόγοι.

Agiovasilema: Στο μηδέν η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπως στο μηδέν έχει φθάσει και η ποιότητα της ζωής μας, η ελπίδα μας για το μέλλον και τα όνειρα για τα παιδιά μας. Το ζητούμενο κατά την ταπεινή μας άποψη, είναι να βγει ο λαός στους δρόμους και να κρυφτούν τρομαγμένοι όλοι οι σάπιοι και διεφθαρμένοι που μας οδήγησαν στα τωρινά χάλια, παίρνοντας μαζί τους ξερακιανούς λογιστάκους της Τρόικας που ήρθαν και αυτοί σαν τις ύαινες να πάρουν μεζέ από το ετοιμοθάνατο ζώο. 


Δεν υπάρχουν χρώματα κύριοι αυτή την ώρα. Αν θέλουμε να βγούμε από το αδιέξοδο, υπάρχουν μόνο ελάχιστα πολιτικά πρόσωπα με κότσια όπως ο Καμμένος ή η Σακοράφα ή όποιος ακόμα σταθεί το ίδιο μάγκας και υπάρχει και λαός που δεν μπορεί να σωθεί αν δεν έχει θέληση. Έχουμε θέληση? Αν ναι,  ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του olympia.gr , ας πάμε όλοι αύριο στο Σύνταγμα, Κυριακή 22 Μαίου, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού, με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια, ειρηνικά, να διεκδικήσουμε τις ζωές μας πίσω. Η Ισπανία, έκανε την αρχή, καιρός να πάρουμε τη σκυτάλη. Κάλεσμα από όλα τα πατριωτικά μπλογκς αύριο την Κυριακή στις 22 Μαίου,  στις 11 πμ. στο Σύνταγμα, να αγωνιστούμε για  την ελευθερία  και τη ζωή που τόσο άδικα μας στερούν!




Νέο χαράτσι για τα ακίνητα. Στο στόχαστρο της εφορίας 100.000 ιδιοκτήτες ακινήτων.

Κλιμακωτή η εφαρμογή της - Πως θα επιβληθεί
- Τον Σεπτέμβριο οι αυξήσεις στις αντικειμενικές
- 'Ολο και πιο κοντά στην μετάταξη προϊόντων από το 13% στο 23%

Με κάθε τρόπο επιχειρεί η κυβέρνηση να βάλει έσοδα στα ταμεία. Εχει ήδη στα συρτάρια - όπως γράφει ΤΟ ΕΘΝΟΣ - έτοιμο σχέδιο για νέα έκτακτη εισφορά στους μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων.

Η ελληνική πλευρά κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την τρόικα έχει προτείνει να μπει έκτακτη εισφορά σε όσους κατέχουν ατομική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ, όπως είχε συμβεί και τον Νοέμβριο του 2009.
Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 100.000 ιδιοκτήτες θα κληθούν να περάσουν από τα γκισέ της εφορίας.

Η τρόικα πάντως εμφανίζεται επιφυλακτική με το συγκεκριμένο μέτρο επειδή είναι προσωρινού χαρακτήρα και θα χρειαστεί να αντικατασταθεί το 2012 με άλλο.

Ετσι, όσοι κατείχαν ακίνητη περιουσία άνω των 400.000 ευρώ μέσα στο 2010 θα πληρώσουν τρεις φορές φόρο για τα ακίνητά τους. Εκτός από τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας των ετών 2010 και 2011, θα κληθούν να πληρώσουν και έκτακτη εισφορά, ενώ όσοι δεν έχουν λάβει το εκκαθαριστικό σημείωμα του ΕΤΑΚ του 2009 θα πληρώσουν και το ΕΤΑΚ και την έκτακτη εισφορά για το 2009.

Κλιμακωτή εφαρμογή

Στην περίπτωση που αποφασιστεί η επιβολή έκτακτης εισφοράς, θα είναι ανάλογη με αυτήν που επιβλήθηκε το 2009, με τους συντελεστές να ξεκινούν από 0,1% για φορολογητέα αξία ακινήτων που υπερβαίνει τα 400.000 ευρώ και φθάνουν μέχρι 0,9% για αξία ακινήτων άνω των 3.000.000 ευρώ. Σαν εναλλακτικό σενάριο αν δεν προχωρήσει η έκτακτη εισφορά εξετάζεται η διεύρυνση της φορολογικής βάσης του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας με τη μείωση του αφορολογήτου ορίου αναδρομικά από το 2010 αφού μέχρι σήμερα δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιβολή του στα φυσικά πρόσωπα. Με τη μείωση του ατομικού αφορολογήτου ορίου του ΦΑΠ από τις 400.000 ευρώ στις 300.000 ευρώ ή ενδεχομένως και σε χαμηλότερα επίπεδα, χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα πιαστούν στην «τσιμπίδα» του ΦΑΠ.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να τεθούν σε ισχύ οι νέες αυξημένες αντικειμενικές τιμές ακινήτων, προκαλώντας ντόμινο επιβαρύνσεων στα ακίνητα.

Μάλιστα επειδή είναι πιθανόν το υπουργείο Οικονομικών να μην είναι έτοιμο να εφαρμόσει το σύστημα σταδιακής ανόδου των αξιών με βάση κριτήρια αγοράς, ώστε να προσεγγίσουν τις εμπορικές, τότε η αναπροσαρμογή θα γίνει με οριζόντιες αυξήσεις.

Οι αυξήσεις θα συμπαρασύρουν προς τα πάνω σειρά φόρων και τελών που επιβαρύνουν τα ακίνητα.

Στο πακέτο μέτρων 6 δισ. μελετάται το ενδεχόμενο μετατάξεων ορισμένων προϊόντων και

Οι «φωστήρες» της τρόϊκας σε πλήρη πανικό.Το μέτρο με τις αποδείξεις αποδείχθηκε γκρεμός για τα έσοδα.Ετοιμάζονται για νέο χαράτσι σε ό,τι ιδιωτικό ακίνητο μας έμεινε?

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα εκκαθαριστικά φόρου που αποστέλλονται, 4 στα 10 έχουν επιστροφή φόρου. Δηλαδή, όχι μόνο δεν θα αυξηθούν τα έσοδα του κράτους, όπως ανέμενε η τρόϊκα, αλλά αντίθετα υποχρεούται το κράτος να κάνει μεγάλες επιστροφές χρημάτων, από εκείνα που ήδη έχουν καταχωρηθεί ως έσοδα και έχουν μειώσει αντίστοιχα και το δημόσιο έλλειμμα.
Οι φωστήρες της  τρόϊκας (δηλαδή οι εκπρόσωποι των δανειστών μας) βρίσκονται ήδη σε πλήρη πανικό, γι’ αυτό οι πανικόβλητες εντολές που δίνουν είναι για πιο πολύ σκληρή φορομπηχτική πολιτική. Όπως όμως αντιλαμβάνεστε, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω οικονομική ύφεση και σε νέα μείωση των εσόδων. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Ακούγεται ότι θα εξαγγελθεί νέο χαράτσι στα ακίνητα, νέα αύξηση αντικειμενικών αξιών, έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, νέα αύξηση του ΦΠΑ κ.λ.π. 
Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, αλλά πολλοί δεν δίνουν σημασία, κάποια στιγμή θα…. αρχίσουν να μειώνονται οι ατομικές μας περιουσίες, είτε αυτές είναι χρήματα, είτε ακίνητα κ.λ.π. Δηλαδή θα αρχίσει να λιώνει το «λίπος» που διαθέτει ο καθένας μας και θα οδηγηθούμε στην εξαθλίωση και φυσικά στη ζούγκλα.
Σταματήστε επιτέλους τώρα αυτό το κακό, όσο διαθέτει ο καθένας μας ένα κεφάλαιο για να ξαναξεκινήσουμε, διαφορετικά, όταν θα έχουμε εξαθλιωθεί, θα είμαστε απλά δούλοι.
Ήδη ο πρωθυπουργός χθες είπε ότι είμαστε σε δουλεία, αν σας λέει κάτι αυτό.
Τουλάχιστον προαναγγέλλει τις συνέπειες.

Ακόμα ένα φιάσκο της κατοχικής κυβέρνησης οι αποδείξεις.Την πάτησαν και τώρα επιστρέφουν μεγάλα ποσά. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σωστό.

- Τώρα θα κάνουν ελέγχους ακόμα και για επιστροφές μικρότερες των 1.500 ευρώ
- Πιστωτικά το 40% των εκκαθαριστικών σημειωμάτων
- Θα ελέγχουν ακόμα και την αυθεντικότητα των αποδείξεων!


Εντατικούς ελέγχους θα κάνει το υπουργείο Οικονομικών στους φορολογούμενους με μεγάλη επιστροφή φόρου εισοδήματος ακόμη και για ποσά που κυμαίνονται κάτω από τα 1.500 ευρώ.

Στους ελέγχους αυτούς προχωρεί το υπουργείο καθώς μεγάλος αριθμός φορολογούμενων εμφανίζεται να λαμβάνει μεγάλη επιστροφή φόρου όπως προκύπτει από την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Συγκεκριμένα το 40% των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των δύο πρώτων αποστολών από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων είναι πιστωτικά γεγονός που οφείλεται στην εφαρμογή της νέας διάταξης για το αφορολόγητο με αποδείξεις η οποία τελικά όπως προκύπτει οδηγεί σε σημαντικές απώλειες εσόδων για το δημόσιο.

Ειδικότερα μεγάλος αριθμός φορολογούμενων ακόμη και με

.

Βαρύ κατηγορητήριο για τους φονιάδες του Μανώλη

Τρεις κακουργηματικές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας εις βάρος των δύο Αφγανών, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη, κατηγορούμενοι για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβάστηκε στην Ποινική Δίωξη της Εισαγγελίας. Ο εισαγγελέας απήγγειλε εις βάρος τους τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία, απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστείας, από την οποία επήλθε θάνατος προσώπου κατά συναυτουργία, καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Οι δύο Αφγανοί, μαζί με ένα τρίτο πρόσωπο, πακιστανικής υπηκοότητας, που αναζητείται, κατάφεραν αλλεπάλληλες μαχαιριές στον άτυχο 44χρονο στις 10 Μαΐου, στη
.

Λαθρομετανάστης βρέθηκε σφαγμένος στο Καστέλι

Σε μια μάντρα οικοδομικών υλικών βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ ένας άντρας αλγερινής καταγωγής.

Ας μην ξεσηκωθούν πάλι τζάμπα οι ''αλληλέγγυοι'' γιατί η αστυνομία έχει σχεδόν βρεί τον δράση και πρόκειται μάλλον για αλλοδαπό αραβικής καταγωγής όπως και το θύμα.Το 25χρονο θύμα εντοπίστηκε περίπου στις 22.00 και έφερε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δυο μαχαιριές, στο θώρακα και το λαιμό.

Τα αίτια του εγκλήματος φαίνεται πως έχουν να κάνουν με γυναίκα και το οικείο περιβάλλον της.

Αν δεν έχουν πρόβλημα να σφάξουν τους ομοεθνείς και ομόθρησκούς τους, θα διστάσουν μπροστά στη ζωή του Έλληνα που τον μισούν?

Οι πρώτες μεγάλες αντιδράσεις από πόλεις στις οποίες ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν Κέντρα Μεταναστών

Την εμφάνισή τους έκαναν οι πρώτες φωνές διαμαρτυρίας στο σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την δημιουργία Κέντρων Υποδοχής Μεταναστών σε 14 σημεία της χώρας. Οι πρώτες αντιδράσεις εκδηλώθηκαν από το ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα την Ορεστιάδα όπου κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της πόλης, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στη δημιουργία «στρατοπέδου μεταναστών» στην περιοχή τους.

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών κατά Κέντρων Παράνομων Λαθρομεταναστών» που διοργάνωσε την εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Ορεστιάδα, σε ψήφισμά της αναφέρει πως «η ίδρυση νέων Κέντρων, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη απαξίωση όλη την περιοχή, θα πλήξει την τοπική κοινωνία και θα αποτελέσει αντικίνητρο για επενδυτικές ή άλλες παραγωγικές δράσεις».
Οι κάτοικοι του Έβρου που αντιδρούν στην ίδρυση του Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών  ζητούν «να αρθεί από την κυβέρνηση κάθε σκέψη, απόφαση και

Χρώμα και άρωμα σύγχρονης Τέχνης στην Λάρισα



Ήρθε η άνοιξη και είναι καιρός να βάλουμε χρώμα στην ζωή μας. Ο πρωτοποριακός χώρος τέχνης Terre d’ Artistes και ο Δήμος της Λάρισας συνδιοργανώνουν μια εβδομαδιαία γιορτή Τέχνης από τις 20 έως τις 26 Μαΐου στο Θέατρο ΟΥΗΛ στην Λάρισα.

Το εικαστικό αυτό γεγονός ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελληνική περιφέρεια με 500 έργα αριστούχων αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
Ο χώρος τέχνης Terre d’ Artistes, (Ηρακλείτου 16, Κολωνάκι τηλ. 210-36.25.282, www.terredartistes.com), με κεντρική φιλοσοφία «τώρα η τέχνη είναι για όλους», στοχεύει στο άνοιγμα της αυθεντικής σύγχρονης ζωγραφικής στο ευρύ κοινό.
Όσοι μπορείτε αξίζει να πάτε γιατί δεν έχουμε δα και πολλά εικαστικά γεγονότα που να επιτρέπουν στον πολίτη την  άμεση επαφή με την σύγχρονη έκφραση και επιπλέον, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η αισιόδοξη άποψη νέων δημιουργών μας χαρίζει απλόχερα το αίσθημα της ελπίδας που τόσο χρειαζόμαστε...

agiovasilema

“Πείτε την αλήθεια στον γερμανικό λαό” λέει η Financial times Deutschland!!! H Γερμανία έχει βγάλει έως τώρα 10 δις από την Ελλάδα! Κανείς δεν εκμεταλλεύεται τόσο την κρίση της Ελλάδας όσο η Γερμανία!

Να πεί την αλήθεια στον Γερμανικό λαό για την Ελλάδα, καλεί η γερμανική έκδοση των Financial Times τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε!
Ο επικεφαλής οικονομικός αναλυτής των Financial Times Deutschland στο άρθρο του έχει τίτλο ”Ο αμαρτωλός Έλληνας πληρώνει” και υπότιτλο ” Περίεργο, αλλά αληθινό: Κανείς δεν επωφελείται οικονομικά τόσο πολύ από την κρίση όσο η ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Είναι καιρός με αυτά τα περίπου 10 δις Ευρώ να καθησυχαστούν οι αμφισβητίες”.
Μάλιστα, επιτίθεται και στην εφημερίδα Bild, που στρέφει τα βέλη της συνεχώς προς την Ελλάδα, συχνά με προσβλητικούς και προκλητικές φωτογραφίες. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα η Bild, είχε σε φωτογραφία ένα ακέφαλο άγαλμα μπροστά από τoν Παρθενώνα, με τίτλο “Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;”
Χαρακτηριστικά το άρθρο αναφέρει:
«Μπορεί οι Έλληνες να γνωρίζουν καλά το θέατρο, όμως και οι Γερμανοί δεν πάνε πίσω, ειδικά όταν πρέπει να γκρινιάξουν για το πόσα χρήματα χάνει ο Γερμανός φορολογούμενος. Και οι Γερμανοί βουλευτές διαμαρτύρονται για το ότι δεν μπορούν άλλο να συναινούν στην παροχή βοήθειας, καθώς έχουν φτάσει στο όριό τους.
Ωστόσο, μέχρι τώρα μόνον οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν περισσότερους φόρους. Η Γερμανία δεν έχει πληρώσει ακόμα τίποτα. Αντίθετα, έχει ήδη αποκομίσει κέρδος από την κρίση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποκαλύψει ο γερμανός Υπουργός Οικονομικών στον λαό, και μάλιστα σε κάθε αναγνώστη της “Bild” χωριστά και στο κόμμα των Ελευθέρων Δημοκρατών».
Οι υπολογισμοί του αρθρογράφου κάνουν λόγο για σημαντικά κέρδη της Γερμανίας από την πώληση ομολόγων προς την Ελλάδα κατ’ εντολήν της
.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

H λαθρομετανάστευση ξανάφερε την λέπρα - 400 κρούσματα στην Ελλάδα


Προσέχετε όταν χαιρετάτε μερικοί..Δε ξέρεις καμιά φορά τι θα σου τύχει
Η εξαφανισμένη από την Ελλάδα ασθένεια της λέπρας επιστρέφει δριμύτερη μέσω των λαθρομεταναστών και ήδη η χώρα "μετράει" 400 κρούσματα. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση εδώ τέσσερα κρούσματα λέπρας έχουν κινητοποιήσει την τελευταία εβδομάδα τις υγειονομικές αρχές της χώρας. Δεδομένου ότι στη χώρα μας ο καθ’ ύλην αρμόδιος φορέας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), κατέγραφε  ένα κρούσμα ανά πενταετία, ο… μαζικός αριθμός των κρουσμάτων που ανέκυψαν έχει σημάνει συναγερμό. 

Ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ ενημέρωσαν αμέσως μόλις πιστοποίησαν την μολυσματική μεταδοτική ασθένεια το περιβάλλον, συγγενικό και φιλικό, της οικογένειας καθώς και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου όπου φοιτούν τα παιδιά. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί η διενέργεια ειδικής εξέτασης στους μαθητές του σχολείου ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν άλλα κρούσματα.
Στο μικροσκόπιο οι ασθενείς και το περιβάλλον τους
Οι τέσσερις περιπτώσεις λέπρας εντοπίστηκαν από τους δερματολόγους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, αφορούν δε κατοίκους της Αιτωλοακαρνανίας. Οι ειδικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους ασθενείς, αφενός διότι πρόκειται για μέλη μιας οικογένειας, αφετέρου επειδή τα δύο εξ αυτών αφορούν μικρά παιδιά.
Μάλιστα, όπως πληροφορείται το protothema.gr, η οικογένεια,  που κατάγεται από αλλοδαπή χώρα, αλλά διαμένει στην Ελλάδα την τελευταία 10 ετία, ταλαιπωρείτο επί μήνες με δερματολογικά συμπτώματα και λανθασμένες ιατρικές διαγνώσεις. Η διάγνωση

Εμφανίστηκε λέπρα στην Ελλάδα!!Οικογένεια λαθρομεταναστών στο νοσοκομείο της Αχαϊας με ΛΕΠΡΑ-Φόβοι των γιατρών για περαιτέρω διασπορά της μολυσματικής ασθένειας


Eλλάδα: Τετραμελής οικογένεια μεταναστών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, με λοίμωξη της νόσου Χάνσεν (λέπρα)!

Τέσσερα μέλη οικογένειας μεταναστών νοσηλεύονται με λοίμωξη από Mycobacterium leprae (μυκοβακτήριο, από το οποίο προκαλείται η νόσος του Χάνσεν), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου της Αχαϊας, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Κλιμάκιο επιστημόνων του Κέντρου μετέβη σήμερα, Παρασκευή, στο αχαϊκό νοσοκομείο, όπου τα μέλη του ενημερώθηκαν για την πορεία των περιστατικών από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών. Ακολούθως, η ομάδα μετέβη στον τόπο
.

Εξώδικος επιστολή προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την απαγόρευση διαδηλώσεων αλλοδαπών,όπως το άρθρο 11 του Συντάγματος των Ελλήνων επιτάσσει


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας προ ολίγου απέστειλε εξώδικο επιστολή προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία αφορά την πιθανότητα πραγματοποιήσεως διαδηλώσεων αλλοδαπών το ερχόμενο Σ/Κ στην Αθήνα. Με την επιστολή μας αυτή ζητάμε την άμεση απαγόρευση και καταστολή αυτών των κινητοποιήσεων, όπως το άρθρο 11 του Συντάγματος των Ελλήνων επιτάσσει.



Προς: Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντ/γο κ. Ελευθέριο Οικονόμου
Κοιν: ΜΜΕ

Θέμα: Συναθροίσεις – Διαδηλώσεις αλλοδαπών

Αξιότιμε αντ/γε κ. Οικονόμου,

Σας είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό, όλο και πιο συχνά παρατηρούνται προκλητικές συγκεντρώσεις αλλοδαπών με διάφορες αφορμές, υποκινούμενες συχνά από

Νέο περιστατικό σοκ!-Πέντε λαθρομετανάστες βίαζαν επι μία ωρα 17χρονο ελληνόπουλο στα Πατήσια!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcyCdLmtrcQgphcH_hvNzK-v1qUnYZc6DOvd03Hg5xwacHboi-A_6VgEPXlMbDdGjWMLkSP1BsYLTvRU4O9JHtAZqnSqQQO4nvyZJ2K7XkZ7ZhEESxTnq7-8LRxx4eAF33-htdtsAUT7c/s320/2010_IMAGES_K_kakopoiisi2_520215823.jpgΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την πέμπτη 12 μαιου γύρω στις 3:30 μετά τα μεσάνυχτα 17χρονος νεαρός 'Ελληνας που γύρισε στο σπίτι του από διασκέδαση έπεσε θύμα βιασμού από 5 λαθρομετανάστες.
Ο βιασμός έγινε σε πάρκο πλησίον της Λεωφόρου Γαλατσίου στην περιοχή Γκράβα στα Πατήσια όπου έχουν σημειωθεί κατά το. παρελθόν αρκετά κρούσματα βιασμών από αλλοδαπούς.

Τον 17χρονο βρήκε τα ξημερώματα..
στο πάρκο ,σε κακή κατάσταση με κατεβασμένα τα ρούχα και αιμόφυρτο ,νεαρό ζευγάρι που περνούσε από την περιοχή.
Σύμφωνα με την καταθέση του νεαρού ,που δόθηκε στους αστυνομικούς ,οι πέντε δράστες ήταν αλλοδαποί μελαμψού χρώματος ,οι οποίοι βίαζαν τον ατύχο νέο επί μια ώρα περίπου.
Ο νεαρός φέρεται να είπε ότι θα αναγνώριζε τους βιαστές του αν τους ξαναέβλεπε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ελέγχονται ένας εκ των βιαστών είναι ένας πλανόδιος λαθροπωλητής της περιοχής.
Ο βιασμός αυτός έρχεται να προστεθεί σε άλλους πολλούς ακόμη που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και οι οποίοι έχουν αποσιωπηθεί από τα ΜΜΕ. http://www.eglimatikotita.gr/

Όλη νύχτα οι Ισπανοί έμειναν στο δρόμο φωνάζοντας συνθήματα και μέχρι τώρα είναι εκεί!!! Μπράβο τους και ντροπή μας! Βίντεο από ζωντανή κάμερα

Κοιτάξτε τί γίνεται στην Ισπανία!!! (ζωντανή μετάδοση)

filologos10 Χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν κι εμείς εδώ κοιμόμαστε κι ελπίζουμε ο ΓΑΠ να μην τα δώσει όλα πριν καταρρεύσει… Δείτε ζωντανά τί συμβαίνει στην Ισπανία μήπως και παραδειγματιστούμε λίγο και μπορέσουμε κι εμείς ακομμάτιστα κάποια στιγμή να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα που μας στερεί η άθλια και σάπια κομματικοκρατία μας!


Αυτός, αυτή και τα μυστήρια.O Πάνος Καμμένος, τα CDS, οι μυστικές υπηρεσίες και τα μυστήρια της σουίτας “2806″ του νεουορκέζικου “Sofitel”

 
Ας  πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Τον Αύγουστο του 2009, ο πανικόβλητος Καραμανλής ανακοινώνει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Τον ίδιο μήνα ο Άγγελος Φιλιππίδης, που διαμένει πλέον σ ένα υπέροχο νεοκλασικό απέναντι από τη  Βουλή των Ελλήνων, δίνει σαν πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου 950 εκατομμύρια ευρώ (!)και αγοράζει, ενόψει χρεοκοπίας(!), ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) όταν το πενταετές spread των CDS ήταν στις 135 μονάδες βάσης, όπως απεκάλυψε η Σοφία Παπαιωάννου-αρχισυντάκτρια των «Φακέλλων»: «Η νέα διοίκηση (Κλέων Παπαδόπουλος) πουλά τα CDS τον Δεκέμβριο του 2009 στις 235 μονάδες βάσης. Η παγκόσμια αγορά των CDS το καλοκαίρι του 2009 κυμαινόταν στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Αγοράζοντας το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο CDS αξίας 950 εκατομμυρίων ευρώ (δηλαδή 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια) κατέχει μία θέση που αντιστοιχεί περίπου στο 12,5% της παγκόσμιας αγοράς, ποσοστό που θα μπορούσε να συμπαρασύρει και άλλους παίκτες. Πράγματι από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο το CDS ανέβηκε κατά 110 μονάδες βάσης και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κέρδισε με το αυτό το παιχνίδι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ…»
Ποιοι ήταν οι αγοραστές των CDS του Ταχ. Ταμιευτηρίου και πόσο αξίζουν αυτά σήμερα.
Είναι αλήθεια ότι λήγουν στις 22 Μαίου κι αν η χώρα χρεοκοπούσε μέσα στα
.

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο! Λαθρομετανάστες πήγαν να βιάσουν ομαδικά κοπέλα στα σκαλιά εκκλησίας. Νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ και αφωνία!

 

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε μία νεαρή κοπέλα προχθές τα ξημερώματα την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες της Αγιου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας...

Σύμφωνα με το dete.gr, αλλοδαποί της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Οπως καταγγέλλει η ίδια, αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.

Η κοπέλα στην κυριολεξία έχασε τη μιλιά της και από το σοκ υπέστη αφωνία και χρήζει ιατρικής φροντίδας.
 Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα απόπειρας βιασμού στην Πάτρα. Πριν από λίγες ημέρες μία γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης (κοντά στις σκάλες της Αγίου Νικολάου) και μάλιστα οι αλλοδαποί είχαν καταφέρει να της βγάλουν το εσώρουχο

Το νέο θύμα των αδίστακτων δολοφόνων της Αθήνας, ο κοσμηματοπώλης στα Πατήσια, βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία ο 40χρονος κοσμηματοπώλης ο οποίος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από αδίστακτους αλλοδαπούς δολοφόνους μέσα στο μαγαζί του στα Κάτω Πατήσια.

Το περιστατικό έγινε χτες το μεσημέρι στην οδό Ευγενίου Καραβία 56 στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την αστυνομία, δράστες της αιματηρής ληστείας είναι δύο άγνωστοι, σύμφωνα με μαρτυρίες αλλοδαποί, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους.

Ο λόγος που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν βαρύτατα τον κοσμηματοπώλη ήταν το γεγονός ότι μόλις μπήκαν στο κατάστημά του ο 40χρονος ενεργοποίησε τον συναγερμό.

Ο 40χρονος μεταφέθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύτατα και πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα. Αιμορραγούσε από πολλά σημεία. Υποβλήθηκε σε βαριά και σύνθετη χειρουργική επέμβαση, η οποία ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 10 το βράδυ. Σε αυτή συμμετείχαν διαδοχικά χειρουργοί τριών ειδικοτήτων: αγγειοχειρουργοί, γενικοί χειρουργοί και θωρακοχειρουργοί.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο 40χρονος υπέστη δύο φορές ανακοπή της καρδιάς και οι γιατροί χρειάστηκε να τον επαναφέρουν.

Δυστυχώς, έχουμε πόλεμο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία
....

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!
Έχουν τελειώσει… Δεν τολμούν να εμφανιστούν ούτε σε εθνικές επετείους. Φοβούνται ακόμη και όσους καταθέτουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Χθες, χιλιάδες λαού συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να τιμήσουν τις εκδηλώσεις μνήμης για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Στις 19:00 η ώρα, στον Άγνωστο Στρατιώτη έγιναν ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων. Την ώρα της ανακοίνωσης του ονόματος του πρωθυπουργού ένα μυριόστομο ουουουου… υψώθηκε στον ουρανό από τους παρισταμένους… Ο Γιωργάκης, βέβαια, ήταν απών, απλώς κάποιος αποτόλμησε να διαβάσει ένα μήνυμα εκ μέρους του.
Στις αποδοκιμασίες συμμετείχαν οι περισσότεροι των συγκεντρωμένων και όσοι
.
Ελάχιστοι, φιλοκυβερνητικοί προφανώς, που επιχείρησαν να ψελλίσουν κάτι σαν …"ντροπή", "σεβασμός", εισέπραξαν βλοσυρά βλέμματα και απαντήσεις του τύπου: "Σήμερα επιχειρείται η τελική γενοκτονία μας, δεν το καταλαβαίνετε; Αυτοί είναι χειρότεροι κι από τον Κεμάλ".

Βιντεο από κρυφή κάμερα πολυκατοικίας στην Κυψέλη. Πώς χτυπάνε Αφρικανοί ληστές την κοπέλα για να την κλέψουν!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ Α/Τ ΚΥΨΕΛΗΣ...
Σε πολυκατοικία στις 12 Μαιου 2011 και ωρα 11 το βραδυ δυο Αφρικανικης καταγωγης αντρες επιτεθηκαν και χτυπησαν ασχημα ενα κοριτσι με σκοπο να της κλεψουν τον μισθο 700 ευρω που ειχε μαζι της.
Χτυπηθηκε στο κεφαλι και της αρπαξαν την τσαντα με τα χρηματα και ολα τα χαρτια της. Στην πολυκατοικια εχουμε...
καμερα και ηδη εχουμε δωσει το υλικο στην αστυνομια.στο αστυνομικο τμημα Κυψελης, Θηρας 17, Πλ.Αμερικης.

Προσπαθουμε να δωσουμε αυτο το υλικο σε ενημερωτικα sites και forum μηπως τυχον σταθουμε τυχεροι και τυχον αναγνωριστουν.
Θα το εκτιμουσαμε πολυ αν μπορειτε να δειτε το βιντεο και με την ευκαιρια να δειτε πως δρουν οι κακοποιοι (ακολουθουν το θυμα και μπαινουν στην εισοδο πριν προλαβει να κλεισει η πορτα).Αν τυχον γνωριζει κανει κατι παραπανω για αυτα τα ατομα ας επικοινωνησει με το εν λογω αστυνομικο τμημα. Ευχαριστω, http://www.eglimatikotita.gr/




ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Οι Ισπανοί στους δρόμους όλη νύχτα και οι Έλληνες στα κρεβατάκια τους και στους καναπέδες τους όλη νύχτα να ακούνε απο τις ειδήσεις πώς θα τους καταστρέψει ο ΓΑΠ τη ζωή. Χαλαρά πράγματα...
Από live κάμερα οι συγκεντρώσεις των Ισπανών και η καθιστική διαμαρτυρία ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Μέχρι τις πρώτεςπρωϊνές ώρες εκεί ήταν...


Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Προσοχή! Κατατέθηκε σήμερα το νομοσχέδιο-τέρας που θα μας μετατρέπει σε ανθρώπινα ανταλλακτικά.

Επίσης, με το νομοσχέδιο ρυθμίζονται ζητήματα απορρήτου, εξουσιοδότησης συγκεκριμένων νοσοκομείων και ιδρυμάτων που θα μπορούν να πραγματοποιούν αφαιρέσεις οργάνων.

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, το νομοσχέδιο για τη δωρεά και τις μεταμοσχεύσεις οργάνων, σε ένα δυσμενές περιβάλλον, καθώς -σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του σχεδίου νόμου- «ο αριθμός των δωρεών οργάνων από το 2001 μέχρι το 2010 φθίνει σταθερά και η μεταμοσχευτική δραστηριότητα δεν επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών και ο χρόνος αναμονής είναι μεγάλος».

Με το νομοσχέδιο, ορίζεται πως η αφαίρεση οργάνων από ενήλικο θανόν πρόσωπο, επιτρέπεται, εφ’ όσον ο ίδιος δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του όσο ζούσε (ενώ σήμερα ισχύει το αντίστροφο), διευρύνονται οι κατηγορίες των προσώπων που μπορούν να γίνουν ζώντες δότες οργάνων (πλέον προβλέπεται η δυνατότητα για συγγενείς μέχρι τετάρτου βαθμού, ή πρόσωπα με σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, ή προσωπική σχέση), προβλέπεται ο τρόπος απόδειξης της συναίνεσης του ζώντος δότη και επιτρέπεται η αφαίρεση οργάνων από ανήλικο θανόντα δότη εφόσον συναινούν οι ασκούντες την γονική μέριμνα.

Επίσης, με το νομοσχέδιο ρυθμίζονται ζητήματα απορρήτου, εξουσιοδότησης συγκεκριμένων νοσοκομείων και ιδρυμάτων που θα μπορούν να πραγματοποιούν αφαιρέσεις οργάνων, συγκρότησης και στελέχωσης του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων κ.ά.

Για το νομοσχέδιο τέρας είχαμε γράψει παλαιότερα : http://agiovasilema.blogspot.com/2011/04/blog-post_4962.html

Ετοιμάζουν 14 κέντρα υποδοχής και κράτησης λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα, απ' άκρη σ' άκρη. Πάει η χώρα μας ...

Δημιουργούνται 14 μονάδες κράτησης και υποδοχής μεταναστών με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.
Οι νέες μονάδες είναι οι εξής
1. Λακωνία, Σπάρτη - Κέντρο Κράτησης
2. Χίος, Μερσινίδι - Κέντρο Κράτησης
3. Σάμος, Βαθύ – Κέντρο Πρώτης Υποδοχής
4. Αμυγδαλέζα – Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Ανηλίκων
5. Ελληνικό, τα παλαιά κρατητήρια - Κέντρο Κράτησης
6. Ελληνικό, τα νέα κρατητήρια - Κέντρο Πρώτης Υποδοχής
7. Μονάδα Πέτρου Ράλλη – Κέντρο Κράτησης
8. Ασπρόπυργος – Κέντρο Κράτησης
9. Ροδόπη, Βένα – Κέντρο Κράτησης
10. Έβρος, Φυλάκιο – Κέντρο Κράτησης. Επίσης, αξιοποιείται παρακείμενη δημόσια έκταση για την εγκατάσταση λυόμενων κατασκευών που θα χρησιμοποιηθούν ως Κέντρο Πρώτης Υποδοχής.
11. Θεσπρωτία , εξετάζονται τρεις προτάσεις ιδιωτών για Κέντρο Κράτησης, εκτός της πόλης της Ηγουμενίτσας.
12. Αιτωλοακαρνανία, Στάνος, στρατόπεδο Ψαρογιάννη – Κέντρο Κράτησης
13. Έβρος, Καρωτή, πρώην στρατόπεδο Φιλιρίδη – Κέντρο Κράτησης.
14. Ορεστιάδα, εξετάζεται πρόταση ιδιώτη με στόχο τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου, όπου θα συστεγάζονται Υπηρεσία Ασύλου, Κέντρο Πρώτης Υποδοχής, Διοίκηση του Frontex , οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ορεστιάδας.
Σύμφωνα με το υπουργείο, όλα τα κέντρα θα λειτουργούν με σύγχρονες προδιαγραφές ευρωπαϊκών προτύπων ενώ θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Επίσης πρόκειται να δοθούν κίνητρα για έργα υποδομής στις περιοχές, με χρηματοδότηση είτε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιβάλλοντος, είτε από το Πράσινο Ταμείο.

Έπιασαν τους δολοφόνους του Μανώλη. Αφγανοί λαθρομετανάστες, 27 και 20 χρονών. Αναζητείται ο Πακιστανός συνεργός τους

Δύο άτομα βρίσκονται στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίνονται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στη συμβολή των οδών Γ. Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, δολοφονία που μας συγκλόνησε όλους.

Δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί, Αφγανοί υπήκοοι, ηλικίας 27 και 20 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.

Πού είναι οι ευαίσθητοι αλληλέγγυοι να βγουν τώρα να τους υπερασπιστούν?

Στρος Καν, Η ερμηνεία της παραίτησης

Του Θάνου Δημάδη, ( http://www.protagon.gr/)

Δεν ξάφνιασε η παραίτηση Στρος Καν, αλλά ο χρόνος που έγινε. Δύο μέρες δηλαδή, πριν το καθοριστικό δικαστικό ραντεβού της Παρασκευής, που όλοι αναμέναμε ότι ήταν αυτό το οποίο θα έκρινε και το μέλλον του στην ηγεσία του ΔΝΤ, καθώς τότε θα ξέραμε, και ο ίδιος και εμείς, αν θα προσαχθεί τελικά σε δίκη ή όχι, αν θα κρατηθεί κρατούμενος ή θα απελευθερωθεί με περιοριστικούς όρους. Η εσπευσμένη απόφαση του να παραιτηθεί σηματοδοτεί σε γενικές γραμμές τρία πράγματα.
Πρώτον, σε ότι αφορά τον ίδιον τον Στρος Καν και την εξέλιξη της υπόθεσης: επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα για την
.

ΣΟΚ! Ο Αντιδραστήρας της Φουκουσίμα Είναι πλέον σε Κατάσταση Meltdown! Ο Ορισμός της Απόλυτης Συγκάλυψης από τα Διεθνή και Εγχώρια ΜΜΕ!


Πηγή του άρθρου εδώ.
Σύμφωνα με επίσημη πλέον δήλωση, έχουμε τήξη πυρήνα του αντιδραστήρα 1 στην Φουκουσίμα και το κτίριο του αντιδραστήρα 4 έχει πάρει κλίση. Δεν χρειάζεται να εξηγηθεί τι είναι τήξη πυρήνα (meltdown), αρκεί να πούμε ότι είναι το πιο εφιαλτικό σενάριο και αυτό που από την αρχή φοβόντουσαν και απεύχονταν όλοι.
Αλλά ενώ η κατάσταση βαίνει συνεχώς προς το χειρότερο, και ενώ η Φουκουσίμα μπορεί να γίνει ο σιωπηλός φονιάς της ζωής στην Γη, η υποβάθμιση, η φίμωση, και το blackout της ενημέρωσης είναι η πρώτη είδηση.
Είναι φανερό ότι δεν θέλουν να γνωρίζουμε τι συμβαίνει και τι μας περιμένει από την πιο ανεγκέφαλη και παρανοϊκή επιλογή κάποιων να γεμίσουν τον πλανήτη της ζωής με μια «τεχνολογία» του θανάτου (πυρηνικά).
Για ένα θέμα που αφορά την επιβίωση του Βόρειου ημισφαιρίου του πλανήτη και την ζωή των 4/6 του παγκόσμιου πληθυσμού, εφαρμόζεται η συνήθης πρακτική της απόσπασης της προσοχής και της συγκάλυψης. (εδώ υποθέτω πως ανήκει και η κρεβατοκάμαρα του Στρος Καν.. -τοξότισσα.)
Στην προσπάθεια αυτή πρωτοστατούν τα μεγαλύτερα μέσα του πλανήτη, τα κυρίαρχα δηλαδή μέσα των ΗΠΑ, κάποια από τα οποία (τι σύμπτωση;) ανήκουν σε εταιρίες πυρηνικών.
Και ο τόσο ευαίσθητος ΟΗΕ (μάλλον στα κελεύσματα της νέας τάξης – βλέπε «ανθρωπιστική» επιδρομή στη Λιβύη, η την κατάσταση συναγερμού για την «γρίπη» των

ΝΕΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

- Πάγωσε η γειτονιά στο άκουσμα των απανωτών πυροβολισμών
- Αιμόφυρτος ο κοσμηματοπώλης καλούσε σε βοήθεια
- Αγρια καταδίωξη των ληστών έχει εξαπολύσει η αστυνομία


Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παμμακάριστος μεταφέρθηκε κοσμηματοπώλης που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ με τρείς σφαίρες στο λαιμό λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, μέσα στο μαγαζί του στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες 2 άνδρες,  αλλοδαποί, του χτύπησαν το τζάμι της πόρτας, τους άνοιξε και τότε τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ τρείς φορές.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται στην οδό Ευγενίας Καραβία 56 στα Κάτω Πατήσια.

(Agiovasilema: Συνεχίστε άθλιοι ανθέλληνες κυβερνώντες να μας αφήνετε στη μοίρα μας, μέχρι να μας αφανίσουν όλους! Αυτή είναι η κοινωνία όπως την καταντήσατε: κάθε μέρα να στέλνετε και από ένα στεφάνι στις κηδείες αθώων  πολιτών που πέφτουν νεκροί από τα όπλα των αποβρασμάτων που αλωνίζουν τη χώρα απ'άκρη σ'άκρη. Μετά τολμάτε και μιλάτε για ρατσισμό, καθάρματα...)

Καίει τον Στρος Καν και η διάσημη «Μαντάμ» ? Πελάτης της επιχείρησής της και με βίαιη συμπεριφορά προς τα ''κορίτσια''?

Αναρτήθηκε από τον/την Περίοπας στο Μαΐου 19, 2011

“μάθαν οτι μ@μιωμαστε ,πλακώσαν και οι γύφτοι” . Τώρα ποιός “φωτίζεται” απ τη λάμψη του καψίματος που σίγουρα γίνεται , είναι άλλο θέμα….  :
Σε νέα αποκάλυψη η διάσημη «Μαντάμ του Μανχάταν» ισχυρίζεται ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ είχε προσλάβει το 2006 κάποια από τα κορίτσια της.
Η Kristin Davis έγινε ευρέως γνωστή στις ΗΠΑ όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην εισαγγελέας και κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Eliot Spitzer είχε χρησιμοποιήσει τις «υπηρεσίες» της. Στη συνέχεια ο κός Σπίτσερ αναγκάστηκε σε παραίτηση.
Η ίδια κυρία ισχυρίζεται τώρα πως και ο


Strauss-Kahn ήταν πελάτης της «επιχείρησής» της το 2006, όταν διεκδικούσε το χρίσμα των Σοσιαλιστών για τις προεδρικές εκλογές. Μάλιστα, ένα από τα κορίτσια της Davis παραπονέθηκε για την επιθετική συμπεριφορά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρος-Καν, που εκείνη της εποχή δεν ήταν διευθυντής του ΔΝΤ, έμαθε για το πρακτορείο της Daviς από την φίλη της 35χρονης, την ιερόδουλη Irma Nici. Η Nici, είχε μάλιστα εμπλακεί στο σκάνδαλο με τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφορνία Eliot Spitzer, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι έχει «πλαγιάσει» και με τον διάσημο ποδοσφαιριστή David Beckham αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με τους Times, ο Στρος-Καν, κάλεσε την Davis τον Ιανουάριο του 2006 και της ζήτησε να του βρει μια Αμερικανίδα. Ο Ντομινίκ πλήρωσε μάλιστα 2.500 δολάρια για δύο ώρες με την κοπέλα.
«Πλήρωσε σε μετρητά. Με το πρώτο κορίτσι που του έστειλα ήταν ιδιαιτέρα επιθετικός και δεν ήθελε να ξαναπάει μαζί του».
«Ήταν πελάτης του πρακτορείου μου. Όταν οι άνδρες κακοποιούν τις γυναίκες, δεν πρόκειται πλέον να προστατεύσω την ταυτότητά τους», είπε ο Davis στην Daily Telegraph.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Strauss-Kahn της είχε τηλεφωνήσει απευθείας στο κινητό της και πλήρωσε 1.200 δολάρια σε μετρητά για δίωρες συναντήσεις με τα κορίτσια της. Κάποια από αυτές παραπονέθηκε για τη βίαιη συμπεριφορά του και ζήτησε από την Davisνα μην τον δεχτεί ξανά ως πελάτη.(http://www.olympia.gr/)

Το δίκτυο της ενημέρωσης που εμπιστεύονται οι Έλληνες για να μαθαίνουν την αλήθεια...



  Χωρίς άλλα σχόλια...
agiovasilema

Οι υποψήφιοι για το ΔΝΤ μετά την παραίτηση Στρος Καν – Οι επικρατέστεροι

Mετά την επίσημη παραίτηση του Στρος Καν η κούρσα διαδοχής για την ηγεσία στο ΔΝΤ έχει ξεκινήσει.
Οι πιέσεις από τη Γηραιά ήπειρο για ισχυρό Ευρωπαίο στον διεθνή οργανισμό αντείνονται συνεχώς, καθώς αυτή τη φορά η συμφωνία μεταξύ Ευρώπης – ΗΠΑ για Αμερικανό στην ηγεσία της Παγκόσμιας Τράπεζας και ευρωπαίο στο ΔΝΤ ίσως και να μην επιτευχθεί.
Η μάχη φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή, αφού οι υποψήφιοι εμφανίζονται από κάθε πλευρά του πλανήτη.
Ο νομισματικός πόλεμος και οι κρίσεις χρέους δεν φαίνεται να είναι

Σχετικά με το ιστολόγιο...

Παιδιά, εσείς που στέλνετε από χθες σχόλια στα οποία μας αποκαλείτε ''φασίστες'' για τις απόψεις μας στο θέμα των λαθρομεταναστών, προφανώς δεν έχετε διαβάσει το ιστολόγιο από την αρχή και μάλλον δεν σας ενδιαφέρει αυτό παρά μόνο η γηπεδική εκτόνωση.

Αν ανήκαμε σε οποιαδήποτε κομματική ή πολιτική παράταξη δεν θα διστάζαμε να το πούμε εξ' αρχής και θα ήταν εμφανές, να είστε βέβαιοι. Δεν χαϊδεύουμε όμως κανέναν, ούτε χαριζόμαστε βεβαίως και σε κανέναν, γιατί τους θεωρούμε όλους συνυπεύθυνους για το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε τώρα.

Εαν η αγάπη προς την πατρίδα μας και η ανάγκη να διατηρήσουμε -όσο μπορούμε- κάποιες κοινωνικές αξίες, έθιμα και εκφράσεις του πολιτισμού μας προκειμένου να τα μεταδώσουμε στα παιδιά μας  ονομάζεται φασισμός, τότε μάλλον εσείς παίζετε ακόμα τα
.

Ο Πάγκαλος απαγόρευσε τη διαφήμιση του Σεφερλή με τα πατάκια!(video)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxeuTvN8fj-U5rOJmkUg7YTxkaXrk_dIk026rLBY6jVfhyphenhypheniPfWfTgRfOoNbctTUHmvtC3VxkbHm4p85tv5OxfqwKZ1tS41YH9pKn2L0un_Gh2a8YXNJuQP9pKLfCJ_s-kCicJVCZIEePI/s1600/seferlis-300x236.jpg
Στην κυβέρνηση δεν αντέχουν τη σάτιρα, η μάλλον ξέρουν πλέον ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες και τους έχει πιάσει πανικός. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε την κίνηση του Θεόδωρου Πάγκαλου να απαγορεύσει τη διαφήμιση του Μάρκου Σεφερλή, με τα πατατάκια, στην οποία σατιρίζεται η γνωστή φράση του αντιπροέδρου «μαζί τα φάγαμε». Απ’ ό,τι μας λένε, έχουν σταλθεί και εξώδικα στα κανάλια για να μην τη μεταδώσουν.

Δείτε την...


http://www.eglimatikotita.gr/

Ετοιμάζουν εν κρυπτώ απολύσεις στο δημόσιο


Με τη μέθοδο του «σοκ» η κυβέρνηση Παπανδρέου επιχειρεί να ανακοινώσει την ειλημμένη, όπως όλα δείχνουν, απόφαση για άμεση μείωση του προσωπικού των δημοσίων υπαλλήλων με τη μέθοδο των απολύσεων.
Οι εκπρόσωποι της Τρόικας στην Ελλάδα δεν δέχονται οποιαδήποτε άλλη λύση, όπως τις μετατάξεις, και απαιτούν «εδώ και τώρα» απολύσεις.
Ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου σε μια αποστροφή του λόγου του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Economist αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας πως

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Nέο μακελειό στην Πεύκη με ανταλλαγή πυροβολισμών και τρεις τραυματίες – Βρέθηκε το περιπολικό πίσω από το ΚΑΤ

Μνήμες Ρέντη ξύπνησαν πριν από λίγο στην περιοχή της Πεύκης, καθώς υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων σοβαρά στο στήθος, αλλά και ένας ιδιώτης που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι πολίτης ή ένας εκ των κακοποιών.
Πριν από λίγο, εντοπίστηκε το περιπολικό που είχε κλαπεί από τον δράστη τη επίθεσης κατά αστυνομικών στην Πεύκη.
Το όχημα βρέθηκε στην οδό πίσω από το ΚΑΤ.
Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον δράστη να εξέρχεται του οχήματος δήλωσε πως είναι τραυματισμένος. Δυνάμεις της αστυνομίας ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Στο χειρουργείο ο τραυματίας αστυνομικός

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο τραυματίας αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε στο λαιμό κα στο πόδι κατά της επίθεση ενόπλων στην Πεύκη και αμέσως εισήχθη στο
...

Άθλια συμπεριφορά άθλιου αντιπροέδρου κυβέρνησης. Τι είπε ο Πάγκαλος στην κοπελίτσα!!

Όταν ο κ. Πάγκαλος αντιμετωπίζει με εμπάθεια τους πολίτες


Φανατικός λάτρης της τζαζ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, παρακολούθησε στις 5 Μαΐου συναυλία του «Kronos Quartet», στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Όπως είπε μάλιστα στη σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση στο Σκάι, πήγε ασυνόδευτος, χωρίς φρουρά, παρά το γεγονός ότι ήταν συγκεντρωμένη «η αιχμή της αιχμής» ή «τα διακεκριμένα στοιχεία», όπως χαρακτήρισε τους λοιπούς φιλόμουσους, λάτρεις της τζαζ που είχαν την ίδια επιθυμία με εκείνον!
Αυτά τα ανέφερε για να αποδείξει ότι δεν φοβάται να κυκλοφορήσει σε δημόσιους χώρους συνάθροισης λόγω των προπηλακισμών που υπέστη κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Υπήρξε όμως –για κακή της τύχη- και μια «κοντόχοντρη συμπαθητική κοπελίτσα» όπως είπε ο αντιπρόεδρος, που τόλμησε να του πει «το Kronos σε μάρανε».
Τι ήταν να το κάνει; Η επιεικώς εμπαθής απάντηση του κ. Πάγκαλου ήταν η εξής: «Εγώ έχω μεγαλώσει, για σένα στενοχωριέμαι, ήσουν κοντή και χοντρή και έτσι θα πεθάνεις, γιατί δεν βελτιώνεσαι»…
Κατά τα άλλα, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε λάθος τις απόψεις Όλι Ρεν για συναίνεση των μεγάλων πολιτικών κομμάτων, καθώς με τον τρόπο αυτό βάζει στο τραπέζι πολιτικούς όρους.
Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο για απολύσεις στο δημόσιο είπε πως υπάρχει κάτι τέτοιο, υπογραμμίζοντας πως οι υπάλληλοι θα αξιολογούνται από το ΑΣΕΠ για να γίνουν μόνιμοι. Επισήμανε πως το δημόσιο θα μπορούσε να ελαφρύνει με απουσία προσλήψεων και άξιους υπαλλήλους.
Όπως είπε η κυβέρνηση κατέφυγε στο μνημόνιο για να αποφευχθεί η χρεοκοπία, ενώ σε ότι αφορά την καταβολή της πέμπτης δόσης είπε πως αν δεν

Υπόθεση Στρος Καν. Υπάρχει ενδεχόμενο να είναι φορέας του AIDS η καμαριέρα;



Ανάστατοι οι δικηγόροι του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ
- Στους όρους εκμίσθωσης του διαμερίσματος να υπάρχει τουλάχιστον ένας ασθενής του AIDS
- Σκιά του εαυτού του ο Στρος Καν παρακολουθείται από ψυχίατρο
Αλλη μια ανησυχία προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες του Ντομινίκ Στρος Καν. Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της New York Post η 32χρονη καμαριέρα από την Δυτική Αφρική, έμενε σε διαμέρισμα στο Μπρονξ το οποίο νοικιάζεται αποκλειστικά για φορείς του AIDS και τις οικογένειές τους. Ανήκει στην Κοινότητα κατά του AIDS του Χάρλεμ.
Εκεί, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έμενε με την 15χρονη κόρη της έως τον Ιανουάριο. Τώρα, μένει σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στο High Bridge.

Η εφημερίδα αναφέρει οτι δεν έχει καταφέρει να μάθει εαν η 32χρονη είναι φορέας λόγω του ιατρικού απορρήτου.

Ωστόσο, το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκμίσθωση των διαμερισμάτων επιμένει οτι νοικιάζονται ΜΟΝΟ σε  φορείς της ασθένειας.

'Οπως τονίζουν, απαραίτητος όρος για να τους νοικιάσουν το διαμέρισμα, είναι τουλάχιστον ένα από τα μέλη της οικογένειας να είναι φορέας του AIDS.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Τζέφρι Σαπίρο, αλλά και έναν

Κόψτε διακοπές και αργίες λέει η άθλια και επικίνδυνη Μέρκελ στην Ελλάδα!

Είναι επικίνδυνη!

Ανενόχλητη χωρίς κάποιος να μπορεί να της βάλει φρένο η Άγκελα Μέρκελ κάνει ό,τι θέλει!
Όπως είπε, η Γερμανία είναι πρόθυμη να βοηθήσει την Ελλάδα, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.
Ποιοι είναι όμως αυτοί; Αύξηση της συνταξιοδότησης, αλλά και τις διακοπές και τις αργίες των Ελλήνων!
«Δεν μπορούμε να είμαστε απλώς αλληλέγγυοι και να πούμε ας συνεχίσουν απλά αυτές οι χώρες να κάνουν ό,τι έκαναν μέχρι τώρα. Ναι, η Γερμανία θα βοηθήσει, αλλά θα το κάνει μόνον όταν οι άλλοι καταβάλλουν προσπάθειες. Και αυτό πρέπει να αποδειχθεί»
Δεν μπορεί «σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία να συνταξιοδοτούνται οι εργαζόμενοι πιο νωρίς από εκείνους στη Γερμανία. Θα πρέπει όλοι να καταβάλλουν λίγη προσπάθεια και αυτό είναι σημαντικό»
«Δεν μπορούμε να έχουμε ένα νόμισμα και ο ένας να κάνει πολλές διακοπές και ο άλλος πολύ λίγες. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται στο διηνεκές», ανέφερε χαρακτηριστικά. http://www.olympia.gr/

Στέλιος Μάινας: Τρείς μαχαιριές στο σώμα της Αθήνας

Τρείς μαχαιριές στο σώμα της Αθήνας

Του Στέλιου Μάινα – Δικαιούμαι δια να ομιλώ.
Όχι μόνο γιατί κι εγώ υπήρξα θύμα δολοφονικής επίθεσης, αλλά γιατί θα ήταν βλακώδες να με χαρακτηρίσει κανείς άνθρωπο κακών προθέσεων, πως μιλώ άκριτα, και ωθούμενος περισσότερο απ’ το θυμικό παρά απ’ τη λογική. Παρά το ότι έχω πληρώσει, για όποια θέση έχω πάρει, μιλώντας για το αυτονόητο. Μα κι εδώ για το αυτονόητο πρόκειται, απ’ την αντίθετη πλευρά, κι όποιος δεν μπορεί να δει κι απ’ τις δυο μεριές, είναι ή τυφλός ή πονηρός. Κι εδώ, αγαπητοί συμπολίτες, συμβαίνει καθημερινά το αδιανόητο.

Φωνάζεις βοήθεια και δεν υπάρχει άνθρωπος να σου δώσει ένα χέρι, το αδιανόητο, πεθαίνεις για ένα δεκάευρο, γιατί στραβοκοίταξες, γιατί τόλμησες να κυκλοφορήσεις νύχτα, το αδιανόητο, γιατί τόλμησες να μείνεις στο κέντρο της Αθήνας. Δεν το πίστευα όταν το άκουσα, ήλπιζα πως δεν θα…φτάναμε σ’ αυτό το σημείο, να σε σφάζουν σαν αρνί για μια κάμερα, για ένα
.

Αποκάλυψη: Εκλεκτά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι εκβιαστές του ΣΔΟΕ! (φωτό και στοιχεία)

-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ (οι φωτογραφίες και τα πλήρη στοιχεία τους στο τέλος του άρθρου)
-ΕΙΧΑΝ «ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ

Γράφει ο Στέφανος Χίος

Νέο σοβαρό κρούσμα διαφθοράς δημοσίων λειτουργών στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Οικονομικών που παραπαίει μέσα στις εσωτερικές του αμαρτίες, αποτελεί η σύλληψη τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ για χρηματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους τρεις είναι μέλη του σκληρού κομματο- τσατσο-ΠΑΣΟΚ και είχαν προσληφθεί στο υπουργείο του υποτακτικού- τσάρου του ΔΝΤ, πριν από έναν μήνα. Σύμφωνα με όσα
.

Άλλη καμαριέρα εμφανίστηκε τώρα στην υπόθεση Στρος Καν

Σύμφωνα με τα γαλλικά blogs η καμαριέρα δεν είναι αυτή που κυκλοφόρησε χθες αλλά μια άλλη που ονομάζεται Nafissatou Diallo και είναι η δεξιά κυρία της φωτογραφίας



(Κρατάμε μικρό καλάθι όμως, γιατί αύριο μπορεί να κυκλοφορήσει σενάριο με τρίτο πρόσωπο. Προκύπτει μια ερώτηση όμως προς τον κ. Καρατζαφέρη που συμπέρανε ότι η καμαριέρα φορούσε σούπερ μίνι και τον προκάλεσε τον καημένο τον αθώο τον Ντομινίκ. Αγαπητέ κύριε Καρατζαφέρη, εδώ δεν ξέρουμε ούτε ποιά είναι τελικά, εσύ πώς ήξερες ότι φορούσε σούπερ-μίνι????)

Ο Καρατζαφέρης μετά από το Μνημόνιο είναι πρόθυμος να υπερασπιστεί και τον πορνο-Στρος Καν. Η καμαριέρα λέει φταίει γιατί φόραγε σούπερ-μίνι.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

“Εκβιασμός”- Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από Eurogroup.Παραδέχονται ότι το μνημόνιο είναι παράνομο και ΑΚΥΡΟ

Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας για να υπογράψει ο Σαμαράς με αυξημένη πλειοψηφία. Παραδέχονται ότι το μνημόνιο είναι παράνομο και ΑΚΥΡΟ. Εκβιάζουν για να το νομιμοποιήσουν αναδρομικά. Βίντεο – ΣΟΚ.

Η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου… 

Απόψε στις Βρυξέλλες στο  Eurogroup, κατά την άποψή μας είχαμε την “Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου”.
Είχαμε έναν άτυπο εκβιασμό και μια προσπάθεια ωμής παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας μας.
Δείτε τι είπαν, στην συνέντευξη τύπου οι κκ  Όλι Ρεν και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ :
“Το κομμάτι της αποκρατικοποίησης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πιστεύεται ότι το ποσό θα διορθωθεί από την κυβέρνηση προς τα πάνω.
Οι  κύριες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα απαιτείται να εγκρίνουν και να στηρίξουν δημόσια το πρόγραμμα σταθερότητας !!!
Είναι απαραίτητο όλες οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να παραμερίσουν τις εσωτερικές διαφορές τους σχετικά με το μέλλον της χώρας για το καλό της ανάκαμψης της χώρας.
Θα δημιουργήσουμε πολιτικές συνθήκες στην Ελλάδα για να ενισχύσουμε και επισπεύσουμε τις αποκρατικοποιήσεις… 
Και αυτό που είναι σημαντικό είναι να ξέρουμε ότι υπάρχει μια ευρεία εθνική αποδοχή…”

Η μοναδική αλήθεια βρίσκεται στην ακόλουθη φράση της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Αθηναίων: Μετατρέπουμε την Αθήνα σε πολύ-πολιτισμική μητρόπολη του κόσμου.

Η κυβέρνηση, με αφορμή το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στην Αθήνα, βάλθηκε να μας πείσει ότι δουλεύει σκληρά προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα της πρωτεύουσας. Ανακοίνωσε λοιπόν δέσμη μέτρων, τα οποία στο σύνολό τους θυμίζουν έκθεση ιδεών παιδιού που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο..

Δείτε λοιπόν τι σκέφτηκαν οι φωστήρες για να σώσουν την πόλη από
 τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, τις  συμμορίες που δρουν ανεξέλεγκτα, τους σωματέμπορους, τις πόρνες, τους  ναρκομανείς και τις ακραίες ή προβοκατόρικες ομάδες.







  • Καθημερινές πεζές και εποχούμενες περιπολίες
  • Στοχευμένες δράσεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος
  • Επιχειρήσεις γενικευμένων αστυνομικών ελέγχων
  • Φορολογικά και οικονομικά κίνητρα για συγκεκριμένες περιοχές (Κεραμικό,Μεταξουργείο,  Γεράνι)
  • Λειτουργία τριών μονάδων υποκατάστασης (χορήγηση μεθαδόνης) σε νοσοκομεία
  • Μείωση αντικειμενικών αξιών σε περιοχές του κέντρου
  • Μετατροπή παλαιών ξενοδοχείων σε φοιτητικές εστίες
  • Συντονιστής των δράσεων ο Θεόδωρος Πάγκαλος
    Επιτέλους ποιόν κοροϊδεύουν; Αν δεν υπάρξει αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα και της μεταφοράς τους στην Αθήνα, τι νόημα έχουν αυτά τα μέτρα; Τι νόημα έχει η ενίσχυση της αστυνόμευσης; Θα ενισχύεται η αστυνόμευση με 5 αστυνομικούς και η λαθρομετανάστευση με 500.000 νεοφερμένους...Θα πιάνουν μερικούς, θα γεμίζουν οι φυλακές και οι άλλοι που θα συνεχίσουν να έρχονται καθημερινά απο τον Έβρο, θα αλωνίζουν ανενόχλητοι.

    Χωρίς κέντρα υποδοχής, χωρίς καμία ουσιαστική φύλαξη στα σύνορα, χωρίς συγκεκριμένη πολιτική βούληση για απέλαση των παράνομων μεταναστών, θα αντιμετωπίσουν το τεράστιο πρόβλημα με την υποτιθέμενη αύξηση της αστυνόμευσης και τις πεζές περιπολίες;

    Το άλλο αστείο μέτρο  είναι οι μειώσεις αντικειμενικών  αξιών έως 50% σε Μεταξουργείο, Κεραμικό, Γεράνι. Επίσης, θα υπάρξουν φοροαπαλλαγές για αποκατάσταση κτιρίων, επιδοτήσεις ενοικίου, αισθητική αναβάθμιση των κτηρίων και διάφορα παρόμοια ευχολόγια, τα οποία πέρα από δευτερεύουσας σημασίας κινήσεις είναι και λειψές από γεωγραφικής κάλυψης του φαινομένου. Δηλαδή κύριοι φωστήρες, μόνο οι 3 περιοχές σας ενδιαφέρουν;   Ο Αγιος Παντελεήμονας ή τα Πατήσια και η Κυψέλη δεν έχουν σοβαρότατο πρόβλημα;

    Επίσης, προτάθηκε η μετατροπή παλαιών ξενοδοχείων σε φοιτητικές εστίες. Ωραία, τώρα το πρόβλημα του κέντρου λύθηκε! Αυτό ακριβώς έλειπε, η ύπαρξη φοιτητικών εστιών για να αναβαθμιστεί η περιοχή. Εξάλλου και στα Πατήσια γύρω απο την πιο παλαιά φοιτητική εστία, η περιοχή είναι τόσο αναβαθμισμένη που οι Έλληνες πολίτες αγωνίζονται ποιός θα πρωτοπάει να εγκατασταθεί εκεί με την οικογένειά του...

    Για τον συντονιστή δράσεων που έβαλαν τον Πάγκαλο, τι να σχολιάσει κανείς...Κατά τον συντονιστή, θα είναι και η δράση.

    Τέλος, για να μην παραμυθιάζεστε ότι θα γίνει κάτι ουσιαστικό στο θέμα της Αθήνας, παραθέτουμε μια και μόνο φράση από την επίσημη σελίδα του Δήμου της Αθήνας (http://www.cityofathens.gr/katoikoi/allodapoi-metanastes), όπου η γραμμή πλεύσης είναι ξεκάθαρη. Οι άνθρωποι δηλώνουν ευθέως ότι το όραμά τους είναι να μετατρέψουν την Αθήνα σε πολυ-πολιτισμική μητρόπολη του κόσμου.

    Οπότε, με δεδομένες τις παρούσες καταστάσεις και το οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της χώρας μας, μην ελπίζετε σε σωτηρία, ούτε της πόλης, ούτε της χώρας, ούτε του ελληνικού λαού!

  • agiovasilema

    Η συνέντευξη – κόλαφος του Μανώλη Γλέζου: «Η Αριστερά δεν ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στα αποβράσματα των μεταναστών».

    «Η Αριστερά δεν ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στα αποβράσματα των μεταναστών» Την έδωσε στην εφημερίδα “Δημοκρατία” και είναι η απόδειξη ότι ο Πατριώτης είναι πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Όπως επίσης ότι ο άδολος πατριωτισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης.
    Ο Μανώλης Γλέζος, η ηρωική μορφή της Εθνικής Αντίστασης που μαζί με τον Λάκη Σάντα κατέβασαν την ναζιστική σημαία από το λόφο της Ακρόπολης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «δημοκρατία» μιλάει για το πρόβλημα της μετανάστευσης αλλά και την οικονομική κρίση. Δεν διστάζει να κατακρίνει την Αριστερά για τον
    .

    Για όσους θέλουν να καταγγείλουν παράνομες ενοικιάσεις σπιτιών σε λαθρομετανάστες. (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


    Κατεβάστε την αφίσα και διαδώστε το παντού
    Το χάλι αυτό που συμβαίνει ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, οφείλεται εκτός από την αδιαφορία του Κράτους, κυρίως στους Ελληνάρες αυτούς που λάκισαν για χλιδάτα προάστια και γέμισαν τα παλιά σπίτια τους στο κέντρο με λαθρομετανάστες που τους τα νοικιάζουν με το κεφάλι και πλουτίζοντας εις βάρος και των λαθρομεταναστών αλλά κυρίως όλων των Ελλήνων κατοίκων του κέντρου που είδαν ξαφνικά τις γειτονιές τους να μετατρέπονται σε τριτοκοσμικές και άκρως επικίνδυνες ζούγκλες - γκέτος! Δείτε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε για να βάλετε ένα φρένο σε όλα αυτά:

    Aπό μόνες τους οι υπηρεσίες δεν κάνουν απολύτως τίποτα χωρίς καταγγελία.


    ΣΔΟΕ
    Όσοι γνωρίζουν στοιχεία ιδιοκτητών που νοικιάζουν παράνομα σε λαθρομετανάστες μπορούν να κάνουν ανώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ στο kataggelies@sdoe.gr
    ή στο Φαξ 210-3239721/6990014. Καλό είναι να έχετε το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη (το βρίσκετε από λογαριασμό της ΔΕΗ) και θα δώσετε επίσης πληροφορίες για την παράβαση (π.χ. νοικιάζει σε 10 λαθρομετανάστες). Ζητάτε να ελεγχθούν άμεσα από τις υπηρεσίες και τα κλιμάκια ελέγχου του ΣΔΟΕ. Ίσως στην επαρχία που είναι πιο μαζεμένα τα πράγματα μπορείτε να κάνετε ανώνυμη καταγγελία κατευθείαν στην Εφορία με τηλέφωνο και να δώσετε μόνο το όνομα και την διεύθυνση του διαμερίσματος όπου γίνεται η παράνομη ενοικίαση.


    ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ
    Πιο άμεση παρέμβαση και πιο απλή διαδικασία. Ανώνυμη καταγγελία στο 1539 με στοιχεία για τον χώρο, όπου υπάρχουν λαθραίοι. Αναφέρεστε σε υγειονομικές παραβάσεις, όπως δυσοσμία, σκουπίδια, ακαταστασίες, ακαθαρσίες, νερά, υπεράριθμοι μέσα στα οικήματα - σπίτια – διαμερίσματα κλπ.


    ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ
    Τσουχτερά πρόστιμα (όπως και της Εφορίας). Πηγαίνετε στο http://www.poleodomia.gov.gr.
    Στα στοιχεία σημειώστε τα στοιχεία του ιδιοκτήτη που καταγγέλλετε (όσα έχετε). Στο πλαίσιο αναλύετε την πολεοδομική παράβαση π.χ. νοικιάζει κατάστημα, υπόγεια, αποθήκες κλπ ως κατοικία, ως χώρο λατρείας κλπ.


    Μην αναλωθείτε σε καβγάδες με τους λαθρομετανάστες και τους ιδιοκτήτες. Δεν βγάζετε άκρη. Συγκεντρώστε τα στοιχεία και αρχίστε τις καταγγελίες μόνοι σας χωρίς να το ανακοινώσετε πουθενά. Οι άνθρωποι αυτοί ζούνε και πλουτίζουν εις βάρος μας. Καιρός να πληρώσουν.

    Φωτογραφία της καμαριέρας του Στρος Καν



    Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία της 32χρονης Ophelia Famotidina η οποία σύμφωνα με τα διεθνή blogs είναι η καμαριέρα που αποπειράθηκε να βιάσει ο Ντομινίκ Στρος Καν.

    Μέχρι στιγμής η είδηση  δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή.

    Η αλήθεια βρίσκεται στην ακόλουθη φράση: Μετατρέπουμε την Αθήνα σε πολύ-πολιτισμική μητρόπολη του κόσμου.

    Η κυβέρνηση, με αφορμή το πολεμικό κλίμα που επικρατεί στην Αθήνα, βάλθηκε να μας πείσει ότι δουλεύει σκληρά προσπαθώντας να λύσει τα προβλήματα της πρωτεύουσας. Ανακοίνωσε λοιπόν δέσμη μέτρων, τα οποία στο σύνολό τους θυμίζουν έκθεση ιδεών παιδιού που πηγαίνει στο δημοτικό σχολείο..

    Δείτε λοιπόν τι σκέφτηκαν οι φωστήρες για να σώσουν την πόλη από
     τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, τις  συμμορίες που δρουν ανεξέλεγκτα, τους σωματέμπορους, τις πόρνες, τους  ναρκομανείς και τις ακραίες ή προβοκατόρικες ομάδες.





  • Καθημερινές πεζές και εποχούμενες περιπολίες
  • Στοχευμένες δράσεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος
  • Επιχειρήσεις γενικευμένων αστυνομικών ελέγχων
  • Φορολογικά και οικονομικά κίνητρα για συγκεκριμένες περιοχές (Κεραμικό,Μεταξουργείο,  Γεράνι)
  • Λειτουργία τριών μονάδων υποκατάστασης (χορήγηση μεθαδόνης) σε νοσοκομεία
  • Μείωση αντικειμενικών αξιών σε περιοχές του κέντρου
  • Μετατροπή παλαιών ξενοδοχείων σε φοιτητικές εστίες
  • Συντονιστής των δράσεων ο Θεόδωρος Πάγκαλος

  • Επιτέλους ποιόν κοροϊδεύουν; Αν δεν υπάρξει αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα και της μεταφοράς τους στην Αθήνα, τι νόημα έχουν αυτά τα μέτρα; Τι νόημα έχει η ενίσχυση της αστυνόμευσης; Θα ενισχύεται η αστυνόμευση με 5 αστυνομικούς και η λαθρομετανάστευση με 500.000 νεοφερμένους...Θα πιάνουν μερικούς, θα γεμίζουν οι φυλακές και οι άλλοι που θα συνεχίσουν να έρχονται καθημερινά απο τον Έβρο, θα αλωνίζουν ανενόχλητοι.

    Χωρίς κέντρα υποδοχής, χωρίς καμία ουσιαστική φύλαξη στα σύνορα, χωρίς συγκεκριμένη πολιτική βούληση για απέλαση των παράνομων μεταναστών, θα αντιμετωπίσουν το τεράστιο πρόβλημα με την υποτιθέμενη αύξηση της αστυνόμευσης και τις πεζές περιπολίες;

    Το άλλο αστείο μέτρο  είναι οι μειώσεις αντικειμενικών  αξιών έως 50% σε Μεταξουργείο, Κεραμικό, Γεράνι. Επίσης, θα υπάρξουν φοροαπαλλαγές για αποκατάσταση κτιρίων, επιδοτήσεις ενοικίου, αισθητική αναβάθμιση των κτηρίων και διάφορα παρόμοια ευχολόγια, τα οποία πέρα από δευτερεύουσας σημασίας κινήσεις είναι και λειψές από γεωγραφικής κάλυψης του φαινομένου. Δηλαδή κύριοι φωστήρες, μόνο οι 3 περιοχές σας ενδιαφέρουν;   Ο Αγιος Παντελεήμονας ή τα Πατήσια και η Κυψέλη δεν έχουν σοβαρότατο πρόβλημα;

    Επίσης, προτάθηκε η μετατροπή παλαιών ξενοδοχείων σε φοιτητικές εστίες. Ωραία, τώρα το πρόβλημα του κέντρου λύθηκε! Αυτό ακριβώς έλειπε, η ύπαρξη φοιτητικών εστιών για να αναβαθμιστεί η περιοχή. Εξάλλου και στα Πατήσια γύρω απο την πιο παλαιά φοιτητική εστία, η περιοχή είναι τόσο αναβαθμισμένη που οι Έλληνες πολίτες αγωνίζονται ποιός θα πρωτοπάει να εγκατασταθεί εκεί με την οικογένειά του...

    Για τον συντονιστή δράσεων που έβαλαν τον Πάγκαλο, τι να σχολιάσει κανείς...Κατά τον συντονιστή, θα είναι και η δράση.

    Τέλος, για να μην παραμυθιάζεστε ότι θα γίνει κάτι ουσιαστικό στο θέμα της Αθήνας, παραθέτουμε μια και μόνο φράση από την επίσημη σελίδα του Δήμου της Αθήνας (http://www.cityofathens.gr/katoikoi/allodapoi-metanastes), όπου η γραμμή πλεύσης είναι ξεκάθαρη. Οι άνθρωποι δηλώνουν ευθέως ότι το όραμά τους είναι να μετατρέψουν την Αθήνα σε πολυ-πολιτισμική μητρόπολη του κόσμου.

    Οπότε, με δεδομένες τις παρούσες καταστάσεις και το οργανωμένο σχέδιο αφανισμού της χώρας μας, μην ελπίζετε σε σωτηρία, ούτε της πόλης, ούτε της χώρας, ούτε του ελληνικού λαού!

    agiovasilema

    Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

    Ξέρουν ποιοι σκότωσαν τον Μανώλη..Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ συμμορία Αφγανών και Μαροκινών


    Στα ίχνη των δολοφόνων του 44χρονου η Αστυνομία
    Μια συγκεκριμένη ομάδα λαθρομεταναστών, που σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες, διαπράττουν ληστείες στο κέντρο της Αθήνας, έχει μπει στο στόχαστρο των ερευνών για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη.

    Πληροφορίες που....
    δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Reral News, αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ομάδα δέκα Αφγανών και τεσσάρων Μαροκινών, οι οποίοι διέμεναν σε εγκαταλελειμμένο οίκημα της πλατείας Βικτωρίας, το οποίο προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί.

    Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν στη διάθεσή τους μαγνητοσκοπημένο υλικό από κάμερα καταστήματος στο σημείο της δολοφονίας, ενώ υπάρχουν και καταθέσεις γειτόνων που τους είδαν να φεύγουν, αλλά και γενετικό υλικό από τα ρούχα του θύματος. http://www.eglimatikotita.gr/
     
     

    Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της προπαγάνδας και πώς αυτή έχει μετακομίσει από την τηλεόραση στο διαδίκτυο.

    Το θέμα θα ήταν τουλάχιστον γελοίο, αλλά κάτω από τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζούμε ,μετατρέπεται σε επικίνδυνο και τραγικό.

    Πήραν μυρωδιά κάποια sites πάμπλουτων μεγαλοδημοσιογράφων, που στηρίζουν από την ασφάλεια της Εκάλης και της Κηφισιάς τους λαθρομετανάστες, την κυβέρνηση και τα παγκόσμια αρπακτικά  ότι η αστυνομία κυνηγούσε κάποιους στην οδό Φυλής και αμέσως  κάποιοι από αυτούς έπλεξαν ολόκληρο σενάριο.  Αντιγράφουμε το τρομερό και έγκυρο ρεπορτάζ γνωστού site:

      ''Ευρεία επιχείρηση εντοπισμού ακροδεξιών με βαρύ οπλισμό πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας και επί των οδών Φυλής και Σμύρνης''. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για άτομα τα οποία επιτίθενται κατά μεταναστών στην περιοχή.

     (Παράλληλα, για να κάνει πιστευτά τα λόγια του κειμένου, έβαζε και φωτογραφίες από την επιχείρηση των αστυνομικών, δηλαδή τους αστυνομικούς και κάνα δυο αυτοκίνητα της αστυνομίας και μερικούς περίεργους κατοίκους)

    Αφού κράτησε για αρκετή ώρα το ίδιο μοτίβο στο τέλος κατέληξε:

    ''Τρία άτομα εντόπισαν τελικά οι αστυνομικοί στο εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή Σμύρνης και Ηπείρου, μετά από επιχείρηση που διήρκησε αρκετή ώρα.

    Χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή αντίσταση ή να κάνουν χρήση των όπλων τους, συνέλαβαν και οδήγησαν εκτός κτιρίου δύο Ιρανούς και μία Ελληνίδα, χρήστες ναρκωτικών ουσιών''.


    Οι άνθρωποι αυτοί, που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι εξακολουθούν να κάνουν τεράστια ζημιά στην χώρα. Τώρα ήταν η ψεύτικη είδηση με τους ακροδεξιούς με τον βαρύ οπλισμό που αποδείχθηκαν ...τοξικομανείς λαθρομετανάστες, προχθές ήταν ο θάνατος του Πακιστανού στα Πατήσια που υποτίθεται ότι έγινε για λόγους εκδίκησης από οργισμένους κατοίκους ή ακραίες ομάδες, ενώ τελικά δεν ήταν παρά ξεκαθάρισμα μαφιόζων λαθρομεταναστών για τον έλεγχο περιοχών,  χθες ήταν κάτι άλλο, αύριο θα κάτι ακόμα. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι που λέγεται δημοσιογραφία και αν έχουμε φθάσει εδώ που φθάσαμε ως χώρα, οι δημοσιογράφοι ευθύνονται το ίδιο ίσως και περισσότερο από τους πολιτικούς. 

    Ο Στρος Καν έγινε ανέκδοτα!

    Μερικά από τα πολλά που κυκλοφορούν:




  • Ο Χρυσοχοΐδης τώρα δικαιώνεται, το είπε πρώτος ότι ο Στρος Καν δεν είναι παρθένα.
  • Αχτύπητο δίδυμο ο Παπανδρέου και ο Στρος Καν, ο ένας δεν ξέρει που βάζει την υπογραφή του και ο άλλος που βάλει το πουλί του!
  • Πώς κατάλαβαν ότι το κινητό που βρήκαν παρατημένο στο κρεβάτι της σουίτας ήταν του Στρος Καν; Ε...αφού είχε 120 αναπάντητες κλήσεις από τον Παπανδρέου!
  • Το πρόβλημα του Ντομινίκ είναι ότι ζητάει από τα call girls να τις πηδήξει και μετά να τον πληρώσουν.
  • Μπράβο ρε Ντομινίκ! Τον γυαλίζεις  καλά τον μηχανισμό (στήριξης)
  • Sodominique Strauss-Khan
  • Αυτή πήγε να Στρος κι αυτός να το Καν'
  • Μετά τη σύλληψη του Στρος Καν για βιασμό αναμένεται να εξεταστούν όλοι οι έλληνες για …  γενετικό υλικό!
  • Τώρα πλέον, μπορούμε να καυχιόμαστε οτι είμαστε ΚΑΙ δαρμένοι, ΚΑΙ κερατάδες!
  • Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν οτι η Ελλάδα αναμένεται να κάνει μήνυση …στην καμαριέρα!
  • Αν ο Στρος Καν την πέφτει ακόμη και στις καμαριέρες, χωρίς να είναι πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας, φανταστείτε τι κάνει ο Σαρκοζύ – που έχει και …ελληνικές ρίζες (greek kamaki…)
  • Η Αν Σενκλέρ, η γυναίκα του Στρος Καν, δεν πιστεύει οτι ο άντρας της έκανε κάτι τέτοιο. Αννούλα, δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά …μόνο μαζί σου είχε πρόβλημα ο Δομήνικος…
  • Όποιος βρισκόταν μόνος στο δωμάτιο με τον Στρος Καν τον κλείδωνε και τον βίαζε? Και πόσες φορές βρέθηκε μόνος με τον …Παπανδρέου?
  • Έτσι γαμάει το Δου Νου Του…


  • Οι νέες τσόντες που ετοιμάζονται να βγούν στην κυκλοφορία με πρωταγωνιστές τον Ντομινίκ και την καμαριέρα θα είναι:



    1)Σκύψε μωρή χρεοκωπημένη
    2)Το μεγάλο Μ(ου)νημόνιο
    3)Δουνουπουτανικός
    4)Το ΔΝΤ θα στον σφυρίξει 3 φορές


    Το καλύτερο όμως είναι το βιντεάκι που πρόλαβε και έφτιαξε ένας Ιάπωνας animator και αναπαριστά όλη τη σκηνή με ζωντάνια και ρεαλισμό και φυσικά στα ...Ιαπωνικά!


    Πανελλήνιες εξετάσεις 2011. Επιστολή διαμαρτυρίας από καθηγητή μαθηματικών

    Πανελλήνιες 2011 – Το θέμα που κατάπιαν οι ειδήσεις και τα περι σσότερα blogs

    από το http://www.olympia.gr/

    Είμαι καθηγητής μαθηματικών. Όσον αφορά τα σημερινά θέματα, δεν ήταν για μαθητές αλλα για καθηγητές! Πέραν του οτι ήταν πολύ δύσκολα (Που εφ όσον ήταν καλα διατυπωμένα και χωρίς ασάφειες, ουδέν πρόβλημα μιας και όλοι τα ίδια γράφουν) ο χρόνος για να τα γράψει ένας μαθητής ήταν ίσα ίσα 3 ώρες εφ’ όσον για κάθε ένα απο αυτά διέθετε 1 λεπτό σκέψης.

    Τώρα σε σχέση με τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας ήταν απαράδεκτο μια άσκηση να έχει παραπάνω δεδομένα ( το 3ο θεμα δεν χρειαζόταν τη μέση τιμή για να επιλυθεί) .Επίσης απαράδεκτο και που τα περισσότερα blogs και sites το έχουν "καταπιεί" !Το 4ο θεμα είναι πανομοιότυπο με θέμα σε φυλλάδιο ασκήσεων ιδιωτικού σχολείου που το κάποιος βρίσκει μεσω του διαδικτύου! Ολόιδια συνάρτηση (διαφορετικά νούμερα) και ακριβώς ίδια ζητούμενα. Συγγνώμη αλλα η επιτροπή που τα φτιάχνει δεν πρέπει να φροντίζει να δημιουργεί ασκήσεις και όχι να αντιγράφει???? Εδώ μιλάμε για αντιγραφή θέματος!!
    Για του λόγου το αληθές εδώ είναι το αντιστοιχο θέμα και των πανελληνιων και του ιδιωτικού σχολείου! Τα συμπεράσματα δικά σας!

    Θεμα 4ο Πανελληνίων
    http://imageshack.us/photo/my-images/14/panellhnies2011.jpg/
    Θέμα Ιδιωτικού σχολείου
    http://imageshack.us/photo/my-images/195/40475132.jpg/
    και για όποιον είναι δύσπιστος μπορεί να βρεί τα απο πάνω αναφερόμενα εδώ:
    ΕΔΩ Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ( Η ΝΟΥΜΕΡΟ 13)
    http://lyk-evsch-n-smyrn.att.sch.gr/EYliko/Math_Koutsandreas/4Epanalipsi_GP.pdf
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ (ΤΟ 4ο)
    http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2011/them_mat_gen_c_hmer_no_1106.pdf
    Παρακαλώ δημοσιεύστε το!!!

    Σεξ, γυναίκες και χλιδάτη ζωή για τον Ντομινίκ Στρος Καν.

    Και δεύτερη καταγγελία για Στρος Καν!!!!



    Μια γαλλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, η Τριστάν Μπανόν, η οποία υποστηρίζει ότι είχε δεχθεί το 2002 σεξουαλική επίθεση από τον Ντομινίκ Στρος-Καν, «εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση», ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος της, ο Νταβίντ Κουμπί.
    «Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να καταθέσουμε μήνυση. Δουλεύω μαζί της», δήλωσε ο Κουμπί για την πελάτισσά του.
    Η Τριστάν Μπανόν, μια μυθιστοριογράφος και δημοσιογράφος ηλικίας 31 ετών, είχε αφηγηθεί το Φεβρουάριο του 2007 σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είχε
    .

    Βιασμός της καμαριέρας από τον Στρος Καν, βιασμός των Ελλήνων από τον Παπανδρέου. 7.000 ευρώ κόστισε το γεύμα του!!!!!!!

    Και ο δικός μας “σοσιαλιστής” εξακολουθεί να μας βιάζει. Χιλιάδες Ευρώ για ένα γεύμα του “αυτοκράτορα”!

     Πρόκληση και αηδία.
    Επτά χιλιάδες ευρώ κόστισε το τραπέζωμα του πρωθυπουργού, κ. Παπανδρέου στο Μεγανήσι Λευκάδας.Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα τα πλήρωσε το ελληνικό Δημόσιο,και πιο συγκεκριμένα η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Το ποσό είναι υπέρογκο, πόσο…
    μάλλον στην περίοδο της κρίσης που βιώνει η χώρα.Εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν, γίνεται λόγος για μεγάλη ασυνέπεια του πρωθυπουργού και προκλητική συμπεριφορά σε χαλεπούς καιρούς,που ζητά θυσίες από τον ελληνικό λαό… http://www.olympia.gr/
     
     

    Στρος Καν. Σεξ, ψέματα, συνωμοσίες και υποψίες! ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ «ΑΡΡΩΣΤΙΑ» ΕΝΟΣ «ΗΔΟΝΟΘΗΡΑ»

    Ο Ντομινίκ Στρος Καν με τη σύζυγό του Αν Σινκλέρ
    Ο τρόπος με τον οποίο μπήκε (;) τέρμα στα προεδρικά όνειρα του Ντομινίκ Στρος Καν δεν έχει μόνο την σκαμπρόζικη, αλλά και την πολιτική πλευρά του. Πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιουργούνται γύρω από αυτό καθαυτό το γεγονός, ενώ οργιάζουν ήδη τα σενάρια συνωμοσιολογίας.

    Η σύλληψη του επικεφαλής του ΔΝΤ συνέβη έξι εβδομάδες πριν από την έναρξη των προκριματικών εκλογών στο εσωτερικό του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, προκειμένου να δοθεί το χρίσμα στον υποψήφιο που θα διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα.

    Η είδηση, που προκάλεσε σοκ σε όλον τον κόσμο, οδηγεί ήδη σε σειρά παρενεργειών, όπως η χθεσινή ακύρωση των συνομιλιών με την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ, αλλά και μεγάλη αναστάτωση στη Γαλλία και στο εσωτερικό του ΔΝΤ.

    Ο Ντομινίκ Στρος – Καν συνελήφθη το Σάββατο στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ της Νέας Υόρκης, κοντά στην Πλατεία Τάιμς,  κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού μιας καμαριέρας και για ομηρία.

    Σύμφωνα με την διήγηση της παθούσας, το επεισόδιο συνέβη στη μία το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν η 32 ετών καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο 2086, μια σουίτα των 3.000 δολαρίων τη βραδιά, με λίβινγκ ρουμ, κρεβατοκάμαρα και βεστιάριο.

    Εκείνη την ώρα ο Στρος-Καν βγήκε από το μπάνιο «εντελώς γυμνός» και της επετέθη, την παγίδεψε και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και στο κρεβάτι.

    Κλείδωσε την πόρτα, αλλά στο μεταξύ εκείνη το έσκασε, με τον επικεφαλής του ΔΝΤ να την καταδιώκει ως το μπάνιο και να της επιτίθεται για δεύτερη φορά.

    Τελικά η καμαριέρα του ξέφυγε και πάλι, βγήκε από το δωμάτιο και κάλεσε τον υπεύθυνο ασφαλείας του ξενοδοχείου, ο οποίος με την σειρά του κάλεσε το 911. Όταν κατέφθασε η αστυνομία, ο Στρος-Καν δεν ήταν πια εκεί. Από τη ρεσεψιόν ανέφεραν ότι είχε φύγει βιαστικά – μάλιστα πάνω στο κρεβάτι βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

    Η σύλληψη έγινε μέσα στο αεροπλάνο, στο οποίο είχε στο μεταξύ επιβιβαστεί, όταν δόθηκε εντολή να καθυστερήσει η απογείωση. Ο δικηγόρος του ξεκαθάρισε αμέσως ότι
    .