Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Το νέο κίνημα: «Αγοράζω Ελληνικά, ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά»

Φουντώνει το κίνημα «Αγοράζω Ελληνικά»


Με σύνθημα “Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε” προτρέπονται οι καταναλωτές να επιλέγουν και να προτιμούν εγχώρια προϊόντα, ώστε να μείνουν τα χρήματα στην αγορά και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας στις επιχειρήσεις
Λύση στην οικονομική ύφεση μέσα από τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, των εγχώριων επιχειρήσεων, καθώς και των αγροτών που τα παράγουν προωθεί το “Κίνημα Πολιτών”.
Με σύνθημα “Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε” προτρέπουν τους καταναλωτές να επιλέγουν και να προτιμούν τα ντόπια προϊόντα, στοχεύοντας στο να μείνουν τα χρήματα στην ελληνική αγορά κι έτσι να στηριχτούν οι επιχειρήσεις και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.
Αυτήν την πρωτοβουλία ανέλαβαν να στηρίξουν επτά αλυσίδες σούπερ μάρκετ: οι “ΑΒ Βασιλόπουλος”, “Σκλαβενίτης”, “My Market”, “Βερόπουλος”, “Θανόπουλος”, “Γαλαξίας” και “Χαλκιαδάκης”.
Οπως κάνει γνωστό μιλώντας στο “Εθνος” ο δεύτερος αντιπρόεδρος του κινήματος, Γ. Καββαθάς, “οι επιχειρήσεις αυτές για έναν μήνα θα τυπώσουν αφίσες μας στις οποίες θα προβάλλεται το σύνθημα “Ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά”. Τις αφίσες αυτές θα τις τοποθετήσουν στα καταστήματά τους σε όλη τη χώρα, ενώ το σύνθημα θα το τυπώσουν και στις πλαστικές σακούλες”.
Το “Κίνημα Πολιτών” ξεκινά ανάλογη πρωτοβουλία και στα είδη ένδυσης και υπόδησης και όπως λέει ο κ. Καββαθάς: “Είμαστε σε επαφές με Ελληνες σχεδιαστές και επιχειρηματίες παραγωγής ειδών ένδυσης και υπόδησης, καλώντάς τους να συμμετάσχουν και να προτρέψουν τους καταναλωτές στην αγορά των εγχωρίως παραγόμενων ρούχων και παπουτσιών”.
Κι επειδή η οικονομική ύφεση και τα δημοσιονομικά μέτρα αναγκάζουν τους καταναλωτές σε φτηνότερες επιλογές προϊόντων, τα οποία δεν είναι ελληνικά, ο δεύτερος

...

Αντί για το Λουξεμβούργο όπου υποτίθεται ότι έκανε επαφές με την Τρόικα, ο ΓΑΠ, ήταν στο Λονδίνο για διακοπές και έτρωγε σουσι

“Διαπραγματεύσεις” ΓΑΠ με πανάκριβα Ιαπωνικά εδέσματα στο Λονδίνο!

Προχθές, κι ενώ ο πρωθυπουργός υποτίθεται πως θα βρισκόταν καθ’ οδόν για το Λουξεμβούργο, ώστε να διαπραγματευθεί την περαιτέρω καταδίκη της Ελλάδας, το Μνημόνιο ΙΙ δηλαδή, το paidi αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω μη και μας πάθει καμιά υπερκόπωση…
Έτσι αυτή τη φορά εθεάθη στις 2 Ιουνίου, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα του Λουξεμβούργου, σε υπερπολυτελές εστιατόριο του Λονδίνου, το Zuma στην περιοχή Knightsbridge!
Από τις 9.30 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα ο ΓΑΠ “διαπραγματευόταν” για ώρες με τα πανάκριβα Ιαπωνικά εδέσματα, την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Ελλήνων ζουν υπό συνθήκες οικονομικής και ψυχολογικής εξαθλίωσης!
Κύκλοι του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, φέρουν τον κο Πάγκαλο να είναι έντονα δυσαρεστημένος για την απουσία του από το τσιμπούσι. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν με νόημα πως αν επαναληφθεί τραπέζωμα χωρίς τον αντιπρόεδρο, αυτός θα προσχωρήσει στην κίνηση των 16.
Σε απάντηση, συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφέρουν με νόημα πως δεν υπήρχε διαθέσιμο C-130, παρά μόνο το πρωθυπουργικό learjet…

Αποκάλυψη: Πλαστογραφούν την ανακοίνωση της τρόικας και παραπλανούν τον ελληνικό λαό!

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ αναφέρει ότι ολοκληρώθηκαν σήμερα θετικά οι συζητήσεις..Ενώ η τρόικα μιλάει για: Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών, μείωση επιδομάτων-μισθών, μείωση φοροαπαλλαγών και αύξηση φόρων ακινήτων…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ


Γιατί δεν είναι ίδιες οι αναφορές..Yπάρχει κάποιος λόγος;;;
Άραγε δεν ξέρουν αγγλικά;
Γιατί η ανακοίνωση της τρόικας είναι μια σελίδα, ενώ η αντίστοιχη του ΥΠΟΙΚ λιγότερο από μισή;;
Μήπως για να κρύψουν το μαύρο χάλι της οικονομίας και του προγράμματος;
Μήπως θέλουν να αποκρύψουν τις :
Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών, μείωση επιδομάτων-μισθών, μείωση φοροαπαλλαγών και αύξηση φόρων ακινήτων…
Δημιουργία ανεξάρτητης επαγγελματικής υπηρεσίας για την

Το χρονικό μιας κυβέρνησης «βουτηγμένης» στο ψέμα


Ανακόλουθη και υποκριτική! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η κυβέρνηση, που θεωρεί ότι οι Έλληνες ζουν στη χώρα των «Λωτοφάγων» και ξεχνούν σύντομα τα τερατώδη ψέματα των μελών της.
Άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν τους τελευταίους 18 μήνες προχωρώντας στη λήψη σκληρών μέτρων, που «γονάτισαν» τους Έλληνες και την οικονομία, διαλύοντας ταυτόχρονα την κοινωνική συνοχή.
Οφείλουμε να «φρεσκάρουμε» την μνήμη των κυβερνώντων για το τι έπραξαν από τη στιγμή που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και να παραθέσουμε στους αναγνώστες μας τα ψέματά της τα οποία δεν είναι και λίγα.
Τον Μάιο του 2010 σε συνέντευξή του στον Σκάι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωνε ότι, δεν θα είναι αυτός ο υπουργός Οικονομικών που θα έπαιρνε νέα σκληρά μέτρα.
Λίγες μέρες αργότερα ανακοινώνονται: "ψαλίδι" σε 13η-14η σύνταξη, σύνταξη στα 65 για άνδρες και γυναίκες, αύξηση ΦΠΑ από 21% σε 23% και από 10% σε 11%.
Στις 30 Αυγούστου του 2010 ο κ. Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωνε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega ότι, δεν θα υπάρξει περαιτέρω φορολογική επιβάρυνση για τα νοικοκυριά.
Την 1η Ιανουαρίου του 2011 ανακοινώνεται νέα αύξηση του ΦΠΑ από το 11% στο 13%.
Από το βήμα της ΔΕΘ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2010, ο πρωθυπουργός ξεκαθάριζε πως
...

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Φέρε εδώ τη μπάλα τρομοκράτη!!! (Απ’ την πλατεία στο δρόμο)

Φέρτην εδώ παιδί μου τη μπάλα… Σου δίνει, είπες, χαρά, μα γι’ αυτό σου την παίρνω, θα ζητάς περισσότερα με τη χαρά, θα θέλεις και φαγητό, και ξεκούραση, που σημαίνει πως θα σκέπτεσαι κιόλας, και μετά ξέρουμε τι γίνεται σαν σκέπτεσαι εσύ, κατάλαβες;…
Εσύ, άσε κάτω το βιβλίο αυτό, θα ‘χεις απορίες ύστερα, ούτε το τραγούδι τούτο χρειάζεται ν’ ακούς….
Και συ κυρά, τη γλάστρα πέταξέ την αμέσως απ’ το παράθυρο…. σε κάνει να θυμάσαι, να σου ‘ρχονται πεθυμιές…..
Όχι δεν είναι δικός σου  ο χρόνος, εσύ ειδικά δε μας χρειάζεσαι στη δουλειά, περισσεύεις, έχασες επομένως το δικαίωμα να ζεις, ορίστε λοιπόν κάτι που θα σε κάνει να ονειρεύεσαι σωστά, ενώ τ’ άλλα τα όνειρα με τα μάτια ανοιχτά, είναι επικίνδυνα ….
Φύγε κι εσύ γέρο απ’ τον ήλιο… πώς είπες, είναι ολουνών ο ήλιος, κάνεις

Υμιυπαίθριοι χώροι:Τακτοποίησες τον ημιυπαίθριο; Τακτοποίησε και την εφορία!

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΚΟΥΣΕΛΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
enet.gr

Τριπλή παγίδα για όσους ρύθμισαν τους ημιυπαίθριους, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν μέρος από τη φοροαπαλλαγή των τόκων στεγαστικού δανείου, αλλά και να πιαστούν στα τεκμήρια και στο «πόθεν έσχες».
Υστερα από έναν χρόνο και, το υπουργείο Οικονομικών -αν και επανειλημμένως έχει τονίσει ότι δεν θα υπάρξει φορολογική επιβάρυνση- τώρα ξεκαθαρίζει πως η επιφάνεια των ημιυπαίθριων και βοηθητικών χώρων θα λαμβάνεται υπόψη κατά τη φορολογία εισοδήματος, δηλαδή κατά τον υπολογισμό της αντικειμενικής δαπάνης (τεκμήρια), το «πόθεν έσχες» και κυρίως στην έκπτωση της δαπάνης από τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας.
Εξέλιξη που θα φέρει περισσότερα έσοδα στα κρατικά ταμεία από τον επόμενο χρόνο.
Για τους ρυθμιζόμενους χώρους, ημιυπαίθριους και βοηθητικούς, δεν οφείλονται αναδρομικά φόροι (όσοι πληρώθηκαν δεν αναζητούνται), δεν εκκρεμούν ασφαλιστικές διαφορές, δεν επιβαρύνονται με Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής Δήλωσης Στοιχείων Ακινήτων. Σύμφωνα, όμως, με τη χθεσινή εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, οι ιδιοκτήτες των ημιυπαίθριων πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιφάνεια των
...

ΘΕΟΣ Ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ: Βάφτισε τους αγανακτισμένους …ακροδεξιούς ! Κάτι σαν το '' Εθνικιστές Τάσο μου, εθνικιστές''…

olympiadahttp://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/mantelis.jpg?w=400&h=267Ο Mr ΠΟΝΤΙΚΙ, γνωστός και ως Αριστερή γλάστρα του Παπαδάκη, πάλι γελοιοποιήθηκε στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Πάνω που συμπλήρωνε τους 2 μήνες διαγραφή από το πειθαρχικό συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. για τη συμμετοχή του στο… χλιδάτο ταξίδι της Τράπεζας Πειραιώς στη ..
Νότιο Αφρική (Μουντιάλ), άρχισε πάλι τα καραγκιοζιλίκια.
Για τον Αντώνη Δελατόλα ο λόγος
Επέμενε ξανά και μανά , να χαρακτηρίζει τους αγανακτισμένους που φασκέλωναν προχθές το βράδυ τους Εθνοπατέρες (την ώρα που εγκατέλειπαν το “άσυλο” της Βουλής) καρα- Ακροδεξιούς. Βλέποντας πως ο Παπαδάκης δεν του’ κανε την χάρη να βάλει την ετυμηγορία του , υπότιτλο, συνέχισε με ορυμαγδό κατηγοριών κατά των διανυκτερευόντων Πολιτών της πλατείας, για απειλές, βία, και σπάσιμο παρμπρίζ . Όταν όμως την θέση του Τσοβόλα πήρε ο καθηγητής Χρυσόγονος, τον προσγείωσε απότομα στην πραγματικότητα, ζητώντας του να υποδείξει πια παρμπρίζ έσπασαν οι αγανακτισμένοι.
Όπως εύστοχα επίσης του υπενθύμισε, ότι ένα από τα αγγελούδια τα οποία εισέπραξαν τις αποδοκιμασίες , ήταν ο (αγαπητός του) Ταμίας του ΠΑΣΟΚ Κ. Γείτονας, που η εισαγγελία του Μονάχου άσκησε δίωξη ώς ένα από πρόσωπα που εισέπραττε τις μίζες του Χριστοφοράκου-SIEMENS κλικ,
ο αριστερός δημοσιογράφος Αντώνης
Δελατόλας, σχεδιάζει τα επόμενα
βήματα του σοσιαλιστικού μετασχημα-
τισμού, στο Da Capo του Κολωνακίου.
Αντωνάκη τι στεναχωριέσαι για τους βουλευτές? Εσύ δεν χρειάζεται να διακινδυνεύει να πας στη Βουλή να τους βρεις.
Έρχονται αυτοί (από αριστερά και δεξιά) και σε βρίσκουν στο γραφείο σου στο Da Capo.
Σωστά?

Πλάκωσαν στα γιαούρτια και στα αυγά τον μπούλη


Η αστυνομία δεν ήταν δυνατόν να ανοίξει δρόμο μέσα από τους εξαγριωμένους
- Ο Πεταλωτής έκανε λόγο για τραμπούκους, ακροδεξιούς και φασίστες - Μετά κατέληξε ότι ήταν αριστεροί και του Σύριζα. Τελικά, ό,τι και αν ισχυριζόταν πως ήταν, αυτός για να σώσει τα μαγουλάκια του φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα.
- Στην ομιλία του τον χτυπούσαν με λέιζερ στα μάτια, κάποιοι έξω από το κτίριο

Αργά το απόγευμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, μία ομάδα περίπου 60-70 ανθρώπων τον πλησίασε και άρχισε να τον κράζει, αλλά και να του πετούν πέτρες, αυγά και γιαούρτια.

Σε λίγη ώρα έξω από το κτίριο, είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1000 άτομα που έδειχναν εξαγριωμένα και συνέχιζαν να γιουχάρουν εναντίον του Πεταλωτή και της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής. Μάλιστα, δήλωναν πως δεν πρόκειται να τον αφήσουν σε καμία περίπτωση να φύγει από το κτίριο και θα τον περιμένουν εκεί όσο χρειαστεί.

Ωστόσο, ο  Πεταλωτής μετά από αρκετή ώρα κατάφερε με τη βοήθεια των αστυνομικών και των συμμετεχόντων στην εκδήλωση να βγει απο την πίσω πόρτα του κτιρίου, ενώ εκείνη την ώρα κάποιος πέταξε μία κροτίδα προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα ευτυχώς ελαφρά.

Ο  Πεταλωτής τρέχοντας ουσιαστικά φυγαδεύτηκε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίστηκε από το σημείο και την περιοχή. Γιωργάκηηηηη που πας παιδί μου? Το αυγουλάκι σου δεν έφαγες...

Για να μιλήσουμε σοβαρά, αυτό που πρέπει να τους ανησυχεί και  δείχνει την διάθεση της κοινωνίας, είναι το γεγονός πως όπου τους βρουν τους πλακώνουν στο ξύλο και πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά, τα 50 άτομα που ήταν αρχικά και τα οποία μπορεί να ανήκουν οπουδήποτε, έγιναν λαοθάλασσα απλών πολιτών που είναι έτοιμοι να τους λυντσάρουν. Γι αυτό, ας τα μαζεύουν σιγά σιγά να κλείσουν θέσεις στα ελικόπτερα που θα φύγουν νύχτα, για να μην το καθυστερούν το πράγμα...

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Το συγκλονιστικό Βίντεο του Μax Keiser (με ελληνικούς υπότιτλους), Τύρρανος και προδότης ο Πρωθυπουργός των Ελλήνων, τους ξεπούλησε για να κερδίσει αμύθητα χρήματα!

Δείτε τι είπε ο Max Keiser στην εβδομαδιαία εκπομπή του στο ρωσικό κανάλι RUSSIA TODAY.
Mίλησε για την αγανάκτηση, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την προδοσία στην Ελλάδα.
Αποκάλεσε τον κ. Πρωθυπουργό  : “Fly by night dictator” και άλλα πολλά.. 
Δείτε το Βίντεο
Δείτε και την φωτογραφία που ακολουθεί… έχει σημασία!

Αλήθεια, πόσο διαχρονικός μπορεί να είναι ο Σουρής...


(ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 100 ετών ΠΟΙΗΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ
ΣΤΙΧΟ ΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ).


Γεώργιος Σουρής (1853-1919)


Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;


Να τρέφει όλους τους αργούς,
νά 'χει επτά Πρωθυπουργούς,
ταμείο δίχως χρήματα
και δόξης τόσα μνήματα;


Νά 'χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;


Όλα σ' αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.


Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού
συγχρόνως μπούφος και αλεπού.


Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυό φορώντας τα πόδια που 'χει
στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.


Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.


Και ψωμοτύρι και για καφέ
το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.


Δυστυχία σου, Ελλάς,
με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ “ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ” – ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ  ΑΠΟ ΤΟ http://www.olympia.gr/

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του πάντα καλά πληροφορημένου  ''Ολυμπία'' για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Αυτή την στιγμή στην βουλή λοιπόν:
  • Ο Φίλιππος Πετσάλνικος καλεί βουλευτές στο γραφείο του προκειμένου να τους ενημερώσει ότι εάν υπάρξει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
  • Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διακινούν το κείμενο αντίδρασης είναι: Περλεπε – Σηφουνάκη (Ευβοίας), Σοφία Γιαννακά, Οδυσσέας Βουδούρης, Ανδρέας Μακρυπίδης, Πάρης Κουκουλόπουλος.
  • Αυτή την στιγμή εκδηλώνεται και κίνημα 15 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που θα βγουν με κοινή δήλωση ανακοινώνοντας ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιοι!
  • Πριν από λίγο ομάδα των λεγόμενων “εκσυγχρονιστών” με επικεφαλής τον ΦΛΩΡΙΔΗ, αποχώρησαν από την βουλή προς άγνωστη κατεύθυνση για “γεύμα”.
Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, αναμένονται οι παραιτήσεις – βόμβες τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!

Επιστολή-βόμβα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Stoxasti...


Επιστολή-βόμβα προς τον πρωθυπουργό για το μεσοπρόθεσμο ετοιμάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές θα ζητάνε να γίνει ένας απολογισμός για τον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, αλλά και σύγκλιση των οργάνων (Κοινοβουλευτική Ομάδα και Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας), στο πλαίσιο των οποίων θα συζητηθεί το Μεσοπρόθεσμο, ώστε να μην αναγκαστούν και πάλι οι βουλευτές να το ψηφίσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
Το γενικότερο πνεύμα των βουλευτών είναι ότι διαφωνούν με το να έρθει το μεσοπρόθεσμο ως ένα άρθρο και λένε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει σε ένα άρθρο, η πώληση της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του Ιππόδρομου».
Αφήνεται μάλιστα να εννοηθεί ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, είναι αποφασισμένοι να μην το ψηφίσουν στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, αλλά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχουν ήδη δηλώσει δημόσια ότι θα καταψηφίσουν την πώληση ΟΤΕ και ΔΕΗ.
Η επιστολή προς τον κ. Γιώργο Παπανδρέου έχει συνταχθεί και βρίσκεται στη διαδικασία συλλογής υπογραφών.

Την έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Έκτωρ Νασιώκας, η Σοφία Γιαννακά, η Σούλα Μερεντίτη, η Εύα Καϊλή και ο Βασίλης Γερανίδης.
Σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον σταθμό Βήμα 99,5, είπε: «Ζητάμε να γίνει συζήτηση γιατί υπάρχουν προβληματισμοί σε διάφορα επίπεδα».
Προειδοποίησε επίσης ότι θα υπάρξουν προβλήματα εάν το Πρόγραμμα πάει στη Βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση. (neswbomb.gr)


Αgiovasilema: Πεποίθησή μας ήταν και παραμένει ότι οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν τον καταστροφικό αυτόν άνθρωπο, είναι οι βουλευτές του. Μόλις δουν τα ξένα αφεντικά του ότι εδώ υπάρχουν αντιδράσεις και δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, μόνο τότε θα μπει φρένο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΑΠΟ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Το κίνημα των αγανακτισμένων, η φυγή των βουλευτών με βάρκα στην ΚΕΡΚΥΡΑ , η συνεχιζόμενη αγανάκτηση του λαού,  και τα επερχόμενα μέτρα ανάγκασαν 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να παραδώσουν επιστολή στον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην οποία του ζητάνε:
  • Σύγκληση όλων των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με διάλογο από όλα τα μέρη και όχι μονόλογο του πρωθυπουργού
  • Να ενημερώσει τα μέλη γιατί απέτυχε το μνημόνιο και αν εγγυάται ότι το νέο θα πετύχει..
  • Να ψηφισθεί το νομοσχέδιο ανά άρθρο ώστε κάποιο που δεν συμφωνούν να μην το ψηφίσουν
  • Να μην βάλει στο ίδιο τσουβάλι την εκποίηση του ιπποδρόμου με π.χ. την ΔΕΗ. Να τους πει αν όσες υπηρεσίες( υποδομές) είναι εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον να μην πωληθούν.
  • Άρχισαν τα όργανα. Το ξεπούλημα δεν θα περάσει.
Υ.Γ. Αν τους γράψει, θα βρουν το θάρρος να αντιδράσουν σην βουλή και να ενωθούν με τους αγανακτισμένους;
Το ανέφερε, η κ. ΜΑΚΡΗ, τώρα στον real fm.
Νίκος Καράς ww

Έρευνα – σοκ του Max Keiser στις αποκαλύψεις Καμμένου: Βγάζουν 27 δις ξεπουλώντας την Ελλάδα. Απίστευτοι υπαινιγμοί για τον πρωθυπουργό!


Νέες διαστάσεις για τις αποκαλύψεις Καμμένου από τον Max Keiser με απίστευτες καταγγελίες για τον πρωθυπουργό!
Εξέδωσαν το CDS και το πούλησαν με κέρδος 40 εκ. την ίδια στιγμή που μιλούσαν με το ΔΝΤ, άρα γνώριζαν ότι η αξία του θα πολλαπλασιαζόταν τους επόμενους μήνες!
Αυτή την στιγμή αξίζει 27 δις τα οποία θα μπορούσαν να δώσουν ανάσα στην Ελληνική οικονομία. Τώρα όμως θα βοηθήσουν την παρέα του πρωθυπουργού να θησαυρίσει!
Έρμαιο των “συνηθειών” του ο Παπανδρέου!
Πραγματικά τα υπόλοιπα που λέει δεν μπορούν να μεταφερθούν εδώ. Δείτε το βίντεο μετά το 5.45′ κάνοντας κλικ στην εικόνα.

Πήγε να βρει εφημερεύον φαρμακείο και την λήστεψαν απειλώντας την με μαχαίρι.

(Το παρακάτω μας εστάλη από αναγνώστρια του ιστολογίου)

Αγαπητοί κύριοι,

Μέσα από αυτήν την επιστολή, θέλω να εκφράσω την τεράστια οργή που αισθάνομαι για την κατάντια της ελληνικής κοινωνίας, τον τρόμο που βιώνουμε καθημερινά εμείς οι κάτοικοι της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες, αλλά και την αηδία που αισθάνθηκα ακόμα μια φορά σήμερα όταν είδα τους 300 βολεμένους της Βουλής να διαμαρτύρονται γιατί οι αγανακτισμένοι πολίτες τους εγκλώβισαν στο κτήριο της Βουλής με αποτέλεσμα να φύγουν σαν κυνηγημένοι. Ε όχι πια!!! Φτάνει!!! Είστε σκέτος εμετός! Όλοι σας!!!

Κυνηγημένοι δεν είστε εσείς κύριοι, αλλά εμείς οι πολίτες. Είμαστε κυνηγημένοι από εσάς, από τα καθάρματα που έχουν έρθει παράνομα από κάθε άκρη της γης και μας σκοτώνουνε χωρίς οίκτο, κυνηγημένοι από τους εταίρους σας που τα φάγατε μαζί, κυνηγημένοι από τον ίδιο τον Θεό που μας ξέχασε.

Τολμάτε και μιλάτε εσείς για κυνήγι, όταν σας συνόδευαν ακόμα και χθες, που τάχα δεχθήκατε προπηλακισμούς, διμοιρίες των ΜΑΤ και εκατοντάδες φρουροί πίσω από τις λιμουζίνες σας; Να σας πω εγώ τι σημαίνει κυνήγι για να καταλάβετε ζώα ε ζώα!!! Αρρώστησε το παιδί μου προχθές και βγήκα νύχτα δυο βήματα από το σπίτι μου, να δω ποιό φαρμακείο της περιοχής ήταν ανοιχτό για να πάρω ένα  αντιπυρετικό σιρόπι.  Κρατούσα ένα μικρό πορτοφόλι με 30 ευρώ μέσα και την ώρα που κοίταζα την ταμπέλα του Φαρμακείου για να δω τα εφημερεύοντα, ήρθαν 2 μελαμψοί από πίσω μου,  μου έπιασε ο ένας το μπράτσο και ο άλλος μου έβαλε ένα μαχαίρι στα πλευρά, χωρίς να με τραυματίσουν, μου πήραν το πορτοφόλι και έφυγαν τρέχοντας προς την Πατησίων. Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το σοκ...Τρέμω 3 μέρες τώρα, αρρώστησα... Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου................................

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.  ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

Μαριάννα Πετροπούλου
Κάτοικος Πατησίων

ΥΓ: Μην τολμήσει να πει κανείς ότι είμαι ρατσίστρια, φασίστρια και ό,τι άλλο του κατέβει στο κεφάλι γιατί αυτό είναι ένα ψέμα που εξυπηρετεί στην εφαρμογή των σχεδίων τους. Οι απόψεις μου συγκλίνουν προς την παραδοσιακή αριστερά, με εξαίρεση το θέμα των λαθρομεταναστών, στο οποίο δεν υπάρχουν ιδεολογικοί διαχωρισμοί. Μας σκοτώνουν, είναι εγκληματίες, είναι τα αποβράσματα όλου του πλανήτη. Πρέπει να φύγουν όλοι!Τέλος!

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Χωρίς υπερβολή, το πιο ανατριχιαστικό βίντεο του Παπανδρέου. Μιλάει απροκάλυπτα πια για Παγκόσμια Διακυβέρνηση και έθνη χωρίς σύνορα. Εφιαλτικός...


Ανατριχιαστικό βίντεο....

«Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό, τι παλιά και αιχμάλωτα μιας παγκόσμιας εξουσίας», τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα....
εκδήλωσης της Τράπεζας της Ελλάδος για την κλιματική αλλαγή.

Τόνισε την ανάγκη μιας δημοκρατικής και ενημερωμένης παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθώς και ριζικής αναμόρφωσης της δημοκρατίας, σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο».

«Απαιτείται μια πιο δημοκρατική και ενημερωμένη διακυβέρνηση σε παγκόσμιο επίπεδο, που εγγυάται κανόνες, διαφάνεια όμως, και καταπολέμηση της αδικίας, αλλά και μια ανθρώπινη αξιοποίηση της τεράστιας οικονομικής και τεχνολογικής δύναμης που έχουμε στα χέρια μας, προστατεύοντας και το περιβάλλον.
Δε νομίζουμε πως χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι:Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ,ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (την αναφέρει συνεχώς στις ομιλίες του,ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ο τονισμός λέξεων όπως "Πέρα των συνόρων","Παγκόσμια συνεργασία" κλπ),επιβεβαιώνει απόλυτα τους φόβους μας!

Σε συνδυασμό μάλιστα με την αποκάλυψη πως πίσω από το "κίνημα" κρύβονται οργανωμένα στελέχη της Νεολαίας Πασοκ,καταλαβαίνει και ο πιο ανίδεος τι ακριβώς γίνεται!

Υ.Γ.Αλήθεια,ποιος είναι ο "μεγάλος παίκτης του χρηματοπιστωτικού συστήματος",Τζέφρυ;ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ;

Και τι εννοεί πως "δεν υπάρχουν G8,G20,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ G0";;;

Μήπως έχουμε φτάσει στο σημείο μηδέν,επομένως θα έρθει ο...Παγκόσμιος Σωτήρας να μας σώσει;

Μην ανησυχείτε κι έχουν γνώση οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φύλακες!
 
 

ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΚΡΑΞΑΝ ΣΤΟΥ "ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ"




Πρίν λίγο στο "ALTER":
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Στου "Μπαϊρακτάρη" τι έγινε κ. Τζαβάρα;"
ΤΖΑΒΑΡΑΣ: "Να. περνούσα με 3 φίλους έξω απ την ταβέρνα και το που με αναγνώρισαν οι πελάτες, σηκώθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν:¨ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ"..."
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Τελικά δεν σας .. "πάει" ο Μπαϊρακάρης κ. Τζαβάρα ε; θυμάστε τι έγινε με τον Καραμανλή και τους "Νταβατζήδες" εργολάβους .."
skeftomasteellhnika.blogspot.com

(agiovasilema: Γιατί δηλαδή εσείς της ΝΔ έχετε την ψευδαίσθηση ότι οι πολίτες θα σας χαριστούν? Γελασμένοι είστε ''κύριοι'', όλοι σας...)

Το ήθος των Γερμανών σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Απολαύστε την ποιότητα που διαθέτουν οι Ούννοι ακόμα και στο χιούμορ τους

Οι τρόμπες οι Ούννοι.

( Μετά από όλα όσα μας έχουν κάνει οι Γερμαναράδες, αναρωτιώμαστε: E-coli ή... Θεία Δίκη? )

Κύριε Παπουτσή, ευχόμαστε το επόμενο θύμα να είναι η δική σου μάνα. Μόνο τότε μπορεί να ξυπνήσεις και να δεις ότι μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ !

Χτύπησαν αλύπητα 76χρονη Εγχειρίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στην άτυχη γυναίκα
Μόλις βγήκε από το σπίτι μιας φίλης της στην οδό Κερκύρας στην Κυψέλη κυριολεκτικά έπεσαν πάνω της...

και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία. Τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι της άτυχης ηλικιωμένης. Οι δράστες δεν ενδιαφέρθηκαν αν θα ήταν θανατηφόρα λόγω της ηλικίας της.

Τη χτύπησαν τόσο δυνατά που της προκάλεσαν κατάγματα στο πρόσωπο και το σαγόνι. Η γυναίκα σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο αναίσθητη.

Σαν να μη συνέβαινε τίποτα οι δράστες της άρπαξαν την τσάντα με τα λιγοστά ευρώ που κρατούσε στα χέρια και έφυγαν τρέχοντας.

Παρά το γεγονός ότι η οδός Κερκύρας ήταν κατάμεστη από κόσμο κανείς δεν τόλμησε να πλησιάσει τους ληστές.

Ευτυχώς οι περαστικοί ενημέρωσαν άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα γρήγορα στο νοσοκομείο.

Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε αμέσως, ωστόσο ήταν μια δύσκολη επέμβαση λόγω της επιβαρυμένης υγείας της και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Συνάντηση «μυστήριο» Βενιζέλου-Καρατζαφέρη.


Συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλος έχει αυτή την ώρα στη Βουλή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης «τάραξε τα νερά» προειδοποιώντας με παραίτηση του κόμματός του από τη Βουλή.


Εμείς θα αφιερώσουμε στον υποστηρικτή του Μνημονίου κ. Καρατζαφέρη, το γνωστό ποιηματάκι των μικρών παιδιών που λέει ''Άμπρα κατάμπρα, τούμπα τουλούμπα, κάνε μια τούμπα και μια...κωλοτούμπα''

Οι πρωϊνές δηλώσεις του Καρατζαφέρη που προκάλεσαν αναστάτωση

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του, τις οποίες πολλοί θεώρησαν ότι θα τις κάνει πράξη...

«Να παραιτηθούμε όλοι για να ξεκινήσει η διαδικασία».
«Η συγκεκριμένη ενέργεια θα έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως χαστούκι σε ένα λιποθυμισμένο σύστημα, όπου, δυστυχώς, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση περί άλλων τυρβάζουν, σε μια στιγμή κρίσης και όταν ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών, είναι εντός. Να καταλάβουν ότι το πράγμα δεν πάει άλλο».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξέφρασε την εκτίμηση ότι αυτός ο Ιούνιος θα είναι ο πιο δύσκολος των τελευταίων δεκαετιών, και υποστήριξε ότι κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
«Οδηγούμαστε δυστυχώς στην Ελλάδα της Μεγάλης Ξεφτίλας» δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι το πολιτικό σύστημα πτώχευσε, αλλά όχι ευτυχώς ακόμα η κοινωνία.
«Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να έρθουν να βάλουν πλάτη να σώσουμε τον τόπο. Ο τόπος χάνεται».

Έκανε λόγο, τέλος, για απραξία της κυβέρνησης, και υποστήριξε ότι βλέπει «έναν πρωθυπουργό, ο οποίος τα έχει χάσει» και «μια αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία φοβάται να μπει μέσα στο παιχνίδι να σώσει την πατρίδα» και «μια Αριστερά, η οποία είναι στον κόσμο της και ποντάρει ενδεχομένως στο χάος. Αυτό με φοβίζει».

Μένει να δούμε αν η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα έχει ως θέμα τις εκλογές ή αν όλα αυτά είναι ένα επικοινωνιακό κολπάκι του Προέδρου του Λαός, ο οποίος ας μην ξεχνάμε, ότι έχει στηρίξει το Πασοκ στο Μνημόνιο, κάτι το οποίο του έχει κοστίσει πολύ σε ψήφους και συμπάθεια από τον κόσμο.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις! Κυκλοφορούν φήμε ότι θα αποσύρει τους βουλευτές του ο Καρατζαφέρης!

- Συναντήθηκε ήδη με τον Πρόεδρο της Βουλής
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών
Πράξη κάνει από ώρα σε ώρα τη δήλωσή του ότι θα αποσύρει τους βουλευτές του ΛΑΟΣ από τη Βουλή.
Ο κ. Καρατζαφέρεης θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει εκλογές καθώς όπως είπε νωρίτερα σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ”Βλέπω τον πρωθυπουργό που τα έχει χάσει, την αξιωματική αντιπολίτευση που αρνείται να μπει στο παιχνίδι. Μία αριστερά που είναι στον κόσμο της” συμπληρώνοντας πως θα προβεί σε αυτή την κίνηση για να δώσει ένα “χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα”.

Τι εξελίξεις δρομολογεί αυτή η κίνηση

Αν οι βουλευτές του ΛΑΟΣ μπορούν να παραιτηθούν από το αξίωμά τους και από δω και πέρα πρέπει με βάση το νέο εκλογικό νόμο να εξεταστεί κατά πόσο θα χρειαστούν συμπληρωματικές εκλογές''.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών

Αν παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του κόμματος θα πρέπει να αντικατασταθούν από τους πρώτους επιλαχόντες. Στην περίπτωση που και αυτά τα στελέχη του ΛΑΟΣ αρνηθούν το αξίωμα θα πρέπει να ακολουθήσουν συμπληρωματικές εκλογές. Ωστόσο πολλοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο λόγω και των ζητημάτων που προκύπτουν από το ψηφοδέλτιο της Επικρατείας μια κίνηση σαν και αυτή να προκαλέσει γενικές εκλογές.

“Δεν ξέρουν τίποτα οι βουλευτές”


Πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι πολλοί βουλευτές του ΛΑΟΣ δήλωναν άγνοια για τέτοιο ενδεχόμενο και αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν πως κάποιοι εξ αυτών δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να παραιτηθούν από το αξίωμά τους

Ο Παπουτσής,τα μέτρα που ξεχάστηκαν η νέα περίπτωση Καντάρη ...και οι δήμαρχοι που αγαπάνε τους μετανάστες αλλά δεν τους θέλουν στην πόλη τους...


http://www.newsit.gr/files/Image/31-05-11/resized/alexopoulos_341_355.jpg Τον σκότωσαν "άνανδρα και πισώπλατα" γιατί αντιστάθηκε...Νέα περίπτωση Μανώλη Καντάρη,αυτή τη φορά στα βόρεια προάστεια

Το θύμα είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος...34χρόνος πατέρας ενός κοριτσιού 2 ετών.Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του,που όπως μάθαμε είναι και έγκυος.
Οι αδίστακτοι κακοποιοί στην προσπάθεια τους να τον ληστέψουν,όταν είδαν πως δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί του γιατί το θύμα ήταν πολύ πιο παλικάρι  για τα δικά τους στάνταρ,δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν πισώπλατα.
Εκεί που είχαν είχαν "μαζέψει" τις πρώτες κλωτσομπουνιές από τον Γιώργο Αλεξόπουλο,ένας από τους ληστές που μάλλον είχε "φάει" τις πρώτες,τον πυροβόλησε άνανδρα από πλάγια και πίσω δύο φορές.
Πολλοί θα πουν πως πρόκειται για αλλοδαπούς ληστές και ίσως για Αλβανούς.
Το θέμα όμως δεν είναι πια είναι η εθνικότητα του κάθε αλλοδαπού που κάνει ληστείες ή εγκλήματα κατά της ζωής.
Το θέμα είναι η ασφάλεια που μας παρέχει η πολιτεία και το κράτος.

Αν δεν μπορεί ο κύριος Παπουτσής,που τώρα τελευταία θέλει να κάνει τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και να μας θυμίζει συνέχεια το πόσο πολύ ανέβηκε η Ελλάδα στα
στατιστικά από την ώρα που ανέλαβε αυτός Υπουργός...ε τότε ας πάει να γίνει
...

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ! ! ! Συνέχεια αποκαλύψεων για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!

(το παρακάτω κείμενο μας εστάλη από την Φιλική Εταιρεία 2010)



Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση, πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.

Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.

Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα - μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.

Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.

Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!
Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.


Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.

Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.

Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.




Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια
Χημικός, Γεωπόνος
ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας
Διδακτορικό Δίπλωμα στη Ρύπανση Εδαφών
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΦΠ&ΑΠ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Ισπανία ενδέχεται να ζητήσει αποζημίωση από τους Γερμαναράδες για τα αγγούρια. Εμείς που διαλυθήκαμε από τις χυδαιολογίες και τη διαφθορά τους γιατί δε ζητάμε?

Η Μαδρίτη ενδέχεται να ζητήσει αποζημίωση για τη βλάβη που έχει υποστεί από τις πληροφορίες ότι τα ισπανικά αγγούρια ευθύνονται για τη μόλυνση από το βακτήριο E.coli.


 
Η Ισπανία εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει αποζημίωση για τη βλάβη που έχουν υποστεί οι αγρότες της από τις πληροφορίες ότι τα ισπανικά αγγούρια ευθύνονται για την διατροφική δηλητηρίαση που έχει προκαλέσει το θάνατο πολλών ανθρώπων στην Ευρώπη, όπως δήλωσε η ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών Τρινιδάδ Χιμένεθ.
 
Η Ισπανία πρώτα θα εκτιμήσει αυτές τις βλάβες και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν έχει τη δυνατότητα "να ζητήσει αποζημίωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να αντισταθμίσει τις οικονομικές ζημιές που έχουν υποστεί οι παραγωγοί μας", δήλωσε η υπουργός σε συνέντευξη Τύπου από το Μεξικό.
 
Προς το παρόν "αυτό που είναι πιο σημαντικό για λόγους διατροφικής ασφάλειας είναι να βρεθεί η προέλευση της μόλυνσης", υπογράμμισε η Χιμένεθ.
 
"Πάντα λέγαμε ότι πρέπει να περιμένουμε τις ειδικές εργαστηριακές αναλύσεις για να δούμε αν η μόλυνση προήλθε στη διάρκεια της παραγωγής ή της μεταφοράς αυτών των λαχανικών", πρόσθεσε.
 
Ενα σπάνιο είδος του βακτηρίου E.coli έχει προκαλέσει επιδημία αιμολυτικού ουραιμικού συνδρόμου (ΟΑΣ) στη Γερμανία, όμως το βακτήριο δεν εντοπίστηκε στα αγγούρια που εισήχθησαν από την Ισπανία κι έτσι η προέλευση αυτής της "χωρίς προηγούμενο" μόλυνσης δεν είναι ακόμη γνωστή, όπως ανακοίνωσε χθες Τρίτη η Ευρωπαϊκη Επιτροπή.
 
Η Επιτροπή πρόσθεσε επίσης ότι έχουν καταγραφεί εννέα θάνατοι στη Γερμανία και ένας στη Σουηδία. Σύμφωνα πάντως με τις γερμανικές αρχές οι νεκροί είναι 15 και 373 οι περιπτώσεις μολύνσεως

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Χαμός στο Σύνταγμα!!!! Πάνω από 60.000 πολίτες διαδηλώνουν μια απλή καθημερινή μέρα!!! Εγκλωβισμένοι οι βουλευτές στη Βουλή τα'χουν χαμένα!!

Όλοι οι δρόμοι στο κέντρο παραμένουν κλειστοί
- Ξέφυγαν οι διαδηλωτές και εγκλωβίστηκαν στη Βουλή οι βουλευτές - Δεν μπορούν να φύγουν με τα αυτοκίνητά τους
- Όποιος πολιτικός έκανε απόπειρα να φύγει γιουχαρίστηκε και επέστρεψε στο κτίριο
- Δείτε ζωντανά εικόνα από το Σύνταγμα
Πρωτοφανές είναι αυτό που συμβαίνει στην Πλατεία Συντάγματος, καθώς μία καθημερινή ημέρα, περισσότεροι από 60.000 διαδηλωτές είναι στο Σύνταγμα και διαδηλώνουν κατά των πολιτικών, του μνημονίου και της άχαρης ζωής που καλούνται να ζήσουν από εδώ και πέρα.

Είναι τέτοιο το πλήθος του κόσμου, που όλοι οι δρόμοι στο κέντρο είναι κλειστοί από την Ομόνοια και πάνω και επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους. Μάλιστα, από το μεγάλο πλήθος, οι διαδηλωτές ξέφυγαν από την προσοχή των αστυνομικών και έκλεισε και η Βασιλίσσης Σοφίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πολιτικοί να βγουν από τη Βουλή.

Μάλιστα, κάποιοι που προσπάθησαν να φύγουν από το κτίριο της Βουλής δεν μπόρεσαν και μάλιστα γιουχαρίστηκαν από τους χιλιάδες Αγανακτισμένους.

Αυτή τη στιγμή (10:28μμ) προσπαθούν να φυγαδεύσουν τους παγιδευμένους Βουλευτές μέσω Εθνικού Κήπου!

Τελικά, η αστυνομία κατάφερε να δημιουργήσει έναν διάδρομο από κλούβες, περιπολικά, άνδρες της ομάδας Δίας και έτσι φυγαδεύτηκαν όλοι οι πολιτικοί. Βέβαια κατά την έξοδό τους, ο κόσμος τους γιουχάριζε, φώναζε "κλέφτες κλέφτες" και μετα χέρια τους χτυπούσαν τα τζάμια των αυτοκινήτων.
Βίντεο (του newsit) τη στιγμή της φυγάδευσης και με τις αποδοκιμασίες, φτυσιές και μούτζες των διαδηλωτών προς τους βουλευτές. Καλά να πάθουν τα γελοία υποκείμενα. Απολαύστε τα τρωκτικά την ώρα που το σκάνε:










Παραλίγο ξύλο μεταξύ "Αγνακτισμένων" της πάνω και της κάτω πλατείας..για τους λαθρομετανάστες..Βίντεο



Κάτι που δεν μαθεύτηκε ήταν αυτό που έγινε εχτές το βράδυ στο Σύνταγμα.
  Αποκαλύφθηκαν ποιοι είναι οι "αγανακτισμένοι" κατασκηνωτές της πλατείας, που μαζεύονται στο συντριβάνι και μένουν στις σκηνές.

Όλοι όσοι κάθονται κάτω, εκτός απο αυτούς που δεν γνωρίζουν, είναι οργανωμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπών αριστερών παρατάξεων, ανεξάρτητα αν εμφανίζονται ως ακομμάτιστοι... Θα μας πείτε οτι είμαστε υπερβολικοί;
Ακούστε λοιπόν τι .....
εγινε.


Να σημειώσουμε πως ήταν ενα συνεργείο της Ζούγκλας εκει.
Κάποια στιγμή επάνω στην πλατεία μπροστά απο την βουλή απεναντι απο το μεγάλη βρετανία υπήρχε ενα μικρόφωνο και ενα μεγάφωνο και εβγαινε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ό ένας γ@μω την Ελλάδα, ο άλλος γ@μω τους Εβραίους και όλες αυτές οι απόψεις πανω κάτω, να λέγονται για πανω απο 1 ώρα χωρίς να συμβεί τίποτα.

Κάποια στιγμή κάποιος κατι είπε για τους λαθρομετανάστες και ακουγονται 2-3 σφυρίγματα και γινεται ενα απίστευτο ντου 1000-1500 ατόμων, εκεί που ηταν το μεγάφωνο. Αυτά τα 1500 άτομα ηταν όλα απο το κάτω μέρος της πλατείας.

Παρολίγον να πέσει το ξύλο της αρκούδας. Ευτυχώς καποιοι ψύχραιμοι κατάφεραν να ηρεμισουν την κατάσταση. Ευτυχώς δεν είχαμε έκτροπα.

Για του λόγου το αληθές ακούστε το βίντεο



http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/3052011.html

16 οι νεκροί από τα μολυσμένα αγγούρια. Έντονη δυσφορία της Ισπανίας την οποία κατέδειξαν ως υπεύθυνη της μόλυνσης οι Γερμανοί.

Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 50 χρονών που είχε προσβληθεί από το εντεροαιμορραγικό βακτηρίδιο E.coli (Eceh) κατά τη διαμονή της στη Γερμανία πέθανε σήμερα σε νοσοκομείο κοντά στο Γκέτεμποργκ της νοτιοδυτικής Σουηδίας.

Είναι το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα του βακτηριδίου εκτός Γερμανίας που γίνεται γνωστό.

Μετά τη Γερμανία, όπου ο απολογισμός έχει αυξηθεί σε 14 νεκρούς, η Σουηδία είναι η πρώτη χώρα που επλήγη περισσότερο στην Ευρώπη από τη μυστηριώδη μόλυνση από το βακτηρίδιο.

Αν και η ακριβής αιτία του βακτηριδίου δεν έχει ακόμη..

Μουσουλμάνες με μπούρκα τρώνε μακαρόνια σε εστιατόριο...Κορυφαίο το βίντεο. Άντε καλή μας όρεξη...


Εδώ τι να σχολιάσεις?..Αφιερωμένο σε αυτούς  που θέλουν να πλημμυρίσουν της Ελλάδα με ισλαμιστές..από τα βάθη της Ασίας.


 http://www.eglimatikotita.gr/

Οριστική η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Κόλαφος οι δημοσκοπήσεις που έρχονται, αδυνατούν πλέον να “χαλκεύσουν” τα αποτελέσματα.

Νέα δημοσκόπηση που θα βγει μεθαύριο, οριστικοποιεί στην ουσία την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας και διασταυρωμένες πληροφορίες, η δημοσκόπηση θα έχει μεν οριακά πρώτη τη Νέα Δημοκρατία αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά θα είναι κόλαφος για την κυβέρνηση. Αυτό το δεδομένο δείχνει ότι παρά την συνεχή προπαγάνδα η κυβέρνηση έχει οριστικά καταρρεύσει στα μάτια του κόσμου.
Όπως μας έλεγε και γνωστός δημοσκόπος, το μεγάλο μαγείρεμα μέχρι σήμερα γινόταν με το ποσοστό των αναποφάσιστων. Ο τρόπος ήταν απλός:
Για να αβαντάρεις ένα κόμμα, έκανες πρόσθετες ερωτήσεις σε κάποιον που σου δήλωνε ότι θα απέχει ή δεν έχει αποφασίσει, προκειμένου να εκμαιεύσεις την κομματική του προτίμηση. Εφ’ όσον συνέπιπτε με αυτό που ήθελες να υποστηρίξεις, αυτομάτως τον έβγαζες από τους αναποφάσιστους και τον τοποθετούσες στην πρόθεση ψήφου.
Εάν η τάση του δεν “βόλευε”, τον άφηνες στους αναποφάσιστους. Με αυτόν τον απλούστατο τρόπο, είχαμε τις περιβόητες μαγειρεμενες δημοσκοπήσεις που όλοι γνωρίζουμε.
Η μεγάλη αλλαγή που έχει συντελεστεί λοιπόν στο εκλογικό σώμα είναι ότι σχεδόν η απόλυτη πλειοψηφία αυτών που δηλώνουν αναποφάσιστοι, αποκλείουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Έτσι, το μαγείρεμα περιορίζεται σε αυτούς που δηλώνουν ότι “προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ”, παρότι είναι απόλυτοι ότι δεν θα το ξαναψηφίσουν! http://www.olympia.gr/

Ελλάδα: Οι άθλιοι την μετέτρεψαν σε χώρα θανάτου. Νέα εν ψυχρώ δολοφονία 35χρονου κοσμηματοπώλη πριν από λίγη ώρα

  Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ  με καλάζνικοφ όταν προσπάθησε να αντιδράσει
- Πατέρας ενός παιδιού δύο ετών, περίμεναν το δεύτερο παιδάκι τους. 
- Μάρτυρες μιλούν για δύο άτομα που έφυγαν τρέχοντας
- Άφαντοι οι δράστες μέχρι αυτή την ώρα


Εικόνες πραγματικής μάχης μέσα στο κοσμηματοπωλείο περιγράφουν οι μάρτυρες. Όλα δείχνουν ότι ο 34χρονος κοσμηματοπώλης πάλεψε με τους δράστες,αλλά δεν είχε καμία ελπίδα να τους αντιμετωπίσει καθώς δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα.

Οι μάρτυρες κάνουν λόγο για δύο άτομα που είδαν να φεύγουν τρέχοντας. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό στην οδό
Πλαστήρα στη Λυκόβρυση μέχρι που ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Οι περίοικοι πήγαν στο κοσμηματοπωλείο και είδαν τον άτυχο 35χρονο πεσμένο στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο για να παραλάβει το θύμα. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ σε σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί όμως δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Παρά τις έρευνες οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν τους
δράστες

Άλλοι αγανάκτησαν, άλλοι έπαθαν νευρική κρίση… Και τα spread στο ύψος τους!

Σε ναρκοπέδιο για το πολιτικό σύστημα εξελίσσεται ο πολύχρωμος καμβάς του κινήματος των Αγανακτισμένων, όπως αυτός απλώνεται κάθε απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, του Λευκού Πύργου και των άλλων μεγάλων πόλεων.

Τα συνθήματα κατά των πολιτικών, το «διαζύγιό» τους από όλα τα κόμματα και η αποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε απόπειρα ενσωμάτωσης στο κίνημά τους κομματικών και πολιτικών παρατάξεων, η ουρανομήκης φωνή «Κλέφτες» (που αναγκαστικά τους περιλαμβάνει όλους, αφού όλοι κινούνταν μέσα στο σύστημα) και η ομαδική… παρασημοφόρηση προς την πλευρά του κοινοβουλίου, οδηγεί το πολιτικό σύστημα στα όρια της νευρικής κατάρρευσης.

Νευρικότητα, αμηχανία, ανταλλαγή πυρών, διαφωνίες με κάθε αφορμή: Στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις αναστενάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Η αιτία είναι η δυσκολία να εξηγηθεί (αλλά και να εφαρμοστεί) το Μνημόνιο, αλλά και το διογκούμενο κύμα των «Αγανακτισμένων», που στρέφονται κατά του συνόλου του πολιτικού συστήματος, καθώς και οι συνεχιζόμενες επιθέσεις του Όλι Ρεν.

Η αφορμή μπορεί να είναι οτιδήποτε: Μια δήλωση σχετικά με το Κίνημα των Αγανακτισμένων, που πυροδοτεί πάντα νέο κύκλο επεξηγήσεων. Ακόμη και μια άποψη ενός υπουργού σχετικά με τη λειτουργία του κοινοβουλευτικού συστήματος.

Όπως συνέβη με τις απόψεις του υπουργού των Εξωτερικών Δ. Δρούτσα, που σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ είπε τη γνώμη του, υποστηρίζοντας πως πρέπει να
...

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2011. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ?

Τα αγρογλυφικά συνεχίζουν να εμφανίζονται παγκοσμίως, με την συχνότητά τους ολοένα αυξημένη τους τελευταίους 2 μήνες.
Περίεργα σχήματα παρατηρήθηκαν στην Ουαλία στις 22 Απριλίου κοντά στο Chepstow Gwent (φώτο 1), στην Αγγλία στις 29 Απριλίου στο Silbury Hill, στην Ολλανδία στις 29 Απριλίου και την 9η Μαΐου στο Hoeven, στην Ινδονησία στις 4 Μαΐου στο Barat, στις ΗΠΑ την 12η Μαΐου στην Madisonville του Τέννεσσι, στην Αγγλία στις 17 Μαΐου στο Ανατολικό Kennett του Wiltshire, στην νότια Ρωσία στις 22 Μαΐου στο Krasnodar, και για μια ακόμη φορά στην Αγγλία στις 22 Μαίου στο Burderop Down του Wiltshire.
Ερευνητές σε όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι αυτοί οι σχηματισμοί δεν είναι απλώς αποτυπώματα προσγείωσης ufo, αλλά κωδικοποιημένα μηνύματα από τους εξωγήινους.
Οι ερευνητές πιστεύουν επίσης ότι σε μερικά χρόνια, αφού συλλέξουν όλους τους σχηματισμούς, θα μπορέσουν με έναν εξελιγμένο υπερ-υπολογιστή να αποκωδικοποιήσουν το τεράστιο όγκο των φωτογραφημένων αγρογλυφικών και να μεταφράσουν τα μηνύματα.
Ο επικεφαλής της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδονησίας, κ.Sufaat μετά την εμφάνιση του τελευταίου αγρογλυφικού στη χώρα του, έδωσε εντολή στους αρμόδιους συνεργάτες του να χρησιμοποιήσουν ένα ελικόπτερο για να ληφθούν αεροφωτογραφίες και να ερευνήσουν αν επρόκειτο για ίχνος ufo. ‘’Αν εξετάσουμε τις φωτογραφίες, θα έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε αν τα σχέδια ήταν στην πραγματικότητα δημιουργίες πέρα από τις ανθρώπινες δυνατότητες και γνώσεις", δήλωσε ο Sufaat, όπως ανακοίνωσε το tempointeraktif.com . Οι ντόπιοι κάτοικοι
....

Παπανδρέου “πωλητής” ή “πουλημένος”;Θα τους δώσει την ύδρευση, την ηλεκτροδότηση, τις τηλεπικοινωνίες, τα λιμάνια της πατρίδας μας για 2-3 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά; Είναι δυνατόν;”

“Είναι δυνατόν να συζητάμε να πουλήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου την ύδρευση, την ηλεκτροδότηση, τις τηλεπικοινωνίες, τα λιμάνια της πατρίδας μας για… 2-3 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά; Είναι δυνατόν;”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Υποχρεωμένος να συνεχίσει ολομόναχος την πολιτική υλοποίησης των στόχων του Μνημονίου είναι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καθώς απομονώθηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της Παρασκευής, περιοριζόμενος στη συναίνεση του ΛΑΟΣ, η οποία είναι από πέρυσι δεδομένη, αλλά δεν επαρκεί πολιτικά. Ακόμη όμως και στο θέμα της εκποίησης δημόσιων υπηρεσιών και ακινήτων, στο οποίο συμφωνεί γενικά μαζί του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του.

Το πολιτικό κόστος των ιδιωτικοποιήσεων θα είναι βαρύτατο για τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς του και το ΠΑΣΟΚ για πολλούς λόγους. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός βρίσκεται πολύ σοβαρά εκτεθειμένος στα μάτια των πολλών χιλιάδων εργαζομένων στις δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας που προτίθεται να ιδιωτικοποιήσει, εξαιτίας δηλώσεων που
...

Επίθεση από τους Γερμανούς στους Νότιους της Ευρώπης επειδή ευθύνονται για τα μολυσμένα αγγούρια. Εκτός από τεμπέληδες τώρα είναι και ...βρωμιάρηδες.

 


Νέος πόλεμος μεταξύ Βορείων και Νοτίων ξέσπασε στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά οι Νότιοι δεν είναι “τεμπέληδες” αλλά “βρωμιάρηδες” καθώς ευθύνονται για ένα από τα μεγαλύτερα διατροφικά σκάνδαλα όλων των εποχών.
 
Μέχρι στιγμής 14 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 1.000 έχουν μολυνθεί στη Γερμανία από τα ισπανικής καταγωγής αγγούρια που είναι μολυσμένα με το βακτήριο E.coli. Η Ρωσία απαγόρευσε τις εισαγωγές ορισμένων νωπών λαχανικών από την Ισπανία και τη Γερμανία και προειδοποίησε ότι μπορεί να απαγορεύσει τις εισαγωγές νωπών λαχανικών από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Οι αυστριακές αρχές έστειλαν χθες επιθεωρητές σε 33 σούπερ μάρκετ βιολογικών προϊόντων για να εξασφαλίσουν ότι τα ύποπτα ισπανικά λαχανικά έχουν απομακρυνθεί από τα ράφια.
 
Στην Ιταλία οι καραμπινιέροι είναι σε επιφυλακή για τυχόν εισαγωγές μολυσμένων προϊόντων από την Ισπανία, την Ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεκάδες κρούσματα έχουν αναφερθεί ακόμη στη Σουηδία και την Πολωνία.
 
 
Ορισμένοι επιστήμονες όμως εκφράζουν ανοιχτά πλέον την ανησυχία τους. Μιλώντας στο BBC ο Όλιβερ Γκρηβ από το Ιατρικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Schleswig-Holstein της Γερμανία όπου αρκετά θύματα έχουν μεταφερθεί εκεί, είπε πως ο αριθμός των θυμάτων μάλλον θα αυξηθεί δραματικά αν δεν κινηθούμε γρήγορα.
 
Εμείς θα επαναλάβουμε το σχόλιο που κάναμε και χθες: Πολύ ''βολικό'' μας φαντάζει το νέο διατροφικό σκάνδαλο που παρουσιάστηκε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατά την οποία οι εκτελεστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων  προσπαθούν να περάσουν νομοσχέδια με τα οποία θα απαγορεύουν τις ιδιωτικές καλλιέργειες και μάλιστα παρουσιάστηκε σε βιολογικά κηπευτικά τα οποία θέλουν να εξαφανίσουν. Μήπως με το πρόσχημα της προστασίας των καταναλωτών από τα μη ελεγχόμενα βιολογικά προϊόντα στρώνουν το χαλί για την επιβολή του εφιαλτικού Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius)?
 

O Πρύτανης του Παν. Αθηνών και σημαντικοί διανοούμενοι καλούν απόψε σε ανοιχτή συγκέντρωση.

Σημαντική πρωτοβουλία από ακαδημαϊκούς και διανοούμενους αποτελεί η διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης-διαμαρτυρίας, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση και η τρόικα για την αντιομετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση-συγκέντρωση απευθύνεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε κάθε πατριώτη που θέλει να διατρανώσει την αντίθεσή του στην υποτέλεια της ελληνικής κοινωνίας και την απαξίωση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας.

http://koukfamily.blogspot.com/2011/05/o_20.html

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Συναγερμός για δηλητηριασμένα αγγουράκια στην Ε.Ε.


Οι υγειονομικές αρχές της Αυστρίας ανακοίνωσαν την Κυριακή 29 Μαΐου ότι αποσύρουν από περίπου τριάντα καταστήματα με είδη διατροφής τα αγγουράκια που προέρχονται από τους ισπανούς προμηθευτές, τα προϊόντα των οποίων ενδέχεται να προκάλεσαν τη μόλυνση από το εντεροαιμορραγικό βακτηρίδιο E.coli (Eceh), η οποία έχει ήδη προκαλέσει το θάνατο 10 ανθρώπων στη Γερμανία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αυστριακής Υπηρεσίας Υγείας και Διατροφικής Ασφάλειας (AGES), δύο γερμανικές εταιρείες παρέδωσαν σε 33 καταστήματα με βιολογικά είδη διατροφής λαχανικά που προέρχονταν από προμηθευτές στην Ανδαλουσία για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προϊόντα μολυσμένα με το Eceh.

Η απόσυρση αυτή δεν αφορά μόνον τα αγγουράκια, αλλά και τις τομάτες και τις μελιτζάνες της ιδίας προέλευσης, προσθέτει η υπηρεσία.

Η AGES ζητεί επίσης από τους καταναλωτές που έχουν ήδη αγοράσει προϊόντα για τα οποία υπάρχει υποψία να είναι μολυσμένα "να τα πετάξουν".

Η μόλυνση από το βακτηρίδιο αυτό εξακολουθεί να εξαπλώνεται στη Γερμανία, όπου έχει ήδη προκαλέσει το θάνατο 10 ανθρώπων και έχει προσβάλλει 300.

Στην Αυστρία εντοπίστηκαν δύο κρούσματα σε γερμανούς τουρίστες. Η κατάσταση της υγείας τους βελτιώθηκε και ο ένας από αυτούς βγήκε από το νοσοκομείο χθες, σύμφωνα με το αυστριακό υπουργείο Υγείας. (paseges.gr)

(agiovasilema: Πολύ ''βολικό'' μας φαντάζει το νέο διατροφικό σκάνδαλο που παρουσιάστηκε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατά την οποία οι εκτελεστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων  προσπαθούν να περάσουν νομοσχέδια με τα οποία απαγορεύουν τις ιδιωτικές καλλιέργειες και μάλιστα παρουσιάστηκε σε βιολογικά κηπευτικά τα οποία θέλουν να εξαφανίσουν. Μήπως με το πρόσχημα της προστασίας των καταναλωτών από τα μη ελεγχόμενα βιολογικά προϊόντα στρώνουν το χαλί για την επιβολή του εφιαλτικού Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius)?)

Τεράστιο σκάνδαλο η πώληση του ΟΤΕ. Ποιός το είπε; Θα σοκαριστείτε…

Γιατί λαμόγιο δεν γεννιέσαι. Σε κάνουν οι κόπανοι οι ψηφοφόροι!

Επίσκεψη στο Μέγαρο του ΟΤΕ (κλικ)

ΠΑΣΟΚΟ Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα το Μέγαρο του ΟΤΕ, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με το Προεδρείο της ΟΜΕ-ΟΤΕ και τους εργαζόμενους.
Κατά την συνάντησή του με τους εργαζόμενους, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε τα εξής:
“Φίλες και φίλοι, βρίσκομαι εδώ, και βρισκόμαστε όλοι εδώ, για να διατρανώσω τη δική μου προσωπική βούληση, αλλά και τη βούληση ολόκληρου του Κινήματος, να παλέψουμε μαζί σας, να κάνουμε κάθε τι που μπορούμε, για να σταματήσουμε την εξέλιξη μιας σύγχρονης τραγωδίας. Διότι περί τραγωδίας μιλάμε, όταν συζητάμε για τον τρόπο με τον οποίο σήμερα, αυτή η κυβέρνηση χειρίζεται τον δημόσιο πλούτο και ειδικότερα τον ΟΤΕ.
Μόνο σε μια τριτοκοσμική χώρα, θα μπορούσαμε να δούμε, πρώτα απ’ όλα, να πουλιέται δημόσιος πλούτος και, αντί να κερδίζει το κράτος, να κερδίζει κάποιος ιδιώτης. Αυτό, βεβαίως, είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο.
Είναι τρεις οι βασικοί λόγοι, για τους οποίους εμείς λέμε «όχι» στην πώληση του ΟΤΕ. Ο πρώτος λόγος είναι, διότι ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της χώρας μας είναι ένα βασικό εργαλείο εθνικού σχεδιασμού. Βασικό εργαλείο εθνικού σχεδιασμού, που δεν πρέπει να είναι στα χέρια κάποιων ιδιωτών, αλλά που πρέπει να είναι στα χέρια κάθε δημοκρατικά...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Βρετανίδα που βρήκε και παρέδωσε 27.000 ευρώ

Ο εξ Άρτης Υποστράτηγος Δημ. Τσιότσος βραβεύει την Βρετανίδα

Μητέρα έξι παιδιών είναι η Βρετανίδα που βρήκε έξω από σούπερ μάρκετ της Κέρκυρας 27.000 ευρώ και τα παρέδωσε στον υπάλληλο του τουριστικού γραφείου που είχε χάσει τον χαρτοφύλακα του. Και φυσικά σε αντίθετη περίπτωση, ποιος θα τον
...

Κάτι νέο γεννιέται, που τους τρομάζει.

Κύριε Πάγκαλε, η σχέση σας με το διαδίκτυο μάλλον είναι όπως η σχέση ενός ευνούχου με το σεξ. Πανικόβλητος εξαπολύετε μαλακίες τετραγωνισμένες. Εάν είχατε την θέληση και την δυνατότητα να παρευρεθείτε στο Σύνταγμα, θα ακούγατε προτάσεις, ιδέες, πάνω από όλα ίσως καταλαβαίνατε ότι ο λαός είναι πιο λογικός και σοφός από εσάς. Άντεξε την κυβέρνησή σας και τους λοιπούς στωικά, με υπομονή, ίσως και....
φόβο...

Τώρα είναι στους δρόμους χωρίς φασαρίες χωρίς μπαχαλάκηδες χωρίς δολοφόνους (μαρφίν - άραγε ήταν τυχαίο;) έβγαλε από πάνω του την ταμπέλα του κόμματος (άλλο ένα κλειστό επάγγελμα που άνοιξε - επαγγελματίας διαδηλωτής) και κουβεντιάζουν μεταξύ τους. Προτείνουν, διαφωνούν, μα πάνω από όλα στη βασική αρχή της δημοκρατίας ακούν. Ακούν ρε άχρηστοι ο ένας τον άλλον και στο τέλος βρίσκουν την μέση λύση.

Λύσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί υπάρχουν. Μυαλά που να το καταλάβουν από εσάς δεν υπάρχουν. Η αλήθεια, όσο και να πονάει, πάντα θα υποστηρίζεται
...

Μία από τις πιο μεγαλειώδεις διαδηλώσεις των τελευταίων ετών πραγματοποιήθηκε χθες στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος

Το πλήθος όλων των ηλικιών που βρισκόταν στο Σύνταγμα ξεπέρασε το ύψος της Βουκουρεστίου, στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, γέμισε και τη Φιλελλήνων, ενώ το Μετρό έφτανε μέχρι τον σταθμό του Ευαγγελισμού.

Η πρόσβαση στο κέντρο ήταν αδύνατη. Μια ειρηνική λαοθάλασσα, χωρίς επεισόδια, διαμαρτυρήθηκε κατά των μέτρων λιτότητας και της ανεργίας, που μαστίζουν την Ελλάδα.

Περισσότεροι από 80.000- 100.000 Έλληνες πολίτες, πλημμύρισαν το Σύνταγμα, ενώ χιλιάδες ήταν και οι πολίτες που διαδήλωσαν σε πλατείες πολλών ελληνικών πόλεων, χαρίζοντας στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή πρωτιά των χθεσινών κινητοποιήσεων, καθώς παράλλημα με την δική μας συγκέντρωση, εκατομμύρια πολίτες της Γηραιάς Ηπείρου βροντοφώναξαν το ηχηρό «όχι» στα οικονομικά μέτρα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώθηκαν μέσω του Facebook σε πλατείες 26 ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ αυτών της Ισπανίας, Ουγγαρίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας, Βρετανίας, Ιρλανδίας.

Το θέμα είναι όλη αυτή η δυναμική και η κινητοποίηση των πολιτών να μετουσιωθεί σε μοχλό ουσιαστικής  πίεσης προς την κυβέρνηση, γιατί μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται ένα σαφές αποτέλεσμα, κατά την ταπεινή μας άποψη και μέσα από την εμπειρία της προσωπικής μας συμμετοχής.

agiovasilema

FT: “Ξένοι θα μαζεύουν τους φόρους και θα πουλούν την ελληνική περιουσία”!

“Οι ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται συμφωνία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία”, σημειώνει δημοσίευμα των Financial Times αναφορικά με την Ελλάδα, στη διαδικτυακή του έκδοση.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η συμφωνία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει διεθνή συμμετοχή στην είσπραξη φόρων και ιδιωτικοποίηση κρατικών περιουσιακών στοιχείων, σε αντάλλαγμα για το νέο δανεικό πακέτο για τη χώρα μας.
Επικαλούμενοι πρόσωπο που συμμετέχει στις συζητήσεις, οι Financial Times αναφέρουν ότι το πακέτο θα περιλαμβάνει κίνητρα προς τους ιδιώτες κατόχους ελληνικών ομολόγων προκειμένου να επιμηκύνουν εθελοντικά το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής από την
...

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΟΧΙ δεν είναι απόσπασμα από αμερικάνικη ταινία!!!! Είναι η επίσκεψη στα Καλάβρυτα του προδότη Πρωθυπουργού της Ελλάδας και οι δεκάδες ασφαλίτες που τον φυλάνε!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΜΙΖΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,  ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.



Το βίντεο είδαμε στο  http://peripatris.blogspot.com/#ixzz1NkxIDAf6

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ -ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - Για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων



Από τον κ Αλέξανδρο Κουτσομητόπουλο

Για την επίσκεψη του Παπανδρέου στα Καλάβρυτα

Ο άνθρωπος που αρνήθηκε επίσημα την άμεση διεκδίκηση των από 200 δις Γερμανικών Επανορθώσεων , ο οποίος δέχθηκε επιπρόσθετε να μπει επίσημα όρος στο ¨Μνημόνιο¨ ότι η Ελλάδα δεν θα ζητήσει- ποτέ- ¨συμψηφισμό¨ των νέων δανείων του ¨πακέτου -αντί-στήριξης¨  που μας υποχρεώνουν να πάρουμε με εξευτελιστικούς όρους με ¨ τυχόν άλλες εκκρεμούσες διεκδικήσεις της¨ ( δηλαδή τι κάνει μιάου - μιάου στα κεραμίδια - τις Γερμανικές Επανορθώσεις ...).
Ο πρωθυπουργός της... ¨Ελλάδας¨ που αρνείται να προσφύγει κατά της Γερμανίας στο Δ.Δ. της Χάγης ζητώντας να αναγνωριστεί η Συνθήκη και de-facto σαν ¨Συνθήκη Ειρήνης¨ και οριστικής λήξης του Β΄Π.Π. , γεγονός που θα την υποχρέωνε , σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο , να καταβάλει τις ηθικά και νομικά κατοχυρωμένες  οφειλές της στην Ελλάδα - στον ελληνικό λαό , που όσο δεν τις παίρνουμε ¨ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΔΕΝ - ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ¨.
Ο άνθρωπος που δέχτηκε να πάρει το χρυσοποίκιλτο βραβείο της ¨DEUTSCHE BANK¨ που απεικονίζει το ¨Τέθριππο Γερμανικό Άρμα ¨ της Πύλης του Βραμδεμβούργου , σαν αναγνώριση των ¨καλών υπηρεσιών του¨ υπέρ των γερμανικών οικονομικών συμφερόντων και γεωστρατηγικών στόχων ...
O ...¨άξιος¨ πρωθυπουργός της...¨Ελλάδας¨ ο οποίος ΔΕΧΘΗΚΕ , στα πλαίσια του σεβασμού στην δημοσιογραφική ελευθερία...¨, να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα ¨Bildzeitung" η οποία ηγήθηκε από τις αρχές του 2010 στην εκστρατεία ώστε να χαρακτηρίζεται και αποκαλείται ο ελληνικός λαός σε όλους τους τίτλους , υπέρτιτλους και υπότιτλους που αφορούν την ελληνική ειδησεογραφία με το προσωνύμιο ¨ΟΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ -ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ¨ , εκστρατεία που αντίστοιχο της έχει μόνο στην ρατσιστική εκστρατεία του ναζισμού ενάντια στους Εβραίους ,   ΤΟΛΜΑ να επισκεφτεί έναν αδικαίωτο τόπο μνήμης για την βαρβαρότητα του Γερμανικού επεκτατισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια , ενός επεκτατισμού μέχρι σήμερα και από την ¨Δημοκρατική¨ - Γερμανία ... ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ - αφού πρώτα το επιβεβαιώσετε και διασταυρώσετε  από όσο γίνεται πιο έγκυρες πηγές -
ΝΑ ΠΑΡΕΙ -ΑΜΕΣΑ- ΘΕΣΗ ΤΟ ¨ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ¨ . Γιατί όχι να διμαρτυρηθεί και Δήμος του Διστόμου , να ενημερωθούν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και παρατάξεις, όπως και οι Δήμοι όλων των ¨Μαρτυρικών Πόλεων¨. Και εάν προλαβαίνουν μόνο οι πολίτες να κινητοποιηθούν και να αντιδράσουν , μεμωνομένα και οργωνομένα , και τα ¨Όργανα¨ της Τ.Α. δεν προλαβαίνουν   ,λόγω ¨Σαβατοκύριακου¨ , ΤΙΠΟΤΑ δεν τα εμποδίζει να το κάνουν με ψηφίσματα και δημοσιεύσεις , στις αμέσως επόμενες ημέρες ¨κατόπιν εορτής Γ, Παπανδρέου¨ , για να είναι σύμφωνα με τις διακηρύξεις και την αποστολή τους στο να υπερασπίζουν τα τοπικά , κοινωνικά και εθνικά δίκαια...
Πρέπει να τεθεί τέλος στον ¨πολιτικό οπορτουνισμό¨  και τα μικροσυμφέροντα στην Ελλάδα. Σαν λαός και σαν χώρα δεν έχουμε άλλα περιθώρια... να μεταθέτουμε τις ευθύνες ¨για αργότερα¨ μεταθέτωντας την κάθε σύγκρουση  και αντιπαράθεση .
Υπό τις παρούσες συνθήκες και δρομολογούμενες εξελίξεις , μπορεί να είναι ¨επιθυμητή¨ η επίσκεψη του Πρωθυπουργού  , σε οποιονδήπτε Μαρτυρικό Δήμο , τόπο θυσίας και αγώνα για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση , ή το αντίθετο ;
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ η ¨Επιτροπή Μ. Γλέζου για τα Γερμανικά Χρέη¨ και το ¨Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων ¨ - ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ
...

Μόνο έτσι τολμά να ταξιδέψει ο ...δημοφιλής Έλληνας Πρωθυπουργός. Πιο πολλοί είναι οι αστυνομικοί παρά οι κάτοικοι των Καλαβρύτων


Περισσότεροι ήταν σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί στα Καλάβρυτα από τους κατοίκους της πόλης! Αιτία η επίσκεψη του δημοφιλούς  Έλληνα πρωθυπουργού μετα  του Καναδου ομολόγου του Η παρουσία μάλιστα, των αστυνομικών στο πλαίσιο της προστασίας των υψηλών επισκεπτών είναι τόσο έντονη στην περιοχή, ώστε οι κεντρικοί δρόμοι των Καλαβρύτων θύμιζαν σχολή αστυνομίας.

Ακόμα και αν δεν γνώριζε κάποιος ότι περίμεναν τον τεράστιο/τρισμέγιστο/μοναδικό Στοχαστή, σίγουρα αντιλαμβανόταν ότι κάτι συνέβαινε γιατί  οι ίδοι οι αστυνομικοί φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους αφού έκαναν έρευνα σε κάθε έναν άνθρωπο από τους συγκεντρωμένους στα Καλάβρυτα, που…τους φαινόταν ύποπτος.

Συνολικά η δύναμη που φυλάει τον προδότη και τον Καναδό φίλο του είναι: Ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ που κάνει εδώ και  ημέρες  περιπολίες από αέρος σε όλη την περιοχή, 3.000 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, ομάδες αστυνομικών μπλόκων αλλά και ελικόπτερα σε θέσεις κλειδιά προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν απρόοπτα.

Καταλάβατε πώς λειτουργούν οι σύγχρονοι δικτάτορες?

agiovasilema

Αλέξης Τσίπρας: όσοι μιλούν συνεχώς για χρεωκοπία, επιδιώκουν την χρεωκοπία.

Σε αυτη την δήλωση του Τσίπρα (που βέβαια δεν έγινε τυχαία), κρύβεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης και των ομόκεντρων κύκλων που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στην χρεωκοπία.
Στην ουσία, μετά τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου, το παζλ των οικονομικών και εθνικών δολοφόνων έχει συμπληρωθεί.

Οι μόνοι που δεν το έχουν καταλάβει είναι κάποιοι “δημοσιογράφοι”, συνεπείς συνεργάτες των εγκληματιών.

Ο Παπανδρέου λοιπόν ζητά απεγνωσμένα συναίνεση για να διασώσει αυτό το άθλιο σύστημα. Το ίδιο σύστημα που έκανε την ληστεία του χρηματιστήριο και τώρα επανήλθε για να επαναλάβει το έγκλημα με τα CDS. Να είστε σίγουροι ότι ο ΓΑΠ δεν θα εγκαταλείψει την εξουσία εάν δεν διασφαλίσει ότι οι κάτοχοι των CDS θα πάνε ταμείο. Στον αντίποδα, το σύστημα των δολοφόνων θα προσπαθήσει να τον διασώσει με μία υψηλή, διεθνή θέση που θα του εξασφαλίσει την ασυλία του.

Αυτό ας το σκεφτούν οι υποστηρικτές της κυβέρνησης. Τα ελικόπτερα θα έχουν θέσεις αυστηρά οικογενειακές. Οι υπόλοιποι θα μείνουν στα χέρια του λαού.
http://www.olympia.gr/

Δρομολογείται νέο ραντεβού Παπανδρέου-Σαμαρά;


Μια ακόμη πρόσκληση για συνάντηση αναμένεται να απευθύνει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προς τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να υπάρξει διακομματική συνεννόηση, εν όψει των κρίσιμων οικονομικών εξελίξεων, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Εξάλλου ο κ. Παπανδρέου και μετά το άκαρπο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών κατέστησε σαφές, πως επιμένει στο δρόμο της συναίνεσης.
Στη νέα συνάντηση των δυο ανδρών, στόχος της κυβέρνησης είναι να επιδιωχθεί μια μίνιμουμ συμφωνία στα ζητήματα, που συναινούν, όπως αυτό των αποκρατικοποιήσεων.
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το νέο ραντεβού θα είναι σε γνώση της τρόικα και θα έχει τον χαρακτήρα μιας άτυπης «τριγωνικής» διαπραγμάτευσης για θέματα, όπως τα φορολογικά.
Επίσης θα τεθούν επί τάπητος και πρόσωπα, που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στο σχήμα της «νέας περιόδου.»
Πρόσωπα ευρείας αποδοχής όπως ο Λουκάς Παπαδήμος αλλά και στελέχη της ΝΔ, εφόσον κριθεί ότι, έχουν την εμπειρία που απαιτούν οι συνθήκες.

(agiovasilema: O ένας (ο... στοχαστής), κατέστησε σαφές ότι επιμένει στο δρόμο της συναίνεσης λες και δεν το είχε καταλάβει  κανένας...Ο άλλος, κατέστησε σαφές ότι δεν συμφωνεί. Τι τροπάρι λοιπόν είναι αυτό με τις καθημερινές συναντήσεις? Πόση γελοιότητα και υποκρισία πια....?)