Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Σεξουαλικά όργια στη διάρκεια της Συνόδου της Λέσχης Bilderberg στο St. Moritz, στην οποία συμμετέχουν και οι Παπακωνσταντίνου, Χαρδούβελλης, Δαυίδ, Τσούκαλης!





Χαμός στη φετινή Σύνοδο της Λέσχης  Bilderberg η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στο πολυτελές ξενοδοχείο Suvretta του St Moritz και στην οποία συμμετέχουν  και οι δικοί μας Παπακωνσταντίνου, Χαρδούβελης, Τσούκαλης και Δαυίδ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Infowars, κάποιοι από τους μερακλήδες συμμετέχοντες στη Σύνοδο παρήγγειλαν ένα 20χρονο τεκνό  για να τους προσφέρει τις υπηρεσίες του στο γειτονικό ξενοδοχείο «El Paradiso”.
Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες από τα μέλη της Λέσχης καθώς πηγαινοέρχονται από το "Suvretta" στο "El Paradiso"!
 Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο  φημίζεται για τις «ανέσεις» που προσφέρει στους εκλεκτούς πελάτες του.
Ο νεαρός επιβήτορας των διεστραμμένων μερακλήδων που κυβερνούν τον κόσμο προσγειώθηκε με ελικόπτερο σαν μάνα εξ ουρανού για τα λάγνα γερόντια της Λέσχης.
Εκτός από τον 20χρονο κι άλλες «αρσενικές πόρνες»  αναμένουν ετοιμοπόλεμες με το παυλί στο χέρι τα «κορίτσια» της Λέσχης.
Πρόκειται για μια Σύνοδο με τα Μάτια Ερμητικά Κλειστά  και τα Πόδια Ανοιχτά, στην οποία στα διαλείμματα της ικανοποίησης των διαστροφών τους συζητάνε και την ελληνική κρίση.

Δείτε εδώ το απολαυστικό ρεπορτάζ>
www.infowars.com/male-prostitutes-service-bilderberg-members-at-elite-summit/
....

Παπανδρέου:''Δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να περάσει όσα περνώ''

Ο αρχηγός του θιάσου κάνει νέα έκκληση για συναίνεση, λίγες ώρες μετά το κονσερβαρισμένο διάγγελμα του, δηλώνει αποφασισμένος να ''περάσει'' το Μεσοπρόθεσμο και στηρίζει τον Γιώργο Παπακωσταντίνου.

Σε συνέντευξή του, στο "Βήμα της Κυριακής" ο (υποτιθέμενος Έλληνας) πρωθυπουργός δηλώνει πως αν υπήρχε άλλη λύση θα την είχε επιλέξει.

"Δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να περάσει όσα περνώ. Στον πόλεμο κάνεις και λάθη. Τραυματίζεσαι, ματώνεις, χάνεις και μάχες. Αλλά το ζητούμενο είναι να κερδίσες τον πόλεμο για τη σωτηρία και την αλλαγή της πατρίδας. Αλλά θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο", δηλώνει κατηγορηματικά.

Να του δηλώσουμε και εμείς κάτι ''κατηγορηματικά'': Τον προτιμούμε στο ρόλο του χαζοχαρούμενου ηλίθιου με τα ποδηλατάκια και τα κανό, παρά στο ρόλο του βαθιά στενοχωρημένου ηλίθιου τον οποίο παίζει  και χάλια. Μας εξοργίζει ακόμα περισσότερο  και δεν έχουμε πια άλλα περιθώρια...μας τελειώνουνε, όπως θα τελειώσει και αυτός και θα φύγει νύχτα από τον τόπο που κατέστρεψε. Όσο για αυτά που περνάει ο ''ταλαίπωρος'' και ''πονεμένος'' αυτός ηθοποιός, ας έρθει να ρωτήσει εμάς, τους πραγματικά δυστυχισμένους Έλληνες που από τη μια αυτός και από την άλλη τα λαθροαποβράσματα που έχουν αλώσει τη χώρα,  έχουν κλέψει τη ζωή που ανήκει σε μας και τα παιδιά μας!

agiovasilema 

Πρέπει να φύγει

του Στάθη από την Ελευθεροτυπία

(Απ)οικία

Η ανεργία στο 16,2%, δηλαδή οκτακόσιες χιλιάδες άνεργοι, στην πραγματικότητα, ένα εκατομμύριο.Βόμβα.
Στους νέους η ανεργία στο 42% -ο ένας στους δύο! Δεν υπάρχει σπίτι -πλην Συβαριτών χωρίς άνεργο, ή ανέργους. Βόμβα.

Και οι Δωσιπάτριδες πουλάνε τα όπλα της χώρας, ενέργεια, λιμάνια, δρόμους, νερά, αεροδρόμια για να προσπορισθούν πόρους για τους τόκους δύο-τριών-πέντε ετών. Κι ύστερα;
Οχι! δεν θυσιάζεται κατά εκατόμβες ο λαός προκειμένου να υπάρξει μια έστω αμυδρή ελπίδα για το αύριο, εξουθενώνεται συστηματικώς κι ενσυνειδήτως για να ξαναγίνει σκλάβος. Στο διηνεκές.
Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και οι Ελληνες πολίτες, ο λαός, ηττάται από πεμπτοφαλαγγίτες ταγούς κι ανδράποδα…

Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει.
Πρέπει να φύγει, είναι παράνομος. Επέβαλε το Μνημόνιο με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και τώρα πάει να κάνει το ίδιο με το «Μεσοπρόθεσμο».
Πρέπει να φύγει, είναι ψεύτης. Είπε ψέματα στον Ελληνικό Λαό, ότι «υπάρχουν τα λεφτά», για να υφαρπάξει την εξουσία.
Πρέπει να φύγει, είναι συνωμότης. Είχε μυστικές επαφές με την Γκόλντμαν Σακς, τον Στρος-Καν και Κύριος οίδε ποιους άλλους, πίσω από την πλάτη, του λαού, του κόμματός του, όλων των θεσμών.
Πρέπει να φύγει, είναι συκοφάντης. Διέσυρε τους Ελληνες διεθνώς ότι είναι «τεμπέληδες κι άχρηστοι» και συνεχίζει να το κάνει.
Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει, είναι ανδρείκελο. Εφερε στη χώρα
...

Οι «ομάδες κρούσης» της καθεστωτικής «ενημέρωσης»…


Του Θύμιου Παπανικολάου

(Σημείωση: Οι πληροφορίες που αναφέρει ο Θύμιος είναι διασταυρωμένες. Μάλιστα στο υπουργικό συμβούλιο, βρέθηκαν ΤΡΕΙΣ υπουργοί για να προτείνουν την πώληση της ΕΡΤ στο γνωστό συγκρότημα…)
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το συγκρότημα Αλαφούζου ΑΠΑΙΤΕΙ: Να κλείσει μία τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ η οποία να περάσει στα χέρια του Αλαφούζου, καθώς και να «αγοράσει» (αντί πινακίου φακής) την ΕΡΑ2 και ΕΡΑ3!!!
Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη «αγωνίζονται» με υπερβάλλοντα ζήλο για την υλοποίηση των ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ» του νέου αυτού «σημαιοφόρου» του εθνομηδενισμού…
Το συγκρότημα Αλαφούζου αποτελεί την πιο επιθετική και μοχθηρή αιχμή της Νέας Τάξης και των διεθνών μαφιών του χρήματος.
Ιδιαίτερα αποτελεί τον «βραχίονα» του αμερικανικού ιμπεριαλιστικού κράτους και παρακράτους. Γι αυτό «συνωστίζονται» στο συγκρότημα αυτό οι πλέον «σημαδεμένοι» απολογητές του αμερικανισμού, οι «θαυμαστές» του Σόρος, «εκλεκτοί» εθνομηδενιστές, «άριστα» άλλοθι και CIA…
Κυκλοφορεί, μάλιστα ευρέως και τούτο: Ότι ο όμιλος Αλαφούζου έχει την
...

Τα φάρμακα των Αρχαἰων Ελλήνων

Αχίλλεια για αιμορραγία, καρότο για ερπετά. Αλλά και ραπανάκι, σέλινο, άγριο κρεμμύδι, στα θεραπευτικά παρασκευάσματα που...
χρησιμοποιούσαν. "Θαυματουργό", στη σωστή δοσολογία, το κώνειο.
Τα φάρμακα των αρχαίων Ελλήνων αποκάλυψαν Αμερικανοί αρχαιολόγοι. Αναλύοντας αρχαία παρασκευάσματα, ερευνητική ομάδα στην Ουάσιγκτον εντόπισε ίχνη από καρότο, ραπανάκι, σέλινο, άγριο κρεμμύδι, βελανίδια, λάχανο, ήμερο τριφύλλι, αχίλλεια και ιβίσκο. Θεωρούν ότι πρόκειται για υπολείμματα θεραπευτικών ουσιών, καθώς οι αρχαίοι χρησιμοποιούσαν φυτά για να αντιμετωπίσουν παθήσεις και τραύματα.
Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος, καθηγητής κ. Στέφανος Γερουλάνος, με αφορμή την 3η Αμφικτιονία Εταιρειών και Συλλόγων Ιστορίας Ιατρικής και Ηθικής - Δεοντολογίας, η οποία πραγματοποιείται στην Κω.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, οι σύγχρονες μελέτες επικεντρώνονται στο κατά πόσο τα φυτικά εκχυλίσματα που βρέθηκαν στα αρχαία παρασκευάσματα μπορούν να
...

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ-ΣΟΚ: Άκυρο το Μνημόνιο…


Με βάση τη Συνθήκη της Λισαβόνας το μνημόνιο μπορεί να τεθεί σε επαναδιαπραγμάτευση σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Πέτρο Μηλιαράκη.

“ Η «Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης» (στο εξής «Σύμβαση») μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών της περιλαμβάνει συγκεκριμένες διατάξεις, οι οποίες πάσχουν από απόλυτη ακυρότητα, κατά το Ενωσιακό Ευρωπαϊκό Δίκαιο, και δημιουργούν πολιτικές παρενέργειες ως προς την ουσία τους.
Αρχικώς, παρατηρείται ότι στο «Προοίμιο» της Σύμβασης (βλ. άρθρο 6) έχει τεθεί ο όρος συνάρτησής της με το «Μνημόνιο Συνεννόησης» (στο εξής «Μνημόνιο»), το οποίο «μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιηθεί / ή και να συμπληρωθεί» – όπως επιχειρείται προσφάτως. Επίσης, η Σύμβαση περιλαμβάνει και ιδιαίτερο κεφάλαιο (βλ. άρθρο 14) ως προς το εφαρμοστέο Δίκαιο και τη δικαιοδοσία. Δυνάμει του άρθρου αυτού, η «οποιαδήποτε διένεξη» τίθεται στη δικαιοδοτική κρίση τουΔικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ), ενώ κάθε εξωσυμβατική
...

ΤΡΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΥ ΕΛΒΕΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ .

From HEIL GAP
Όταν ο HEIL GAP ύστερα από κάποιες ώρες διαδικτυακό ταξίδι , έπεσε επάνω στην ΕΙΔΗΣΗ , ( Startling revelations from a Swiss banking insider ) χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισε να πληκτρολογεί μια μετάφραση της.
Τώρα ποιοι θα το αναρτήσουν , αλλά και πόσοι θα μπορέσουν επιτέλους να καταλάβουν ότι η νέα τάξη πραγμάτων δεν πρόκειται να έρθει από τον ουρανό με φιέστες από εξωγήινους και με αφίσες από ακτίνες BLUE RAY, αλλά αντιθέτως η νέα τάξη είναι εδώ , ειλικρινά αυτό είναι κάτι που ο HEIL GAP δεν μπορεί να το απαντήσει, ούτε φυσικά να εγγυηθεί για την αυθεντικότητα αλλά και την σκοπιμότητα της συνέντευξης ( ο HEIL GAP δεν αποκλείει και να είναι ένα μέσον εκφοβισμού προς όποιον ασχολείται ) αλλά μέσα της η συνέντευξη αυτή , περιέχει σπουδαίες αλήθειες που επιτέλους πρέπει να τις σκεφθούμε .

( και για να βοηθήσω λίγο ας πάρουμε το παράδειγμα του ανοίγματος των συνόρων για τα κινεζικά προϊόντα , μια ύποπτη ενέργεια που κατέστρεψε την ευρωπαϊκή βιομηχανική παραγωγή).
Συνέντευξη με έναν Ελβετό τραπεζίτη που έγινε στην Mosсow 30/05/2011)
Ε: Μπορείτε να μας πείτε κάτι για τη συμμετοχή σας στις ελβετικές τραπεζικές εργασίες;
Α: Έχω εργαστεί για ελβετικές τράπεζες για πολλά χρόνια. Έχω χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους διευθυντές σε μία από τις μεγαλύτερες ελβετικές τράπεζες. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου ασχολήθηκα με την πληρωμή, με την άμεση καταβολή μετρητών σε ένα πρόσωπο που σκότωσε τον πρόεδρο μιας ξένης χώρας. Ήμουν στη συνάντηση, όπου αποφασίστηκε να
...

Τετραπλό χτύπημα στην ακίνητη περιουσία του Έλληνα

Τετραπλό φορο-χτύπημα στα ακίνητα

Σε κλοιό νέων φοροεπιβαρύνσεων βρίσκονται οι ιδιοκτήτες ακίνητων. Το φορολογικό «χτύπημα» στα ακίνητα θα είναι τετραπλό αφού δρομολογείται:

1. Η επιβολή ενός νέου ειδικού τέλους 0,1%-0,2% στα ακίνητα με τιμή ζώνης που θα υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ/τμ. Η επιβολή και η είσπραξή του θα γίνεται μέσω των λογαριασμών κάποιας ΔΕΚΟ, πιθανότατα από τη ΔΕΗ. Σημειώνεται ότι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ αναγράφεται η τιμή ζώνης και η επιφάνεια του ακινήτου.
2. Η μείωση του αφορολογήτου ορίου του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας. Το αφορολόγητο από τις 400.000 ευρώ που ισχύει σήμερα σε ατομικό επίπεδο εξετάζεται να περιοριστεί στις 200.000ευρώ, ενώ δεν έχει εγκαταλειφθεί και το «σενάριο» να μειωθεί σε ακόμη πιο
...

Βλέποντας την κατάσταση να εξελίσσεται τόσο δυσοίωνα, δεν μπορεί να μην πάει το μυαλό μας στον Κόλεμαν και τους Illuminati...


Είναι μια γνωστή θεωρία συνωμοσίας την οποία υποστηρίζει με πάθος ο Τζον Κόλεμαν, πρώην πράκτορας της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙ6.  Η θεωρία αυτή εμφανίζει συγγένεια των illuminati με την Επιτροπή των 300. Η Επιτροπή των 300 εξελίχθηκε από το Συμβούλιο των 300 της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών, το οποίο ιδρύθηκε το 1727 απο την βρετανική βασιλική οικογένεια...

Λέγεται ότι για πολλές δεκαετίες οι Εταιρείες των Βρετανικών Ανατολικών Ινδιών, συσσώρευσαν αμύθητα πλούτη, κυρίως μέσα από το εμπόριο οπίου με την Κίνα και ακόμα και σήμερα, δια μέσου της Επιτροπής των 300 ανακατεύονται με το διεθνές εμπόριο ναρκωτικών, χρηματοδοτώντας το προκειμένου να ελέγχουν συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων αλλά και λαών.

Ο Κόλεμαν, εδώ και πολλά χρόνια έχει αναλύσει τους στόχους των illuminati που δεν είναι άλλοι από την καταστροφή της εθνικής ταυτότητας των λαών, την απώλεια της εθνικής υπερηφάνειας, και βεβαίως την δημιουργία της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων, η οποία θα στηρίζεται από το ΔΝΤ, τον ΟΗΕ και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Για να το καταφέρουν αυτό, (σύμφωνα πάντα με αυτά που εδώ και χρόνια ισχυρίζεται ο ερευνητής), χρησιμοποιούν μηχανισμούς ελέγχου του νου σε συνδυασμό με θρησκευτικές λατρευτικές κοινότητες, όπως είναι  η αδελφότητα των Μουσουλμάνων, οι Μουσουλμάνοι Φονταμεταλιστές και οι Σιχ.

Ο Κόλεμαν υποστήριζε επίσης, ότι η προσπάθεια αντίστασης θα ξεκινήσει από τη νεολαία όλου του κόσμου που θα επαναστατήσει ενάντια στην ισχύουσα κατάσταση.

Τον τελευταίο καιρό  οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η αποδόμηση των εθνικών συνόρων και της οικονομίας των κρατών παίρνει τη μορφή ντόμινο.Παράλληλα, τοποθετούνται σκοτεινοί άνθρωποι σε ηγετικές θέσεις όπως ο επικίνδυνος άνθρωπος που κάναμε πρωθυπουργό, άνθρωποι που αναφέρονται συνέχεια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και στον έλεγχο των κρατών μέσω του ΔΝΤ.  Είναι επόμενο λοιπόν βλέποντας όλα αυτά τα αλλόκοτα πράγματα να συμβαίνουν, να φέρνουμε στο νου μας διάφορες θεωρίες συνωμοσίας όπως του Κόλεμαν για τους Πεφωτισμένους, διότι πέρα από τις πανάρχαιες μυστικές κοινότητες και τις περίεργες μυθικές διαστάσεις που έχουν πάρει -κυρίως-μέσα από την σύγχρονη λογοτεχνία, ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από κάθε τέτοια ομάδα δεν κρύβεται παρά η μεγαλομανία όσων κατέχουν δύναμη και εξουσία και η άκρατη φιλοδοξία τους να ελέγξουν όλο τον πλανήτη.

Agiovasilema

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Προηγουμένως, ο κ. Vilders είχε εξαγγείλει, μέσω του διαδικτύου, ότι επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Χάγη και να επιδώσει επιστολή

Προσβλητική κίνηση εναντίον της Ελλάδας και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, απαξιώνοντας την προσπάθεια που καταβάλλει ο ελληνικός λαός για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης, χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη τη σημερινή πρωτοβουλία Ολλανδού εθνικιστική πολιτικού, ο οποίος, επιδεικνύοντας ένα παλιό χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών, ζήτησε να βγει η Ελλάδα από τη ζώνη του ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη αρνήθηκε να κάνει δεκτό τον ηγέτη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Ολλανδίας «PVV», G. Vilders, εκείνος προσπάθησε σήμερα να προσελκύσει το ενδιαφέρον της ολλανδικής κοινής γνώμης, προκαλώντας την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο κ. Vilders μετέβη μπροστά από την πρεσβεία και, με φόντο ένα μεγεθυμένο παλιό χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών, διάβασε την επιστολή του ενώπιον των ολλανδικών ΜΜΕ που είχαν κληθεί από τον ίδιο να καλύψουν το γεγονός.


Προηγουμένως, ο κ. Vilders είχε εξαγγείλει, μέσω του διαδικτύου, ότι επρόκειτο να επισκεφθεί σήμερα την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Χάγη και να επιδώσει επιστολή, με την οποία θα ζητούσε να εγκαταλείψει η Ελλάδα τη ζώνη του ευρώ και να επιστρέψει στη δραχμή.

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Χάγη, έχοντας ενημερωθεί εγκαίρως για τις προθέσεις του Vilders, εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ολλανδικά ΜΜΕ, με την οποία τόνιζε ότι ο κ. Vilders δεν επρόκειτο να γίνει δεκτός, διότι η ενέργειά του είναι προσβλητική και εξυπηρετεί μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Παράλληλα, τόνιζε ότι δεν συνάδει με τις φιλικές σχέσεις των δύο λαών και τη μακρόχρονη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και ότι απαξιώνει τις σκληρές προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι Έλληνες.

(agiovasilema: Ο τρόπος και ο λόγος που το ζήτησε αυτό ήταν μόνο και μόνο για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα από την επίθεση εναντίον μας. Εμείς θα πούμε απλά στον Ολλανδό αρχιμακάκα, που ακολουθεί το χυδαίο τριπάκι των Γερμανών φούστηδων, να μας αφήσει εμάς στην ησυχία μας και να κοιτάξει τα χάλια της δικής του χώρας που είναι γεμάτη με  κόμματα παιδόφιλων και με παιδάκια που τα εκδίδουν οι συμπατριώτες του ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ- Ολλανδοί για να πληρώσουν τα νοίκια τους και τα δάνειά τους. Όλα αυτά τα χαμένα κορμιά έχουν πιάσει στο στόμα τους την δική μας πατρίδα και παίρνουν μέρος στον ομαδικό βιασμό της χώρας και του λαού μας, ακριβώς γιατί αυτή είναι η ποιότητά τους.)

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Με την ανοχή της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ διαλύει τη χώρα;;;

Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει κανείς τυφλός που να μην βλέπει ότι η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε και δεν ασκεί αντιπολίτευση. Αν κάποιος βλέπει κάποιου είδους αντιπολίτευση ας μας το πει. Δεν ζητάει ούτε καν το αυτονόητο για ένα αντιπολιτευόμενο κόμμα εξουσίας, δηλαδή εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία έχει πλέον περιοριστεί στην ασφάλεια του «Όχι» στο μνημόνιο 1 ή 2 ή 102…, αφού γνωρίζει ότι ο Παπανδρέου δεν θα πάει ποτέ στους απαιτούμενους από το Σύνταγμα 180 βουλευτές. Έχει οχυρωθεί πίσω από την πρότασή της για μείωση των φόρων, γνωρίζοντας εκ του ασφαλούς ότι το κρατικοδίαιτο «καθεστώς ΠΑΣΟΚ», έχει ανάγκη όλο και περισσότερων φόρων για να επιβιώσει. Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά ούτε καν καταγγέλλει τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας πλήρως το πεδίο ελεύθερο να δράσει το ΠΑΣΟΚ αντισυνταγματικά και παράνομα, όπως καταγγέλλουν όλοι οι Συνταγματολόγοι.
Γιατί όμως η Νέα Δημοκρατία συμπεριφέρεται τόσο
...

Απίστευτο; Οι αγανακισμένοι ταρακουνάνε το ΔΝΤ το οποίο περιμένει καθημερινή ενημέρωση για το θέμα από το γραφείο του στην Αθήνα!!!!


Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου
Οταν η εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δήλωσε –αναφερόμενη στις διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων»- ότι «δεν είναι όλα εντάξει όταν οι άνθρωποι (στην Ελλάδα) αισθάνονται ευάλωτοι και πονεμένοι», δεν είχα πιά καμία αμφιβολία ότι η επιρροή του κινήματος που ξεκίνησε η ελληνική νεολαία εναντίον των ανικάνων που μας κυβέρνησαν στο παρελθόν και μας κυβερνούν τώρα, ξεπερνούσε τα σύνορα της Ελλάδας. Ως έτοιμη από καιρό η κ. Κάρολαϊν Ατκινσον εξέφρασε, επίσης, κατανόηση «για τις δυσκολίες στις οποίες υπόκειται ο ελληνικός λαός».

Από εκείνη την ημέρα οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του ελληνικού λαού περιλαμβάνονται στην καθημερινή ενημέρωση που αποστέλλει από την Αθήνα το γραφείο του ΔΝΤ στους ανώτερους αξιωματούχους του Ταμείου. Και είναι λογικό, διότι αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας είναι πρωτόγνωρο για τους ανθρώπους του ΔΝΤ που είχαν αναλάβει στο παρελθόν άλλες χώρες με παρόμοια προβλήματα.
Το βασικό ερώτημα που τέθηκε σε συντροφιά Ελληνοαμερικανών επιστημόνων, μετά την ενημέρωση του Πολ Τόμσεν σε ακροατήριο ομογενών στην Μπεθέσντα του Μέριλαντ, ήταν εάν οι σκληροί γραφειοκράτες του ΔΝΤ επηρεάζονται από διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Συμφώνησα με την άποψή τους ότι οι άνθρωποι του Ταμείου δεν διακρίνονται για τα αγαθά αισθήματά τους, αλλά διαφώνησα με την θέση τους ότι δεν λαμβάνουν υπόψιν τις διαμαρτυρίες των λαών. Στην διάρκεια μίας συζήτησης με στέλεχος του Ταμείου αντιλήφθηκα αμέσως την αγωνία του, διότι ρωτούσε γεμάτος ανησυχία για το μέλλον του κινήματος των «Αγανακτισμένων», για τον φόβο που προκαλεί στους βουλευτές και γενικά στους πολιτικούς, ενώ έδειξε να τον απασχολεί ο τρόπος αντίδρασης των διαδηλωτών την ημέρα που θα συζητηθεί στην Βουλή το μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Σταθερότητας.
Στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» αναφέρονται και τα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας της Αθήνας, η οποία ενημερώνει σε καθημερινή βάση τις διάφορες υπηρεσίες της Ουάσιγκτον. Εχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι Αμερικανός βετεράνος διπλωμάτης που υπηρέτησε στην Αθήνα ρωτούσε να πληροφορηθεί εάν οι διαδηλωτές έχουν αρχηγό και σε ποιόν
...

Αποδοκιμάστηκε ο Χαρακόπουλος στη Λάρισα και έφυγε απ’ την πίσω πόρτα για να γλυτώσει τ’ αυγά…

http://www.larissanet.gr/get_img?NrArticle=8206&NrImage=202&ImageWidth=610Και Πυργιώτη-Γκερέκου τα άκουσαν χοντρά…
γλύτωσε η Τζότζολα που λόγω χαμηλής αναγνωρισιμότητας πέρασε ανενόχλητη ανάμεσα απ’ τους διαδηλωτές…
επικοινωνιακός γάτος ο Αβραμόπουλος που ακύρωσε την παρουσία του…
Δυστυχώς η κατάσταση στη ΝΔ είναι τραγική και έχουν μείνει μόνο ο Σαμαράς και ο Μιχελάκης να παλεύουν εναντίον όλων…
Ο κ.  Χαρακόπουλος, που είναι και υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ διάλεξε τη μέρα για να προβάλει ένα μικρό μυθιστορηματάκι που έχει γράψει!!! Εντάξει θα μας πει ότι η εκδήλωση ήταν από καιρό προγραμματισμένη κ.λπ δικαιολογίες αλλά είναι σίγουρο ότι οι εκδηλώσεις μπορούν και να ακυρωθούν λόγω της κρισιμότητας των ημερών.
Εντύπωση δε προκαλεί πως χθες όσο ο κ. Χαρακόπουλος παρουσίαζε το βιβλιαράκι του και διάφοροι φίλοι του υμνούσαν τις λογοτεχνικές αναζητήσεις του… κάποιοι ερασιτέχνες blogger διάβαζαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ το βράδυ στη Βουλή για να βρούνε την αλήθεια και να αποκαλύψουν ότι μας κρύβει το δίδυμο ΓΑΠ-ΠΑΠ. Και πράγματι άσχετοι άνθρωποι ανακάλυψαν αυτά που έπρεπε να είχε βρει και προβάλει ο κ. Χαρακόπουλος… ο οποίος σημειωτέον μετά από 20 ώρες δεν έχει βγάλει ούτε ένα χαρτί για όσους αφελείς έχουν μείνει να περιμένουν να ενημερωθούν από τον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ
Δυστυχώς η κατάσταση στη ΝΔ είναι τραγική και έχουν μείνει μόνο ο Σαμαράς και ο Μιχελάκης όχι να παλεύουν εναντίον όλων των ΠΑΣΟΚων… αλλά να ισιώνουν και τις γκάφες των δικών τους…www.olympia.gr

Ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός ήθελε να βάλει υποθήκη το Καστρί… ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!

Για όσους δεν κατάλαβαν τον λόγο για τον οποίο ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός προσημείωσε με τέτοια ευκολία την πατρίδα, τώρα θα έχουν την εξήγηση.
Όπως λοιπόν ενημερωθήκαμε, στο πρόσφατο συμβούλιο ο πρωθυπουργός είπε με στόμφο ότι “Δεν υποθήκευσα την Ελλάδα, εάν θέλετε, να υποθηκεύσω το σπίτι στο Καστρί”!
Λεπτομέρεια; Το σπίτι στο Καστρί δεν του ανήκει!
Ακούστε τι είπε ο αθόφοβος…
Για την ιστορία, το σπίτι στο Καστρί δεν πέρασε καν στα χέρια του πατρός Ανδρέα. Πήγε κατ’ ευθείαν από τον Γεώργιο Παπανδρέου τον πρεσβύτερο, στην εγγονή του, Σοφία.
Για του λόγου το αληθές, προ τριετίας, η Σοφία είχε τσακωθεί πολύ σοβαρα με την μαμά Μαργαρίτα και την έδιωξε από το σπίτι! Στην κυριολεξία την έδιωξε και η Μαργαρίτα φιλοξενήθηκε σε σπίτι επιχειρηματία από τα Ιωάννινα μέχρι να κατευναστούν τα πνεύματα…
Στην Σοφία λοιπόν ανήκει το Καστρί και όχι στον Γιώργο, που το προσημειώνει με τέτοια ευκολία! Όπως ακριβώς την Ελλάδα που δεν του ανήκει! (πετάχτηκε βέβαια ο Αθανασάκης και είπε: “Μα πρόεδρε, το μισό ανήκει στην Σοφία!!”. Αγόρασε μερίδιο κύριε Αθανασάκη και δεν το μάθαμε;). apo to http://www.olympia.gr/

Μαγνητοσκοπημένο το διάγγελμα Παπανδρέου – Δεν έχει το θάρρος να κοιτάξει στα μάτια τον λαό

Η ώρα ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!
Πάνω από δυο ώρες έχουν περάσει από το προγραμματισμένο διάγγελμα του πρωθυπουργού που είχε οριστεί για τις 2 το μεσημέρι.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες αυτή την ώρα και εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να μεταφέρουμε τις όποιες φήμες ή εκδοχές.
Το γεγονός πάντως, ότι οι τεχνικοί της τηλεόρασης απεργούν σήμερα, μάλλον έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. Πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι θα είναι μαγνητοσκοπημένο κι η καθυστέρηση οφείλεται στα ..γυρίσματα!
Ούτε το θάρρος να σταθεί μπροστά στον λαό δεν έχει πλέον ο Γ. Παπανδρέου! economikos

Κυρίες και κύριοι!!! Η τελευταία και μοναδική παράσταση του τσίρκου ΤΡΟΙΚΑΝΟ. Μην την χάσετε!!!

Σήμερα και από λεπτό σε λεπτό η τελευταία παράσταση του θιάσου...ΤΡΟΪΚΑΝΟ


Μια τελευταία και μοναδική παράσταση σε λίγο από το τσίρκο ΤΡΟΪΚΑΝΟ!!!
Σε δηλώσεις θα προχωρήσει από λεπτό σε λεπτό ο πρωθυπουργός (lol)  μετά την έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο (δις lol) και την κατάθεση στη Βουλή του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου (κλαψ,κλαψ).
 
(Το είδαμε στο http://www.eglimatikotita.gr/ και μας άρεσε πολύ!)

Αντρίκος: “Θέλω όσα πήρε καί ο Τσουκάτος”!!!!!!!!!!!!!

http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/kammenos-54.jpgΤό ποσόν του 1000000€  που κατά το Πασόκ υπεξαίρεσε ο Θ.Τσουκάτος από τά μαύρα ταμεία της Ζίμενς καί κατά τόν Θ.Τσουκάτο το κόμμα τού Γ. Παπανδρέου ζητά ο Αρχηγός τής επιδοτούμενης ΜΚΟ i4 sence Antrikos Papandreou, με αγωγή πού κατέθεσε αμέσως μετά τήν κίνηση της δικαιοσύνης μέσω τού Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος νά μέ καλέσει γιά να καταθέσω τήν Τετάρτη 15 Ιουνίου.
Αντιλαμβάνομαι τόν πανικό γιά τήν αποκάλυψη εκείνων πού εν γνώση τους στέρησαν τό Ελληνικό Δημόσιο από τουλάχιστον 26 δις $ πουλώντας ασφάλιστρα κινδύνου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τήν ίδια ώρα πού μυστικά διαπραγματεύονταν τήν είσοδο της Χώρας στο μηχανισμό του ΔΝΤ.
Αντιλαμβάνομαι τήν προσπάθεια στήριξης τών Μεγάλων κολλητών που καί στό παρελθόν βάπτιζαν το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι Ελληνικό γιά να αρπάζουν παράνομα επιδοτήσεις καταστρέφοντας τήν Ελληνική αγροτική οικογένεια .
Τήν στήριξη τών συνεταίρων της πράσινης ανάπτυξης πού εγκατέλειψαν τίς χώρες τους μετά τήν αποκάλυψη σκανδάλων μέ τήν alkatel όπως του Jose Maria figures.
Τήν στήριξη τών διαχειριστών εταιρειών CDS όπως η Goldman sacks πού τώρα είναι σύμβουλοι επί πληρωμή της Ελληνικής Κυβέρνησης, ενώ πρώην στελέχη της όπως ο Τούρκος demirel συναίτερος τών ανωτέρω .
Καλώ τόν andrikos ,
Να υποβάλλει άμεσα καί μήνυση εντός 7 ημερών άλλως θά του καταθέσω εγώ καλώντας ώς μάρτυρες Όλους τους Ελεύθερους Έλληνες.
Να δεσμευθεί ότι θά έλθει στό δικαστήριο στήν διεξαγωγή της δίκης καί νά μήν τήν κοπανίσει όπως ο Τσουκάτος.
Νά ζητήσουμε καί οι δύο μέ κοινή επιστολή στήν Ελβετία στό Λουξεμβούργο στήν Ιαπωνία στήν Ινδία στήν Κίνα, (σσΟ: ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ) και όπου αλλού ο ίδιος επιθυμεί το άνοιγμα και δέσμευση στούς  πιθανούς τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
Να απαντήσει πόσα πήρε σέ ΜΚΟ που συμετέχει από το Ελληνικό Δημόσιο ,σπόνσορες κτλ.
Ευχαριστώ γιά τήν Ευκαιρία
Δηλώνω ότι παραιτούμαι κάθε Ασυλίας Βουλευτικής .
Πάνος Καμμένος
Εκλεγμένος Βουλευτής Β Αθήνας._
http://www.olympia.gr/

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! Ο Παπανδρέου έχει γενέθλια του Αγίου.. Μνημόνιου!!!

Και όμως είναι περά για περά αλήθεια, ο ΓΑΠ γεννήθηκε την ημέρα που η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τον Άγιο Μνημόνιο … τυχαίο ;
κάθε εξήγηση δεκτή
Συνωμοσία ή απλή μοιραία εξέλιξη , το αναπόφευκτο ;
Την άλλη φορά ρε παιδιά να ψηφίσουμε κάποιον που έχει γενέθλια, της Αγίας Χαράς.
Το λαυράκι το έβγαλε ο φίλος Καφετζής από το http://kafeneio-gr

Απόσπασμα από την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Στόχος της Παγκοσμιοποίησης είναι να κατεδαφιστούν τα εθνικά σύνορα και μαζί οι εθνικές ιδιαιτερότητες των λαών, η ιστορία, η γλώσσα, ο πολιτισμός και φυσικά να θρυμματιστεί ο οικονομικός, αναπτυξιακός, εργασιακός και κοινωνικός ιστός.

Με την εφαρμογή του «Σοκ και Δέος» που είναι η επίσημη τακτική της οικονομικής σχολής του Σικάγου, στοχεύουν να λυγίσουν τους λαούς με τον φόβο της ανεργίας, της ανασφάλειας, της εξαθλίωσης και της φτώχιας, να δημιουργήσουν μέσα στο λαό ένα τόσο ισχυρό σοκ, ώστε να τα χάσει, να ξεχάσει ποιος είναι και να μεταβληθεί σε φυτό είτε σε πειθήνιο κοπάδι προσφέροντας τον εαυτό του εύκολη λεία στις ορέξεις των σαρκοβόρων Μονοπωλίων των Αμερικανών και της Ευρώπης.
Κι αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας. Αφού επί ένα χρόνο μας ζάλισαν με τα συνεχή αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν στην ανεργία, την εξαθλίωση, τα λουκέτα και το φάσμα της πείνας, έβγαλαν ήδη στο σφυρί τα πρώτα «φιλέτα» του εθνικού μας πλούτου. Και τώρα, όπως είδαμε, με το Νέο Μνημόνιο ετοιμάζονται για το Μεγάλο Φαγοπότι.
Τώρα όλος ο εθνικός μας πλούτος βγαίνει στο σφυρί. Η Ελλάδα ολόκληρη πωλείται στους ξένους και όσα χρήματα προκύψουν, θα πάνε κατ’ ευθείαν στο χρηματοκιβώτιο του ΔΝΤ και της Ευρώπης των Τραπεζών. Υπάρχει άρα γε μεγαλύτερο έγκλημα από αυτό; Πώς είναι δυνατόν ένας λαός που θυσιάστηκε για να υπερασπίσει την εδαφική μας ακεραιότητα να διώξει τους ξένους κατακτητές και να σώσει την αξιοπρέπεια, την περηφάνεια και την τιμή του, να επιτρέπει σήμερα και μάλιστα σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση να ξεπουλά ξετσίπωτα ολόκληρη τη χώρα μας στους ξένους;

Η Κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της φαίνεται πως μας θεωρούν πέρα για πέρα ηλίθιους, όταν ισχυρίζονται ότι προσπαθούν να μας σώσουν με τη
...

KΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

apo to exomatiakaivlepo

Είμαστε εδώ σήμερα για να φωνάξουμε :
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ 
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

Μετατρέπουν την Βουλη σε οχυρό, με κιγκλιδώματα και πασσάλους

Σε οχυρό έχει μετατραπεί από χθες, ημέρα έγκρισης από το υπουργικό συμβούλιο  του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, το κοινοβούλιο. Τα γνωστά προστατευτικά κιγκλιδώματα έχουν ενισχυθεί με πασσάλους, ενώ αποκλεισμένη και για τους πεζούς – κάτι το εντελώς παράνομο – παραμένει η Βασιλίσσης Σοφίας, για την οποία όλοι πληρώνουμε φόρους.

Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, μετά την έγκρισή του, κατατέθηκε χθες - 16η ημέρα των κινητοποιήσεων των «Αγανακτισμένων» - στη Βουλή, όπου και μεταφέρεται πλέον η μάχη, με απειλές για περικύκλωση του κοινοβουλίου, προκειμένου αυτό να μην ψηφιστεί.

Μέσα σ’ αυτό το πολεμικό κλίμα, ο πρωθυπουργός στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, μετά από ένα τριήμερο μαραθώνιων συνεδριάσεων σε όλα τα όργανα, μίλησε ξανά για την ανάγκη «εθνικής συνεννόησης».

Μαζί του, ευθυγραμμιζόταν από το Πεκίνο, όπου βρισκόταν για να προωθήσει την υποψηφιότητά της στην ηγεσία του ΔΝΤ, και η Γαλλίδα υπουργός των Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ, που παρότρυνε την Ελλάδα να μιμηθεί το παράδειγμα της Πορτογαλίας, όπου επί του προγράμματος λιτότητας έχουν συμφωνήσει όλα τα κόμματα. (Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως στην Πορτογαλία τα κόμματα συμφώνησαν πριν από την κατάρτιση του προγράμματος και όχι έναν χρόνο μετά, και αφού αυτό είχε αποτύχει).

Χθες πάντως, ο κ. Παπανδρέου επανήλθε στο θέμα της επιδίωξης
...

Η Ελλάδα γκρεμίζεται και η Νταλάρα χτίζει και τρίτη βίλα στην Αντίπαρο.


 απο τον Στέφανο Χίο.
Ο προκλητικός τρόπος που πολιτεύεται, οι σπατάλες που καταγράφηκαν φωτογραφικά πριν από μήνες με την ανακαίνιση του γραφείου της στην οδό Σταδίου, τα 22.000.000 ευρώ που δημοσιοποιήθηκε ότι δόθηκαν υπό μορφή επιδομάτων και «δώρων» στους συνδικαλιστές του υπουργείου της, για να σιωπήσουν στην επέλαση της τρόικας, και η φράση «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες παρά μόνο λαθραία τσιγάρα» έχουν κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή την κυρία Αννα Νταλάρα στην κοινή γνώμη. Οι αποδοκιμασίες, τα γιαούρτια, τα... παπούτσια και η φυγάδευσή της από το Πνευματικό Κέντρο του Ζωγράφου, για να μην τη λιντσάρουν οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες, αποδεικνύουν ότι ένα μεγάλο μέρος του λαού την έχει ταυτίσει με το καθεστώς νεοπλουτισμού....
και νεποτισμού στην κυβέρνηση Παπανδρέου (πρωτοξαδέλφη, άλλωστε, του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση).

Η σύζυγος του διάσημου ερμηνευτή Γιώργου Νταλάρα έχει συνήθως το απορημένο ύφος της Μαρία Αντουανέτα (αφού δεν έχουν ψωμί, γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι οι φτωχοί;), όταν καλείται να αντιμετωπίσει σύνθετα κοινωνικά προβλήματα.

Η κυρία υφυπουργός, με το «γεμάτο» «πόθεν έσχες» της, θα μπορούσε να πολιτεύεται αμισθί (προσφέροντας στην πατρίδα), αφού οι οικονομικές δυνατότητές της της το επιτρέπουν. Και όχι να εισπράττει την παχυλή βουλευτική αποζημίωση και ό,τι άλλο αυτό συνεπάγεται! Εχει δηλώσει 27 ακίνητα, τα τρία εκ των οποίων είναι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες σε κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με το φωτογραφικό ρεπορτάζ, αυτή την εποχή που ο λαός καλείται σε
...

Για spa ο Πεταλωτής χθες το βράδυ?



Φίλος του parapolitika.gr μας ενημέρωσε ότι χθες το βράδυ, την ώρα δηλαδή που ο Γιώργος Παπανδρέου... μαλλιοτραβιόταν με τα μέλη ητου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής έπινε αμέριμνος το κοκτέϊλ του στην πισίνα του ξενοδοχείου Intercontinetal, παρέα με ένα κύριο, ο οποίος του έδινε συμβουλές για το πως θα πρέπει να διατηρηθεί σε φόρμα! Κατά πάσα πιθανότητα ήταν γυμναστής.

Το εντυπωσιακότερο όμως ήταν ότι μετά απο λίγη ώρα εμφανίσθηκε μια όμορφη παρουσία απο το προσωπικό του ξενοδοχείου προκειμένου να ενημερώσει το κυβερνητικό στέλεχος για το εξής: «κ. Πεταλωτή το spa σας είναι έτοιμο». Έτσι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σηκώθηκε απο τη θέση του και προχώρησε προς τις εγκαταστάσεις του spa.


(Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/06/spa.html#ixzz1OqgqOfGc)

Τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου συνοπτικά. Διάλυση της ελληνικής κοινωνίας


Δεν μας εξέπληξαν. Μέχρι την τελευταία στιγμή σκληροί υπηρέτες των αριθμών και της τρόικας. Όμως, καιρός γαρ εγγύς. Το μεσοπρόθεσμο πάει στη Βουλή για να ψηφιστεί. Αν περάσει από τους δήθεν μπαρουτοκαπνισμένους πράσινους βουλευτές δε θα περάσει από την κοινωνία. Αν καταψηφιστεί δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον κ. Παπανδρέου από το να πάει μετανάστης στο εξωτερικό. Και οι δύο επιλογές, πάντως, οδηγούν σε εκλογές, διότι τίποτε άλλο δεν μπορεί να λύσει το αδιέξοδο. Το Μνημόνιο 2 είναι εδώ και περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα αυτά που θα ζήσουν οι Έλληνες τα επόμενα χρόνια. Αν και δεν έχουν εξειδικευτεί τα μέτρα, κάτι που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, είναι πλέον δεδομένο ότι θα πούμε το ψωμί ψωμάκι. Όλοι, ανεξαιρέτως. Αν και διόλου δεν μας νοιάζει τι θα κάνει με τα τζάκια που λυμαίνονται τον εθνικό πλούτο. Αυτό που μας νοιάζει είναι ότι χτυπιέται ακόμη και η γενιά των 600 ευρώ. Τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση εκτιμάται ότι θα φέρουν έσοδα 6,5 δισ. μέσα στους επόμενους 6 μήνες του 2011 και γύρο στα 30 δισ. μέχρι το 2015.
Η κυβέρνηση αποφάσισε να επιβάλει κεφαλικό φόρο 1%-3% για εισοδήματα πάνω από 8.000 ευρώ. Ο κεφαλικός φόρος ονομάζεται έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης αλλά θα ισχύει αναδρομικά για τα εισοδήματα του 2010 (πιθανότατα αυτό το σενάριο) και μέχρι το 2015.
Αυξάνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση από 13% σε 23% από την 1η Σεπτεμβρίου
Αυξήσεις στους φόρους των ακινήτων. Εκτιμάται ότι το
....

Oι νοσταλγοί του Κεμαλισμού δεν κατόρθωσαν να φιμώσουν την πλατεία

-
Βούλιαξε στην κυριολεξία απόψε η Πλατεία Αριστοτέλους σε μια συγκέντρωση με όγκο και παλμό που θύμιζε προεκλογική ομιλία προηγούμενων δεκαετιών!
Ο Μίκης Θεοδωράκης από το βήμα κατήγγειλε και κατηγόρησε για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό και τα μέλη της Κυβέρνησης ότι παρέδωσαν προσχεδιασμένα την Ελλάδα στους διεθνής τοκογλύφους,ξεπουλώντας δημόσια περιουσία,ορυκτό πλούτο,ακόμη και αρχαία μνημεία!
Ο Μίκης στο τέλος αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες μέρες δέχτηκε απειλές ακόμη και κατά της ζωής του, προκειμένου να μην πραγματοποιήσει αυτή την συγκέντρωση.
Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν προδότες-προδότες ,αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα,καθώς και αποδοκιμασίες κατά του Νεοοθωμανού Δημάρχου.
Όποιες αντιρρήσεις ή ενστάσεις μπορεί και να έχει κάποιος με τον λόγο του Μίκυ,κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι η μοναδική προσωπικότητα που αντιστέκεται και καταγγέλλει σήμερα το ξεπούλημα της χώρας, όταν ο υπόλοιπος πνευματικός (υπό)κοσμος σιωπάει.
.visaltis.blogspot.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ !!!

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΥΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.
Α.Α.
filotimia

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Όλοι οι υπουργοί ( όλη η φονική αγέλη δηλαδή) συνυπέγραψαν το μεσοπρόθεσμο. Περιμένατε κάτι διαφορετικό?


Όλους τους υπουργούς τους πήρε ο άνεμος της... τρόικας!

Το υπέγραψαν όλοι. Κόκκινες γραμμές και προϋποθέσεις τις πήρες όλες ο άνεμος της τρόικας. Το υπουργικό συμβούλιο σε 4,5 ώρες ενέκρινε ομόφωνα το μεσοπρόθεσμο, τις περικοπές, τους φόρους, τις αποκρατικοποιήσεις. Και όχι μόνο αυτό.

Άκουσαν από τον Γ. Παπανδρέου να τους ανακοινώνει πως θα τους… αλλάξει.

«Σε καίριες θέσεις θα χρησιμοποιήσω πρόσωπα χωρίς κομματικά κριτήρια με γνώμονα την ικανότητα και τη συμφωνία τους με το πρόγραμμα» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ευ. Βενιζέλος και Α. Διαμαντοπούλου ζήτησαν να επιμείνει στο άνοιγμα στον Α. Σαμαρά, Μ. Χρυσοχοΐδης, Λ. Κατσέλη, Μ. Ξενογιαννακοπούλου και Π. Γερουλάνος εξέφρασαν επιφυλάξεις για την αύξηση του ΦΠΑ στα είδη εστίασης, φοβούμενοι επιπτώσεις στον τουρισμό. Τέλος, ο Γ. Ραγκούσης παρουσίασε το νομοσχέδιο για το δημοψήφισμα.

Tι είπε ο κ. Παπανδρέου στο υπουργικό

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, την ανάγκη να δοθεί προς τα έξω ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και τόνισε ότι θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή
...

Κλείδωσαν τα απίστευτα μέτρα! Χάνουν τουλάχιστον 1 μισθό όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι άμεσα !!.Θέατρο αποδείχτηκε η "διαμαρτυρία" των βο(υ)λευτών εχτές κ προχτές


Δεν έχουν προηγούμενο τα μέτρα που εγκρίθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο! Μας γυρνάνε σε άλλες εποχές όπου η Ελλάδα ήταν υπο πραγματική κατοχή. Θέατρο αποδείχτηκε η "διαμαρτυρία" των βο(υ)λευτών εχτές κ προχτές καθώς και το παιχνιδάκι με το αφορολόγητο αφού παίρνουν πολύ χειρότερα μέτρα!!
Μεταξύ των σκληρότατων μέτρων, η κυβέρνηση ενέκρινε ομόφωνα την έκτακτη εισφορά σε ΟΛΟΥΣ (δημόσιος κ' ιδιωτικός τομέας) όσους έχουν εισοδήματα άνω των 8.000 ευρώ...

και η οποία θα ισχύει για 4 χρόνια!!! Η έκτακτη εισφορά θα ξεκινά από 1% έως 3% και για τα εισοδήματα άνω των 10.000 ευρώ θα ισχύει το ποσοστό 3%. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι κάποιος με εισόδημα άνω των 10.000 ευρώ θα χάνει τουλάχιστον έναν μισθό τον χρόνο. Μάλιστα το πρωτοφανές αυτό μέτρο έχει και αναδρομική ισχύ ακόμη και για το 2010!! http://www.eglimatikotita.gr/
 
(agiovasilema: Εμείς το λέγαμε από χθες ότι ήταν θέατρο όλο αυτό και μάλιστα κακοπαιγμένο...)

Σοκ από Παπανδρέου: Είπα στους τροϊκανούς ότι είμαστε ανίκανοι.



Μετά από διεφθαρμένους μας είπε και ανίκανους ο πρωθυπουργός της χώρας. Θυμάστε πιστεύουμε όλοι τότε που ο κ. Παπανδρέου είχε πει σε ξένο τηλεοπτικό δίδκτυο, ότι υπάρχει μια συστημική διαφθορά στην Ελλάδα από επάνω μέχρι κάτω; Ε, τώρα είπε ότι υπάρχει και ανικανότητα.
Μεταφέρουμε αυτούσιο μέρος του διαλόγου στο.....
Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ Παπανδρέου και Παναγιωτακόπουλου, από την εφημερίδα Real.gr,  όταν ο κ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε ότι η επιτροπή από την τρόικα «αγγίζει τα όρια της εθνικής μας κυριαρχίας». «Είναι ένα είδος εθνικής υποτέλειας» όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ ζήτησα τεχνογνωσία. Από την αρχή άλλωστε όταν οι τροϊκανοί ζητούσαν διάφορα πράγματα εγώ τους έλεγα ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε. Μετά άρχισαν να το καταλαβαίνουν και αυτοί ότι είμαστε ανίκανοι.
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική αντίληψη για τον ελληνικό λαό, δεν είναι ανίκανος ή άχρηστος. 
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: (Σε έξαλλη κατάσταση) Είμαι πρωθυπουργός και να σέβεσαι αυτά που λέω. Να ανακαλέσεις. 
Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Έχω διαφορετική άποψη για τον ελληνικό λαό. Και η τεχνογνωσία κατ’ ουσίαν σημαίνει πολιτική υποταγή».

Απορία: Αφού αισθάνεστε ανίκανος  κ. Παπανδρέου, γιατί δεν παραιτείστε, να μας απαλλάξετε από την ανικανότητά σας;
Υπάρχουν χιλιάδες ικανοί σ’ αυτόν τον τόπο για να τον πάνε μπροστά.
Δυστυχώς όμως δεν λέγονται Παπανδρέου….


Μπήκαν σε διαμέρισμα του κέντρου και χτύπησαν ζευγάρι που κοιμόταν με σφυρί. Σοβαρή η κατάσταση του συζύγου, ο οποίος δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα στο κεφάλι.

  • - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το ζευγάρι σε κατάσταση σοκ η γυναίκα και με βαθιά τραύματα από σφυρί ο άντρας.
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό δείγμα της εκγληματικότητας που επικρατεί πια στην ταλαίπωρη πατρίδα μας και βεβαίως στην καρδιά της Αθήνας. Ώρα 10:10 στη γωνία Πιπίνου και 3ης Σεπτεμβρίου.

Το αίμα των κατοίκων και των περαστικών πάγωσε από τις κραυγές μιας γυναίκας. Ματωμένη είχε βγει στο δρόμο και φώναζε βοήθεια.

“Ακούσαμε τις φωνές της κυρίας Μαρίας” λένε οι γείτονες του ζευγαριού, “αμέσως μετά την είδαμε στο δρόμο, φώναζε, ήταν μέσα στα αίματα” .

Πού είναι ο Παπουτσής να μοιράσει μερικές υποσχέσεις πάλι?   Εμείς το γράφουμε και το ξαναγράφουμε: Αν δεν υπάρξει θύμα από οικογένεια Υπουργού ή Βουλευτή, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όσο αυτοί είναι προστατευμένοι με αστυνομικούς τους οποίους πληρώνουμε εμείς, μας έχουνε γραμμένους στα φρύδια τους!

Θεατρινισμοί Παπανδρέου:«Αν θέλετε, δίνω και το σπίτι στο Καστρί» (Το οποίο είναι της αδελφής του εν τω μεταξύ, όπως δίνει και τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία που είναι δικά μας)


Δραματικές στιγμές έζησε ο Γιώργος Παπανδρέου στη χθεσινή μαραθώνια συνάντηση του Πολιτικού Συμβουλίου, που ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε στη συνεδρίαση, είναι το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έφυγε τελευταίος από την Ιπποκράτους, στις 3:30, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους που ανέμεναν την ολοκλήρωση της κρίσιμης σύσκεψης.

Η συζήτηση κατά διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου ήταν έντονη και η κριτική που ασκήθηκε τόσο για τον κ. Παπακωνσταντίνου, όσο και για τους άλλους υπουργούς ήταν σκληρή.
Παρά την ήπια έναρξη με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, η συζήτηση «άναψε» όταν το λόγο πήρε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος άσκησε με το γνωστό του ύφος δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.

Εξαντλώντας την υπομονή του, ο πρωθυπουργός δεν κατάφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποφύγει την έκρηξη: «Ως εδώ Γιώργο!», είπε, «τέρμα τα περί κατοχής, τέρμα τα περί Πινοσέτ!»
Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «δεν θα επιτρέψω να μπει ως εχέγγυο δημόσια περιουσία. Εγώ, το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω το βάζω υποθήκη. Αν θέλετε να δώσω το σπίτι στο Καστρί, το δίνω!».
Η ατμόσφαιρα πάγωσε στο Πολιτικό Συμβούλιο, ενώ το κλίμα αποκατέστησε με παρέμβασή του ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Μεγάρου Μαξίμου κ. Νίκος Αθανασάκης: «το σπίτι της Σοφίας δεν είναι δικό σου Πρόεδρε…!».
Κατά τα άλλα η Τόνια Αντωνίου πρότεινε, εμμέσως πλην σαφώς, πρόωρες εκλογές,  κάνοντας λόγο για ψήφιση του μεσοπρόθεσμου σχεδίου από 180 βουλευτές προκειμένου να υπάρξει πολιτική νομιμοποίηση.
Διαφορετικά, φέρεται να τόνισε η κ. Αντωνίου, πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές.
Ο βουλευτής Καρδίτσας Νίκος Σαλαγιάννης, επίσης, φέρεται να μίλησε για νέο κυβερνητικό σχήμα από το ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας ότι δεν εννοεί κάτι σχετικό με κυβέρνηση συνεργασίας. Πρότεινε, μάλιστα και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος προκειμένου να συζητηθούν και εκεί, όσα συζητούνται το τελευταίο τετραήμερο στην κυβέρνηση.
Η πρόταση αυτή, την οποία υποστήριξε και ο Πάρις Κουκουλόπουλος, απέσπασε τη σύμφωνη γνώμη του Ανδρέα Παπανδρέου. newsbomb.gr

Το ΠΑΣΟΚ δήθεν βράζει, αλλά.... ''κλείδωσαν'' χθες αργά τα νέα χαράτσια, που θα μας αποτελειώσουν. Ποιά είναι:

  Μόνιμη ή... έκτακτη εισφορά για εισόδημα πάνω από 12.000
- Ποιοι θα χρειαστούν τριπλάσιες αποδείξεις για το αφορολόγητο
- Στις 200.000 το αφορολόγητο ακίνητης περιουσίας
   Αυξάνεται το φυσικό αέριο

Από δω και πέρα μάλλον θα πρέπει να μιλάμε με... τούρκικους όρους. Βάζουν «κεφαλικό φόρο», «κατεβάζουν» στο μισό το αφορολόγητο για κατοχή ακίνητης περιουσίας, αλλά το ξανασκέπτονται για την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης κίνησης.

Αργά χθες τη νύχτα τα περισσότερα από τα μέτρα που σχεδιάζεται να εφαρμοστούν άμεσα «κλείδωσαν»: Στόχος είναι να εξοικονομεί το Κράτος σχεδόν 1 δις. ευρώ τον μήνα, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 200.000 ευρώ αντικειμενικής αξίας (από 400.000), θα διαμορφωθεί το ύψος του αφορολογήτου ορίου πάνω από το οποίο θα επιβάλλεται Φόρος Ακίνητης Περιουσίας. Το νέο «χαράτσι» στα ακίνητα θα κληθούν να το πληρώσουν περισσότεροι από 600.000 ιδιοκτήτες ακινήτων.

Έκτακτη εισφορά 3% στα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ θα επιβληθεί, αντί της μείωσης των αφορολογήτων ορίων:

Αν και δεν αποκλείεται το όριο για επιβολή του κεφαλικού φόρου να χαμηλώσει ακόμα περισσότερο (στις 6.000),μένει ανέγγιχτο τελικά το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ για τον άγαμο.

Θα απαιτούνται όμως στο εξής τριπλάσιες αποδείξεις για την κατοχύρωσή του, δηλαδή 30% αντί 10% στα εισοδήματα 6.000-12.000 ευρώ το χρόνο.

Το υπουργείο Οικονομικών «παίρνει πίσω» την εξίσωση των φόρων στο πετρέλαιο, κάτι που εάν υιοθετείτο θα έβαζε «φωτιά» από τον Οκτώβριο στις κόστος του πετρελαίου θέρμανσης, διπλασιάζοντας την τιμή του.

Εγκαταλείπεται πιθανότατα –ίσως μετατίθεται για αργότερα- η επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα αναψυκτικά, αντίθετα από το φυσικό αέριο όπου θα επιβληθεί κανονικά ο ειδικός φόρος..

Η κυβέρνηση θα ανακοινώσει για τους επαγγελματίες νέα και σκληρά τεκμήρια!

Σε κάθε περίπτωση και παρά τις απανωτές ανατροπές, θεωρείται πως έχουν «κλειδώσει» οριστικά και θα ανακοινωθούν άμεσα και επισήμως, οι περικοπές στους μισθούς του δημοσίου, η εισφορά «υπέρ ανεργίας» 3% σε δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα, η εισφορά τύπου ΛΑΦΚΑ σε συνταξιούχους κάτω των 65 ευρώ, η υπηρεσιακή «εφεδρεία» στο δημόσιο με περικοπή μισθού 30%-70% για όσους δεν μπορούν να απορροφηθούν σε άλλες υπηρεσίες, έκτακτες εισφορές σε ΙΧ και πισίνες, αυξήσεις τελών κυκλοφορίας κοκ.

Μάλιστα, το νέο μισθολόγιο του δημόσιου τομέα θα εξισώσει τις αμοιβές του ιδιωτικού τομέα ενώ τα από τα 50 επιδόματα θα διατηρηθούν 2-3. Επίσης οι προσλήψεις στο δημόσιο θα γίνονται με την αναλογία 1 για κάθε 10 αποχωρούντες.

Παράλληλα, καταργούνται ή συγχωνεύονται δεκάδες δημόσιοι φορείς και περικόπτονται δραστικά επιχορηγήσεις.

Σε φορείς που δεν υπάγονται στη γενική κυβέρνηση αλλά λαμβάνουν δημόσια επιχορήγηση σε τακτική βάση (π.χ. αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, μουσεία, συλλογές κλπ.) περικόπτεται η επιδότηση συνολι ά κατά 300 εκ. ευρώ, εντός του 2011.

Για να χρυσώσει το χάπι το υπουργείο οικονομικών θα προαναγγέλλει από τον Σεπτέμβριο μείωση των φορολογικών συντελεστών, κυρίως για επιχειρήσεις.

Προβλέπονται συγχωνεύσεις σχολείων αστυνομικών τμημάτων, στρατοπέδων κλπ. Από τις παρεμβάσεις αυτές αναμένεται η εξοικονόμηση περίπου 225 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2011-2015.

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι δεν αναμένεται τελικά να ανακοινωθεί το σύνολο των μέτρων που θα ληφθούν ως το 2015, αλλά ένα μέρος μόνο από τα πρώτα μέτρα που θα εφαρμοστούν άμεσα το 2011. Νεότερες ανακοινώσεις θα γίνονται τμηματικά, ενδεχομένως μέσα στο καλοκαίρι και, στη συνέχεια, τον Σεπτέβριο και τον Δεκέμβριο φέτος.

Την λυπητερή των σκληρών μέτρων λιτότητος που θα περιλάβει στο Μνημόνιο ετοιμάζει η κυβέρνηση  συζητούν σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο, που συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό

Παιχνίδια με το βακτήριο E-coli;


Οι γερμανικές αρχές βιάστηκαν να αποδώσουν κατηγορίες για το νέο στέλεχος του βακτηρίου E-coli στα αγγουράκια Ισπανίας, ύστερα στα μαρούλια, στις τομάτες και πάει λέγοντας προξενώντας με αυτό τον τρόπο ανεπανόρθωτη ζημιά στις καλλιέργειες των μεσογειακών χωρών, χωρίς να εξαιρείται και η Ελλάδα.

Ήδη καλλιεργητές από την Κρήτη μιλάνε για ολοκληρωτική καταστροφή σε μία περίοδο που η άμεση διάθεση των προϊόντων τους είναι ζωτικής σημασίας. 

Την ίδια στιγμή ένα καναδικό εμβόλιο υπόσχεται ελπίδα αντιμετώπισης του νέου στελέχους του E-coli.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καναδέζικη Bionishe Life Sciences Inc. έχει ήδη πατεντάρει το πρώτο παγκοσμίως εμβόλιο για το E-coli. Το εμβόλιο λειτουργεί έτσι ώστε να προκαλεί στην εμβολιαζόμενη αγελάδα την παραγωγή αντισωμάτων τα οποία μπλοκάρουν την έκκριση πρωτεϊνών από το επικίνδυνο στέλεχος του βακτηρίου καθώς αυτό προσπαθεί να εγκατασταθεί στα εντερικά της τοιχώματα. Το μπλοκάρισμα αυτό εμποδίζει την προσκόλληση και επομένως το οδηγεί στον θάνατο. Η θεωρία πίσω από τη μείωση των επιπέδων E-coli στις αγελάδες είναι ότι αυτή η μείωση θα μειώσει τη ποσότητα που απορρίπτει το ζώο στο περιβάλλον μέσω των περιττωμάτων του και θα καταστήσει λιγότερο πιθανό το πέρασμά του στην διατροφική αλυσίδα.

Τα βοοειδή μεταφέρουν στα εντερά τους ένα κοκτέιλ από
...

Πέμπτη 9 Ιουνίου, απεργίες και στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ

Δύσκολη μέρα η σημερινή από πλευράς μετακίνησης των πολιτών.

Συγκεκριμένα, τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν σήμερα Πέμπτη, καθώς οι εργαζόμενοι στα δύο αυτά μέσα σταθερής τροχιάς, έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.Οι εργαζόμενοι στα  υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν με ολιγόωρες στάσεις εργασίας στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για σήμερα, 9 του μηνός, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας, για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών, τα λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το μετρό θα εκτελεί δρομολόγια μετά τις 8 το πρωί, ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Tα τελευταία δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα πραγματοποιηθούν έως και 25 λεπτά, πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης στάσης εργασίας.
Συγκεκριμένα, από Πειραιά προς Κηφισιά το τελευταίο δρομολόγιο θα αναχωρήσει στις 20:35 και από Πειραιά για Ομόνοια στις 20:45. Από Κηφισιά για Πειραιά και για Ομόνοια θα αναχωρήσει στις 20:35. Τέλος, από Ομόνοια για Πειραιά θα αναχωρήσει στις 21:09 και από Ομόνοια για Κηφισιά στις 20:59.

Σημειώνεται, ότι την ίδια μέρα οι συρμοί του Μετρό θα πηγαίνουν μέχρι τη στάση "Δουκίσσης Πλακεντίας", καθώς από το σταθμό αυτό μέχρι το αεροδρόμιο το δίκτυο ελέγχεται από τον ΟΣΕ.

Τέλος, 24ωρη απεργία για την ίδια ημέρα έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία

Κήρυξη Αέναου Πολέμου! Είμαστε Όλοι “Εν Δυνάμει” Εχθροί των ΗΠΑ!


Το Αμερικανικό κογκρέσο ετοιμάζεται να ψηφίσει μια νομοθεσία που εξουσιοδοτεί την επίσημη έναρξη του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου εναντίον ενός αόρατου εχθρού που μπορεί να έχει έδρα σε οποιαδήποτε χώρα επιλέξει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η νομοθεσία εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αναλαμβάνει μονομερή στρατιωτική δράση εναντίον όλων των εθνών, οργανισμών, και πρόσωπα είτε στην ενδοχώρα είτε στο εξωτερικό. Τα οποία υποτίθεται ότι έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε εχθροπραξίες, η που έχουν δώσει την υποστήριξη τους σε εχθροπραξίες εναντίον των ΗΠΑ η των συμμάχων τους.
Η νομοθεσία αφαιρεί την απαίτηση για έγκριση από το κογκρέσο σε περίπτωση χρήσεως στρατιωτικών δυνάμεων και αντίθετα δίνει στον Πρόεδρο δικτατορική ισχύ να εμπλέκεται σε οποιαδήποτε στρατιωτική δράση για ακαθόριστο χρονικό διάστημα. Ακόμη εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο να εγκρίνει επιθέσεις εναντίον Αμερικανών πολιτών χωρίς
...

44.000 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν μέσα τους τελευταίους 2 μήνες για ποινικά αδικήματα!!!!


Ναι καλά διαβάζετε...
 
 24.000 αλλοδαποί συνελήφθησαν τον Απρίλη και 20.000 Μάιο για ποινικές πράξεις!!!! Καταλαβαίνετε δηλαδή σε τι επίπεδα βρίσκεται η ξενόφερτη εγκληματικότητα...Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό....44.000 συνελήφθησαν αλλά οι φυλακές μας έχουν χωρητικότητα 7500 κρατουμένων περίπου... συν το ότι απελάσεις δεν γίνονται, συν και ο γελοίος νόμος του Καστανίδη που θέλει προηγούμενη αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για να φυλακιστεί κάποιος, καταλάβατε πως και οι 44.000 βρίσκονται και πάλι ελεύθεροι ανάμεσα μας.....
 
 
Η λύση είναι μόνο μια κύριοι άχρηστοι και ανθέλληνες που κυβερνάτε: Κατεβάζετε τον στρατό, τους πιάνετε, τους φορτώνετε σε 2 πλοία και τους πάτε από εκεί που ήρθαν. Μας σκοτώνουνε, το καταλαβαίνετε? Αν δεν το κάνετε εσείς, σύντομα όλοι θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας. Είναι θέμα επιβίωσης πλέον!

 

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου.Το τελευταίο κόλπο της συμμορίας των Τσαντ πριν εγκαταλείψουν τη χώρα.


2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της Οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝΤ. Το τελευταίο κόλπο της συμμορίας των Τσαντ πριν εγκαταλείψουν την χώρα.

“ Χρήματα υπάρχουν”… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια. Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι “ έβλεπε” αυτά, τα οποία δεν “ έβλεπε” κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν; Δεν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Τόσο παθιασμένος ήταν, ώστε να ρισκάρει να καταλάβει την “ καρέκλα” της εξουσίας ψευδόμενος και με τον άμεσο κίνδυνο να “ καεί” πάνω σ’ αυτήν;

Εκ των υστέρων πλέον τα πράγματα άρχισαν να φαίνονται διαφορετικά. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τραγική κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Άρα, εκ των δεδομένων γνώριζε τι συμβαίνει. Γνώριζε ότι ως κράτος και ως οικονομία πλησιάζουμε σε κάποια επικίνδυνα όρια. Όρια, τα οποία —εκτός των άλλων— έχουν σχέση και με τη δανειοληπτική μας ικανότητα. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε ότι την ημέρα της μεγάλης “ νίκης” του Giorgo κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο αυτήν μας την ικανότητα, παίζοντας με τα κρατικά ομόλογα στο short selling. Το Τ3 για “ μυστηριώδεις” λόγους έγινε Τ10 και μέσα σε λίγες ημέρες τα ελληνικά ομόλογα έπιασαν “ πάτο”, με αποτέλεσμα η δανειοληπτική μας ικανότητα να βυθιστεί στα τάρταρα.
Ταυτόχρονα, ο ίδιος άνθρωπος, που “ ορκιζόταν” ότι υπήρχαν τα χρήματα, έκανε κάτι, το οποίο δεν δικαιολογείται από τη ρητορική του. Κάτι, το οποίο δεν τόλμησε και δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Ούτε καν η κυβέρνηση Τσολάκογλου, η οποία παρέδωσε τη χώρα στους Ναζί κατακτητές. Για λόγους “ μυστηριώδεις” ο Γιωργάκης έκανε μια γρήγορη απογραφή και αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Γιατί να γίνει τέτοια καταμέτρηση και μάλιστα από αυτόν, στον χρόνο που ακόμα “ νόμιζε” ότι τα χρήματα υπήρχαν; Πότε αποφασίστηκε αυτή η καταμέτρηση και πότε φτάσαμε στην αδυναμία δανεισμού; Εδώ δεν επιχείρησαν την καταμέτρηση αυτοί, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι “ χρήματα δεν υπάρχουν” —και θα δικαιολογούνταν να ψάχνουν τις “ τσέπες” του λαού και του κράτους— και το έκανε αυτός, ο οποίος δεν είχε δικαιολογία; Άρα; Άρα όλα ήταν μια παράσταση. Μας “ δούλευε” εξ αρχής ο Γιωργάκης. Ο Γιωργάκης είχε πράγματι “ σχέδιο”. Απλά αυτό το “ σχέδιο” δεν ήταν υπέρ των Ελλήνων, αλλά υπέρ της οικογένειάς του και των διεθνών τοκογλύφων.

Στόχος του ήταν να πάρει την εξουσία με κάθε μέσο και κάθε τρόπο. Δεν τον ενδιέφερε εάν θα εκτιθόταν λίγες μέρες μετά την “ κλοπή” της εξουσίας. Δεν τον ενδιέφερε εάν δεν θα εκτελούσε καθόλου τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Τι τον ενδιέφερε; Να πάρει την εξουσία. Γιατί; Για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του. Τους “ λατρεμένους” παγκόσμιους κυβερνήτες. Τα συμφέροντά τους μπορούσε να τα εξυπηρετήσει μόνον με την εξουσία, η οποία θα του επέτρεπε να δεσμεύσει το ελληνικό κράτος σε επωφελείς γι’ αυτούς και καταστροφικές για το ίδιο συμφωνίες. Με το αζημίωτο για τον ίδιο και βέβαια για την οικογένειά του.

Βλέπουμε ότι υπό αυτό το πρίσμα δικαιολογείται η βιασύνη που τον διέκρινε για εκλογές σε μια πραγματικά δύσκολη και άρα “ ανεπιθύμητη” περίοδο για τους όποιους επίδοξους κυβερνήτες της χώρας. Υπό αυτό το πρίσμα παίρνει άλλη διάσταση η βίαιη σύγκρουση του αδερφού του Νίκου με τον Βενιζέλο. Με κλωτσιές και με μπουνιές ήταν έτοιμος ο Νικολάκης να υπερασπιστεί το “ δικαίωμά” της οικογένειάς του στην εξουσία και άρα το δικαίωμα του ιδίου στον πλουτισμό. Θα άφηναν τον χοντρό να τους χαλάσει τη “ δουλειά”;

Ο Νίκος άρχισε να γερνά και δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα πρέπει να ζήσει φτωχά και με μόνο κεφάλαιο τα δύο βιβλιαράκια που έγραψε για τον πατέρα του και τα αγόρασαν οι φίλοι του. Ο Νίκος μεγάλωσε με την ιδέα ότι η Ελλάδα ήταν κάτι σαν “ κτήμα” της οικογένειάς του και για τα κτήματα φτάνει η ώρα που πουλιούνται, για να σωθούν οι ιδιοκτήτες. Δεν είχαν άλλα περιθώρια ως οικογένεια.

Δεν διέθετε αυτή η οικογένεια το ανθρώπινο δυναμικό να συνεχίσει τη δυναστεία. Ο τελευταίος, που μπορούσε να τη συνεχίσει, ήταν ο αδερφός του Giorgo. Όμως, ο κόσμος γελούσε με τον αδερφό του. Τον αδερφό, που, όταν δεν έπεφτε από το ποδήλατο, χανόταν με το κανό. Τον αδερφό, που σκούπιζε συνεδριακά κέντρα ή κερνούσε κουραμπιέδες, γιατί αυτός ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσε να “ πουλήσει” τον εαυτό του. Το “ καλό” παιδί. Το κουτό …αλλά “ καλό” παιδί του Ανδρέα.

Η κατάσταση έφτασε στα όρια, όταν αυτό το “ καλό” —αλλά εξόχως κουτό— παιδί εξάντλησε τις επιλογές του. Τις δεδομένες επιλογές του με βάση τα “ δικαιώματά” του. Όταν εξάντλησε τις ευκαιρίες του ως “ κληρονόμος” του πατέρα του. Τότε πραγματικά η οικογένειά του θα πρέπει να τρομοκρατήθηκε. Ως οικογένεια θα τελείωναν πιο γρήγορα απ’ όσο χρόνο χρειάζεται να καεί μια χαρτοπετσέτα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τι έγινε μετά την
....

Πάγκαλος: O υπουργός που αρέσκεται να συκοφαντεί με θράσος και ψεύδη το λαό της χώρας του!!!


Δείτε έναν υπουργό (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης) να συκοφαντεί διεθνώς -πριν μια βδομάδα - με θράσος και ψεύδη, το λαό της χώρας του!
 
Την Τρίτη 24 Μαϊου2011 διεξήχθη στο πανεπιστήμιο της Γενεύης συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα τα 30 χρόνια της Ελλάδος στην ΕΕ.
Στη εκδήλωση αυτή συμμετείχαν: ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο....

καθηγ. Λουκάς Τσούκαλης (πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ), ο καθ. Dusan Sidjanski (ειδικός σύμβουλος του José Baroso).

Το παρόν απόσπασμα είναι από την δευτερολογία του Θ. Πάγκαλου μετά από την υποβολή κάποιων ερωτήσεων από το κοινό. http://kanena2010.blogspot.com/2011/06/blog-post_8756.html
 
(agiovasilema: Και επειδή κουράστηκε ο ευαίσθητος και λεπτός αυτός άνθρωπος μετά από τόσο αγώνα συκοφάντησης του λαού, πήρε τη γυναικούλα του και πήγαν (με τα λεφτά μας εννοείται) ένα χλιδάτο τριήμερο στην Βενετία. Υποθέτουμε ότι το έκανε για να γεμίσει μπαταρίες, ώστε να μπορεί μας βρίζει καλύτερα.)

''American bar μας κάνανε'', διαπιστώνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας...

Ακούγοντας την κ. Λούκα Κατσέλη να δηλώνει «το 2009 δεν φανταζόταν κανείς ότι θα ξεσπούσε αυτή η φοβερή οικονομική κρίση», μου ήρθε στο νου το παρακάτω περιστατικό- το οποίο είναι 100% πραγματικό.
Χριστούγεννα 2009, μόλις δύο μήνες αφού είχε αναλάβει το ΠΑΣΟΚ την διακυβέρνηση της χώρας, συναντήθηκα με έναν συνάδελφο δημοσιογράφο ο οποίος σήμερα κατέχει διευθυντική θέση σε τηλεοπτικό σταθμό. Είχαν αρχίσει ήδη οι πιέσεις από το ΔΝΤ, αλλά κανένας δεν έκανε λόγο για καταστάσεις σαν αυτές που βιώνουμε σήμερα.
«Η κατάσταση είναι τραγική», μου είπε. «Μας πιέζουν για μειώσεις μισθών και συντάξεων αλλά κυρίως για χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο. Θα συγχωνεύσουν σχολεία, θα κλείσουν νοσοκομεία... οι δρόμοι θα γεμίσουν άνεργους. Θα καταργήσουν κάθε κεκτημένο δικαίωμα και αφού θα
...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τα 360 δις Ευρώ του χρέους, τα 211 προέρχονται από δανεισμό για την πληρωμή τόκων!!


…και τα υπόλοιπα βεβαίως, από το Γερμανικό πλιάτσικο.

“Συνέβη εις την Ελληνικήν φυλήν ό,τι συμβαίνει την νύχτα εις τον κόσμο, που
η ώρα η πλέον σκοτεινή, η πλέον θαμπή της νυκτός είναι η ώρα που σιμώνει το
φως της ημέρας”
-Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στα “Απομνημονεύματά” του
Που κολλάει ο Κολοκοτρώνης με αυτή την αποκάλυψη; Θα το δείτε σύντομα εφ’ όσον η κυβέρνηση των επίορκων αποχωρήσει…
Δείτε τα αποδεικτικά στοιχεία, που βέβαια δεν θα τα παρουσιάσει κανένα ΜΜ”Ε” τρόφιμος των τοκογλύφων:
GENERAL GOVERNMENT
(mil. euro)
GDP (nominal)Interest
Payments (EDP)
%GDP
19752.306180,8
19762.868270,9
19773.359290,9
19784.099431,0
19795.086651,3
19806.106861,4
19817.3101482,0
19829.1941461,6
198310.9702462,2
198413.6433992,9
198516.6465953,6
198619.8918194,1
198722.4081.1565,2
198827.2661.8686,9
198932.4062.1936,8
199039.1113.6609,4
199148.3024.0458,4
199255.8395.86910,5
199362.8737.14511,4
199471.3028.96712,6
199579.92710.15012,7
199687.85110.53912,0
199797.23510.31410,6
1998105.7739.8239,3
1999112.6869.4438,4
2000136.2819.9967,3
2001146.4289.4976,5
2002156.6158.6335,5
2003172.4318.4724,9
2004185.2669.1765,0
2005194.8198.6684,4
2006211.3009.1884,3
2007227.07410.0024,4