Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Δημόσια γη..Πωλείται κανονικά με τον “εφαρμοστικό” νόμο.Αυτό θέλουν να πετύχουν την Τρίτη!

ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Μας έλεγε ο πρωθυπουργός πριν λίγους μήνες:
“Κανείς μας μην συγχέει τον όρο αξιοποίηση με τον όρο πώληση , η Ελλάδα δεν πουλάει την γη της..
Η δημόσια γη δεν πωλείται ούτε μεταβιβάζεται ούτε ανταλλάσσεται…”
Χθες κυκλοφόρησε ο εφαρμοστικός, για το μεσοπρόθεσμο, νόμος που μεταξύ τψτο θέμα των άλλων καλύπτει και θέματα δημόσιας περιουσίας..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Ο εφαρμοστικός νόμος όπως θα διαπιστώσατε μιλάει για πώληση και μεταβίβαση κινητής και ακίνητης δημόσιας περιουσίας !!

Πιστεύουν ότι μπορούν ακόμα να κοροϊδεύουν τον κόσμο;


Αναλύσαμε προηγουμένως ορισμένες πλευρές των “μέτρων Βενιζέλου”.
Όσον αφορά  τώρα στην ουσία των μέτρων:
Πρώτον, διαψεύστηκε  πανηγυρικά η κυβερνητική προπαγάνδα ότι τα μέτρα μας τα επιβάλλει η τρόικα.  Η αλήθεια είναι ότι η τρόϊκα θέτει στόχους και η κυβέρνηση αποφασίζει τον τρόπο επίτευξής τους. Ειδικά μάλιστα για τη περαιτέρω αύξηση των φόρων, είναι από καιρό και δημόσια διατυπωμένη η άποψη του κ. Τόμπσεν, ότι δεν χρειάζονται πρόσθετοι φόροι.
Δεύτερον, τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου,  κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με τα προηγούμενα. Άρα θα έχουν και τα ίδια αποτελέσματα.
Τρίτον, θα προκαλέσουν περαιτέρω μείωση του διαθεσίμου εισοδήματος, άρα
...

SPIEGEL: Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες προς τους Έλληνες που δεν ζήτησαν πολεμικές αποζημιώσεις


Γερμανία, ο μεγαλύτερος αμαρτωλός χρεών του 20ου αιώνα
Deutscland ist der größte Schuldensünder des 20. Jahrhunderts»)

Συνέντευξη του Albrecht Ritsch , Wirtschaftshistoriker ( καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας) στο Spiegel.
Spiegel: Κυριε Ritschl η Γερμανία συζητάει αυτό τον καιρό για περαιτέρω οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα σαν υπεράνω όλων ηθικολόγος. Η κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία σύμφωνα με τη ρήση : ¨λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε αυτό που σας λέμε¨. Είναι δίκαιη αυτή η συμπεριφορά
Ritschl: Οχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη.
Spiegel Μάλλον δεν το βλέπουν έτσι οι περισσότεροι Γερμανοί.
Ritschl Μπορεί, αλλά η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και τη θέση της ως Διδασκάλου της Ευρώπης την χρωστάει στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον 1ο αλλά και τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμα τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό δεν το θυμάται όμως κανείς.
Spiegel Τι ακριβώς συνέβη τότε; …..
Ritschl Η δημοκρατία της Βαϊμάρης κατόρθωσε να επιζήσει από το 1924 μέχρι 1929 αποκλειστικά με δανεικά, τα δε χρήματα για τις αποζημιώσεις του 1. Παγκοσμιου πολέμου δανείστηκε από τις ΗΠΑ. Αυτη η ¨δανειακή Πυραμίδα¨ κατέρρευσε με την κρίση του 1931. Τα χρήματα των δανείων των ΗΠΑ είχαν εξαφανιστεί, η ζημιά για τις ΗΠΑ τεράστια, οι συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία καταστροφικές.
Spiegel Το ίδιο και μετά τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο;
Ritschl Η Αμερική τότε φρόντισε να μην θέσει κανείς από τους συμμάχους αξιώσεις για αποζημίωση. Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, ματαιώθηκαν όλες οι αξιώσεις μέχρι μια μελλοντική επανένωση των Γερμανιών (ανατολικής και δυτικής). Αυτό ήταν πολύ ζωτικό για την Γερμανία, ήταν στην ουσία η οικονομική βάση του γερμανικού
...

Ιδιοκτήτες ΙΧ: τα συνήθη θύματα


Έκανες το λάθος να αγοράσεις αυτοκίνητο πάνω από 1.900 κυβικά; Την πάτησες. Ο Βενιζέλος καραδοκεί. Καθιερώνει έκτακτη εισφορά για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.
Θα πληρώσουν 5% επί της αντικειμενικής δαπάνης. Δηλαδή, ο κάτοχος αυτοκινήτου 2.000 κυβικών θα πληρώσει 440 ευρώ έκτακτη εισφορά.
Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχάσει την αύξηση 10% στα τέλη κυκλοφορίας του 2012, οπότε καλύτερα να το πάει για απόσυρση παρά να το κρατάει.
Τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι τόσο τσουχτερά που και τζάμπα να το δίνουν το αυτοκίνητο οι αντιπροσωπείες, κανείς δεν θα το αγοράζει.
Για τα επιβατικά αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί μέχρι την 31-10-2010 καθώς και για δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες ανεξαρτήτως της ημερομηνίας πρώτης
...

Την Τρίτη στις 10 το βράδυ η Θεσσαλονίκη μετακομίζει στην Αθήνα

Την Τρίτη στις 10 το βράδυ η Θεσσαλονίκη μετακομίζει στην Αθήνα


Αναχώρηση με λεωφορεία από Λευκό Πύργο (Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ..

ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ 29/6

Καλούμε τους αγανακτησμένους απ' όλες τις πόλεις τις Β.Ελλάδας να γίνουν ρυάκια που θα ενωθούμε σε ένα μεγάλο ποτάμι που θα ξεκινά από την Θεσσαλονίκη και θα καταλήγει στο Σύνταγμα.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Αναχώρηση με λεωφορεία από Λευκό Πύργο (Θεσ/νίκη): Τρίτη 28/6, 22:00

Επιστροφή(με την νίκη!) Τετάρτη βράδυ προς Πέμπτη

(Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Λευκού Πύργου).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΘΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ

facebook event:

28/29 -6 ... ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ... ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.facebook.com/event.php?eid=118797878208059

Από την τσέπη τους θα πληρώνουν τις ταινίες μέτρησης σακχάρου τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη;


Προβληματισμό προκαλεί η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων να περικόψει κατά 90% την αποδοτέα δαπάνη σε ασφαλισμένους με σακχαρώδη διαβήτη για την αγορά ταινιών μέτρησης σακχάρου. Κινητοποιήσεις και προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα απαντήσει η Ομοσπονδία των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη αν δεν βρεθεί λύση.
Το θέμα ήρθε στο φως μετά την καταγγελία ινσουλινοεξαρτώμενου ασφαλισμένου στο ταμείο Νομικών και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κάτι ανάλογο εφαρμόζεται και στον ΟΠΑΔ, ο οποίος μάλιστα χρωστά αποδοτέες δαπάνες σε ασφαλισμένους από και από το 2009! Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη, σε συνάντηση τους με την διευθύντρια της ΓΓ του Υπουργείου Εργασίας, τους ξεκαθάρισε πως τα ασφαλιστικά ταμεία αποδίδουν στους ασφαλισμένους τιμές που καθορίζονται από το Παρατηρητήριο τιμών του Υπουργείου Υγείας, το οποίο όμως λαμβάνει υπόψη του τις τιμές των νοσοκομειακών ταινιών, που δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Έτσι, ενώ το κόστος για τους ασθενείς είναι 35 με 40 ευρώ για το κουτί των 50 ταινιών, το παρατηρητήριο αναγνωρίζει τιμές έως 8,7 ευρώ για 100 ταινίες, όταν ένας ινσουλινοεξαρτώμενος ασθενής χρειάζεται κατά μέσο όρο 5 ταινίες την ημέρα για να ρυθμίσει επαρκώς τις τιμές σακχάρου στο αίμα του.
«Μας οδηγούν σε αργό θάνατο», ανέφερε στο Ραδιο 9, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανασία Καρούνου, σύμφωνα με την οποία ακόμη και στον Ευρώπη τα
...

Μερικές συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Εύα, την πρώην ''εξαφανισμένη'' σύζυγο του ΓΑΠ σε ένα βιβλίο που επίσης εξαφανίστηκε...

Ο διαχρονικός φιλελληνισμός των κυβερνώντων: Πως οι Έλληνες από “καγκουρώ” μεταλλάχθηκαν σε “τεμπέληδες και απατεώνες”…

“Μου γράφεις να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Τι να κάνω εγώ σε μία χώρα που κατοικείται από οκτώ εκατομμύρια καγκουρώ;”
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
(από επιστολή του στον κουμπάρο του Αδαμάντιο Πεπελάση το 1957)
Με πόση ευκολία μπορείς να ασελγήσεις σε μία χώρα όταν απεχθάνεσαι τους κατοίκους της από κούνια;
Πόσο “ιδιωτική” είναι η ιδιωτική ζωή των δημοσίων ανδρών; Σε ποιο βαθμό δικαιούται η κοινή γνώμη να πληροφορείται για την “κρυφή” ζωή εκείνων που διευθύνουν τις τύχες των λαών;
Διαβάστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Εύας Παπανδρέου, πρώην συζύγου του νυν πρωθυπουργού.
Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ’ αυτήν να το πει.
Η Εύα βοήθησε αποτελεσματικά τον Γιώργο στις σπουδές του. Και στο τέλος, η Εύα ήταν εκείνη που έγραψε την πανεπιστημιακή διατριβή με την οποία ο Γιωργάκης Παπανδρέου πήρε το περιπόθητο “χαρτί”. Ύστερα το νέο ζευγάρι αποφάσισε να έλθει και να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή ήταν για την Εύα μεγάλη θυσία, γιατί ήδη της είχε προσφερθεί μια θαυμάσια σταδιοδρομία στη Γενεύη. Ο Γιώργος όμως επέμενε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα βασιζόμενος στον πατέρα του. Και η Εύα έβλεπε ότι τόσο ο άντρας της όσο και η Μάργκαρετ, παρά τις ψυχρότατες σχέσεις τους με τον Ανδρέα, δεν ήσαν διατεθειμένοι να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Έβλεπαν ότι το ΠΑΣΟΚ χτυπούσε ήδη την πόρτα της Εξουσίας.
Στην Ελλάδα, η Εύα ένιωσε γρήγορα τον πρώτο ισχυρό κλονισμό: Την πρώτη μέρα που έφαγαν στο Καστρί με τον Ανδρέα και την Μάργκαρετ, διαπίστωσε με οδυνηρή κατάπληξη ότι ο Ανδρέας και η Μάργκαρετ αγνοούσαν ότι ήταν η σύζυγος του γυιου τους. Της φερόντουσαν σαν να
...

Πως Να “Εξοπλιστείτε” για το Σύνταγμα και τις Υπόλοιπες Διαδηλώσεις.

Η “Περικεφαλαία” του σύγχρονου Έλληνα αγωνιστή ! Από το μαχητικότατο anti-ntp.blogspot.com

Επειδή ξέρουμε τι θα γίνει την τρίτη διαβάστε παρακάτω

Anti-ntp:Εμείς θα σας προτείναμε μάσκες εργασίας (8 ευρώ)(μια μπλε είναι) και φίλτρο για ανόργανα αέρια (3 ευρώ) (ένα κίτρινο είναι) .Θα προστατεύσει μύτη και στόμα…Τώρα για τα μάτια σας πάρτε μάσκα για την θάλασσα.
Αυτο είναι παθητική αντίσταση κατά της αρχής. αλλα όταν η αρχή παρανομεί με παράνομη χρήση χημικών τότε δεν κάνουμε τίποτα παράνομο.όσο για τα άλλα διαβάστε παρακάτω…

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και που…..
Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη στάση των σωμάτων ασφαλείας, και κυρίως των αστυνομικών δυνάμεων,
όσον αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης και καταστολής της οποιασδήποτε ενέργειας αγανακτησμένων πολιτών.

Κι αφού ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να βρεθούμε μπλεγμένοι εν μέσω μιας σύρραξης ανάμεσα στην αστυνομία και κάποια ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών (που στο κάτω κάτω είναι και δικαίωμά μας, να μπορούμε να διαμαρτηρηθούμε για “κάτι” με το οποίο δεν συμφωνούμε…δημοκρατία δεν έχουμε?).
Κι επειδή η θεωρία από την πράξη απέχουν αρκετά, και η δημοκρατία που ζούμε, είναι μάλλον θεωριτική, ενώ στην πράξη η “καλή” πολιτεία κάνει το παν για την επιβολή της τάξης και της υπακοής στους “νόμους” που ισχύουν μόνο για τους διαμαρτυρόμενους στην προκειμένη πολίτες, χρησιμοποιώντας κάπως ανορθόδοξες μεθόδους, βασιζόμενη κυρίως σε
...

Οι ευρωπαίοι εταίροι μας ζήτησαν υποθήκες 270 δισ. ευρώ!


Φυσικά, η είδηση αυτή έμεινε στην αφάνεια. Ούτε καν στρα ψιλά. Τόσα μας ζήτησαν ως εγγυήσεις οι ετέροι μας στην Ευρώπη, οι οποίοι έχουν φυσικά ξεχάσει τι σημαίνει αλληλεγγύη, αφού έχουν βρει τους "πρόθυμους" (βλ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του) που προσπαθώντας να αποφύγουν την ευθύνη διαχείρισης και εξόδου της χώρας από την κρίση, προτιμούν να τρέχουν στις εύκολες λύσεις, στα χέρια νέων τοκογλύφων, νέων οικονομικών τρομοκρατών, νέων εκβιαστών, προκειμένου να δανειστούν και να μεταθέσουν το πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση (αφού οι ίδιοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως δεν πρόκειται να εκλεγούν ποτέ ξανά και ενδέχεται να μην μπορέσουν να κατοικήσουν ποτέ στην Ελλάδα μετά την αποχήρησή τους από την εξουσία).

Οι ευρωπαίοι εταίροι, λοιπόν, αποφάνθηκαν πως για να μας δανείσουν απαιτούν την υποθήκευση δημόσιας περιουσίας 270 δισ. ευρώ! Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν αυτή η υποθήκη μπαίνει για την λεγόμενη 5η δόση (δηλαδή για δάνειο 12 δισ. ευρώ) ή εάν αφορά την επαναδανειοδότηση της Ελλάδας για ποσό της τάξης των 150 δισ. ευρώ! Όμως, όπως και να το
...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΟΣ!! Δείτε τι περιμένει τη χώρα μας μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Την ξεπουλάνε ΟΛΟΚΛΗΡΗ και δεν θα έχουμε δικαίωμα εμείς οι Έλληνες, ούτε να επισκεπτόμαστε διάφορα ελληνικά μέρη!!!!!!!!

Εφιάλτης το νέο δάνειο…

Αποκάλυψη!
Ο άνθρωπος βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση…δεν ξέρει τι του γίνεται…δείτε τα λαμόγια της κυβέρνησης Τσολάκογλου τι μας ετοιμάζουν…
Θα τους χωρέσει όλους το ελικόπτερο;;;

Δίνονται στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του Πανελλήνιου Δημοψηφίσματος της Κυριακής 26 Ιουνίου.



ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582
Στη δημοσιότητα δίνονται τα ψηφοδέλτια του Πανελλήνιου Δημοψηφίσματος της Κυριακής 26 Ιουνίου, το οποίο οργανώνει η Συμμαχία για την Ελλάδα, η συσπείρωση των Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων-Κινημάτων.
Το Δημοψήφισμα θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα, το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου, ενώ, αρκετές πόλεις της χώρας μας, έχουν δηλώσει την έναρξη Δημοψηφισμάτων με ταυτόσημη επιλογή:
  1. Το ψηφοδέλτιο υπέρ του πολιτικού συστήματος, το οποίο συμβολικά είναι πορτοκαλί χρώματος (χρώμα της νέας τάξης και των «πορτοκαλί επαναστάσεων») και στο οποίο αναγράφεται: «ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».
  2. Το ψηφοδέλτιο κατά του πολιτικού συστήματος, το οποίο επίσης συμβολικά είναι θαλασσί (έχει το χρώμα της ελληνικής σημαίας) και στο οποίο αναγράφεται: «ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης». 
Παρακαλούνται όλες οι Πατριωτικές-Δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας, να συντονιστούν με την Συμμαχία για την Ελλάδα, για να δοθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες διευκρινήσεις, για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος.
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα παραδοθεί με την ολοκλήρωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Αμέσως μετά την ενέργεια αυτή, θα κληθεί ο Λαός να υλοποιήσει τη πρόταση για σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης στη Βουλή, μια πράξη η οποία θα αποτελέσει και την κορύφωση των Δημοκρατικών Θεσμών, με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας. Στην Λαϊκή αυτή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα τεθούν όλα τα ζητήματα ενώπιον του Λαού, όπως η τιμωρία των ενόχων για το αδιέξοδο που βιώνει σήμερα η Χώρα, το οικονομικό, με στόχο την αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των εργαζομένων, των αγροτών και των μικρομεσαίων. Ακόμη, θα τεθούν σε ανοιχτό διάλογο και συναπόφαση τα ζητήματα των θεσμών και της Άμεσης Δημοκρατίας στο νέο Σύνταγμα που θα προκύψει, η λαθρομετανάστευση, τα Εθνικά, η Υγεία, η Παιδεία. Όλα δηλαδή τα θέματα τα οποία αφορούν σε ένα νέο Σύνταγμα, βγαλμένο μέσα από την Λαϊκή Βούληση, και φυσικά με μόνιμο παρανομαστή τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδας μας και βάση τη Λαϊκή Κυριαρχία. Μέσα από την Λαϊκή αυτή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα προκύψει και η νέα πολιτική ηγεσία του τόπου, βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα του ίδιου του Ελληνικού Λαού, μακριά και πέρα δηλαδή από την επαγγελματικού τύπου πολιτική, την οποία παρήγαγε η κομματοκρατία.
πηγή

ΝΕΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ !!

Εδώ και αρκετό καιρό , συλλέγουμε πληροφορίες απο τον ξένο τύπο καθώς και κάποια ξένα φόρα που συμμετέχουμε . Είναι περίεργη περίοδος , ανησυχούμε για την ασφάλεια της πατρίδος και προσπαθούμε να έχουμε όσο γίνεται τα "αυτιά μας ανοικτά" . Εντελώς τυχαία και ενώ παρακολουθούσαμε ένα φόρουμ σχετικό με την πληροφορική είδαμε ένα τόπικ με πολλές εκατοντάδες αναγνώσεις που μίλαγαν με μίσος εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων . Απο την κουβέντα που είχαμε όλοι οι συντάκτες , ανακαλύψαμε ότι παρόμοιες κουβέντες είχαν αναπτυχθεί εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων και της "μονιμότητάς" τους σε φόρα που ποικίλλουν απο πληροφορική έως και τον αγοραίο έρωτα . Υπάρχει μια
...

Οι τουρίστες μας δίνουν και ...συμβουλές

Ανάρτησε μια μίνι έρευνα το newsit για το τι πιστεύουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας για την  ελληνική οικονομική κρίση.  Το αποτέλεσμα δεν μας ξάφνιασε: Σαν πρόβατα τους ταίζουνε την είδηση, σαν πρόβατα τους φέρνουνε εδώ,  αυτοί μετά σαν μούσχαροι ξαπλώνουνε όπου βρούνε να απολαύσουν λίγο ήλιο και όσο βρίσκονται εδώ συμπεριφέρονται σαν κρετίνοι. Τρώνε σαν φραγκοφονιάδες ή ζητιάνοι, πίνουν μέχρι σκασμού και προκαλούν με την άθλια συμπεριφορά τους σε όποιο μέρος της Ελλάδας  και αν βρεθούν. Ας δουν τα ζώα πρώτα τα δικά τους σκάνδαλα, οικονομικά, διατροφικά, πολιτικά, τα οποία έχουν καταστρέψει όλο τον πλανήτη (και εμάς πρωτίστως) και μετά να τολμήσουν να μας δώσουν συμβουλές!


Μας είπαν πως δεν πιστεύουν πως ειμαστε κακος λαός με κακή κουλτούρα. Χρειάζεται όμως να αλλάξουμε νοοτροπία, να πληρώνουμε τους φόρους μας και να μάθουμε να ξοδεύουμε λιγότερα.

Όπως δηλωσε στο Newsit o Άντριους απο την Ολλανδία ο οποίος ήρθε στην χώρα μας με αφορμή την διοργάνωση των special olympics " οι έλληνες δεν είναι κακός λαός απλά για να αντιμετωπιστεί η κρίση θα πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία. Να πληρώνετε τους φόρους σας. Επίσης πρέπει να μπούνε κανόνες, εγώ δεν έχω δει κανέναν Έλληνα να πληρώνει εισιτήριο στο μετρό".
O Μπράϊαν από την Αμερική μας είπε οτι "όλοι στις ΗΠΑ  γνωρίζουν για την οικονομικη κρίση της Ελλάδας. Το γνωρίζει όλος ο πλανήτης. Για να βγείτε θα πρέπει να κάνετε ότι έκανε και η κυβέρνηση στην Αμερική. Να ξοδεύετε λιγότερα και να αλλάξετε οικονομική πολιτική".
O Γιοχαν απο την Γερμανία είπε στο Newsit "στη χώρα μου συζητάμε πολύ για την οικονομική κρίση της Ελλάδας. Δεν είστε σε καμία περίπτωση κακός λαός ούτε έχετε κακή κουλτούρα. Εάν είχα μια Πρόταση για να βγούμε απο την κρίση δεν θα δούλευα για την Γερμανική κυβέρνηση αλλα για την Ελληνική. Σίγουρα θα πρέπει να ξοδεύετε λιγότερα και να μάθετε να αποτεμιεύετε χρήματα για το μέλλον".

Σε χώρες που πήγε το ΔΝΤ εκπαίδευαν δημοσιογράφους κεντρικών δελτίων ειδήσεων να υποστηρίζουν πως είναι ένοχος ο λαός…

Rally Acropolis 2011 στο Λουτράκι, με νερό...Αύρα

Γιατί είχαν νερό ΑΥΡΑ στο service park του Rally Acropolis. Τι λένε οι διοργανωτές;

Πολλά τα ερωτήματα. Πολλές οι απορίες. Πολλά τα σχόλια (πικρόχολα τα περισσότερα) και οι ειρωνείες.
Το θέμα απλό: Είναι δυνατόν στο Service Park του Λουτρακίου το νερό που προσφερόταν ή πωλείτο στους επισκέπτες, τους οδηγούς, τα teams κλπ, να είναι Αύρα, άρα όχι νερό Λουτρακίου;
Τι παίχτηκε; Γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Τι λέει ένας εκ των διοργανωτών του αγώνα, ο Παύλος Αθανασούλας, οοποίος είχε κρούσει πολλάκις τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό το γεγονός;

Εξ αρχής, κατά την διάρκεια των -πολλών- συναντήσεων μεταξύ των διοργανωτών του Rally Acropolis (Celetitas & ΕΛΠΑ) και των εκπροσώπων του Δήμου ή των επαγγελματιών του Λουτρακίου, ο Παύλος Αθανασούλας είχε μεταφέρει τις ανάγκες της διοργάνωσης κάνοντας σαφές σε
όλους ότι θα προτιμούσε κατά την διάρκεια του αγώνα το νερό να είναι Λουτρακίου
..... Προς τούτο έκανε ο ίδιος, αλλά και εκπρόσωποι του δήμου, τουλάχιστον 3 συναντήσεις με τοπικά μεγάλα εμφιαλωτήρια (πχ Pepsi), προσπαθώντας να βρεί χορηγό για το νερό.
Αφού οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες οι λύσεις ήταν 2: Είτε ο Δήμος στα πλαίσια
...

Επιστολή-πρόσκληση προς τον Πρωθυπουργό, από τον Γ. Βαρουφάκη, καθ. Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Μία αξιοπρεπέστατη επιστολή-πρόσκληση του Γιάνη Βαρουφάκη* προς τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η επιστολή Βαρουφάκη έχει ως εξής ......
"Αγαπητέ Γιώργο ......
Λίγο μετά τις εκλογές του 2009 δήλωνες ότι "είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία". Η πλειοψηφία των υπουργών σου σε στραβοκοιτούσαν και οι αντίπαλοί σου σε χλεύαζαν. Ήσουν μόνος εκείνη την στιγμή.
Όμως, στον βαθμό που σε γνωρίζω, ήσουν αυθεντικός.
Από τότε κύλησε πολύ μολυσμένο νερό στο αυλάκι. Τις ουτοπικές δηλώσεις τις παρέσυρε η αγωνία για την διάσωση της χώρας. Σε ανάγκασε όχι μόνο να σφίξεις
...

Για ποια εμπράγματη υποθήκευση δημόσιας περιουσίας μιλάει ο κ. Σκανδαλίδης ;



20 Ιουν.2011 Βουλή
Ο κ. Σκανδαλίδης τονίζει ότι, “ο πρωθυπουργός έθεσε τα όρια εθνικής κυριαρχίας και έθεσε και την άρνηση σε οποιαδήποτε διαδικασία εμπράγματης υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας… “
Για ποια εμπράγματη υποθήκευση δημόσιας περιουσίας μιλάει ο κ. Σκανδαλίδης ;
Πότε τέθηκε και από ποιον τέθηκε τέτοιο θέμα, για να το αρνηθεί ο κ. Πρωθυπουργός ;
Για να αρνηθείς κάτι, θα πρέπει να σου έχει προταθεί ή απαιτηθεί !!!
Δείτε το βίντεο

Πως προέκυψε αυτό το θέμα;
Μήπως από τους όρους της κατοχικής και κατάπτυστης δανειακής σύμβασης που έχουν υπογράψει ;Μήπως μας οφείλει ο κ. πρωθυπουργός μια εξήγηση…
Θα μου πείτε έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν, όπως οι πρόσφατες συλλήψεις για το σκάνδαλο του ποδοσφαίρου…
Ένα σκάνδαλο που όλως τυχαίως, αποκαλύφθηκε και ανέβηκε στα κανάλια, αυτή την περίοδο…
Τυχαίο, δεν νομίζω.
Μήπως μας προετοιμάζουν για το ξεπούλημα;
Που είναι άραγε εκείνο το περίφημο νομοσχέδιο, για την μη πώληση γης, που θα έφερνε στην Βουλή ο πρωθυπουργός;;

Σήμερα αγαπητοί φίλοι, ζητήθηκαν εμπράγματες εγγυήσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ύψους 270 δις. Το ακούσατε πουθενά; ΟΧΙ. Όλοι έδειχναν την καράφλα του Μπέου.

Για να καταλάβετε τι σημαίνει ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

Αύριο θα έχετε την αποκάλυψη στις οθόνες σας. Αποκάλυψη που ΟΦΕΙΛΑΝ να την βγάλουν οι βουβουζέλες των ΜΜΕ”.

Αντ’ αυτού, μας φλόμωσαν σε Μπέο και Ψωμιάδη, σε τύπους που τα έτρωγαν από το στοίχημα που κάποια κουνέλια επιμένουν να παίζουν.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα κλήθηκε να παράσχει προσημειώσεις Εθνικής περιουσίας του ύψους των 270 δις Ευρώ, την ίδια στιγμή που όλοι μιλούν για ιδιωτικοποιήσεις της τάξεως των 50 δις.
Αυτή η εξέλιξη είναι δυστυχώς η δικαίωση όλων μας, που ουρλιάζουμε από την επόμενη μέρα υπογραφής του μνημονίου.

Αύριο λοιπόν τα σπουδαία. Στο μεσοδιάστημα, μην απορήσετε εάν ο Γιάννης βάλει και τον Βουρλούμη να παρέμβει για τους αλογομούρηδες που έστηναν την κάτω Αγουλινίτσα στο τοπικό ντέρμπυ με τον Αργοναύτη Κατακώλου.πηγή

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αντέχετε να το δείτε? Βενιζέλος όπως Παπακωνσταντίνου



Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο Βενιζέλος ντύθηκε Παπακωνσταντίνου με… χορηγία τρόικας και ανακοίνωσε πολύ σκληρά φορολογικά μέτρα.

Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι σε κάθε ανακοίνωση μέτρου έλεγε ταυτόχρονα: “Όμως, δε φτάνει κι αυτό, πρέπει να...” και συνέχιζε με ένα ακόμη χτύπημα κατά των εισοδημάτων. Άφησε δε ανοικτό το ενδεχόμενο να ληφθούν κι άλλα μέτρα αφού η διαπραγμάτευση με την τρόικα συνεχίζεται και ίσως αύριο έχουμε και νέες ψυχρολουσίες.

Ο νέος τσάρος, με ευφράδεια λόγου, στην αρχή μας “φλόμωσε” σε όμορφα λόγια για να ξεχάσουμε τα όσα θα ακολουθήσουν. Μίλησε για αξιοπιστία της Ελλάδας, για
...

Σοκάρει ο διάλογος Μπουρούση-Ψωμιάδη!...Έψαχνε να βρει ντόπα να πιει πριν τα ματς με ΠΑΟ..



Σοκ προκαλεί ο διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση, με τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού να ζητά… φάρμακο από τον ισχυρό άνδρα της Καβάλας. Αναλυτικά ο διάλογος!

Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας σας μεταφέρουμε τον διάλογο του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος και έγινε στις 17 Απριλίου 2011
Αναλυτικά....

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;
Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο
...

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με δημοσιοποίηση ονομάτων των κατηγορουμένων για το «στήσιμο» αγώνων ποδοσφαίρου και τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος



Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας
Σε συνέχεια του χθεσινού (22-06-2011) *ΔελτίουΤύπου-22/6/11 που αφορούσε τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης, για το «στήσιμο» αγώνων ποδοσφαίρου και τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος, κ.λπ δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας των παρακάτω κατηγορουμένων:

  • ΜΠΕΟΣ Αχιλλέας του Νικολάου και της Αργυρούς, που γεννήθηκε το 1959 στο Βόλο
  • ΨΩΜΙΑΔΗΣ Χρυσόστομος του Σταύρου και της Αντωνίας, που γεννήθηκε το 1956 στην Καβάλα
  • ΨΩΜΙΑΔΗΣ Σταύρος του Χρυσοστόμου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1984 στο Μαρούσι Αττικής
  • ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας, που γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα
  • ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ Βασίλειος του Δημητρίου και της Ευδοκίας, που γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα
  • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας του Αθανασίου και της Δέσποινας, που γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα
  • ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ Δημήτριος του Νικολάου και της Ευγενίας, που γεννήθηκε το 1976 στο Δίον Πιερίας
  • ΝΤΟΤΣΗΣ Αθανάσιος του Ανδρέα και της Χριστίνας, που γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη
  • ΧΑΛΚΟΣ Νικόλαος του Ιωάννη και της Ευανθίας – Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα
  • ΠΑΝΤΕΛΗΣ Νικόλαος του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα
  • ΖΑΜΑΝΗΣ Νικόλαος του Ανδρέα και της Πανωραίας, που γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα
  • ΓΕΩΡΤΣΙΑΚΟΣ Βασίλειος του Αστερίου και της Μαλάμας, που γεννήθηκε το 1971 στη Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Στυλιανού και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα
  • ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Ιωάννης του Παύλου και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1968 στο Σύδνεϋ Αυστραλίας
  • ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Μιχαήλ του Παναγιώτη και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1980 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας
Για όλους τους παραπάνω ασκήθηκε ποινική δίωξη για: α) εγκληματική οργάνωση, διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, γ) απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, με συνολικό όφελος και συνολική ζημία άνω των 15.000 ευρώ, δ) εκβίαση με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζόμενου, κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, ε) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
....

Ο Μπουμπούκος σε τηλεοπτικό οίστρο...Αυτός ο άνθρωπος είναι Βουλευτής και υποτίθεται ότι πρέπει να δείχνει και τη δέουσα σοβαρότητα σε όλες τις εκφράσεις της ζωής του...

Το «φάρμακο» του εν ενεργεία διεθνούς μπασκετμπολίστα και οι διάλογοι φωτιά ανάμεσα σ'αυτόν και τον Μάκη Ψωμιάδη, τους οποίους έχει καταγράψει η ΕΛ ΑΣ.

Το «φάρμακο» του μπασκετμπολίστα!


Διαλόγους-φωτιά, μεταξύ του εν ενεργεία διεθνούς μπασκετμπολίστα και του Μάκη Ψωμιάδη έχει, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευθεί και σε πολλούς ιστότοπους, καταγράψει η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της έρευνάς της για τα στημένα!
Στο διάλογο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και δημοσιεύματα, γίνεται ξεκάθαρα λόγος για «φάρμακο» που εξασφάλισε στον μπασκετμπολίστα εκπληκτική απόδοση σε συγκεκριμένο παιχνίδι και το οποίο έχει ως συνηθισμένη παρενέργεια ότι ο αθλητής δεν μπορεί να κοιμηθεί!

Αν όσα έχουν διαρρεύσει και δημοσιεύονται ήδη στο ίντερνετ αληθεύουν, αφού ο Ψωμιάδης καθησυχάζει εμμέσως τον μπασκετμπολίστα λέγοντάς του ότι… και κάποιοι άλλοι «δικοί του» (δεν διευκρινίζεται αν μιλά για παίκτες ή άλλους «δικούς» του) έχουν το ίδιο σύμπτωμα, συγχαίρει τον παίκτη και του αναφέρει γελώντας ότι η απόδοσή του προκάλεσε ενθουσιασμό σε όσους δεν ήξεραν από τι προήλθε, όπως και στην ιδιοκτησία της ομάδας του, που εκδηλώθηκε μάλιστα και με τρόπο που έδειξε η τηλεόραση.

Ο μπασκεμπολίστας , που νωρίτερα φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι κανείς δεν
...

Ηγετικό ρόλο στον Αχιλλέα Μπέο αποδίδει το κατηγορητήριο στην υπόθεση με τα στημένα



Διευθυντικό ρόλο σε εγκληματική οργάνωση η οποία τελούσε εκβίαση και απάτη κατ’ εξακολούθηση, αποδίδουν σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Αχ. Μπέο. Ο ίδιος ωστόσο αρνούμενος τις κατηγορίες κάνει λόγο για αοριστία του κατηγορητηρίου.
Κατά τις ίδιες πηγές στον Αχ. Μπεό αποδίδονται κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, για παράνομο στοιχηματισμό μέσω Ιντερνέτ και για δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων.
Στο πόρισμα των εισαγγελέων του τμήματος οικονομικού εγκλήματος γίνεται αναφορά σε μεγάλο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο Αχ. Μπέος από τις παράνομες δραστηριότητές του, αλλά και σε θυρίδα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης.
Έρχονται νέες διώξεις;
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα των εισαγγελέων του οικονομικού εγκλήματος προτείνεται η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος προέδρου μεγάλης ΠΑΕ. Στο επίμαχο πόρισμα καταγράφονται ονόματα συνολικά 85 ατόμων τα οποία εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη δυσώδη υπόθεση των στημένων αγώνων. newsbomb.gr

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ!! 269.838 ευρώ είναι το ενοίκιο που καταβάλλεται ΜΗΝΙΑΙΩΣ για την στέγαση της ΓΓΑ στο κτίριο της Κηφισίας 7, όταν κρατικά κτίρια ΡΗΜΑΖΟΥΝ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΑ.Ο.Σ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

                                                 Δελτιο Τύπου  23/6/2011

Σύμφωνα με  το επισυναπτόμενο έγγραφο που υπογράφει ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Νικητιάδης σε απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή  του ΛΑ.Ο.Σ Α’ Θεσσαλονίκης κ. Άγγελου Κολοκοτρώνη, (Ερωτηση  Κοινοβουλευτικού Ελέγχου 13671/22.3.2011) ,το ενοίκιο που καταβάλλεται κάθε μήνα για την στέγαση της ΓΓΑ στο κτίριο της Κηφισίας 7, ανέρχεται στο ποσό των 269.838 ευρώ.!!!
Όσο αφορά στα κοινόχρηστα του κτηρίου του μηνός Νοεμβρίου 2010, ανήλθε στο ποσό των 37.940,99 (!)ευρώ διότι περιλαμβάνει την μισθοδοσία και το δώρο των Χριστουγέννων των συντηρητών του κτηρίου καθώς και τον λογαριασμό κατανάλωσης Ηλεκτρικού Ρεύματος, ενώ τα κοινόχρηστα μηνός Δεκεμβρίου 2010, όπως είναι αναρτημένα στην «Διαύγεια» ανέρχονται στο ποσό των 10.295,00 ευρώ».
 Το γιατί δεν στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα  δεκάδες αχρησιμοποίητα Ολυμπιακά Ακίνητα, το Υπουργείο δεν διευκρινίζεται… 
 Όπως τονίζεται δε στο ίδιο έγγραφο, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, προκήρυξε διαγωνισμό για τον καθορισμό του
...

Προχωρούν σε δαιμονοποίηση της Ελλάδας, για να υλοποιήσουν την εξολόθρευσή της.

Προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν την Ελλάδα, ψάχνοντας για Ελληνικά «αντίποινα»

Η μέθοδος που ακολουθείται αυτή τη στιγμή απέναντι στην Ελλάδα, μέσω των Γερμανικών ΜΜΕ, είναι δοκιμασμένη και την έχουμε κατ’ επανάληψη παρατηρήσει να εφαρμόζεται από τις «μεγάλες δυνάμεις» απέναντι σε χώρες που έχουν μπει στο στόχαστρό τους και επίκειται η καταστροφή τους. Η δημιουργία εντυπώσεων, η δημιουργία ενός «δαιμονικού εχθρού», αποτελεί το άλλοθι των ισχυρών απέναντι στους λαούς των κρατών που (υποτίθεται) ότι εκπροσωπούν.
Την έκδηλη ανησυχία της Γερμανίας για την ενδεχόμενη έξαρση αντιγερμανικών αισθημάτων στην Ελλάδα ως απόρροια της στάσης της Γερμανικής κυβέρνησης στην κρίση χρέους της Ελλάδας, καταγράφει μερίδα του γερμανικού Τύπου. Τόσο το περιοδικό “Der Spiegel”, όσο και η εφημερίδα “Die Welt” εστιάζουν στον ψυχολογικό αντίκτυπο που ενδέχεται να έχουν τα συνθήματα και τα πανό με αντιγερμανικούς χαρακτηρισμούς στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων Ελλήνων και τα οποία κάποιες φορές αγγίζουν… τα όρια της υπερβολής, όσο και σε καθαρά… πρακτικό επίπεδο, καθώς το 2010, την χρονιά που ξέσπασε η κρίση στην Ελλάδα και κορυφώθηκαν τα προκλητικά δημοσιεύματα των γερμανικών tabloid., οι εξαγωγές της Γερμανίας στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 10%.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της γερμανικής στατιστικής αρχής που επικαλείται η εφημερίδα “Die Welt”, το 2010 οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα άγγιξαν τα 5, 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, ποσό μειωμένο κατά 10,2% σε σχέση με το 2009. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως η Ελλάδα, η οποία δεν αποτελεί αγορά ιδιαίτερης σημασίας για τη Γερμανία καθώς αγγίζει το 6% στο συνολικό ποσοστό εξαγωγών της,, είναι η μόνη χώρα της Ένωσης όπου καταγράφεται μείωση των εισαγωγών από τη Γερμανία, καθώς η Ομοσπονδία σημείωσε αύξηση στις εξαγωγές της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά 15,5% το 2010. Την ίδια στιγμή η εισαγωγές ελληνικών προϊόντων από τη Γερμανία, κυρίως φαρμακευτικών προϊόντων, ειδών ένδυσης και φρούτων αυξήθηκαν κατά 13,4%.
Παράλληλα το περιοδικό “Der Spiegel” φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση συνέντευξη του γνωστού συγγραφέα Πέτρου Μάρκαρη, όπου οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, με φόντο ένα πανό μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο όπου αναγράφεται η φράση «Ναζί – Ναζί, Μέρκελ, Σαρκοζί» αναρωτιούνται για το ενδεχόμενο έξαρσης του αντιγερμανισμού στην Ελλάδα. Ο κ. Μάρκαρης απαντώντας σε ερωτήσεις των Γερμανών δημοσιογράφων δηλώνει πως τα αντιγερμανικά συναισθήματα στην Ελλάδα αποτελούν την έκφραση μιας μικρής μειονοψηφίας, η οποία προσπαθεί να περάσει θεωρίες συνομωσίας ως το αίτιο της ελληνικής κρίσης, παρόλο που αυτή είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά και μόνο της ελληνικής πολιτικής.
Το «έργο» αυτό το είδαμε στο παρελθόν και στην πρώην Γιουγκοσλαβία, με τους «δαίμονες» Σέρβους… βέβαια είχαν ήδη καταστρωθεί τα σχέδια της ΝΑΤΟϊκής (φυσικά και Ευρωπαϊκής) επίθεσης… Το σχέδιο της δαιμονοποίησης το είδαμε στο Ιράκ, αργότερα στο Αφγανιστάν, στο Ιράν, στην Λιβύη (η αναφορά γίνεται μόνο στο πρόσφατο παρελθόν, το οποίο είναι αποτυπωμένο στην μνήμη όλων)… Το άλλοθι των δολοφόνων λειτούργησε πάντα στην εντέλεια…
Στην περίπτωσή μας, όμως, δηλαδή στην εκκίνηση «δαιμονοποίησης» της κακιάς Ελλάδας που επιτίθεται στην καλή Γερμανία, έχει τελείως διαφορετική στόχευση, αν και θα υπάρξει το ίδιο καταληκτικό αποτέλεσμα. Οι «τεμπέληδες Έλληνες» (αυτήν την «κατηγορία» την οφείλουμε στις συκοφαντίες του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος πριν και αφού έγινε πρωθυπουργός, γύριζε τον πλανήτη συκοφαντώντας τους Έλληνες ως τεμπέληδες, ασχέτως
...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των «στημένων» Αχιλλέας Μπέος και Γιώργος Τσακογιάννης, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με χειροπέδες στα χέρια



Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 10 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων οι Αχιλλέας Μπέος και Γιώργος Τσακογιάννης, με χειροπέδες στα χέρια.
Ο Αχιλλέας Μπέος κρατούσε μπροστά του ένα σακάκι για να μην φαίνονται οι χειροπέδες που ήταν περασμένες στα χέρια του. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί, απάντησε: «Είναι μια φούσκα του ΠΑΣΟΚ».
Από την πλευρά του, ο ισχυρός ανήρ της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, απάντησε: «Για τον μ… τον Κούγια».
Καταιγισμός εξελίξεων
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σκάνδαλο των «στημένων» παιχνιδιών που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι εμπλεκόμενοι στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που έχουν καταγραφεί από την Ε.Υ.Π. ανέρχονται σύμφωνα με τη δικογραφία-μαμούθ σε συνολικά 85 άτομα.
Στην μεγαλύτερη επιχείρηση όλων των εποχών που αφορά το χώρο του ποδοσφαίρου προχώρησε χθες η ελληνική αστυνομία, συλλαμβάνοντας δέκα άτομα και προσαγάγοντας 25. Η εισαγγελική αρχή έχει ανάψει «πράσινο» φως για την σύλληψη ακόμα 5 ατόμων οι οποίοι και αναζητούνται από την αστυνομία.
Η επιχείρηση έγινε κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης και συνδέεται με τη μεγάλη έρευνα της Δικαιοσύνης για τους ύποπτους για στοιχηματική απάτη σε 41 ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Μάλιστα, η άρση του απορρήτου ξεκίνησε από τον περασμένο Γενάρη.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν οι: Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (Πρόεδρος της Καβάλας, στον τραπεζικό λογαριασμό
...

Βίντεο – σοκ: Ισλαμοφασίστες πατούν με βιαιότητα ηλικιωμένη για να της πάρουν την τσάντα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Τα καθάρματα (Αλγερινής καταγωγής) αποδεικνύουν την ποιότητα της δημοκρατίας και του σεβασμού των δικαιωμάτωντων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ αυτής της κοινωνίας, που έχουν πάει στον αγύριστο για να κονομάνε κάποια καθάρματα δουλέμποροι, κάποια καθάρματα πολιτικοί, κάποια καθάρματα με ΜΚΟ.
Η Ελλάδα στα νύχια της νεοοθωμανικής κατοχής που κατέλυσε δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα.
 πηγή

Χειροπέδες σε Μπέο, Στ. Ψωμιάδη και Τσακογιάννη - 'Εσπασε το απόστημα στο ποδόσφαιρο - Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τα στημένα

  Στον εισαγγελέα με χειροπέδες οι 10 συλληφθέντες
- Μπέος, Στ. Ψωμιάδης και Τσακογιάννης κατηγορούνται μεταξύ άλλων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
- Διαβάστε όλα τα ονόματα
- Οι διάλογοι των συλληφθέντων με τους δημοσιογράφους - Δείτε ΦΩΤΟ από την Ευελπίδων
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τα 10 άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση με τα στημένα. Δειτε ΦΩΤΟ.Οι διάλογοι των συλληφθέντων με τους δημοσιογράφους.

Ολοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που επιτρέπει την αυτόφωρη διαδικασία.

H επιχείρηση “μαμούθ” Εισαγγελίας, Αστυνομίας και ΣΔΟΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης και έχει ήδη οδηγήσει στη σύλληψη 10 ατόμων για την υπόθεση με τους 41 αγώνες που θεωρεί ύποπτους η Ουέφα.
Το νήμα ξεκίνησε να ξετυλίγει η Ουέφα και συνέχισε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, η οποία και ζήτησε τις εφόδους -στο πλαίσιο γιγάντιας
...

Ηχηρό χαστούκι από τον ΟΗΕ!!!!!.Η πολιτική της κυβέρνησης φέρνει την χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας!!

Mέχρι και ο ΟΗΕ τους κράζει…
 
Μια χαρά τα λέει η έκθεση του ΟΗΕ  “The Global Social Crisis” , που δίνει ένα ηχηρό χαστούκι στα ακολουθούμενα μέτρα από την τρόικα και την κυβέρνηση.
Η ετήσια έκθεση του ΟΗΕ έχει σαν αντικείμενο την κοινωνική κατάσταση ανά τον κόσμο.
Ο ΟΗΕ στην έκθεσή του  γράφει πως “τα μέτρα λιτότητας που υιοθετούνται για την αντιμετώπιση του υψηλού κυβερνητικού χρέους σε μερικές από τις ανεπτυγμένες οικονομίες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία, δεν απειλούν απλώς την απασχόληση και τις κοινωνικές δαπάνες αλλά καθιστούν παράλληλα την ανάκαμψη περισσότερο αβέβαιη και εύθραυστη”!!!
Δείτε τι γράφει για τις αποκρατικοποιήσεις…
όπου αναφέρει ότι στην ουσία, ότι πρόκειται για ξεπούλημα..όταν πουλάς σε άσχημες συνθήκες αγοράς..
“Even when fiscal policy was not explicitly contractionary, the focus was on raising fiscal resources through privatization of State-held assets, even in poor market conditions, which implied that Governments would receive relatively little for such sales from private often foreign purchasers.”
Η έκθεση χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τους εμπνευστές των
...

Εκδικείται τους ‘Ελληνες ο Λοβέρδος!



Νέο χτύπημα στα μεσαία και μικρά εισοδήματα – που ήδη βάλλονται από παντού - ετοιμάζει ο υπουργός Υγείας. Σα να μην έφτανε η μέχρι σήμερα ανάλγητη πολιτική του, που -με το εφεύρημα της τιμής αναφοράς- οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τα φθηνά φάρμακα σε εξαφάνιση, ο Α. Λοβέρδος προωθεί και την καθιέρωση της λίστας φαρμάκων, για να προσθέσει επιπλέον βάρη στην πλάτη του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.
Με τη λίστα φαρμάκων, ο Α. Λοβέρδος θα περιορίσει ουσιαστικά τα φάρμακα που καλύπτονται από τα ασφαλιστικά Ταμεία. Με άλλα λόγια, ο Ελληνας ασθενής που χρειάζεται ένα συγκεκριμένο σκεύασμα το οποίο δεν έχει ενταχθεί στη λίστα Λοβέρδου, θα είναι υποχρεωμένος να το πληρώνει κατά 100% από την τσέπη του.
Στην πράξη, και δεδομένου ότι τα μεγαλύτερα τμήματα του
...

Ενώ η Ελλάδα διασύρεται παγκοσμίως με τα πιο χυδαία δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ποτέ στον διεθνή τύπο, η Ευρώπη μόλις αρχίζει να βλέπει την αλήθεια για το Μνημόνιο

Του Κώστα Ροδινού

Η Ελλάδα, εδώ και ένα χρόνο διασύρεται  παγκοσμίως, με μερικά από τα πιο χυδαία δημοσιεύματα που έχω διαβάσει ποτέ στον διεθνή τύπο. Παράλληλα, οι ηγέτες της ΕΕ παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας μας,  μοιράζοντας πιστοποιητικά υπακοής και υπευθυνότητας. Και όλα αυτά  γίνονται για την τήρηση του Μνημονίου, που υποτίθεται ότι σώζει τη χώρα, ενώ στην ουσία την οδηγεί στο γκρεμό.

Είμαστε χρεοκοπημένοι;
Χθές, η WS Journal, απάντησε στο ερώτημα,  που βρίσκεται στα χείλη των αγορών: «η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη;» Προς έκπληξη όλων, η ετυμηγορία  ήταν «όχι!»  Μάλιστα, επικαλούμενη  τους διάσημους οικονομολόγους  Κάρμεν Ράινχαρτ και Κένεθ Ρόγκοφ, γράφει: « οι χρεοκοπίες κρατών αφορούν ως επί το πλείστον την πρόθεση αποπληρωμής των χρεών τους και όχι την ίδια την ικανότητα τους να αποπληρώσουν. Η Ελλάδα, συνεχίζει, διαθέτει πολλά περιουσιακά στοιχεία και τεράστιο δυναμικό μείωσης των κρατικών δαπανών, αύξησης φορολογικών εσόδων και βελτίωσης παραγωγικότητας.»
Είχε προηγηθεί τη Δευτέρα, ο  αναπληρωτής του ΔΝΤ, κ. Λίπσκυ, που είπε μια πικρή
...

Δύο χαρακτικά από το Λούβρο, που εξιστορούν το έπος του Μ. Αλεξάνδρου, δώρισε, ο Γάλλος πρόξενος στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου

 

Γαλλία: Δύο χαρακτικά από το Λούβρο, που εξιστορούν το έπος του Μ. Αλεξάνδρου, δώρισε, ο Γάλλος πρόξενος στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου
Δύο χαρακτικά που εξιστορούν το έπος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και προέρχονται από το Μουσείο του Λούβρου παρέδωσε σήμερα σε ειδική εκδήλωση ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, Κριστιάν Τιμονιέ, εν ονόματι των γαλλικών αρχών, στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου.

«Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή της γαλλοελληνικής συνεργασίας, καθώς και για ένα άριστο παράδειγμα επένδυσης στην πολιτιστική κληρονομιά», τόνισε ο Γάλλος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Κριστιάν Τιμονιέ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η διευθύντρια του τμήματος Ελληνικών και Ρωμαϊκών Αρχαιοτήτων του Μουσείου του Λούβρου, Σοφί Ντεσάμπ, η οποία εξέφρασε τη
...

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος ένοχος χρεών τού 20ου αιώνα

Deutschland ist der größte Schuldensünder des 20. Jahrhunderts


Spiegel-Online, 21. Juni 2011

Η καριέρα που κάνει η Ελλάδα στην χρεωκοπία δεν μπορεί να ξεπεραστεί; Και όμως μπορεί λέει - από την Γερμανία, ο ιστορικός της οικονομίας Albrecht Ritschl στην συνέντευξη. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να χαλιναγωγηθεί τώρα κατά την διάρκεια της  κρίσης, αλλιώς η διάθεση ως προς την Γερμανία μπορεί να ανατραπεί.

Albrecht Ritschl: γεννήθηκε το 1959 στο Μόναχο. Είναι οικονομικός αναλυτής. Δίδαξε σε διάφορα πανεπιστήμια (Pempeu Farba στη Βαρκελώνη, Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, Humboldt του Βερολίνου). Σήμερα είναι καθηγητής  London School of Economics and Political Science.

Spiegel Online (S.O): Κύριε Ritschl, η Γερμανία παρουσιάζεται στην συζήτηση για μια περαιτέρω οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, ως ο έξυπνος. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δικαιολογεί την άκαμπτη στάση της με το μότο: “λεφτά υπάρχουν για σας μόνο εάν κάνετε αυτό που απαιτούμε”. Είναι δικαιολογημένη αυτή η στάση;

Ritschl: Όχι, δεν έχει καμία βάση

S.O: Οι περισσότεροι Γερμανοί αλλιώς το βλέπουν.

Ritschl: Ίσως, αλλά η Γερμανία έχει πίσω της μια από τις πιο μεγάλες χρεοκοπίες του 20ου αιώνα. Η Γερμανία χρωστά την σημερινή της σταθερότητα και το στάτους της ως δασκάλου της Ευρώπης, μόνο στις ΗΠΑ, οι οποίες τόσο μετά τον πρώτο όσο και μετά τον δεύτερο ΠΠ, της χάρισαν πολλά χρέη. Αυτό ξεχνιέται.

S.O: Τι ακριβώς συνέβη τότε;

Ritschl: Η Δημοκρατία της Βαϊμάρης ζούσε με
...

Ο αγανακτισμένος αποκαλύπτει στην τηλεόραση την ερωτική του φαντασίωση! Απίστευτος ο τύπος....

Ωραίος ο τηλεθεατής, με καλή χρήση της γλώσσας, ευγενέστατος και με αίσθηση του χιούμορ. Απολαυστικό βίντεο!

 


πηγή

Αποκάλυψη ΣΟΚ από τον Λοβέρδο: Περιθάλπουμε 6.000 λαθρομετανάστες με Aids! ..Βίντεο


Περιθάλπουμε χρήστες και λαθρομετανάστες με AIDS..Είναι γύρω στους 6 χιλ. ασθενείς και οι περισσότερες είναι γυναίκες από την Αφρική...
Το βίντεο είναι από το μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011. Βλέπουμε ένα ρεπορτάζ από την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στην Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε σε Διεθνή Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Aids. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ομολογεί μπροστά στην κάμερα αυτό που μάς έκρυβαν όλοι οι προηγούμενοι υπουργοί Υγείας: Η αποβλακωμένη Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα του κόσμου που χορηγεί πλήρη περίθαλψη στους λαθρομετανάστες που πάσχουν από AIds!.. Κι όπως θα ακούσετε τον κ. Λοβέρδο να λέει, βουρβουλακιάζει το Aids στις Αφρικανές πουτάνες του κέντρου της Αθήνας...

δείτε το βίντεο...

Γιατί αρνούνται την "επαναδιαπραγμάτευση";

Γιώργος Βαγιωνάς

Κατ' αρχήν, ξεκινώντας θέλω να είμαι ξεκάθαρος για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ανήκω κι εγώ στην μεγάλη κατηγορία όσων πρεσβεύουν την κυρίαρχη, αυτήν τη στιγμή, αντίληψη εντός της ΝΔ ότι για τα μεγάλα και τα σημαντικά ζητήματα του τόπου προφανώς και πρέπει οι υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις του τόπου να παλεύουν καθημερινά για ευρύτερες κατά το δυνατόν συναινέσεις. Σε αυτό δε διαφωνεί κανείς. Ή αν διαφωνεί- ακόμα κι εντός της ΝΔ- είναι σε κάποιες λεπτομέρειες. Η ΝΔ ουδέποτε είπε όχι στη συναίνεση και ακόμα περισσότερο ποτέ δεν έβαλε το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό.

Φτάνει βέβαια να ξεκαθαρίσουμε τι εννοεί "εθνικό συμφέρον" ο καθένας. Προς το συμφέρον πάντως ούτε της οικονομίας, ούτε της
 
κοινωνίας, ούτε γενικότερα του τόπου δεν είναι να δίνουμε τη συναίνεσή μας σε μία οικονομική πολιτική που αντί να άρει, αντίθετα πολλαπλασιάζει τα αδιέξοδα. Το εθνικό συμφέρον δεν εξυπηρετούν ούτε οι απειλές και οι εκφοβισμοί στους οποίους επιδίδεται το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση στην ουσία όχι για να πετύχει αλλά για να εκβιάσει τη συναίνεση. Εκβιάζει γιατί καταλαβαίνει ότι άλλος τρόπος δεν υπάρχει να βάλει η ΝΔ την υπογραφή της κάτω από επιλογές που μπορεί να εξασφαλίζουν κάποια εφήμερα δανεικά, υποθηκεύουν όμως τη χώρα. Και το χειρότερο είναι ότι υποθηκεύουν και το μέλλον της μαζί με αυτήν.

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' όσο κάποιοι- εντός κι εκτός του ΠΑΣΟΚ- θέλουν τα παρουσιάσουν. Και δε θα σταθώ στις τηλεφωνικές στιχομυθίες των δύο πολιτικών αρχηγών με ζητούμενο τη συναίνεση. Θεωρώ ότι αυτό μικρή σημασία έχει. Την προκειμένη στιγμή αν ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης επιθυμούν πραγματικά τη συναίνεση δεν έχουν παρά να συμφωνήσουν σε αυτό που εξ αρχής και χωρίς διχαστικά διλήμματα πρότεινε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς: επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου. Πρόταση απλή, μεστή, ξεκάθαρη και χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες και υπεκφυγές.

Όταν λέμε "επαναδιαπραγμάτευση" εννοούμε πολύ απλά ότι τουλάχιστον οι δύο μεγάλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου θα συμφωνήσουν πάνω στα σημεία του Μνημονίου, τα οποία πριν από ένα χρόνο αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα και- το κυριότερο- αδιαπραγμάτευτα η κυβέρνηση, ώστε να σχηματίσουμε από κοινού ένα ενιαίο μέτωπο και όσα άλλα μικρότερα κόμματα που έχουν φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό συμφωνουν, που θα στέλνει ένα ισχυρό σήμα στους δανειστές μας, τους Ευρωπαίους εταίρους και την Τρόικα ότι εμείς στην Ελλάδα και ξέρουμε τι ζητάμε, και ξέρουμε μέχρι πού φθάνουν οι αντοχές της οικονομίας, και ξέρουμε ποιους μετρήσιμους στόχους μπορούμε να πετύχουμε, με ποιόν τρόπο και μέσα σε ποια χρονικά διαστήματα. Όλα αυτά τα τόσο ουσιώδη φαντάζουν "ψιλά γράμματα" για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό. Μόνο "ψιλά" δεν είναι όμως.

Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει να σύρεται- και μαζί με αυτήν να σύρει τη χώρα και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία- πίσω από τα όσα έρχονται να της επιβάλλουν κάθε φορά οι δανειστές, τα οποία ενώ ξέρει ότι είναι ακατόρθωτα παρ' όλα αυτά τα αποδέχεται και εν συνεχεία- φθάνοντας στο εκ των προτέρων προβλεπόμενο αδιέξοδο- πετάει τις δικές της ευθύνες στους άλλους, πότε στη ΝΔ πότε ακόμα και στους ίδιους τους πολίτες. Έχει έρθει η ώρα για τον Πρωθυπουργό να συνειδητοποιήσει ότι το εθνικό συμφέρον του τόπο δεν συμβαδίζει με την οικονομική πολιτική εγκλωβισμού μίας ολόκληρης κοινωνίας. Και σ' αυτήν την πολιτική έχουμε χρέος να αντιταχθούμε. Είναι η ίδια πολιτική που εφάρμοσε ένα χρόνο τώρα και είδαμε τα αποτελέσματα. Πώς θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι εφαρμόζοντας ξανά, για δεύτερη φορά, την ίδια ακριβώς πολιτική, θα φέρει διαφορετικά αποτελέσματα; Είναι τουλάχιστον ανόητο να το ισχυρίζεται κανείς αυτό.

Και εδώ, φυσικά, προκύπτει το θεμελιώδες ερώτημα: για ποιο λόγο ο κ. Παπανδρέου αρνείται την πρόταση συναίνεσης που επανειλημμένως έχει καταθέσει η ΝΔ με ένα και μόνο ζητούμενο, να συμφωνήσουμε δηλαδή σε ένα ενιαίο πλαίσιο σημείο στα οποία μπορούμε να συγκροτήσουμε από κοινού ένα αδιάρρηκτο μέτωπο εθνικής συνεννόησης απέναντι στους δανειστές μας; Η επαναδιαπραγμάτευση εκείνων των όρων του Μνημονίου που δεν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες της ούτε η χώρα ούτε η κοινωνία είναι η μόνη επιλογή που έχουμε μπροστά μας. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να εξηγήσει σε εμάς και, προπαντός, τον ελληνικό λαό γιατί την αρνείται με τέτοιο πείσμα και επιμονή;

(Ο Γιώργος Βαγιωνάς είναι Βουλευτής ΝΔ Νομού Χαλκιδικής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών)
πηγή

Και ο κατεψυγμένος κιμάς των LIDL υπεύθυνος για το φονικό βακτήριο E-Coli. Οι άθλιοι Γερμαναράδες, κλέβουν, συκοφαντούν, χυδαιολογούν και στο τέλος δολοφονούν!

Σύμφωνα με τις τελεταίες πληροφορίες της RAI, η μόλυνση που “χτύπησε” 8 παιδιά στη Β. Γαλλία, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας, οφείλεται σε κατεψυγμένο κιμά του γερμανικού σουπερμάρκετ Lidl. Η ανταπόκριση εδώ.

Έτσι, μετά τα Γερμανικά φασολάκια, έχουμε και τον Γερμανικό κιμά ως φορέα θανάτου.
Θυμηθείτε τώρα την φάμπρικα συκοφαντίας που έστησαν με τους γνωστούς ναζιστικούς μηχανισμούς τους συκοφαντώντας την Ισπανία και καταστρέφοντας τις αγροτικές οικονομίες των χωρών της Μεσογείου.
Θυμηθείτε τα Ελληνόφωνα ΜΜΕ με τι προθυμία αναπαρήγαγαν την συκοφαντική προπαγάνδα, επιφέροντας τεράστιο χτύπημα στις Ελληνικές εξαγωγές. Ακούσατε πουθενά για τον κιμά;

Είχε γραφτεί άλλωστε από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο:
…και όχι βεβαίως τα αγγούρια της Ισπανίας.
Τα λαμόγια της Ευρώπης, οι τεμπελχανάδες βρωμύλοι ευθύνονται για το μακελειό στην χώρα τους αλλά και για πιθανές περιπτώσεις στις χώρες που εισήγαγαν τα Άρεια φασολάκια.
Στο μεσοδιάστημα βέβαια, φρόντισαν να κατασυκοφαντήσουν τα Ισπανικά προϊόντα για να κρύψουν την φονική τους ανευθυνότητα.
Ζημία τεράστια όχι μόνο για τους Ισπανούς αλλά και για τους Έλληνες αγρότες αφού κύριες αγορές όπως η Ρωσία σταμάτησαν τις εισαγωγές από την ΕΕ.
Σε αυτό το πλαίσιο, το “Ολυμπία” στέλνει αντίγραφα των συκοφαντικων ρεπορτάζ από τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” ώστε οι Ισπανοί
παραγωγοί να στραφούν νομικά εναντίον τους όπως ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν για τα Γερμανικά.
Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες εξαγωγείς εναντίον των Ελληνικών και Γερμανικών ΜΜΕ που επέφεραν με τα συκοφαντικά τους δημοσιεύματα πλήγμα στην δραστηριότητα τους.
πηγή

Με ένα δημοψήφισμα ξεχνιέμαι…

 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Πληροφορούμεθα αυτές τις μέρες μετά μεγάλων τυμπανοκρουσιών και ενώ περιμένουμε να… πάρουμε τη δόση μας, ότι θα επιχειρηθεί αλλαγή του Συντάγματος μέσω… δημοψηφισμάτων!

Και πως κάποια «Επιτροπή Προσωπικοτήτων» (διευκρινίζεται ότι δεν θα είναι κομματική, αλλά θα περιλαμβάνει «προσωπικότητες» από όλους τους χώρους) θα αναλάβει να
...

Η γελοιότητα στο αποκορύφωμα.ΓΑΠ προς τους βουλευτές της ΝΔ: Μα θα φύγετε χωρίς να ακούσετε καν τον Πρωθυπουργό?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;;
Δείτε το βίντεο…

MAX KEIZER Για το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα:ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!

ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!

Οι «Τάιμς» πουλάνε τον… Παρθενώνα! “ Μην εκπλαγείτε αν καεί η Αθήνα. Και μη λυπηθείτε”, γράφουν οι αγγλικές εφημερίδες....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Στους “ Κυριακάτικους Τάιμς” του Λονδίνου η φωτογραφία του Παρθενώνα είναι τεράστια, εξάστηλη. Μπροστά από τον ναό βρίσκεται μια πινακίδα: “ Πωλείται” γράφει στα αγγλικά με πελώρια γράμματα.
“ Πωλείται ένα μνημείο. Εξαιρετική τοποθεσία. Χρειάζεται εργασίες. Καλέστε τον Γιώργο Παπανδρέου στο 30.210.33.75.00″ συμπληρώνει. Οκτάστηλος ο τίτλος από πάνω: “ Ελλάδα – όλες οι λογικές προσφορές είναι ευπρόσδεκτες”! Ο υπότιτλος διευκρινίζει: “ Η κρίση χρέους έχει βάλει πάνω στο τραπέζι πολλή κρατική περιουσία”, εννοώντας χλευαστικά ότι ακόμη και ο λόφος της Ακρόπολης με τον Παρθενώνα είναι πλέον προς πώληση! Ο απόλυτος διεθνής διασυρμός της χώρας – σε πείσμα των από καιρό σε καιρό επαναλαμβανόμενων πρωθυπουργικών ισχυρισμών γι’ αυτόν και την κυβέρνησή του: “ Αποκαταστήσαμε τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας”!
Δεν ήταν μόνο οι Αγγλοι που εξευτέλιζαν τη χώρα μας την Κυριακή. “ Τίποτα δεν πάει καλά στην Ελλάδα” ανέφερε ο επίσης οκτάστηλος τίτλος στις οικονομικές σελίδες της γερμανικής εφημερίδας “ Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε” και οι υπότιτλοι διευκρίνιζαν: “ Η διάσωση της Ελλάδας δεν βοηθάει κανέναν. Ούτε καν τους Ελληνες. Λόγω λιτότητας πέφτουν σε κατάθλιψη και αρχίζουν να περιφρονούν τους σωτήρες τους”.

Στο ίδιο πνεύμα και
...

Σύνταγμα 21 Ιουνίου. Μέσα οι ξεπουλημένοι και απ' έξω οι αγανακτισμένοι.

Αυτή είναι η δικτατορία που ζούμε. Μέσα στους σιδερένιους φράκτες οι αξιόπουστοι προδότες και έξω στους δρόμους ο εξεγερμένος λαός.

Τελικά έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης μας που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από Αιγύπτιο λαθρομετανάστη μέσα στο σπίτι του στις αρχές του μήνα.



Ακόμα ένας συμπατριώτης μας δολοφονημένος από λαθρομετανάστες, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Δεν άντεξε τελικά ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας  τον οποίο ξυλοκόπησε με σκοπό να ληστέψει ο Αιγύπτιος λαθρομετανάστης πριν μερικές ημέρες στο σπίτι του στο κέντρο των Αθηνών.

http://agiovasilema.blogspot.com/2011/06/blog-post_5370.html


 Η επίθεση εναντίον του ηλικιωµένου ζευγαριού έγινε στις 9 του µήνα. Ο δράστης, σύµφωνα µε την Αστυνοµία, εισέβαλε στις 10 το πρωί στο διαµέρισµά τους σε πολυκατοικία στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου, τους επιτέθηκε και τους χτύπησε. Αιµόφυρτη η 69χρονη πρόλαβε να κατέβει στην είσοδο καλώντας σε βοήθεια. ο δράστης διέφυγε χωρίς να κλέψει τίποτα από το σπίτι, ενώ σοβαρά τραυµατισµένος ο 71χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και η σύζυγός του µεταφέρθηκαν µε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η 69χρονη στην κατάθεσή της στην Αστυνοµία αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήµονα και συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής.

πηγή

Τα αποτελέσματα της ψήφου εμπιστοσύνης στην αξιόπουστη κυβέρνηση


Όπως αναμενόταν, οι τζάμπα- μάγκες  του ΠΑΣΟΚ έκαναν πίσω. Έδωσαν δουλικά την έγκρισή τους στον αξιόπουστο Πρωθυπουργό να συνεχίσει το έργο του με αξιοπουστία , διαλύοντας τη χώρα.


Τα αποτελέσματα της αξιόπουστης ψηφοφορίας:

Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές

155 αξιόπουστα ναι
143 όχι

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο αξιόπουστας και η αξιόπουστη κυβέρνησή του...

Μέσα σε λίγες ώρες, Ρουμάνος προσπάθησε να βιάσει 2 γυναίκες και άλλος Ρουμάνος (φημολογείται στο διαδίκτυο ότι) αποκεφάλισε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας. Πότε θα ξεβρωμίσουμε από δαύτους?

1ο περιστατικό επιβεβαιωμένο: Στα χέρια της αστυνομίας ο επίδοξος βιαστής - Πως περιέγραψαν τον εφιάλτη που έζησαν οι 2 γυναίκες...

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι περπατώντας μέσα στην πόλη τους, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, θα έπεφταν θύματα ληστείας και απόπειρας βιασμού.

Τα 2 περιστατικά συνέβησαν στη Λιβαδειά το βράδυ της περασμένης Κυριακής (19-06-2011), με δράστη έναν 21χρονο Ρουμάνο, που διέμενε στην πόλη. Ο επίδοξος βιαστής αρχικά επιτέθηκε σε μία 66χρονη που περπατούσε αμέριμνη. Την οποία άρπαξε από τα μαλλιά και την έσυρε στο πεζοδρόμιο. Η γυναίκα μετά το πρώτο σοκ, αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και να τον κλωτσάει. Ο δράστης της άρπαξε το πορτοφόλι που περιείχε 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Σχεδόν μισή ώρα αργότερα σε κάποιο άλλο δρόμο της πόλης, με τον ίδιο τρόπο επιτέθηκε σε 32χρονη από τη Λιβαδειά, την οποία επίσης προσπάθησε να βιάσει και να ληστέψει. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι φωνές της γυναίκας, που κάλεσε σε βοήθεια, ανάγκασαν και πάλι το δράστη να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να διαφύγει.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφθασαν άμεσα στο σημείο, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 21χρονο δράστη.

2o περιστατικό (φημολογούμενο): Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό μέσω δημοσιεύσεων  σε  sites του διαδικτύου (eglimatikotita.gr και άλλα), ότι στο κέντρο της Αθήνας,Ρουμάνος αποκεφάλισε γυναίκα  και βγήκε στους δρόμος κρατώντας στο χέρι το κεφάλι του θύματος! Οι έντρομοι κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία η οποία τελικά τον βρήκε στην οδό Αριστοτέλους να κάθεται σε σκαλοπάτια οικίας με το κεφάλι δίπλα του.

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα απο την κόλαση που μας περιμένει...