Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

E-COLI. Εδώ και 10 μέρες γράφουμε για τον μολυσμένο κιμά των LIDL ενώ οι Έλληνες δημοσιογράφοι κουκούλωσαν (γιατί άραγε???) την σοβαρή είδηση.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις του πολύ καλού http://www.olympia.gr/, πριν από 10 μέρες, τα περισσότερα ιστολόγια αναδημοσιεύσαμε αμέσως την εξαιρετικά σοβαρή είδηση  για τον μολυσμένο κιμά των γερμανικών σούπερ μάρκετς lidl και τον κίνδυνο απο τα προϊόντα κρέατος που πωλούνται στη συγκεκριμένη αλυσίδα.

http://agiovasilema.blogspot.com/2011/06/lidl-e-coli.html

Οι Έλληνες δημοσιογράφροι όμως, τήρησαν ακόμα μια φορά  ύποπτη σιγή  καλύπτοντας τους Γερμανούς εγκληματίες.

Σήμερα, 10 μέρες μετά, βγαίνουν με πρωτοσέλιδα και προειδοποιούν τον κόσμο να μην καταναλώσει τις τροφές που περιέχουν κιμά από τα Lidl. Μα σοβαρολογείτε κύριοι; Αυτά που έχουν ήδη καταναλωθεί;;;;

Παραθέτουμε και το σημερινό άρθρο του Ολυμπία:

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ LIDL; ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 2, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/adena-grlidl3025.gif?w=320&h=286Πριν από ΔΕΚΑ ημέρες, αποκαλύψαμε ότι για το μακελειό στην Γαλλία ευθυνόταν ο μολυσμένος από το βακτήριο E-COLI, Μολυσμένος κυμάς των LIDL. Κανένα μέσο, κανένας δημοσιογράφος, ΚΑΜΜΙΑ εφημερίδα δεν αναπαρήγαγε την είδηση. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν πρόθυμα την προπαγάνδα των Γερμανών για τα “Ισπανικά αγγουράκια, καταστρέφοντας την Μεσογειακή οικονομία…”
ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ λοιπόν, βρέθηκε και στην Ελληνική αγορά κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH στην ελληνική εταιρεία LIDL Hellas.
Με μία άθλια ανακοίνωση μάλιστα, καλούνται οι καταναλωτές “να μην τα καταναλώσουν”!!!
Τι λέτε βρε πανάθλιοι; ΕΑΝ τα έχουν ήδη καταναλώσει; Εάν αρχίσουμε να βλέπουμε και στην Ελλάδα παιδιά να χαροπαλεύουν ΠΟΙΟΣ θα πάει φυλακή; ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ η οποία αποδείχτηκε 100% ορθή;
Καλούμε ΤΩΡΑ τον εισαγγελέα να παρέμβει και να ασκήσει διώξεις σε όσους εξέθεσαν τον Ελληνικό λαό σε άμεσο κίνδυνο ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
Να εντοπιστεί θεσμικά η εταιρεία “Δημοσίων Σχέσεων” των Γερμανών και να διερευνηθεί εάν διοχέτευσαν χρήμα σε ΜΜΕ” μετά τις 22 Ιουνίου, όταν έγινε γνωστή η αιτία μόλυνσης των καταναλωτών στην Γαλλία. Εάν δεν γίνει θεσμικά θα το κάνουμε εμείς, για να μάθει ο Ελληνικός λαός πως εκτός από το εισόδημα του παίζουν και με τις ζωές των παιδιών του.

Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυβέρνησης, δικαστικών λειτουργών και της αστυνομίας.

Το πολίτευμα, αυτή η ισχνή ολιγαρχική δημοκρατία που έχουμε, καταλύθηκε μέσα σε ένα διήμερο αστυνομικής βίας. Η κυβέρνηση επιτέθηκε με τις οπλισμένες της δυνάμεις στον άοπλο και άμαχο λαό, ρίχνοντάς εναντίον του με όπλα απαγορευμένα ακόμη και από τις διεθνείς συνθήκες πολέμου, και ανοίγοντας κεφάλια και σπάζοντας κόκκαλα αδιακρίτως με απίστευτη αγριότητα. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους γέροντες, ούτε τα παιδιά, ούτε τους ήδη τραυματισμένους, ούτε και τους γιατρούς που προσπαθούσαν να τους περιθάλψουν. Μετέτρεψαν την σήραγγα του Μετρό σε θάλαμο αερίων ρίχνοντας ασφυξιογόνα.
Αστυνομικοί με μαύρα κράνη, των οποίων την εθνικότητα δεν δύναται και κανείς να αντιληφθεί με τέτοια περιβολή, εξαπέλυσαν την πιο βίαιη επίθεση που έχουμε δει σε “δημοκρατική περίοδο” (λέμε τώρα) προς τον άοπλο και ειρηνικό λαό, που ασκούσε το δικαίωμά του, όπως απορρέει από
,,,

Πως οι «Αγανακτισμένοι» θα γίνουν «Αποφασισμένοι»


Στην ανάρτηση «δεν θέλουμε μια πρόσκαιρη γεύση εξουσίας. Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα….» μιλήσαμε για πρώτη φορά για τις βασικές συντεταγμένες του υπό ανάπτυξη κινήματος για την αναγέννηση της Ελλάδας. Αιχμή του δόρατος αυτού του κινήματος είναι σήμερα οι «Αγανακτισμένοι», οι οποίοι περνούν τώρα σε μια αποφασιστική καμπή της δράσης τους μετά την βίαιη απόπειρα καταστολής.
Αυτά που έγιναν την Τρίτη και την Τετάρτη δεν ήταν παρά μια μάχη στον πόλεμο που ξέσπασε από καιρό εναντίον των δυνάμεων των δανειστών και της Τρόικας. Ταυτόχρονα όμως κλείνει ένας κύκλος στην αντίσταση του ελληνικού λαού από τον οποίο πρέπει να εξαχθούν τα απαραίτητα διδάγματα, αν θέλουμε να νικήσουμε στον πόλεμο αυτό
Οργάνωση στην περιφέρεια
Στην προαναφερθείσα ανάρτηση γράφαμε: «Αν χτυπήσουν κεντρικάκατά το πρότυπο των «πολύχρωμων επαναστάσεων» – τότε πρέπει να τους εξουδετερώσουμε αποκεντρωμένα. Δηλαδή να χρησιμοποιήσουμε τη δυνατότητα αντίδρασης από την Περιφέρεια προς το Κέντρο (Μαοϊκό μοντέλο). Κι αν χτυπήσουν αποκεντρωμένα, να τους αντιμετωπίσουμε  κεντρικά (Λενινιστικό μοντέλο).
Η βασικότερη αδυναμία του κινήματος των Αγανακτισμένων είναι η καθυστέρηση στην οργάνωση στην περιφέρεια και στην επαρχία. Για φανταστείτε τι θα γινόταν την Τετάρτη αν είχαν οργανωθεί ταυτόχρονα δέκα (πχ) συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Πάτρα, την Λάρισα κλπ. Οι δυνάμεις του αντιπάλου θα διασκορπίζονταν, ενώ τώρα τους
...

Η χρήση αλόγιστης βίας και χημικών, γύρισε μπούμερανγκ στην δικτατορική κυβέρνηση, καθώς άρχισαν να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει, όλοι οι ξένοι ανταποκριτές

Ο κύριος που εικονίζεται στη φωτογραφία είναι ο Ρίτσαρντ Κουέστ, γνωστός δημοσιογράφος και απεσταλμένος του CNN, ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει ανάσα από τα χημικά και αναγκάστηκε να διακόψει τη ζωντανή σύνδεση από την Αθήνα,
-------------------------------------
============================================================

Τα υπερβολικά δακρυγόνα και το αμφίβολο αύριο από τη βρετανική σκοπιά

Με συνεχή ροή ειδήσεων από την Αθήνα κάλυψαν τα βρετανικά μέσα την ψηφοφορία επί του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού προγράμματος και τα βίαια επεισόδια στο Σύνταγμα, αναφέροντας την εντύπωση που τους προκάλεσε η βιαιότητα των Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης και η ποσότητα των αερίων που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον του άοπλου πλήθους.. 
 Οι απεσταλμένοι των βρετανικών καναλιών συχνά χρειάστηκε να φορέσουν τις αντιασφυξιογόνες μάσκες τους για να μπορέσουν να συνεχίσουν την ανταπόκρισή τους. Το BBC μάλιστα μετέδωσε ρίψη δακρυγόνων στην είσοδο του μετρό στο Σύνταγμα, εκφράζοντας ανησυχία για την κατάσταση των διαδηλωτών που είχαν βρει εκεί καταφύγιο.
====================================================
Το Sky News ανέφερε ότι οι βίαιες αντιδράσεις αλλά και η βία που ασκήθηκε από την Κυβέρνηση εναντίον των διαδηλωτών, αποδεικνύουν ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να συγκρατηθεί.
===================================================

Η κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα ανοίγει τα μάτια στην Ευρώπη



H κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα τα βίαια επεισόδια της περασμένης Τετάρτης στο Σύνταγμα, που έκαναν το γύρο του κόσμου, έχουν θορυβήσει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και κυρίως τις Βρυξέλλες, που συνειδητοποιούν πλέον ότι η σκληρή λιτότητα έχει όρια και όταν οι πολίτες είναι απελπισμένοι η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.
«Πρέπει να δώσουμε ελπίδα στους Ελληνες», είπε πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. «Πρέπει να εισακουστούν οι προτάσεις που γίνονται από διάφορες πλευρές της ελληνικής κοινωνίας», είπε ο επίτροπος Ολι Ρεν. «Να υιοθετήσουμε το συντομότερο την πέμπτη δόση των δανείων και τη νέα στήριξη της Ελλάδας», δήλωσαν οι πρόεδροι της Ε.Ε. Χέρμαν βαν Ρομπέι και της Κομισιόν Ζοζέ-Μανουέλ Μπαρόζο. «Η Ελλάδα κινδυνεύει να πεθάνει αναρρώνοντας», προειδοποίησε ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών Ντιντιέ Ρέιντερς.    Για πρώτη φορά μετά από 14 μήνες κορυφαίοι κοινοτικοί
...

Προπηλακίζουν και απειλούν τους βουλευτές-προδότες σε κάθε εμφάνισή τους. Φουντώνει η κοινωνική οργή και απειλεί να οδηγήσει σε τεράστια κοινωνική έκρηξη!

    Απειλητικές επιστολές έξω από το γραφείο της βρήκε η βουλευτής Ευβοίας, Αικατερίνη Περλεπέ Σηφουνάκη
- 'Ολη νύχτα στο γραφείο της αναγκάστηκε να μείνει η Ροδούλα Ζήση από τους κουκουλοφόρους
- Εγκλωβισμένος σε κτίριο της Λαμίας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσώνης (Ξέρετε...εκείνος που μας είπε προχθές ότι θα το ψηφίσει γιατί ....τον παρακάλεσαν οι ψηφοφόροι του...Τι έγινε ρε μεγάλε? Άλλαξαν γνώμη οι ψηφοφόροι σου και σε πλακώνουν στις κλωτσιές τώρα?)
- Εμπρηστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και για τον βουλευτή, Κώστα Καρτάλη
Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της κοινωνικής οργής με τους πολίτες πλέον να προβαίνουν ακόμα και σε ακραίες συμπεριφορές απέναντι στους βουλευτές κυρίως όλους εκείνους που υπερψήφισαν το σχετικό νομοσχέδιο. Τα περιστατικά αυτά παίρνουν πλέον μεγάλες διαστάσεις και είναι διάχυτη η ανησυχία.

"Δε φοβάμαι" λέει στο Newsit η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ευβοίας, Αικατερίνη Σηφουνάκη - Περλεπέ.

Και συνεχίζει την εξομολόγησή της "οι απειλητικές επιστολές είχαν ξεκινήσει πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και μετά την ψήφιση έγιναν ακόμη πιο έντονες. Εμένα σήμερα το πρωί είχαν βάλει τέτοιες επιστολές έξω από τις τζαμαρίες του γραφείου μου στη Χαλκίδα και σε όλο τον δρόμο. Δεν περίμενα ποτέ πως ακραία στοιχεία θα έκαναν κάτι τέτοιο, ήμουν μάχιμη γιατρός πολλά χρόνια και έχω μια άλλη σχέση με τους ανθρώπους οποιασδήποτε κομματικής απόχρωσης. Το περιεχόμενο των επιστολών είναι απειλητικό, απειλούν τη ζωή μου, ότι θα με σκοτώσουν, ότι θα με πνίξουν, ότι τους πούλησα, οτι
...

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πάρτε υπογλώσσια και ηρεμιστικά πριν διαβάσετε την παρακάτω ανάρτηση

O Γιώργος ετοιμάζει βαλίτσες και κανό

O Γιώργος ετοιμάζει βαλίτσες και κανόΑφού πήρε βαθειά ανάσα από το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζεται για το μακροβούτι. Κανονικό.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με συνεργάτες τους, έχει άμεση ανάγκη από διακοπές. 
Οι επίσημες έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές Αυγούστου, αλλά νωρίτερα αναζητούνται ευκαιρίες για long weekend. Δηλαδή, για αποδράσεις από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα. Και Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Παπανδρέου ετοιμάζει εξορμήσεις στην Κόρινθο, στο εξοχικό της μητέρας του, απ’ όπου εύκολα μπορεί να βρεθεί σε παραλία της Πελοπονήσσου. Θέλει ακόμη να πάει μια βόλτα από τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα οποία λατρεύει, έχει πρόσκληση για Κρήτη και Ρόδο ενώ φέτος δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην Ουρανούπολη ή τη Χαλκιδική, ώς άνοιγμα στο νέο του αντιπρόεδρο...
 Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο, όμως, είναι πως κάποιοι από το περιβάλλον του αναζητούν τρόπους να τον έχουν από κοντά στις διακοπές. Ανησυχούν μήπως πάρει απόφαση να φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου και το κυριότερο ανησυχούν μπας και δώσει το δαχτυλίδι στον Βενιζέλο

Για αυτό τηλεφωνούν στον Νίκο Παπανδρέου και του λένε να πάει μαζί με τον πρόεδρο. Οι πιο τολμηροί αναζητούν από τη Ρεγγίνα και τη Μακριδάκη πληροφορίες για το που έχει κλείσει διανυκτερεύσεις, ώστε να βρίσκονται κοντά του. Αμφισβητούν, έτσι, το δικαίωμα της ξεκούρασης σε έναν άνθρωπο που σήκωσε κατά δήλωσή του το σταυρό του μαρτυρίου και που έφτασε στο σημείο να παραιτηθεί στον βασικό αντίπαλό του.

 (agiovasilema: Φυσικά δεν έχει καμία σημασία ότι στέρησε για πολλά χρόνια τις διακοπές από εκατομμύρια Έλληνες, δεν έχει καμία σημασία ότι στέρησε τις διακοπές από τους δικαιούχους της εργατικής εστίας που τους άφησε πίσω με τις βαλίτσες στο χέρι καταργώντας το θεσμό απροειδοποίητα, δεν έχει καμία σημασία ότι ξεπούλησε όλη τη χώρα και την έσβησε από το χάρτη, δεν έχει καμία σημασία ότι οι άνεργοι αυξάνονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα, δεν έχει καμία σημασία ότι οι ουρές στα δωρεάν γεύματα των άπορων φτάνουν τα χιλιόμετρα, δεν έχει καμία σημασία ότι κρατιέται στην εξουσία, όπως όλοι οι γνήσιοι δικτάτορες που διοικούν ολόκληρη χώρα με μια διεφθαρμένη μειοψηφία, βάζοντας τα ΜΑΤ και την αστυνομία να σκοτώνουν στο ξύλο τους πολίτες.

Σημασία έχει μόνο να κάνει τις διακοπές και το κανό του. Πέρσι έλειπε 4 μήνες...Φέτος ελπίζουμε να λείψει παραπάνω και να βρεθεί και κανένα ευλογημένο σκυλόψαρο να  μας γλυτώσει)  

Συνέλαβαν blogger που κρίθηκε ότι απείλησε με τα γραφόμενά του τον Πρωθυπουργό...

Ελεύθερος ο blogger που απείλησε τον πρωθυπουργό
Τελικά κρίθηκε αθώος και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κάθισε ένας 32χρονος, ο οποίος «ανέβασε» σε blog γνωστού ενημερωτικού διαδικτυακού τόπου μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο κατά της οικογένειας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και ακολούθως κλιμάκιο της ίδιας υπηρεσίας μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου συνέλαβε τον 32χρονο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης...


«Ήθελα μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργούνταν τέτοιο θέμα», είπε απολογούμενος στο δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί με την κατηγορία της «διέγερσης σε διάπραξη κακουργηματικής πράξης». Παραδέχθηκε κατά την απολογία του ότι το περιεχόμενο του σχολίου ήταν «υπερβολικό».

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, συμβουλεύοντάς τον να έβγαινε στο δρόμο για να διαδηλώσει, αντί να γράφει τέτοιου είδους μηνύματα.

Το δικαστήριο, τελικά, τον έκρινε αθώο, κρίνοντας ότι δεν είχε σκοπό να προτρέψει κάποιον σε διάπραξη αδικήματος. 
 
(agiovasilema: άμα ξεκινήσουν να συλλαμβάνουν όλους τους bloggers που γράφου-με εναντίον του τρισμέγιστου προδότη, τότε δεν θα μας χωράνε οι φυλακές όλου του πλανήτη)

Η Αθήνα που ονειρεύεται ο Παπουτσής!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!!



Το πάντρεμα των προεκλογικών δηλώσεων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, με τα επεισόδια που έγιναν χθες στην πλατεία Συντάγματος μόνο νευρικό γέλιο προκαλεί... Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε..
...

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΤΕΛΙΚΑ Ο ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ''ΝΑΙ'' ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ;;;


 

Τα πήρες Ρομπόπουλε για το "ΝΑΙ"?????




Είναι αλήθεια κύριε Ρομποπουλε οτι είχατε κάνει αίτηση για δάνειο ύψους 3 εκατομμύριον ευρώ και απορρίφθηκε ;

Είναι αλήθεια το δάνειο το οποίο είχε απορριφθεί εξαρχής θα εγκριθεί κατόπιν παρέμβασης του Πρωθυπουργού ;

Είναι αλήθεια κύριε Ρομποπουλε ; Αν δεν είναι μπορείτε να....

μας εξηγήσετε γιατί βγαίνατε στα τηλεοπτικά παράθυρα και διατυμπανίζατε ότι δεν θα ψηφίζατε το μεσοπρόθεσμο.
Μπορείτε να κάνετε γνωστό και σε μας τους αδαείς τι είναι αυτό που σας είπε ο Πρωθυπουργός και σας έκανε να αλλάξετε γνώμη και να ψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο.
Από όσο γνωρίζουμε δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε στη βουλή εσείς γιατί αλλάξετε ;
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι ζητήσατε δάνειο για να καλύψετε τις ανάγκες των επιχειρήσεων σας (Ξενοδοχεία Χαλκιδικής -Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων)
Είναι ή δεν είναι αλήθεια οτι πήρατε διαβεβαίωση οτι το δάνειο σας θα εγκριθεί;
Έχετε υποχρέωση και καθήκον απέναντι στον Ελληνικό λαό να απαντήσετε γιατί αλλάξατε γνώμη
 Τελικά μια χαρά τιμάει το όνομα του. ΡΟΜΠΟπουλος..... Όνομα και πράγμα
πηγή

(agiovasilema: Μείναμε άφωνοι όταν διαβάσαμε αυτό το κείμενο, το οποίο κυκλοφορεί ευρύτατα σήμερα στο διαδίκτυο. Κυριολεκτικά άφωνοι...Όχι ότι θεωρούσαμε πολλούς από τους 300 Bo(υ)λευτές έντιμους, αλλά δεν περιμέναμε ότι μεσούσης της τεράστιας κοινωνικής αναταραχής, θα τολμούσε πολιτικός να κάνει τόσο άγρια παζάρια....Αν αληθεύει αυτή η σοβαρότατη είδηση, φαίνεται ότι τελικά τα ''ΝΑΙ'' μας κόστισαν πολύ πιο ακριβά απ' όσο φανταστήκαμε)

Τώρα τι τρέμεις, γιατί φοβάσαι ;;;;δεν θυμάσαι τίποτα απο το Πολυτεχνείο..."είμαστε άοπλοι, είμαστε άοπλοι " κ.ΥΠτΠ !

 

Εδώ και λίγο καιρό, ο κ. Παπουτσής έχει ζητήσει και νέα μέτρα ασφαλείας και μεγάλη προσοχή και στο κτίριο της Δραπετσώνας , με την ταμπέλα"Αρχηγείο".
 
Τώρα,  όμως διαβάζω στο "newsit" πως, οι αστυνομικοί έξω απο το σπίτι του έγιναν 45...Αν αληθεύει αυτό , τότε ,μάλλον ο κ. υπουργός ζει σε καθεστώς ...τρόμου.
Τι φοβάστε, κύριε;;;
Τα ΜΑΤ δικά σας είναι, τα χημικά περιουσία σας, τα ρόπαλα σας ανήκουν , οι δολοφονίες συνεχίζονται διπλές στην ....ασφαλή Αθήνα ,
 τι ακριβώς φοβάστε;;;
Αφού εσείς λέτε μόνο αλήθειες κι είσθε ξεκάθαρος  και σωστός
, τι έχετε να φοβηθείτε;;;

Πόπη Χρ.
πηγή

Έτσι λειτουργούν τα δικτατορικά καθεστώτα:Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 45 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΠΟΛΙΤΗ.



Το μέγεθος της αγάπης και της συμπάθειας που υπάρχει από τον ελληνικό λαό προς τα πρόσωπα των μελών της ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ είναι κάτι περισσότερο από εμφανές. Ο ένας εκ των χουντικών, ο οποίος στην πολιτική του ιστορία έχει βάψει τη συνείδησή του πολλές φορές με αίμα αθώων, (Σάμινα με 82 νεκρούς, Κερατέα , Σύνταγμα) και πάντα διαλέγει τον ...δύσκολο δρόμο της ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ όπως χαρακτηριστικά λέει, από χθες διάλεξε τον εύκολο δρόμο της φύλαξης από 45 αστυνομικούς.

Να τον φυλάξουν από τους πολίτες, τους οποίους -υποτίθεται- ότι αυτός ο δικτατορίσκος έχει ορκιστεί να φυλάει. Από τους πολίτες στους οποίους έταξε ασφάλεια και πάταξη του εγκλήματος, από τους πολίτες στους οποίους έταξε δημιουργία φράχτη μέχρι και τις 15 Μαίου για να τους προστατεύσει απο τις ορδές των λαθρομεταναστών, από τους πολίτες τους οποίους με δικές του εντολές τα ΜΑΤ, (τα οποία πριν ένα μήνα είχε ανακοινώσει ότι θα καταργήσει καθώς διαπίστωσε σ'αυτά...έλλειμμα δημοκρατίας),  χτυπούσαν δολοφονικά και ψέκαζαν αλύπητα επί ώρες.

Διαβάσαμε στο Onalert ότι ο  στρατηγός ε.α Δημήτρης Αλευρομάγειρος, έκανε μια σύγκριση  αυτής της εικόνας που μεταφέρουν οι γείτονες του Παπουτσή, δηλαδή των 45 αστυνομικών που φυλάνε έναν Έλληνα Υπουργό, με την φύλαξη του ίδιου του Πρωθυπουργού της Αγγλίας. Ειναι γνωστο οτι εξω απο την Πρωθυπουργική κατοικία στο Λονδίνο [Νταουνιγκ στριιτ Νο 10], υπάρχει ενας καλοκαγαθος αστυνομικός [αοπλος, ουτε καν με γκλοπ], ο οποιος δεχεται ευχαριστως να φωτογραφιζεται με τους τουριστες,γράφει ο στρατηγός αφού επισημαίνει ότι δεν τρέφει καμία απολύτως συμπάθεια προς τους Βρετανούς.

Ωστόσο σωστά επισημαίνει:“Τι θελουν να δειξουν με αυτα οι Αγγλοι ειναι προφανες. Κατι σαν το παλαιο δικο μας "Ισχύς μου η αγάπη του Λαου"[το οποίο επειδη ακριβως δεν τηρηθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο ευφυης Λαος μας το μετέτρεψε σε " Ισχύς μου η ΑΠΑΤΗ του Λαού"....

agiovasilema
  

"Φλερτάροντας με τον θάνατο" του Γ.Αυγερόπουλου - Γιατί με....χτύπησατε, κ. Παπουτσή;;;

 
 
 
του Γιώργου Αυγερόπουλου

Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι και διεφθαρμένοι.
Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο.
Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας.
Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς.

Και ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να ανάψει λαμπάδα στον Θεό που πιστεύει, καθώς μόνο στην καλή του τύχη θα πρέπει να αποδοθεί το γεγονός ότι δεν απολογείται σήμερα για θύματα. Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας Συντάγματος τις δύο τελευταίες μέρες, ήταν ένα "γιουρούσι" όπως εύστοχα παρατήρησε ο Αϊμάν, Ισπανός δημοσιογράφος που εργάζεται για το Al Jazeera.
Ένα γιουρούσι, εναντίον όλων και όποιον πάρει ο χάρος.
 "Μα καλά τι αστυνομία είναι αυτή που έχετε;" με ρώτησε αγανακτισμένος.
"Είστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τουλάχιστον
...

Τα τερατώδη ψέματα του Παπουτσή

Σχετικά με την ομιλία του κ. Παπουτσή για τα έκτροπα.

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Στο κανάλι της Βουλής που θέλουν να καταργήσουν, κάτι με το οποίο διαφωνώ (και με το κόστος του διαφωνώ βέβαια, αλλά είναι άλλη συζήτηση), γιατί κατ'εμέ είναι το μόνο μέρος που μπορείς να τους δεις πώς μιλάνε και τί λένε απευθείας χωρίς φίλτρα και παρεμβολές, άκουσα σήμερα τον κ. Παπουτσή να λέει το ποίημα του για τα χθεσινά. Σας τα παραθέτω σε περίληψη.

Ψέμα 1: "Οι "κύριοι" με τους λοστούς είχαν απεγκλωβιστεί από παρακείμενη στοά και κατέφυγαν στο προαύλιο της Βουλής με την συνδρομή της Αστυνομίας για να προστατευθούν από κουκουλοφόρους".

Πρώτη φορά βλέπω να βοηθάνε τα ΜΑΤ διαδηλωτές, που έχουν μάλιστα καλυμένα πρόσωπα και κρατάνε κοντάρια σε σημείο τέτοιο, που εκτός του ότι τους απεγκλώβισαν (?), τους έβαλαν και στο προαύλιο της Βουλής για να τους προστατεύσουν από κουκουλοφόρους. Αυτό που είθισται είναι να
...

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μερικά διαχρονικά ψέματα της χουντικής κυβέρνησης που σχετίζονται με την χρήση χημικών, απλά για να μην πιστέψετε αφελώς τις διάφορες συγγνώμες και τις υποσχέσεις για διακοπή της χρήσης τους.


(φωτ CNN με ληγμένα χημικά που έπεσαν αλόγιστα και παράλογα κατά του ελληνικού λαού στις 29/6/2011)


Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για μακροπρόθεσμα προβλήματα υγείας που ενδεχομένως να παρουσιαστούν από τα χημικά που μας ψέκασαν χθες οι δολοφονικές μονάδες καταστολής κατ' εντολήν των χουντικών που κυβερνούν, βρήκαμε  ένα παλαιότερο δημοσίευμα του Βήματος που αναφέρεται σε  δήλωση του πρώην Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις 8 Δεκεμβρίου 2009, όπου είχε σημειώσει πως τα χημικά βλάπτουν τη δημόσια υγεία και καταστρέφουν το περιβάλλον. Ήταν βλέπετε μόλις το ΠΑΣΟΚ είχε αναλάβει την εξουσία και έπρεπε να δείξει το ''δημοκρατικό'' και ''ευαίσθητο'' προς τον άνθρωπο και το -πάντα επικερδές- περιβάλλον, πρόσωπο.

Πολύ γρήγορα όμως οι δήθεν ευαισθησίες ξεχάστηκαν και με την πρώτη ευκαιρία, τα χημικά δηλητήρια του- ταχέως μετατρεπόμενου σε δικτατορικό καθεστώς-, Πασοκ, έκαναν την επανεμφάνισή τους και μάλιστα με θύμα τον  Μανώλη Γλέζο, ο οποίος ψεκάστηκε με λύσσα στο πρόσωπο όπως όλοι θυμόμαστε, από ένα 22χρονο άνδρα των ΜΑΤ.

Με τον πανικό που δημιουργήθηκε, έπρεπε πάλι να βγει ο τότε Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης, να υπενθυμίσει σε όλους τους ιθαγενείς ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, μπλα μπλα, μπλα, που ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ασφάλεια του πολίτη μπλα μπλα με ειρηνικά μέσα ...και έτσι λοιπόν σε νέα συνέντευξη που δόθηκε τον Μάρτιο του 2010 στο κανάλι της Κυβέρνησης, το Μέγκα, επανέλαβε τη βούληση για απαγόρευση της χρήσης τους  και μάλιστα ανακοίνωσε το ταξίδι που έκαναν 2 στελέχη της Αστυνομίας στο Βερολίνο και συγκεκριμένα οι κκ Οικονόμου και Τζοίτης προκειμένου να αποκομίσουν περισσότερα στοιχεία για την ήπια  αντιμετώπιση διαδηλωτών από τη διεθνή εμπειρία. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έλεγαν ότι άμεσος στόχος είναι ο δραστικός περιορισμός ή η κατάργηση χρήσης των χημικών και η ανεύρεση εναλλακτικών τρόπων αντιμετώπισης επεισοδίων, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να διευκρινίσουν το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. «Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί το επιθυμουν, γιατί είναι επίσης αποδέκτες των χημικών αλλά και των... επιπτώσεών τους» τόνιζαν χαρακτηριστικά.


Λίγο μετά από τις δηλώσεις του Χρυσοχοϊδη,ακολούθησαν και οι δηλώσεις του τότε Υφυπουργού προστασίας του Πολίτη, κ Σπ. Βούγια στη Βουλή, όπου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Π. Λαφαζάνη, αλλά και σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ FΜ, είπε ότι αυτό που ενδιέφερε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν η... « ουσιαστική μείωση ως την κατάργηση των χημικών», κάτι που θα γινόταν εφικτό, όπως διευκρίνισε, μόλις ολοκληρωνόταν η μελέτη της αρμόδιας επιτροπής η οποία εξέταζε την «υιοθέτηση ηπιότερων μέσων για την αντιμετώπιση των ακραίων περιστατικών βίας». Μεταξύ αυτών των μέσων είναι και το νερό, όπως είχε πει τότε ο κ. Βούγιας, ο οποίος μάλιστα τόνισε  (και εδώ μπορείτε να γελάστε ελεύθερα) ότι παράλληλα έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια «για την αλλαγή νοοτροπίας, φιλοσοφίας και εκπαίδευσης» των αστυνομικών.

Ό,τι λοιπόν και να ακούσετε τώρα από τον διακοσμητικό Παπουτσή, να ξέρετε ότι είναι μόνο για το αρχείο, για να συμπληρωθούν όλες οι αμπελοφιλοσοφίες των προκατόχων του και για να τα σκαλίζουμε μετά από 2-3 μήνες όταν θα μας έχουν πάλι ψεκάσει σαν τις κατσαρίδες και θα ψάχνουμε να βρούμε στο google τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες του ψεκασμού στον οργανισμό μας.

agiovasilema

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Οι δικτάτορες είχαν δώσει σαφή εντολή:Τελειώστε την πλατεία με κάθε τρόπο!!


Μάχιμος αστυνομικός αποκαλύπτει τις εντολές που έχουνε πάρει απο την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ! Εντολές της Χουντικής Κυβέρνησης όπου μπορεί να αποβούν μοιραίες καθώς έχουμε 500  εγκλωβισμένους τραυματίες μόνο στο Μετρό!
Υπερβολική χρήση χημικών, πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, ανεξέλεγκτη και ωμή βία σε βάρος απλών πολιτών και προκλητική ανοχή σε κουκουλοφόρους και ταραξίες…Είναι τα τρία στοιχεία που συνθέτουν το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., που φέρει τον κωδικό «Τελειώστε την πλατεία» και έχει μετατρέψει το σύνταγμα σε Βαγδάτη, διασύροντας τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

35 ημέρες μετά τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων και τα ηχηρά μηνύματα που έστελνε το «κίνημα της πλατείας Συντάγματος», έκαναν την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει την απόφαση να δώσει τη χαριστική βολή στους ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτό άλλωστε δείχνει η αλλαγή, κατά 180 μοίρες, στη στάση της Αστυνομίας, που από
...

''Μη με βαρέσεις'' … και ο δολοφόνος των ΜΑΤ, χωρίς δισταγμό, του άνοιξε το κεφάλι...




Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν οι δικτάτορες  στις χώρες που παρατηρούνται αυτά τα καθεστώτα,  είναι να δημιουργούν τάγματα καταστολής του στρατού και της αστυνομίας, τα οποία δεν  διαθέτουν αξίες και ηθικούς φραγμούς, ούτε καν τα στοιχειώδη ανθρώπινα συναισθήματα.



 Έτσι λοιπόν, μπορούν οι  155 χουντικοί προδότες της Ελλάδας, μαζί με τον ημιπαράφρονα αρχηγό τους και μερικές εκατοντάδες δολοφόνους των ΜΑΤ, να κρατάνε μια ολόκληρη χώρα σε καθεστώς δικτατορίας, ομηρίας και τρομοκρατίας και να πραγματοποιούν αιματοκύλισμα κάθε φορά που αποφασίζουν να ψηφίσουν ''δημοκρατικά'' τον κάθε χουντικό νόμο.
agiovasilema

«Σύγχρονα ΕΣ-ΕΣ αστυνομία και ΜΑΤ» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό




Μετά το συγκλονιστικό βίντεο με το εν ψυχρώ χτύπημα σε διαδηλωτή, μετά τις
εικόνες με άνδρες των ΜΑΤ να φυγαδεύουν κουκουλοφόρους και μετά την καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την επίθεση στον β’ αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της, ήρθαν και οι φωνές από τους εργαζόμενους στο Μετρό για τα όσα συνέβησαν στο σταθμό του Συντάγματος.


Εκεί όπου εκατοντάδες άτομα, διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους τραυματίες, εγκλωβίστηκαν και δέχτηκαν επίθεση με δακρυγόνα, χωρίς να έχουν προκαλέσει ούτε κατ’ ελάχιστο!

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας στο Μετρό, κατηγορεί τόσο την αστυνομία όσο και τα ΜΑΤ πως «σαν σύγχρονα ΕΣ-ΕΣ μετέτρεψαν το σταθμό του Συντάγματος σε θάλαμο αερίων, τη στιγμή που στο ιατρείο περιθάλπονταν εκατοντάδες τραυματίες».

Ακόμη και ένστολοι συνάδελφοί μας δέχθηκαν την άγρια επίθεση των Ματ σε ώρα εργασίας. Δυστυχώς οι συνάδελφοι μας φορούσαν τη στολή του Μετρό και όχι κουκούλες για να τύχουν της προστασίας της αστυνομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Σωματείου.
newsit

Όπως και άλλα μπλογκς, έχουμε τεχνικό πρόβλημα ( το οποίο θέλουμε να ελπίζουμε ότι συνέβη ΠΑΛΙ συμπτωματικά με τις σοβαρές καταστάσεις που αναδεικνύουμε), και δεν μπορούμε να κάνουμε αναρτήσεις. Αναμένουμε να λυθεί...

Πόσο ΖΩΑ ειναι οι ματατζήδες της φωτο; Τον παππού ρε;;;




Τον παππού ρε?
πηγή

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Βίντεο σοκ για συνεργασία ΜΑΤ "κουκουλοφόρων"...Αποκαλυπτικό βίντεο-φώτος




απόδειξη για την ύπαρξη προβοκατόρων (πηγαίνετε στο 4:43).http://gmargari.wordpress.com/

Περισσότεροι από 500 οι τραυματίες της κυβέρνησης του παράφρονα δικτάτορα και των χουντικών δυνάμεων καταστολής

ΜΕ ΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-VIDEO
Ούτε σε πόλεμο  δεν θα βλέπαμε τέτοιες πρωτόγνωρες εικόνες που ζήσαμε με την Χούντα του παράφρονα.

Οι μάχες συνεχίζονται μέχρι και τώρα. Η καταστροφή συνεχίζεται και όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες ώρες έχουν μόνο σκοπό να διαλύσουν το κίνημα των Αγανακτισμένων. Η σημερινή διαδήλωση θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών και να είναι και ειρηνική. 'Ομως κάποιοι (δες χουντική κυβέρνηση) είχαν άλλα σχέδια. Και σε αυτά τα σχέδια βοήθησε και η αστυνομία και τα βλαχομπατσόσκυλα των ΜΑΤ.

Η χρήση χημικών που γίνεται τις τελευταίες ώρες είναι αλόγιστη και δολοφονική.  Τα ΜΑΤ ήταν αποφασισμένα να διώξουν με ασύλληπτη βία τους πάντες από την πλατεία Συντάγματος και μάλιστα έφθασαν σε σημείο να πετούν μέχρι και πέτρες και μάρμαρα, ενώ χημικά έριξαν μέχρι και στην είσοδο του Μετρό, όπου έβρισκαν καταφύγιο οι διαδηλωτές, αδιαφορώντας για τα τεράστια προβλήματα αναπνοής και λιποθυμίας που προκαλούσαν στους ήδη τραυματισμένους από τα γλομπς τους, διαδηλωτές. Τα ΜΑΤ αργά το βράδυ φαίνεται πως κατάφεραν να αδειάσουν το Σύνταγμα είτε από κουκουλοφόρους είτε από ειρηνικούς διαδηλωτές με χημικά που δεν έχουν ξαναριχθεί σε παρόμοια κατάσταση παγκοσμίως!

Τα επεισόδια πλέον μετά από κάποια φάση και έπειτα επεκτάθηκαν σε όλο σχεδόν το κέντρο της Αθήνας, στη Φιλελλήνων, στην Πανεπιστημίου όπου έχουν στηθεί οδοφράγματα με φωτιές μπροστά από τα Προπύλαια.  Μάλιστα, στην οδό Πανεπιστημίου τυλίχθηκε στις φλόγες το κτίριο της ATE Bank και η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 7 εργαζόμενους.

Είναι χαρακτηριστική η εικόνα που είδαμε στο eglimatikotita.gr και απεικονίζει ένα άδειο κουτί χημικών το οποίο μόλις είχε λούσει  μερικούς άτυχους διαδηλωτές, με ημερομηνία λήξης....8/95!!!!


Αυτά τα δηλητήρια αναπνέει ο κόσμος..Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του εγκλήματος? Όχι μόνο δεν άφηναν τους πολίτες να εκφράσουν ελεύθερα τις αντιρρήσεις τους σε ελληνικό έδαφος, όχι μονο χτυπούσαν αλύπητα τους διαδηλωτές, όχι μόνο τους ψέκαζαν με τόνους ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ, χημικών, αλλά τους ψέκαζαν και με ληγμένα πριν απο 16 χρόνια χημικά!!!

Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη της καλής πορείας υγείας αυτών των ανθρώπων? Ποιός?? Ο παράφρων δικτάτορας που ενώ καιγόταν η Αθήνα με δικές του εντολές, αυτός οραματιζόταν ότι αλλάζει μέχρι και την ...Ευρώπη, ή ο αγράμματος κομπλεξικός μπάτσος των 700 ευρώ, που σαφώς δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει σεβασμός ανθρώπου σε άνθρωπο και το μόνο για το οποίο διψάει είναι αίμα, ας είναι και αίμα του παππού ή της γιαγιάς που διαμαρτύρονται κλαίγοντας γιατί οι δικτάτορες τους στέρησαν το γιαουρτάκι τους?

Αισθανόμαστε θλίψη και αγανάκτηση αλλά και απέραντη οργή. Η οργή του λαού μόλις ξεκίνησε! Δικτάτορες έρχεται η ώρα σας....
agiovasilema

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ…ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ…ΕΙΝΑΙ 500 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ…ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΜΑ…ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ

Γιώργος Παπανδρέου: Xωρίς αμφιβολία, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που θα μπορούσε ποτέ να τοποθετηθεί σε ηγεσία κράτους.



Κάτω από την συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ωρών, με τις εκκλήσεις για βοήθεια να ηχούν ακόμα στα αυτιά μας και τις ομάδες των πολιτών να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να μπορέσουν να σωθούν από την δολοφονική μανία των ΜΑΤ, αναρωτιώμαστε πού βαδίζουμε και τι θα απογίνει αυτός ο τόπος...

Με έναν  μισότρελο δικτάτορα που αποδεδειγμένα πια δεν στέκεται καλά στα μυαλά του, έναν παράφρονα που νομίζει ότι κυβερνάει τη χώρα περνώντας παράνομα από την  Βουλή αυτό το έκτρωμα με 155 ψήφους αντί των 180 που απαιτεί το Σύνταγμα, με την απόλυτη εναντίωση του συνόλου του πολιτικού κόσμου αλλά και του λαού, ενός λαού για  τον οποίο έχει δώσει εντολή  στις δολοφονικές κατασταλτικές δυνάμεις της αστυνομίας να τον εξοντώσουν με κάθε χημικό μέσο και με απόλυτη φασιστική βία, με μια πρωτεύουσα  να καίγεται απ' άκρη σ'άκρη και με τους πραιτωριανούς  του να βρίσκονται όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία φύλαξης των υπολοίπων μελών της χουντικής κυβέρνησης.

Δίχως αμφιβολία, ζούμε την πιο στυγνή μορφή χουντικής διακυβέρνησης. Το αύριο της Ελλάδας διαγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα, αλλά....εμείς, ο λαός, δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία μας λέξη στον τρελό δικτάτορα! Γιατί ας μην ξεχνάνε όλοι αυτοί οι άθλιοι κοινοβουλευτικοί παλιάτσοι που τον ακολούθησαν σκεπτόμενοι τα μεγαλεία που τους περιμένουν, ότι τα αρπακτικά της Ευρώπης, όταν δεν θα τους χρειάζονται πια για να τους κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, θα τους πετάξουν στα σκουπίδια. Και τότε...τα μόνα μεγαλεία που θα τους περιμένουν θα είναι οι κρεμάλες στο Σύνταγμα, αφού τα πιστά αλλά κακοπληρωμένα  ΜΑΤ δεν θα έχουν λόγο  πια να τους σώσουν.

agiovasilema

Με 155 ΝΑΙ ψηφίστηκε το Μεσομνημόσυνο. Ρομπόπουλος και Αθανασιάδης κωλοτούμπες και ρόμπες. Κουρουπλής ο μόνος που αντιστάθηκε

Με 155 ψήφους ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. «Όχι» ψήφισε από το κυβερνητικό στρατόπεδο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, «ναι» ψήφισε η ανεξάρτητη πλέον Έλσα Παπαδημητρίου χειροκροτούμενη από την κυβερνητική πτέρυγα ή αλλιώς τα εξαπτέρυγα...

Ρομπόπουλος

Δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου και να διαλύσω την Ε.Ε.»

Με δήλωση του λοιπόν από το βήμα της Βουλής, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Ρομπόπουλος, τον οποίο μέχρι τις τωρινές κωλοτούμπες ούτε καν είχαμε την τιμή να γνωρίζουμε, γνωστοποίησε στο σώμα ότι θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο με την προϋπόθεση ότι αμέσως μετά θα αρχίσει η επαναδιαπραγμάτευση του. Καταλάβατε? Θα το ψηφίσει για να αρχίσει να το επαναδιαπραγματεύεται...Αν δεν χρειάζονται αυτοί όλοι ψυχίατρο, τότε χρειαζόμαστε εμείς...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τους πρώτους που είχαν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο, έκανε μια συντομότατη δήλωση σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη για την διάλυση της χώρας και της ΕΕ.

Τον κ. Ρομπόπουλο συνάντησε κατ’ ιδίαν δύο τουλάχιστον φορές ο Ευ. Βενιζέλος ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είχε και μια σύντομη επικοινωνία με το γραφείο του πρωθυπουργού.

«Η καταψήφιση έχει τεθεί εκβιαστικά και συνεπώς δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου και να διαλύσω την ΕΕ. Γι’ αυτό πάνω από την προσωπική μου αξιοπρέπεια τοποθετώ το συμφέρον της χώρας», δήλωσε λακωνικά δίνοντας άλλη μια ανάσα στο Μαξίμου.

Θάλαμος αερίων το Σύνταγμα. Τα ΜΑΤ κάνουν αλόγιστη χρήση βίας και χημικών. Χτυπάνε τους πάντες! Η χούντα δείχνει το απεχθές προσωπό της!

Με εκτεταμένη χρήση χημικών, χωρίς καν να προκληθούν, οι αστυνομικοί επιχειρούν να «πνίξουν» τις ειρηνικές διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών ενάντια στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, που θα προσθέσει δυσβάσταχτα βάρη στην πλειονότητα του ελληνικού λαού.

Η κατάσταση στο Σύνταγμα είναι εκτός ελέγχου, με πετροπόλεμο εκ μέρους των διαδηλωτών και με χρήση χημικών από δυνάμεις της αστυνομίας.

Παρά την έκρυθμη κατάσταση και τα επεισόδια, τα περισσότερα από τα μέλη του κινήματος των Αγανακτισμένων παρέμειναν στην πλατεία, υποχωρώντας στο κάτω μέρος, και στις οδούς Μητροπόλεως και Φιλελλήνων.

Νωρίτερα, κουκουλοφόροι εφόρμησαν από τη Γεωργίου Α' εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν με τη ρίψη δακρυγόνων για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.

Όλα ξεκίνησαν στις 9.00 το πρωί, όταν περίπου 200 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη Βασ. Σοφίας, στο ύψος του Ευαγγελισμού, αρνούμενοι να απομακρυνθούν, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Στόχος τους ήταν να εμποδιστεί η πρόσβαση των βουλευτών στη Βουλή για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Σημειώνεται ότι από νωρίς η αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Σύνταγμα, με σκοπό να διευκολύνει τη διέλευση των αυτοκινήτων των βουλευτών προς τη Βουλή.

Ένταση δημιουργήθηκε γύρω στις 10.00 και στη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου, στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, όταν κι εκεί περίπου 100 διαδηλωτές επιχείρησαν να κλείσουν τη δίοδο προς τη Βουλή. Στις φλόγες τυλίχθηκαν κάδοι απορριμμάτων, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και τελικά οι διαδηλωτές υποχώρησαν προς της Βασ. Όλγας.

Από τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ Αγανακτισμένων και αστυνομίας στο ύψος του Ευαγγελισμού, αλλά και στο Καλλιμάρμαρο, τραυματίστηκαν οχτώ άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία. Δεκάδες ακόμα πολίτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνετσυικά προβλήματα.

Δεκάδες είναι οι πολίτες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με
...

Στόλο από ελικόπτερα πρέπει να εξασφαλίσει τώρα το ΠΑΣΟΚ και όποιος ακόμα ψήφισε το Μεσομνημόσυνο

Όσοι ψηφίσουν Μεσοπρόθεσμο και Εφαρμοστικό περνάνε στις μαύρες σελίδες της ιστορίας

Μια ολόκληρη αερολέσχη ρεζερβέ πρέπει  να κρατάει το ΠΑΣΟΚ μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου σχεδίου και του Εφαρμοστικού νόμου από την κοινοβουλευτική του ομάδα.  Γιατί όταν θα αρχίσει το ξεπούλημα της χώρας –περί αυτού ακριβώς πρόκειται-  όλοι θα ψάχνουν να θυμηθούν τα ονόματα όσων το υπέγραψαν.
Γνωρίζουν άραγε οι άβουλοι και μοιραίοι εκπρόσωποι  τι ψηφίζουν;  Διάβασαν τα κείμενα; Γιατί  ακούσαμε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ισχυρίστηκαν χθες στη βουλή ότι ακόμα κι αν δε μας επέβαλαν τα όσα ζητάει το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός,  θα  έπρεπε να τα είχαμε σκεφτεί μόνοι μας!  Ακούσαμε αφελείς εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος να μιλούν περί μέτρων που θα φέρουν ανάπτυξη! Ποια μέτρα θα φέρουν ανάπτυξη; Αυτά που λένε ότι οι ΔΕΚΟ θα περάσουν σε ξένους και ιδιώτες, οι οποίοι θα παίρνουν τα κέρδη,  και τα έξοδα θα συνεχίσει να τα πληρώνει το ελληνικό κράτος; Αυτά που ζητούν να οριστούν  επιτροπές με ανθρώπους  της τρόικας που  θα υποδεικνύουν τι να πουληθεί,  χωρίς ο ελληνικός λαός να μπορεί να φέρει καμία αντίρρηση; Αυτά που λένε ότι όλα τα έσοδα από το ξεπούλημα της χώρας θα πάνε αποκλειστικά και μόνο στους δανειστές;
Κατώτεροι των περιστάσεων οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ακόμα υποδεέστεροι όσοι για να γλιτώσουν το «ξύλο»  υποκρίθηκαν για λίγο ότι διαφωνούν για να συμφωνήσουν την κατάλληλη στιγμή.  Τουλάχιστον ας  γνωρίζουν  ότι στο άμεσο μέλλον, όταν θα αρχίσει να φαίνεται τι είναι όλα αυτά που ψήφισαν,  θα χρειαστεί –πολύ πιθανόν- να λογοδοτήσουν, εάν όχι και να δικαστούν κάποιοι από αυτούς.
Παραδίδουν τη χώρα στους δανειστές  και περνούν (με μαύρα γράμματα) στην ιστορία.  Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει. Η εντολή από τον λαό ήταν σαφής. Τον αγνόησαν και προτιμούν αντί του ελληνικού λαού, να υπηρετήσουν την τρόικα.
Θα απολογηθούν γι’ αυτό,  καθώς ξεκάθαρα παραβιάζεται η λαϊκή εντολή αλλά και το Σύνταγμα της χώρας.
Οι άδικοι φόροι που πίνουν το αίμα των μισθωτών και των συνταξιούχων  μπορεί κάποτε να ξεχαστούν. Το ξεπούλημα της χώρας όμως όχι. Θα είναι μία κατάμαυρη σελίδα της ελληνικής ιστορίας και οι ερινύες θα κυνηγούν αυτούς που το επέτρεψαν για πολλά χρόνια.πηγή

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: «Ντου» μέσα από τον Εθνικό Κήπο

«Ντου» μέσα από τον Εθνικό Κήπο 
Ομάδα περίπου 500 Αγανακτισμένων έσπασε λίγο μετά τη 1 τα λουκέτα της μεταλλικής πόρτας του Εθνικού Κήπου στην Αμαλίας. Η ομάδα αυτή προσπαθεί να φτάσει στο Κοινοβούλιο για να διαμαρτυρηθεί για το μεσοπρόθεσμο.

Η αστυνομία κινητοποίησε τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες κινήθηκαν πίσω από τη Βουλή μέσα στον Εθνικό Κήπο για να διώξει τους Αγανακτισμένους. newsbeast.gr

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ


ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤ!!
Πέταξαν με τις κλωτσιές τις κουκούλες οι αγωνιζόμενοι Έλληνες με αποτέλεσμα να φύγουν και να γυρίσουν με την …προστασία των ΜΑΤ!
Όποιος έχει δει τις εικόνες δεν έχει καμμία αμφιβολία!
Με την προστασία των ΜΑΤ ανέβηκαν από την Κ. Σερβίας και μόλις έφτασαν Αμαλίας, τα ΜΑΤ άρχισαν να ρίχνουν δακρυγόνα στον κόσμο!
ΑΘΛΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ.

ΟΛΥΜΠΙΑ

Αυτή τη φωτογραφία να την βλέπει ο δικτάτορας Παπανδρέου με τους παρακρατικούς χαφιέδες του και να κάνουν χαρακίρι. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΤΕ,ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ!!!

“Ούτε στην κατοχή δεν τα έζησες αυτά…”


ΠΑΠΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΖΗΣΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ…
πηγή

Τι σημαίνει “Κόνδορες” και ποιά η δράση τους (φωτό).

A protester is arrested by police during a demo in Athens on Tuesday June 28, 2011. Greece's ...

Κάποιοι φίλοι ρωτούν γιατί αποκαλούμε τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους ως “Κόνδορες”. Η αναλυτική επεξήγηση βρίσκεται στο άρθρο – σταθμό που σηματοδότησε την αντίδραση στο ΔΝΤ, κόντρα σε όλα τα καλοπληρωμένα ΜΜ”Ε”, που στην αρχή δεν το είδαν και όταν ήλθε, είδαν στο πρόσωπο του τον Μεσσία.

Οι δολοφόνοι Κόνδορες στην Αργεντινή ήταν κυρίως αλλοδαποί γιατί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να χτυπούν γηγενείς αγωνιστές ακόμα και γυναικόπαιδα. Δεν θα είχαν πρόβλημα λοιπόν να κάψουν την έγκυο στη Μαρφίν ή να χτυπήσουν τον Παπού που διαδηλώνει.
Γράφαμε λοιπόν:
Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Ο λαός άρχισε να βγαίνει μαζικά στους δρόμους. Σε κάθε γειτονιά, κάθε πόλη ή χωριό ανέμιζαν οι Αργεντίνικες σημαίες ενώ οι κομματικές εξαφανίζονταν. Κάθε μέρα, για πολλές ώρες, ο λαός ήταν στους δρόμους απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και τον διωγμό των ξένων επιτηρητών του ΔΝΤ.
Η αστυνομία πλέον ήταν αδύνατον να ελέγξει τις αντιδράσεις. Οι ανταποκρίσεις των διεθνών ΜΜΕ διακόπηκαν αφού πλέον δεν υπήρχαν κομματικά σημαιάκια για να δείξουν ενώ
...

Τρελή αγωνία στην Ε.Ε. για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου. Έχουν γυαλίσει τα πηρούνια και τα μαχαίρια τους και περιμένουν να απολαύσουν το φιλέτο που θα τους προσφέρει ο δικτάτορας Παπανδρέου

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Ε.Ε. τα τεκταινόμενα στην Αθήνα παρά τη διάχυτη βεβαιότητα ότι το μεσοπρόθεσμο θα υπερψηφιστεί, καθώς δεν απομένουν παρά ελάχιστες ώρες μέχρι να βάλουν το χέρι για πάντα στη χώρα μας. Μέχρι και την τελευταία ώρα οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ασκούν τρομοκρατία που δεν έχει ξαναγίνει ούτε στα χειρότερα δικτατορικά καθεστώτα με το δίλημμα «μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία».

Η παρεούλα των καθαρμάτων κκ. Μπαρόζο, Βαν Ρόμπεϊ, Τρισέ και Ρεν οι οποίοι δεν κοιμούνται μετρώντας τα παράλια και τα κοιτάσματα που θα πάρουν από σήμερα το μεσημέρι, τα δίνουν όλα στον εκφοβισμό γιατί έχουν και μια έγνοια μήπως και τυχόν κάποιος τους ξεφύγει και δεν περάσει το σχέδιο κατοχής.

«Άλλος δρόμος δεν υπάρχει και όσοι παραπλανητικώς ισχυρίζονται πως υπάρχει, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τις ολέθριες συνέπειες της επιλογής τους», είπε ο Μπαρόζο στη διάσκεψη των προέδρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προσθέτοντας «Καμία χώρα δεν μπορεί να ζει μόνιμα πάνω από τις δυνατότητές της».

Ποιά χώρα ρε κάθαρμα, ποιά χώρα ζει πάνω από τις ικανότητές της? Μιλάτε για ασωτίες ηγεμόνων που ζούσαν σε βάρος του ελληνικού λαού και τώρα τιμωρείτε τον ελληνικό λαό  στερώντας του ακόμα και το δικαίωμα της δημοκρατίας!!!!!! Αλήτες.....Νομίζετε ότι  έτσι απλά θα σας παραδώσουμε τη χώρα μας???????

Οι αλήτες οι Ματατζήδες ρίχνουν χημικά και στις προσυγκεντρώσεις. Χημικα τώρα και στο ..Παγκράτι. Άντε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ελάτε πόρτα πόρτα να μας ψεκάσετε όλους.

Όχι παιδί μου, εδώ θα μείνουμε…

τι μου εμεινε απο χθες …. κοσμος οχι τοσο πολυς, κατασταση που να
μην προδικαζει επεμβαση των ΜΑΤ με χημικα και δακρυγονα.
και ομως αυτο εγινε, γυρω στις 21.30 ξεκινησε η πρωτη ριψη δακρυγονων,
ηταν 1-2. ειχε προηγηθει μια λεκτικη διαμαχη διαδηλωτων με τους
ματατζηδες που ηταν πισω απο τα καγκελα. και δεν ηταν μονο τα
δακρυγονα, ηταν μια φαση οι ματατζηδες σε επιδειξη του υψιστου
καθηκοντος τους, εβγαλαν τα γκλομπς και εκαναν κινηση να χτυπησουν
διαδηλωτες. χρονικα καπου εκει στην γωνια της βουλης προς β.σοφιας
αρχισαν να πεφτουν βροχη τα δακρυγονα και διαφορα χημικα. δεν καταλαβα
το εγινε, δεν ειχα οπτικη επαφη, αλλα η γενικοτερη αισθηση που ειχα
ηταν οτι οι ματατζηδες ηθελαν με τον οποιοδηποτε τροπο να διαλυσουν
τον κοσμο και να εκτονωθουν.
ημουν μπροστα στα καγκελα, 2 μετρα αποσταση απο τους ματατζηδες,
εβλεπα εναν αξιωματικο να μιλα σε 1-1 στους ματατζηδες μπροστα, οχι
αμεσα, να μη δινει στοχο. και ως δια μαγειας, εβλεπες αυτα τα
μπατσοπουλα να βαζουν τις μασκες τους….. ωπα λεω, εδω ειμαστε,
ετοιμαζονται ….. τι ηταν να το πω, 1-2 λεπτα μετα ειδα να πεφτουν να
δακρυγονα και τα χημικα. απο τη
β.σοφιας) ειδα να βγαινουν οι ματατζηδες σαν αφιανισμενοι λυκοι με τα
γκλομπς ανα χειρας να χτυπουν τον κοσμο.

Το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ κάνουν επίσημες καταγγελίες για το προβοκατόρικο παιχνίδι των κουκουλοφόρων και τον άθλιο ρόλο των ΜΑΤ

ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΑΤ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ

Αντιδράσεις από κόμματα της Αριστεράς αλλά και από το ΠΑΜΕ έχουν προκαλέσει τα επεισόδια που ακολούθησαν της σημερινής μαζικής απεργιακής κινητοποίησης στο κέντρο της Αθήνας όπου λίγο μετά τις 2 μ.μ ξέσπασαν επεισόδια από ομάδες ταραχοποιών οι οποίοι επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και χημικών από την αστυνομία.
Συγκεκριμένα το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση και τα επισόδια που ακολούθησαν αναφέρει: ""Όλως περιέργως" οι διάφορες ομάδες κουκουλοφόρων εμφανίζονται μαζί με τα ΜΑΤ τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων. Ο λαός και η νεολαία έχουν ένα επιπλέον στοιχείο για να συμπεράνουν ότι το κίνημα που πρώτα απ’ όλα φοβούνται το σύστημα, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα άλλα μέσα που το υπηρετούν, είναι το κίνημα στα εργοστάσια και στις επιχειρήσεις, το κίνημα της εργατικής τάξης, που δίνει στο λαό προοπτική. Το ταξικό εργατικό, το ριζοσπαστικό λαϊκό κίνημα ξέρει να παλεύει και να περιφρουρείται από τους προβοκάτορες. Οι αγώνες συνεχίζονται αμείωτοι".



ΣΥΡΙΖΑ: Προφανής στόχος η εκκένωση της πλατείας

Για επιχείρηση διάλυσης της σημερινής συγκέντρωσης και "επικίνδυνους κυβερνητικούς σχεδιασμούς" κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

"Η απίστευτη χρήση χημικών σε ένα ατέλειωτο και επικίνδυνο κυνηγητό ανάμεσα σε ΜΑΤ και ανώνυμους κουκουλοφόρους, είχε σαν προφανή στόχο την πλήρη εκκένωση της πλατείας, αλλά και να κάμψει το φρόνημα του υπέροχου κόσμου που περισσότερο από ένα μήνα δίνει τη μάχη για την αξιοπρέπεια, τα δικαιώματά του, την προστασία της εργασίας. Για να μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, για να βγούμε από το μνημόνιο" αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: "Καταγγέλλουμε τους επικίνδυνους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, την αστυνομική βία και την προκλητικά ανεύθυνη και τυχοδιωκτική στάση των ανώνυμων κουκουλοφόρων. Ο λαός και η νεολαία δεν κάμπτονται, αγωνίζονται διεκδικώντας την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης και μια νέα πορεία για τον τόπο".

ΔΗΜΑΡ: Επιχείρηση αμαύρωσης των σημερινών ειρηνικών κινητοποιήσεων

"Για μια ακόμη φορά η δράση των κουκουλοφόρων επιχείρησε να αμαυρώσει τον ειρηνικό και μαζικό χαρακτήρα των σημερινών κινητοποιήσεων" αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά στην ανακοίνωσή της για τα επεισόδια σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και καλεί σε αποδοκιμασία των όσων διαδραματίστηκαν. "Είναι ώρα όλοι όσοι με τις κουκούλες χτυπούν το λαϊκό κίνημα να βρουν απέναντί τους την αριστερά και τους δημοκρατικούς πολίτες" προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΠΑΜΕ: "Στημένο παιχνίδι μερικών δεκάδων κουκουλοφόρων"

Το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του χαιρετίζει τη μαζική σημερινή κινητοποίηση και "καταγγέλλει το στημένο παιχνίδι μερικών δεκάδων κουκουλοφόρων με τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που έχει ως στόχο την κατασυκοφάντηση των εργατικών αγώνων, την τρομοκράτηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, την αποτροπή της συμμετοχής τους στις αυριανές απεργιακές συγκεντρώσεις και στο σημερινό απογευματινό συλλαλητήριο". πηγή

Ο Παπαδόπουλος ήταν πταίσμα μπροστά στον δικτάτορα Γεώργιο Παπανδρέου. Με χημικά, ξύλο, ΜΑΤ, ασφαλίτικες προβοκάτσιες και εκφοβισμό των τανκς, ξεπουλάει τη χώρα




 Οι αγανακτισμένοι πέταξαν καφέδες στο ΙΧ της Λιάνας Κανέλλη
- Μπλόκα διαδηλωτών  παντού - Προσπαθούν και πάλι να εμποδίσουν το "πέρασμα" βουλευτών προς την Βουλή
- Κυκλοφοριακό χάος! - Από την Αλεξάνδρας αδιάβατη η Αθήνα
- Στις 2 το μεσημέρι ψηφίζουν το Μεσοπρόθεσμο του δικτάτορα και των ξένων αφεντικών του

Ραντεβού σε Καλλιμάρμαρο, Ρηγίλλης αλλά και έξω από την κύρια είσοδο της Βουλής στη Βασιλίσσης Σοφίας, έχουν δώσει οι Αγανακτισμένοι για να αποκλείσουν κάθε δρόμο που οδηγεί στο κοινοβούλιο.

'Ηδη έχουν στηθεί μπλόκα στην Β.Σοφίας στο Χίλτον, όπου λίγο μετα τις 9 δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και ΜΑΤ με αποτέλεσμα να τραυματισθεί τουλάχιστον ένας πολίτης. Οι αστυνομικοί έριξαν χημικά και συγκρούστηκαν με τους διαδηλωτές.

1:00 τη νύχτα και οι πολίτες δεν εγκαταλείπουν την πλατεία, παρόλη την ασφυκτική κατάσταση

Εκτεταμένα επεισόδια μπροστά από τη Βουλή

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για ακόμα μια φορά η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι, όπου η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

Οι κουκουλοφόροι επιδίδονται σε βανδαλισμούς και ανελέητο πετροπόλεμο ενώ πετούν και μολότωφ, επαναλαμβάνοντας το μεσημεριανό σκηνικό, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια που ξεκίνησαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μεταφέρθηκαν στη Σταδίου καθώς και στους γύρω δρόμους.

Οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος, στην λεωφόρο Αμαλίας, στην Ερμού και στην Φιλελλήνων κάνοντας συνεχώς εκκλήσεις στους αστυνομικούς να περιορίσουν τη χρήση των χημικών ενώ έχουν ανάψει φωτιές για την προστασία τους από τα χημικά.

Στην πλατεία, παρά τα επεισόδια, η μουσική σκηνή παραμένει ενεργή, τα μουσικά συγκροτήματα συνεχίζουν να εμφανίζονται ζωντανά ενώ ο κόσμος φορώντας μάσκες τα επευφημεί δηλώνοντας αποφασισμένος να «κρατήσει» την πλατεία ότι και αν συμβεί. newsbeast.gr

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 28 Ιουνίου 2011

 

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους τρεις νεαρούς οι οποίοι μέσα στον ορυμαγδό των καπνογόνων, μέσα στο χάος που προκάλεσαν με τα χημικά τους οι αστυνομικοί και μέσα στο πλήθος που έτρεχε με κομμένη την ανάσα και τα μάτια να καίνε, μου άπλωσαν το χέρι για να με βοηθήσουν, μου ψέκασαν με αντιόξινο υγρό το πρόσωπο και το στόμα για να μπορέσω να πάρω αναπνοή, μου έδωσαν ένα μπουκάλι νερό για να ξεπλυθώ από το "νόμιμο" δηλητήριο που ρίχνει αβέρτα από το πρωί στο Σύνταγμα το "νομιμόφρον" κράτος μας.

'Ηταν παιδιά της Πλατείας που προσέφεραν σε όλους εξίσου, την πολύτιμη - μέσα σε αυτές τις πολεμικές συνθήκες- βοήθειά τους και έβαλαν σε πρακτική εφαρμογή την εμπειρία τους από τις "μάχες" που έχουν ζήσει ένα μήνα τώρα.

Μέτρησα τουλάχιστον 20 ταυτόχρονες ρίψεις δακρυγόνων λίγο μετά τις 9 το βράδυ, μπρόστα από το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, την ώρα που ομάδες αγανακτισμένων καλούσαν από τα μεγάφωνα τους αστυνομικούς να δείξουν ψυχραιμία και θυμιζοντάς τους ότι το μεσοπρόθεσμο, ο εφαρμοστικός και η χρεοκοπία θα κάψουν και το δικό τους σπίτι...όχι μόνο του γείτονα, θυμιζοντάς τους ότι τα σώματα ασφαλείας ήταν τα πρώτα που υπέστησαν περικοπές μισθών και δικαιωμάτων....
Στην πλατεία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου...συνέχιζε να τραγουδά  σε πείσμα...του καπνού...

Ηταν ευχάριστη έκπληξη, νωρίτερα, βλέποντας μια ομάδα πυροσβεστών να ανοίγει έναν πυροσβεστικό κρουνό για να βοηθήσει τους αγανακτισμένους να ρίξουν νερό στο οδόστρωμα και να ξεπλύνουν την απαίσια σκόνη που αφήνουν τα χημικά κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική ακόμη και πολλές ώρες μετά τη ρίψη τους.
Το συμπέρασμα της ημέρας πάντως είναι ότι κράτος και παρακράτος μπορούν να συνεργάζονται άψογα...όποτε και αν το θέλουν. Δέκα μπαχαλάκηδες και δυο διμοιρίες αρκούν για να γίνει κόλαση το κέντρο.....

Στόχος και των δύο ήταν και παραμένει η πλατεία να αδειάσει...και οι φωνές να καταπνιηγούν ώστε οι βουλευτές και οι βουλευτίνες μας να ψηφίσουν αύριο την καταδίκη μας, χωρίς ενοχλητικά συνθήματα έξω από την πόρτα τους.....
'Αξιοι οι μισθοί όλων...και οι πλουσιοπάροχοι των ηθινόντων και οι πενιχροί των εκτελεστικών οργάνων...γιατί και σ'αυτή τη μοιρασιά....το κράτος φρόντισε να είναι άδικο!

Δώρα Ν.Βογιατζάκη

Υ.Γ προς τους αστυνομικούς: δυστυχώς τα χημικά που χρησιμοποιείτε ασύστολα...μέσα στο πλήθος αργά ή γρήγορα θα τα "πληρώσετε" κι εσείς, δυστυχώς με την υγεία σας....ούτε οι μάσκες ούτε η εξάρτησή σας .....ίσως δεν μπορούν να αποτρέψουν τις μακροχρόνιες συνέπειες....ξανασκεφτείτε το γιατί είναι κρίμα.... οι πιο πολλοί είστε νέα παιδιά.
πηγή

Όλα τελειώνουν. Αύριο ώρα 14:00 ψηφίζεται η εκποίηση της χώρας! Η Ελλάδα μας δεν θα υπάρχει πια...


Επειδή είναι έντρομοι οι εμποράκοι του έθνους από τη λαϊκή οργή, αύριο, όπως μόλις ανακοίνωσε το προεδρείο της Βουλής θα ψηφιστεί η εκχώρηση των υλικών και άυλων τίτλων της πατρίδας στους εργοδότες τους το μεσημέρι, ώρα 14:00. Άρον άρον!
Δεν θέλουν να τους βρει η νύχτα στον τόπο του εγκλήματος με χιλιάδες διαδηλωτές απ' έξω.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τάγματα Ασφαλείας τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα. Επίορκοι αστυνομικοί, αντί να συλλάβουν τους πολιτικούς απατεώνες, λειτούργησαν σαν κατοχικά SS.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/pages/ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΕΛΛΑΔΑ/196706563713798
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103233582
Τρίτη 28 Ιουνίου 2011
Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά πάντων προχώρησαν τα ΜΑΤ σήμερα στο Σύνταγμα. Λειτουργώντας ως Τάγματα Ασφαλείας, αντί να κάνουν το καθήκον τους και να συλλάβουν τους πολιτικούς απατεώνες που ετοιμάζονται να σακατέψουν κάθε περιθώριο ελπίδας επιβίωσης του Ελληνικού Λαού, με την ψήφιση του αναθεωρημένου μνημονίου, διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, ξεπερνώντας σε αγριότητα τα Ναζιστικά SS της γερμανικής κατοχής.
Σε ένα απίθανο τσίρκο συνεργασίας με τους «γνωστούς αγνώστους», κατάφεραν για μια ακόμη φορά στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας, να μετατρέψουν τον Έλληνα Αστυνομικό σε δακτυλοδεικτούμενο εχθρό του Λαού, κόβοντας
....

Σφαλιάρα” ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο: “Δεν Εκτελούμε Παράνομες Διαταγές”!

«Κόκκινο» ανάβουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα σχέδια της κυβέρνησης που εκφράζονται δια του αντιπροέδρου της, Θεόδωρου Πάγκαλου, που τις προορίζουν να υπερασπίσουν τις … τράπεζες, όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερία «Ελ Μούντο» σε περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές μετά από ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, μετά από ενδεχόμενη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμο και μη λήψης της 5ης δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ.
Και μάλιστα πέρα από τις αρχικές του δηλώσεις
...

Διαβάστε τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ Νόμο με …Σχόλια και Επεξηγήσεις! Θα Ανατριχιάσετε!!!

Διαβάστε τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:
«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015»
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Άρθρο 1
Σύσταση – Σκοπός
Επωνυμία – Έδρα – Διάρκεια
2. Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου.
ΣΧΟΛΙΟ Δηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξ αρχής ότι πάει κατευθείαν στους τοκογλύφους.
6. Η διάρκεια του Ταμείου είναι έξι (6) έτη από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου με αποφάσεις του Υπουργού Οικονομικών, που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η διάρκεια αυτή μπορεί να παρατείνεται, εφόσον ο σκοπός του Ταμείου δεν έχει εκπληρωθεί.
ΣΧΟΛΙΟ Θα πουλάμε για χρόνια και χρονάκια υπέρ των τοκογλύφων
2, 4 Στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται, χωρίς αντάλλαγμα: α) Κατά πλήρη κυριότητα, κινητές αξίες εταιρειών από αυτές .. . .
β) Περιουσιακής φύσεως δικαιώματα, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης υποδομών, που
ΣΧΟΛΙΟ : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική αυτοδιοίκηση) ακόμα και οι ΑΓΙΑΛΟΙ, κατ’ αποκλειστική χρήση (πάνε και οι παραλίες μας)!!! Και τα αποθεματικά σε ρευστό που
....