Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Γερμανός ιστορικός A.Ritschl :Αν οι Έλληνες ξυπνήσουν και καταλάβουν τι δικαιώματα έχουν από εμάς, τότε θα μας πάρουν και τα πουκάμισά μας...


Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Αντί να δείξουμε ακλόνητη αλληλεγγύη, καταλήξαμε να δοκιμάζουν οι αγορές την αντοχή του Ευρώ, στοιχηματίζοντας στη διάλυση της Ευρωζώνης από τη Γερμανία – κάτι που γίνεται μέρα με την ημέρα όλο και πιο πιθανό “Η ανθελληνική υστερία των γερμανικών ΜΜΕ”, γράφει χαρακτηριστικά ο Γερμανός ιστορικός κ. A.Ritschl, “είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη Γερμανία. Ουσιαστικά καθόμαστε μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι: η γερμανική ανάπτυξη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι, τόσο τα θύματα του πρώτου, όσο και του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, παραιτήθηκαν από τις απαιτήσεις τους…..Παρά το ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για δύο παγκοσμίους πολέμους, εκ των οποίων ο δεύτερος ήταν κάτι παραπάνω από καταστροφικός, τα θύματα της συμφώνησαν να διαγραφεί ένα μεγάλο μέρος των χρεών της. Τα ότι η Γερμανία οφείλει την οικονομική της άνοδο στη γενναιοδωρία των άλλων λαών δεν το έχει ξεχάσει κανείς – ούτε οι Έλληνες”. “Οι Έλληνες”, συνεχίζει ο ιστορικός, “γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα «πολεμικά άρθρα» των γερμανικών ΜΜΕ. Εάν αλλάξουν οι διαθέσεις στην Ελλάδα (εάν «ξυπνήσουν» δηλαδή οι Έλληνες, εάν εκλέξουν επαρκείς, ανιδιοτελείς, ικανούς, θαρραλέους πολιτικούς και διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους), τότε είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες – απαιτώντας με τη σειρά τους τα χρήματα που χωρίς καμία αμφιβολία τους χρωστάμε. Εάν λοιπόν υποχρεωθούμε νομικά να εξοφλήσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις, τότε θα μας πάρουν και τα πουκάμισα μας – αφού, με βάση τη συμφωνία του Λονδίνου, «οι πολεμικές αποζημιώσεις, οι οποίες δεν πληρώθηκαν το 1953, θα έπρεπε να εξοφληθούν σε περίπτωση τυχόν επανένωσης της Γερμανίας».

 Στην περίπτωση αυτή, θα ήταν πολύ καλύτερα όχι μόνο να αναδιοργανώναμε την ελληνική Οικονομία με δικό μας αποκλειστικά κόστος, αλλά να το κάναμε πλουσιοπάροχα. Εάν, αντί να συμμορφωθούμε με τους διεθνείς νόμους και να πληρώσουμε τα χρέη μας, συνεχίσουμε να παριστάνουμε τον πλούσιο τραπεζίτη, ο οποίος καπνίζει ήρεμα το πούρο του και δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη του, εκβιάζονταςτους πιστωτές του, τότε κάποια στιγμή θα μας έλθει ένας τεράστιος λογαριασμός (τα χρέη της Γερμανίας προς την Ελλάδα υπολογίσθηκαν πρόσφατα στα 565 δις €, από έναν αξιόπιστο Γάλλο οικονομολόγο – πολύ περισσότερα από το δημόσιο χρέος της). Η καλύτερη λύση σήμερα για την Ελλάδα και τη Γερμανία, με βάση τις εμπειρίες από τις δικές μας χρεοκοπίες, είναι η διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του Ελληνικού χρέους. Κάποιες τράπεζεςθα αντιμετώπιζαν βέβαια προβλήματα, αλλά θα μπορούσαν να διασωθούν με ορισμένα βοηθητικά προγράμματα. Για τη Γερμανία ίσως είναι ακριβό, αλλά πρέπει να πληρώσουμε – έτσι ή αλλιώς, αφού χρωστάμε. Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα θα είχε την ευκαιρία να κάνει μία καινούργια αρχή – μία ευκαιρία που προσφέρθηκε στην αχάριστηΓερμανία πολλές φορές στο παρελθόν,ειδικά από τις Η.Π.Α.”.

Ανεξάρτητα από τις παραπάνω τοποθετήσεις του έγκυρου ιστορικού η Ελλάδα, με δική της σε μεγάλο βαθμό ευθύνη, είναι ξανά αντιμέτωπη με το εκβιαστικό δίλημμα που της τέθηκε το 1940 – ενώ έχει απλά διαφοροποιηθεί ο τρόπος διεξαγωγής του πολέμου: εκείνη την εποχή, τα χρησιμοποιούμενα μέσα ήταν στρατιωτικά, ενώ σήμερα είναι οικονομικά. Εν τούτοις, το τότε ερώτημα παραμένει το ίδιο: Να συνθηκολογήσει η Ελλάδα με τον πανίσχυρο εχθρό, ο οποίος την
...

Απόφαση καταπέλτης για τους ισλαμιστές..της Ευρώπης...Επικυρώθηκε η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΙΝΑΡΕΔΩΝ!


Απέρριψε, ως απαράδεκτες, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τις προσφυγές μουσουλμανικών οργανώσεων, που υποστήριζαν ότι, η απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων στην Ελβετία, είναι αντίθετη με την Σύμβαση προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Με απόφαση του, κατά πλειοψηφία, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, απέρριψε, ως απαράδεκτες, τις προσφυγές μουσουλμανικών οργανώσεων της Ελβετίας, στις οποίες υποστηρίζονταν ότι, η απόφαση των Ελβετικών αρχών -που πάρθηκε κατόπιν δημοψηφίσματος- να απαγορεύσουν την ανέγερση μιναρέδων στη χώρα, είναι αντίθετη με τις διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το Δικαστήριο κήρυξε απαράδεκτες τις προσφυγές των μουσουλμανικών οργανώσεων, με το αιτιολογικό ότι τα μέλη τους δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υπήρξαν, άμεσα ή έμμεσα “θύματα” της σχετικής απόφασης των Ελβετικών αρχών καθώς και ότι, η απαγόρευση για ανέγερση μιναρέδων, δεν συνιστά παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας και των διακρίσεων εξαιτίας της θρησκείας.
ΠΗΓΗ

Max Keiser : “Υπάρχει πιθανότητα, η Τουρκία να ελέγξει το ελληνικό χρέος ..Όλη η σημερινή κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι στη φυλακή ..”

Δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, την ομιλία του Max Keiser στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.
Ο Max Keiser τόνισε:
Θέλω να δω τους τραπεζίτες στην φυλακή.
Η Ελλάδα αυτή την στιγμή είναι υπό οικονομική κατοχή…
Δεν βλέπεις όπλα, τάνκς, στρατιώτες, αυτά που βλέπεις είναι όπλα οικονομικής καταστροφής…τα παράγωγα (CDS).
Μια λέξη που φοβίζει τους τραπεζίτες είναι η λέξη RISK…

Φοβούνται το ρίσκο, αλλά θέλουν εμείς να πάρουμε το ρίσκο..
Κρατάνε αυτοί τα κέρδη, κρατάμε εσείς το ρίσκο..
Κάντε έναν οίκο αξιολόγησης στην Ελλάδα.
Το πιστεύετε ότι υπάρχει η πιθανότητα, αυτός που τελικά θα ελέγχει το ελληνικό χρέος θα είναι η Τουρκία ;;
Πρέπει κάποιοι να μπουν φυλακή .. Δυο άτομα πρέπει να μουν φυλακή..
Όλη η σημερινή κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι στη φυλακή και έξω από δω…
 από:

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΙΓΜΕ ( ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ-Εξαιρετικά σοβαρό και επικίνδυνο ….. Αυγουστο θα το περασουν !!! ) πανε τα Αρχεια του ΙΓΜ Ε !!!

Αρχίζουν,-πετρέλαιο,archizoun,-petrelaio
ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ

ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ το ΙΓΜΕ ?? διοτι δεν ειναι κερδοφορο?
Θα κανουν ιδιωτες Γεωλογικες Μελετες??
Μιλατε ρε ρε Εκκαθαριστες. Που παμε Χωρις ΙΓΜΕ ??
Που θα καταληξουν ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΙΓΜΕ ??? ΠΟΥ ??
Θα παει τουλαχιστον ΕΝΑΣ απ τους 300 να παρει το ΑΡΧΕΙΟ ΙΓΜΕ να το ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ στη Βουλη ????
Θα το Ψηφισουν ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!! και θα κλεισουν Q3 2011 !
Ta 1-5 ΚΛΕΙΝΟΥΝ !!!
2.2 Fighting waste in public enterprises and other public entities
Legislation to close, merge and downsize non-viable entities will be
tabled by the government [July 2011] and adopted by Parliament. [mid-
August 2011] Among other, the legislation will relate to large entities
which will be closed with functions transferred accordingly, merged or
substantially downsized:
KED1, ETA2, ODDY,3 National Youth Institute,EOMEX4, IGME,5 (closure),
1 Real estate manager.
2 Tourism-related real estate manager.
3 Mobile public property.
4 Organisation for SME support.
5 Institute of Geological and Mining Studies.
[Q3-2011]
Τα αρχεια του ΙΓΜΕ ειναι η περιουσια του Ελληνικου Λαου !!!
Ειναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!!

Εγκαλω τον σημερινο προεδρο κ.Παναγιώτη Μητρόπουλο να ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΤΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!..
Να θυμισω με τι ασχολειται το ΙΓΜΕ !!
Προς αυτή την κατεύθυνση και βάσει του Ιδρυτικού του Νόμου, το Ι.Γ.Μ.Ε. :
1. Εκτελεί χρέη Εθνικής Γεωλογικής Υπηρεσίας, σκοπός της οποίας είναι η αποτύπωση – καταγραφή και τελικά η γνώση της βασικής γεωλογικής δομής της χώρας, με
...

Γιάννης Βαρουφάκης: «Το ευρωσύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε με την πρώτη κρίση να καταρρεύσει»

Ο Γιάννης Βαρουφάκης μίλησε  για την ελληνική κρίση χρέους και αναφέρθηκε στα πιθανά σενάρια που περιορίζονται όσο προχωράει η κρίση «ή θα αναδομήσουμε το ευρώ ή θα καταρρεύσει η ζώνη της νομισματικής ένωσης».
Ο Γ. Βαρουφάκης που διδάσκει οικονομική θεωρία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών πιστεύει ότι το μνημόνιο όχι μόνο δεν επιλύει το πρόβλημα αλλά το οξύνει κιόλας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Πορτογαλία και την Ιρλανδία που επιβλήθηκαν παρόμοια μέτρα.



Πείτε μας λίγο πως φτάσαμε ως εδώ, πως αξιολογείται την κατάσταση και φτάσαμε σε αυτό το σημείο.
Το 2008 είχαμε ένα μεγάλο σεισμό παγκοσμίως, την παγκόσμια κρίση. Το οικοδόμημα του ευρώ δεν ήταν σχεδιασμένο για να μπορέσει να σηκώσει το ωστικό κύμα της κρίσης αυτής, του σεισμού αυτού. Και άρχισε να καταρρέει από το αδύναμο κι ασθενικό και σαθρό του διαμέρισμα που ήτανε το ελληνικό. Αν δεν ήταν το ελληνικό θα ήταν κάποιο άλλο γιατί το πρόβλημα της ευρωζώνης ήταν δομικό. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει η κυρία Μέρκελ στην Ουάσιγκτον και να μιλάνε 2 ώρες για την Ελλάδα με τον κύριο Ομπάμα αν δεν υπάρχει δομικό πρόβλημα, αν ήτανε απλώς πρόβλημα της Ελλάδας θα το είχαν λύσει οι βοηθοί τους. Και το ζητούμενο τώρα είναι αν και πότε, εάν και πότε η Γερμανία και οι
....

Ο Σπαρτιάτης που νίκησε την τύφλωση με την βοήθεια της τεχνολογίας.

1Spartiatis_Tyflosi

Τον τελευταίο καιρό κάνει εργασίες στο σπίτι του στο Γκλεν Μπέρνι του Μέριλαντ. Για την ακρίβεια, ο Σπαρτιάτης στην καταγωγή 72χρονος Ηλίας Κωνσταντόπουλος έχει βαλθεί μεταξύ άλλων, αφού είναι πραγματικά αεικίνητος, να φτιάξει τη στέγη της οικίας του. Φορά ρούχα εργασίας, κρατά τα εργαλεία του και καρφώνει και σκαρφαλώνει με περισσή άνεση.

Θα μου πείτε, τι το περίεργο σε όλα αυτά, αφού πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να είναι δραστήριοι και με το παραπάνω στην ηλικία του ήρωά μας. Θα σας απαντήσω ότι το περίεργο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός ως πριν από δύο χρόνια ήταν σχεδόν τυφλός!

Σήμερα αποτελεί μέλος ενός πολύ κλειστού κλαμπ – αριθμεί μόλις 30 μέλη παγκοσμίως – ασθενών με μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια στους οποίους έχει τοποθετηθεί ένα «βιονικό μάτι» με το όνομα του μυθικού γίγαντα Αργου που με τα 100 μάτια του έβλεπε
...

Τι θα γινόταν αν αποφασίζαμε ότι ΔΕΝ θέλουμε να ''σωθούμε''; Ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι το σχέδιο λιτότητας που μας έχει επιβάλει είναι βέβαιο ότι θα αποτύχει;

Τεχνητή "αναπνοή" στην ελληνική οικονομία από το ΔΝΤ

Loukas

Γράφει ο Λουκάς Δ. Συμπεράς


Άλλη μια ανάσα παίρνει η χώρα, καθώς σήμερα αναμένεται να εγκριθεί από το ΔΝΤ η καταβολή των τριών δισ. ευρώ που του αναλογούν στην 5η δόση του δανείου της τρόικας προς την Ελλάδα. Η νέα επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ επεσήμανε χθες, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους, ότι η αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά της, αν και δεν θέλησε να προκαταλάβει την απόφαση του ΔΝΤ, η οποία αναμένεται αργά απόψε.

Διεθνείς παρατηρητές επισημαίνουν ότι η οικονομική κρίση της Ελλάδας εντάσσεται στην ευρωπαϊκή κρίση και οποιοσδήποτε προσπαθήσει να την απομονώσει, πλανάται οικτρά. Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και πρέπει να συνεχίσει να πορεύεται στους ρυθμούς αυτής. Το ενδεχόμενο σενάριο να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή και ουσιαστικά να κηρύξει στάση πληρωμών στους δανειστές της, ήταν ορατό ή καλύτερα βέβαιο στην περίπτωση που δεν ψηφιζόταν από το ελληνικό Κοινοβούλιο το γνωστό πια σε όλους Μεσοπρόθεσμο.

Για μια χώρα σαν την Ελλάδα, που δεν διακρίνεται για την παραγωγική της υποδομή και εισάγει μέχρι και τις πατάτες, η επιστροφή στο παλιό της νόμισμα θα σήμαινε αυτομάτως και την επιστροφή της στη δεκαετία του '50. Και αυτό, γιατί η χώρα, βγαίνοντας στις
......

3.700 κιλά γαλακτομπούρεκο για τους ...ασθενείς του νοσοκομείου Κορίνθου;;;;;;

ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΤΟ ΕΣΥ…

Στο νοσοκομείο Κορίνθου εφαρμόζεται πιλοτικό πρόγραμμα για την δραστική και … οριστική περικοπή δαπανών, ώστε να ανακάμψει το διαλυμένο εθνικό σύστημα υγείας. Η μέθοδος είναι σχετικώς απλή. Οι προσπάθειες κατατείνουν στην φυσική εξόντωση των ασθενών, με  την συστηματική σίτισή τους με τροφές, που ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους, η κατανάλωσή τους συνιστάται με φειδώ. Εν προκειμένω το νοσοκομείο Κορίνθου προμηθεύτηκε  3.700 κιλά γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, κανταΐφι και άλλα παρεμφερή …υγιεινά εδέσματα για να χορηγεί καθημερινώς στους 150 περίπου ασθενείς που νοσηλεύονται σε αυτό. Θα μπορούσε κάποιος να σκεφθεί ότι τα γλυκίσματα προορίζονται μόνο για τους γιατρούς αλλά και το λοιπό νοσηλευτικό προσωπικό. Όμως περισσότεροι από τρεισήμισι τόννους γλυκά, για καμιά πενηνταριά ανθρώπους, θα τους πέσουν πολύ βαριά στο στομάχι…Άσε που και το κόστος των γλυκών, 45.200 ευρώ, δεν χωνεύεται με τίποτα….
Υστερόγραφο : Αν μάλιστα μάθετε και ποιος είναι ο προμηθευτής των γαλακτομπούρεκων, τότε θα πάθετε δηλητηρίαση. Είναι η ίδια επιχείρηση που έχει το κυλικείο της Βουλής και άλλα διάφορα σχετικά. Αυτά,  και καλή μας όρεξη.
Τςςς
πηγή

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η κυβέρνηση τρέμει το “πάντρεμα” της πλατείας με τα πανεπιστήμια


Ευρύτερο πολιτικό ενδιαφέρον έχει η οπισθοχώρηση της Διαμαντοπούλου αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ. Την μία ημέρα βγαίνει ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο και στηρίζει δημόσια (μέσω το τηλεοπτικού διαγγέλματος) την υπουργό λέγοντας ότι «η ιδεολογική τρομοκρατία δεν έχει θέση πουθενά, ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε στην πλατεία». Και την επομένη, ενώ η υπουργός θα έπρεπε να είναι ισχυροποιημένη, πάει πίσω το νόμο – πλαίσιο για τα ΑΕΙ, δίνοντας «παράταση» στο διάλογο και θα το φέρει στη Βουλή τον Σεπτέμβριο.
Γιατί αυτή η κυβίστηση εκ μέρους της κυβέρνησης; Ήταν κακός ο σχεδιασμός από την αρχή; Τέθηκαν νέες προτεραιότητες; Την απάντηση την έχει δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που «έχωσε» σε μία φράση τα πανεπιστήμια και τις πλατείες.

Στο Μαξίμου φοβούνται το ανατρεπτικό μείγμα που μπορεί να δημιουργηθεί αν η πλατεία συνδεθεί με τον κόσμο της γνώσης και της επιστήμης. Και ειδικά αν αυτό γίνει σε
...

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, απόψε στις 18:00



Η ανακοίνωση της Ένωσης κατοίκων και επαγγελματικών πλ.Ομονοίας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ Σ`ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!
Σ` ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ Κ ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ ΓΩΝΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ξεδιάντροποι και απαίσιοι!...


Ο Νέρωνας, ήταν, ως γνωστόν, απ’ τους διεστραμμένους αυτοκράτορες της Ρώμης.
Όχι όμως τόσο διεστραμμένος, ώστε, να φτάσει στο κατάντημα να προδώσει και να ξεπουλήσει την πατρίδα του. Αλλά συνέλαβε κάποιο μικρότερης διαστροφής τερατούργημα:Να κάψει ένα μέρος της Ρώμης, έτσι ώστε να μπορέσει να την ανακαινίσει.
Και βέβαια έβαλε σε ενέργεια το παρακράτος του. Τους μπαχαλάκηδές του, θα λέγαμε σήμερα. Και ασφαλώς κάηκαν άνθρωποι. Όπως σ’ εκείνες τις προεκλογικές πυρκαγιές του 2007 και 2009, εδώ στην Ελλάδα.
Ως ποιητής, που ήταν επίσης, φρόντισε, από κατάλληλη θέση, να απολαύσει το εξαίσιο θέαμα.
Και ύστερα έβαλε τους ρουφιάνους του να πουν: Οι χριστιανοί έκαψαν τη Ρώμη!
Γιατί οι χριστιανοί, σύμφωνα με τη συκοφαντική πατέντα της
...

“Ο πρωθυπουργός σας είναι μια μαριονέτα που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα!” Συνέντευξη – σοκ.

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ BLOGGERS ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΜΙΛΑ ΓΙΑ:  ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΒILDERBERG ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕ.

“ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ”
Παρατηρήστε την αντίδρασή του όταν τον ρωτάμε για το αν ο Παπανδρέου  είναι….
πατριώτης στο 13:31
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ KOINOΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FACEBOOK.
Το blog του freeman είναι .. http://www.alles-schallundrauch.blogspot.com/
 πηγή

Σχετικά με την ανακοίνωση της ΝΕΣΤΛΕ

 Από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία εστάλη και σε εμάς με e-mail:
 
 
Η εταιρία ΝΕΣΤΛΕ ανακοίνωσε ότι... ανακαλεί το προϊόν της (BAR CODE 761303308973), μια παιδική τροφή με γεύση μπανάνας που λήγει το 2012. Πιθανολογεί ότι περιλαμβάνει κομμάτια από γυαλί!

Από μια μικρή έρευνα που κάναμε όμως στο διαδίκτυο, διαπιστώσαμε πως αυτή η ανακοίνωση αφορά αποκλειστικά την Γαλλία, οπότε, προφανώς δεν τίθεται θέμα προβλήματος για την ελληνική αγορά!

Μιά επιστολή με υπογραφή


Και να, εκεί που είχαμε πιστέψει πώς χούντα δεν θα ξαναζούσαμε, γιατί είμαστε λέει χώρα- μέλος της ευρωπαικής ένωσης, ξαναζήσαμε τον εφιάλτη. Χειρότερο κι από τότε.
Τότε είχαμε στην κυβέρνηση ένα μπουλούκι αμόρφωτων καραβανάδων, που όταν βρίσκαμε κουράγιοφτιάχναμε και ανέκδοτα σαν εκείνο με το ‘nosmoking’ του Παττακού. Αυτό το μπουλούκι σήκωσε λάβαρο για να «σώση» την Ελλάδα. Το ίδιο κάνει και η συμμορία των μορφωμένων της τωρινής κυβέρνησης, με την άνεση στις ξένες γλώσσες και τις περγαμηνές από τα μεγάλα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής, που μόνον έλληνες δεν είναι (αυτά τα ελληνικά του πρωθυπουργού έπαψαν να είναι καν ανέκδοτο, είναι σκέτη ντροπή για κείνον και για μας που τον ανεχόμαστε ).
 
Η συμμορία που λέει πως εκπροσωπεί τον λαό, ενώ κατεβάζει τις ειδικές δυνάμεις να τον σακατέψη. Επειδή διαμαρτύρεται. Τι περίεργο! Διαμαρτύρεται γιατί του φορτώνουν ευθύνες για παιχνίδια που έπαιξαν αυτοί. Και δεν έχουν ούτε την ευθιξία (άγνωστη λέξη-παραπομπή σε λεξικά του παρελθόντος , ή μήπως να μιλήσουμε για τσίπα
...

Τουλάχιστον πρόλαβα να ακούσω πριν πέσω, το: «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»…»

Ανάπηρος έμεινε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος, από την ωμή βία που ασκήθηκε εναντίον του από τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, ενώ κάλυπτε την απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, άνδρας των ΜΑΤ πέταξε στοχευμένα μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης σε απόσταση αναπνοής από το κεφάλι του, αφού μάλιστα ο συνάδελφος είχε δηλώσει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του και στα δύο αυτιά! Τη βάναυση συμπεριφορά των ΜΑΤ καταδίκασε απερίφραστα το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στον Εισαγγελέα. Ο Μανώλης Κυπραίος λοιπόν γίνεται στοιχειοθετημένα ο πρώτος συνάνθρωπός μας που κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διαδηλώσεων έχασε εξολοκλήρου μία απ' τις 5 αισθήσεις του και έμεινε ανάπηρος, ως αποτέλεσμα της αστυνομικής βίας. Δηλώνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας, παραθέτουμε τη συγκλονιστική μαρτυρία που μας έστειλε.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Μανώλη Κυπραίου στον Εξάντα.
«Ήταν κάπου 9 το πρωί στις 15 Ιουνίου, όταν έφτασα με το μετρό στο Σύνταγμα. Αποφάσισα να μη βγω στον κεντρικό χώρο της πλατείας αλλά στην έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας. Βγαίνοντας στο πεζοδρόμιο, είδα στη Βασιλίσσης Σοφίας κάτι που με «πάγωσε».
Ένα σιδερένιο τείχος. Ένα τείχος που όμοιό του είχα δει να στήνουν οι πάνοπλοι ισραηλινοί στρατιώτες απέναντι από τους άοπλους Παλαιστινίους αμάχους.

Αμέσως ένα προαίσθημα ανησυχία και ενδόμυχα ένας φόβος αν θέλεις με κυρίεψε. Αυτοί τη φορά ήταν αποφασισμένοι για όλα είπα μέσα μου.
Αυτό με έκανε να είμαι πιο προσεκτικός και πιο
...

Παραιτούνται ομαδικώς στα ΜΑΤ μετά τα επεισόδια!

Παραιτούνται ομαδικώς στα ΜΑΤ μετά τα επεισόδια!Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά το «καυτό» διήμερο στο κέντρο της πρωτεύουσας την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες και επιστολές διαμαρτυρίας που έχει δεχθεί η ΕΛ.ΑΣ., η ηγεσία της καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες αιτήσεις μεταθέσης (οι οποίες μάλιστα αυξάνονται συνεχώς) από τα ΜΑΤ ως αποδοκιμασία για τις εντολές για βίαιη καταστολή στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα!
Το πρόβλημα φέρεται να παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις καθώς οι ίδιοι οι συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά τη συνοχή του Σώματος αλλά και την επαρκή στελέχωση των επιμέρους τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ.
Την ίδια στιγμή, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής επιχειρεί να… προλάβει τα χειρότερα και να ενισχύσει από τώρα την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ζητώντας ανεξαιρέτως απ’ όλο το αστυνομικό προσωπικό της Αττικής που επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα να υποβάλλει αίτηση για τη μετακίνηση του
Στον εισαγγελέα η ΕΔΕ για τα επεισόδια
Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα βρίσκεται η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφορικά με τα επεισόδια στο Σύνταγμα, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Ο κ. Μόσιαλος συμπλήρωσε στη συνέχεια πως «αν προκύπτουν θέματα από τις ΕΔΕ και η κυβέρνηση δεν πάρει αποφάσεις, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα» και πρόσθεσε πως αναμένεται και εκείνη που διέταξε ο κ. Ραγκούσης για τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ.πηγή

(agiovasilema: ΚΡΙΜΑ...Τι θα απογίνουν τώρα αυτά τα καλά παιδιά; Ποιά δουλειά θα βρουν να ταιριάζει στον ευαίσθητο χαρακτήρα τους και στην υψηλή πνευματική τους καλλιέργεια; )

Βίντεο από την εντυπωσιακή μηχανοκίνητη πορεία εκατοντάδων αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.


Δείτε  εικόνες από την μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία των μοτοσικλετιστών, αργά το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος. Μιλάμε για εκατοντάδες μηχανές με αγανακτισμένους...


Πριν καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος, πέρασαν μία βόλτα από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.


planet greece

Γιατί το ΠΑΣΟΚ στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Εδώ και καιρό παρακολουθώ την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να φορτώσει στο ΣΥΡΙΖΑ όλες τις αντιδράσεις της...
Ελληνικής κοινωνίας, οργανωμένες και μη, ορθόδοξες και ανορθόδοξες!
Βλέποντας και ακούγοντας το σκούξιμο των κυβερνητικών στα τηλεπαράθυρα άρχισα να παρακολουθώ πιο προσεχτικά τα δρώμενα και έτσι κατέληξα σε μια προσωπική άποψη την οποία σας ... παραθέτω παρακάτω.

Ο συλλογισμός μου ξεκινάει με το ερώτημα αν θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι παντού και πάντα για να οργανώνει και να συμμετέχει στις αντιδράσεις για τις οποίες κατηγορείτε από το ΠΑΣΟΚ.
Η απάντηση είναι ΟΧΙ μια και θα έπρεπε τα εκλογικά του ποσοστά αλλά και η κομματική του υποδομή να είναι πολύ μεγάλη.
Ο λόγος λοιπόν που επιμένουν οι του ΠΑΣΟΚ να στοχοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι, έχοντας υπόψη τους την απαξίωση του πολιτικού συστήματος στα μάτια των διαμαρτυρομένων πολιτών ποντάρουν στην πιθανή άρνηση πολλών εξ αυτών να ταυτοποιηθούν και να δηλωθούν ως κατευθυνόμενοι οπαδοί ενός κόμματος!!!
Με αυτόν λοιπόν τον Γκεμπελίστικο τρόπο προσπαθούν τις γενικευμένες και αυθόρμητες εκδηλώσεις αγανάκτησης του λαού να τις παρουσιάσουν ως μεμονωμένες και κατευθυνόμενες, προσδοκώντας στην συρρίκνωση τους!!!
Φυσικά είναι μακριά νυχτωμένοι αφού μέρα με την ημέρα και ώρα με την ώρα, φροντίζουν με τις αντιλαϊκές αποφάσεις και τα έργα τους να μεγαλώνει η οργή μας.
Μια οργή που σύντομα όλοι αυτοί οι μειοδότες θα την νιώσουν στο πετσί τους!!!

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο άνθρωπος δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν έχει τέλος η ασυναρτησία του, δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα, αλλά ευτυχώς η Ελλάδα δεν του μοιάζει!!!

Η Ελλάδα δεν του μοιάζει!!!

Ο george δήλωσε  σήμερα  ότι αυτοί που αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική είναι οι βολεμένοι…..
Δεν έχει ο άνθρωπος επαφή με το περιβάλλον….
Δεν έχει τελειωμό η ύβρις του προς τους Έλληνες….
Δεν έχει όριο η ασυναρτησία του…
Δεν έχει λογική ή σύνταξη του λόγου του….
Δεν ξέρει καλά ούτε τα Ελληνικά ο κακομοίρης…
Δεν έχει  σταματημό η παραφροσύνη του…
Δεν έχει τέλος η φαυλότητά του…
Δεν έχει λογική σκέψη στο «νιονιό» του…
Δεν υποφέρεται η θρασυδειλία του …
Δεν αντέχεται η παρωδία του…
Δεν καταλαβαίνει τα λάθη του…
Δεν τον νοιάζει αν αργοπεθαίνουμε…

Δεν τον ενδιαφέρει που μας έκλεψε την ελπίδα…
Δεν μένει ξάγρυπνος επειδή χρωστάει στις τράπεζες…
Δεν αγχώνεται για το πώς θα ζήσει η οικογένειά του…
Δεν του καίγεται καρφί που εμείς τον πληρώνουμε…
Δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του…
Δεν του αρκεί να μας τρομοκρατεί με ψευτοδιλήμματα…
Δεν του αρκεί να μας τρομοκρατεί με ψευτομέτρα…
Δεν τον νοιάζει η Ελλάδα…
Δεν τον ενδιαφέρουν οι Έλληνες…
Δεν έχει αξίες στην ζωή του..
Δεν έχει τα ιδανικά των Ελλήνων…
Δεν θέλει να σώσει την Ελλάδα…
Δεν του ανήκει η Ελλάδα…
Δεν θέλει να καταλάβει…
Δεν θέλει  το καλό μας…
Δεν θέλει να είμαστε αξιοπρεπείς…
Δεν του καίγεται καρφί που μας καταστρέφει…
Δεν τον νοιάζει που μας λέει ψέματα…
Δεν τον ενδιαφέρει που καταλαβαίνουμε ότι λέει ψέματα…
Δεν τον νοιάζει τίποτα για μας…
Δεν τον νοιάζει που θα φύγει…
Η Ελλάδα δεν του μοιάζει….
Μα εμένα αυτό με νοιάζει…

ΙΩΑΝΝΗΣ

αἰέν ἀριστεύειν

Καμαρώστε έναν από τους άρχοντες της Χούντας με πόσο κυνισμό λέει, ότι 17.000 ευρώ δεν είναι παρά η έξοδός του 3 φορές για ψάρι.

Και τι είναι 17.000 Ευρώ,πατέρα που δεν έχεις να πάρεις γάλα στο παιδί σου; 

Τίποτα δεν είναι! Στο διαβεβαιώνει ο αρχικωλοτούμπας. Αυτού δεν του φτάνουν ούτε για 3 γεύματα με ψαράκι. Εσύ κλαίγεσαι για το βρωμόγαλο του μούλικού σου?

 πηγή

«Διαλύστε τους πολίτες και όχι τους μπαχαλάκηδες»


(σ.σ: κι όμως ο Παπουτσής δήλωσε ότι η Πολιτεία δεν είχε σχέση με τα επεισόδια της Τετάρτης, αλλά ούτε μία παραίτηση! Η υποκρισία τους περισσεύει…)

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Παρά τους ισχυρισμούς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, και εκείνους της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., όλα δείχνουν πως, το καυτό διήμερο της 28ης και 29ης Ιουνίου, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου επέλεξε συνειδητά να διαλύσει τη συγκέντρωση των πολιτών στο Σύνταγμα και όχι να απομονώσει τους «μπαχαλάκηδες» οποιασδήποτε προέλευσης ή χρώματος.

Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Το χρονικό των γεγονότων αδιάψευστο και οι συγκεκριμένες οδηγίες που δόθηκαν στον Θάλαμο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. ξεκάθαρες.
Νωρίς το απομεσήμερο της Τετάρτης 29 Ιουνίου, την ώρα περίπου
...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣ




    Κανείς δεν μιλάει για την μεγάλη προδοσία που γίνεται στην Ελλάδα, που ξεπουλάμε με τον εφαρμοστικό νόμο
( διαβάστε τον νόμο με σχόλια εδώ  http://www.epikaira.gr/content/files/Efarmostikos_nomos_sxolia1.pdf   ) τους αρχαιολογικούς χώρους, τα δάση μας, τις παραλίες, τα λιμάνια, τον ορυκτό μας πλούτο και φυσικά όλες τις ΔΕΚΟ κοψοχρονιά, για να εκταμιεύσουμε 50 δις, όταν χωρίς να πειράξουμε μισθούς και συντάξεις ούτε να αυξήσουμε το ΦΠΑ, μπορούμε να βρούμε τα 50 δις περικόπτοντας τις ...
 

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σ' αυτούς που επιτέθηκαν στη Μερεντίτη. Καταρρέουν συνεχώς οι ισχυρισμοί της Χούντας, περί ακροδεξιών και ακροαριστερών αγανακτισμένων!

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα στους «Αγανακτισμένους» που επιτέθηκαν στη Μερεντίτη Ανάμεσα στους πολίτες που προπηλάκισαν την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας σε τηλεοπτικό στούντιο και την ανάγκασαν να αποχωρήσει βρισκόταν και ο υπό παραίτηση γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, Σωτήρης Τσουκαρέλης.

Με δηλώσεις του στο trikalanews.gr, ο Σωτήρης Τσουκαρέλης καταφέρθηκε εναντίον της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ. «Η Μερεντίτη είναι υπάλληλος άλλων, των συμφερόντων που την έβγαλαν. Ξέρουμε πως βγαίνουν όλα τα χρόνια αυτοί οι άνθρωποι. Εκμεταλλευόμενοι ένα πελατειακό κράτος, υπηρετώντας μια αντίληψη αντιδημοκρατική, μια αντιδημοκρατική στάση. Μας αναγκάζουν όλους εμάς που θέλουμε να επιβιώσουμε, να χτυπάμε την πόρτα των βουλευτικών γραφείων για να κάνουν αυτοί τη διαχείριση της κατάστασης» είπε ο υπό παραίτηση γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ

«Μέχρι πρόσφατα στα Τρίκαλα, για να πας σε ένα σούπερ μάρκετ, έπρεπε να περάσεις από βουλευτικό γραφείο. Αυτό είναι όλο το σύστημα. Το ξέρουμε, το ξέρει κάθε Έλληνας πολίτης. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να βγαίνουν και να μιλάνε
...

Λεφτά...υπάρχουν για την ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου!



Σκάνδαλο...εξυπηρέτησης με κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(Μ.Κ.Ο) «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη»(Κ.Ε.Δ.Ε) στην οποία είναι πρόεδρος η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αποκαλύπτει ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος. 
Ο Βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τους αρμόδιους Υπουργούς ανακαλύπτοντας ότι στην ιστοσελίδα http://www.kede.org/, μια σελίδα που σίγουρα δεν έχει καθόλου επισκεψιμότητα, είχαν αναρτηθεί διαφημιστικά baner και κυρίως με κρατική διαφήμιση ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κ.ά.!
«Στην Ελλάδα του Μνημονίου και της Τρόικας, στην Ελλάδα των Αγανακτισμένων, είναι προκλητικότατο κάποιοι να δίνουν κρατική διαφήμιση στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ Κ.Ε.Δ.Ε, στην οποία είναι πρόεδρος η μητέρα του Πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου. Τελικά, έπρεπε να περάσουν 20 μήνες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για να καταλάβουμε τι εννοούσε ο Πρωθυπουργός όταν προεκλογικά έλεγε λεφτά υπάρχουν...» δήλωσε με νόημα ο Αχαιός Βουλευτής.
Ο κ. Νικολόπουλος, ερωτά τους Υπουργούς, ποιες κρατικές Υπηρεσίες και Οργανισμοί είχαν ή έχουν ακόμα και σήμερα

... τα σχετικά τιμολόγια που να προκύπτει η σχετική δαπάνη.
Ερωτά επίσης, ποια είναι τα έσοδα της Μ.Κ.Ο Κ.Ε.Δ.Ε από τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα της και ζητά να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα που να προκύπτουν τα έσοδα που έχει εισπράξει τους τελευταίους 20 μήνες από την ιστοσελίδα όπως και οι
οι φορολογικές δηλώσεις της Μ.Κ.Ο. Κ.Ε.Δ.Ε, των δυο τελευταίων ετών.
Ο κ. Νικολόπουλος, καλεί τους Υπουργούς να απαντήσουν και ποιος ήταν εκείνος που εισηγήθηκε από κάθε Υπηρεσία ή Οργανισμό να γίνει διαφήμιση στην ιστοσελίδα και σε ποιες άλλες ιστοσελίδες ΜΚΟ έχει δοθεί κρατική διαφήμιση, ζητώντας να κατατεθεί λίστα.
Τέλος, ερωτά πώς γίνεται ο καταμερισμός της κρατικής διαφήμισης στις ιστοσελίδες.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Γιώργος Αυγερόπουλος :“ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ”; (βίντεο)

Μπράβο στον Αυγερόπουλο. Ευτυχώς που η ΝΕΤ έβγαλε αυτόν στο δελτίο κι όχι τον ρουφιάνο της…Η Δημόσια τηλεόραση δια του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου, κατεξευτέλισε τα επιχειρήματα του εκπροσώπου των δυνάμεων καταστολής Α. Κοκκαλάκη.
- Γιατί με χτυπήσατε κύριε Κοκκαλάκη;
-Κόκκαλο ο Κοκκαλάκης. Ο Αυγερόπουλος του διευκρίνισε – αν και δεν ήταν απαραίτητο, αλλά επειδή τον είδε με ανοιχτό το στόμα – ” δεν εννοώ εσάς προσωπικά αλλά τους άνδρες σας”. Ο Κοκκαλάκης το… γύρισε στο γνωστό παραμύθι ” αυτούς με τις μολότοφ που σπαγαν τα μαγαζιά και πέταγαν πέτρες τους είδατε;” .
Ο Αυγερόπουλος τον καθήλωσε πάλι. ” Οι αστυνομικοί πετάγαν πέτρες;”. Ο Κοκκαλάκης που δεν περίμενε αυτό το ξάφνιασμα από την Δημόσια τηλεόραση -νομίζοντας ότι θα βγει εκ του ασφαλούς – απάντησε ” η αστυνομία έκανε χρήση των νόμιμων μέσων”, για να πάρει την απάντηση από τον Αυγερόπουλο ” οι πέτρες είναι νόμιμα μέσα;”.
Αλλά εκεί που ο Κοκκαλάκης έπαθε τη μεγάλη ταραχή ήταν όταν ο Αυγερόπουλος του περιέγραψε τις απάνθρωπες σκηνές στο μετρό όπου οι αστυνομικοί ” πετούσαν δακρυγόνα στους γιατρούς που περιέθαλπταν τραυματίες και ψέκαζαν με
...

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ. Μάλλον άρχισε ο πόλεμος.


Αυτή είναι η απάντηση του Πάνου Καμμένου για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις Γιούνκερ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Λέει κάτι για CDS και DEXIA, Λουξεμβούργο και κάποιούς που πόνταραν στην χρεωκοπία της Ελλάδας. Τι να εννοεί;
Είναι δυνατόν να κατέχει Έλληνας βουλευτής αυτά τα στοιχεία; Μα το Λουξεμβούργο είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που οι τίμιοι επενδυτές σε CDS έχουν την απόλυτη ανωνυμία. Χάλασαν και αυτοί;

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ DEXIA ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΙΚΑ CDS
Υ.Γ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
C2BCGL6MEURC Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 6 Months Cumulative
C2BCGL6MEURM Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 6 Months Modified-Modified
C2BCGL6MEURD Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 6 Months Modified
C2BCGL6MEURN Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 6 Months Not Available
C2BCGL6MEURX Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 6 Months Excluding
C2BCGL01EURC Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 1 Year Cumulative
C2BCGL01EURM Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 1 Year Modified-Modified
C2BCGL01EURD Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 1 Year Modified
C2BCGL01EURN Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 1 Year Not Available
C2BCGL01EURX Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 1 Year Excluding
C2BCGL02EURC Dexia Asset Management Luxembourg European Union Euro Lien 1 2 Years Cumulative
C2BCGL02EURM Dexia Asset Management Luxembourg

(ακολουθεί ''σεντόνι'' με στοιχεία...)

Ένας ένας όλοι τώρα δηλώνουν ότι ....απειλούνται. Βγήκε και ο Παπουτσής και λέει ότι ...απειλείται. Με 45 αστυνομικούς φύλαξη και απειλείται;;;


Επίθεση σε όσους τον απειλούν μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

«Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι δέχονται επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του.

    «Δεν πρόκειται να με τρομάξει η ιδεολογική πολιτική τρομοκρατία. Γίνεται από δειλούς και ανέντιμους», πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής και αναρωτήθηκε: «Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας;»

    «Τους προειδοποιώ. Μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπουτσής ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα κατά του σκηνοθέτη
...

Τα V.I.P Empraer & Gulfstream κόστισαν στον Ελληνικό λαό 5.803.398 € …

Την εποχή που οι κεφαλικοί φόροι πέφτουν βροχή , την εποχή που άλλοι δεν βρίσκουν δουλειά οι υπουργοί δεν καταδέχονται ούτε την Business Class των αεροπορικών εταιρειών αλλά προτιμούν να πετούν με τα V.I.P αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας…
Την κατάσταση των πτήσεων παρουσίασε ο βουλευτής της Ν.Δ κ.Τζίμας Μαργαρίτης στην ιστοσελίδα του…
Σημειώστε ότι στον κατάλογο ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι πτήσεις των αεροσκαφών με τον Πρωθυπουργό …





Quote
Τα κυβερνητικά αεροσκάφη για ένα χρόνο μόλις, που
...

1.500.000 Ευρώ για δυο τεθωρακισμένες BMW!

04.07.2011
Μπορεί η κυβέρνηση να κόβει με μεγάλη ευκολία μισθούς και συντάξεις, μπορεί να βάζει με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία φόρους στους μεροκαματιάρηδες, αλλά όταν πρόκειται να ξοδέψει για τη χλιδή της και την προστασία της από την οργή που έχει προκαλέσει στους πολίτες τότε το χρήμα δεν το υπολογίζει. Απόδειξη; Οι δύο ολοκαίνουργιες θωρακισμένες λιμουζίνες BMW που παρήγγειλε ο τέως υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για τον εαυτό του και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χ. Παπουτσή. Κόστος; Περίπου 1.500.000 ευρώ! Το θέμα, που δείχνει πόσο σέβονται το δημόσιο χρήμα αυτοί που εμφανίζονται δημοσίως ως υπέρμαχοι της καταπολέμησης της κρατικής σπατάλης, αποκάλυψε το Σάββατο η εφημερίδα «Αξία».

Η αγορά που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα αναφορικά με το πού πηγαίνουν οι αιματηρές οικονομικές θυσίες των Ελλήνων έχει ως εξής: ο τέως υπουργός Οικονομικών πριν από μερικούς μήνες προχώρησε στην παραγγελία δύο υπερπολυτελών θωρακισμένων λιμουζινών μάρκας BMW. Η μία προοριζόταν για τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών και η δεύτερη για τον Χρήστο Παπουτσή. Η παραγγελία έγινε στο όνομα της προστασίας των δύο υπουργών από πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον τους. Η ουσία είναι
...

Λαθρομετανάστευση-"Κύριε Τσίπρα στην ουσία και εσείς συνηγορείτε σε αυτή την υποταγή και την προδοσία."



Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης*.
 Κύριε Τσίπρα,
 Το σύνθημα «κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος» το βλέπω στους τοίχους του Πολυτεχνείου Κρήτης και δεν είχα ποτέ αμφιβολία ότι προέρχεται από την αριστερά και όχι μόνο από το κομμάτι της που το κόμμα σας εκπροσωπεί στη Βουλή. Είναι προφανές ότι συγχέετε την πολιτική με τη φύση και καπηλεύεστε την ηθική και την αλληλεγγύη.
Στη φύση λειτουργεί η αρχή της επιβίωσης και αυτός είναι ο πρώτος κανόνας που σέβεται και πρέπει να λάβει υπόψη κάθε ζωντανός οργανισμός που θέλει να επιβιώσει. Μόνο άρρωστα θνησιγενή όντα τον αγνοούν και αυτοκαταστρέφονται. Για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους πολλά όντα, μαζί και ο άνθρωπος , οργανώνονται σε κοινότητες και η διαβίωση μέσα σε αυτές διέπεται από ...
κανόνες που διαφέρουν κατά περίπτωση.

Επειδή υπάρχει και ανταγωνισμός μεταξύ ανθρώπινων κοινοτήτων αυτές οργανώνονται και σε ανώτερα επίπεδα δημιουργώντας εθνικά κράτη με κοινά κληρονομικά, ιστορικά, γλωσσικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Τα κράτη δημιουργούν συμμαχίες και
...

Θα κρατήσετε τον όρκο σας;



“‘Υπάρχει παραλογισμός στην Ελληνική κοινωνία»…
Αυτό δήλωσε ο Μπεγλίτης υπουργός Εθνικής Άμυνας στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον έκανε τούρμπο…..
Δεν άρεσαν τα σχόλια των πολιτών στον κύριο Μπεγλίτη που μόνιμα είχε ένα ηλίθιο χαμογελάκι κολλημένο κάτω από την στραβή μύτη του….
Κακό πράγμα η τηλεόραση….. και  θα την είχα σπάσει αν δεν την είχα αποπληρώσει πριν  από λίγους μήνες…..
Κάθε φορά που βλέπω πολιτικούς στην τηλεόραση συνειδητοποιώ γιατί δεν έχουν καμία επαφή με την κοινωνία….
Βρίζονται όλα τα χρώματα της  Ίριδας μεταξύ τους για το ποιος φταίει λιγότερο η περισσότερο και ποιος νομίζει ότι έχει δίκιο…..

Και ο μαυρισμένος Έλληνας κάθεται σαν χαζός και απορεί…..
Άκουσα τον Μπεγλίτη να μιλάει για την ανάπτυξη που έρχεται…..
Που στο διάολο είναι η ανάπτυξη και την βλέπουν μόνο οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ;;
Τι έχουν αυτοί δηλαδή και την βλέπουν; Και όχι μάλιστα την βλέπουν…. αλλά περπατάει κιόλας και έρχεται και προς το μέρος μας!!! Βιονικά είναι τα μάτια τους;;
Και μέσα σε όλα κάποιοι γραφικοί των άκρων πετάγονται σαν
...

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Διαψεύδει (λένε) ο Πάγκαλος το περιστατικό με την ταβέρνα και τα ψάρια

Εδώ που τα λέμε, δεν φαινόταν και πολύ πιστευτό το γεγονός, γιατί ρε παιδιά δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να καταφέρει να του πάρει αυτουνού φαί από το στόμα...

Τι φήμες είναι αυτές που κυκλοφορούν πάλι??? Βάλανε διμοιρία αλλοδαπών ΜΑΤ για βοήθεια στους Έλληνες ''συναδέλφους'' στυλοβάτες της κυβερνητικής ΧΟΥΝΤΑΣ???

0
mat
Όργιο φημών για παρουσία νατοϊκών αστυνομικών που χρησιμοποιούνται από την αστυνομία ως δυνάμεις καταστολής των Αγανακτισμένων. Πώς ξεχωρίζουν οι αλλοδαποί αστυνομικοί των ΜΑΤ;
Όλα ξεκίνησαν από την παρουσία μιας ολόκληρης διμοιρίας ΜΑΤ, που έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε συγκρούσεις με Αγανακτισμένους, της οποίας οι άνδρες κρατάνε τις ασπίδες τους ανάποδα [φωτό].
Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις ανθρώπων που βρέθηκαν στις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, η συγκεκριμένη διμοιρία MAT εκτός ότι κρατάει τις ασπίδες ανάποδα είναι η μοναδική που τα μέλη της φοράνε εξ’ ολοκλήρου αντιασφυξιογόνες μάσκες που καλύπτουν τα πάντα και φαίνονται μόνο τα μάτια.
Οι διαδηλωτές αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη διμοιρία ΜΑΤ ως τη σκληρότερη όλων. Την κατηγορούν για πρωτοφανή βαρβαρότητα και υπέρμετρη χρήση χημικών.
Σύμφωνα με αποκάλυψη του tromaktiko, που επικαλείται μαρτυρία συνταξιούχου αξιωματικού πρώην διοικητή, η συγκεκριμένη διμοιρία είναι νατοϊκή. Στο ΝΑΤΟ έχουν εκπαιδευτεί μονάδες ΜΑΤ που περιλαμβάνουν αστυνομικούς από διάφορες χώρες και απαρτίζονται κυρίως από Βρετανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αυστριακούς.
Υπάρχουν αυτές οι άρτια εκπαιδευμένες μονάδες για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις ανά χώρες και περιπτώσεις που χρήζουν προσοχής.
ΠΗΓΗ

BOMBA: Σύμβουλος του πρωθυπουργού ο άνθρωπος από το Συμβούλιο της Επικρατείας που έβγαλε Συνταγματικό το Μνημόνιο!


Εντελώς απροκάλυπτα και προκλητικά γίνονται κάποια πράγματα στην Ελλάδα και μάλιστα μπροστά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών!
Ένας από τους ανθρώπους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που πριν λίγες εβδομάδες απεφάνθη ότι το Μνημόνιο είναι Συνταγματικό, παραιτήθηκε από την θέση του για να πάει στο πλευρό του Παπανδρέου!
Πρόκειται για τον Νο2 στο ΣτΕ, ο αρχαιότερος αντιπρόεδρός του και επί σειρά ετών πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος, Γεώργιος Σταυρόπουλος.
Θέλετε να μάθετε και το καλύτερο; Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση δεν είναι ακριβώς το Μνημόνιο Ι ή το ΙΙ που μας έρχεται.
Ο κ. Σταυρόπουλος παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου στο γραφείο του πρωθυπουργού, ειδικά εν όψει της εξαγγελθείσας αναθεώρησης του Συντάγματος!
Όπως έχουμε ξαναπεί (στο ΟΛΥΜΠΙΑ), ο Παπανδρέου θα φέρει το δημοψήφισμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τέτοιο τρόπο ώστε να “βγάζει λάδι” ό,τι παράνομο έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα!
Ο Γ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1946 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το Σεπτέμβριο του 1971. Στο βαθμό του αντιπροέδρου προήχθη τον Ιούνιο του 1999, ενώ θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα (εάν δεν παραιτείτο) σε δύο χρόνια, αλλά προτίμησε να πάει στο πλευρό του πρωθυπουργού.
Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2009 είχε παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος (τότε) του Α’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Ανεμογιάννης, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού.
Ένα “έγκλημα” δηλαδή, προμελετημένο σε όλο του το μεγαλείο, αφού τον Οκτώβρη του 2009, τον ίδιο μήνα που ανέλαβε καθήκοντα το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία με το “Λεφτά Υπάρχουν”!
Όπως είχε πει και ο Στρος Καν, ο πρωθυπουργός είχε δουλέψει “υπογείως” με το ΔΝΤ, προκειμένου να ετοιμάσει το έδαφος για την έλευση του ταμείου στην Ελλάδα! Συνεπώς, το έδαφος για το απεχθές Μνημόνιο, προετοιμαζόταν και νομικά τουλάχιστον 7 μήνες πριν υπογραφεί.

Δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες... που είναι πλούσιοι! (αλλά που έχουν χάσει -κατά τον κύριο Καθίκη/τοκογλύφο- την εθνική τους κυριαρχία)

Δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες... που είναι πλούσιοι!
Γράφει η Σοφία Τζάνη
Αυτό είπε ο φεουδάρχης Jean-Claude για να «γλυκάνει» κάπως την ωμή δήλωσή του ότι από της 3ης Ιουλίου 2011 η Ελλάς, ταύτη η πανάρχαια, πανέμορφη και πάμπλουτη (γι’ αυτό μισητή σε «ηγέτες» πολλούς) αλλά χτυπημένη από την μοίρα και καταδικασμένη να παίζει 10 τραγωδίες και μια μόνο κωμωδία, σε κάθε αιώνα της νεότερης ιστορίας της, παύει να είναι ανεξάρτητη κρατική οντότητα, παραδίδει την εθνική της κυριαρχία και περνάει και επισήμως σε ευρωπαϊκή κηδεμονία (στα… ευρωπαϊκά η κατοχή και η ΠΛΗΡΗΣ και άνευ όρων υποταγή ΚΥΡΙΩΣ στις γερμανικές τράπεζες) και επικυριαρχία, γίνεται χώρος και προτεκτοράτο, καθότι ανίκανη για τεχνογνωσία και διαχείριση του πλούτου της.

Όταν 20 μήνες τώρα έχουμε ακούσει για το πόσο απολίτιστοι και Ανατολίτες (ο μη Αγγλοσάξων δηλ. είναι λεπρός;!) είμαστε(που αν δεν ήμαστε εμείς οι Τούρκοι θα είχαν φτάσει Λισαβόνα), τεμπέληδες και μας θρέφουν οι Γερμανοί(αλλά θα διορθωθεί αυτό από την «ομάδα Σταρμπάτι», που τον θίγει η γερμανική «αλληλεγγύη» αλλά μάλλον δεν αντέχει να διαβάσει την αλήθεια)!

Και να μην ξεχάσουμε ότι «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»(όχι τα ψάρια!), δεν παραδειγματιστήκαμε από τους… Τούρκους και τους Αλβανούς που είναι(παραείναι) εργατικοί, ειδικά σε μερικούς τομείς. Οι «πολιτισμένοι» Φράγκοι(πού σκ** τον βρήκαν τον πολιτισμό;

Και αν τον είχαν γιατί έκλεψαν τον ελληνικό;) στις πράξεις φαίνονται.

Έχοντας ΕΙΔΙΚΑ οι Γερμανοί, αλλά και οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, οι

Το πάρτι χλιδής στον «Αστέρα» με καλεσμένο τον αδελφό του δικτάτορα, τον Νίκο Παπανδρέου



Μια διαφορετική βραδιά, μερικά μόλις χιλιόμετρα μακριά από την πλατεία των «Αγανακτισμένων», όπου χιλιάδες πολίτες συνέχιζαν να εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική του Μνημονίου, πέρασε προχθές η οικογένεια Παπανδρέου.

Στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας «Αρίωνας» του «Αστέρα» Βουλιαγμένης η ατμόσφαιρα δεν ήταν δηλητηριασμένη από χημικά ούτε οι «συνομιλητές» του πρωθυπουργού και του αδερφού του Νίκου Παπανδρέου ήταν αναγκασμένοι να κυκλοφορούν με αντιασφυξιογόνες... μάσκες.

Το αεράκι που φυσούσε μετέδιδε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάτι από την αλμύρα της θάλασσας και οι περίπου 30 παρευρισκόμενοι της μεγαλοπρεπούς δεξίωσης με κεντρικό πρόσωπο τον Νίκο Παπανδρέου απόλαυσαν την άκρως καλοκαιρινή βραδιά κάτω από τέσσερις ροτόντες, πίνοντας άφθονη σαμπάνια και δοκιμάζοντας εύγεστα εδέσματα.

Λίγη ώρα αργότερα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους μελωδικούς ήχους του βιολιού που έπαιζε μια αιθέρια μουσικός, η οποία φορούσε ένα άκρως αποκαλυπτικό electric φόρεμα το οποίο τόνιζε τις καλοσχηματισμένες καμπύλες της.

Παρών στην εκδήλωση της χλιδής ήταν και ο εμίρης του
...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΜΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΟΥΛΑΣ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΩΡΑ :ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ TV 10 και ...

;...Ετρεψαν την Βουλευτή του Πασόκ Σούλα Μερεντίτη σε φυγή ...
Αγανακτισμένοι πολίτες και πρώην συμβασιούχοι του δήμου Τρικκαίων εισέβαλαν τώρα στο στούντιο της τηλεόρασης  TV 10. Φωνάζοντας συνθήματα την ώρα της ζωντανής εκπομπής  Ορθά -Κοφτά με τον δημοσιογράφο Χ.Πίσσα  και καλεσμένη την Βουλευτή του Πασόκ Σούλα Μερεντίτη και διέκοψαν το πρόγραμα του σταθμού

Μπούκαραν σε τηλεοπτικό στούντιο σήμερα το μεσημέρι οι αγανακτισμένοι των Τρικάλων διακόπτοντας την συνέντευξη της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Σούλας Μερεντίτη μην ανέχοντας άλλο, όπως φώναζαν, τα «ψέματά» τους
Οι Αγανακτισμένοι με συνθήματα «ψωμί – παιδεία – ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το `73», «Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί»,  και με τις ιαχές αποδοκιμασίας όπως «κλέφτες κλέφτες» και προτροπής να πάρει το ελικόπτερο και να φύγει από δω, κατάφεραν να διώξουν την βουλευτή από τον σταθμό.
Οι Τρικαλινοί αγανακτισμένοι επιτέθηκαν φραστικά στη κα Μερεντίτη κατά την αποχώρησή της  καταγγέλλοντάς την ότι εκλέχτηκε βάση ρουσφετιών που έκανε.
Η βουλευτής φυγαδεύτηκε ύστερα από μισή ώρα από την στιγμή της εισβολής συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Στη συνέχεια εκπρόσωπος της ομάδος των αγανακτισμένων που πραγματοποίησαν την σημερινή εισβολή Δημήτρης Σαριγγαλάς διάβασε κείμενο με τις θέσεις τους.

(agiovasilema: Ανάμεσα στα πολλά και τα παράλογα που είπε η κυριούλα (απόφοιτος Λυκείου σύμφωνα με το βιογραφικό της), η οποία δείχνει ότι καμία σχέση δεν έχει με τα οικονομικά τα οποία προσπαθούσε μάταια να αναλύσει, κλάφτηκε γιατί έκαναν στους βουλευτές δυσβάσταχτη περικοπή ...5.000 ευρώ... Κυρά μου έχεις υπόψιν σου ότι 5.000, που σου κάνανε μείωση και κλαίγεσαι, δίνουν για δουλειά ενός ολόκληρου χρόνου  σε παιδιά που διαθέτουν και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών?)


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/07/tv-10.html#ixzz1R9Jpjzft

Να που οδηγεί η πολιτική του ΠΑΣΟΚ – Έκρηξη των αιτήσεων από υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Η αδιέξοδη πολιτική του ΠΑΣΟΚ έχει διαλύσει την πραγματική οικονομία, αλλά και τα νοικοκυριά που σηκώνουν και πάλι όλο το βάρος του Μνημονίου.
Ολοένα και περισσότερα από αυτά αδυνατούν να ανταποκριθούν στα φοροεισπρακτικά μέτρα, χωρίς ακόμα να έχουν βιώσει τα νέα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου!
Μόνο οι αιτήσεις προς τα Ειρηνοδικεία για δικαστική ρύθμιση των χρεών ξεπέρασαν για το σύνολο της χώρας στο πρώτο εξάμηνο τις 3.200!
Μιλάμε για απελπιστική κατάσταση.
πηγή

Γιούνκερ: "Θα περιοριστεί δραστικά η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων". Η εσχάτη προδοσία πρωθυπουργού και προέδρου της Δημοκρατίας....

«Η κυριαρχία της Ελλάδας θα περιοριστεί εξαιρετικά», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup αναφερόμενος στην αποδοχή της βοήθειας από την Αθήνα, και προανήγγειλε την άφιξη ομάδων με ειδικούς από την Ευρωζώνη.

Η ανοχή της δήλωσης αυτής από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο αποτελεί την τρανότερη απόδειξη ότι συντελείται εσχάτη προδοσία εις βάρος της πατρίδας μας.

Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης έχουν ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.

Ο δανειστής/τοκογλύφος Γιούνκερ ως άλλος Μουσολίνι δηλώνει ότι θα περιοριστεί η εθνική κυριαρχία μας... Και ρωτώ είναι ή δεν είναι ο ελληνικός στρατός υπεύθυνος για την εθνική μας κυριαρχία;

Υπάρχει κάποιος να απαντήσει στην συγκεκριμένη δήλωση του Γιούνκερ;
Η Εκκλησία μας θα απαντήσει;
Υπάρχει τελοσπάντων κάποιος θεσμικός παράγοντας να σηκώσει το γάντι και να το αστράψει στο πρόσωπο του Γιούνκερ;

Εφόσον κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει προχωρώ μόνος στην εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του συντάγματος που αναφέρει:

Άρθρο 120
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

...και του απαντώ εγώ αντί αυτών, με τον τόνο και τον τρόπο που πρέπει.

"Ρε κάθαρμα Γιούνκερ πως τολμάς να προσβάλεις την ενδοξότερη πατρίδα του κόσμου.

Ποιός είσαι εσύ ρε Γιούνκερ που νομίζεις ότι θα απειλήσεις τους Ελληνες και θα καταργήσεις το Ελληνικό Σύνταγμα;

Τοκογλυφικό σκουλήκι, θρασύμι, νομίζεις πως θα την γλυτώσεις;

Από εδώ πέρασαν Πέρσες, Φράγκοι, Τούρκοι, Γερμανοί και πλήθος άλλων βαρβαρικών λαών και κανείς τους δεν κατάφερε να υποδουλώσει το πνεύμα των Ελλήνων. Ολοι τους στο τέλος νικήθηκαν.

Κι εσύ ξεπουλημένο κάθαρμα μπορεί να χαίρεσαι προσβάλλοντας μας, επειδή βρήκες την ευκαιρία μέσα στην τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησατε στην πατρίδα μου εσύ και οι ομοιοί σου, κι επειδή φροντίσατε πάλι εσύ κι οι όμοιοί σου να βρίσκονται στα ανώτερα θεσμικά μας όργανα ανήθικοι προδότες. Ομως να γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο Ελληνικός λαός είναι εδώ και δεν ξεχνά.

Σύντομα θα νοιώσεις στο βρωμερό πετσί σου την ελληνική ρομφαία...."

Αδέρφια μου σας δίνω τον λόγο της τιμής μου πως αν οποιοσδήποτε Ελληνας πολιτικός απαντούσε έτσι στον Γιούνκερ θα τον ψήφιζα εφ΄όρου ζωής ανεξάρτητα από το κόμμα που ανήκει.....

ΘΑΝΟΣ
πηγή
 
(agiovasilema: Προσυπογράφουμε την απάντηση του Θάνου απο το ιστολόγιο koukfamily. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε τοκογλύφος, το κάθε σιχαμένο αρπακτικό να βγαίνει και να μιλάει για απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και οι άθλιοι δικτάτορες να εξακολουθούν να καμώνονται πως κυβερνούν μέσα από τα γυμναστήρια, τα κανό και τα πολυτελή θέρετρα.)

Με εντολή στρατηγών η καταστολή των διαδηλωτών στο Σύνταγμα


Το σχέδιο εκκένωσης της πλατείας

Προαποφασισμένη σε κορυφαίο επίπεδο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φαίνεται πως ήταν η εκκένωση της πλατείας Συντάγματος από τους «Αγανακτισμένους» την περασμένη Τετάρτη.

Πληροφορίες που αποκάλυψε η Real News σχετικά με το περιεχόμενο των συσκέψεων που προηγήθηκαν αλλά και συγκεκριμένες τακτικές κινήσεις των διμοιριών των ΜΑΤ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, συγκλίνουν σε αυτή τη διαπίστωση, πέρα από τις καταγγελίες των πολιτών που βίωσαν για περισσότερο από 12 ώρες αλόγιστη και αδιάκοπη κατασταλτική βία.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι, κατά τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα της περασμένης Τρίτης σε επίπεδο στρατηγών της Ελληνικής Αστυνομίας, δόθηκαν δύο βασικοί κατευθυντήριοι άξονες για τις συγκεντρώσεις των πολιτών γύρω από το Κοινοβούλιο: ο πρώτος να μην εμποδιστούν οι βουλευτές κατά την προσέλευσή τους από τη Βασιλίσσης Σοφίας και το Καλλιμάρμαρο και ο δεύτερος, οι συγκεντρωμένοι της πλατε4ίας να περιοριστούν αριστερά από την Όθωνος, κάτω από τα πεζοδρόμια του Άγνωστου Στρατιώτη και εάν βρεθεί η ευκαιρία, να εκκενωθεί η Αμαλίας και οι διαδηλωτές να συμπιεστούν προς τη Φιλελλήνων.
πηγή

Διάλογος Τσίμα-Πιτσιρίκου με φόντο τα παραδοσιακά ΜΜΕ που καταρρέουν

TSIMAS-PAYLOS.jpg από το pitsirikos.net

Έλαβα ένα μέιλ από τον κ. Παύλο Τσίμα –τουλάχιστον έτσι γράφει στη διεύθυνση του -, για το κείμενο «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα». Τα μέιλ περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας δημοσιογράφος που εργάζεται σε καθεστωτικά μέσα.

Αγαπητέ Κύριε,
Συγνώμην για την προσφώνηση, αλλά δεν σας γνωρίζω προσωπικά. Το ίδιο, προφανώς, δεν με γνωρίζετε κι εσείς. Αλλά βλέπω ότι αυτό δεν σας εμποδίζει να με κρίνετε- όχι αυτά που γράφω στα ΝΕΑ (τα οποία δεν φαντάζομαι να διαβάζετε), αυτά που λέω στο ραδιόφωνο (που δεν έχετε κανένα λόγο να ακούτε) ή που παρουσιάζω σε μια τηλεοπτική εκπομπή (που προβάλλεται, υποθέτω, πολύ αργά για εσάς), αλλά εμένα, τον χαρακτήρα μου, τα πάθη μου και τα κίνητρά μου. Έχω, όντως, ενθουσιαστεί. Μου υπέδειξαν το σημείωμά σας που με αφορά και το έστειλα και στην γυναίκα μου, η οποία ως τώρα παραπονιόταν πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό. Την αποστόμωσα: είναι που με κινούσε, όλα αυτά τα χρόνια, το πάθος για το χρήμα, ανόητη. Το λέει και ο πιτσιρίκος… (ο οποίος, ελπίζω, να έχει την αξιοπρέπεια να μην δημοσιεύσει κάτι που γράφω, ούτε εγώ ξέρω γιατί, για τα μάτια και μόνον).
Στην διάθεσή σας, αν χρειάζεστε δανεικά,

Παύλος Τσίμας

Κύριε Τσίμα, δεν διαβάζω αυτά που γράφετε στα ΝΕΑ, δεν ακούω αυτά που λέτε στο ραδιόφωνο και δεν βλέπω την τηλεοπτική σας εκπομπή. Ένας λόγος είναι πως ένας άνθρωπος που κάνει τόσα πολλά πράγματα αποκλείεται να τα κάνει καλά – είναι σίγουρο πως τα κάνει όλα στο πόδι. Ξέρετε εσείς κανένα σοβαρό ξένο δημοσιογράφο που να
....

Φάγανε τα ψάρια του αντιπροέδρου της Χούντας

Συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων. Ο ταβερνιάρης του έδωσε το… καλύτερο τραπέζι και η παρέα παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.
Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια. Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας, καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του Πάγκαλου. «Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά “ναι”.
«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε ‘μαζί τα φάγαμε’ συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα. «Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια» του είπε.
«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε. Στη συνέχεια αποχώρησε από το μαγαζί.
Πηγή:enimerwsi24

Οι Γερμανοί Είναι Φίλοι μας Νο2. Ο Χημικός θάνατος Έρχεται Αεροπορικά από τη Γερμανία και χρεώνεται στους Έλληνες!

 ΧΗΜΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΕΡΙΑ

Και χρεώνονται φυσικά στούς ελληνες πολίτες!Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL από τη Γερμανία,τις τελευταίες μέρες έρχονται αεροπορικά απο τη Γερμανία έκτακτες ποσότητες απαγορευμένων χημικών προκειμένου να σπείρουν κυριολεκτικά το θάνατο στούς έλληνες διαδηλωτές και όχι μόνο.
Οι εισαγωγές χημικών αερίων που προκαλούν άμεσα ασφυξία και εμετό -το STOPCARTEL είχε πρώτο καταγγείλει την απαγορευμένη χρήση τους σε συγκεκριμένες παριπτώσεις στην Κερατέα- από τη Γερμανία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Οι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειές τους στον ανθρώπινο οργανισμό οι οποίες είναι κυριολεκτικά τραγικές περιλαμβάνουν μόνιμη μη αντιρροπούμενη αναπνευστική ανεπάρκεια,σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια και καρκινογένεση.
Το STOPCARTEL έχει επανειλημένα καταγγείλει δημόσια τη χρήση των απαγορευμένων σε όλον τον κόσμο χημικών με την αποκάλυψη της χρήσης τους τόσο στα γεγονότα της Κερατέας, όσο και κατά τις μεγάλες πορείες του Νοέμβρη 2010 στην Αθήνα με την σοβαρή επισήμανση ότι απο την εισπνοή τους δεν κινδυνεύουν μόνο οι διαδηλωτές εναντίον των οποίων εκτοξεύονται, αλλά και κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στην περιοχή όπως και ασθενείς νοσοκομειων..
Η εταιρία η οποία τα παρασκευάζει λέγεται Carl Hoernecke και τα τιμολόγια κόβονται στο όνομα της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας!
Στη συνέχεια, το υπουργείο οικονομικών της σύμμαχης χώρας, εγγράφει το κόστος στο ελληνικό χρέος προς τη Γερμανία..
Τα κύρια προϊόντα που παραδίδονται στην Ελλάδα είναι τα αέριο της τάξης CS.
stopcartel