Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Στον αγώνα και στη μάχη για τον Έβρο λέει με ...χαμόγελο ο απερίγραπτος ΓΑΠ και την άλλη στιγμή... φεύγει για τα μπανάκια του στην Καλαμάτα.

Παγκόσμιο φαινόμενο: Μάχεται με τις φλόγες του Έβρου, από την Καρδαμύλη Μεσσηνίας...Τι να πούμε και τι σκεφτούμε πια...Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς, σε κάθε επίπεδο.

Η Ελλάδα καίγεται αλλά ο ΓΑΠ απολαμβάνει τα μπάνια του στην Καλαμάτα!!!

Στις Ελιές της Καρδαμύλης στην Μεσσηνία διανυκτέρευσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου. Σήμερα το πρωί αναχώρησε για άγνωστη κατεύθυνση στην ίδια περιοχή για να κάνει το μπάνιο του μακρυά από τα αδιάκριτα βλέματα.
Συνοδεύεται από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο. Οπότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο καλαματιανός αέρας μπορεί να τους κατεβάσει και καμιά καλή ιδέα για την Οικονομία ή την σωτηρία της χώρας που συνεχίζει να καίγεται.
Σε εξέλιξη παραμένουν στο μεταξύ τρία μέτωπα της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Έβρο και μέχρι στιγμής έχει κάψει περισσότερα από 70.000 στέμματα δασικής έκτασης και καλλιεργειών.
Επίσης ο κ. Προβόπουλος είναι “ανεξάρτητος” επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας. www.antinews.gr

O τσέλιγκας φορούσε Prada!

(του Παναγιώτη Λιάκου)
O Άρης Σπηλιωτόπουλος παρεμβαίνει στα κοινά και ξαποστέλνει την εθνοκεντρική συντήρηση στα κάτω συρτάρια της γκαρνταρόμπας του!
Ακόμα και ο άσπλαχνος Αττίλας θα έκρυβε ένα δάκρυ αντικρίζοντας τον τομεάρχη Παιδείας της Ν.Δ Άρη Σπηλιωτόπουλο στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Τα σημάδια της εργασιακής υπεραπόδοσης ήταν τόσο έντονα που διέκρινες το λευκό περίγραμμα που άφησαν τα γυαλιά ηλίου στο ηλιοκαμένο υπόλοιπο του προσώπου του. Στοχάζονταν τα ζητήματα των ΑΕΙ με αφοσίωση τέτοια, που
...

Το Μνημόνιο είναι προμελετημένη εισβολή και κατάληψη της Ελλάδας


Η προπαγάνδα των ΜΜΕ προσπαθεί τόσους μήνες να μας πείσει για την «σκληρή» Α. Μέρκελ που επειδή είναι «άσχετη» και «επιπόλαιη» καταστρέφει την Ευρώπη, ενώ επειδή επιπλέον τρέφει και ανθελληνικά αισθήματά, σπρώχει την Ελλάδα στην καταστροφή.
Τίποτα πιο αναληθές. Πίσω από την Μέρκελ, όπως και πίσω από τον …γίγαντα Σαρκοζί, υπάρχουν μόνο εθνικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα. Πίσω από τους «μικρούς πολιτικάντηδες» της Monde, υπάρχουν αναλυτές, τράπεζες και υπηρεσίες που σχεδιάζουν το νέο παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη και υπαγορεύουν αποφάσεις σε κυβερνήσεις και έθνη.
(Παρένθεση: νομίζετε ότι στην πρόσφατη συνάντησή τους η Μέρκελ και ο Σαρκοζί συζήτησαν την οικονομική κρίση; Χα χα χαααα. Η μοιρασιά στην Λιβύη ήταν το κύριο θέμα, όπου οι Γερμανοί θέλουν την μερίδα του λέοντος στην ανοικοδόμηση επειδή έβαλαν τα περισσότερα λεφτά για την στρατιωτική επιχείρηση).
Πάμε παρακάτω: Η τρέχουσα οικονομική κρίση είναι το εφαλτήριο για την προώθηση των πάγιων (από εποχής Τρίτου Ράιχ) γεωπολιτικών στόχων της Γερμανίας στην περιοχή. Και μην ξεχνάτε ποτέ: όποιος ελέγχει την Ελλάδα μπορεί να ελέγξει και την Ανατολή.
Δεν είναι δηλαδή καθόλου ανόητοι εκεί στο Βερολίνο. Βλέπουν ότι έχουν μια χρυσή ευκαιρία να γίνουν κυρίαρχοι σε μια περιοχή που ενδιαφέρει άμεσα κι άλλους. Αμερικανούς, Ισραηλινούς, Ρώσους και λοιπούς. Οι Γερμανοί με τον
....

Στις τιμές πάτου του χρηματιστηρίου θέλει να αγοράσει ο Όλι Ρεν τις ελληνικές επιχειρήσεις. Τα περίφημα ''ασημικά'' θα ξεπουληθούν για παλιοσίδερα.

 Από την «ισχυρή Ελλάδα» του ΧΑΑ στο γιουσουρούμ, μια βουτιά του δείκτη δρόμος...

Συμπτωματικώς (!) απαξιώνονται διαρκώς τον τελευταίο μήνα οι τιμές των μετοχών Ολι Ρεν, σε επίσημη γραπτή του δήλωση, κατέστησε σαφή στην κυβέρνηση την υποχρέωσή της να συγκεντρώσει 1,7 δισ. ευρώ, μέσω αποκρατικοποιήσεων και μόνον, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Ο κ. Ρεν διαπιστώνει μεν ότι καταρρέουν οι μετοχές των δημόσιων προς πώληση ελληνικών επιχειρήσεων στο Χρηματιστήριο Αθηνών, επιμένει όμως στην τήρηση του
...

Η Ελλάδα που αγαπάμε: Γιορτή Σαρδέλας στην Πρέβεζα, γιορτή λαδιού στην Πάργα, γιορτή κρασιού στη Νεμέα.

 

«Η Γιορτή της Σαρδέλας», εδώ και περίπου 30 χρόνια, είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Πρέβεζας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες από την Ήπειρο, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.


Σήμερα, στο λιμάνι της πόλης, θα ανάψουν δεκάδες ψησταριές και θα ψηθούν μεγάλες ποσότητες σαρδέλας, «το ψάρι του φτωχού» όπως το αποκαλούσαν παλιά λόγω της χαμηλής του τιμής και το οποίο αφθονεί στον Αμβρακικό και το Ιόνια, παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν από το ανεξέλεγκτο ψάρεμα με τις τράτες. Ταυτόχρονα θα διανέμεται στους επισκέπτες και άφθονο κρασί, ενώ για την διασκέδασή τους έχουν προγραμματισθεί εμφανίσεις από τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα.
Παλιότερα η «Γιορτή της Σαρδέλας» γίνονταν αρχές Αυγούστου, αλλά
...


Πακιστανός ο δράστης της αιματηρής ληστείας στο Λουτράκι Κορινθίας.



Αναγνώστης μας έστειλε επιστολή, στην οποία μας ενημερώνει ότι συνελήφθη ο δράστης της θρασύτατης ληστείας που έγινε σε βάρος ιδιοκτήτριας πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο Λουτράκι Κορινθίας πριν από 5 μέρες. Ο δράστης είχε πυροβολήσει το θύμα, αποσπώντας του την τσάντα με τις εισπράξεις της ημέρας. Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στον δράστη που είναι 23χρονος λαθρομετανάστης,  Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος μάλιστα μόλις είχε αποφυλακιστεί από τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας....

Ρωτάμε λοιπόν, γιατί δεν είδαμε καμία σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας? Πόσα ανάλογα περιστατικά αποσιωπώνται κάθε μέρα? Πόσο ακόμα να αντέξει η ελληνική κοινωνία αυτή την επέλαση των εγκληματιών λαθροεποίκων?
agiovasilema

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Στα πόσα δισ. η Ελλάδα γίνεται περιοχή γερμανικής κυριαρχίας;

Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο στην Welt Online


Όταν πριν ένα χρόνο λέγαμε ότι ήδη στο πρώτο μνημόνιο υπάρχει η πρόβλεψη πως δεν υπάρχει ασυλία της κρατικής περιουσίας κάποιοι μας χαρακτήριζαν κινδυνολογούντες και απαισιόδοξους.
Ήδη όμως η γερμανική Handelsblatt γράφει  ότι “υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης σκέφτονται τώρα ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να δώσει ως εγγύηση μη πωλήσιμες αξίες, όπως η δημόσια εδαφική περιουσία” !!!.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι η χρήση δημόσιας γης ως εγγύησης δεν είναι δυνατόν να επιβληθεί πολιτικά. Όμως, τη νύχτα πριν την αναχώρηση με τα ελικόπτερα από το Μέγαρο Μαξίμου, η κυβέρνηση  μπορεί να
...

Όταν ο Γκερουλάνο ανακάλυψε την Αττική…… και μπέρδεψε αυτά που πουλάει

geroulano-300x225.jpg
Μετά το Χριστόφορο Κολόμβο, το Μάρκο Πόλο, το Βάσκο ντε Γκάμα και το Μαγγελάνο, ο Πάμπλο Γκερουλάνο… ανακάλυψε την Ακρόπολη και το Σούνιο.
Ο υπουργός του Πολιτισμού μας επισκέφτηκε τη βραχώδη χερσόνησο που προβάλλει στη θάλασσα στο νοτιοανατολικό άκρο της Αττικής, ατένισε το πέλαγος πίσω από τις κολώνες, ατένισε τις κολώνες με φόντο το πέλαγο, χάιδεψε το μάρμαρο με τις άκρες των κρινοδακτύλων του αφήνοντας για πάντα μερικά μόρια Αρμάνι στο μνημείο, σκάλισε με τις μύτες των μοκασινιών του
...

Επέλαση των Γερμανών στην πατρίδα μας.Ερχονται, ζητούν γη και ύδωρ για επενδύσεις


Επέλαση γερμανικών κεφαλαίων στην Ελλάδα για επενδύσεις υπό καθεστώς «ειδικών επενδυτικών ζωνών» τάζουν οι Γερμανοί, που εμφανίζονται σαν σωτήρες της οικονομίας σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, όπου όλα δείχνουν ότι το δεύτερο πακέτο βοήθειας από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ενωση κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.
Χειραψία με χαμόγελα Στέφεν Καπφέρερ- Ευάγγελου Βενιζέλου Χειραψία με χαμόγελα Στέφεν Καπφέρερ- Ευάγγελου Βενιζέλου «Η Γερμανία έχει ξεκινήσει επενδυτική επίθεση στην Ελλάδα», δήλωσε χθες χαρακτηριστικά από την Αθήνα ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομίας Στέφεν Καπφέρερ, μέσα στο βαρύ πολιτικό και οικονομικό κλίμα που πυροδοτούν το θέμα των εγγυήσεων που εγείρουν χώρες μέλη της Ε.Ε., η ένσταση της Βραζιλίας για συμμετοχή του ΔΝΤ σε δεύτερο
...

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ο Πετσάλνικος με μια φράση τα είπε όλα: «Ο κ. Βενιζέλος βιάζεται γιατί οι Γερμανοί ξανάρθαν»!


Αυτό είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, κατά την έναρξη της ψηφοφορίας για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Siemens.
Σήμερα, στην Ελλάδα βρίσκεται ο Υφυπουργός Οικονομίας της Γερμανίας με το επιτελείο του, προκειμένου να συζητήσει σε πρώτη φάση για επενδύσεις στην Ελλάδα.
Σε λίγες εβδομάδες θα έρθει και ο Υπουργός Οικονομίας για την οριστικοποίηση των επενδύσεων.

ΤΟ ΝΑΝΟΒΙΟΝΙΚΟ ΓΙΛΕΚΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ.


(Αναδημοσίευση από το http://atheofobos2.blogspot.com/2011/08/blog-post_20.html)

    Στις διακοπές με ρώτησε φίλος μου νευρολόγος αν έχω ακούσει για το γιλέκο του Τριανταφυλλόπουλου, γιατί μερικοί ασθενείς του τον ρωτήσανε αν πρέπει να το πάρουν και αυτός δεν ήξερε να τους απαντήσει γιατί δεν είχε ιδέα για αυτό.
    Δυστυχώς ούτε και εγώ είχα ακούσει τίποτα, γιατί δεν είχα παρακολουθήσει τις εκπομπές του, αλλά μου κινήθηκε η περιέργεια να ερευνήσω το θέμα.
Για τον Τριανταφυλλόπουλο μπορεί κανείς να διαβάσει για τις ταρζανικές "επιτυχίες" του μέχρι το 2005, σε μία συνοπτική συλλογή τους από την ομάδα του Ιού της Ελευθεροτυπίας με τίτλο Κύριε Μ. κοίτα τι έκανες...
Πηγαίνοντας λοιπόν στην ιντερνετική http://www.zougla.gr/ διαπιστώνουμε ότι διαθέτει και εμπορικό τμήμα το Ζούγκλα Shop, από όπου έναντι του ευτελούς ποσού των 298 € μπορεί κανείς να αποκτήσει το Νανοβιονικό T-shirt για
......

ΤΟ ΟΖΟΝ ΤΟΥ ΦΙΚΙΩΡΗ




Επιτέλους αφού για ένα μεγάλο διάστημα οι τηλεοράσεις πιπίλησαν τα μυαλά των τηλεθεατών με τις συσκευές παραγωγής όζοντος και o Φικιώρης με την οζονοθεραπεία του, την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή απέστειλε στο ΚΕ.Π.ΚΑ. την απόφαση του Ε.Ο.Φ., σύμφωνα με την οποία:
«Ο Ε.Ο.Φ., στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας, απαγορεύει κάθε είδους διαφήμιση των συσκευών παραγωγής όζοντος, καθώς και κάθε σχετικό έντυπο που συνοδεύει τα προϊόντα αυτά, που περιλαμβάνουν ισχυρισμούς οι οποίοι προσδίδουν στο παραγόμενο οζονοποιημένο νερό θεραπευτικές ή προφυλακτικές ιδιότητες έναντι των ασθενειών. Οι ισχυρισμοί αυτοί εμπίπτουν στον ορισμό του φαρμάκου (βάσει της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ όπως ισχύει) και η διάθεση των
....

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ακόμα μια απίστευτη προπαγάνδα των Γερμαναράδων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν το μίσος των Ευρωπαίων εναντίον μας.

Οι βρωμογερμαναραίοι λοιπόν, υποστηρίζουν ότι, σε δήθεν έρευνα που έκαναν,  οι Έλληνες είναι οι δεύτεροι πιο ευτυχισμένοι πολίτες της Ευρώπης, σε αντίθεση με τους ίδιους (τι έκπληξη...!!!οι οποίοι είναι τόσο δυστυχείς επειδή  οι κακομοίρηδες αναγκάζονται να στηρίξουν εμάς τα παράσιτα....)

 

Με προκλητικό τρόπο, μια γερμανική ΜΚΟ πραγματοποιεί μια απίστευτη προπαγάνδα στους πολίτες της Ευρώπης, εν μέσω λιτότητας, αβεβαιότητας και πολιτικών και οικονομικών αδιεξόδων.

Την ώρα που η μια χώρα μετά την άλλη, μπαίνει στο μηχανισμό στήριξης ή έστω βλέπει το χρέος της να διογκώνεται επικίνδυνα, η Γερμανία λέει ότι το 1/3 των Ευρωπαίων πολιτών δηλώνει ευτυχισμένο!

Παρά τα σκληρά μέτρα που έχουν διαλύσει την Ελλάδα, την οικονομία και τον κοινωνικό της ιστό, οι Έλληνες – σύμφωνα με την έρευνα – κατατάσσονται στη δεύτερη θέση στον κατάλογο με τους ευτυχέστερους πολίτες της Ευρώπης!
Τα αποτελέσματα της έρευνας της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Foundation for Future Studies, με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας δείχνουν ότι ευτυχέστεροι όλων των πολιτών από 13 χώρες της Ευρώπης (Δανία, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Ισπανία, Αυστρία, Τουρκία, Γερμανία, Πολωνία και Ρωσία) δηλώνουν:

Η έρευνα έγινε σε 13 χώρες και η σειρά έχει ως εξής:

Δανοί 96%
Έλληνες 80%
Ιταλοί 79%
Γάλλοι με 77%
Ολλανδοί και Βρετανοί 72%,
Ελβετοί 71%
Ισπανοί 68%
Αυστριακοί 63%


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην 11η θέση, με ποσοστό 61%- μια θέση κάτω από τους Τούρκους, με το ίδιο ποσοστό- είναι οι πολίτες της εύρωστης οικονομικά Γερμανίας, που, όπως σχολιάζουν οι ερευνητές της οργάνωσης, αποδεικνύουν κατ’ αυτόν τον τρόπο το χαρακτηρισμό «απαισιόδοξοι», που τους αποδίδεται.

Συνολικά, η έρευνα καταδεικνύει ότι το 1/3 των Ευρωπαίων είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους, παρά την οικονομική κρίση και τους εκπεφρασμένους φόβους για το μέλλον του ενιαίου νομίσματος.
Θετικό κρίνεται από τους ερευνητές το γεγονός ότι η νέα γενιά στην Ευρώπη είναι αυτή που δηλώνει σε μεγάλο ποσοστό ευτυχισμένη και, παρά τις συνθήκες κρίσης στις οποίες διαβιεί, ατενίζει με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον.

Ο Πεταλωτής, το πεντάστερο ξενοδοχείο, ο καλογυμνασμένος Αλβανός με τη βραχνή φωνή και το...άσπρο μαγιώ.

Η ΕΝΟΡΚΗ κατάθεση του αστυνομικού για την ληστεία εις βάρος του υφυπουργού, κυρίου Πεταλωτή. Ώπα;;


Για διαβάστε αγαπητοί φίλοι τι ακριβώς κατέθεσε ενόρκως ο αστυνομικός που χειρίστηκε το θέμα της ληστείας εις βάρος του Υπουργού…
Τι βλέπουμε; (εκτός από το ότι το λευκό μαγιό ήταν τύπου σορτς και όχι “σλιπ”).
Ότι ο δράστης εισήλθε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, έφυγε από την πόρτα, έπεσε από τις σκάλες και έκανε “γκουπ” φωνάζοντας από τον πόνο, αλλά
.....

Α KILLER IN FRONT OF ME!


« Το 25% των ανθρώπων είναι πάντα εναντίον όλων»
John Fitzgerald "Jack" Kennedy

‘Έχουν γραφτεί και ειδικά στο internet, πολλά κείμενα σχετικά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το κείμενο αυτό θέλω να πιστεύω ότι είναι διαφορετικό .Είναι ένα κείμενο που μιλά κατευθείαν στην προσωπικότητα του Παπανδρέου.

Ο Παπανδρέου δεν είναι παράφρων, αλλά ούτε και γελοίος. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι ο Παπανδρέου είναι ......
σατανικά κακός. Το κακό που αντιπροσωπεύει προσεγγίζει το απόλυτο κακό. Κατά την αποψή μου, είναι ένα προσεκτικό άτομο με καθαρούς σκοπούς, που μετρά τις κινήσεις του. Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε μέχρι τώρα. Ο Παπανδρέου, έχει ένα πρωτόγονο μίσος , ένα μίσος που
...

 

Ήταν θέμα χρόνου να φθάσει ο τρόμος των καθημερινών διαρρήξεων σπιτιών, από το κέντρο της Αθήνας στα βόρεια προάστια.

Συμμορία κακοποιών σπέρνει τον τρόμο στα Βόρεια προάστια



Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πλέον οι διαρρήξεις κατοικιών στα Βόρεια προάστια.
Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για τρεις δράστες, οι οποίοι φορώντας κουκούλες εισβάλουν στα σπίτια την ώρα που ένοικοι κοιμούνται, αρπάζοντας χρήματα, αυτοκίνητα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.
Χθες βράδυ η συμμορία χτύπησε στον Αυλώνα Αττικής. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι όπου διέμενε 71χρονος συνταξιούχος δικηγόρος με τη σύζυγό του και με την απειλή όπλων άρπαξαν 250 ευρώ, κοσμήματα αξίας, δύο καραμπίνες και το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου και εξαφανίστηκαν.
Λίγες ώρες αργότερα, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες μπήκαν σε σπίτι στον Ωρωπό όπου διαμένει ένας 56χρονος. Προτάσσοντας τα όπλα οι ληστές αφαίρεσαν από
...

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Χλιδάτος σοσιαλ-η-στικός βουλευτικός γάμος, σκέτη υπερπαραγωγή, με κουμπάρο τον Μόσιαλο! Είπαμε, η κρίση είναι για μας το λαό, όχι για τους κυβερνώντες.

Και ενώπιον Θεού παντρεύτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου, Φραγκίσκος Παρασύρης την αγαπημένη του Ήρα Ζωγραφάκη σε ένα γάμο που θύμισε εποχές ... προ κρίσης !
Βουλευτικός γάμος -υπερπαραγωγή με κουμπάρο τον Μόσιαλο!

Ενημερώθηκε: 23.08.2011 // 00:31

Να μας ζήσει το ζευγάρι! Καλοβαλμένοι και ευτυχισμένοι νέοι ένωσαν τις ζωές τους, αλλά μπροστά στο γάμο του Φρέντυ Παρασύρη με την Ήρα Ζωγραφάκη ... τύφλα να'χουν ... οι χολιγουντιανοί γάμοι!
Ο γάμος - υπερπαραγωγή (αλλά και η βάφτιση του μικρού γιου ) του βουλευτή Ηρακλείου, στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Μηνά αφέθηκε στα χέρια ... ειδικών στη διοργάνωση γάμων, και το αποτέλεσμα ... δικαίωσε το ζευγάρι που τους εμπιστεύθηκε τη Μεγάλη Μέρα.

 

Ο γάμος ... σε αριθμούς!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ 50 άτομα ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση του γάμου... Τρεις make up artists και τρεις κομμωτές επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και το χτένισμα της νύφης, της πεθεράς και της κουμπάρας, δύο φωτογράφοι και δύο οπερατέρ κατέγραφαν λεπτό προς λεπτό την ένωση του
...

Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών. Αφού αυτοί συνεχίζουν να λειτουργούν ασύδοτα και επιθετικά προς στους οφειλέτες των τραπεζών, θα πρέπει και οι οφειλέτες να προστατευθούν.

Ακολουθούν αριθμοί τηλεφώνου εισπρακτικών εταιριών.

Εννοείται ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι δηλωμένοι, όπως θα έπρεπε. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αν δοκιμάσετε να τους καλέσετε, δεν απαντούν.
Αν λοιπόν σας πρήζουν εισπρακτικές εταιρίες, αποθηκεύστε στο τηλέφωνό σας τους παρακάτω αριθμούς, ώστε να ξέρετε ποιος “κερατάς” τηλεφωνεί και να μη τρέμει άδικα η καρδούλα σας.
Φυσικά, αν δεν θέλετε, δεν απαντάτε όταν η αναγνώριση κλήσης σας δείχνει άγνωστο ή απόρρητο αριθμό.Επίσης, μπορείτε να παίξετε μπάλα μαζί τους. Διαβάστε πως μπορείτε να καταγράψετε νόμιμα μια τηλεφωνική συνομιλία.
Ευχαριστούμε τους φίλους επισκέπτες που μας έστειλαν τους αριθμούς. Βοηθήστε να μεγαλώσουμε τον κατάλογο.
Βοηθήστε να οργανώσουμε την άμυνά μας, γιατί από το ελληνικό κράτος δεν έχουμε να περιμένουμε καμιά βοήθεια.
Συμβουλή: Πως να ελέγξετε αν κάποιος αριθμός είναι ύποπτος
Αν σας καλέσουν από κάποιο αριθμό και υποψιάζεστε ότι είναι εισπρακτική εταιρία ή κάτι ανάλογο (ο αριθμός μπορεί να μοιάζει με κινητού, αλλά δεν είναι) κάντε τα παρακάτω:
α. Ενεργοποιήστε στο κινητό σας την απόκρυψη καλούντος, ώστε όταν
.....

''Ζωντανά'' ανθρωποειδή κατοικίδια! Κάποτε τα παιδιά έπαιζαν με φυσιολογικά παιχνίδια, μετά με πλαστικά τέρατα και τώρα με ανθρωποειδή που, οπτικά, αποτελούν την ανάμειξη του ανθρώπινου με το ζωικό dna


Ζωντανα ανθρωποειδή κατοικίδια!

Τα genpets είναι η καινούργια ανακάλυψη της βιο-μηχανικής. Πρόκειται για ζωντανά ανθρωποειδή τα οποία θα πωλούνται στα ράφια των super market ίσως και των pet-shop. Είναι φτιαγμένα από ανάμιξη ανθρώπινου και ζωικού DNA. Όταν δεν έχουν ανοιχτεί από τη συσκευασία βρίσκονται σε κατάσταση ύπνου, κάτι σαν την χειμερία νάρκη. Αναπνέουν όμως επειδή η συσκευασία έχει τρύπες να περνάει ο αέρας. Μόλις ο πελάτης ανοίξει την συσκευασία αρχίζει το "κατοικίδιο" να ξυπνάει μετα από 20 λεπτά και ανοίγει τα μάτια του. Έχουν αίμα, οστά, μυς, μυαλό και οτιδήποτε άλλο έχουν τα θηλαστικά. Ζούνε με πρωτείνες. Επίσης έχουν..
.


προσωπικότητα και το χρώμα της συσκευασίας δείχνει τον τύπο τους. Αισθάνονται πόνο αλλά
δεν έχουν αναπτυγμένες φωνητικές χορδές για να εκφραστούν. Αν τα κόψεις βγάζουν αίμα.

Υποτίθεται ότι η εταιρεία τα έχει βγάλει για να παίζουν τα
....

Δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν υπερχρεωμένους πολίτες και υποχρεώνουν τις τράπεζες να διαγράψουν ακόμη και το 50% των απαιτήσεών τους από δάνεια και κάρτες!

Το κίνημα των δανειοληπτών τώρα δικαιώνεται


Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον σε όλη τη χώρα οι δικαστικές αποφάσεις που, εν είδει σύγχρονης σεισάχθειας, δικαιώνουν υπερχρεωμένους πολίτες και υποχρεώνουν τις τράπεζες να διαγράψουν ακόμη και το 50% των απαιτήσεών τους από δάνεια και κάρτες και να μειώσουν κατακόρυφα τις δόσεις των οφειλετών.
Πάνω από 30-40 αποφάσεις, οι οποίες στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι θετικές για τους πολίτες που προσέφυγαν, εκτιμάται ότι έχουν εκδοθεί από τον περασμένο Μάιο, όταν και ξεκίνησαν οι δίκες στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Ο αριθμός τους δε αυξάνεται γεωμετρικά κάθε εβδομάδα που περνά, αποδεικνύοντας ότι ο «νόμος Κατσέλη» για τη ρύθμιση οφειλών των νοικοκυριών έχει αρχίσει να λειτουργεί, προσφέροντας βαθιά ανάσα σε ανθρώπους που βρίσκονται αποδεδειγμένα σε οικονομική δυσχέρεια και αδυνατούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους στις τράπεζες (συνταξιούχοι, πολύτεκνοι, άνεργοι, χαμηλόμισθοι κ.ά).
Με εκρηκτικούς ρυθμούς αυξάνονται και οι προσφυγές δανειοληπτών στα Ειρηνοδικεία μέσω δικηγορικών γραφείων και καταναλωτικών οργανώσεων, ξεπερνώντας πλέον τις 7.000 σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή. Δεδομένου δε ότι στις τράπεζες τα αιτήματα για εξωδικαστικό συμβιβασμό (πρώτο στάδιο του νόμου 3869/2010) εκτιμάται ότι έχουν φτάσει τις 50.000-60.000 (δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία) και ελάχιστα μόνο γίνονται δεκτά, θεωρείται σίγουρο ότι από το φθινόπωρο και μετά οι περισσότερες από αυτές τις υποθέσεις θα καταλήξουν στα δικαστήρια. Η κυβέρνηση εκτιμούσε αρχικά ότι
...

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

To ΓΑΠ ο τουρίστας των 4 νησιών! Η Κατερίνα Ακριβοπούλου περιγράφει την κατάσταση όπως ακριβώς την αντιλαμβανόμαστε όλοι.

Τουρίστας ο Πρωθυπουργός!!!

Δεν πρέπει να έχει συναίσθηση ο ΓΑΠ του τι ακριβώς περνάει ο ελληνικός λαός. Φαίνεται ο άνθρωπος βλέπει την ελληνική κοινωνία μέσα μόνο από τις στατιστικές και κανένα βιντεάκι απο το youtube.
Δεν εξηγείται αλλιώς η εικόνα του κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Η Κατερίνα Ακριβοπούλου (ΣΚΑΙ) είχε απόλυτο δίκιο όταν τον χαρακτήρισε (ακολουθεί βίντεο) Πρωθυπουργό των 4 νησιών.

Λοιπόν, αφού πήγε στην Σκιάθο και τράβηξε κουπί,με το καινούργιο του κανό (3,500 ευρώ κόστισε) πήγε Κρήτη και έμεινε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο μαζί με…

τον αδερφό του Νίκο και την
....

Πάνω από 3.000 αστυνομικοί θα φυλάνε τον ...τρισμέγιστο Πρωθυπουργό από την οργή του κόσμου.



Η επικείμενη παρουσία  στη Θεσσαλονίκη προκαλεί φόβο και τρόμο στον μεγάλο ηγέτη της Ελλάδας. 

Μάλιστα, θα δημιουργηθούν ειδικές ζώνες περιφρούρησης στις οποίες δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση!

Μα γιατί φοβάται ο αξιαγάπητος και ευπατρίδης  Πρωθυπουργός? Άμα ήταν κανένας προδότης που είχε ξεπουλήσει την πατρίδα του στους ξένους φίλους του, άμα ήταν  κανένα κοπρόσκυλο που όλη μέρα τεμπελχάνιαζε  από διακοπές σε διακοπές ενώ ο λαός πεινούσε, θα είχε ίσως λόγους να φοβάται. Τώρα όμως που -σύμφωνα με τους λόγους που βγάζει από δω και από κει- δουλεύει ακατάπαυστα έχοντας τη στήριξη όλου του ελληνικού λαού , γιατί να τρέμει άδικα και να κρύβεται κάτω από τη μασχάλη των πάνοπλων αστυνομικών?

agiovasilema

Έπιασαν Πακιστανούς που λήστευαν και σκότωναν όποιον έβαζαν στο μάτι. Το μόνο που λείπει στα ζώα είναι το ...τζαμί...Να βιάζουν και να σκοτώνουνε με τις ευλογίες του Αλλάχ.

Η αστυνομία συνέλαβε επικίνδυνους εγκληματίες Πακιστανούς για ανθρωποκτονίες και ληστείες στο Κέντρο της Αθήνας


Ψάχνουν άλλους τρεις που μαζί είχαν φτιάξει εγκληματική οργάνωση και έκαναν ληστείες αφού σκότωναν πολλές φορές και τα θύματα τους.



Δικογραφία σε βάρος έξι αλλοδαπών υπηκόων του Πακιστάν από τους οποίους οι τρεις συνελήφθησαν σχηματίστηκε από την αστυνομία.

Οι έξι πακιστανοί είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση και έκαναν για μεγάλο χρονικό διάστημα ληστείες σε βάρος ιδιωτών και καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από την έρευνα–προανάκριση που διενεργήθηκε εξιχνιάστηκαν :

• Την 10-4-2011 ανθρωποκτονία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν στα Κάτω Πατήσια.
• Την 10-7-2011 ληστεία σε βάρος 21χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν, υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων, στον Άλιμο και απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία σε βάρος έτερου αλλοδαπού, φιλικού προσώπου του υπαλλήλου.

• Την 12-7-2011 ανθρωποκτονία και απόπειρα ληστείας σε βάρος 61χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, υπαλλήλου περιπτέρου στην Μεταμόρφωση.

• Την 26-7-2011 ανθρωποκτονία σε βάρος 29χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πολωνίας και απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος 22χρονης αλλοδαπής υπηκόου Πολωνίας,στα Πατήσια.

Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο διαπραχθήκαν οι δολοφονίες, το οποίο ταυτίστηκε εργαστηριακά με τα ευρήματα από τους τόπους τέλεσης.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Φρικτή αποκάλυψη από τον Άδωνι Γεωργιάδη για μαζικό βιασμό και δολοφονία 27χρονης Ελληνίδας. Απαιτούμε εξηγήσεις από τον Υπουργό Πρστασίας (Θεός να τον κάνει...) τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!


Άδωνις_ Είχε 27 διαφορετικά σπέρματα
Άδωνις_ Είχε 27 διαφορετικά σπέρματα

Η καταγγελία είναι συνταρακτική και εάν ισχύει, πολλοί αστυνομικοί συντάκτες θα πρέπει να δικαιολογήσουν !!

Οι βάσεις εισαγωγής για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2011, θα γνωστοποιηθούν στις 29 Αυγούστου

Παρατείνεται για λίγες ακόμη ημέρες η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς, όπως ανακοίνωσε χθες η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, οι βάσεις εισαγωγής θα γνωστοποιηθούν στις 29 Αυγούστου.
 
Η υπουργός ανέφερε ότι φέτος υπάρχουν δύο νέα δεδομένα στη διαδικασία των Πανελλαδικών. Το πρώτο αφορά την ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων και το δεύτερο, ότι στις 29 Αυγούστου όλοι οι υποψήφιοι θα γνωρίζουν σε ποια σχολή έχουν περάσει, αφού πλέον δεν υφίσταται το καθεστώς των μετεγγραφών.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στις φετινές ανακοινώσεις θα δοθούν ξεχωριστές βάσεις για όσους συμμετείχαν στην κατηγορία του 90% και γι' αυτούς που
...

Πρόσβαση στα ΑΕΙ από ΙΕΚ, κολλέγια


Με μικρές βελτιωτικές αλλαγές στο σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ, την ύστατη στιγμή, κυρίως στα θέματα διοίκησης και στη βάση της ενίσχυσης της ακαδημαϊκής παρουσίας, αλλά και με επιλεκτικά «δώρα», όπως η εξομοίωση των πτυχίων πολυτεχνικών σχολών με μάστερ, επιχειρεί η υπουργός Παιδείας να γεφυρώσει το χάσμα με την πανεπιστημιακή κοινότητα. «Δεν αρκούν για τη συναίνεση» δηλώνουν οι πρυτάνεις, πετώντας μάλιστα το γάντι στην κυβέρνηση, διαμηνύοντας πως «δεν είναι εποχή για πολώσεις».
Σήμερα, άλλωστε, παραμονή της έναρξης της συζήτησης του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια της Βουλής, συνεδριάζουν εκτάκτως τόσο η Σύνοδος των πρυτάνεων όσο και η ΠΟΣΔΕΠ, το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των πανεπιστημιακών (σ.σ. τελευταία στιγμή η συζήτηση στη Βουλή μετατέθηκε από σήμερα Δευτέρα στην αυριανή συνεδρίαση).
Μέχρι να ψηφιστεί το σχέδιο (Τετάρτη ή Πέμπτη), οι διοικήσεις
...

Συνελήφθησαν άλλα δυο λαθροαποβράσματα από τους ''αγωνιστές'' της Υπατίας, που είχαν κλέψει ...34 αυτοκίνητα στην Κρήτη. Πού είναι τώρα οι ''αλληλέγγυοι'' να σώσουν πάλι αυτά τα ζώα, ισχυριζόμενοι ότι είναι... ήρωες?


Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, μετανάστες που φιλοξενήθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο μέγαρο «Υπατία» συνελήφθησαν για διαρρήξεις και κλοπές! Πρόκειται για δύο Αλγερινούς που είχαν γίνει πραγματικός πονοκέφαλος για
τους κατοίκους της πόλης, αφού είχαν “ρημάξει” 34 αυτοκίνητα στην περιοχή!
Οι δράστες, ηλικίας 26 και 24 χρόνων, που ήταν οπλισμένοι και με ένα ειδικό μηχάνημα taser το οποίο προκαλεί ηλεκτροσόκ ώστε να εξουδετερώσουν όποιον

Ο Βενιζέλος στη Φινλανδία των θαυμάτων …..

Κάθε φορά που πανηγυρίζει για κάτι αυτή η κυβέρνηση, αποδεικνύεται, ώρες μόλις μετά, ότι σε κάποια ολέθρια νίλα έχειοδηγήσει τη χώρα.
Τελευταία καταστροφή η μεγαλειώδης γκάφα Βενιζέλου.
Ο άνθρωπος, για να αποφύγει τις εμπράγματες εγγυήσεις που ζητούσαν οι Φινλανδοί έκανε κάτι πολύ χειρότερο: μια καινοφανή συμφωνία να…
χρηματοδοτήσει η Ελλάδα τα δανεικά από τη Φινλανδία! Θα μπορούσε αυτή η συμφωνία να είναι ένα καζίκι, μια γκροτέσκ κασκαρίκα, ένας βαλκανικός πτωχοπροδρομισμός, μια κουτοπονηριά αν ο πολυπράγμων κ. Βενιζέλος, χωρίς να το καταλάβει, δεν είχε ανοίξει σαν τον τελευταίο ηλίθιο τον δρόμο και σε άλλες χώρες να απαιτήσουν τα ίδια!
……………………………
Με έναν λόγο, ο πολύς Υπουργός που είναι ανίκανος να μην ομιλεί, αλλά ως φαίνεται και εξ ίσου ανίκανος να λύνει οποιοδήποτε πρόβλημα αν δεν του το «λύσουν» οι Τροϊκανοί Επικυρίαρχοι, μάς έκαψε..!
******************
Μέσα σε πολύ λίγο καιρό ο κ. Βενιζέλος έχει καταφέρει να κάνει περισσότερα λάθη απ’ όσα ο προκάτοχός του κ. Παπακωνσταντίνου σε ανάλογο διάστημα, αποδεικνύοντας ότι
... 

Απαιτούμε να δώσουν τώρα στη δημοσιότητα τη συμφωνία με την Φινλανδία

Αυτά που λέει ο Βενιζέλος ότι η συμφωνία δεν περιέχει εμπράγματες εγγυήσεις και ότι αναφέρεται μόνο στην καταβολή μετρητών....βρωμάνε και επειδή βρωμάνε και όλες οι ύαινες εντός και εκτός τειχών, απαιτούμε να δούμε τη συμφωνία που υπογράψανε εξ ονόματός μας.
Γιατί δεν τη δίνουν στη δημοσιότητα? Τι άλλο κρύβουν?

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Βενιζέλος: Μπορούσα εγώ να δεχτώ το κοινό ανακοινωθέν με τέτοια παραγραφούλα μέσα;

Μπορούσες δεν μπορούσες, η “παραγραφάρα” μπήκε…
Δείτε το Βίντεο στο τέλος του άρθρου για να θυμηθείτε : 
  • Τι είχε πει στις 24/6/2011, για τους Φιλανδούς και τις εμπράγματες εγγυήσεις ο κ.Βενιζέλος … 
  • Την απόφαση του Eurogroup στις 11/7/2011. 
  • και να συνειδητοποιήσετε τις απίστευτες γκάφες της κυβέρνησης, τι παραμύθι μας πουλάνε και για πόσο αδαείς μας περνάνε…
Σε συνέντευξη του κ.Βενιζέλου στις 24 Ιουν.2011 και σε ερώτηση του κ.Χατζηνικολάου για εμπράγματες υποθήκες, ο υπουργός ανέφερε ότι, ο Φινλανδός εντολοδόχος Πρωθυπουργός, ο οποίος είναι ως τώρα Υπουργός Οικονομικών, ζήτησε να μπει στο ανακοινωθέν η υποχρέωση εγγυήσεων οι οποίες όχι αναγκαστικά εμπράγματες, μπορεί να είναι και ενοχικές, αλλά πάντως ήθελε .
Ανέφερε στη συνέχεια ότι:
“Κάναμε λοιπόν μια διμερή συνάντηση και θέσαμε τα ζητήματα και υπάρχει ένα διάλογος για να καταλάβουν οι φίλοι μας οι Φινλανδοί ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό γιατί δεν βοηθάει ούτε αυτούς, ούτε συνολικά την υπόθεση της Ευρωζώνης. Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τέτοιες δυσκολίες υπάρχουν διαρκώς.
Μπορούσα εγώ να δεχτώ το κοινό ανακοινωθέν με τέτοια παραγραφούλα μέσα; Έπρεπε λοιπόν να πω ότι δεν γίνεται και θα πω πολλές φορές ότι δεν γίνεται, αλλά πρέπει όλα να γίνουν με ένα ρυθμό και με ένα σχέδιο” 

Σύνταγμα στις τρεις του Σεπτέμβρη

Σε νέα φάση πολιτικής συγκρότησης περνά το κίνημα με άνοιγμα στα συνδικάτα και τα, υπέρ της άμεσης δημοκρατίας, κόμματα

Το κίνημα των «αγανακτισμένων», μετά την αυγουστιάτικη ανάπαυλα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πλατείες.
Οι πρώτες συναντήσεις, οργανωτικού χαρακτήρα, έχουν ήδη αρχίσει, ενώ το κρίσιμο ραντεβού για το συντονισμό όλων των πρωτοβουλιών και τη φυσιογνωμία του κινήματος είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου.
Από σήμερα πάντως η πλατεία Συντάγματος γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς των κοινωνικών αντιδράσεων, αυτή τη φορά με πρωτοβουλία πανεπιστημιακών για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το νομοσχέδιο της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου, που εισάγεται αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής, θα είναι το αντικείμενο της διήμερης ανοιχτής συνέλευσης στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή καθηγητών και φοιτητών, ενώ την Τρίτη 23 Αυγούστου προγραμματίζεται η διοργάνωση