Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ: Προσφυγή στα δικαστήρια και άρνηση διακοπής ρεύματος

Με τριπλό μπλόκο στην έκδοση, την αποστολή και την είσπραξη του τέλους ακινήτων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, προτίθεται η ΓΕΝΟΠ να εμποδίσει την επιβάρυνση εκατομμυρίων καταναλωτών και την πιθανή, όπως υποστηρίζει, οικονομική καταβαράρθρωση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.
Με βασικό επιχείρημα ότι οι καταναλωτές υφίστανται εκβιασμό μέσω της απειλής διακοπής της ηλεκτροδότησής τους, η ομοσπονδία των εργαζομένων της ΔΕΗ προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της νομιμότητας της επιβολής τέλους μέσω των λογαριασμών, και κάλεσε τους καταναλωτές να μην πληρώσουν, καθώς στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τη ΔΕΗ δεν προβλέπεται ότι η επιχείρηση νομιμοποιείται να εισπράττει φόρους.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, κάλεσε τους καταναλωτές να μην υποκύψουν στις απειλές για διακοπή της ηλεκτροδότησής τους και προθυμοποιήθηκε να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας, σε συνεργασία με το προσωπικό της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας και
...

Ποιός σκέφτηκε την ιδέα για την φοροεπιδρομή στα ακίνητα??? Θα εκπλαγείτε. Οι μάσκες έπεσαν!


Ποιος είναι ο πατέρας της ιδέας, ποιος έκανε την απίστευτη αυτή πρόταση της φοροεπιδρομής στα ακίνητα και μάλιστα ένα χρόνο πριν ;;
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί


Την ιδέα [κατά τον ANT1] την είχε ρίξει στο τραπέζι πριν ένα χρόνο, ο γνωστός τραπεζίτης Μ. Σάλλας ! και την επανέφερε τον Απρίλιο ο κ. Χ. Καστανίδης. 
Μήπως αποτελεί παραχάραξη της λαϊκής εντολής, η εκχώρηση πολιτικής εξουσίας στους τραπεζίτες ;;
Oι μάσκες πέσανε….
Γ.Δη

Μαγειρέματα με σκοπό να διογκωθεί το ελληνικό έλλειμμα…“Μας έλεγαν να μην μιλάμε'', λέει η κυρία Γεωργαντά.

“Μας έλεγαν να μην μιλάμε, ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα” πρόσθεσε η καθηγήτρια Οικονομετρίας και αναφέρθηκε σε μία συγκεκριμένη συνομιλία της με τον τέως υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου. “Δεν είναι εδώ Σύγκλητος πανεπιστημίου, ούτε και πρυτανικό συμβούλιο για να εκφράζετε τις απόψεις σας, είναι δημόσια διοίκηση και πρέπει να υπακούσετε…” αποκάλυψε η κυρία Γεωργαντά ότι της είχε απαντήσει ο κ. Παπακωνσταντίνου, όταν επιχείρησε να του εκφράσει τις ενστάσεις της.
“μας επέλεξαν επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ”

Στη δημοσιότητα τα ονόματα των πολιτικών που έπαιρναν δωρεές από τη «μαφία των ακινήτων»

Πολιτικά πρόσωπα και δημοτικούς άρχοντες φέρεται να χρηματοδοτούσαν οι εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν στήσει τη «μαφία των ακινήτων», αλλά και το λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα Νο2».
Συγκεκριμένα, στα χέρια του αντεισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, που διερευνά την υπόθεση, εκτός από τις χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων που κατέγραψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ, βρίσκεται και μία συγκλονιστική κατάθεση που έχει δώσει στις 29-11-2010, ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τελευταίος είχε αρχικά συνεργαστεί με τους θεωρούμενους ως εγκέφαλους της συμμορίας, τον πολιτικό μηχανικό, Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο και τον περιβόητο από τη συμμετοχή του και στο πρώτο παραδικαστικό κύκλωμα, αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη.
Ωστόσο, στη συνέχεια ο Δ. Παρασκευόπουλος αποφάσισε να συνεργαστεί με την Υπηρεσία Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, καταγράφοντας όλες τις κινήσεις των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε «υπό προστασία μάρτυρα».
Καταθέτοντας λοιπόν ενώπιον του κ. Ντογιάκου, ο 66χρονος δικηγόρος, αναφέρει την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, τον πρώην δήμαρχο Δήμου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σκανδαλίδη, τον
......

Εδώ μας οδηγεί η χούντα που κυβερνάει. Τα χρέη τον έπνιξαν και αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην Τράπεζα! (16-09-2011)Τα πουλημένα ΜΜΕ έκρυψαν την είδηση!

Προσοχή, οι φωτογραφίες είναι σκληρές.

 http://www.photoreportage.gr/index.php?event=6040

Πόλεμος με μηνύσεις και spam στους θαρραλεους της ΕΛΣΤΑΤ. Ο διορισμένος πρόεδρος, τ. στέλεχος του ΔΝΤ κατηγορεί τον ευπατρίδη Νίκο Λογοθέτη για …υποκλοπή (!!) και εκείνος απαντά με μήνυση κατά αυτών που μαγείρεψαν το έλλειμμα!

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της Ζωής Γεωργαντά για το χαλκευμένο έλλειμμα!
Ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ βγήκε αμέσως και υπεραμύνθηκε των αποκαλύψεων της Ζωής: Ο Νικόλαος Λογοθέτης, μέχρι πρόσφατα αντιπ ρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώνει τις κατα γγελίες!!! Γκρεμιστε τους διεφθαρμένους!
Ο διορισμένος από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου,  πρόεδρος της επιτροπής κατέθεσε μήνυση εναντίον του Νικόλαου Λογοθέτη για… υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων!!! Κατηγορία βέβαια που απορρίπτει ο Λογοθέτης, ο οποίος απάντησε μάλλον …ασύμμετρα, καταθέτοντας με την σειρά του μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το μαγείρεμα του ελλείμματο. Αυτό που έπρεπε ήδη να έχει κάνει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη.
Σαν κερασάκι στην τούρτα, τα χαλκεία του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσαν χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από ανώνυμα μειλς μίας χρήσης για να
...

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ....ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ!!!!


Μαζί τα φάγαμε“, είναι η ιστορική φράση του Θ. Πάγκαλου και το επιβεβαιώνει με τον πιο καλό τρόπο στην οικογένειά του. Η σύζυγός, και παρ’ ολίγον δήμαρχος Καλυβίων παίρνει επίδομα τρίτεκνης. Αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος αναφέρει ότι η κ. Χριστοφάκη εισέπραξε 2.145 ευρώ από τον ΟΓΑ ως επίδομα για τα τρία της παιδιά.
Το συγκεκριμένο αυτό επίδομα καταβάλλεται ανεξάρτητα από οποιοδήποτε  άλλο επίδομα, μισθό, σύνταξη ή αποζημίωση και δεν υπόκειται σε  παρακράτηση φόρου…
Να θυμίσουμε ότι ο αντιπρόεδρος και η σύζυγος δηλώνουν εισόδημα πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως για να μην πούμε για τα ακίνητα που διαθέτουν, μια τεράστια περιουσία. Όχι ότι δεν το δικαιούται το επίδομα αλλά είναι προκλητικό να
....

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Καταιγιστικές εξελίξεις.Κι άλλος υποστηρίζει τα λεγόμενα της Κας Γεωργαντά!!

''Προσυπογράφω.Απολύτως αληθείς οι καταγγελίες της Γεωργαντά''


Ο Νικόλαος Λογοθέτης, μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες περί ''μαγειρέματος'' του ελλείμματος.
Τεράστιες διαστάσεις παίρνει πλέον η υπόθεση των καταγγελιών της πρώην μέλους της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ζωής Γεωργαντά αφού τις τις υιοθετεί ο επίσης μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νικόλαος Λογοθέτης.

Μάλιστα ο νομικός εκπρόσωπος του, ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος δηλώνει : "Ο κ. Λογοθέτης, τα όσα καταγγέλλει η κ. Γεωργαντά, τα προσυπογράφει ως απολύτως αληθή.Στο μόνο σκέλος των δηλώσεων της κ. Γεωργαντά από το οποίο διαφοροποιείται ο κ. Λογοθέτης, είναι ότι η πρόσληψη των μελών του δ.σ. έγινε εξαιτίας των σχέσεων τους με το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Λογοθέτης επελέγη εξαιτίας των προσόντων του, καθώς δεν είχε την οποιαδήποτε σχέση με το κυβερνών κόμμα''.

Βόμβα: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat! Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει ΣΉΜΕΡΑ! Η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα!!!





ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕ!
Οι έλληνες πατριώτες, ένστολοι ή μη, οφείλουν να υψώσουν ασπίδα προστασίας γύρω από αυτή την ηρωΐδα που αποκαλύπτει την μεθόδευση εκποίησης της χώρας.
Δικαιώνεται ο τ. πρόεδρος της ΕΣΥΕ, Μανώλης Κοντοπυράκης, που υποστήριξε ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι ψεύτης και διόγκωσε το έλλειμμα!
Νέα τροπή και στις αποκαλύψεις Καμμένου μετά την αποκάλυψη.
Από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε για μαϊμού έλλειμμα όταν όλα τα ΜΜ”Ε” το προέβαλαν για να δημιουργήσουν κρίση δανεισμού, έξοδο από τις αγορές, υπαγωγή στο μνημόνιο.
Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει ΣΗΜΕΡΑ. Όπως και η δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του διαβόλου ήταν να πείσει ότι δεν υπάρχει.
Η αντιπολίτευση έχει πλέον τεράστιες ευθύνες αφού πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αποδεχθεί ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ειδ’ άλλως τίθεται συνυπεύθυνη. «
Περίμενα ηθική τουλάχιστον κάλυψη… ούτε και η Ν.Δ. δεν έχει βγει ακόμη να με υπερασπιστεί» είχε δηλώσει τότε ο Κοντοπυράκης.

«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», αποκαλύπτει στην «Ε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά.
Αλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και παραμένει μόνο ο πρόεδρος (!), λόγω «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο».
Αυτά τα προβλήματα, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Ε», ξεκινούσαν από την «απομονωτική, αντιδημοκρατική, εξουσιαστική» λειτουργία του προέδρου της Ανδρέα Γεωργίου, όπως έχει καταγγείλει και ο σύλλογος των εργαζομένων στην ΕΛΣΤΑΤ και έφταναν μέχρι το συστηματικό αποκλεισμό
....

Καταγγελία σοκ!!! Όλα έγιναν εσκεμμένα!!!«Ο Παπακωνσταντίνου διόγκωσε το έλλειμμα για να ληφθούν τα μέτρα!»



«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να ληφθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας».
Αυτό αποκαλύπτει η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά, η οποία παύθηκε απο τα καθήκοντά της.
Άλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παραμένει μόνο ο πρόεδρος (!), λόγω «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο».
Αυτά τα προβλήματα, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» σε σχετικό δημοσίευμα της, ξεκινούσαν από την «απομονωτική, αντιδημοκρατική, εξουσιαστική» λειτουργία του προέδρου της Ανδρέα Γεωργίου, όπως έχει καταγγείλει και ο σύλλογος των εργαζομένων στην ΕΛΣΤΑΤ και έφταναν μέχρι το συστηματικό αποκλεισμό των μελών της από το να εκφράζουν άποψη σε σοβαρά ζητήματα, όπως η επιστημονική ορθότητα των στατιστικών
....

Τα greek statistics ξαναβρωμάνε

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ», ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, «ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ» ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ
«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», αποκαλύπτει στην «Ε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά.
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει δίπλα του τον πρόεδρο Α. Γεωργίου. Αριστερά ο παραιτηθείς από νωρίς Ν. Λογοθέτης και στην άκρη δεξιά ο νυν καρατομηθείς Α. Φιλίππου Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει δίπλα του τον πρόεδρο Α. Γεωργίου. Αριστερά ο παραιτηθείς από νωρίς Ν. Λογοθέτης και στην άκρη δεξιά ο νυν καρατομηθείς Α. Φιλίππου Αλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και παραμένει μόνο ο πρόεδρος (!), λόγω «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο».
Αυτά τα προβλήματα, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Ε», ξεκινούσαν από την «απομονωτική, αντιδημοκρατική, εξουσιαστική» λειτουργία του προέδρου της Ανδρέα Γεωργίου, όπως
...

''Βρισκόμαστε υπό γερμανική κατοχή.Μας έχουν για μπανανία'' – Καταγγελίες ΣΟΚ από μέλος της ΕΛΣΤΑΤ που ''ξηλώθηκε'' από τον Βενιζέλο

- ''Μας ήρθε έτοιμο-μαγειρεμένο από τους Γερμανούς το έλλειμμα του 2009''
- ''Δεν υπήρχε θέμα χρεοκοπίας.Το μεθόδευσαν για να μπούμε στο Μνημόνιο και να πάρουν όλα τα μέτρα που φορτώθηκε άδικα ο ελληνικός λαός''
- ''Ο Παπακωσταντίνου μας παραπλάνησε.Μου είπε μη μιλάς εδώ δεν είναι Σύγκλητος''
- ''Τρύπια η Ελληνική Στατιστική Αρχή.Πάνω από ένα χρόνο έχουμε να συνεδριάσουμε.Μας προσέλαβαν όλους γιατί είμαστε ΠΑΣΟΚ''
- Ώρα 14.00 Διαβάστε πως απαντάει στις καταγγελίες ο Γ.Παπακωσταντίνου - Η ανακοίνωση της Ν.Δ
Καταγγελίες που σοκάρουν, και αν ισχύουν τινάσσουν τα πάντα στον αέρα, από το στόμα της Ζωής Γεωργαντά, που ανήκει στα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής τα οποία εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από τον Ε.Βενιζέλο.
Ο υπουργός Οικονομικών ξήλωσε όλα τα μέση της ΕΛΣΤΑΤ εκτός από τον πρόεδρο, τον οποίο η Ζωή Γεωργαντά καταγγέλει για ''φίμωση'' της αρχής.

Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι τα κίνητρα των σοκαριστικών αυτών καταγγελιών, δηλαδή έπρεπε να εκδιωχθεί η κυρία Γεωργαντά για να αποκαλύψει , μιλώντας σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ότι ουσιαστικά μεθοδεύτηκε υπαγωγή μας στο Μνημόνιο και η εξόντωση μας με μέτρα λιτότητας. Η ίδια ισχυρίζεται πως έχει ενημερώσει με επιστολή της προσωπικά τον πρωθυπουργό αλλά και τη Βουλή, στην οποία υπάγεται η ΕΛΣΤΑΤ.

Προσέξτε τώρα τι καταγγέλει η κυρία Γεωργαντά.

- Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Στατιστική Αρχή.
- Δεν συνεδρίασε ποτέ για την έκδοση στοιχείων, τα οποία έρχονταν έτοιμα-μαγειρεμένα.
- Αποκορύφωμα όλων ήταν το έλλειμμα του 2009 που σε μία νύχτα γιγαντώθηκε από τους Γερμανούς της Eurostat, με την ανοχή του τότε υπουργού Γ.Παπακωσταντίνου.
- Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδεχόμενης ελληνικής
...

Κίνημα «Δεν Πληρώνω» το χαράτσι για τα ακίνητα

Ένα νέο κίνημα «Δεν Πληρώνω» οργανώνεται και προτρέπει τους πολίτες να μην καταβάλουν μέσω της ΔΕΗ το νέο «χαράτσι» με την έκτακτη εισφορά.
Φορείς και οργανώσεις πολιτών ετοιμάζουν κινήσεις διαμαρτυρίας και συντάσσουν ειδικές «φόρμες» τις οποίες θα συμπληρώνουν οι πολίτες που θα αρνούνται να πληρώσουν το τέλος. Νομικοί έχουν μάλιστα  ετοιμάσει ήδη και προσφυγές κατά του μέτρου και ζητούν από τους φορολογούμενους να στραφούν κατά του υπουργείου Οικονομικών.
Ιστοσελίδες προτρέπουν τους πολίτες να προχωρήσουν στην άρνηση καταβολής της έκτακτης εισφοράς χαρακτηρίζοντάς της παράνομη και αντισυνταγματική.
Καλούνται επίσης οι πολίτες να καταθέσουν στην
...

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου (12-9-2011): Προσφυγή Φορολογούμενων κατά του “τέλους επιτηδεύματος”

- Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
(Αρ. Αποφ. Πρωτοδικείου Αθηνών: 556/2011)
Μνησικλέους 2, 10556 Αθήνα, τηλ: 2103242032,
Μέλος του Taxpayers Association of Europe
www.forologoumenos.gr
secretariat@forologoumenos.gr


Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσφυγή Φορολογούμενων κατά του “τέλους επιτηδεύματος”


Μαζική προσφυγή των φορολογούμενων κατά του τέλους επιτηδεύματος οργανώνει και συντονίζει ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ.
Ο Σύλλογος, υποστηρίζει ότι το “τέλος επιτηδεύματος” το οποίο επιβλήθηκε με το άρθρο 31 του Ν. 3986/2011, στην ουσία δεν είναι “τέλος”, αλλά φόρος και ως τέτοιος είναι πρόδηλα αντισυνταγματικός. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι, ακόμη και εάν θεωρηθεί ως τέλος, δεν έχει το στοιχείο της ανταποδοτικότητας ή της αναλογικότητας, όπως ορίζει ο νόμος και όπως ορίζεται από πολλές παλαιότερες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ήδη, ο Σύλλογος, στις 29 Αυγούστου 2011, κατέθεσε, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προσφυγή κατά της Υπουργικής Απόφασης (ΠΟΛ 1167/2-8-2011), με βάση την οποία μπήκε σε εφαρμογή η έκδοση των ατομικών σημειωμάτων και η απαίτηση του φόρου από τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιτηδευματίες και τις επιχειρήσεις. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναμένεται να εκδοθεί έως την άνοιξη του 2012.

Όμως, ακόμη και εάν η προσφυγή του Συλλόγου γίνει δεκτή από το Συμβούλιο της Επικρατείας, είναι αμφίβολο εάν οι φορολογούμενοι θα πάρουν πίσω τα χρήματα που είναι σήμερα αναγκασμένοι να καταβάλλουν ως “τέλος επιτηδεύματος”. Για να έχουν δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων τους, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν προσφύγει κατά των “ατομικών εκκαθαριστικών σημειωμάτων” μέσα στη νόμιμη προθεσμία.
...

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος, καλεί τους φορολογούμενους πολίτες να αντισταθούν, να οργανωθούν  και να συμμετάσχουν στη μαζική προσφυγή, έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων που σήμερα -άδικα- καταβάλλουν.
Παράλληλα, ο Σύλλογος υποστηρίζει ότι, εξίσου σημαντικό είναι και το μήνυμα που μπορούν να στείλουν οι πολίτες με την προσφυγή τους, τόσο προς την υπόλοιπη κοινωνία, όσο και προς το σύνολο του πολιτικού συστήματος: Ότι, η κοινωνία δεν αντέχει άλλους φόρους, οι  πολίτες δεν αποδέχονται την παράνομη και αντισυνταγματική φορολόγηση και ότι είναι αποφασισμένοι να αντιδρούν, με νόμιμα μέσα.

Όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος, πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη και μαζική αντίδραση των πολιτών, για φορολογικούς λόγους, στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους!

Στη μαζική προσφυγή μπορεί να συμμετάσχει ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας, όπως και οι υπόχρεες επιχειρήσεις. Το κόστος της προσφυγής ορίστηκε σε 35 ευρώ ανά προσφεύγοντα (και σε 20 ευρώ για τις επιχειρήσεις) και καλύπτει τα κόστη δύο δικών (διοικητικού πρωτοδικείου και -ενδεχόμενα- διοικητικού εφετείου) και άλλες συναφείς δαπάνες.

Ο Σύλλογος θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στη μαζική προσφυγή, έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011.

Όμως, προσοχή! Ο κάθε φορολογούμενος που πληρώνει σήμερα το τέλος επιτηδεύματος και ο οποίος επιθυμεί, κατά τις επόμενες μέρες να συμμετάσχει στη μαζική προσφυγή που οργανώνει ο Σύλλογος, κατά την πληρωμή του τέλους στην Εφορία, θα πρέπει να αναγράψει (πάνω από την υπογραφή του) την πρόταση: “Με ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου”.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στη μαζική προσφυγή θα μπορούν να κατατίθενται είτε στα γραφεία, είτε -ηλεκτρονικά- στο site του Συλλόγου, στη διεύθυνση www.forologoumenos.gr.

Στο site του Συλλόγου έχουν αναρτηθεί κείμενα που επεξηγούν τις θέσεις του Συλλόγου και απαντούν με λεπτομέρειες σε κάθε ερώτημα σχετικά με το τέλος επιτηδεύματος και τη μαζική προσφυγή.

Οι νομικοί που χειρίζονται την υπόθεση από την πλευρά του Συλλόγου είναι οι κ.κ. Χρήστος Κλειώσης και Παναγιώτης Χασιώτης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Συλλόγου (210-3242032) ή να στέλνουν email στη διεύθυνση secretariat@forologoumenos.gr .


Σημείωση:
Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ιδρύθηκε την άνοιξη του 2011 και σα βασικούς σκοπούς έχει την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων Φορολογούμενων και Ασφαλισμένων στους φορείς της κοινωνικής ασφάλισης, τον έλεγχο της Δημόσιας Διοίκησης για τον τρόπο που εισπράττει και που δαπανά τα χρήματα των φορολογούμενων και την εμπέδωση της φορολογικής συνείδησης στην ελληνική κοινωνία. Ο Σύλλογος είναι μέλος του Taxpayers Association of Europe.

ALEX JONES: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ


Δείτε το νέο video του Alex Jones...
(Ελληνικοί υπότιτλοι από τη  vasoula...)



Σχετικό τόπικ στο φόρουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ

Τρελό αγόρι της πολιτικής σκηνής έζησε τον έρωτα του με “ώριμο αγόρι”, πάλι της πολιτικής σκηνής στο Μανχάταν υπό το βλέμμα της CIA!!

Από την Ιόλη Πιερίδη
Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο πιο νέος  έμοιαζε με διανοούμενο  χολιγουντιανό τεκνό κι όταν τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν ένα ρίγος διαπέρασε τα κορμιά τους. Το γεγονός ότι ήταν αμφότεροι παντρεμένοι δεν θα τους εμπόδιζε να ζήσουν το φλογερό πάθος, το αντίθετο.
Το άλας στη σχέση τους, ήταν ο αγώνας για την κατάκτηση της εξουσίας. Τα κατάφεραν καθώς οι πολιτικοί τους αντίπαλοι αυτοκτονούσαν με τα σκάνδαλα να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο μεγαλύτερος κράτησε την υπόσχεσή του και ανέθεσε στο νεαρό εραστή μια θέση ευθύνης που θα του επέτρεπε να ξελασπώσει οικονομικά.
Ο νέος  που είχε φαληρίσει την οικογενειακή επιχείρηση, ξαφνικά θα βρισκόταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινωνικής ζωής αλλά το πιο σημαντικό θα είχε στην αρμοδιότητά του «προσοδοφόρους» φορείς που δεκαετίες τώρα τάιζαν το καρατικοδίαιτο κατεστημένο της χώρας του.
Έλα όμως που το πάθος τους είχε αφήσει «ίχνη» και «δακτυλικά αποτυπώματα» σε δωμάτια ξενοδοχείων πιο έντονα από το γενετικό υλικό του Στρος Καν καθώς ορμούσε ασυγκράτητος και πεονίζοντας στην άτυχη καμαριέρα.
Φωτογραφικό υλικό κυκλοφόρησε σε «ειδικά»  υπερατλαντικά γραφεία και κρατήθηκε στα συρτάρια, ως τη «κατάλληλη» στιγμή…

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ.............

του Στάθη

Η αλητεία τους δεν έχει τέλος!!! Διπλασίασαν το χαράτσι στα ακίνητα!!! Μέχρι 20 ευρώ το τετραγωνικό!!!

800-1.200 ευρώ το χρόνο για ένα μέσο διαμέρισμα
- Στα 20 ευρώ/το τετραγωνικό το ανώτατο όριο
- Βάζουν δια ... νόμου ενοικιαστές-ιδιοκτήτες “να τα βρουν”!
- Δεν πληρώνουν Εκκλησίες-Μοναστήρια, πληρώνουν 25% παραπάνω όσοι έχουν νεόδμητο
- Πόσο θα πληρώσει κάθε σπίτι και πόσες θα είναι οι δόσεις - Δείτε παραδείγματα
Μέχρι και 20 ευρώ το τετραγωνικό φτάνει τελικά το νέο «χαράτσι» για τα ακίνητα που επέβαλλε το υπουργείο Οικονομικών..

Το νέο τέλος θα υπολογίζεται πάνω στην τιμή ζώνης που αναγράφεται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ενώ θα συνυπολογίζεται και η παλαιότητα.



Συντελεστής ειδικού τέλους (€/τ.μ.)
Τιμή ζώνης

Παλαιότητα
Συντελεστής
0,5
για ευπαθείς ομάδες

έως 26 έτη
1
3
έως € 500

25-20 έτη
1,05
4
€ 501-1000

19-15 έτη
1,1
5
€ 1001-1500

14-10 έτη
1,15
6
€ 1501-2000

9-5 έτη
1,2
8
€ 2001-2500

4-0 έτη
1,25
10
€ 2501-3000



12
€ 3001-4000



14
€ 4001-5000



16
€ 5001 και άνω





Το εκπληκτικό είναι ότι το υπουργείο Οικονομικών ουσιαστικά θεσμοθέτησε έναν συντελεστή «νεότητας»!!! Δηλαδή όσο πιο καινούργιο είναι το σπίτι, τόσο περισσότερα πληρώνει σε σχέση με τους αρχικούς πίνακες.

Για παράδειγμα.. Αν σε μια περιοχή η τιμή ζώνης είναι 1.000 ευρώ, το σπίτι είναι παλαιότερο των 26 ετών και είναι 100 τετραγωνικά, ο ιδιοκτήτης του θα πληρώσει ειδικό τέλος (4 ευρώ χ 100 ευρώ=) 400 ευρώ.. Αν το ίδιο σπίτι είναι νεόδμητο (για παράδειγμα της τελευταίας τριετίας) το ποσό που θα καταβάλλει ο ιδιοκτήτης του είναι (4 ευρώx100 ευρώx1,25=) 500 ευρώ!!

Στην «φάκα» του νέου τέλους πιάνονται τελικά και οι ενοικιαστές

Ναι μεν υπόχρεος είναι ο ιδιοκτήτης, αλλά ο μισθωτής θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό θα του αντιστοιχεί και κατόπιν θα ζητήσει από τον ιδιοκτήτη να του το αφαιρέσει από τα ενοίκια..

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου: «Τον λογαριασμό της ΔΕΗ Το τέλος επιβάλλεται στον κύριο του ακινήτου ή στον επικαρπωτή. Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας βαρυνόμενοι είναι οι συνιδιοκτήτες κατά το λόγο της συμμετοχής καθενός από αυτούς. Υπόχρεος για την καταβολή είναι ο χρήστης του ακινήτου, ο οποίος το καταβάλλει μαζί με τον
...

Μόνο με τρομοκρατία ακόμα και της δικαιοσύνης, διατηρούν τη χούντα τους.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης συνεχίζεται


Μπροστά στον φόβο τις τιμωρίας, τρομοκρατούν την Δικαιοσύνη είχαμε γράψει προ ημερών. Ιδού και η συνέχεια.
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νίκου Αγγελάρα για παράβαση καθήκοντος και για συμπεριφορά που δεν συνάδει σε ανώτατο δικαστικό λειτουργό, θα ασκήσει αύριο ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Η δίωξη θα ασκηθεί, πρώτον για την καθυστέρηση δεκάδων αποφάσεων του Τμήματός του, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και αυτές που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων, όπως και δύο ακόμη αποφάσεων που αφορούν το
...

Κάτω τα ξερά σας από την κυρία! (η μικροπρεπής Άννα Διαμαντοπούλου στο μικροσκόπιο)

Αν σας θυμίζει τη Γιάννα Αγγελοπούλου, απλά είστε κακοηθέστατοι!

Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός φταίχτης για την καθυστέρηση της εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων! Είναι ο Αγγελάρας και όχι η αγγελόμορφη μπιλντεμπεργκιανή βαλκυρία του νεοφιλελευθερισμού. Από θέση αρχής δεν θα υποστηρίξω την επιχειρηματολογία της εκτελεστικής εξουσίας απέναντι στην δικαστική. Αλλά έστω για την οικονομία της συζήτησης ότι ο Αγγελάρας είναι υπεύθυνος για την καθυστέρηση έκδοσης απόφασης: ποια ήταν τα αντανακλαστικά μιας καθόλα έμπειρης πολιτικού, που χρόνια έχει θητεύσει σε υπουργεία και είχε ήδη ενάμισυ χρόνο θητείας στο Υπουργείο Παιδείας;(αρνούμαι να αναφέρω τον ανόητο σημερινό τίτλο του Υπουργείου, τον βρίσκω αφασικό!). Προφανώς μια πολιτικός που περισσότερο χρόνο αναλώνει στα κομμωτήρια και στα στυλάτα ρουχάδικα, δεν τής μένει χρόνος να ασχοληθεί και με την πεζότητα της έγκαιρης
...

Δεν ενέδωσε στον εκβιασμό ο Αγγελάρας (ελεγκτικό συνέδριο)! Αναμένεται απόφαση κόλαφος αύριο που θα αποκαλύπτει την σκευωρία πίσω από το θέμα των βιβλίων!

 από την olympiada Πραγματικό παλικάρι αποδεικνύεται Ο αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νίκος Αγγελάρας παρά την πρόστυχη επίθεση που δέχτηκε με πρόσχημα το θέμα των βιβλίων..

Υπάρχει όμως μεγάλο παρασκήνιο. Η ομοβροντία των στρατευμένων δημοσιευμάτων και των κυβερνητικών επιθέσεων, δεν αφορούσε το θέμα των βιβλίων που είχε ήδη λήξει… Ήταν απειλή για την απόφαση που αναμένεται αύριο και αφορά την απόφαση για το ΕΤΑΚ!!
Η λογική μας λοιπόν λέει ότι και η κυβέρνηση γνώριζε ότι ο Αγγελάρας δεν θα ενδώσει, γι’ αυτό και έκαναν τελευταία στιγμή την μεθόδευση με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ! Άλλωστε και η πρώτη απόφαση για το σκέλος του ΕΤΑΚ πριν την επεκταση ήταν αρνητική.
Να το θυμηθείτε λοιπόν ότι η αυριανή απόφαση για το ΕΤΑΚ θα είναι πραγματικό ράπισμα αλλά και αποκάλυψη για την κυβερνητική ασυδοσία και τον τρόπο που λειτουργεί εκβιάζοντας και απειλώντας όποιον λειτουργό δεν της κάνει τα …χατήρια!
Κοντός ψαλμός…

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Το τέλος του θα είναι φρικτό…

Κάθε μέρα… μα κάθε μέρα…

Οι δικαιολογίες των πολιτικών ρουφιάνων και ξετσίπωτων γίνονται και πιο αναγουλιαστικές…

Και πάλι δεν είναι οι χειρότεροι αυτοί όμως…

Χειρότεροι είναι αυτοί που τους δίνουν πολιτικό χρόνο…… κι αυτοί είναι όλα τα υπόλοιπα κόμματα που δεν παραιτούνται….

Είναι οι συντεχνίες που γλύφουν κάθε μέρα να πάρουν κάτι παραπάνω με αντάλλαγμα την σιωπή τους….

Είναι οι δημοσιογράφοι που τους μιλάνε ακόμα στον πληθυντικό στα κανάλια και δεν τους βρίζουν τα ιερά και τα όσια τους...

Είναι όλοι όσοι ακόμα τους πιστεύουν...

Είναι όλοι όσοι δεν λένε να ξεφύγουν από τις παγίδες τους...

Είναι όλοι όσοι νομίζουν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα με αυτούς και ότι
...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η κυβέρνηση θα φορολογήσει τους ανέργους, δεν υπολογίζει την παλαιότητα των ακινήτων και εξαιρεί την εκκλησία!

 economikos Ένα εντελώς παράλογο μέτρο θα εφαρμοστεί με τον πλέον παράλογο τρόπο!
Τα χαράτσι στα ακίνητα το μετονομάζουμε σε καθαρό κεφαλικό φόρο . . .
Πριν από λίγο το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα του όρους πληρωμής. Από αυτό εξαιρεί την εκκλησία, αλλά θα πληρώσουν οι άνεργοι! 
Mάλιστα, είδαν ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν και ανέβασαν τους συντελεστές. Εκεί που είχαν πει αρχικά ότι θα είναι από 0,5 – 10 ευρώ, τους ανέβασαν έως τα 16 ευρώ.
Για τον υπολογισμό του λαμβάνεται υπόψη το ύψος της τιμής ζώνης, ενώ τα νεόδμητα κτίρια επιβαρύνονται περισσότερο σε σχέση με τα παλαιότερα και σε βάθος 25ετίας. 
Για τον υπολογισμό του τέλος λαμβάνεται υπόψη το ύψος της τιμής ζώνης (με βάση τα οποία λογίστηκε το τέλος ακίνητης περιουσίας στο ακίνητο), το εμβαδό του
...

Nigel Farage:Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα. Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες του εξωτερικού που, λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα, από την χθεσινή συγκλονιστική ομιλία του Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο.
Απίστευτες και συγκλονιστικές κατηγορίες για την οικονομική διακυβέρνηση και τον ρόλο της τρόικα στην Ελλάδα..


Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε είναι η Οικονομική Διακυβέρνηση και όλοι εδώ στην πρώτη σειρά υποστηρίζετε περισσότερη ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Τι είναι η ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση; Θα σας πω τι είναι.
Πρόκειται για την προσγείωση ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, από το οποίο βγαίνουν έξω ένας υπάλληλος από την Επιτροπή, ένας υπάλληλος από την ΕΚΤ και ένας υπάλληλος από το φρικτό ΔΝΤ.
Τα τρία αυτά άτομα, η τρόικα, πηγαίνουν και συναντούν την ελληνική κυβέρνηση και της λένε, τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει.
Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα.
Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες του εξωτερικού που, λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.
Είναι εντελώς απαράδεκτο.Υπάρχει κανείς που να απορεί γιατί οι Έλληνες πολίτες καίνε σημαίες της ΕΕ και ζωγραφίζουν σβάστικες
Αν δεν επιτραπεί στην Ελλάδα να βγει από αυτή την οικονομική και πολιτική φυλακή, μπορεί να προκαλέσετε μια επανάσταση στη χώρα αυτή.πηγή

Ας Καλωσορίσουμε τον Πρωθυπουργό μας κ.κ.Χορστ Ράιχενμπαχ. Sieg Heil!



Διαβάστε τους στίχους του τραγουδιού (στα Αγγλικά), στο άνωθι Βίντεο. Δεν νομίζω να μας ζητήσει περισσότερα ο νέος σκιώδης Πρωθυπουργός κ.κ.Ράιχενμπαχ.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟ
.... :

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η ανθελληνική κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό έργο της. Τοποθέτησαν αρμόδιο για το άσυλο των μεταναστών τον...δικηγόρο της Υπατίας, ο οποίος έκανε συμπαράσταση στους λαθρομετανάστες/κλεφτρόνια.


Απίστευτο και όμως αληθινό αλλά η κυβέρνηση τοποθετεί επικεφαλής της επιτροπής, που θα κρίνει ποιοι λαθρομετανάστες δικαιούνται άσυλο και ποιοι όχι, τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, τον δικηγόρο συμπαραστάτη των απεργών πείνας της Υπατίας.
Αυτό κατήγγειλαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που αναδιοργανώνει το σύστημα αδειοδότησης αδειών παραμονής.
Σημείωσαν επίσης ότι, η διάταξη για μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών για ανθρωπιστικούς και εξαιρετικούς λόγους γίνεται ελαστικότερη, καθώς μειώνεται η περίοδος παραμονής των αλλοδαπών από 12 σε 10 χρόνια

Το βίντεο από το κράξιμο στην Πέμη Ζούνη. Μόνο Delivery κατ’ οίκον πλέον.

Εδω το βιντεο απο την επιθεση στην Πεμη Ζουνη. Οπου βλεπετε καποιον απο αυτους που ψηφισαν μεσοπροθεσμο να τα τρωνε ή να τα πινουν να πεφτουν τηλεφωνα σε φιλους ωστε να μην τους αφηνουμε σε χλωρο κλαδι. Να τρωνε μονο με delivery στα σπιτια τους….!!!
Δεν ειναι δυνατον να εισαι πολιτικος σημερα μονο και μονο για να ακολουθεις την κομματικη γραμμη χωρις να εχεις διαβασει ουτε γραμμη αυτου που ψηφιζεις ουτε την αλλη αποψη αυτου που πας να ψηφισεις.
πηγή

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Πότε και με τι μέσο σκοπεύετε να αποδράσετε κ. Πρωθυπουργέ;

Tι θα ρωτούσα τον κ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ

Δεν είχα  την ……ευκαιρία να υποβάλλω ερωτήσεις στην χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, αλλά επειδή εξοργίστηκα παρακολουθώντας  τις ερωτήσεις που  υπεβλήθησαν και  τις απαντήσεις που οι ερωτώντες  δέχθησαν αδιαμαρτύρητα, είπα να στήσω μια …εικονική συνέντευξη τύπου:

Kύριε Πρωθυπουργέ:

1.- Λέτε ότι το έλλειμμα του 2009 ήταν 15%. Κατ’ αρχήν τους τελευταίους τρείς μήνες του 2009 εσείς ασκούσατε τη διακυβέρνηση της χώρας. Αρα συμβάλλατε και εσείς  στην αύξηση του ελλείμματος. Συνεχώς ξεχνάτε αυτή την …ενοχλητική λεπτομέρεια!
Δεν ακυρώσατε την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους, για να την επαναφέρατε αργότερα;
Πώς μοιράστε 1.5 δις επίδομα αλληλεγγύης, αν παραλάβατε χάος;
2.-: Στις 13 Οκτωβρίου, μόλις  4 μέρες μετά τον εκλογικό σας θρίαμβο, το ελληνικό δημόσιο προέβη σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων 26 και 52 εβδομάδων, αντλώντας το ποσό 2.080 δις με επιτόκιο 0.91%.  Δίνουν οι αγορές τέτοια επιτόκια αν η χώρα οδεύει προς πτώχευση;
Ξέρετε πόσο είναι σήμερα το επιτόκιο των εντόκων γραμματίων; Είναι πάνω από 4.65%!!
Την ίδια μέρα το χρηματιστήριο έκλεισε στις 2.800 μονάδες!
Σήμερα  βρίσκεται στις 850 μονάδες!
Τα spreads  του δεκαετούς ομολόγου ήταν
...

ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΕΗ:Απίστευτο θράσος, απίστευτη υποκρισία, απίστευτα ψέματα…

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου στις 23 Ιουνίου 2011 και χθες, για τον φόρο ακίνητης περιουσίας και την ΔΕΗ …
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

Προσέξτε τι είχε πει ο κ.Βενιζέλος:
Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ο μοχλός για να εισπράττεις φόρους…
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/09/blog-post_8553.html

Χαράτσι στα ακινήτα μέσω ΔΕΗ: Αντισυνταγματική η επιβολή έκτακτης εισφοράς !!!!

Η ιδιοκτησία, με βάση το άρθρο 17 του Συντάγματος, τελεί υπό την προστασία του κράτους και δεν αφαιρείται ούτε μειώνεται, παρά μόνο για αποδεδειγμένη δημόσια ωφέλεια και με την προϋπόθεση της πλήρους αποζημίωσης του ιδιοκτήτη. Υπέρ της προστασίας της ιδιοκτησίας συνηγορεί και το γεγονός ότι το καθεστώς στη χώρα μας είναι εκείνο της ελεύθερης οικονομίας που βασίζεται στην ατομική ιδιοκτησία. Δεν έχει η Ελλάδα κομμουνιστικό καθεστώς, για να αφαιρεί το κράτος ολόκληρη ή τμήμα από την ατομική ιδιοκτησία και να την κοινωνικοποιεί.
Η έκτακτη εισφορά που επέβαλε ο Παπανδρέου πάνω στα ακίνητα είναι λοιπόν πέρα για πέρα αντισυνταγματική και στην ουσία προσβάλει αυτό τούτο το δικαίωμα της
...

Βαρύ και ασήκωτο (λένε τα φιλοκυβερνητικά sites) ότι είναι το κλίμα στην Κ.Ο του Πασοκ που συνεδριάζει αυτή την ώρα.



Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει εκτάκτως στις 12 η ώρα το μεσημέρι υπό την προεδρία του ΓΑΠ.

Οι βουλευτές είναι αγανακτισμένοι και ισχυρίζονται ότι δεν είχαν ιδέα για τα καινούρια δυσβάσταχτα μέτρα και απορούν λέγοντας πως αυτά τα μέτρα είναι σαν ''κάποιοι'' να θέλουν να εξοντώσουν όλους τους Έλληνες νοικοκυρέους.

Το θέμα όμως δεν είναι τι λένε στους κολλητούς τους δημοσιογράφους για να δείξουν την δήθεν ευαισθησία τους, καθώς είναι βέβαιο ότι και πάλι δεν  θα αντιδράσουν στη σημερινή συνεδρίαση και θα υπακούσουν σαν κότες, αλλά πώς θα σταθούν στις επαρχίες τους που τα γιαούρτια θα είναι πια παιδική αντίδραση μπροστά στην οργή που έρχεται και από την οποία δεν θα γλυτώσει κανείς τους.

Πώς θα πληρώσουμε το νέο χαράτσι για τα ακίνητα με τη ΔΕΗ


 
(σσΑ:αν και κατά τη γνώμη μας, το ερώτημα είναι πώς θα οργανωθουμε ΑΜΕΣΑ ώστε να ΜΗΝ τους ξαναπληρώσουμε κανένα χαράτσι!)
 
Ποιός θα το πληρώνει; Ο ιδιοκτήτης ή ο ενοικιαστής; Αυτά και άλλα ερωτήματα..
Θα γνωρίζετε όλοι πλέον, ότι σε λίγες εβδομάδες θα κληθούμε να πληρώσουμε ένα ακόμη χαράτσι, το “ειδικό τέλος δομημένων ακινήτων”. Ο κ.Βενιζέλος είπε ότι δεν πρόκειται για νέο μέτρο, αλλά για εναλλακτικό μέτρο, καθώς δεν απέδωσαν άλλα μέτρα τον στόχο της είσπραξης 54 δις από φόρους. Αυτό βεβαίως υποτιμά τη νοημοσύνη μας, γιατί εναντίον άλλων στόχευε το “χ” μέτρο που ..
απέτυχε, εναντίον άλλων στοχεύει το νέο χαράτσι. Πιό απλά, δεν μπορείς να
...

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

«Ερχονται κολασμένοι μήνες» λέει ο Βενιζέλος και η κυβέρνηση επιβάλει νέο κολασμένο χαράτσι. ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ.

Ομόφωνη απόφαση του υπουργικού για 0,5 έως 10 ευρώ ανά τ.μ. - Μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ η είσπραξη - Διάρκεια 2 χρόνια
Στον δρόμο των εύκολων φοροεισπρακτικών μέτρων επέστρεψε, ύστερα από μικρό διάστημα αποχής, η κυβέρνηση εξαγγέλλοντας την επιβολή ειδικού τέλους στην ακίνητη περιουσία μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Παράλληλα το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε επιτάχυνση της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2012 και την περικοπή ενός μισθού για τους

“Ντου” στις άδειες τσέπες από τον Βενιζέλο και την ανεκδιήγητη κυβέρνηση


“Άμα ζήσω, θα τους γ…ω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον π…ο!”
Τα λόγια αυτά του Καραϊσκου έρχονται πλέον στο στόμα κάθε Έλληνα, ύστερα από τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Βενιζέλου. Και μια ακόμη φράση. Δεν πάει άλλο.
Ο τσάρος της οικονομίας, ο οποίος πλέον μετράει μέρες αυτός και η κυβέρνησή του, ανακοίνωσαν νέα μέτρα για να σώσουν, για ακόμη μια φορά την Ελλάδα. Τόσες φορές που την έχουν σώσει άλλωστε…
Καταλάβαμε όλοι καλά τι εννοούσε όταν έλεγε χθες ότι χρειάζεται να κάνουμε ένα …ντου. Εννοούσε να ξανακάνει ντου στα σπίτια μας, στις άδειες τσέπες μας. Το έκανε λοιπόν το ντου ανακοινώνοντας νέο τέλος ακίνητης περιουσίας για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, για περισσότερους από 5 εκατ. πολίτες που έχουν την ατυχία να έχουν από μια γκαρσονιέρα μέχρι μια πολυκατοικία.
Μετά τους κεφαλικούς φόρους έρχονται και
...

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ : ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΓΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Τι είπε ακριβώς; "μαζί θα πετύχουμε" ἤ "Ναζί, θα πετύχουμε!";

Πριν περίπου σαράντα χρόνια, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπ, είχε και μουστάκι, είπε ότι κάθε πόλη θα έχει ένα στάδιο, και κάθε χωριό ένα γυμναστήριο. Και σε λίγα χρόνια το έκανε πράξη. Οι αντιστασιακοί και λοιποί δημοκράτες, ήμουν και εγώ ένας από αυτούς, αλλά τότε ήμουν 10 χρονών, τον χλευάζαμε και τον μισούσαμε επειδή ήταν δικτάτορας. Ότι και να έλεγε, ότι και να έκανε ήταν κακό, ήταν λάθος, ήταν αντιδημοκρατικό. Μας έλειπε βλέπεις η ελευθερία.
Μετά ήρθαν στα πράγματα οι αντιστασιακοί και λοιποί δημοκράτες, και η ελευθερία περίσσεψε σ΄ αυτό τον τόπο. Σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπ, έχει και αυτός μουστάκι, είπε ότι κάθε οικογένεια θα έχει έναν εργαζόμενο, και κάθε μπαλκόνι μία γλάστρα με χασίς. Και το κάνει πράξη. Οι αντιστασιακοί και
...