Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Gap: Είναι ωραίο να τους γ**ς όλους! (άπαιχτο!!)
















Δεν μας έφταναν τα γερμανικά βρωμοκάθικα, βγήκε και μια δανέζικη λουλού να ζητήσει την ...ΚΩ. (Φαίνεται πέρασε καλά εκεί το παιδί και είπε να την κάνει μόνιμα δική του....)

Καμαρώστε τον. Είναι και κολλητός λέει με τον Κολωτούμπο-καρατζαφέρη. Αφού είναι τόσο κολλητοί, ας του την πάρει δώρο στα γενέθλιά του ρε αδερφέ, σιγά το πράμα. Οι Γερμαναράδες θέλουν την Ακρόπολη, οι Άγγλοι την Κέρκυρα, οι Δανοί την Κω...Τελικά οι διακοπές στην Ελλάδα μένουν αξέχαστες, ειδικά αν συνδυάζουν sun-sea και sex.


Αυτός είναι ο  Δανός ακροδεξιός ευρωβουλευτής  Μόρτεν Μέσερσμιντ που ζήτησε την Κω ως υποθήκη, προκειμένου να εγκρίνει η χώρα του νέα βοήθεια προς την Ελλάδα!!! Δεν έρχεται κατά δω το παλικάρι να του πούμε δυο φωνήεντα στο αυτί?

ΣOK: Έτσι αύξησαν το έλλειμμα και το χρέος... Έγγραφα - ντοκουμέντο. Αυτά τα καθίκια που κατέστρεψαν την χώρα ποιος θα τα δικάσει για εσχάτη προδοσία κατά του Έθνους και του λαού μας ;;;;



Το Ράδιο 9 έφερε στο φως 2 έγγραφα που καταδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο το πως γινόντουσαν οι συνεννοήσεις μεταξύ του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, του Γενικού Διευθυντή Walter Radermacher και φυσικά του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την αλλαγή της μεθόδου υπολογισμού του ελλείμματος και του χρέους της Ελλάδας για το 2009. Να τονίσουμε ότι όταν ρωτήθηκε από τους βουλευτές ο κ. Γεωργίου για το αν συμμετείχε στη διαδικασία και
.....

RT: Άγριο δούλεμα αλλά και κριτική από ρώσικο δίκτυο στον Βενιζέλο. Να αγιάσει το στόμα τους. Ας το δούνε τα ελληνικά ΜΜΕ και ας χωθούν ακόμα πιο βαθιά στον κουβά με τις ακαθαρσίες στον οποίο κολυμπούν.



Αντικείμενο οξύτατης -έως και υστερικής- κριτικής έγινε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε εκπομπή του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου, Russia Today.

Οι δύο σχολιαστές επικρίνουν με σκληρή γλώσσα την εξαγγελία ακόμα σκληρότερων μέτρων λιτότητας από τον  Βενιζέλο μετά την τηλεδιάσκεψη με την τρόικα και ανατρέχουν σκωπτικά σε δηλώσεις του:

«Για να μην γίνει η Ελλάδα αποδιοπομπαίος τράγος…», «αν θέλουμε να αποφύγουμε τη χρεοκοπία, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην ευρωζώνη, αν θέλουμε να σταματήσει ο εκβιασμός της Ελλάδας…», τότε η μόνη στρατηγική επιλογή είναι η λιτότητα, σχολιάζουν οι δύο παρουσιαστές.

Στο σημείο αυτό ξεκινά η επίθεση των σχολιαστών, οι οποίοι ούτε
....

Η κρίση (μέσα από την λογοτεχνική ματιά του καθ. Α. Κακαρά)

Η ΚΡΙΣΗ

Όχι, δε θέλω τη συμπόνια σου για το άδικο που μου επιβάλεις αγύρτη,
δεν ήθελα εγώ να μισώ τόσο,
την αγάπη είχα διαλέξει για σύντροφο,
το δίκιο είχα στο νου μου,
και τα ΄πνιξες φονιά δόλια,
γιατί ξέρεις εσύ ή μάλλον έτσι νομίζεις,
πως με το μίσος τυφλώνομαι και δε ξεχωρίζω το φταίχτη,
μα…έχω γω συντρόφους καλούς,
δίπλα μου είναι η ελπίδα,
μέσα μου το πάθος,
πολύ πίσω μα διακρίνεται κι η γνώση.

Να, σιγά σιγά που ξυπνάνε κι ανακλαδίζονται,
να φοβάσαι τώρα πρέπει σου, να τρέμεις τώρα,
γιατί η οργή που συνοδεύει
...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Λεφτά ε; Ε να!

Τα τελευταία 2 χρόνια έχω περάσει από όλες σχεδόν τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.
Έχω θυμώσει πολύ, εξοργιστεί, κλάψει, απογοητευτεί, αγανακτήσει, έχω πάρει μέρος σε αμέτρητες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, πήρα μέρος στην πορεία από το άγαλμα του Λεωνίδα στο Σύνταγμα. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου, αντιστάθηκα όπως μπορούσα.
Τώρα έχω περάσει σε άλλη φάση. Όταν τούς βλέπω στην τηλεόραση, δεν μου ανεβαίνει πια το αίμα στο κεφάλι. Δεν μου προκαλούν πια αναγούλα ούτε εμετό. Νιώθω πλήρη απάθεια. Έχουν ξευτιλιστεί τόσο πολύ από μόνοι τους, πού πραγματικά δεν νιώθω πια τίποτα για αυτούς.
Καθημερινά κάνουν διαγωνισμό μαλακίας για το ποιός θα
...

Ο Βενιζέλος και η «μπέμπα» των 750.000 ευρώ, με τα λεφτά τα δικά μας!!!!

Ρεπορτάζ: Νίκος Καλαμπάκας

Ήταν 13 Οκτωβρίου του 2009 όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης αναλάμβανε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, πως με εντολή του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, όλοι οι Έλληνες βουλευτές και οι κρατικοί αξιωματούχοι, θα μετακινούνται στο εξής με αυτοκίνητα που δεν θα ξεπερνούν τα 1600 κυβικά.
Τότε, στις δηλώσεις του, ο Ραγκούσης είχε πει: «η κυβέρνηση έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό να τα αλλάξει όλα και αυτό θα κάνει, ξεκινώντας από το μείζον ζήτημα του περιορισμού της σπατάλης». Και τελικά, δεν το έκανε…
Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν μάθαμε, αυτό δεν εφαρμόστηκε τότε και φτάσαμε στις 14 Σεπτέμβρη του 2011, όταν οι βουλευτές ψήφισαν ομόφωνα πρόταση του προέδρου της Βουλής, κ. Φίλιππου Πετσάλνικου σύμφωνα με την οποία τα αυτοκίνητα που ...

Ακόμα μια είδηση που παρουσιάζει ενδιαφέρον σε σχέση με την άρνηση πληρωμής των διαφόρων χαρατσιών που μας έρχονται.

«Δήλωση Aδυναμίας Πληρωμής Αντισυνταγματικής Φορολογίας» είναι ο τίτλος της αίτησης που συνένταξαν κάποιοι εφοριακοί και δικηγόροι ενώνοντας τις γνώσεις τους με σκοπό να παροτρείνουν τους μη έχοντες πολίτες να μην πληρώσουν την έκτακτη εισφορά, διότι είναι αντισυνταγματική.

Συνδικαλιστές εφοριακοί και δικηγόροι λοιπόν ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συντάξουν ένα έγγραφο- αίτηση στηριζόμενοι στα άρθρα του Συνταγματος, το οποίο κατοχυρώνει - όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν- νομικά τους ενδιαφερόμενους πολίτες στην μη καταβολή της έκτακτης εισφοράς.

Συγκεκριμένα, με αυτή την αίτηση- ένδειξη ανυπακοής στο ανάλγητο κράτος, που κάθε πολίτης με οικονομικές δυσκολίες μπορεί να συμπληρώσει υπο την ευθύνη του και παραδίδει στην ΔΟΥ της περιοχής του, δεν υποχρεούται να πληρώσει την έκτακτη εισφορά. Καθώς προκύπτει νομικά, η έκτακτη φορολογία δεν στηρίζεται στο Σύνταγμα.

Απο εκεί και πέρα ενδιαφέρον έχει το πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση σε μια τέτοια μαζική κίνηση από πολίτες, όταν το κίνημα «Δεν πληρώνω, δεν έχω» παίρνει ήδη σάρκα και οστά.

Το κείμενο της αίτησης θα το βρείτε εδώ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Σημαντική είδηση: Kατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας η πρώτη προσφυγή κατά της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης.



Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε σήμερα ο δικηγόρος Αθηνών Άγγελος Τσιγκρής ο οποίος στρέφεται κατά της από 2.8.2011 απόφασης του υπουργού Οικονομικών (ΠΟΛ.1167) που καθορίζει τη “διαδικασία για την βεβαίωση και είσπραξη της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα, της έκτακτης εισφοράς σε αντικειμενικές δαπάνες και του τέλους επιτηδεύματος”.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντισυνταγματική, παράνομη και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

Ειδικότερα, υπογραμμίζει ότι παραβιάζονται οι διατάξεις του άρθρου 78 του Συντάγματος που καθιερώνουν τις αρχές της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών της
....

Μετά το αυτοκίνητο των 750.000 ευρώ του Βενιζέλου, μαθαίνουμε για το φωτοτυπικό του ΓΑΠακα που κοστίζει....11.000. Τι διάολο? Από χρυσάφι είναι?

Φωτοτυπικό μηχάνημα 11 χιλιάδων για τον  Παπανδρέου



Ένα υπερσύγχρονο φωτοτυπικό μηχάνημα «κοσμεί» το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το μοντέλο DP-C354 της Panasonic, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τη δυνατότητα να αντιγράψει/τυπώσει μέχρι 26 έγχρωμες ή 35 ασπρόμαυρες σελίδες το λεπτό, διαθέτει αυτόματη επιλογή χρώματος, ενώ έχει τη δυνατότητα ακόμη και να δημιουργήσει βιβλίο 30 σελίδων με την προαιρετική χρήση του αντίστοιχου επεξεργαστή. Ακόμη, διαθέτει αυτόματη επιλογή χαρτιού, κασέτας, ρύθμισης φωτεινότητας, σμίκρυνσης και μεγέθυνσης, ηλεκτρονική απαλοιφή σκιάς, 1000 κωδικούς τμημάτων, 10 μνήμες συγκεκριμένων εργασιών, αλλά και
...

Η πιο άχρηστη είδηση που διαβάσαμε σήμερα: Μ. Ζαχαρέα: ''Με το Θοδωρή είμαστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ!''

  • Μ. Ζαχαρέα: Με το Θοδωρή είμαστε πιο ερωτευμένοι από ποτέ!
    Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε για το πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της μετά από 19 χρόνια, για την τηλεόραση που δεν της λείπει και τόσο, αλλά και για την δουλειά που κάνει...
    Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έκλεισε 19 ολόκληρα χρόνια με τον σύζυγό της: “Είμαστε τώρα πιο ερωτευμένοι από ποτέ και πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία οικογένεια, είμαστε υγιείς, σημαντικό αυτό μην το υποτιμούμε, και περνάμε πάρα πολύ όμορφα όλοι μαζί.”
    Στη συνέχεια η Μάρα δήλωσε ότι αν ήταν πλούσια δεν θα δούλευε τώρα: “Αν ήμουν πλούσια θα δούλευα αυτή τη στιγμή; Ακούστε, επειδή έχω απομυθοποιήσει πάρα πολύ το δημοσιογραφικό επάγγελμα, σας διαβεβαιώνω πως αν δεν είχα ανάγκη ένα
    ......

    Ζορίστηκαν και οι ''φίλοι'' μας οι αστυνομικοί και εμφανίζονται ...αγανακτισμένοι, προειδοποιώντας εμμέσως πλην σαφώς την κυβέρνηση να μην τους αγγίξει.

    Αγανακτισμένοι και οι αστυνομικοί κατά της κυβέρνησης

    Αιτία πολέμου με την κυβέρνηση, θεωρούν οι αστυνομικοί τη διάταξη του Προεδρικού Διατάγματος που τροποποίησε τον “κώδικα” των μεταθέσεων.
    Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Πανελλήνιες Ομοσπονδίες των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και των Αστυνομικών Υπαλλήλων, αναφέρουν τα εξής:
    «Ο τρόπος επαγγελματικής “εκτέλεσης” των Αστυνομικών και των οικογενειών τους που μια αριστοτεχνική φράση οκτώ λέξεων τροποποίησης του κώδικα μεταθέσεων , ποδοπατεί την ανθρώπινη υπόσταση τους , δείχνει και την βαθιά περιφρόνηση της αξιοπρέπεια τους.
    Επαναφέροντας με το από 16/9/2011 ΠΔ85/2011, τον αλήστου μνήμης φόβο και τρόμο της εκτόπισης-μετάθεσης, διασπείρει μήνυμα πανικού στις τραγικές στιγμές της τρόικας και του μνημονίου που βιώνουμε ως λαός , ότι ο Αστυνομικός πρέπει
    ....

    Αυτό και αν είναι πρόκληση!! Το αυτοκίνητο του σφαγέα των ψυχών και των οικογένειών μας, κοστίζει 750.000 και το πληρώνουμε εμείς!!!!

    Πρόκληση: Το χλιδάτο αυτοκίνητο του Βενιζέλου κοστίζει 750.000 ευρώ!



    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, την ώρα που σφαγιάζει τους μισθούς και τις συντάξεις στο Δημόσιο, την ώρα που καταδικάζει εκατομμύρια Έλληνες στη φτώχεια, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα… Ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ εκατομμύρια Έλληνες μετρούν τα ευρώ που έχουν στην τσέπη τους για να «βγάλουν» μία μέρα ακόμη, κυκλοφορεί με την θωρακισμένη BMW 740!

    Μέσα στη χλιδή… Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο υπερπολυτελές, με όλες τις ανέσεις (μέχρι και τηλεόραση έχει μέσα ο κ. υπουργός), το κόστος του οποίου, μαζί με το κόστος θωράκισης φτάνει, αν δεν υπερβαίνει, τα 750.000 ευρώ!!!
    Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει ο προκάτοχός του, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί…
    Λίγη αιδώς, Αργείοι…
    Αν κοιτάξετε, κ. υπουργέ, έξω από το παράθυρο της
    ....

    Μπορεί οι Έλληνες να δυστυχούν πια, αλλά για τους λαθρο η χώρα μας αποδεικνύεται Παράδεισος! Σε πολυτελή ξενοδοχεία με πισίνες φιλοξενούνται ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, όλοι οι παράνομοι!!! Τι άλλο θα δούμε από τη χούντα που μας κυβερνάει......

    Ξενοδοχείο με πισίνα πληρώνουμε στους λαθρομετανάστες!




    Έφυγαν από τη χώρα τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο ή τη φτώχεια και βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά να απολαμβάνουν μοχίτο στην πισίνα κάποιου ξενοδοχείου! Την ώρα που πέφτει «τσεκούρι» σε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, το κράτος χρυσοπληρώνει τη διαμονή λαθρομεταναστών σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια!

    Μόνο το 2010 δόθηκαν 3,6 εκατ. ευρώ για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών σε αποθήκες και ετοιμόρροπα κτίρια, που «βαφτίστηκαν» κέντρα υποδοχής, ενώ οι πιο τυχεροί έζησαν το «μύθο» τους στα ελληνικά νησιά! Το newsbomb αποκαλύπτει έγγραφα – «φωτιά» και φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις συνθήκες διαμονής των μεταναστών, που θα προκαλέσουν σάλο.
    Λουξ διαμονή σε πισίνα ξενοδοχείου!
    Τρίβουν τα μάτια τους οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας από την Τουρκία και συλλαμβάνονται από τους άνδρες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, όταν μεταφέρονται στο «κέντρο υποδοχής» των Δωδεκανήσων. Και αυτό διότι πρόκειται για ξενοδοχείο και μάλιστα με πισίνα στη Λέρο! Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Ara», στο οποίο ο κάθε μετανάστης φιλοξενείται για περίπου πέντε ημέρες, μέχρι να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του (μερικές φορές «ταυτοποίηση» σημαίνει ό,τι δηλώσουν…). Στη συνέχεια οι μετανάστες μεταφέρονται στην
    ....

    Εσείς, κ. Βενιζέλε, πιστεύετε στ' αλήθεια ότι έχετε εντολή;

    Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

    Με το συμπάθιο, αλλά επιτέλους τι θέλει να πει ο ποιητής; Τι εννοεί ο κ. Βενιζέλος όταν λέει (χθες από βήματος Βουλής) ότι αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιστεύει πως μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα, «ας το κάνει, αλλά προηγουμένως πρέπει να λάβει εντολή»;

    Πιστεύει πως ο ίδιος, ο πρωθυπουργός (αλήθεια πού βρίσκεται αυτή η ψυχή; Προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της διακοπής του υπερατλαντικού ταξιδίού του;), η κυβέρνηση και οι βουλευτές που ψηφίζουν ό,τι ανοησία κατέβει στο κεφάλι της (αποτυχημένης) τρόικας έχουν εντολή;
     
    Με συγχωρείτε, αλλά έχω άλλη μια ηλίθια απορία: Όταν ο κ. Βενιζέλος λέει (πάντα χθες και πάντα από βήματος της Βουλής) «ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο, γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό έλεγχο», τι υπονοεί; Ότι ο ίδιος, η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, το άθλιο πολιτικό σύστημα δεν μπορούν να κυβερνήσουν τη χώρα και για να την βάλουν σε μια τάξη έπρεπε να μπει πάνω από το κεφάλι τους την τρόικα;

    Αν ναι, τότε γιατί δεν παραιτούνται, να πάνε σπίτι τους να
    ...

    Stiglitz: Τα μέτρα λιτότητας βουλιάζουν την Ελλάδα στην ύφεση

    Ξεκάθαρες αποστάσεις παίρνει ο Joseph Stiglitz, νομπελίστας οικονομολόγος και άτυπος σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, από την πολιτική της άνευ προηγουμένου σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας για την Ελλάδα. Λίγες ώρες μετά την ανακόινωση των έκτακτων μέτρων-σοκ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων του προϋπολογισμού, ο Joseph Stiglitz μίλησε αποκλειστικά στον
    ...

    Επιτέλους μια ξενη αντικειμενική περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και δεν τολμάνε να πούνε τα Ελληνικά ΜΜΕ

    Το άρθρο που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στις 8 Αυγούστου 2011
    στην σουηδική εφημερίδα Dagens Nyheter,
    ναυαρχίδας του σουηδικού τύπου,
    και περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα αντικειμενικά,
    κόντρα στην κυρίαρχη προπαγάνδα των ευρωπαϊκών ΜΜΕ
    (και των σουηδικών ΜΜΕ δυστυχώς μεταξύ αυτών).
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Εφημερίδα Dagens Nyheter
     
    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ
    Κάισα Έκις Έκμαν
    Η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην οικονομική κρίση. Η Κάισα Έκις Έκμαν επισκέφτηκε μια παρεξηγημένη χώρα με ένα διερρηγμένο κοινωνικό συμβόλαιο, όπου όλοι συμφωνούν μεταξύ τους.

    Πώς θα νιώθαμε αν όλα όσα μας ανήκαν πουλιόνταν για να ξεπληρώσουμε δάνεια από τα οποία δεν είδαμε ποτέ όφελος; Αν οι μισθοί μας μειώνονταν στο μισό και τα λεφτά πήγαιναν κατευθείαν σε ξένες τράπεζες;
    Και αν εμείς, ενώ προετοιμαζόμασταν να ζήσουμε στο οριο διαβίωσης, ως επιστέγασμα όλων αποκαλούμασταν τεμπέληδες και κακομαθημένοι; Αν κάποιος εξοικειωθεί με αυτή την κατάσταση, μπορεί να αποκτήσει μια ιδέα πώς είναι να είσαι Έλληνας αυτή τη στιγμή.
    Έχω μόλις επιστρέψει από την Ελλάδα. Σε μία χώρα που βρίσκεται σε κρίση επικρατεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Μια καχεξία και απελπισία, αναμεμιγμένη με την πολιτική αφύπνιση που ακολουθεί μεγάλα γεγονότα και προκαλεί ευφορία. Ξαφνικά, οι χαμηλοί μισθοί και η δυσκολία πληρωμής των λογαριασμών, από ατομικό πρόβλημα του καθενός, απέκτησαν κοινό πολιτικό περιεχόμενο. Ορισμένοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν. Άλλοι να ρίξουν την κυβέρνηση.
    Μια αναγκαία αντιασφυξιογόνα μάσκα κρέμεται σε πολλά σπίτια, ως ανάμνηση των διαδηλώσεων των 28 και 29 Ιούνη, οπότε το κοινοβούλιο υπερψήφισε το πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα. Δ εν νομίζω ότι έχω βρεθεί παλιότερα σε χώρα όπου όλοι μα όλοι που συνάντησα να
    ...

    Γιατί ο Παπανδρέου κρύβεται; Γιατί δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του στην Αμερική; Μήπως τον πειράζει το κλίμα της αμερικανικής φυλακής;;;;;;

    από το www.kourdistoportocali.com

    obama_papandreou-prison%20break.jpg

    Ο Παπανδρέου βρίσκεται “κρυμμένος”στην Ελλάδα από τη Κυριακή.
    Στην Αθήνα επέστρεψε αιφνιδιαστικά από το Λονδίνο, απ’ όπου επρόκειτο να πετάξει για Νέα Υόρκη.
    Η ανακοίνωση της ματαίωσης του υπερατλαντικού ταξιδιού αιτιολογήθηκε ως εξής από το Μαξίμου: “Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ”.Βρισκόμαστε σχεδόν μια βδομάδα μετά την αναχώρηση για ένα ταξίδι που δεν

    ....

    του Στάθη...........


    Η ΧΟΥΝΤΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8!!Παντελής Οικονόμου: Θα τελειώσουν τα δελτία των 8:00!

    Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ : "ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8.00"!

    ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...
    Και δεν του φαινόταν. Ο... Δημοκράτης Παντελής Οικονόμου, ο.... αντιμνημονιακός αυτός υπουργός, ετοιμάζει χοντρά χουνέρια σε κανάλια που κάνουν σκληρή αντιπολίτευση! Δεν κάνει πλάκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πάρει εντολή από τον Βενιζέλο να στείλει το ΣΔΟΕ σε όσους...
    συνεχίσουν την σκληρή αντιπολίτευση στο Μπένι. Που το είπε; Στην ομιλία του στο Δ.Σ. του ΕΒΕΑ. Βρήκαμε το βίντεο (εδω) και σας το παρουσιάζουμε. Προσέξτε τα 2 πρώτα λεπτά της ομιλίας του...
    πηγή

    Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

    Ψάχνατε το πεθαμένο το ΓΑΠ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    (Το είδαμε στα σχόλια του olympia και όποιος το έφτιαξε, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Γελάσαμε πολύ!)

    Απόφαση “βόμβα” του ΣτΕ: Η ΔΕΗ δε δικαιούται , ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!

    Ο δικηγόρος Αθηνών και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Χασιώτης, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικές τις λεγόμενες τότε “παρκο-εταιρίες” του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες έκαναν έλεγχο στάθμευσης των αυτοκινήτων και επέβαλαν και τα σχετικά πρόστιμα σε ιδιώτες,η ΔΕΗ δε δικαιούται να εισπράττει φόρους και να διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σε πελάτες της, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο αρνούνται να καταβάλλουν το “τέλος ακινήτων”. Παράλληλα, ούτε οι άλλες ιδιωτικές εταιρίες – πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος, έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν σε είσπραξη φόρων ή διακοπή της ηλεκτροδότησης.
    Σύμφωνα με το σκεπτικό της παραπάνω απόφασης, αντίκειται στις διατάξεις των άρθρων 1 παρ. 3 και 26 παρ. 2 του Συντάγματος, η οποιαδήποτε ανάθεση άσκησης δημόσιας εξουσίας σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (όπως είναι η Δ.Ε.Η. και οι άλλες ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος). Τόσον η είσπραξη φόρων, όσο και η επιβολή κυρώσεων λόγω της άρνησης πληρωμής φόρων, αποτελούν στοιχεία δημόσιας εξουσίας.
    Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, η άσκηση δημόσιας εξουσίας αποτελεί την κατ΄εξοχήν έκφραση κυριαρχίας του Κράτους και ασκείται μόνο από το Δημόσιο και τα
    ....

    Είσαστε το κράτος του Μάκη Ψωμιάδη................

    Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι και πάλι ελεύθερος. Περπατά με το πούρο του, και τινάζει τη στάχτη του, τις βρωμιές του πάνω στην ελληνική κοινωνία. Ελεύθερος.
    Η φράση του πριν μερικές μέρες, «είμαι πολιτικός κρατούμενος» δεν ήταν η μοναδική κοροϊδία. Σήμερα βγάζει τη γλώσσα απέναντι στη Δικαιοσύνη που τον υπηρέτησε όσο κανείς. Με εξαίρεση ίσως την ελληνική αστυνομία, από την οποία κατά καιρούς στρατολόγησε συνεργάτες και εξασφάλισε κάλυψη
    Ναι, ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ασύλληπτος, ακόμη και αν χρειαστεί να γίνει κάτι πρωτοφανές νομικά.
    Ο ανακριτής κ. Κασσίμης, ο οποίος εξέδωσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης, επειδή συμφώνησε πως οι κατηγορίες της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου ήταν στοιχειοθετημένες, τον άφησε ελεύθερο.
    Το επιχείρημα είναι πως δεν είναι ύποπτος φυγής. Αυτός που καταζητούνταν τρεις μήνες δεν είναι ύποπτος φυγής. Τότε ποιος είναι. Τα πιτσιρίκια με τις στρακαστρούκες; Οι πορτοφολάδες; Τα πρεζόνια που προφυλακίζουν;
    Για να προφυλακιστεί κάποιος, λέει ο νόμος, πρέπει να υπάρχουν ενδείξεις ενοχής και να είναι ύποπτος φυγής. Για τον Ψωμιάδη υπήρχαν ενδείξεις ενοχής. Γι’ αυτό ο ίδιος ο
    ...

    Πρότυπο επιστολής άρνησης πληρωμής έκτακτων μέτρων! Μόλις μας έρχεται το ραβασάκι, επιστολή και στα ΚΕΠ. Όλοι μαζί μπορούμε να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν!! Μόνο ενωμένοι και με συλλογική άρνηση!

    Επειδή τα «ραβασάκια» της εφορίας έχουν γίνει πλέον καθημερινή δυσάρεστη έκπληξη στα σπίτια όλων μας και επειδή το ένα χαράτσι διαδέχεται το άλλο, χωρίς ένα εμφανές τέλος στον ορίζοντα, σε αυτό τον «κατήφορο» που μας σέρνει η κυβέρνηση… Η ΕΛ.ΠΟΛ. καταθέτει πρότυπο κείμενο άρνησης πληρωμής των εκτάκτων μέτρων, με τα οποία το κράτος παραβιάζει κάθε αρχή ισότητας και διατάξεις του Συντάγματος, δεδομένου ότι αυτό προστατεύει τους πολίτες και απαγορεύει ρητά στην αφαίμαξη του λαού άνευ αιτιολογημένης και αποδεδειγμένης εισφοράς προς το κράτος, όταν την ίδια ώρα το κράτος αδυνατεί εσκεμμένα να εισπράξει τις οφειλές σε βάρος του και που έχουν προέλθει από
    ...

    Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν με παραιτήσεις! Τρέμουν την οργή του κόσμου, ξέρουν ότι το μέλλον τους διαγράφεται μαύρο και επιχειρούν να σωθούν από το πλοίο που βουλιάζει

    Πανικός αυτή την ώρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
    Τρεις βουλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πάει στον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, απειλώντας ακόμα και με παραιτήσεις αν περάσουν τα νέα μέτρα.
    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούν την επικύρωση των μέτρων από τον λαό, καθώς – έστω και αργά – κατάλαβαν ότι όλα όσα έχουν ψηφίσει εδώ και καιρό όχι μόνο δεν έχουν αποδώσει, αλλά καταστρέφουν τη χώρα.
    Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος αναβολής της ανακοίνωσης των μέτρων σήμερα, μεταφέροντάς τα για μέσα ή μετά το σαββατοκύριακο, ενώ άνοιγμα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκανε το πρωί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, κάνοντας επίκλιση στο πατριωτικό τους καθήκον.
    Ο Μ. Ανδρουλάκης μέσω του ιστολογίου του ζητά εκλογές ή τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, τονίζοντας
    ....

    Τελείως αντισυνταγματικό το νέο «χαράτσι» στα ακίνητα!!!



    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο νομικό κόσμο της χώρας το νέο χαράτσι που επιβάλλεται στα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
    Έγκριτοι συνταγματολόγοι χαρακτηρίζουν το νέο μέτρο άκρως αντισυνταγματικό και καλούν τη δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της και να υποχρεώσει την πολιτική εξουσία να το αποσύρει.
    Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζεται ως αντισυνταγματική η εξάρτηση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από την ικανότητα ή θέληση του πολίτη να καταβάλλει το φόρο.
    «Ζούμε σε κράτος δικαίου, τέτοιες ρυθμίσεις είναι αδιανόητες. Δεν μπορεί να εξαρτάται η πρόσβαση σε κοινωνικό αγαθό από την καταβολή φόρου. Το κοινωνικό αγαθό πρέπει να είναι προσιτό σε όλους. Εάν συμφωνήσουμε πως το ηλεκτρικό ρεύμα είναι
    ......., τονίζει ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ανδρέας Δημητρόπουλος.

    Η πρόσβαση σε κοινωνικό αγαθό, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, συνδέεται με την υπόσταση του ανθρώπου, δηλαδή με την ανθρώπινη αξία, της οποίας το απαραβίαστο προστατεύεται με το Άρθρο 2 παράγραφο 1.
    «Δεν μπορεί επομένως το κράτος να «εκβιάζει» την πληρωμή των φόρων μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος και οποιουδήποτε άλλου κοινωνικού αγαθού. Εάν γίνει δεκτό αυτό, μπορεί σε λίγο να εξαρτήσει άλλο φόρο με το νερό» διευκρινίζει ο κ. Δημητρόπουλος.
    Διευκρινίζεται δε πως η ΔΕΗ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει το κράτος και να κινήσει διαδικασία είσπραξης των οφειλών σε περίπτωση που κάποιος πολίτης αδυνατεί ή αρνείται να εξοφλήσει την οφειλή του.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΧΑΡΑΤΣΙ . Συγκέντρωση σήμερα στις 11 το πρωί στη ΔΕΗ Καλλιθέας

    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η EUROSTAT ΕΒΛΕΠΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 12,7%!



    6/12/2009
    Το CDS του ΤΤ είχε ήδη πουληθεί, σύμφωνα με τον Στρoς Καν όλα είχαν συμφωνηθεί για την ένταξη στο ΔΝΤ, είχε λήξει και η βρωμερή μεθόδευση με το Τ10…

    Η βόμβα είχε τοποθετηθεί. Κάποιος έπρεπε να την απασφαλίσει. Ο πυροκροτητής θα ήταν το έλλειμμα. Πως όμως; Αφού ο ίδιος ο Προβόπουλος δήλωσε στους ηγεμόνες στις 8/10/2009  ότι το έλλειμμα θα ήταν κάτω από το 10%!! Με στοιχεία του γ’ τριμήνου! Μία δήλωση που έγινε παρουσία ΟΛΩΝ των πρωτοκλασάτων της νέας κυβέρνησης, αλλά “εξαφανίστηκε”! Δείτε ακριβώς τι είχε πει: Ο Γ. Προβόπουλος, μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου και τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου και των υπουργών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και κ. Λ. Κατσέλη τόνισε ότι τα στοιχεία για την οικονομία είναι ανησυχητικά, όμως υπογράμμισε πως ευελπιστεί ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού δεν θα ξεπεράσει το 10% του ΑΕΠ φέτος!!
    Συμπληρώνει το  Euro2day:
    Πηγές της ΤτΕ διευκρίνιζαν ότι η εκτίμηση για έλλειμμα στην περιοχή του 9% – 10% αφορά στα στοιχεία του γ΄ τριμήνου.
    Οι ίδιες πηγές πρόσθεταν ότι αν ληφθούν άμεσα μέτρα υπάρχει η δυνατότητα να συγκρατηθεί η διεύρυνση του ελλείμματος το τελευταίο τρίμηνο.
    Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε πολύ σοβαρή την κατάσταση της οικονομίας, επισημαίνοντας ότι θα ασχολείται προσωπικά με όλα τα συναφή θέματα ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
    Πως λοιπόν μετά από αυτή την ξεκάθαρη δήλωση, περάσαμε στην Οργουελική πραγματικότητα με τις “δήθεν δηλώσεις Προβόπουλου ότι ενημέρωσε τον Καραμανλή και αυτός το απέκρυψε”; Μα η ενημέρωση αυτή είναι επίσημη, μετά την πτώση του
    .......

    Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

    Δωρεά στο κράτος, μετοχής 670 δισ. ευρώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
    Κατά τον ισχύοντα νόμο επιβάλλεται να διενεργηθεί εκκαθάριση. Τρεις εκκαθαριστές αναλαμβάνουν την υπόθεση κατόπιν αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως της «Τράπεζας της Ανατολής». Η εκκαθάριση δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Κατά τους ισχύοντες νόμους και κατόπιν παρελεύσεως πολλών ετών, η Εθνικής Τράπεζα ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί. Πιθανώς να
    ....

    Αρνούμαι…


    Αυτό το τελευταίο χαράτσι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!
    Ακόμα και εγώ που ουδέποτε χρωστούσα ούτε λεπτό του ευρώ σε ΔΕΚΟ και εφορία (και δεν τους δίνω και λίγα!) αγανάκτησα.
    Ως εδώ!
    Πλέον ΑΡΝΟΥΜΑΙ!
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συνεχίζω να προσπαθώ μάταια να γεμίσω μία “μαύρη τρύπα” επειδή η “κυβέρνηση” δεν έχει το θάρρος να ομολογήσει ότι ακολουθεί λάθος δρόμο.
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δίνω τα “πολεμοφόδια” μου σε μία ανίκανη κυβέρνηση που επιμένει να μου λέει ότι βρίσκομαι σε “πόλεμο”.
    Θα τα δώσω ευχαρίστως όταν βρεθεί κάποιος που θα τα χρησιμοποιήσει
    ....

    Απίστευτη φάρσα στο Υπουργείο Παιδείας!! Τρελό γέλιο..............

    Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

    Σε οργανωμένη άρνηση πληρωμής των χαρατσιών καλεί η Αλέκα Παπαρήγα

    Σε άρνηση πληρωμής των νέων χαρατσιών προέτρεψε τους πολίτες η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι έρχονται καινούρια μέτρα.
    "Ούτε βήμα πίσω στον εκβιασμό που κάνει η κυβέρνηση να φορολογεί τα σπίτια 100 και 150 φορές με τα τιμολόγια της ΔΕΗ και ενδεχομένως να προσθέσει και άλλους φόρους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.", σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
    "Εμείς στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που παίρνεται και συμμετέχουμε ενεργητικά, ούτως ώστε: Να μην πληρώσουν και να μην έχουν καμία συνέπεια αυτοί που δεν μπορούν να
    ....

    Η σύζυγος του Καίσαρα-Λοβέρδου βολεύτηκε στο Δημόσιο



    «Ενα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν εννέα εκατομμύρια Ελληνες» είπε την προηγούμενη εβδομάδα ο κομψευόμενος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αποτέλεσμα να συσπειρώσει εναντίον του το σύνολο των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα.

    Ο... γενικός εισαγγελέας των πάντων κ. Λοβέρδος όμως έχει αποκρύψει εδώ και ενάμιση χρόνο να αναφέρει ότι ανάμεσα στους οκνηρούς και τεμπέληδες, όπως υπονόησε, διορισμένους δημοσίους υπαλλήλους που παρασιτούν στην καμπούρα του ελληνικού λαού βρίσκεται και η... αγαπημένη του σύζυγος. Η κυρία Πηνελόπη Παπαϊωάννου από αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία (με τη γνωστή συνταγή με την οποία εξασφάλισε δουλειά και σύνταξη και ο σύντροφος Μιχάλης Καρχιμάκης, την εφαρμογή, δηλαδή, του νόμου 3717/2008 περί μεταφοράς υπαλλήλων της Ο.Α. στον ευρύτερο δημόσιο τομέα) βολεύτηκε μέσα σε μια νύχτα και αυτή στο υπερτροφικό
    ...

    Παρέμβαση εισαγγελέα για τα “μαγειρεμένα” στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

    Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των ισχυρισμών της αποπεμφθείσας από το Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωής Γεωργαντά, έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης.
    Τη διενέργεια της έρευνας ανέλαβε η εισαγγελέας πρωτοδικών κ. Πόπη Παπανδρέου.
    Η κ. Γεωργαντά είχε καταγγείλει τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009, προκειμένου να επιβληθούν τα σκληρά μέτρα, με το πρώτο μνημόνιο, ενώ είχε κάνει επίσης λόγο για κακή έως ανύπαρκτη συνεργασία με τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.
    Το ζήτημα έφερε αναστάτωση την Παρασκευή που ήρθε στη δημοσιότητα, αλλά οι εξελίξεις στο Eurogroup και η “εσπευσμένη” επιστροφή του Παπανδρέου στην Ελλάδα, “ακυρώνοντας” το ταξίδι του στις ΗΠΑ.
    Θα τολμήσει να αποκαλύψει τα μαγειρεμένα στοιχεία και τους ενόχους ο Ηπειρώτης εισαγγελέας; 
    Διαβάστε επίσης:
    1. Βόμβα: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat!
    2. Πόλεμος με μηνύσεις και spam στους θαρραλεους της ΕΛΣΤΑΤ. Ο διορισμένος πρόεδρος, τ. στέλεχος του ΔΝΤ κατηγορεί τον ευπατρίδη Νίκο Λογοθέτη για …υποκλοπή (!!) και εκείνος απαντά με μήνυση κατά αυτών που μαγείρεψαν το έλλειμμα!
    3. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ – ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!

    Καταιγιστικές εξελίξεις!!!!!!!Η ΝΔ, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, θα κατηγορήσει ευθέως τον Παπανδρέου για "Παραποίηση Στοιχείων και Εθνική Προδοσία".


    Καταιγιστικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις καθώς σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ενόχους της μεγαλύτερης εθνικής προδοσίας. 
    Ο κ. Γεωργίου ήταν υπάλληλος του Δ.Ν.Τ. και ταυτόχρονα Πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής!
    Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού η ΝΔ, μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις της "Ε" για το σκοτεινό ρόλο του σημερινού προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέα Γεωργίου είναι έτοιμη να προχωρήσει σε έκτακτη συνέντευξη τύπου και να ζητήσει την επέμβαση της Δικαιοσύνης στην Ελληνική Στατιστική Αρχή καθώς και παραίτηση της κυβέρνησης, την οποία θα κατηγορήσει ανοιχτά για παραποίηση στοιχείων και εθνική προδοσία.
    "Οργανωμένο έγκλημα" χαρακτηρίζουν στελέχη της ΝΔ μετά τα όσα αποκαλύπτονται για την προσφυγή στο ΔΝΤ.πηγή

    ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗς ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ!!!!

    Εν αρχή ην το ΔΝΤ για τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ


    Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 είχαν περάσει μόλις δύο μήνες από την ώρα που η Ελληνική Στατιστική Αρχή είχε επισήμως πιάσει δουλειά. Την ίδια ημέρα ο πρόεδρός της, χωρίς ακόμα να έχει διακοπεί η υπαλληλική του σχέση με το ΔΝΤ, φέρεται να απέστειλε email στον επικεφαλής του Διεθνούς Ταμείου Πολ Τόμσεν, με το οποίο τον ενημέρωνε για την άμεση ανάγκη τροποποίησης του ιδρυτικού νόμου της Ανεξάρτητης Ελληνικής Αρχής.
    Τρεις ημέρες μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της «Ε» περί σκόπιμης διόγκωσης του ελληνικού ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ, ένα e-mail του προέδρου της προς τον επικεφαλής του ΔΝΤ, τον Οκτώβριο του 2010, ανάβει νέες φωτιές. Αναφέρεται στην άμεση ανάγκη τροποποίησης του ιδρυτικού νόμου της Αρχής, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό τα μέλη του Δ.Σ. Τρεις ημέρες μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της «Ε» περί σκόπιμης διόγκωσης του ελληνικού ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ, ένα e-mail του προέδρου της προς τον επικεφαλής του ΔΝΤ, τον Οκτώβριο του 2010, ανάβει νέες φωτιές. Αναφέρεται στην άμεση ανάγκη τροποποίησης του ιδρυτικού νόμου της Αρχής, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό τα μέλη του Δ.Σ. Το e-mail αυτό έφτασε στα χέρια υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, οι οποίοι το έχουν προσκομίσει στην αρμόδια εισαγγελική αρχή που χειρίζεται το θέμα
    ....

    Ξυπνήστε Έλληνες!! Όλο αυτό το κακοπαιγμένο θέατρο γίνεται για να αρπάξουν τα σπίτια και τις περιουσίες μας οι Γερμανοί!!!!Τολμούν και το ζητούν ευθέως πλέον!!! Άρνηση πληρωμής σε κάθε χαράτσι!! Κινδυνεύει άμεσα η ατομική περιουσία του Έλληνα!!!

    Προσέξατε τις λεπτομέρειες του παραληρήματος του Βουβουζέλου;  Συναντήθηκε , όπως είπε, με τον Προβόπουλο ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά με την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων την οποία έχει κοστολογήσει γύρω στο 1 τρις. Απροκάλυπτα λοιπόν μας εκβιάζουν ότι αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τα σπίτια μας θα πρέπει να τους πληρώσουμε τα χαράτσια....

    Μην έχετε αυταπάτες ότι για όλα αυτά που τραβάμε, ευθύνονται οι Γερμανοί, οι οποίοι χωρίς δισταγμό πρότειναν ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ , ούτε λίγο ούτε πολύ, να υποθηκεύσουμε κάθε περιουσιακό στοιχείο που έχουμε στο όνομά μας. Και δεν εννοούν πλέον ως χώρα, που και αυτό είναι προκλητικότατο, αλλά και ως απλοί πολίτες! Το μόνο που δεν έχουν ζητήσει πλέον, εκμεταλλευόμενοι την υποχωρητικότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου, είναι να γίνουμε δούλοι στα σκλαβοπάζαρα για να μην πληρώνουν, όπως λένε, οι Γερμανοί φορολογούμενοι το ελληνικό χρέος.

    Ο περιορισμός των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, όπως είχε παραδεχτεί και ο Βενιζέλος συμφωνώντας με τη γραμμή του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε, είναι απλώς... οδοντόκρεμα σε σχέση με όσα προτείνουν και θέλουν να επιβάλουν τα φερέφωνα του γερμανικού κατεστημένου, που επιχειρούν να καθοδηγήσουν τη Φράου Μέρκελ.

    Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Halle (IWH) Ούλριχ Μπλουμ, σε συνέντευξή του στην «Passauer Neue Presse», η οποία έχει τον αποκαλυπτικό των προθέσεων των οικονομικών παραγόντων της Γερμανίας τίτλο «Τα όρνεα δείχνουν πού υπάρχουν πτώματα», υπερθεματίζει στη γερμανική κατοχή που οραματίζεται. Ούτε λίγο ούτε πολύ ζητεί την υποθήκευση των σπιτιών μας, των αυτοκινήτων μας και ό,τι άλλο έχουμε στο όνομά μας ως
    .......
     ιδιωτική περιουσία για να ξεχρεώσουμε.

    Οι παρανοϊκές αυτές απόψεις του Γερμανού οικονομολόγου, που ξεπερνούν πλέον τα όνειρα για εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, δείχνουν ότι τα σχέδια που καλλιεργεί το Δ' Ράιχ εξαπλώνονται με πρόσχημα την προστασία των Γερμανών φορολογουμένων, που «πληρώνουν για να γλιτώνουν οι εύποροι στις υπερχρεωμένες χώρες»!
    Ο κύριος Μπλουμ ισχυρίζεται πως «εάν το δημόσιο χρέος δεν μπορεί να καλυφθεί με τις εισπράξεις των φόρων και την οικονομική ισχύ μιας χώρας, υπάρχουν δύο επιλογές. Μπορούμε να αφήσουμε τα κράτη να κηρύξουν χρεοκοπία, το ένα μετά το άλλο, ή ακολουθούμε τον δύσκολο δρόμο: Το δημόσιο χρέος να χρηματοδοτηθεί από τα έσοδα αποκρατικοποιήσεων ή να ασφαλιστεί με την ιδιωτική περιουσία ιδιωτών, όπως π.χ. της ακίνητης περιουσίας των πολιτών της χώρας. Αυτή θα ήταν μια επιλογή για την Ελλάδα, την Ιταλία ή ακόμα και τις ΗΠΑ». Σε πρακτικό επίπεδο η δεύτερη λύση που προτείνει ο Γερμανός οικονομολόγος σημαίνει αναγκαστική υποθήκευση της περιουσίας ιδιωτών, όπως π.χ. της ακίνητης περιουσίας τους, αλλά και κάθε περιουσιακού στοιχείου που έχουν στο όνομά τους. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ο Ούλριχ Μπλουμ ότι θα ασφαλιζόταν το δημόσιο χρέος, ώστε να μην υπήρχε λόγος για κερδοσκοπία. Σε μια τέτοια περίπτωση τα επιτόκια θα μειώνονταν και το κράτος θα ήταν σε θέση να ασκεί πολιτική ενίσχυσης της οικονομίας. «Πρόκειται για πιο εύκολη διαδικασία σε σχέση με τις αποκρατικοποιήσεις, όπως συμβαίνει σε Ελλάδα και Ιταλία» κατέληξε.

    Τέλος, αναφερόμενος στον ρόλο των οίκων αξιολόγησης, ο Γερμανός οικονομολόγος επισημαίνει ότι οι οίκοι αυτοί είναι σαν τα όρνεα, τα οποία δείχνουν πού υπάρχει πτώμα: «Εάν το πτώμα παραμείνει στη θέση του επειδή δεν υπάρχουν όρνεα, η μόλυνση μπορεί να είναι χειρότερη».

    Συνδυάστε όλα αυτά με το γεγονός οτι ο Βενιζέλος ή Βουβουζέλος συναντήθηκε χθες με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και ότι  η Τράπεζα της Ελλάδος έχει αναλάβει την δημιουργία ηλεκτρονικού περιουσιολογίου. Σιγά σιγά και μεθοδικά μας κυκλώνουν από παντού, μας παραδίδουν δεμένους χειροπόδαρα. Την επιτροπή της βουλής που βγήκε και είπε οτι το χρέος μπαίνει σε ανεξέλεγκτη τροχιά την καθαίρεσαν, το ΔΣ της στατιστικής υπηρεσίας που αποκάλυψε οτι οι στατιστικές γίνονται ερήμην τους και κατ εντολήν της eurostat το καθαίρεσαν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το χρέος που θα έχουν σωρεύσει πάνω μας με όλα αυτά τα δάνεια που δήθεν τώρα μας σώζουν δεν θα μπορεί να ξεπληρωθεί ΠΟΤΕ, τότε θα αρχίσουν και οι δημεύσεις, αυτό που συμβαίνει είναι πόλεμος. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!


    πηγή


    Ο στόχος τους είναι οι περιουσίες μας και τα σπίτια μας! Θυμάστε εκείνη την περίφημη απογραφή, όταν όλα τα μπλογκς φωνάζαμε να ΜΗΝ ανοίξει κανείς;;;;

    Το Μέγα Διακύβευμα είναι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων αξίας 1 τρις! όπως την υπολόγισαν οι τραπεζικές ληστοσυμμορίες εντολείς της κυβέρνησης. Ξεμπροστιάστηκαν εντελώς για τα θέατρα με το ταξίδι του αρΠΑΓα.


    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΑΛΗΤΕΣ !
    Το Μεγα-διακύβευμα είναι η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, η οποία αποκτήθηκε με κόπους από τότε που κατακτήσαμε την Ελευθερία μας και υπάρχουμε ως Ελλάδα!

    Τα είχαμε γράψει πριν από 1,5 χρόνο, ο Θράκας Αναρμόδιος και εγώ: Για μια φλούδα γης, το τελευταίο ταμπούρι του Έλληνα, το τελευταίο όρυγμα, είναι το ιδιόκτητο σπιτάκι του. Ο στόχος είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές ιδιωτικές μικροϊδιοκτησίες και μεσαίες ιδιοκτησίες.
    Απέναντί μας έχουμε πολύ καλά οπλισμένους Διεθνείς Εγκληματίες Τραπεζικές Ληστοσυμμορίες αποφασισμένους να μας ξεσπιτώσουν και να μας εξοντώσουν έναν προς έναν!
    Ξεμπροστιάστηκαν εντελώς οι κυβερνητικοί, για όσους είχαν και τη παραμικρή αμφιβολία ότι τα θέατρα που ξεμπρόστιασε και ο Σόιμπλε με το ταξίδι και την “επιστροφή” του αρΠΑΓα δεν έγιναν για αντιπερισπασμό πριν και μετά την ομιλία Σαμαρά.

    Δεν απόσωσε την ομιλία του ο Σαμαράς και είχαν έτοιμη την κυβερνητική διάσκεψη επί τούτου με γκαιμπελικούς εκβιασμούς του αισχίστου είδους ότι πρέπει να πληρωθεί ο Κεφαλικός Δημευτικός Φόρος με τη Δ.Ε.Η., διαφορετικά κινδυνεύει η ιδιωτική ακίνητη περιουσία των Ελλήνων [σε Πασοκιανό Οργουελιανό Εφιαλτικό Νew Speak μεταφράζεται ως "το έκτακτο τέλος ακίνητης ιδιοκτησίας πρέπει να πληρωθεί για να διασφαλισθεί... (εκβιασμός) ο κόπος
    ....
    Αυτός ο ωμός εκβιασμός ηταν το κεντρικό νόημα της ομιλίας Μπενιζέλου μετά την κυβερνητική σύσκεψη σήμερα.

    Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

    «Δεν πληρώνω τα χαράτσια»

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ

    «Δεν πληρώνω τα χαράτσια»


    Ο Χρήστος Κ. είναι υπάλληλος σε επιχείρηση γραφικών τεχνών. Πριν από τρεις μήνες, η γυναίκα του έχασε τη δουλειά της. Ο μισθός των 1.600 ευρώ που ελάμβανε μειώθηκε τον περασμένο Μάιο κατά 20%. Εχει τρία παιδιά, κι ένα στεγαστικό δάνειο που έχει σταματήσει να εξυπηρετείται κανονικά εδώ και δύο μήνες. Το ειδικό τέλος ακινήτων ήταν γι' αυτόν η χαριστική βολή...
    Το κίνημα που ξεκίνησε από τα διόδια έχει επεκταθεί σε όλα τα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση. Το «Δεν πληρώνω» έχει «ραντεβού» στο Σύνταγμα σήμερα στις 8 το βράδυ. Το κίνημα που ξεκίνησε από τα διόδια έχει επεκταθεί σε όλα τα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση. Το «Δεν πληρώνω» έχει «ραντεβού» στο Σύνταγμα σήμερα στις 8 το βράδυ. Ο νέος φόρος που θα επιβαρύνει τα ελληνικά νοικοκυριά, φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Χιλιάδες πολίτες όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αλλά και πολλοί εξ αυτών δηλώνουν ότι δεν έχουν τίποτα να δώσουν... Μέσα σε ένα απόγευμα, οι επιτροπές αγώνα «Δεν πληρώνω» δέχτηκαν περισσότερα από 2.500 χιλιάδες τηλεφωνήματα πολιτών, που εξέφραζαν την αγανάκτησή τους αλλά κυρίως
    ..

    Λοιπόν, άκου μ@λ@κ@

    Από την ημέρα που ανέβασα αυτό το πράγμα για να γράφω δεν έχω δει ούτε μια φορά τα στατιστικά του. Δεν έχω ιδέα ούτε καν πώς τα βρίσκουν και τα διαβάζουν. Το έχω ξαναγράψει στο πρώτο κείμενο που ανέβασα εδώ, έγραφα σε ένα έντυπο, αλλά την ημέρα που μου είπαν να κόψω την κριτική στο καθεστώς και-αν-μπορώ-να-γράφω-καμιά-καλή-κουβέντα, σηκώθηκα κι έφυγα. Έχασα λεφτά, αλλά τον κώλο της συνείδησής μου τον κράτησα. Γι’ αυτό κι έχω βαρεθεί τα λαμόγια και μπορώ να τα βρίζω όπως γουστάρω. Γι’ αυτό, ούτε ζητάω ούτε παραχωρώ άλλοθι.

    Νομίζω ότι αυτά που γράφω τα διαβάζουν λίγοι και καλοί. Αυτό το έχω καταλάβει κι από τα μέιλ που παίρνω. Επειδή, όμως, οι...
    ρουφιανάκοι δε λείπουν και κάποιοι ηδονίζονται με τα μπινελίκια, επίτρεψέ μου σήμερα φίλε να γράψω κάτι για τον αναγνώστη του Πάσχου, του Μπάμπη και του κάθε άρρωστου νεοσιχάματος που κάνει παιχνίδι βρώμικο στο twitter και στο facebook και μπορεί να περνάει κι από δω να «δει τι παίζει».

    Λοιπόν, άκου μαλάκα…
    Ετοιμάζεστε να ξαναπαίξετε το ίδιο παιχνίδι εκβιασμού για να μας πάρετε κι άλλο το κεφάλι με νέα μέτρα. Θα μας πείτε πάλι τα γνωστά ότι δε θα υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν μισθοί δημοσίου και συντάξεις. Θα ξαναπείτε ότι τα λεφτά τα τρώνε οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Ξέρω ότι θα βρείτε ευήκοα ώτα ηλιθίων που θ’ αρχίζουν να καταριούνται τους
    ...