Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η Διαδικασία Κατάσχεσης της Ιδιωτικής Περιουσίας Συνεχίζεται. Τρόποι Αντίδρασης.Σημαντικές πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί.

Εδώ που φθάσαμε η μεμονωμένη αντίδραση στα φορολογικά μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης είναι αναποτελεσματική. Η οργάνωση σε ομάδες πολιτών πιθανόν να αποτελέσει σοβαρότερο τρόπο αντιμετώπισης της φορολογικής λαίλαπας. Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω video.

Υπό γερμανική κατοχή – έλεγχο και στην …δικαιοσύνη έκανε η Τρόικα! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;;;;;;;;

Συνάντηση στο πρωτοδικείο Αθηνών με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής εκπρόσωποι της Τρόικας προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του ελληνικού δικαστικού συστήματος και τις καθυστερήσεις στην έκδοση των αποφάσεων.
Να περιμένουμε δηλαδή και Γερμανό πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Μήπως θα στήσουν και έκτακτα στρατοδικεία στα πρότυπα της πρώτης γερμανικής κατοχής; Την Αστυνομία πότε θα την αναλάβουν;
Διακρατική ομάδα συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Γερμανία θα συσταθεί τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να παρασχεθεί τεχνική βοήθεια στη χώρα μας σε διάφορους τομείς όπως η φορολογία, το κτηματολόγιο, η τοπική αυτοδιοίκηση, η ενέργεια κ.ά. Η ιδέα για τη δημιουργία της ομάδας συνεργασίας έπεσε στο δείπνο που είχε στο
....Βερολίνο ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου με την Καγκελάριο κυρία Άνγκελα Μέρκελ και μάλιστα σύμφωνα με ελληνικές πηγές οι Γερμανοί συνδαιτυμόνες επέμειναν πολύ για την δημιουργία αυτής της ομάδας συνεργασίας, η οποία όπως είπαν θα μπορούσε να λειτουργεί παράλληλα με την task force του κΧορστ Ράιχενμπαχ. «Φέρτε μας μια λίστα με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και εμείς θα σας στείλουμε ειδικούς», είπαν.

Ο Πάγκαλος ζητάει 1.000.000 ευρώ αποζημίωση από 26χρονο blogger, ο οποίος ΕΠΩΝΥΜΑ έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο κάποια πράγματα για την υποψηφιότητα της συζύγου του.

Το βίντεο είναι από τον 

Το blog του φοιτητή είναι το http://ecclesiademo.blogspot.com/2011/09/part-2.html

Οι Χαλκιδέοι οργανώνονται σε κίνημα οικονομικής ανυπακοής! Επιστρέφουν τα χαράτσια στις εφορίες, κολλάνε αυτοκόλλητα σήματα παντού, βρίσκονται σε πλήρη δράση. Μακάρι σύντομα όλες οι πόλεις να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους!

Ουρές στην ΔΟΥ Χαλκίδας δημιουργήθηκαν όλη την μέρα. Βέβαια οι εκατοντάδες πολίτες δεν πήγαν για να πληρώσουν αλλά για να...
επιστρέψουν πίσω τα χαράτσια που τους έστειλαν.
Οι Χαλκιδέοι ταξιτζήδες εδώ και δύο μέρες έχουν φτιάξει ένα κίνημα που λέγεται "Θέλω αλλά δεν έχω να πληρώσω".
Μάλιστα πριν από λίγο ήρθε και το "σηματάκι" που έχει κολληθεί σε 200 ταξί της πόλης. "Αύριο γυρίζουμε πίσω στις δουλειές μας αλλά θα επανέλθουμε" μας είπε ο πρόεδρος Νίκος Κακαλιάς.


evianews.com

Το σχέδιο “Εύρηκα” επιβεβαιώνει ότι στόχος του Μνημονίου δεν η σωτηρία της Ελλάδας, αλλά η περιουσία της


Ασφαλείς πηγές μας πληροφορούν ότι αυτοκτόνησε ο Αρχιμήδης. Μόλις άκουσε ότι η περίφημη φράση του, «Εύρηκα», με την οποία ανακάλυψε τη θεωρία της άνωσης, έγινε τίτλος στο σχέδιο «σωτηρίας» της Ελλάδας, ο αρχαίος ημών πρόγονος βούτηξε στην μπανιέρα και δεν ξαναβγήκε ποτέ.
Το σχέδιο για εκποίηση της ελληνικής περιουσίας έναντι 125 δισ. ευρώ αποτελεί μεγαλύτερη ανακάλυψη κι από εκείνη του Αρχιμήδη.
Ίσως κάποιος φωστήρας στην Ευρώπη, ονόματι πιθανότατα κι αυτός Αρχι(μή)δης, σκέφτηκε ότι στην Ελλάδα ισχύει ένα άλλο ρητό του Αρχιμήδη: «μάθανε ότι π….μαστε, πλακώσανε και η γύφτοι».
Διότι η εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ξένη εταιρεία από την οποία το ελληνικό κράτος θα πάρει 125 δισ. και στη συνέχεια θα μας ενοικιάζει τη χρήση, είναι αδιανόητη.  Μας δουλεύουν κιόλας: Αν το τίμημα είναι μεγαλύτερο των 125 δισ., η Ελλάδα θα πάρει πίσω το υπόλοιπο. Αν είναι μικρότερο, θα καλύψει τη ζημιά!!! και δαρμένοι και …
Το σχέδιο προβλέπει την εκχώρηση όλης της κρατικής περιουσίας σε όμιλο του Λυξεμβούργου (κ. Γιούνγκερ) έναντι 125 δισ.ευρώ ως αντιπαροχή, για να μειωθεί το χρέος στο 88% του ΑΕΠ.
Η  εταιρεία που θα αναλάβει όλη την περιουσία της χώρας, λιμάνια, αεροδρόμια, ακίνητα, εταιρείες, θα μετοχοποιηθεί και ο μεγάλος μέτοχος θα είναι η Κομισιόν η οποία

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011- Απολογισμός της μέρας

Επειδή μας έχουν ζαλίσει το κεφάλι, ότι τίποτα δεν κουνιέται, ότι έχουμε υποταχθεί στη μοίρα μας και αποδεχόμαστε παθητικά αυτά που μας συμβαίνουν, ας κάνουμε έναν πρόχειρο απολογισμό της σημερινής μέρας:

 - 6 υπουργεία βρίσκονταν υπό κατάληψη. Εμποδίστηκε ακόμα και η είσοδος των Τροϊκανών.
- 500 σχολεία σε όλη τη χώρα τελούν υπό κατάληψη.
- 300 ΑΕΙ και ΤΕΙ στα οποία συνεχίζεται η κατάληψη
- Στάση εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία
- Στάση εργασίας στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη

- Απεργία ταξί
- Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες σε όλες τις πόλεις της χώρας και κάψιμο των ειδοποιητηρίων με τις έκτακτες εισφορές σε διάφορα σημεία!

...
-  Καταλήψεις διοδίων, εφοριών και δημαρχείων.

Γιγαντώνεται η αντίσταση των πολιτών στα χαράτσια: Αρνούμαι να πληρώσω!!!


«Αρνούμαι να πληρώσω!!!» έχει τίτλο η επιστολή Έλληνα φορολογούμενου προς τον Υπουργό Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο. Διαβάστε την και διαδώστε την στους γνωστούς σας:

Αρνούμαι να πληρώσω!!!


Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την πρόθεση μου να μην πληρώσω την συμμετοχή μου στην κρίση που περνάει η χώρα μου.

Οι λόγοι είναι απλοί: Εσείς οι πολιτικοί, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί σας, είχατε την ευκαιρία, αλλά και την εντολή από τον ελληνικό λαό, να διαχειριστείτε τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, όσο και των κοινοτικών κονδυλίων από το 1981 και μετά. Να τα διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο έτσι, ώστε η χώρα να έχει ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές. 


Στα 30 χρόνια αυτό που καταφέρατε είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για ίδιο όφελος, παραπλάνηση του λαού για δήθεν κοινωνικές παροχές και διόγκωση του δημοσίου τομέα για ψηφοθηρικούς λόγους. ... 

Καταφέρατε μία χώρα, η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν υπερήφανη και δεν υποδουλωνόταν σε ξένους κατακτητές, εσείς με τις πράξεις σας να την ξανά-υποδουλώσετε. 

Το σύνταγμα της χώρας μου μιλάει για την ισότητα των Ελλήνων. Άραγε για ποιά ισότητα μιλάμε; Το συνάδελφο σας κύριο Μαντέλη, τον καταδικάσατε σε φυλάκιση με τριετή αναστολή. Ποινή που αφορούσε δωροδοκία, ψευδή φορολογική δήλωση και τέλος για ζημία, την οποία υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο (δηλαδή εγώ, ο Ελληνικός λαός). Γιατί δεν του δεσμεύσατε την περιουσία του; Στο πρόσωπο του κυρίου Μαντέλη, αναφέρομαι και σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς και μη, που κλέψανε τον ιδρώτα μου. 

Αναρωτιέμαι, εγώ, που δεν θα σας πληρώσω τα 500-1000 ευρώ της εφορίας, τί ποινή θα μου επιβάλλετε, σε σχέση πάντα με την ποινή που επιβάλατε στον κύριο Μαντέλη και στον κάθε κύριο Μαντέλη; 

Πολύ θα ήθελα να με δικάσει ο δικαστής που δίκασε τον κύριο Μαντέλη και να μου απαγγείλει κατηγορία. 

Δεν σας πληρώνω, αφού δεν φορολογείτε, δεν εισπράττετε και δεν δεσμεύετε τις περιουσίες αυτών που φοροδιαφεύγουν. Μέχρι σήμερα τα κανάλια αναφέρονται σε 37 δισεκατομμύρια από ανείσπρακτους φόρους, τους οποίους δεν μπορείτε και δεν θέλετε να εισπράξετε. Προχθές ο κύριος Ρακιτζής, αναφέρθηκε σε
...

Γ. Παναγιωτακόπουλος, γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ένας από αυτούς που μας κατσίκωσαν τον ΓΑΠατο), αρνείται να πληρώσει το χαράτσι στα ακίνητα!

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.......

 Απίστευτες δηλώσεις πανικού από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν την πολιτική τους πορεία να τελειώνει.
Με το τίτλο «Υπάρχει κοινός νους; Σκέφτεται κανείς σ’ αυτή την κυβέρνηση;» το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έστειλε πριν από λίγο την παρακάτω δήλωση – φωτιά:
«Σκέφτομαι σοβαρά αν θα πληρώσω το χαράτσι για τα ακίνητα. Προβληματίζομαι αν θα δεχτώ μια αυθαίρετη και άδικη πράξη ενός πανικοβλημένου οικονομικού επιτελείου, που λειτουργεί άδικα, χωρίς μελέτη, χωρίς κανένα σχέδιο και χωρίς καμία ευαισθησία απέναντι σε εκατομμύρια συμπολίτες μου. Σκέφτομαι ότι για ένα σπίτι που το απέκτησα νόμιμα, πληρώνοντας τους φόρους που μου αναλογούσαν, θα πρέπει να τιμωρηθώ, θα πρέπει να πληρώνω και ενοίκιο για το ίδιο μου το σπίτι στο κράτος!
Γιατί; Σκέφτομαι ότι αν με την ίδια σπουδή που σχεδιάζουν χαράτσια και νέους φόρους, ασχολούνταν με τη φοροδιαφυγή θα είχανε επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της χώρας. Αναρωτιέμαι αν τελικά το θέλουν.
Μήπως τελικά η μη πληρωμή θα βοηθήσει το οικονομικό επιτελείο να ασχοληθεί με το πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας;

(agiovasilema: Επειδή  όλοι εσείς δεν αρκείστε στα σπίτια μας και στις ζωές μας, αλλά προφανώς θέλετε να πάρετε και τα μυαλά μας, τουλάχιστον αξίζει τον ''κόπο'' αυτή η δουλειά που σας έβαλαν να κάνετε; Έχετε εξασφαλίσει πλουσιοπάροχη ζωή για τα εγγόνια των παιδιών σας; Αν όχι, κορόιδα σας πιάσανε.....
Αυτά τα βαρύγδουπα περί άρνησης πληρωμής, γιατί δεν τα λέγατε αγαπητέ 2 μέρες πριν την ψηφοφορία; Τώρα σας ήρθε η έμπνευση; Τώρα που η δουλειά έγινε και θεωρείται ''τελειωμένη'', είπατε να ρίξετε και μερικές κορώνες για ξεκάρφωμα. Πόσο  μα πόσο μαλάκες μας θεωρείτε τελικά;)

Και τα λεφτά σας και τη ζωή σας

thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Πάλι καλά, ανακουφιστήκαμε. Τελικά ο Γιάννης Βούρος έδωσε μια – τελευταία πάντως – ευκαιρία στην κυβέρνηση ψηφίζοντας κι αυτός το ειδικό τέλος στα ακίνητα. Ανάσανε η κυβέρνηση, ανάσανε και η Ν.Δ., που προς στιγμήν φοβήθηκε μην τυχόν και πέσει η κυβέρνηση. Όλα εν τάξει. Εν πλήρει τάξει. Σε αντίθετη περίπτωση, τι θα έλεγε ο πρωθυπουργός στη Μέρκελ, που είχε εξαντλήσει από το πρωί την ευγένειά της υποσχόμενη πως θα βοηθήσει την κυβέρνηση σε ό,τι χρειαστεί;
Α, πάνω απ’ όλα οι Βούροι είναι πατριώτες. Βέβαια καλού - κακού ψήφισε και η Έλσα Παπαδημητρίου, ως πιστή φίλη της οικογένειας Μητσοτάκη, μην τυχόν και γίνει καμιά στραβή – και τότε ποία η θέσις μας, και του Γιώργου μας ιδιαιτέρως. Ο οποίος, στο κάτω - κάτω, δεν θέλει να μας ξανακυβερνήσει, όπως δήλωσε σεμνά και ταπεινά. Να μας σώσει θέλει τους αχάριστους, που δεν γνωρίζουμε καλό.
Για πάρτη μας και μόνο είπε χθες στην καγκελαρέσσα Μέρκελ πως θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο. Και στην Αθήνα ο Βενιζέλος εξειδίκευε μοιράζοντας λυπητερές δεξιά κι αριστερά.
Φαίνεται λοιπόν ότι η Μέρκελ μάλλον έμεινε ευχαριστημένη που οι γέροι με τη μισή σύνταξη, οι άνεργοι και οι άλλοι «φτωχομπινέδες» (πλην διεφθαρμένοι, καθότι όλο και σε κάποια συντεχνία έχουν ενταχθεί στη διάρκεια του βίου τους) δεν θα μπορούν να πληρώνουν πια το πετρέλαιο θέρμανσης. Εκτός αν ζουν στο Νευροκόπι. Διότι το να είσαι φτωχός στην πόλη δεν
...

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών για το τεχνητό φούσκωμα του ελλείμματος που μας οδήγησε στην καταστροφή.

Την άμεση και επείγουσα διερεύνηση των καταγγελιών περί τεχνητού "φουσκώματος" του ελλείμματος από την Εθνική Στατιστική Αρχή ζήτησε, με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε την Πέμπτη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Ιωάννης Αδαμόπουλος.
Για το λόγο αυτό, καθώς και λόγω της σοβαρότητας του θέματος, που αφορά καταγγελίες για αλλοίωση στοιχείων για την οικονομική κατάσταση της χώρας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ζήτησε να χειριστεί την υπόθεση η Εισαγγελία Εφετών και συνεπώς, να οριστεί για τη διερεύνησή της εφέτης ειδικός ανακριτής.

Έλληνες πολίτες έχουν ξεκινήσει να καίνε τα "ραβασάκια" της έκτακτης εισφοράς σε κεντρικές πλατείες των πόλεων σε όλη την Ελλάδα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!



Όποιος έχει καμιά καλή ιδέα για διαβίωση χωρίς την εξάρτηση από τη ΔΕΗ, ας την γράψει.

Παιδιά, η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι το γνωρίζουμε και επειδή οι εχθροί μας δεν είναι μόνο οι λάθρο και οι εγκληματίες, αλλά και το ίδιο το ανάλγητο κράτος που μας οδηγεί στην υποδούλωση και την πλήρη εξαθλίωση, πρέπει να αντισταθούμε όπως και όσο μπορούμε.

Η θέση του παρόντος ιστολογίου είναι ότι η ιστορία με τα χαράτσια είναι η μεγαλύτερη αθλιότητα της κατοχικής κυβέρνησης, ότι το μέτρο και οι συνέπειές του είναι αντισυνταγματικά. Όπως ξέρουμε γενικά, η μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο έχει διάφορες δυσμενείς συνέπειες (στέρηση φορολογικής ενημερότητας, λήψη μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης κλπ.), αλλά το Σύνταγμα δεν επιτρέπει τη στέρηση απαραίτητων για μια στοιχειωδώς αξιοπρεπή ανθρώπινη διαβίωση αγαθών, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό ή το τηλέφωνο. Συνεπώς, η είσπραξη της εισφοράς μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ είναι προβληματική ενόψει των διατάξεων των άρθρων 2 παρ. 1 (προστασία της αξίας του ανθρώπου) και 25 παρ. 1 (αρχή της αναλογικότητας) του Συντάγματος.

Πέρα από αυτή τη θέση όμως και την επιμονή μας στην άρνηση πληρωμής των χαρατσιών, υπάρχει μια γενική διάθεση του κόσμου να απεμπλακεί από τις διάφορες μορφές εξάρτησης που δημιουργεί το κράτος και να οδηγηθεί σε τρόπους ζωής που να παρουσιάζουν μεγαλύτερη αυτάρκεια και ατομική ανεξαρτησία.

Διαβάζω σε διάφορα μπλογκς ότι πολλοί συνάνθρωποι ετοιμάζονται να κόψουν το ρεύμα και αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους διαβίωσης. Επειδή όμως τα σχέδια που έχω δει μέχρι στιγμής είναι πραγματοποιήσιμα μόνο άμα είσαι στην επαρχία και με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχεις μικρά παιδιά,  σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το θέμα με την ελπίδα να καταθέσουμε ιδέες και προτάσεις που να μπορούν να προσαρμοστούν στην καθημερινότητα μιας οικογένειας  που ζει στην πόλη.

Εκτός από τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα, στην αγορά υπάρχουν αρκετά προϊόντα που δεν χρειάζονται ρεύμα για να λειτουργήσουν, όπως κουζίνες και ψυγεία υγραερίου, μέχρι ηλιακοί φορτιστές υπολογιστών.  Άμα βάλουμε το μυαλό μας κάτω, λίγο ένας, λίγο ο άλλος, θα βρούμε αρκετές λύσεις.

Γράψτε ό,τι νομίζετε. Τα σχόλια με τις ιδέες και τις προτάσεις θα εντάσσονται μέσα στο κείμενο.

Καταλήψεις σε 6 υπουργεία



Με καταλήψεις σε κτίρια υπουργείων αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην εργασιακή εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο.
Από τις 07:00 το πρωί βρίσκεται υπό κατάληψη το υπουργείο Οικονομικών, ενώ άλλα πέντε υπουργεία βρίσκονται σε κλοιό εργαζομένων.
Συγκεκριμένα, περίπου 50 άτομα βρίσκονται στο υπουργείο Εσωτερικών στη Βασ. Σοφίας, περισσότερα από 40 άτομα στο υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου, 30 άτομα στο Δικαιοσύνης στη λεωφόρο Μεσογείων, 50 άτομα στο υπουργείο Υγείας στην Αριστοτέλους και 60 περίπου άτομα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη.
Οι καταλήψεις πραγματοποιούνται σήμερα που επανέρχεται η τρόικα στη χώρα μας και μπροστά στα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν για περαιτέρω μείωση εισοδημάτων, το νέο μισθολόγιο, τα νέα φορολογικά χαράτσια και τις μαζικές απολύσεις ακόμα και από το στενό δημόσιο τομέα.
«Θεμιτό το δικαίωμα της διαμαρτυρίας είναι καλό όλοι να έχουμε μία συναίσθηση που βρίσκεται η χώρα μας» τόνισε νωρίτερα το πρωί μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Κατά των καταλήψεων τάχθηκε ο Νίκος Δένδιας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αναφέροντας ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παρεμποδίζει όσους θέλουν να εργαστούν.

(agiovasilema: Είναι ...ωραίο να συμφωνούν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης....Βλέπουμε και εμείς τι ακριβώς παίζει, για να ξέρουμε και τι μας γίνεται...).

Ανακοίνωση του Σωματείου Wind: Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια!

 

- Ανταρσία και Ανυπακοή παντού - Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια! - Δεν δεχόμαστε ούτε μια επιπλέον απόλυση, ούτε έναν άνεργο παραπάνω

ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ – ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με ομοβροντία μέτρων απίστευτης αγριότητας, η κυβέρνηση και η Τρόικα, με τη συναίνεση από τα ΜΜΕ και από ό,τι πιο αντεργατικό και αντιδραστικό κυκλοφορεί στην πολιτική «πιάτσα», οδηγούν τους εργαζόμενους, το λαό, τους νέους όχι μόνο στην πτώχευση και την χρεοκοπία αλλά κυριολεκτικά στην εξαθλίωση και την εξόντωση.

Οι μόνοι για τους οποίους είναι «αναγκαία» όλα αυτά τα μέτρα, είναι οι περίφημες «αγορές», δηλαδή οι κερδοσκόποι, τοκογλύφοι, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες και
...

Γιουχάρισμα στον Παπανδρέου τώρα και στο εξωτερικό. Με βρισιές και προτροπές να πάρει το ελικόπτερο να την κοπανήσει, ''υποδέχθηκαν'' οι ομογενείς της Γερμανίας τον ΓΑΠακα στο Βερολίνο.

Ο Παπανδρέου, παραχώρησε το δικαίωμα στους Τούρκους να κάνουν έρευνες στην Κύπρο;;;;;;;;

 

 

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Μπουλέντ Αρίντς, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας Παπανδρέου –Ερντογάν και ότι ο Παπανδρέου τους έδωσε κάθε δικαίωμα να να κάνουν έρευνες στην περιοχή της Κύπρου


Είναι απόλυτος στην άποψη πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε το δικαίωμα της Τουρκίας, για έρευνες στην περιοχή της Κύπρου!

«Ο Παπανδρέου είπε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα στην Κύπρο. Η απάντηση μας ήταν πως “είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε θα εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις. Οι ελληνοκύπριοι το ξεκίνησαν. Έτσι και η Τουρκία στην ΑΟΖ θα κάνει έρευνες. Δεν ακούμε τίποτα. Το Πολεμικό μας Νυατικό και αν χρειαστεί η Αεροπορία μας θα προστατεύει τις έρευνες μας», είπε.
Για την ιστορία, να πούμε ότι ο κύριος αυτός πρόσφατα έχει κάνει τις πιο κάτω δηλώσεις:

Σε δημοσιογράφο του BBC που ανέφερε πως η Τουρκία έχει γίνει περιφερειακή δύναμη απάντησε λέγοντας : ¨ Εμείς το να γίνει η Τουρκία περιφερειακή δύναμη το υπολογίζουμε ως κάτι μικρό για την Τουρκία. Γιατί να μην γίνουμε παγκόσμια δύναμη ; Τι έλλειψη έχουμε ; Θα γίνουμε!!!''

Επίσης είναι ο ίδιος άνθρωπος που μόλις πριν μια βδομάδα είπε αναφορικά με το δικαίωμα που τους έχει δώσει ο Παπανδρέου για έρευνες και την πρόθεσή τους να το χρησιμοποιήσουν :«Δεν πρόκειται για μπλόφα. Πρόκειται για δικαιώματα και δυνατότητες της Τουρκίας στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Δεν θα διστάσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει και η Ελλάδα και όλος ο κόσμος»,


Και τώρα κύριε -υποτιθέμενε- Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, αφού μας κανόνισες με τους Τούρκους, άντε να υπογράψεις εκείνο το χαρτί που σου ζητάνε ότι θα κρατήσεις το λόγο σου απέναντι στη Μέρκελ και στα υπόλοιπα αρπαχτικά, σαν να είσαι ο τυχιοδιώκτης του χωριού, ο πιο ανυπόληπτος τύπος της κοινωνίας. Άντε τράβα να συνεχίσεις το ρεζιλίκι σου και τον ξεφτιλισμό του έθνους και της ιστορίας μας.
agiovasilema

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η δράση των αδίστακτων ληστών με τα καλάσνικοφ. Η αστυνομία επιλέγει να δημοσιοποιεί μόνο ένα στα 4 περιστατικά εκγληματικότητας.

Οι αλλοδαποί με τα πολεμικά καλάσνικοφ σπέρνουν τον τρόμο και τη βία σε όλες τις οικογένειες της Αθήνας παρά το γεγονός ότι η αστυνομία από τις κατά μέσο όρο 3 με 4 ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια πολιτών που καταγράφονται, δημοσιοποιεί έπειτα από εντολές που έχει, μόνο τη μία. Το τραγικό περιστατικό που αποκαλύφθηκε σήμερα δείχνει και πάλι πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που δρουν οι αλλοδαποί κακοποιοί και έχει γεμίσει ανασφάλεια εκατοντάδες οικογένειες.

Η συγκεκριμένη συμμορία το τελευταίο δίμηνο έχει εισβάλει με τα πολεμικά όπλα σε τουλάχιστον 7 με 10 σπίτια, με τα θύματά τους να ζουν εφιαλτικές στιγμές, όπως και στην περίπτωση της οικογένειας της Γλυφάδας.

Η ληστρική εισβολή της αδίστακτης «τριάδας» των αλλοδαπών, καταγράφηκε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, χωρίς φυσικά να δημοσιοποιηθεί από την
...

Οι αλλοδαποί με τα καλάσνικοφ εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα. Βίασαν τη μητέρα, κλειδώνοντας τα ανήλικα παιδιά και τον πατέρα σε άλλο δωμάτιο. Η αστυνομία έχει εντολές να κρύβει σχεδόν όλα τα περιστατικά.



Νέο χτύπημα των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ που εισβάλουν σε σπίτια την ώρα που οι οικογένειες είναι μέσα, αυτή τη φορά η αγριότητά τους ξεπέρασε όμως προηγούμενο.

Σήμερα διάλεξαν το σπίτι μιας οικογένειας στη Γλυφάδα. Εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στις οκτώ και μισή το πρωί.

Εκείνη την ώρα όλη η οικογένεια βρισκόταν στο σπίτι. Οι δυο γονείς πάγωσαν όταν είδαν τρία καλάσνικοφ να απειλούν τους ίδιους και τα μόλις δύο ετών δίδυμα παιδιά τους.

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ανάγκασαν τον πατέρα να πάρει τα δύο παιδιά και να πάνε στην κρεβατοκάμαρα, εκεί τους κλείδωσαν και στη συνέχεια βίασαν  τη μητέρα χτυπώντας  την  και αναγκάζοντάς την να τους παραδώσει ό,τι χρήματα και πολύτιμα
....

Ο πολύς....Πάγκαλος, εκτός όλων των άλλων, δήλωσε ότι θα πουλήσει κάποιο ακίνητο για να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ, επειδή δεν έχει λεφτά ο φουκαράς....Ας θυμηθούμε μαζί ένα από τα τελευταία ΄΄Πόθεν έσχες΄΄ αυτού του κυρίου...

ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Εισόδημα: 640.632,2 ευρώ
Ακίνητα: Διαθέτει 38 περιουσιακά στοιχεία, εκ των οποίων στην Αθήνα το 100% τριών διαμερισμάτων (80, 85 και 86 τ.μ.), το 50% δύο διαμερισμάτων το ένα με οικόπεδο (120,71 και 120 τ.μ.), 5 διαμερίσματα και μία οικία στην Χαλκίδα, αγόρασε από κοινού με σύζυγο διαμέρισμα 122,25 τ.μ. έναντι 90.992,68 ευρώ, 11 αγροτεμάχια (6 στην Κέα έκτασης 13.015 τ.μ., 4 στην Ελευσίνα 18.264 τ.μ. και 1 στην Χαλκίδα έκτασης 8.119 τ.μ.), 8 οικόπεδα (4 στην Αττική και 4 στην Εύβοια), 3 βοσκοτόπους στην Εύβοια έκτασης 113.500 τ.μ. και 3 γραφεία στην Αθήνα
Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ
Μέσα: Παραχώρησε ένα ΙΧ στον αδελφό του
ΣΥΖΥΓΟΣ
Εισόδημα: 206.538,07 ευρώ
Ακίνητα: 5 οικόπεδα στα Καλύβια, 5 διαμερίσματα στην Αττική, 2 γραφεία στην Αττική, 2 πάρκινγκ στα Καλύβια, αγόρασε ένα αγροτεμάχιο στην Κέα 9.021 τ.μ. και από κοινού με σύζυγο ένα διαμέρισμα 122,25 τ.μ., πούλησε 1 αγροτεμάχιο στην Ελευσίνα 19.625 τ.μ. έναντι 490.616,19 ευρώ, 1 διαμέρισμα στα Καλύβια έναντι 150.000 ευρώ και ένα πάρκινγκ
Καταθέσεις: 15.168,49 ευρώ
Μετοχές: 4.860,843 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, πούλησε 4.060 μετοχές και 2.753 μερίδια αξίας 153.459,5 ευρώ
Συμμετοχές: Μεταβίβασε το μερίδιο σε τεχνική εταιρεία
Μέσα: 1 ΙΧ 2.429 κ.ε.
πηγή

Τίποτα δεν έχει δηλαδή ο άνθρωπος. Ευτυχώς που παίρνουν και το επίδομα τριτεκνίας γιατί με 850.000 ευρώ εισόδημα το χρόνο, πώς να βγάλουν πέρα? Ζορίζονται..........


Ας δούμε και τη σημερινή του εμφάνιση και τη δήλωσή του ότι θα πουλήσει ένα ακίνητο γιατί ....δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Απολαύστε δούλεμα που μας ρίχνουν:


Αφαίρεσαν τον τίτλο του επίτιμου δικηγόρου από τον Πάγκαλο. Οποιοσδήποτε άλλος θα είχε αισθανθεί μεγάλη ντροπή, αλλά οι χουντικοί δεν χαμπαριάζουν από τέτοια.....



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση του προέδρου του Γιάννη Αδαμόπουλου και αφαίρεσε το τίτλο του επιτίμου δικηγόρου από τον Θεόδωρο Πάγκαλο.
 Αφαιρέθηκε ομόφωνα ο τίτλος του επιτίμου δικηγόρου: “από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και συνταξιούχο δικηγόρο Θεόδωρο Πάγκαλο για τα όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην για τους δικηγόρους, την στιγμή που οι δικηγόροι και ιδίως οι νέοι πλήττονται από τον επαγγελματικό πληθωρισμό, την συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, την βραδύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και τη ζοφερή οικονομική κατάσταση που βυθίστηκε η χώρα και όταν είναι η μόνη τάξη επαγγελματιών που αποδίδει αμέσως στο Ελληνικό
...

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.....ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ.....ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ...155 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ....ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ!

ΤΕΡΑΤΑ.......................ΖΩΑ....................ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.......................ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..............

Αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 χρονών, γιατί της πήραν το σπίτι της. Άθλιοι δολοφόνοι, ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ!!!!!

Αντίο Νάντια. Αντί για στεφάνι, έχεις τον όρκο μου, ότι το παιδί σου θα μάθει ποιοι σε δολοφόνησαν.

(Αναδημοσιεύουμε την συγκινητική επιστολή από το http://www.olympia.gr/)

Προχθές αυτοκτόνησε μια μανούλα 39 ετών γιατί της πήρε η τράπεζα το σπίτι και θα έμπαινε και φυλακή για χρέη στο δημόσιο. Το παιχνίδι χάνεται δυστυχώς. Άν δεν το θεωρείς ψυχοπλακωτικό, ανέβασέ το, έτσι για την μνήμη της.
Εννοείται ανώνυμα.
Ευχαριστώ.

Συγχώρεσέ με φιλενάδα.
Δεν μπόρεσα να έρθω.
Δεν άντεχα να δω μια κουκλάρα δυο μέτρα χωμένη σε ένα κουτί.
Θέλω να σε θυμάμαι να με κερδίζεις με μια χεριά στο κατοστάρι.
Θέλω να σε θυμάμαι να κολυμπάμε παρέα για ώρες ατελείωτες και

....

H ''δημοκρατία'' του Μούσχαρου

Μούσχαρος:  “Έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής!!!”
Δημοσιογράφος : “Πώς γίνεται να έχουμε υψηλό επίπεδο ζωής με συντάξεις 400 ευρώ?? Γιατί δεν ζητάτε από την Γερμάνια το κατοχικό δάνειο?? Γιατί δεν πάτε σε εκλογές αφού το μεγαλύτερο μέρος του λαού δεν σας δέχεται πλέον??
Μούσχαρος : “Δεν απαντώ στις συγκεκριμένες ερωτήσεις…δεν μου άρεσε ο τόνος σας…”

(Έτσι....απλά για να μαθαίνουν και οι νέοι τι σημαίνει ΧΟΥΝΤΑ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..................)

Γιάννης Βούρος: Ούτε παραιτείται, ούτε καταψηφίζει το χαράτσι!

Ναι θα ψηφίσει τελικά ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γ. Βούρος παρά τους λεονταρισμούς και φυσικά δεν παραιτείται από βουλευτής γιατί διακατέχεται από μεγάλα πατριωτικά αισθήματα και πολλά βουλευτικά προνόμια!!!!
«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μία ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή
...

Πρέπει να το διαβάσεις. . . . Μήπως επιτέλους συνέρθεις ! ! ! Πώς μας παρουσιάζουν στο εξωτερικό...Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει....

ΠΟΣΟ πιο ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ?

Το τι γίνεται στο εξωτερικό δεν περιγράφεται...
Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει.
Σε ένα φόρουμ τυχαίο μπήκα, ιταλικό, όπου περιμένουν να δουν τα νέα μέτρα κι έπεσα πάνω σ΄αυτή τη φωτογραφία που υποτίθεται πως είμαστε εμείς, ο ελληνικός λαός και η στάση που κρατάμε...
Πως περιμένουμε τα νέα μέτρα.

Sono molto curioso di vedere le nuove misure della Grecia...(Είμαι πολύ περίεργος να δω τα ....
νέα μέτρα στην Ελλάδα)....
http://www.finanzaonline.com/forum/arena-politica/1344038-sono-molto-curioso-di-vedere-le-nuove-misure-della-grecia.html

ksipnistere.blogspot.com

ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 390.000.000 ευρω ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...!!! ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ και Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ «Economist...!!!


 Νέο μείζον ζήτημα για τον τ. Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου που παραπέμπει ακόμη και στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και Ειδικού Δικαστηρίου δημιουργούν πρόσφατες αποκαλύψεις του μόνιμου εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα, περί κυβερνητικής καθυστέρησης στην ιδιωτικοποίηση μεριδίου του ΟΤΕ, η οποία ζημίωσε την Ελλάδα κατά 390.000.000 ευρώ.Οι αποκαλύψεις έγιναν κατά

 το πρόσφατο συνέδριο του βρετανικού οικονομικού περιοδικού «Economist», που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Καβούρι και, μάλιστα, την ώρα που είχαν αποχωρήσει οι τηλεοπτικές κάμερες και
οι δημοσιογράφοι.
Ο κ. Τράα, ως βασικός ομιλητής στο συνέδριο, άρχισε να δέχεται
ερωτήσεις από τους συνέδρους.
Ο επικεφαλής του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ως σύνεδρος, ρώτησε τον κ. Τράα για ποιο λόγο επιμένει το ΔΝΤ στην άμεση πραγματοποίηση ιδιωτικοποιήσεων, με δεδομένο ότι οι τιμές είναι χαμηλές και «θα είναι έγκλημα να ξεπουλήσουμε κρατική περιουσία τώρα».
Μάλιστα, ρώτησε ευθέως τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ αν θα υπέγραφε συμφωνίες ιδιωτικοποιήσεων αν ήταν

«Μπαμπά, γιατί με χτύπησε;»


«Μπαμπά, γιατί με χτύπησε ο κύριος;» αναρωτήθηκε, σοκαρισμένη ακόμα, η οκτάχρονη Μελίνα. «Δεν καταλαβαίνω γιατί». Λίγο μετά το χτύπημα της μικρής από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον παιδικό τρόμο και η φωτογραφία της, γαντζωμένη στην αγκαλιά του πατέρα της, δημοσιεύθηκε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Ε» προκαλώντας αίσθηση.
Το όνομά της Μελίνα. Πρόκειται για την οκτάχρονη που χτυπήθηκε την Κυριακή από δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η φωτογραφία της, στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Ε» γαντζωμένη στην αγκαλιά του πατέρα της, προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων και πολλές αναδημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο Το όνομά της Μελίνα. Πρόκειται για την οκτάχρονη που χτυπήθηκε την Κυριακή από δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η φωτογραφία της, στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Ε» γαντζωμένη στην αγκαλιά του πατέρα της, προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων και πολλές αναδημοσιεύσεις στο Διαδίκτυο Στις εύλογες απορίες της κόρης του, ο μπαμπάς της προσπάθησε να εξηγήσει τα... ανεξήγητα. Σίγουρα, ένας κύριος δεν χτυπάει ποτέ, τουλάχιστον ένα μικρό παιδί. Στη συνέχεια, πως «ήρθαμε εδώ για να
....

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ. ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΙΝΤΖΕΡΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

!

Αυτό σημαίνει αγάπη προς τον ΓΑΠ!!!

Έχει κολλήσει ένας τύπος στο μποτιλιάρισμα και δεν λέει να κουνηθεί από την θέση του για κάνα τέταρτο.
Καταλαβαίνει ότι κάτι σοβαρό πρέπει να έχει συμβεί.
Κατεβαίνει λοιπόν από το αμάξι και χτυπάει το τζάμι σε έναν κύριο.
- Συγνώμη, μήπως ξέρετε τί έχει συμβεί;
- Κάτι τρομοκράτες έχουν απαγάγει τον Γ.Παπανδρέου και απειλούν ότι αν δεν πάρουν 1.000.000 ευρώ θα τον λούσουν με βενζίνη και θα τον πυρπολήσουν. Ε, και εμείς οι οδηγοί έχουμε μαζευτεί και δίνουμε από κάτι ο καθένας μας.
- Μπράβο σας! Και πόσο δίνει ο καθένας;


- Ε, άλλος ένα λίτρο, άλλος δύο....

ΓΕΡΜΑΝΟΙ: ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ …. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ .!

 Γράφει ο Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Φημίζονται για την μεθοδικότητά τους οι Γερμανοί και κάποιοι τους θαυμάζουν. Αν όμως ιστορικά κρίνουμε την μεθοδικότητά τους, θα διαπιστώσουμε με αποτροπιασμό ότι, όχι μόνο προτέρημα δεν συνιστά, αλλά εντελώς αντίθετα, αποτελεί το καταστροφικότερο μειονέκτημά τους !!!
Μεθοδικά οργάνωσαν επανειλημμένα την υποδούλωση της Ευρώπης κι ολοκλήρου του Κόσμου.! Μεθοδικά κατέσφαξαν εκατομμύρια Ελλήνων, Εβραίων και όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων .! Μεθοδικά έστησαν τα Στρατόπεδα συγκεντρώσεως και πειραματίστηκαν, με την συμβολή ιατρών ” (..!) – χασάπηδων πάνω στα δυστυχισμένα θύματά τους .! Μεθοδικά απ’ όπου πέρασαν, έσπειραν τον τρόμο και τον θάνατο .! Μεθοδικά εκπαίδευσαν άκαρδους λεγεωνάριους και τους μετέτρεψαν σε φονικές μηχανές εξόντωσης, όλων των μη Α(Γ)ΡΕΙΩΝ .! Μεθοδικά μέχρι σήμερα ξαναδημιούργησαν το απάνθρωπο οικονομικό τους Δ’ Ράϊχ, με την ανοχή και τη μωροπιστία όλων των ηλιθίως σκεπτομένων παγκοσμίως που
...

Soufro-calm: Η καταπραϋντική πρωκτική κρέμα για τον Έλληνα φορολογούμενο



 
Μετά την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου του μεσοπρόθεσμου, ο τρόμος και η αγωνία για τα σκληρά μέτρα που θα επιβληθούν, διακατέχει καθημερινά τον ελληνικό λαό. Ο Έλληνας φορολογούμενος φοβάται πως θα ζήσει στιγμές ανάλογες με αυτές που βίωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην ταινία "Η Τζούλια και 2 μαύροι" , με την διαφορά ότι τώρα οι μαύροι δεν θα είναι 2 αλλά 300.
Η κυβέρνηση αφουγκράστηκε την αγωνία των πολιτών και προέβη σε συγκινητική αντίδραση που φανερώνει πως διατηρεί ακόμα το ανθρώπινο πρόσωπό της και ακολουθεί το μότο της "πρώτα ο πολίτης".

 
Soufro calm
Με έκτακτη εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας,  αποφασίστηκε η δωρεάν χορήγηση της καταπραϋντικής πρωκτικής κρέμας  Soufro-calm. Πρόκειται για ευρέως γνωστό φάρμακο με μαλακτικές και λιπαντικές ιδιότητες, ιδιαίτερα  διαδεδομένο στους
........

Ό,τι νάναι και όπως κάτσει εμφανίζεται η χουντική κυβέρνηση. Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.........

Ο Πάγκαλος προτείνει κυβέρνηση με Ν.Δ., ο Παπανδρέου βλέπει τη Μέρκελ και ο Βενιζέλος στέλνει μηνύματα από την Ουάσιγκτον (ΕΡΑ/ΑΠΕ) Ο Πάγκαλος προτείνει κυβέρνηση με Ν.Δ., ο Παπανδρέου βλέπει τη Μέρκελ και ο Βενιζέλος στέλνει μηνύματα από την Ουάσιγκτον (ΕΡΑ/ΑΠΕ) Υπουργοί (Ρέππας-Ραγκούσης) συνεχίζουν μια βεντέτα μέχρι τελικής πτώσης, βουλευτές ζητούν παραίτηση υπουργών που δεν αντέχουν το βάρος των ευθυνών τους, άλλοι σκέφτονται μέχρι και την παραίτησή τους για να μην ψηφίσουν τα νέα σκληρά μέτρα, άλλοι προτείνουν ευθέως στον πρωθυπουργό κυβέρνηση συνεργασίας με τη Ν.Δ. ή και πρόωρες εκλογές.
Τις πρόωρες εκλογές ο πρωθυπουργός δημοσίως τις αποκλείει, ωστόσο όλο και πιο πολύ συζητείται στο εσωτερικό της κυβέρνησης, καθώς εκφράζονται απόψεις, κατ' άλλους έχουν
....

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα μικρό δείγμα της προπαγάνδας των ΜΜΕ. Παρουσιάζουν τον γιό του ΓΑΠ, ως τον καημένο νέο, που μετέχει στις πορείες και αγωνιά για το μέλλον του όπως ΚΑΘΕ νέος της ηλικίας του......

Παραθέτουμε μερικές από τις συγκινητικές φράσεις που διαβάσαμε σήμερα και οι οποίες πλέκουν το εγκώμιο του ....πτωχού πλην τίμιου αυτού  νέου που αναρωτιέται αν θα μπορέσει να βρει δουλειά:

''Διαβάστε ποιος είναι ο πρωτότοκος γιος του πρωθυπουργού, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τι λέει για τη σημερινή κατάσταση στη χωρα μας...
''Το παλεύει όσο μπορεί, στεναχωριέται, προσπαθεί...μέσα σε 3 μήνες άσπρισαν τα μαλλιά του'' λέει για τον πατέρα του, όταν τον ρωτούν για τη σημερινή κατάσταση. Ο 29χρονος Ανδρέας Παπανδρέου δηλώνει απλός Έλληνας. Σε πορείες και σε διαδηλώσεις βρέθηκε πολλές φορές, από τότε που ακόμα ήταν φοιτητής.

Ελάχιστοι άλλωστε τον αναγνωρίζουν και έτσι βρέθηκε ανάμεσα σε διαδηλωτές και αγανακτισμένους. Όταν ήταν μαθητής σε δημόσιο σχολείο μετείχε σε διαλόγους στις καταλήψεις ακόμα και όταν ο πατέρας του ήταν υπουργός Παιδείας.

Οι μαθητές είχαν βγει στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για το εκπαιδευτικό σύστημα και εκείνος ήταν υπέρ του διαλόγου ώστε να λυθεί το πρόβλημα: ''Μετέχω ως απλός πολίτης με τις παρέες μου, σε πορείες που προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις. Σε αυτές που σπάγανε τα μαγαζιά και τα πεζοδρόμια όχι. Δεν πήγα και δεν πρόκειται να πάω''!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, η οικονομική κρίση χτύπησε και τον γιο του πρωθυπουργού. Ωστόσο προσπαθεί να βρει και εναλλακτικές λύσεις εργασίες και όπως ακούστηκε προσφάτως να λέει: ''Δεν θέλω να με βρει η δουλειά, αλλά εγώ να δημιουργήσω δουλειά''. Ο Ανδρέας Γ.Παπανδρέου, έχει σπουδάσει κοινωνιολογία, όπως ο πατέρας του και στατιστική σε πανεπιστήμιο της Νορβηγίας.''


Και τώρα, αφού συγκινηθήκαμε, ας θυμηθούμε μερικές ακόμα πληροφορίες για τον Ανδρίκο ή Σπίθα, ή  Φαφ,  (όπως τον αποκαλούν χαριτολογώντας τα ξαδέλφια του- η λέξη προέρχεται απο το ξαδελφούλης), που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πέρσι, για τη ζωή του και τη στενή φιλία  που έχει με άλλους εξίσου ...ταλαίπωρους και αγανακτισμένους νέους της ηλικίας του και του κύκλου του. Πριν από ένα χρόνο στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την φιλία που συνδέει το απλό αυτό παιδί με το άλλο απλό παιδί, τον γιό της Μαριάννας Λάτση, τον Πάρη Κασιδόκωστα.
Τα δύο παιδιά, ο «Σπίθας» και ο Πάρις Κασιδόκωστας, γνωρίζονται από το Λονδίνο.
Ο Ανδρίκος ή «Φαφ» λοιπόν, γεννήθηκε το 1982 και αφού αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών, πήγε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης για να σπουδάσει οικονομικά. Τα παράτησε όμως στη μέση και βρέθηκε στη Σουηδία για να πάρει και μια γεύση από Κοινωνιολογία. Δεν έμεινε εκεί. Ακολούθησε το Κεντ του Λονδίνου στο οποίο τελικά σπούδασε στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων. Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στη βρετανική πρωτεύουσα δεν χρησιμοποίησε για κανένα λόγο το όνομά του, έγινε όμως φιλαράκι με τον  Κασιδόκωστα.   Υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις ως καταδρομέας, χωρίς να χρησιμοποιήσει το όνομά του, λέγοντας πως ήταν μια συνωνυμία που τον ''ταλαιπωρεί''....
O Πάρις από την άλλη υπηρέτησε κι αυτός τη πατρίδα του αλλά στο χαλαρό. Η θητεία του έγινε μάλιστα πρωτοσέλιδο, λόγω της ιδιομορφίας της.
Ο Πάρις και ο Αντρίκος το περασμένο καλοκαίρι  έκαναν παρέα και σκότωσαν πολλές ώρες στη Βουλιαγμένη,  κολυμπώντας και κάνοντας jet ski.
Δεν γνωρίζουμε αν ήταν το ίδιο διάστημα που ο Πάρις απασχολούσε τη κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ, ούτε γνωρίζουμε αν κατέβαιναν μαζί στις πορείες των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, ούτε βέβαια ξέρουμε αν έχει μοιραστεί τις επαγγελματικές του ανησυχίες και την αβεβαιότητα που του προκαλεί το μέλλον, με τον φίλο του. 
Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα όμως, είναι πως η γελοία προσπάθεια των ΜΜΕ να ετοιμάσουν τον επόμενο Παπανδρέου για την πολιτική σκηνή, είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

agiovasilema

Τα χουντικά ΜΑΤ απόψε 25/9 χτύπησαν ακόμη μια φορά με αγριότητα τους «αγανακτισμένους», χωρίς να ενδιαφέρονται ούτε για τους ηλικιωμένους ούτε για τα μικρά παιδιά που ήταν στο Σύνταγμα



Ένταση χωρίς λόγο προκάλεσαν τα ΜΑΤ της Χούντας, στην πλατεία Συντάγματος, αφού στην προγραμματισμένη για σήμερα συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων», ξεκίνησαν να χτυπούν τον κόσμο χωρίς καμία αιτία…

Περίπου 3000 κόσμος πραγματοποίησε ειρηνική πορεία, ωστόσο όταν αυτή έφτασε στο Σύνταγμα, άρχισαν τα …όργανα της τάξης να τους κυκλώνουν χτυπώντας τις ασπίδες τους, ενώ προκειμένου να τους απομακρύνουν από το Σύνταγμα τους περικύκλωσαν και έκαναν χρήση χημικών.

Να σημειωθεί πως όσο περνάει η ώρα, καταφθάνουν στην πλατεία όλο και περισσότεροι πολίτες οι οποίοι αντιτίθενται στα αντιλαϊκά μέτρα που επιβάλει η κυβέρνηση. Ωστόσο οι δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να τους απωθήσουν, τους ψεκάζουν στο πρόσωπο και τους κλοτσάνε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πρόκληση από την πλευρά των «αγανακτισμένων».
Από τη μανία των ΜΑΤ, μια ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Να σημειωθεί πως οι διαδηλωτές είναι άνθρωποι κάθε ηλικίας, ενώ υπάρχουν και πολλά ανήλικα παιδιά μαζί με τους γονείς τους, ωστόσο η αστυνομία δε δείχνει να συμμερίζεται το μέγεθος του κινδύνου που προκαλούν οι άντρες των ΜΑΤ με τις πράξεις τους.


ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...........

Ένα μικρό δείγμα της πασοκινής προπαγάνδας. Παρουσιάζουν τον γιό του ΓΑΠ, ως τον καημένο νέο, που μετέχει στις πορείες κα αγωνιά για το μέλλον του όπως ΚΑΘΕ νέος της ηλικίας του......

Παραθέτουμε μερικές από τις συγκινητικές φράσεις που πλέκουν το εγκώμιο του ....πτωχού πλην τίμιου αυτού  νέου:

''Διαβάστε ποιος είναι ο πρωτότοκος γιος του πρωθυπουργού, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τι λέει για τη σημερινή κατάσταση στη χωρα μας...
''Το παλεύει όσο μπορεί, στεναχωριέται, προσπαθεί'' λέει για τον πατέρα του, όταν τον ρωτούν για τη σημερινή κατάσταση. Ο 29χρονος Ανδρέας Παπανδρέου δηλώνει ''απλός Έλληνας. Σε πορείες και σε διαδηλώσεις βρέθηκε πολλές φορές, από τότε που ακόμα ήταν φοιτητής.

Ελάχιστοι άλλωστε τον αναγνωρίζουν και έτσι βρέθηκε ανάμεσα σε διαδηλωτές και αγανακτισμένους. Όταν ήταν μαθητής σε δημόσιο σχολείο μετείχε σε διαλόγους στις καταλήψεις ακόμα και όταν ο πατέρας του ήταν υπουργός Παιδείας.

Οι μαθητές είχαν βγει στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για το εκπαιδευτικό σύστημα και εκείνος ήταν υπέρ του διαλόγου ώστε να λυθεί το πρόβλημα: ''Μετέχω ως απλός πολίτης με τις παρέες μου, σε πορείες που προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις, λοιδορούν απλώς. Σε αυτές που σπάγανε τα μαγαζιά και τα πεζοδρόμια όχι. Δεν πήγα και δεν πρόκειται να πάω''!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, η οικονομική κρίση χτύπησε και τον γιο του πρωθυπουργού. Ωστόσο προσπαθεί να βρει και εναλλακτικές λύσεις εργασίες και όπως ακούστηκε προσφάτως να λέει: ''Δεν θέλω να με βρει η δουλειά, αλλά εγώ να δημιουργήσω δουλειά''. Ο Ανδρέας Γ.Παπανδρέου, έχει σπουδάσει κοινωνιολογία, όπως ο πατέρας του και στατιστική σε πανεπιστήμιο της Νορβηγίας.''


Και τώρα, αφού συγκινηθήκατε, ας θυμηθούμε και μερικές  διαφωτιστικές πληροφορίες για τον Ανδρίκο ή Φαφ,  (όπως τον αποκαλούν οι συγγενείς του) που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πέρσι, καθώς και για τις ιδιαίτερες φιλίες που έχει με άλλους εξίσου ταλαίπωρους και αγανακτισμένους νέους της ηλικίας του.  Εδώ: http://agiovasilema.blogspot.com/2011/01/blog-post_05.html

Forbes: Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα είναι φανταστικό!!! Θα τους τα πάρουμε όλα, λιμάνια, τζόγο, αεροδρόμια, για μερικές ψωροδεκάρες!!!


Ας ξυπνήσουμε και ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι ρημάζουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ την πατρίδα μας, εκτελώντας ένα σχέδιο που είχε αποφασιστεί χρόνια πριν!! Ας σταματήσουμε εδώ και τώρα την καταστροφική δράση τους!

Απόρρητες οι δαπάνες για τα δακρυγόνα της ΕΛ. Αστυνομίας, η οποία εφοδιάζεται με μπόλικα μέσα καταστολής, σε μια περίοδο που τα παιδιά στα σχολεία δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα βιβλία!!

Η ΕΛ.ΑΣ εφοδιάζεται και πάλι με άφθονα μέσα καταστολής, την ίδια στιγμή που οι μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο χωρίς βιβλία.
Μετά την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών, δακρυγόνων και ασφυξιογόνων αερίων κατά ελλήνων πολιτών που διαδήλωναν ενάντια στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου στις 28 και 29 Ιουνίου, οι αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ. άδειασαν!
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φρόντισε εγκαίρως να ανανεώσει τα αποθέματά του σε μέσα καταστολής του πλήθους, ενώ την ίδια μέριμνα δεν έδειξε το Υπουργείο Παιδείας όσον αφορά στην προμήθεια σχολικών βιβλίων στους μαθητές.
Λογικό ερώτημα είναι, ποιό είναι το κόστος αυτών των προμηθειών, καθώς αγοράζονται με χρήματα των φορολογούμενων πολιτών. Δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλούν για παραγγελίες 900.000€, μόνο για δακρυγόνα και χημικά. Το πραγματικό όμως
....

Ζωή Γεωργαντά : Σφάζει με το γάντι τον ΓΑΠ και αδειάζει τον Παπακωνσταντίνου. Ο ΓΑΠ , μέσω Αντρίκου, της ζήτησε να παραιτηθεί.

Αντρίκος : ''Ζωή μήπως είναι καλύτερα να παραιτηθείς;;''

Μας θέλουν με το στανιό στο Ευρώ..... Για να μας εξουσιάζουν

Σόιμπλε: "Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη θα πρέπει να επιτευχθεί με οποιοδήποτε κόστος, επειδή η Αθήνα και η Ελλάδα αποτελούν και ιστορικά βασικό συστατικό στοιχείο της Ευρώπης».απόσπασμα από την Deutsche Welle

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί ο Γερμανός να μας κρατήσει μέσα στην ευρωζώνη.... επειδή μας "αγαπάει"....
Μέγιστη υποκρισία.

Οι Γερμανοί τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχουν βάλει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδιού τους να επικρατήσουν στην Ευρώπη.... δια παντός...
Κάτι που δεν πετυχαν με στρατιωτικά μέσα πριν από 70 χρόνια....

Η πρώτη τους κίνηση ήταν να δημιουργήσουν την τότε ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα) και αργότερα Ευρωπαϊκή Ενωση.
Μετά την ένωση των 2 Γερμανιών το έθνος τους αισθάνθηκε αρκετά δυνατό για να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα.... Στην δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το προτελευταίο στάδιο πριν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Μιας Ενωμένης Ευρώπης υπό τον απόλυτο έλεγχο της πιο εύρωστης οικονομίας. Της Γερμανικής.

Στα πλαίσια αυτά δημιούργησαν πριν από 12 χρόνια το ΕΥΡΩ. Ενα πανευρωπαϊκό νόμισμα πάνω στα πρότυπα του Γερμανικού Μάρκου. Ενα νόμισμα που από την αρχή

...... ΔΕΝ αφήνουν την ΕΚΤ να υποτιμήσει το Ευρω και να κόψει νέο χρήμα, σώζοντας τις αδύνατες οικονομίες.

Με ένα απλό παράδειγμα θα καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όταν βγήκε στην κυκλοφορία το ευρώ η Γερμανία (που μπήκε από τις πρώτες) "έκοψε" 1 τρις ευρώ (αντικαθιστώντας το μάρκο) για να κινηθεί η οικονομία της και η Ελλάδα όταν εισχώρησε στην ευρωζώνη το 2002, "έκοψε" 250 δισεκατομμύρια ευρώ για τον ίδιο λόγο.

Στα επόμενα χρόνια η Ελλάδα, με το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου που προείπαμε, δηλαδή με το να εξάγει ψίχουλα και να εισάγει από υποβρύχια μέχρι καρφίτσες, την ίδια ώρα που τεράστιες Γερμανικές εμπορικές εταιρείες κατέκλυσαν την χώρα, άρχισε η αφαίμαξη του ευρώ προς την Γερμανία και τις άλλες χώρες.... Η ναυτιλία και ο τουρισμός μας, προσπάθησαν να απαλύνουν λίγο την κατάσταση αλλά δεν κατάφεραν παρά να επιβραδύνουν κατά έλαχιστα χρόνια, την κατάρρευση....
Οσον αφορά τα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης που η Ελλάδα κι οι άλλες φτωχές χώρες του Νότου λάμβαναν τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά τάϊσμα των πολιτικών από την Ε.Ε. για να μην μιλούν και ο λαός να μένει κοιμισμένος με το γελοίο επιχείρημα ότι η Ε.Ε. "μας αγαπάει και θέλει το καλό μας"....

Κι ερχόμαστε στο σήμερα....

Οι Γερμανοί μάζεψαν το ευρώ και όπως ήταν επόμενο μόλις εμείς αρχίσαμε να εκλιπαρούμε για δάνεια, μας το επέστρεψαν (κάνοντας και τους δύσκολους κι απαιτώντας θυσίες από τον λαό). Κι έτσι σήμερα η Γερμανία γνωρίζει μια εξωφρενική ανάπτυξη έχοντας στην κατοχή της όλο το χρήμα. Ολόκληρο τον πλούτο της ευρωζώνης. Και κάθε μέρα που περνάει μάζευει κι άλλο.... και η δύστυχη Ελλάδα καταστρέφεται, μέρα με την μέρα, κρεμασμένη εξαιτίας των προδοτών κυβερνώντων από τα χείλη της Μέρκελ και του Σόϊμπλε....

Εδώ λοιπόν έρχονται οι ευθύνες των προδοτών "ελλήνων" πολιτικών.
Σιγοντάρουν με κάθε τρόπο την επιχειρηματολογία του Γερμανού προδίδοντας τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα και οδηγώντας των λαό μας στην εξαθλίωση....

Ο Γερμανός όπως είναι φυσικό δεν θέλει με κανέναν τρόπο να βγούμε από την Ευρωζώνη αφού αυτό θα σημάνει αυτομάτως 2 πράγματα. Πρώτον ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, καθώς με την επαναφορά της δραχμής και την άμεση υποτίμησή της, θα ξεκινήσει να κινείται και πάλι η οικονομία μας αφού νέο χρήμα θα πέσει στην αγορά...
Και δεύτερον το παράδειγμά μας μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες....

Το πιο εφιαλτικό σενάριο αυτή την στιγμή για τους Γερμανούς είναι μια έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη που θα συνοδευτεί (όπως ξέρουν πολύ καλά) από οικονομική ανάπτυξη.
Δηλαδή το όνειρό τους για κυριαρχία στην ευρωπαϊκή ήπειρο πάει περίπατο.

Η πλάκα έιναι ότι αφού πρώτα σπέρνουν την παραφιλολογία τους, ότι η εξοδος από το Ευρώ σημαίνει καταστροφή για την Ελλάδα, μετά μας απειλούν κι από πάνω ότι αν αποτύχουμε θα μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη!!!!! Υποκριτές....

Εχουν βάλει λοιπόν τους προδότες πολιτικούς και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ να μας πείσουν ότι η έξοδος από το ευρώ θα σημάνει το τέλος μας....

Ναι το χρέος μας μπορεί να διπλασιαστεί λόγω της υποτίμησης (αλλά μήπως και τωρα δεν υπάρχουν χώρες με πολύ μεγαλύτερο χρεός από το δικο μας;). Ναι οι πρώτες μέρες μπορεί να έιναι δύσκολες.
Ομως πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι η ανάκαμψη θα έρθει και μάλιστα πολύ σύντομα.
Οι μισθοί και οι συντάξεις με μια τιμαριθμική αναπροσαρμογή θα σωθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους και θα μπουν οι βάσεις και για αυξήσεις.

Το βρωμερό χνώτο των δανειστών μας θα φύγει από τον σβέρκο μας μια και καλή...
Οι απειλές τους δεν θα έχουν αντίκρυσμα... Και μπορεί και να σταματήσουν όταν τους διαβεβαιωσουμε ότι τα χρεή μας θα τα αποπληρώσουμε από την στιγμή που θα έρθει η ανάπτυξη. (Αυτο προσωπικά πιστευω ότι πρέπει να το επανεξέτασει μια πατριωτική κυβέρνηση, δηλαδή το εάν οφείλουμε να αποπληρώσουμε τα τοκογλυφικά δάνεια των τελευταίων 2 ετών αφού εννοέιται ότι θα ακυρώσει τα προδοτικά Μνημόνια Ι και ΙΙ).

Οι Ελληνες θα νοιώσουν λίγο πιο σίγουροι καθως θα δουν επιτέλους μια πράξη εθνικής αξιοπρέπειας και ανάκτησης της εθνικής τους κυριαρχίας και μια ακτίνα φωτός για το μέλλον των παιδιών τους.

Κλείνοντας φίλοι μου θα ήθελα να σκεφτείτε μόνο ένα πράγμα.
Πως γίνεται π.χ. μια τριτοκοσμική οικονομία σαν της Βουλγαρίας, που επί χρόνια βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση πίσω μας. Χωρίς τουρισμό, χωρίς ναυτιλία. Με μισθούς και συντάξεις πείνας για τα ελληνικά δεδομένα. Με χιλιάδες μετανάστες προς την Ελλάδα αλλά και προς τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, σήμερα να μην αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα;

Δεν ισχυρίζονται οι κρατούντες ότι η κρίση έιναι διεθνής; Για την Βουλγαρία αυτό δεν ισχύει;
Γιατί η οικονομία της αντέχει όταν η δική μας καταρρέει; Ποιά είναι η μεγάλη διαφορά των δύο κρατών; Μηπως δεν είμαστε κι οι δύο μέλη της Ε.Ε.; Μήπως δεν ανήκουμε κι οι δύο στις χώρες που δεν έχουν βαριά βιομηχανία; Κι αν στην Βουλγαρία υπάρχουν κάποιες μικρές βιομηχανικές υποδομές, μήπως κι εμείς δεν έχουμε και υποδομές και την παντοδύναμη ναυτιλία μας; (που τελευταία οι μεγαλύτεροι προδότες της νεότερης και ίσως και της παλαιότερης ελληνικής ιστορίας αποφάσισαν ότι πρέπει να υποβαθμιστεί σε υφυπουργείο!!!!!)
Αρα ποιά είναι η σημαντική διαφορά των δύο οικονομιών;
ΤΟ ΕΥΡΩ.

Αδέρφια,
Κάθε μέρα που παραμένουμε στο Ευρώ η εθνική καταστροφή μας είναι πιο κοντά.
Μην αυταπατάσθε η μανία των δανειστών μας, Γερμανών, να μείνουμε στην Ευρωζώνη είναι τόση, που τολμούν να πουν πως ακόμα κι αν χρεοκοπήσουμε αυτό θα πρέπει να γίνει εντός του Ευρώ!!!!!

Για όσους διαβάζοντας το άρθρο μου αυτό ξέχασαν την αρχή του η οποία και περικλείει όλη την ουσία του οικονομικού ολέθρου για την πατρίδα μας σας την παραθέτω ξανά:

Σόιμπλε: "
Η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη θα πρέπει να επιτευχθεί με οποιοδήποτε κόστος, επειδή η Αθήνα και η Ελλάδα αποτελούν και ιστορικά βασικό συστατικό στοιχείο της Ευρώπης
».
Γιατί αν βγούμε κ. Σόϊμπλε θα πάψουμε να αποτελούμε;
ΘΑΝΟΣ


http://koukfamily.blogspot.com/2011/09/blog-post_4799.html


Γερμανική εταιρεία συμβούλων σχεδίασε πρόγραμμα ''διάσωσης'' της Ελλάδας. Μόνο την Ακρόπολη θα αφήσουν απούλητη...ή μήπως ούτε και αυτήν;

Περιλαμβάνει άμεσο κούρεμα χρέους και μαζικές ιδιωτικοποιήσεις
Η γνωστή εταιρία συμβούλων Roland Berger επεξεργάστηκε σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας με βασικά χαρακτηριστικά την άμεση μείωση του χρέους και ένα ευρύ πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων υπό την καθοδήγηση της Ε.Ε.
Όπως αναφέρει η εβδομαδιαία οικονομική επιθεώρηση WirtschaftsWoche (WiWo), το σχέδιο προβλέπει άμεση μείωση του χρέους της Ελλάδας στο 90% του AΕΠ με τη δημιουργία εταιρείας καταπιστευτικής διαχείρισης 'Treuhand' (Τρόιχαντ) των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα, υπό τον έλεγχο της Ευρωζώνης.
Στην εταιρεία αυτή θα ενταχθούν οι προς ιδιωτικοποίηση φορείς και
....