Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η αποτύπωση της πλήρους απαξίωσης προς τους εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού συστήματος, στο πρόσωπο και την κίνηση αυτού του παιδιού. Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή της χθεσινής παρέλασης-αντίστασης του ελληνικού λαού.


kozani parelasi1 300x244 ΒΙΝΤΕΟ: Μαθητής ΑΜΕΑ στρέφει το κεφάλι αριστερά…

Εν μέσω συνθημάτων ενάντια στην κυβέρνηση από όλους τους θεατές της παρέλασης, μαθητής ΑμΕΑ του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης στρέφει το κεφάλι του αριστερά μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, απαξιώνοντας με την κίνησή του την κυβερνητική πολιτική και τους εκπροσώπους της και εισπράττοντας το χειροκρότημα του κόσμου.

http://kozan.gr/news.php?extend.15937

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Δεν γνωρίζουμε από πού είναι η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, αλλά είναι πραγματικά συγκλονιστική: Οι μαθητές και μαθήτριες ενός Λυκείου να δηλώνουν πως “ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ”!
Η συνέχεια εδώ: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/10/blog-post_4223.html

Πού βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός;


Στο πολυτελές ξενοδοχείο Gran Melia, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, λύνουν τα προβλήματα του Αραβικού κόσμου οι σοσιαλιστές, μακριά από παρελάσεις, διαδηλώσεις και φωνές.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, προεδρεύει στις εργασίες της Ειδικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για την Αραβική Άνοιξη, οι οποίες ...
ξεκίνησαν σήμερα στις 4:00 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν αύριο στη μια το μεσημέρι. Η Σοσιαλιστική Διεθνής θα ασχοληθεί με ..
την πορεία των αραβικών χωρών και τον εκδημοκρατισμό τους με τη βοήθεια της Ελλάδα, αλλά και με τις βαλκανικές χώρες και την πορεία ένταξής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ των χωρών αυτών είναι η Σερβία.


στιγμές δόξας θα γνωρίσει η εσωτερική πισίνα από τους σοσιαλιστές
Στο περιθώριο της συνάντησης της επιτροπής διοργανώνεται συνάντηση ακτιβιστών-bloggers από διάφορες χώρες του αραβικού κόσμου που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν ρόλο στην «αραβική άνοιξη».πηγη

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ… ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Εκτός του ότι είπατε πως πολεμήσατε σε ηλικία 15 ετών για την πατρίδα… Όταν ήσασταν 15 ετών κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ είχαμε εμφύλιο… Ούτε φασισμό ούτε ναζισμό..
Αλλά τα στερνά τιμούν τα πρώτα και αυτό πρέπει να το ξέρετε καλύτερα. Και τα δικά σας τα στερνά δεν τιμούν τα πρώτα.
Μιλήσατε στην ανακοίνωσή σας για πλειοψηφία και για τις εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια. Έχουν να γίνουν εκλογές τετραετίας στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 1989!!! Σας λέει κάτι αυτό Εξοχότατε;
Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και κάηκε η πρωτεύουσα αλλά και άλλες πόλεις, σπεύσατε να δηλώσετε πως καταλύθηκε το
...
Αποδεχθήκατε τον εκβιασμό του ΓΑΠ προς στον Καραμανλή που αφορούσε το όνομά σας και τη θέση σας και δεν βγάλατε άχνα και τώρα μιλάτε για μειοψηφίες;
Σας παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία με λεζάντα την κατάληξη της δηλώσεώς σας για να σας δείξω πως συμφωνώ με αυτή. Αλλά άργησατε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ. Γιατί με δηλώσεις υπέρ του Μεσοπρόθεσμου είστε αυτό που ο πολιτικός σας προπάτορας γέρος Παπανδρέου, έλεγε στον Κωνσταντίνο το 1967. Βασιλιάς της ΕΡΕ!! Αλλά επειδή ούτε ΕΡΕ υπάρχει ούτε βασιλιάς, για τον κόσμο πια είστε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ..

Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και οι Βρετανοί Πιλότοι;


Όταν το Βρετανικό κοινοβούλιο, με απόφασή του απέσυρε τον στόλο των αεροσκαφών Harrier από την αεροπορία, στον τελευταίο αποχαιρετιστήριο σχηματισμό τους τα αποσυρόμενα αεροσκάφη, πετώντας πάνω από το Εγγλέζικο κοινοβούλιο έδωσαν το μύνημά τους στους Βουλευτάδες, που ήταν φυσικά (πηγαίνετε πίσω την καρέκλα σας για να το δείτε καλύτερα ):FUCK OFF

ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

 Εισαγωγικό σχόλιο
Η διοίκηση  και η "αυλή" της,  σχεδίασαν και υλοποίησαν το  κλείσιμο του μοναδικού  δημόσιου παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου  και όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται  αντεπιτέθηκαν με τον προκλητικότερο τρόπο.Ενοχοποίησαν εκείνους που αντιστάθηκαν στην διαφθορά , εκείνους που προσέφεραν την  διεθνώς αναγνωρισμένη  επιστημονική τους επάρκεια, εκείνους που δεν  ζήτησαν ποτέ "φακελάκι" , εκείνους που  έσωσαν  δεκάδες παιδιά "μη προνομιούχων"  συμπολιτών μας ,εκείνους που   όχι μόνο  τίμησαν τόν όρκο του Ιπποκράτη αλλά έγιναν  λαμπρό παράδειγμα πρός μίμηση σε έναν κόσμο που κυριαρχεί  ο ατομικισμός και η ιδιοτέλεια.

Είναι αυτοί ,που  ενώ θα μπορούσαν να είχαν θησαυρίσει ως  εξαιρετικοί και μοναδικοί παιδοκαρδιοχειρουργοί είτε στα "Ωνάσεια" είτε σε άλλα  ιδιωτικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού,έμειναν  στο δημόσιο και πάλαιψαν , αγωνίστηκαν, ξενύχτισαν, δίνοντας ζωή και ελπίδα σε   εκατοντάδες   καρδιοπαθή  παιδιά  μή προνομιούχων οικογενειών, με μοναδική αμοιβή τον  μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου.

Μιλώ για  τους δύο  παιδοκαρδιοχειρουργούς του Ν.Π " Η Αγία Σοφία"  τους οποίους ο κ.Λοβέρδος θέλει να διώξει  χρησιμοποιώντας την ρετσινιά που  κατασκεύασε  το περιβάλλον  της διοίκησης του  νοσοκομείου.Είναι αυτοί που  δεν έκαναν παρά μόνο την δουλειά τους  με μοναδικό  κριτήριο  την αξία της ανθρώπινης ζωής.Είναι αυτοί  που "χάλαγαν την πιάτσα"  αφ΄ενός με την ανιδιοτελή προσφορά  της επιστημονικής τους αρετής και γνώσης και αφ΄ετέρου με τις επιτυχίες των χειρουργείων τους.Με αυτούς τους ανθρώπους και την  εξαιρετική  οργάνωση του παιδικαρδιοχειρουργικού  η οποία χτίστηκε  με κόπο και
....

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Αφήστε τα κύριε Μαγκούφη που τα ρίχνετε σε… “Συριζαίους”! Ο κύριος Δαλ***ας που σας πήγε καροτσάκι, ήταν ή όχι υποψήφιος ΔΣ του ΠΑΣΟΚ;;;

Για να σταματήσει πλέον το παραμύθι της κυβέρνησης ότι η Ελλάδα την αγαπάει αλλά την μισούν κάποιοι …ΣΥΡΙΖαίοι, αποκαλύπτουμε πως ένας από τους πρωτεργάτες του κυνηγητού στον κύριο Μαγκούφη του ΠΑΣΟΚ, ήταν …γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, διορισμένος επί ΠΑΣΟΚ και έχουμε και τα στοιχεία του.
Ας σταματήσουν λοιπόν οι Μαγκούφηδες του ΠΑΣΟΚ την καραμέλα, διότι έαν όσοι τους βάραγαν ήταν ΣΥΡΙΖαίοι, τότε ο Τσίπρας θα ήταν …πλανητάρχης!
Αφήστε που ήταν τόσο τραυματισμένος ο κύριος Μαγκούφης, που μετά από λίγη ώρα εθεάθει σε ταβέρνα να καταβροχθίζει τον άμπακο.
Άντε Γειά!
Τρικαλινός
(από το

Στο δικό του (φανταστικό) κόσμο ο πρωθυπουργός

Στο δικό του (φανταστικό) κόσμο ο πρωθυπουργός
 
“Το σύνολο της κοινωνίας καταδικάζει τα επεισόδια” απεφάνθη ο πρωθυπουργός, από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Κρήτη όπου βρίσκεται για την διεθνή σοσιαλιστική βεγγέρα. 
Μάλιστα ο Παπανδρέου στη δήλωσή του κάνει λόγο για αυταρχισμό των διαμαρτυρόμενων πολιτών. Ποιος μιλά;
Ο πολιτικός που κάθε μέρα με πρωτοφανή τρόπο και αυταρχισμό επιβάλλει στον ελληνικό λαό τις εντολές που παίρνει από την τρόικα.
Σύμφωνα λοιπόν με τον… λαοπρόβλητο πρωθυπουργό  το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές.”Αυταρχισμός είναι η προσπάθεια κάποιων να επιβάλλουν τις απόψεις τους , διακόπτοντας παρελάσεις”, είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη κατηγόρησε αυτούς που διαιρούν τον Ελληνικό λαό, λέγοντας ότι τραυματίζουν τη Δημοκρατία και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας.
Δηλαδή κατά τον πρωθυπουργό οι διαμαρτυρίες των πολιτών και η αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, στην βάρβαρη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή του, έγιναν… αυταρχικές συμπεριφορές…

28η Οκτωβρίου 2011. Το πιο βροντερό ΟΧΙ του λαού, απέναντι στην θλιβερή κατοχική κυβέρνηση του προδότη ΓΑΠ και της συμμορίας του.

Απ' άκρη σ' άκρη οι Έλληνες βροντοφώναξαν ΟΧΙ στους ''επίσημους'' απεσταλμένους της κατοχικής κυβέρνησης.

Οι παρελάσεις έγιναν από ΈΛΛΗΝΕΣ για   ΈΛΛΗΝΕΣ και όχι για τους προδότες του Μνημονίου και της Γερμανικής κατοχής.

Όσο πιο νωρίς πάρουν το μήνυμα, τόσο το καλύτερο γι'αυτούς. Όσο καμώνονται τους αδιάφορους και εξακολουθούν να περιφέρονται σαν θλιβερός θίασος, τόσο θα εξοργίζουν τον κόσμο που έχει φθάσει πια στα όρια της αντοχής και της ανοχής του.


ΑΘΗΝΑ: ΟΧΙ στο 4ο Ραιχ, αυγά, μπουκάλια και μαύρα μαντήλια από τους μαθητές!
...............................................................................


Θεσσαλονίκη: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  έφυγε από την παρέλαση εν μέσω οργισμένων αντιδράσεων από χιλιάδες κόσμου που τον αποκαλούσαν ''ΠΡΟΔΟΤΗ''. Μετά από την αποχώρηση του Προέδρου, ορισμένα τμήματα παρέλασαν για τους πολίτες που τους χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι.
..........................................................................................

Πύργος Η παρέλαση διεκόπη όταν το πλήθος ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης του ΓΑΠ.
 
................................................................










Βόλος- Φασαρίες, ξύλο, κροτίδες και κάψιμο της γερμανικής σημαίας.

........................................................................

Ρόδος!
........................................................................
Καλαμάτα.

 ...........................................................................................................................
Η στιγμή της επίθεσης στον Χ.Μαγκούφη - ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
Η στιγμή της επίθεσης στον Χ.Μαγκούφη - ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
Τρίκαλα και ξύλο στον Μαγκούφη του ΠΑΣΟΚ...................................................................................
Τρίπολη!
...............................................................................................


ΛΑΜΙΑ

.....................................................................................................
ΠΑΤΡΑ
.............................................................................



ΚΑΤΕΡΙΝΗ...........................................................................................


ΒΟΛΟΣ
...............................................................................

ΚΡΗΤΗ

28th October 2011.National Day Parades Turn into Protests with Eggs, Yogurts and Black Flags. The Greek people are fighting against George Papandreou's ''socialistic'' government.The Greek government has not been authorized by the Greeks to betray and sell out the country to the Germans.


Tension, frustration and anger colour this years’ parades to commemorate Greece’s “NO” (OXI) to the Axis powers on 28th October 1940. All over the country, protesters forced state officials to leave the parades, hurling eggs and yogurts, and chanting “Thieves and Traitors! Leave our country now!!!”
Greek Black Flag
In some cities, the parades were officially cancelled but the parading groups kept their schedule of the day.
Athens: Banner “No to 4th Reich”
In Athens, many school students turned their back to Education Minister Anna Diamantopoulou, while teachers and parents groups were urging the students to ‘turn their heads away’. Some protesters were carrying black flags and banners “Greece is not for sale to the GERMANS!”. Many eggs were hurled.



Video: Athens – student raise hands with black handkerchiefs
...............................................................................


Salonika city
..........................................................................................


Pyrgos: Parade  was interrupted when demonstrators neared the podium and chanted anti-government slogans
.........................................................................................................

In Kalamata a ruling party PASOK deputy was harrased by protesters.


In Rhodes, demonstrators hurled oranges  against the state officials, while in Serres eggs were hurled agaisnt the local politicians.
................................................................









Protesters burned the German flag



.
Volos city
........................................................................

Rodos island!
........................................................................
Kalamata city  against GERMANS and Greek dictators !!!

 ...........................................................................................................................
Η στιγμή της επίθεσης στον Χ.Μαγκούφη - ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
Η στιγμή της επίθεσης στον Χ.Μαγκούφη - ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
Trikala city.
...................................................................................
Tripoli city
...............................................................................................


Lamia city

.....................................................................................................
Patra city
.............................................................................



Katerini city.
...........................................................................................


Volos city
...............................................................................

Creta island

Πανικόβλητα τα παπαγαλάκια έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και μιλάνε για μικρή μειοψηφία νεολαίων συγκεκριμένου κόμματος που σαμποτάρισε την ....δημοκρατία.

Προδότες, για κακή σας τύχη, η τεχνολογία σας ξεμπροστιάζει. Πάρτε ένα δείγμα από την...περιθωριακή νεολαία που σας κράζει.

Οι Έλληνες απ' άκρη σ' άκρη σας διώξανε σήμερα με τον πιο ηχηρό τρόπο και εσείς επιμένετε εκεί γαντζωμένοι στις χουντικές καρέκλες σας. Όμως, τα διεθνή μέσα, για κακή σας τύχη, από σήμερα γνωρίζουν πια ότι έχουμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ στην Ελλάδα!!! Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.



28η Οκτωβρίου 2011.Πάτρα. Έδιωξαν τους προδότες-πολιτικούς- Δεν παρέλασε ο στρατός!


 

 

Διεκόπη η παρέλαση στην Πάτρα αφού χιλιάδες πολίτες εισέβαλαν στο οδόστρωμα της Αγίου Ανδρέου και εμπόδισαν τους επισήμους να καθίσουν στην εξέδρα.



Ο λαός φώναζε συνθήματα κατά των πολιτικών και τους κατηγορούσε ότι ξεπούλησαν την χώρα. H ένταση ήταν μεγάλη. Τελικά η παρέλαση ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, αφού οι διαδηλωτές κάλεσαν τον κόσμο να αποχωρήσει για να παρελάσουν οι μαθητές.

Οι πολιτικοί... φυγαδεύτηκαν, ενώ απλοί πολίτες κάθισαν στην εξέδρα των επισήμων. Τελικά παρέλασαν μόνο οι μαθητές και όχι ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας. Μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης οι διαδηλωτές κατέβηκαν στο οδόστρωμα, και τραγούδησαν τον Εθνικό μας ύμνο. Αλλά και το "σώπα όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες". 

28η Οκτωβρίου 2011. Κρήτη. Τα τύμπανα σίγησαν όταν οι μαθητές έφθασαν στους ''επίσημους''-προδότες και ο κόσμος εξαγριωμένος πέταγε αυγά!

Πολίτες κινήθηκαν απειλητικά προς τους βουλευτές, σε μια παρέλαση που όμοιά της, δεν έχει ξαναγίνει στο Ηράκλειο...


Την πλάτη γύρισαν οι μαθητές στους επισήμους φτάνοντας στην εξέδρα κατά τη σημερινή μαθητική παρέλαση στη Ν. Αλικαρνασό!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μόλις έφτασε η παρέλαση στην εξέδρα, τα τύμπανα "σίγησαν" επιδεικτικά ενώ ακολούθως, οι μαθητές γύρισαν την πλάτη στους βουλευτές κκ Μ. Στρατάκη και Μ. Κεφαλογιάννη και οι παραστάτες δεν χαιρέτισαν!

Όπως γίνεται αντιληπτό, επικράτησε μεγάλη αμηχανία ενώ δύο πολίτες προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους βουλευτές αλλά χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό!

Μετά το τέλος της παρέλασης, πολίτες άρχισαν να πετούν αυγά προς την εξέδρα των επισήμων.

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΕΛΛΑΔΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Στην Καλαμάτα τους πήραν στο κυνήγι!
Στην Πάτρα γιούχαραν τον υφυπουργό άμυνας και του πέταξαν αυγά!
Στον Πειραιά φώναζαν “Δήμαρχε διώξε τους Τροϊκανούς από την εξέδρα”!
Στον Πύργο έπεσε ξύλο και φυγαδεύτηκαν άρον άρον.
Στον Βόλο το ίδιο!
Η Ελλαδα εγείρεται από άκρη σε άκρη ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Μόνο τυφλοί δεν το βλέπουν.

28η Οκτωβρίου 2011.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ''ΟΧΙ'' ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΤΣΙ!!!!!

  Τα στελέχη της χούντας σπεύδουν έντρομα στις τηλεοράσεις να δηλώσουν ότι την παρέλαση την σταμάτησαν διαδηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ. Από πότε οι Συριζαίοι είναι τόσες δεκάδες χιλιάδες και από πότε όλος ο εξαθλιωμένος και οργισμένος λαός είναι Σύριζα? Ό,τι δεν τους συμφέρει και θέλουν να το απαξιώσουν, το προβοκάρουν ως υποκινούμενο είτε από το Συριζα είτε από την Χρυσή Αυγή, είτε από παρακρατικούς γνωστούς-άγνωστους. Παρατηρείστε και θα δείτε τις δηλώσεις των κατοχικών σε κάθε αντίδραση του κόσμου. Η ίδια καραμέλα.

 
Παρόλα τα ΜΑΤ, παρόλη τη βία και την τρομοκρατία, χιλιάδες Θεσσαλονικείς είπαν το πιο ηχηρό ΟΧΙ στην χούντα και στην κατοχική κυβέρνηση, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ''ΟΧΙ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

. Ο τσαμπουκάς του Μπεγλίτη πήγε περίπατο και πήγε παρακαλώντας προκειμένου να μην δείξουν τις αντιδράσεις του κόσμου τα διεθνή ΜΜΕ (αυτό που τρέμουν στην ουσία γιατί φαίνεται η χούντα που έχουν επιβάλλει στο λαό), αλλά δεν τα κατάφερε. Ο κόσμος ήταν τόσος που τα ΜΑΤ δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα.

Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στην εξέδρα των επισήμων στην παραλιακή λεωφόρο στο Σύνταγμα μια ομάδα ατόμων έμπαινε στο δρόμο μερικά μόλις μέτρα από την εξέδρα φωνάζοντας συνθήματα.

Αμέσως ο δρόμος αποκλείστηκε από δύο κλούβες των ΜΑΤ που μπήκαν κάθετα στο δρόμο ενώ διμηρίες και οι αστυνομικοί που συνόδευαν τον Πρόεδρο κινήθηκαν προς το σημείο

Ουσιαστικά η παρέλαση δεν ξεκινά  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να φύγουν από το σημείο.



Επί μισή ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περίμενε μάταια. Οι διαδηλωτές δεν έδειξαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν.

“Λυπάμαι” είπε ο Κ. Παπούλιας αντικρίζοντας την εικόνα
“Λυπάμαι” είπε ο Κ. Παπούλιας αντικρίζοντας την εικόνα

Φανερά εκνευρισμένος έφτασε στις θέσεις των επισήμων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που ακούστηκε να σχολιάζει πως πρόκειται για διεθνή διασυρμό της χώρας

Από νωρίς ... μύριζε μπαρούτι πάντως καθώς υπήρξαν εννιά διαφορετικές προσυγκεντρώσεις διαφόρων ομάδων που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Τελικά, η παρέλαση ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση και ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ!!! Μπράβο και πάλι στους Θεσσαλονικείς!!!!


Λυπάται, είπε ο κύριος Παπούλιας. Και εμείς λυπόμαστε κύριε πρόεδρε, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν φταίξαμε για να πληρώνουμε τα δικά σας λάθη και ούτε σκοπεύουμε να φτύνουμε συνέχεια αίμα για να σας θρέφουμε όλους εσάς τα μοσχάρια να απολαμβάνετε τα πλούτη που βγάλατε σε βάρος του λαού και κυρίως να καπηλεύεστε αυτή την ιστορική για το έθνος μας μέρα, προς όφελος των δικών σας αφεντικών  και δικών μας εχθρών, των άθλιων ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

Οι κρυφές δημοσκοπήσεις φέρνουν το ΠΑΣΟΚ κοντά στο .....12%!!!!!!!! (Μπορεί γι αυτούς να θεωρείται καταστροφή, αλλά εμάς και πολύ μας φαίνεται το 12% για μια χούντα που έχει καταστρέψει τα πάντα)

                             «Βατερλό» για το ΠΑΣΟΚ οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Απαγορευτικό σε κάθε σκέψη για εκλογές βάζουν τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος έχουν κατακρημνιστεί στο 10-12%.

Οι εισηγήσεις που φτάνουν στον μεγάλο....ηγεμόνα από τα αγχωμένα στελέχη της Ιπποκράτους μιλούν για απίστευτο φιάσκο του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, καθώς θεωρούν «μη αναστρέψιμο» το κλίμα, παρά την προπαγάνδα που έκαναν σχετικά με   «κούρεμα» του χρέους κατά 50%.

Επιπλέον, σημειώνουν ότι στους χιλιάδες χρεοκοπημένους και εξοργισμένους ψηφοφόρους που ήδη έχουν ρίξει μούντζα στο κόμμα, θα προστεθούν αρκετοί ακόμα που θα θεωρήσουν τις πρόωρες εκλογές ως «επιχείρηση άτακτης φυγής» και «απόδραση του Παπανδρέου» προκειμένου να σωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του.

Η εικόνα των κυβερνητικών στελεχών, που διάγουν πολυτελή βίο σε νησιά και σουίτες ξενοδοχείων, του ίδιου του πρωθυπουργού ο οποίος λειτουργεί όπως οι δικτάτορες των πιο σκληρών καθεστώτων παγκοσμίως επιβάλλοντας σκληρή φτώχεια τους πολίτες και πολυτελή ζωή για τον ίδιο και τα στελέχη του, αλλά και οι αντιδράσεις των στελεχών της χουντικής κυβέρνησης που αντί να αισθάνονται ντροπή για την προδοσία στην οποία μετέχουν, στρέφονται με υπεροψία και απειλές στον κόσμο που αντιδρά, επιχειρώντας να τον τρομοκρατήσουν ακόμα περισσότερο  Χαρακτηριστικά παραδείγματα των τελευταίων εβδομάδων, Μπεγλίτης, Πάγκαλος, Καστανίδης)

Μετά από όλα αυτά τι περίμεναν δηλαδή? Αν και κατά την ταπεινή μας γνώμη, αυτά τα ποσοστά που ''διαρρέουν'' οι κύκλοι του Πασοκ, είναι ψεύτικα και τα πραγματικά ποσοστά είναι μονοψήφια!

Πώς είναι 114,5 Τρισεκατομμύρια Δολάρια; Δείτε για να έχετε μία ιδέα, αφού εάν δεν είστε φίλοι του Γιώργου θα τα βλέπετε μόνο σε … πόστερ!

100 Δολάρια
Δέκα Χιλιάδες Δολάρια ( Ο μέσος ετήσιος μισθός στην Γη)
....

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής του λογαριασμού ΔΕΗ, χωρίς να πληρωθεί το χαράτσι.

Οδηγίες πληρωμής ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι.

Φίλοι που εργάζονται σε τράπεζες μας έστειλαν οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ, χωρίς να πληρωθεί το τέλος ακινήτων και χωρίς να κινδυνέψουμε να μείνουμε χωρίς ρεύμα. 'Εχουμε και λέμε λοιπόν:ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ, στον οποίο έχει ενσωματωθεί το....τέλος «ΜΟΝΙΜΗΣ» εισφοράς (παράνομο και, το βασικότερο, ΑΝΗΘΙΚΟ, λόγω της επιχειρούμενης «συγκεκαλυμμένης» αλητείας).

1. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε, καταθέτοντας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τη νόμιμη οφειλή σας. Ως νόμιμη οφειλή ορίζεται, αυτό που πληρώνατε μέχρι σήμερα στη ΔΕΗ. Ειδικότερα, το «Α» = αυτό που οφείλετε στη ΔΕΗ, για το ρεύμα που καταναλώσατε + το «Β» = χρεώσεις προς τρίτους (ΔΤ, ΔΦ, ΤΑΠ, ΕΤ).
2. Πάτε σε ΑΤΜ «μεγάλης» τράπεζας (μεγάλη = που θα είναι συμβεβλημένη με τις ΔΕΚΟ), με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με τον 12 ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο λογαριασμό του ρεύματος (στη σελίδα 2/2). Εννοείται, ότι στην τράπεζα που θα επιλέξετε, διατηρείτε τραπεζικό λογαριασμό «συνδεδεμένο» με την κάρτα σας.
3. Ακολουθείτε τις οδηγίες του μηχανήματος, δηλαδή: συνδέεστε με το ΑΤΜ, επιλέγετε «άλλες συναλλαγές», «πληρωμές ΔΕΚΟ», «ΔΕΗ», πληκτρολογείτε τον «κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής» κι' εκεί, που θα σας ζητηθεί, να ορίσετε το ποσόν πληρωμής, πληκτρολογείτε μόνον το άθροισμα «Α Β» του λογαριασμού. Παίρνετε την απόδειξή σας κι' έτσι, έχετε τακτοποιήσει την οικονομική σας υποχρέωση προς τη ΔΕΗ, η οποία, δεν δικαιούται, σε καμία περίπτωση να κόψει το ρεύμα. Το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ, «βλέπει», ότι εξοφλήσατε τη νόμιμη, προς τη ΔΕΗ, οφειλή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα εξοφλήσετε το λογαριασμό μόνο μέσω ΑΤΜ και όχι «εισπρακτικής μηχανής». Γιατί το υπογραμμίζω αυτό? στα ΕΛΤΑ π.χ. υπάρχει εισπρακτική μηχανή, όπου εξοφλούνται οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ. Όμως, η φιλοσοφία της εν λόγω μηχανής, που «σκανάρει-διαβάζει» το λογαριασμό, δεν

...

Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών. Επειδή αυτοί δεν καταλαβαίνουν από τη φτώχεια και τη δυσκολία του Έλληνα και εξακολουθούν να ενοχλούν δεκάδες φορές καθημερινά τους πολίτες.

 Εισπρακτικές εταιρείες τηλέφωνα.


Εννοείται ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι δηλωμένοι, όπως θα έπρεπε. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αν δοκιμάσετε να τους καλέσετε, δεν απαντούν.

Αν λοιπόν σας πρήζουν εισπρακτικές εταιρείες, αποθηκεύστε στο τηλέφωνό σας τους παρακάτω αριθμούς, ώστε να γνωρίζετε ποιος τηλεφωνεί και να μη τρέμει άδικα η καρδούλα σας.

Φυσικά, αν δεν θέλετε, δεν απαντάτε όταν η αναγνώριση κλήσης σας δείχνει άγνωστο ή απόρρητο αριθμό.Επίσης, μπορείτε να παίξετε μπάλα μαζί τους. Διαβάστε πώς
....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;


Ένα από τα πιο πετυχημένα σκίτσα του πολύ καλού Ιωάννου. Αποτυπώνει ακριβώς αυτό που συμβαίνει, αυτό που από την αρχή ήθελαν οι - δολοφόνοι των λαών- μισητοί Γερμανοί. Εκτός από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, ήθελαν να βάλουν στο χέρι και την ακίνητη ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, μέσω των τραπεζών και των υποθηκών που θα περνούσαν στα χέρια τους. (Ο τίτλος και τα σχόλια δικά μας)

Κάποτε είπαμε το ΟΧΙ, τώρα λέμε ΝΑΙ στον Μόνιμο Έλεγχο


Ζήτω το έθνος. Οι Τράπεζες σώθηκαν….πόσο γελοίο ακούγεται παραμονές 28ης Οκτωβρίου.
Στις παραμονές του εορτασμού ενός έπους “όπου οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες” θα έχουμε τους διθύραμβους της 6ης ή 7ης σωτηρίας των δανεικών.
Κάποτε οι πρόγονοι πολέμησαν για την κυριαρχία ξέροντας ότι θα χάσουν, σήμερα οι απόγονοί τους γιορτάζουν το δάνειο με το οποίο θα απολέσουν την κυριαρχία.
Κάποτε πεθαίναμε για να σώσουμε τη χώρα τώρα αγωνιούμε για να σωθούν οι Τράπεζες.
Κάποτε πέθαιναν οι πρόγονοι σε μάχες, ολοκαυτώματα, εκτελέσεις και από ασιτία, για να δέχονται οι επίγονοι τεχνική βοήθεια.
Κάποτε σαλτάραμε στα φορτηγά, τώρα σαλτάρει η χώρα στα δανεικά.
Κάποτε είχαμε το ΟΧΙ του ΄40 τώρα έχουμε το ΝΑΙ στο 21 plus της 21ης Ιουλίου….με απλή ή ενισχυμένη πλειοψηφία των 300 και όχι των 11.000.000.
Γιορτές και παρωδίες …η κάθε γενιά γιορτάζει ότι της αξίζει.
Γιατί πλέον
της πατρίδας μου η σημαία
έχει χρώμα γαλανό
και στην μέση χαραγμένο
ένα ολόχρυσο €.
Στο μπαλκόνι το δικό μου θα κυματίζει ο σταυρός, γιατί τα Καλάβρυτα δεν μπορούν να ανταλλάξουν το αίμα του χθες που είναι το αύριο των παιδιών μας με τα € των τραπεζών.
Δεν είναι επιλογή είναι ύβρις.
Ο Ιθαγενής
phgh

Πήραμε ένα ξεροκόματο..με αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία και τα σπίτια μας που θα γίνουν δικά τους. (Αυτό που ήθελαν οι Γερμαναράδες από την αρχή και το λέγαμε, ήταν να βάλουν στο χέρι τα σπίτια μας)

Πήραμε ένα ξεροκόματο..με αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία


Παίρνουμε άλλα 100δις, μας παίρνουν τις τράπεζες μέ όλα τα υποθηκευμένα ακίνητα που θα γίνουν δικά τους γιατί, οι Έλληνες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσουν και να πληρώνουν το στεγαστικό τους δάνειο. Τελικά όταν λέμε συμμετοχή ιδιωτών εννοούμε συμμετοχή των ηλιθίων(idiot) Ελλήνων.
 
 
Οι αποφάσεις του  EURO SUMMIT που αφορούν στην Ελλάδα
EURO SUMMIT STATEMENT
9. We welcome the decision by the Eurogroup on the disbursement of the 6th tranche of the EU-IMF support programme for Greece. We look forward to the conclusion of a sustainable and credible new EU-IMF multiannual programme by the end of the year.
 10. The mechanisms for the monitoring of implementation of the Greek programme must be strengthened, as requested by the Greek government. The ownership of the programme is Greek and its implementation is the responsibility of the Greek authorities. In the context of the new programme, the Commission, in cooperation with the other Troika partners will establish for the duration of the programme a monitoring capacity on the ground, including with the involvement of national experts, to work in close and continuous cooperation with the Greek government and the Troika to advise and offer assistance in order to ensure the timely and full implementation of the reforms. It will assist the Troika in assessing the conformity of measures which will be taken by the Greek government within the commitments of the programme. This new role will be laid down in the Memorandum of Understanding. To facilitate the efficient use of the sizeable official loans for the recapitalization of Greek banks, the governance of the Hellenic Financial Stability Fund (HFSF) will be strengthened in agreement with the Greek government and the Troika.
11. We fully support the Task Force on technical assistance set up by the Commission.
12. The Private Sector Involvement (PSI) has a vital role in establishing the sustainability of the Greek debt. Therefore we welcome the current discussion between Greece and its private investors to find a solution for a deeper PSI. Together with an ambitious reform programme for the Greek economy, the PSI should secure the decline of the Greek debt to GDP ratio with an objective of reaching 120% by 2020. To this end we invite Greece, private investors and all parties concerned to develop a voluntary bond exchange with a nominal discount of 50% on notional Greek debt held by private investors. The Euro zone Member States would contribute to the PSI package up to 30 bn euro. On that basis, the official sector stands ready to provide additional programme financing of up to 100 bn euro until 2014, including the required recapitalisation of Greek banks. The new programme should be agreed by the end of 2011 and the exchange of bonds should be implemented at the beginning of 2012. We call on the IMF to continue to contribute to the financing of the new Greek programme.
13. Greece commits future cash flows from project Helios or other privatisation revenue in excess of those already included in the adjustment programme to further reduce indebtedness of the Hellenic Republic by up to 15 billion euros with the aim of restoring the lending capacity of the EFSF.
14. Credit enhancement will be provided to underpin the quality of collateral so as to allow its continued use for access to Eurosystem liquidity operations by Greek banks.
15. As far as our general approach to private sector involvement in the euro area is concerned, we reiterate our decision taken on 21 July 2011 that Greece requires an exceptional and unique solution.

Το νεοταξίτικο όνειρο για τον άνθρωπο του κοντινού μέλλοντος. Ακόμα και για το πήδημα θα πληρώνουμε φόρους.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ρόβλιας- Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ!! (Σας θυμίζει κάτι αυτό?)

Μέρκελ: Μόνιμη εποπτεία της Ελλάδας



Η Γερμανία επιθυμεί τη μόνιμη επιτήρηση των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, τόνισε σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ, κατά την ομιλία της στη γερμανική βουλή, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για την ενίσχυση του EFSF.


(AGIOVASILEMA: Σοβαρά; ¨Ετσι ελπίζεις αμάμητο γριοναζιστόμπαζο, γνήσια φάρα του Χίτλερ? Για έλα να μας βάλεις τον μόνιμο επόπτη και μετά κοπιάστε και όλοι της φάρας σας να καλοπεράσετε. Ελάτε μόνο εσείς εδώ και μετά τα υπόλοιπα θα τα βρούμε εμείς.....Άντε γιατί αρκετά σας ανεχτήκαμε σκυλόφαρες, αρκετά φερθήκαμε με ευγένεια, αρκετά σκύψαμε το κεφάλι. Το μίσος 10.000.000 Ελλήνων είναι έτοιμο να ξεσπάσει πάνω σας, άθλια ζώα.)

Oι Γερμανοί είναι ακόμη ναζί, λένε Έλληνες του Βερολίνου


 

Με ανησυχία και προβληματισμό παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Ελλάδα οι Έλληνες της Γερμανίας.

Ο γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας στο Βερολίνο, Λάμπρος Σαββίδης ήταν αποκαλυπτικός. Οπως δήλωσε, "οι Έλληνες της Γερμανίας και εδώ στο Βερολίνο ειδικά ανησυχούμε σε μεγάλο βαθμό διότι βλέπουμε τα χάλια της πατρίδας μας και αισθανόμαστε μεγάλη θλίψη και πίκρα για αυτό που συμβαίνει. Αναρωτιώμαστε γιατί συνέβη αυτό στην Ελλάδα που είχε πάντοτε δόξα και αξιοπρέπεια.
Εχω ο ίδιος ζήσει πάρα πολλές περιπτώσεις σε προσωπικές σχέσεις με τους Γερμανούς που όταν συζητάμε το θέμα της Ελλάδας μου λένε σταμάτα πια, μας έχεις σπάσει τα νεύρα και σηκώνονται και φεύγουν από το τραπέζι. Αφήστε που οι εφημερίδες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνέχεια μιλάνε εις βάρος του ελληνικού λαού με αφάνταστες εκφράσεις, αυτά που ακούμε είναι τρομερά".

"ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ"
"Οι ελληνες λέμε στις μεταξύ μας συζητήσεις πως οι ναζί ακόμη υπάρχουν στη Γερμανία σε μεγάλο βαθμό, διότι μόνο οι ναζί σκέφτονταν και εκφράζονταν έτσι, δηλαδή απάνθρωπα και με απέχθεια. Και δυστυχώς δεν άλλαξε πολύ η Γερμανία, αυτό καταλαβαίνουμε" λέει ο κύριος Σαββίδης.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Στο ερώτημα τι έφταιξε για την κατάντια της πατρίδας μας ο κύριος Σαββίδης απαντά "σίγουρα έφταιξαν οι ελληνικές κυβερνήσεις που ανέλαβαν μετα τη μεταπολίτευση με τις πολύ επιπόλαιες επιλογές τους. Φούσκωσαν με κόσμο το δημόσιο. Αλλά και οι ξένες κυβερνήσεις, τα μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης έπαιξαν άλλο ρόλο από αυτόν που διέδιδαν. Η ενωμένη Ευρώπη δεν υπάρχει. Υπάρχει η Ευρώπη των οικονομικών και πολιτικών
...

Ο ΓΑΠ και Τρισε μιλάνε για “Παγκόσμια Διακυβέρνηση”…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ;;;

Ο Τρισε μετά τη διαμαρτυρία των φοιτητών, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΚΤ συνέχισε την ομιλία του, επαναλαμβάνοντας τη θέση του για ανάγκη δημιουργίας υπουργείου Οικονομικών της Ευρωζώνης.
πηγή

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Καμαρώστε πρωθυπουργό. Την ώρα που η Αθήνα καιγόταν και ένας συνάνθρωπός μας μόλις είχε σβήσει από τα χημικά, αυτός πήγε για γλέντι με την παρέα του.

Kαιγόταν η Αθήνα και ο Παπανδρέου γλεντούσε!

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σουρέλης

Την ώρα που εξελίσσονταν οι μάχες μεταξύ αστυνομικών, διαδηλωτών και κουκουλοφόρων, ο πρωθυπουργός δειπνούσε σε εστιατόριο της Αθήνας!

Kαιγόταν η Αθήνα και ο Παπανδρέου γλεντούσε!
Μπορεί το κέντρο της πόλης να είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, ένας άνθρωπος να είχε χάσει τη ζωή του και τα επεισόδια να είχαν γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, αλλά όπως φαίνεται αυτά δεν ήταν αρκετά για να κόψουν την όρεξη του κ. Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άντα και με την παρέα τριών φίλων του, δείπνησαν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ στο εστιατόριο «Μάνη Μάνη», στην οδό Φαλήρου στη συνοικία Στρατηγού Μακρυγιάννη, με θέα την Ακρόπολη. Την ίδια στιγμή τα ΜΑΤ επιχειρούσαν στην περιοχή, προχωρώντας σε 45 προσαγωγές, ενώ αρκετά
...

Μια συγκλονιστική στιγμή, από μια Ελλάδα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε.

   Σαν ελάχιστη προσφορά στη μνήμη  των αγωνιστών του 1940, σας αποστέλλω την παρακάτω ιστορία που δημοσιέυεται στο τεύχος του Οκτωβρίου της Ναυτικής Ελλάδος.

   
Της τα έδωσα της Πατρίδος και τα δύο

 Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεια Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν οπόταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε. Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστολη της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαία κυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού.
  Τότε πάντα κάθε πρωί, θα θυμούνται οι παλίοι, γινόταν έπαρση σημαίας και σταματούσαν τα πάντα, όπως και στη δύση του ηλίου γινόταν υποστολή. Ήταν στιγμές ωραίες , απίθανες που ζούσαν τότε οι άνθρωποι. Το άγημα αποδόσεως τιμων στο χώρο του, και ακούμε το σαλπιγκτή να δίνει το σύνθημα για την υποστολή της σημαίας. Το άγημα παρουσιάζει όπλα. Ο αξιωματικός χαιρετά και παίζεται ο Θούριος. ¨Ολοι οι παριστάμενοι εκεί
....

Πρόταση για συμβολική αντίσταση κατά των σύγχρονων Γερμανών κατακτητών, την 28η Οκτωβρίου.



                             Πρόταση προς όλους τους αναγνώστες αλλά και τα φιλικά ιστολόγια:

Να τοποθετήσουμε δίπλα στη γαλανόλευκη σημαία, μια δεύτερη ή έναν τύπο αυτοσχέδιου πανό/πλακάτ/αφίσας,  στο οποίο να γράφουμε ένα σκληρό μήνυμα προς τους Γερμανούς. Αν αυτή η κίνηση γίνει σε πανελλαδική κλίμακα, η δημοσιότητα που θα λάβει μέσω των διεθνών ΜΜΕ θα είναι τέτοια, που θα τους αναγκάσει να αναθεωρήσουν την άποψή τους σχετικά με την ευκολία με την οποία πιστεύουν ότι θα αποκτήσουν  κυριαρχικά δικαιώματα στην Ελλάδα, ερήμην των Ελλήνων.


agiovasilema

Γονείς μαθητών, με ανακοίνωσή τους,επιθυμούν να μην παραστούν οι ''επίσημοι'' στην παρέλαση και στη θέση τους να τοποθετηθεί ΜΟΝΟ η ελληνική σημαία!

H πρόταση που κατέθεσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας, εκφράζει την επιθυμία των γονέων να μην εμφανιστεί ούτε ένας ''επίσημος'' στην μαθητική παρέλαση.
 Οι γονείς των παιδιών του συγκεκριμένου Γυμνασίου, για να επιτρέψουν στα παιδιά τους να λάβουν μέρος στην παρέλαση της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, επιθυμούν να μην παραστεί κανείς από τους επισήμους, παρά μόνο η Ελληνική γαλανόλευκη σημαία.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας, ύστερα από τη γενική συνέλευση, αποφάσισε να εκφράσει την άποψή του για τον τρόπο εορτασμού των Εθνικών Εορτών. Εκτιμώντας την κοινωνική πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και την επίδρασή της στο χώρο της Παιδείας, επιθυμούμε κατά την παρέλαση των μαθητών, στο χώρο των επισήμων να βρίσκεται η Ελληνική σημαία και μόνο αυτή. Η θέση μας δεν προσβάλει τους θεσμούς, αλλά πιστεύουμε ότι ταυτίζεται με το κοινό αίσθημα και με την υποχρέωσή μας έναντι τω παιδιών μας για τη δημιουργία ιδανικών και όχι άλλων δανεικών».

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου είπε τις αλήθειες που δεν τολμάνε οι υπόλοιποι δημοσιοκάφροι να ξεστομίσουν.

Δείτε σε τρία λεπτά όλη την αλήθεια για τον πρίγκηπα των ιθαγενών..
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου σήμερα σε τρία λεπτά τα είπε όλα.
Ένα βίντεο που αξίζει να το δείτε όλοι.

Είσαι λαθρομετανάστης/ρια και έχεις ή ισχυρίζεσαι ότι έχεις γκόμενο/α Έλληνα?..Τώρα θα πάρεις και άδεια παραμονής...με το νέο νόμο Παπουτσή! Το μάθατε αυτό;

Eλάτε κι άλλοι....εδώ οι καλές άδειες παραμονής.... 

 Διαβάστε τον απίστευτο, τον εξωφρενικό νόμο του Παπουτσή που ψηφίστηκε στα μουλωχτά στις 7/10/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2011ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Α.Π.: οικ 23443

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
Τηλέφωνο 210 3741219
Ταχ. Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 2

ΘΕΜΑ: «Καθορισμός του τύπου άδειας διαμονής που χορηγείται σε υπηκόους
τρίτων χωρών, συντρόφους πολίτη της Ε. Ε. ή Έλληνα, με τον οποίο διατηρούν
σταθερή σχέση προσηκόντως αποδεδειγμένη»
ΑΠΟΦΑΣΗΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:
1. Της παραγράφου 3 του άρθρου 90 του ν. 3386/2005, (ΦΕΚ 212/Α) « Είσοδος,
διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια»
2. Της παραγράφου 2 περ. β του άρθρου 3 του π.δ. 106/2007 με τις διατάξεις του
οποίου ενσωματώνεται η Οδηγία 2004/38/ΕΚ
3. Του Ν.1558/1985 «Κυβέρνηση και Κυβερνητικά Όργανα», όπως ισχύει
4. Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του
Κρατικού Προϋπολογισμού.
Ελληνική
ΑΔΑ: 45ΟΠΝ-0Β4
5. Την αριθ. 31973/07-07-2011 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και

...

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΜΕ! Οι πολιτικοί μας δεν δέχονται "κούρεμα" και απαιτούν άλλα πράγματα

ΕΚΤΑΚΤΟ!!


                     http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR82HAx9BV4zDtKSMe0-Q4uRFcLSjn2BeqRUJ-v-izDIIFm9eDIΣάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις πολιτικών μας σχετικά με το περιβόητο "κούρεμα", εξέλιξη που θα δημιουργήσει σοβαρούς κλυδωνισμούς στο πολιτικό μας σύστημα.
Έστειλαν επιστολή στην ΤΡΟΪΚΑ με τα παρακάτω αιτήματα:


Θ. Πάγκαλος:  "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με ταϊσετε";;


Γ.Πεταλωτής:  "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με πηδήξετε";;


Ντ. Μπακογιάννη:  "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με ψηφίσετε";;


Γ.Καρατζαφέρης:  "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με υπουργοποιήσετε";;


Α. Τσοχατζόπουλος:  "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με αθωώσετε";;


Α.Παπαρήγα  "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με βαλσαμώσετε";;


Α. Διαμαντοπούλου:  "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με χτενίσετε";;

Κ.Καραμανλής : "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με παρατήσετε";;


Π.Γερουλάνος:  "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με ντύσετε";;


Γ.Παπανδρέου:   "αντί να με κουρέψετε γίνεται να με φυγαδεύσετε";;




Μίκης Θεοδωράκης: " αντί να με κουρέψετε γίνεται να μου κλάσετε τα αρχ@@@α";;

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο...


Μουγκός ο Γ.Α.Π στις Βρυξέλλες …

pap_bru.jpg
Έχουμε και λέμε για τα γεγονότα (που τρέχουν…) και μέχρι πριν λίγο …
Tην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, όταν όλα παίζονται, κάθισε σε μια γωνιά και έκανε την πάπια.
Μοναδικό του μέλημα να μη φάει “ξύλο”.
Μοναδικός του στόχος ήταν και παραμένει , να διασωθεί και να διασώσει ότι μπορεί από τον πάλαι ποτέ κραταιό μηχανισμό του ΠΑ-ΣΟΚ…
Άχνα δεν έβγαλε ο “Αξιόπιστος” που πήγε στις Βρυξέλλες για να “δώσει τη μάχη για την πατρίδα” , για να εξηγήσει στους Ευρωπαίους γιατί ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΧΟ πό ότι υποσχέθηκε
Στην γωνία κάθισε και δεν μίλησε όταν άκουγε Live την Μέρκελ και τον Σαρκοζί να μιλάνε για το αν δικαιούνται στα πλαίσια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΝΑΙ !!! Κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμα την λέξη αυτή…) να λαμβάνουν αποφάσεις για κράτη που δεν έχουν ψηφίσει για αυτούς !!!
Εξαφανισμένος.
Σαν να μήν υπήρξε παρών , το μόνο που έκανε ήταν ΑΡΓΑ το βράδυ να διαβάσει ένα κείμενο που του ετοίμασαν και που μπορείτε να διαβάσετε (και να κλάψετε η να γελάσετε ανάλογα το κέφι σας…) στην ανάρτηση Άριστος Πλασιέ !!!

“Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Συνεχίζεται, με την Ελλάδα παρούσα, με την Ελλάδα να έχει συγκεκριμένους και αποσαφηνισμένους στόχους”

Ποια διαπραγμάτευση συνεχίζεται ;;;
Και ποιος διαπραγματεύεται υπέρ της χώρας τρισμέγιστε Ελληναρά;;;
Ο Σαρκοζί ή η Μερκελ;;;
Ποιος θα διαπραγματευθεί για ποσοστά “κουρέματος” (Ναι αυτού που μας παρουσίαζες σαν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ πρίν λίγες ημέρες…) ;;;
Μήπως ο Σαρκοζί ή η Μερκελ που μαλώνουν για το μέγεθος ;;;
Ακόμα και ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν έχει άποψη πάνω σε αυτό και προτείνει 40%-50% κούρεμα…
Εμείς ;;;
ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ;;;
Γι αυτό δεν πήγες εκεί; http://www.olympia.gr/

Σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες

Ανάμεσα στις φωτογραφίες και τα βίντεο των διαδηλώσεων που δείχνουν αστυνομικούς και κουκουλοφόρους σε τρελές αγάπες, κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία για πιο δυνατούς ''λύτες''.

Ο νεαρός κουστουμαρισμένος κύριος της φωτογραφίας, βρισκόταν μαζί με τους υποτιθέμενους κουκουλοφόρους, με ξεσκέπαστο πρόσωπο και πετούσε πέτρες, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την πέτρα που κρατά στο δεξί του χέρι.

Το ένα ερώτημα που προκύπτει, είναι, τι γύρευε μαζί με τους ...''κουκουλοφόρους''.
Το άλλο ερώτημα είναι τι έκανε με το αριστερό χέρι το οποίο είχε πλησιάσει στο αυτί του.
Το βασικό ερώτημα όμως είναι.......ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ, ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ?



ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ(ΚΟΥΡΕΜΕΝΗΣ) ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
"Η πρώτη φορά ήταν μόλις πέντε χρόνια από τότε που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωνε στην Αγία Λαύρα το λάβαρο της Επανάστασης. Σύμφωνα με την ελβετική τράπεζα Creait Suisse, το έχουμε ξανακάνει άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν: το 1843, το 1860, το 1893 και το 1932. Όπως και νά ΄ναι, η χρεοκοπία προσμετράται ως παλιά μας τέχνη κόσκινο.
Αν το δούμε μάλιστα ιστορικοκοινωνιολογικά, από την Επανάσταση του΄ 21 και μετά δεν έχει περάσει γενιά από αυτό τον τόπο που να μην έχει γνωρίσει τη χρεοκοπία ή τον πόλεμο.
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Είναι γνωστό πως τρεις είναι οι τρόποι αντιμετώπισης της υπερβολικής χρέωσης ενός κράτους: 
η αποπληρωμή (ο δρόμος που έχουμε επιλέξει ως χώρα μέχρι στιγμής), η ελεγχόμενη χρεοκοπία (η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, η επιμήκυνση, δηλαδή, του
....

Διαβάστε το παρακάτω περιστατικό και βρείτε ακριβώς ποιά εποχή σας θυμίζει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

΄΄ΜΑΚΕΛΕΨΕ΄΄ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ …Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Κ ΟΝΤΡΑ !

images.jpg
Έκαψε τον Μπεγλίτη ο Χίος πρίν απο λίγο με στοιχεία απο κάμερα και on the Air τον γιατρό Γιάννη Γεωργόπουλο έκαψε τον Μπεγλίτη που το έπαιξε Στρατηγός ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ στο γιατρό και του έστειλε το ΣΔΟΕ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΏ
"Την περασμένη Κυριακή 17/10/2011 σε μνημόσυνο σε ορεινό χωριό της Κορινθίας, ο σε απόσταση ομοτράπεζος μουΥπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Π. Μπεγλίτης, σηκώθηκε , πλησίασε, στάθηκε όρθιος με ύφος στρατηγού μπροστά μου και χτυπώντας την γροθιά του στο τραπέζι, με απείλησε μεγαλοφώνως μπροστά στους πολυπληθείς έκπληκτους συντοπίτες μας, στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν πρώην Δήμαρχος και νύν Περιφερειακός Σύμβουλος , Δημοτικός Σύμβουλος και πολλοί άλλοι, ότι την επομένη θα μου έστελνε στο ιατρείο μου, το … ΣΔΟΕ!
Αιτία; ρωτήστε τον ίδιο γιατί εγώ δεν του απεύθυνα καν τον λόγο, σεβόμενος την μνήμη του τιμώμενου εκλιπόντα, αν και είχα να του πω πολλά !
Πιθανολογώ ότι κρυφάκουσε – ή ίσως υπέκλεψε τεχνολογικά – την προσωπική κουβέντα μου (σ.σ.: μάλλον κάπως υπερβολικό αυτό…) με τον διπλανό μου, στην οποία συμπεριλαμβανόταν η λέξη κλειδί «γιαούρτι»!Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί, αντίθετα η αρχικά εν θερμώ απειλή, εκτελέστηκε τελικά εν
ψυχρώ, με απόλυτη συνέπεια!
Πράγματι, το ΣΔΟΕ ήρθε στο ιατρείο μου, στις 21/10/2011 (προφανώς καθυστέρησε λόγω απεργιών), είδε, τα βρήκε όλα εντάξει και απήλθε. Οι άνθρωποι έκαναν καλά την δουλειά τους και δεν τους καταλογίζω κάποια ευθύνη.
Προφανώς όμως ο κύριος Μπεγλίτης προσπαθεί να συγκροτήσει Σώμα ΔίωξηςΌσων Ενοχλούν και μέχρι τότε χρησιμοποιεί το κανονικό ΣΔΟΕ.
Η επίδειξη δύναμης και ο απροκάλυπτος εκφοβισμός της τοπικής κοινωνίας ιδιαίτερα ενός ήσυχου εν προκειμένω ορεινού χωριού δεν είναι τυχαία γεγονότα, ιδιαίτερα
...
Τελειώνοντας θεωρώ το περιστατικό πολιτική δίωξη, ένα άκρως επικίνδυνο φαινόμενο που δείχνει πως αντιλαμβάνονται στις μέρες μας, ορισμένοι την άσκηση εξουσίας, γι’ αυτό και το καταγγέλλω.
Γιάννης Γεωργόπουλος – Κιάτο Κορινθίας -21/10/2011".
http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_6198.html#ixzz1bdmdYLEf