Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε φοιτητής της ΑΣΟΕ μέρα μεσημέρι-Η φιλευσπλαχνία και η αλληλεγγύη προς τους αλλοδαπούς και το παρεμπόριο πήγαν περίπατο..

Διαβάστε που οδήγησαν οι ηλίθιες θεωρίες περί αλληλεγγύης  και ανοχής των λαθροεγκληματιών μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια..
Νέο κρούσμα βίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Καθηγητές: Ο χώρος «έχει παραδοθεί στο φόβο στην εγκληματικότητα και το παρεμπόριο».Κάνουν ακόμα λόγο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις,εξαθλίωση και τριτοκοσμικό παζάρι ...

Νέο κρούσμα βίας καταγγέλλει ο σύλλογος των διδασκόντων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών που με ανακοίνωση του τώρα ξαφνικά θυμήθηκε πως πρέπει να επέμβει η πολιτεία...

Η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

«Η εγκληματικότητα τυλίγει πια ασφυκτικά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι δράστες αποθρασύνονται»

«Τελευταίο κρούσμα είναι η....... ένοπλη ληστεία με μαχαίρι σε βάρος διδακτορικού φοιτητή του Πανεπιστημίου μας, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην πύλη του Πανεπιστημίου επί της οδού Μαυροματαίων. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό έλαβε χώρα παρόμοιο περιστατικό σε χώρο εργαστηρίου εντός του Πανεπιστημίου» αναφέρουν οι καθηγητές.
Οι διδάσκοντες καταγγέλλουν ακόμη ότι έμποροι γύρω από το Ίδρυμα το έχουν μετατρέψει σε «ένα άθλιο τριτοκοσμικό παζάρι» , ενώ «οι ληστρικές επιθέσεις, οι παρενοχλήσεις και η εξαθλίωση, έγιναν για πολύ καιρό ανεκτά από την πολιτεία». 

Απορίας άξιο ωστόσο παραμένει γιατί τα μέλη του Ιδρύματος δεν καλούν την αστυνομία στις περιπτώσεις όπου γίνονται μάρτυρες παράβασης των νόμων.

Οι «άσχημοι Γερμανοί» και η «επικίνδυνη» καγκελάριος. (Λίγο αργά το διαπιστώσατε απολίτιστα ζώα, φονιάδες.)

Τα γερμανικά φαντάσματα του παρελθόντος ζωντάνεψε η κρίση στην ευρωζώνη, διατείνεται ο αρθρογράφος του γερμανικού περιοδικού «Σπίγκελ» (Spiegel), ο οποίος καταλογίζει στη Γερμανίδα καγκελάριο ένα ξύπνημα του γερμανικού εθνικισμού, ανάλογο των τσιτάτων του Σλέγκελ τον 19ο αιώνα.

Οι «άσχημοι Γερμανοί» και η «επικίνδυνη» καγκελάριος

Η άκαμπτη στάση της Άνγκελα Μέρκελ κατέστρεψε το έργο γενεών, υποστηρίζει το δημοσίευμα με τίτλο «Εμείς οι άσχημοι Γερμανοί». Θα ήταν προτιμότερο η Μέρκελ να παλεύει στο πλευρό των Ευρωπαίων εταίρων ακόμα κι αν ο δρόμος είναι λανθασμένος, από το να στέκεται μόνη της ψάχνοντας τους «σωστούς», τονίζει.
Η κριτική στη Γερμανίδα καγκελάριο έρχεται πλέον και από το ίδιο της το κόμμα. Πολιτικός των Χριστιανοδημοκρατών σχολίασε πρόσφατα: «Τώρα η Ευρώπη θα μιλά γερμανικά;», ενώ ευρωπαϊκές εφημερίδες παρουσιάζουν τη Μέρκελ με το χαρακτηριστικό μουστάκι του Χίτλερ.

Τα στερεότυπα του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου έχουν επιστρέψει. «Οι άσχημοι Γερμανοί είναι εδώ», γράφει το Spiegel, καθώς έχει η Γερμανία βγαίνει από την «ειρηνική» περίοδο των 20 χρόνων της επανένωσης.
«Η καγκελάριος είναι επικίνδυνη»
Μαθήματα γερμανικής ηγεμονίας παραδίδει το τελευταίο διάστημα η Άνγκελα Μέρκελ, γεγονός που κατά το Spiegel οφείλεται στην ανυπομονησία να φύγουν
...

ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!

η υπεύθυνη της καθυστέρησης…

Επιλεκτικές καθυστερήσεις…
Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαλικίδης
Ένα βιβλίο που θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στις σχολικές αίθουσες, αραχνιάζει στις αποθήκες του υπουργείου Παιδείας επειδή φαίνεται πως κάποιοι ενοχλούνται από το ελληνοκεντρικό περιεχόμενο του. Πρόκειται για το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ΄ δημοτικού, την ευθύνη του οποίου έχει ως επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας ο ομότιμος -πλέον- καθηγητής νεότερης και σύγχρονης ιστορίας στο Τμήμα ιστορίας και αρχαιολογίας του ΑΠΘ, Γιάννης Κολιόπουλος. Το συγκεκριμένο σχολικό εγχειρίδιο επρόκειτο να αντικαταστήσει το… διάσημο βιβλίο της
...

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!!!!!!!

Παρακαλούμε διαβάστε το είναι σύντομο.
Αυτό το μήνυμα είναι για όσους βγαίνουν τη νύχτα, πηγαίνουν σινεμά, και τους σπουδαστές που βγαίνουν από το πανεπιστήμιο ή κολέγιο, και για οποιονδήποτε κυκλοφορεί γενικά..

"Αν ένα παιδί που κλαίει στο δρόμο, σε οποιαδήποτε περιοχή, με μία διεύθυνση στο χέρι και σας πεί να το πάτε στην διεύθυνση που λέει (ακόμα κι αν είναι κοντά), πηγαίντε το στην αστυνομία και όχι στην διεύθυνση." Αυτή είναι η νέα μέθοδος που χρησιμοποιούν για απαγωγή, ληστείες και βιασμούς.

ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ.
Αντιγράψτε και επικολλήστε την παρούσα ανακοίνωση και στείλετε σε όσο περισσότερους φίλους σας. Μπορείτε να αποτρέψετε πολύ πόνο από οικογένειες... Αυτό κυκλοφόρησε από την Αστυνομία...


πηγή

(agiovasilema: Το παραπάνω κείμενο κυκλοφόρησε σε πολλά μπλογκς και μας εστάλη και εμάς με email. Το μπλογκ eglimatikotita.gr αναφέρει ότι είχε επικοινωνία με την αστυνομία, η οποία αρνείται ότι κυκλοφόρησε αυτή την ανακοίνωση. Επειδή όμως οι εγκληματίες στη χώρα παραμονεύουν σε κάθε μας βήμα και επειδή οι μέθοδοι τις οποίες εφευρίσκουν είναι ολοένα και πιο επικίνδυνες, η ανάρτηση αυτή θα μείνει ως έχει.)

ΑΚΟΥΕΙ Η ΜΑΛΑ@$ΜΕΝΗ Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ; Δουλεύουμε περισσότερο από όλη την Ευρώπη! 42,2 ώρες την εβδομάδα δουλεύουν οι Έλληνες και 35,6 οι Γερμανοί!

Οι Έλληνες δουλεύουν κατά μέσο όρο 42,2 ώρες την εβδομάδα, αναφέρει έρευνα που πραγματοποίησε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Βρετανίας.
Σύμφωνα με τους βρετανούς, οι Έλληνες εργάζονται τις περισσότερες ώρες μέσα στην ΕΕ.
Όσο για τους άλλους «εταίρους»; Οι Γερμανοί εργάζονται 35,6 ώρες, οι Γάλλοι 38 ώρες, οι Βρετανοί 36,3 ώρες, ενώ τις λιγότερες εργάζονται οι Ιρλανδοί με 35 ώρες.
Η χώρα που μας «τρώει» είναι η Αυστρία με 43,7 ώρες απασχόλησης, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα οι Έλληνες βλέπουν αυτά τα στοιχεία και αισθάνονται ότι δεν φταίνε οι ίδιοι για την κρίση (πόσο παραπάνω να δουλέψουν;).
Μάλιστα, ο Guardian δεν διστάζει να αντιπαραβάλει τα στοιχεία Ελλάδας και Γερμανίας.
Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, η Βρετανία βρίσκεται κάπου στη μέση της λίστας και η Ελλάδα ακόμα πιο χαμηλά (χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο δείκτης παραγωγικότητας στην Ελλάδα είναι 76,3, ενώ στη Γερμανία 123,7.
Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας αφορούν το διάστημα Απρίλιο – Ιούνιο του 2011.

Φθιώτιδα: Ο Απόστολος Γκλέτσος μειώνει τα δημοτικά τέλη!

Ο δήμος Στυλίδας είναι από τους ελάχιστους δήμους στην Ελλάδα, που μειώνουν τα τέλη και ίσως ο μοναδικός, που τα μειώνει σε τόσο υψηλό ποσοστό, 15-20%.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο lamiareport.gr για το θέμα είπε: ''Ο κόσμος όχι μόνο δεν αντέχει άλλα βάρη, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει και αυτά που έχει. Κάνοντας οικονομία και χρηστή διαχείριση, είδαμε ότι μπορούμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη και να δώσουμε έστω και μια μικρή ανάσα στους δημότες...

Η προτεραιότητα αυτής της Δημοτικής Αρχής ήταν είναι και θα είναι ο Δημότης και περισσότερο εκείνος που έχει ανάγκη πραγματική ανάγκη''.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Στυλίδας με τη βοήθεια χορηγών μοιράζει κάθε μήνα, μέσω της Μητρόπολης, μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Δήμου.

(agiovasilema: Όσο δεν τον συμπαθούσα ως ηθοποιό και ''μάγκα'' και πολλά βαρύ τότε, τόσο τον έχω συμπαθήσει από τότε που  εξελέγη και έκανε την -κάποτε- ανώφελη μαγκιά, ασπίδα υπεράσπισης των δημοτών του απέναντι στο σάπιο κράτος. Μπράβο ρε Γκλέτσο!)

ΚΕΡΑΤΕΑ - "Άπαρτη Πόλη", νεο βίντεο




Το Δεκέμβριο του 2010 και μέχρι την άνοιξη του 2011, ένα ηφαίστειο που φαινόταν ανενεργό --ωστόσο «ζούσε» από το Δεκέμβρη του 2008 και μέσα από το σοκ και την αντίδραση του λαού στις απώλειες από την τεχνητή οικονομική κρίση- εξερράγη σε μια μικρή πόλη στα περίχωρα της Αθήνας. Στην Κερατέα.

Ένα πρωτοφανές μέτωπο αντίστασης και σύγκρουσης, ένα λαϊκό κίνημα σε τοπικό επίπεδο που έγινε εξέγερση, αναδύθηκε. Κι όχι μόνο άντεξε, αλλά έδωσε μάχες 128 μέρες απέναντι σε τεράστιες δυνάμεις καταστολής, στα παγωμένα οδοφράγματα της Λεωφόρου Λαυρίου.

128 μέρες οι κάτοικοι της Κερατέας πήραν τη ζωή τους στα χέρια τους και υπερασπίστηκαν τη γη τους, από τα χέρια άπληστων εργολάβων και από τα σχέδια της διαπλεκόμενης κυβέρνησης, που εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών, τους χάριζε το Οβριόκαστρο. Μια περιοχή πανέμορφη, μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας και περιβαλλοντικής
....

Κάνουν πόλεμο στους Έλληνες ψαράδες!

Προκλητικά ανθελληνική στάση της ελληνικής κυβέρνησης Πόλεμο στους Έλληνες ψαράδες, για να κάνουμε εισαγωγή ψάρια από την Τουρκία τα δικά μας ψάρια του Αιγαίου μας !

10B28A5178E2F1AD28642D7C0039D1A9.jpg
είναι δυνατόν αυτήν την εποχή που ο κόσμος πεινά και δεν έχουν να φάνε τα λιμεναρχεία σε όλοι την ελλαδα με εντολές άνωθεν να κάνουν πόλεμο στον λαό για το μέγεθος των ψαριών ,ντροπή σας κυριοι συνέλαβαν στην Σκόπελο οικογενειαρχη για 1 κιλό καλαμάρια συνέλαβαν στην μηχανιών ψαρά διότι τα ψάρια ήταν ένα πόντο μικρότερα ,γιατί ρε προδότες διπλά τούς ακριβώς από τούς Έλληνες ψαράδες ήταν τουρκικά αλιευτικά και σκούπιζαν τον
....

Δωρεάν φαγητό ανά νομό, για τους συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Οι διαπιστώσεις που μπορούμε να κάνουμε για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολλές. Μια από αυτές, η βασικότερη, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που και στους καιρούς της 'αφθονίας' δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε. Παρακάτω ακολουθεί σύνδεσμος με διευθύνσεις και τηλέφωνα για τους νομούς που παρέχουν αυτού του είδους την φροντίδα στους πολίτες.

                     http://helping.gr/8DE911D1.el.aspx

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κάλαντα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Φώτων.

Κάλαντα Χριστουγέννων (η αστική και επικρατέστερη εκδοχή)

Καλήν εσπέραν άρχοντες,
αν είναι ορισμός σας,
Χριστού τη Θεία γέννηση,
να πω στ' αρχοντικό σας.

Χριστός γεννάται σήμερον,
εν Βηθλεέμ τη πόλει,
οι ουρανοί αγάλλονται,
χαίρει η φύσις όλη.

Εν τω σπηλαίω τίκτεται,
εν φάτνη των αλόγων,
ο βασιλεύς των ουρανών,
και ποιητής των όλων.

Πλήθος αγγέλων ψάλλουσι,
το Δόξα εν υψίστοις,
και τούτο άξιον εστί,
η των ποιμένων πίστις.

Εκ της Περσίας έρχονται,
τρεις μάγοι με τα δώρα,
άστρο λαμπρό τους

.....

Όλη η κατάντια της σύγχρονης Ελλάδας σε μια φωτογραφία.....

Αθήνα, Ελλάδα, 2011

Ξενοίκιαστα καταστήματα, τρομοκρατημένοι άστεγοι, γνωστοί-άγνωστοι ασφαλίτες και προβοκάτορες. Αν είχε και μερικές ορδές λαθρο, θα αντικαταστούσε πλήρως τον χάρτη της Ελλάδας.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ανοιχτή εκδήλωση «Δημόσιο Χρέος: Παύση πληρωμών – Κοινωνικός έλεγχος-Διαγραφή»

Είτε θα χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι, είτε το κεφάλι σας στον τοίχο


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη



Το πρόβλημα δεν είναι ότι διαλύεται η ευρωζώνη. Το πρόβλημα είναι ότι σε διάλυση οδηγείται η ίδια η Ευρώπη.

Η απεχθής εικόνα που εμφανίζει το δίδυμο Μέρκελ – Σαρκοζί, αν και αποτέλεσμα – αντίδραση στην υπόγεια δραστηριότητα έξωθεν δυνάμεων με τοποτηρητές εντός της Ευρώπης, είναι απεχθέστερη και αυτού του προδοτικού ελληνικού χρέους.

Με αλαζονικό ύφος υποστήριξαν πως αποφάσισαν να συνασπιστούν (και όποιος θέλει ακολουθεί) επειδή αυτές οι δύο χώρες, η Γερμανία και η Γαλλία, καλούνται να πληρώσουν τα χρέη των άλλων.

Και επομένως, όταν καλείσαι να πληρώσεις, μπορείς να βάλεις όποιους όρους θέλεις.

Και να βάζεις στο στόχαστρο όποιον αποφάσισες να μετατρέψεις σε μαύρο πρόβατο.

Γι’ αυτό και για άλλη μια φορά περίσσεψαν οι αναφορές στην Ελλάδα, στην οποία επιμένουν να φορτώνουν όλες τις αμαρτίες – την ίδια ώρα που
...

Μας ψεκάζουν!


Μας ψεκάζουν! Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα; Ο κόσμος γκρεμίζεται ,  η χώρα  βουλιάζει ,  η ζωή μας όπως την ξέραμε καταρρέει  και … ημείς άδωμεν! Άρα μας ψεκάζουν!
Αυτό που ήταν μυστικό, αυτο που μέχρι και πριν λίγο καιρο, όποιος το ανέφερε χαρακτηρίζονταν αμέσως ως Κασσάνδρα, το λένε πια και το γράφουν όλοι : Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της. Κι εμείς παρακολουθούμε απαθείς, να ψηφίζεται ένας προυπολογισμός που όλοι ξέρουμε οτι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ, με στόχους που δεν θα υλοποιηθούν ποτέ.
Αυτοί που έλεγαν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου, όχι από ανικανότητα, αλλά με δόλο και σχέδιο, έφερε τη χώρα σε κατάσταση ανάγκης, έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ήταν μέχρι τώρα λίγοι που  τους κολλούσαν  τη ρετσινιά του γραφικού  ή του συνομωσιολόγου  και οι φωνές τους πνίγονταν από τα συστημικά μέσα. Τώρα  επαληθεύονται από
...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χαράτσι Δεη- Ενημέρωση για τα τηλέφωνα ανάγκης της συντονιστικής επιτροπής Δήμου Μαρκόπουλου

Οργανωνόμαστε στις γειτονιές
και αντιστεκόμαστε όλοι μαζί
κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
να καταργήσουμε τα χαράτσια, τα  μνημόνια και αυτούς που τα φέρνουν

Στη ΓΣ της Επιτροπής αγώνα στο Δήμο Μαρκόπουλου, την Κυριακή 4/12 αποφασίστηκαν :
1. Κάλεσμα :
·   Την Πέμπτη 8/12 στις 6μμ στο 2ο ΔΣ Πόρτο-Ράφτη συνάντηση της ανοιχτής συντονιστικής επιτροπής για να διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για τις γειτονιές, να φτιαχτούν πανό και να οργανωθεί η δράση.
·   Σε νέα Συνέλευση την Κυριακή 11/12, στις 6.00μμ, στον Εξωραϊστικό Σύλλογο (δίπλα στη Βενζίνα BP) στο Πόρτο-Ράφτη.
Εκεί συγκεντρώνουμε, επίσης, χρήματα και τρόφιμα για να ενισχύσουμε την ηρωική απεργία των 35 ημερών των εργατών στη Χαλυβουργία. Συμμετέχουμε την Κυριακή 11/12, 10.30πμ πλατεία Κερατέας, πορεία για τον ένα χρόνο από την εισβολή των ΜΑΤ και τον μεγάλο αγώνα της Κερατέας.
2. Καλούμε όλους να Μην πληρώσουν το χαράτσι – πληρώνουμε το λογαριασμό αφαιρώντας το χαράτσι σε ΑΤΜ ή μέ τραπεζική συναλλαγή στο ιντερνετ όπως παρακάτω (και σε ληγμένους λογαριασμούς).

         ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

(ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΚΟ)

1. Πάμε στο ΑΤΜ με το λογαριασμό ή με τον 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.
2. Βάζουμε την κάρτα. Επιλέγουμε:  α) Άλλες συναλλαγές,    β) Πληρωμές ΔΕΚΟ,     γ) ΔΕΗ

3. Πληκτρολογούμε τον 12ψήφιο κωδικό "ηλεκτρονικής συναλλαγής" και θα μας ζητηθεί να ορίσουμε  
    ποσό πληρωμής.
4. Αφαιρούμε από το συνολικό ποσό μόνο αυτό που αντιστοιχεί στο χαράτσι (πάνω δεξιά ΕΕΤΗΔΕ)
5. Πληκτρολογούμε το ποσό που απομένει στο μηχάνημα.
6. Φωτοτυπούμε την απόδειξη, το λογαριασμό και την ταυτότητά μας και ερχόμαστε στην επιτροπή με  
    τις φωτοτυπίες και με τα πρωτότυπα.

    3. Συγκεντρώνουμε τα χαρτιά στην Επιτροπή για να  προχωρήσει σε ομαδική αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα  δηλώνοντας ότι οι οφειλέτες κατέβαλαν το ποσό που αναλογεί στην κατανάλωση ρεύματος, δημοτικά τέλη κ.λ.π. και όχι στο χαράτσι.

στο Πόρτο - Ράφτη  38 χιλιόμετρο στα μαγαζιά  α) “Ποικιλοπολείο” - ψιλικά από 10πμ μέχρι 9μμ.
β) νυφικά (“Wedding Palace”) από 10 - 2μμ. και
στο Μαρκόπουλο στη Βιβλιοθήκη –Πνευματικό Κέντρο, κάθε μέρα 11-1μμ και 6-8μμ

4. Φτιάχνουμε δίκτυο και ειδοποιούμε σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή για
 οτιδήποτε – και υπάρχουσες διακοπές ρεύματος λόγω αδυναμίας πληρωμής της ΔΕΗ - απευθυνόμαστε στην ανοιχτή συντονιστική επιτροπή :
Αρναούτης Σταμάτης 6976423717 (Μαρκόπουλο – περ.συνεταιρισμός), Ανδρεου Σταματης(Μαρκ/λο), Ανδρεου Στεφανος(Μαρκ/λο) 6937146318,Γέροντας Θωμάς 6973803368, Γκιωνάκης Δημ.6977432665, Δημητρελος Κων/νος 6993672033, Ζαφειροπουλος Νικος 6934506178(Πρασιες), Κακαρνακης(Μαρκ/λο), Κατσαντώνης Δημ. 6977875603, Λυμπεροπουλος Παναγ 6947568038, Μαρίνα Μάρα 6944531411 (Καλός Γιαλός) Μπαχτή Αν. 6937090343(Λιγόρι), Μπελλας Αργύρης(Νταρδε) 6944881238, Μπρίκης Νίκος 6973730034(Κάστρο Π-Ράφτη), Ορφανος(Μαρκ/λο) 2299074712, Παπαγεωργίου Θ. 6944312434 (Αμφιθέα-Χάβοσι), Πιερράκος(Χεροβούνι) 6974413575, 6974413575/ 2299071695, Σαμαράς Αντ.6943444050, Σπυροπουλος Κυριακος 6944688547,   Ταταταριδου Κων/να 6942841635, Τσακιρης Μιχαλης 6976936869, Τσιακιρης Λευτερης 2299076375,  Τουλγαρίδης Κων. 6977002645
ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ - ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!
Επιτροπή Aγώνα στο Δήμο Μαρκόπουλου
«όχι στα χαράτσια» - ΔΕ χρωστάμε, ΔΕΝ πουλάμε, ΔΕΝ πληρώνουμε

Η λύση στην κρίση χρέους: 1 ΔΡΧ = 1000 ευρώ

eurosssssssssssssssH “ελληνική κρίση” έχει πολλές κρυφές πτυχές τις οποίες εντέχνως όσοι, λιγοστοί, πολιτικοί αξιωματούχοι γνωρίζουν έχουν κρατήσει στη σκιά, εμποδίζοντας τη Βουλή και τον ελληνικό λαό να τις πληροφορηθεί. Κάποιες από αυτές αφορούν στη διαπραγματευτική δύναμη της Ελλάδας απέναντι στην Τρόικα και τους ιδιώτες δανειστές της.
Στο πρώτο τμήμα της τρέχουσας σειράς άρθρων αποκάλυψης των μεγαλύτερων μυστικών της ελληνικής κρίσης αναφέρθηκα στο δίκαιο που διέπει τα ελληνικά ομόλογα, ένα θέμα το οποίο είχα αναδείξει με το άρθρο “Το κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδας για το χρέος της” από τον Ιούλιο του 2010 (βρίσκεται στο βιβλίο “Υπόθεση Ελληνική Κρίση, Περίεργες Συμπτώσεις” εκδόσεις Λιβάνη), παρουσιάζοντας μία σειρά σχετικών με το θέμα εκθέσεων κορυφαίων πανεπιστημίων και νομικών εταιριών.
Οι αποκαλύψεις στο συγκεκριμένο άρθρο προκάλεσαν αίσθηση αλλά δεν ήταν παρά δεκαπέντε μήνες αργότερα που το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις, όταν σε μία σειρά άρθρων και δημοσιεύσεων στο XrimaNews.gr παρουσιάστηκαν στοιχεία που υποδείκνυαν πως η ελληνική κυβέρνηση είχε συμφωνήσει στη μετατροπή του δικαίου που ρυθμίζει τα ελληνικά ομόλογα από το
...

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ της Μέρκελ. Θέλει να φέρει – ενιαίο; – δημοψήφισμα για τη Συνθήκη της Λισαβόνας που θα διαλύσει την Ευρωζώνη!

Αυτό είναι το σχέδιο θέλοντας να αποφύγει τα κοινοβούλια της υπόλοιπης Ευρώπης!
Το έχει σίγουρο ότι οι βόρειες χώρες, όπως Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία κτλ. θα ψηφίσουν υπέρ των αλλαγών στη Συνθήκη, ενώ οι υπόλοιπες χώρες (κυρίως του Νότου) θα το απορρίψουν, αφού θα πρέπει να «τρέξουν» πίσω από τη Γερμανία για να πετύχουν τους αυστηρούς όρους που θα θέσει.
Αυτόν τον «σκόπελο» των κοινοβουλίων, θα τον περάσει η Μέρκελ με τα δημοψηφίσματα, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο να ασκηθεί «βέτο» από τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, που ζουν μέσα στα καθεστώτα των μνημονίων, του ΔΝΤ, της εντεινόμενης ύφεσης και της ανεργίας.
Σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας δήλωσε ότι οι αλλαγές στη Συνθήκη θα πρέπει να υιοθετηθούν το συντομότερο δυνατόν.
Χέρι – χέρι πάει ο Παπανδρέου με τη Μέρκελ, αφού το δημοψήφισμα θα φέρει τη διάλυση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, όπως ακριβώς προσπάθησε να κάνει και ο ΓΑΠ με την αψυχολόγητη ενέργειά του να προτείνει δημοψήφισμα. economikos

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-Στα όρια κοινωνικού κραχ η χώρα.20.000 άνθρωποι καθημερινά περιμένουν φαγητό από τα διάφορα ιδρύματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 20.000 νεόπτωχοι συνωστίζονται έξω από τα ιδρύματα που διανέμουν φαγητό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ελληνες το 60%, οι περισσότεροι χαμηλοσυνταξιούχοι ή πρόσφατα απολυμένοι

Δραματική είναι η αύξηση των ανθρώπων που καταφεύγουν στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Τους τελευταίους μήνες καταγράφεται αύξηση κατά 40%, με τους Ελληνες να είναι συντριπτικά περισσότεροι
Δραματική είναι η αύξηση των ανθρώπων που καταφεύγουν στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Τους τελευταίους μήνες καταγράφεται αύξηση κατά 40%, με τους Ελληνες να είναι συντριπτικά περισσότεροι
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τον αριθμό των Ελλήνων που καταφεύγουν στα συσσίτια των δήμων και των ενοριών. Τουλάχιστον 10.000 μερίδες διανέμει καθημερινά η
...

Να γιατί έτρεμαν τις εκλογές… ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Β´ ΑΘΗΝΩΝ!!

20111205-082226.jpgΟριστικά φαίνεται ότι έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία του στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας το ΠΑΣΟΚ, χάνοντας έτσι άλλο ένα παραδοσιακό… προπύργιό του! Ο λόγος για την Β’ Αθηνών, όπου σύμφωνα με μέτρηση μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.
Ειδικότερα, σύμφωνα και με την εφημερίδα “Κυριακάτικη Δημοκρατία”, τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης αποτελούν σόκ για το πολιτικό σύστημα. Στο αστάθμητο δείγμα, λοιπόν, η ΝΔ προηγείται με 15% και ακολουθούν Δημοκρατική Αριστερά με 10%, ΚΚΕ 8%, ΣΥΡΙΖΑ 8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%! Ενώ ο ο ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη παραμένει σταθερός στα κυβικά του, “τσιμπά” ποσοστά η Χρυσή Αυγή, που σε εθνικό επίπεδο έχει ξεπαράσει το 2%…
apospasma – Armageddon
πηγή

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η Μυθολογία για το ευρώ και την ΕΕ καταρρέει μπροστά στα μάτια μας.

Το ξεκίνημα: “πάρε πέντε τώρα
και κλείσε τα μάτια,
για να σου πάρω εγώ δέκα”
Όταν πριν από 30 περίπου χρόνια ολοκληρωνό-
ταν η σύνδεση της Ελλάδας με την τότε ΕΟΚ, είχαμε
βομβαρδιστεί με πληθώρα επιχειρημάτων:
απέραντη αγορά 300 εκατομμυρίων’’.
“Τα προϊόντα μας θα βρεθούν σε μια
Η πραγματικότητα: Δε βρήκαμε “πελάτες’’, γί-
ναμε.
από Τουρκία και άλλους εθνικούς κινδύνους’’.
“Θα διασφαλιστούμε έναντι του κινδύνου
Η αλήθεια: Συντηρήθηκε ο ανταγωνισμός των
εξοπλισμών που μας έχει γονατίσει. Ο κίνδυνος
πολεμικής ανάφλεξης, με αφορμή και τις ΑΟΖ
και τη συμμαχία πολέμου με το Ισραήλ είναι
πάντα παρών.
“Θα θωρακιστεί η δημοκρατία’’.
Η πραγματικότητα: οι ελευθερίες περιορίζονται
όλο και περισσότερο, με τρομονόμους και
ευρω-τρομονόμο. Σύμβολο της αντιδραστικής
μετάλλαξης η είσοδος των ακροδεξιών του
ΛΑΟΣ στη κυβέρνηση.
και προστασία από κρίσεις’’.
“Θα έχουμε νομισματική σταθερότητα
Εδώ γελάνε…
“Τζάμπα επιδοτήσεις στους αγρότες’’.
Ήταν το αντίτιμο του ξεκληρίσματος και
....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ: ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Πέρυσι μας έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι το πρόβλημα.
Φέτος ολόκληρη η Ευρωζώνη βουτάει στην κρίση χρέους.
Κανείς δεν μίλησε για τις κοινωνίες, αλλά μόνο για τη σωτηρία των τραπεζών.
Τώρα όμως μιλάμε εμείς.

Οι άτεγκτες πολιτικές των κυρίαρχων της ΕΕ, αφού βύθισαν την Ελλάδα στη σοβαρότερη οικονομική ύφεση της Μεταπολεμικής Περιόδου, αντιμετωπίζουν πλέον κατάματα το ενδεχόμενο της διάλυσης της Ευρωζώνης. 
Η Γερμανία -και από κοντά η Γαλλία- για τη διάσωση των συμφερόντων τους, επισπεύδουν την αλλαγή των συνθηκών του Μάαστριχτ και της Λισαβόνας. Με άλλα λόγια, ένα «επικαιροποιημένο» Σύμφωνο Σταθερότητας που θα επιβάλει στις ευρωπαϊκές χώρες μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, που σημαίνει ακόμα πιο ασφυκτική δημοσιονομική πειθαρχία,  ποινές, πανευρωπαϊκή λιτότητα, περισσότερα βάρη και μεγαλύτερη φτώχεια. Tαυτόχρονα, προωθούνται τα
...

ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟ ΣτΕ

Στις 2 Δεκεμβρίου 2011 που εκδικαζόταν στο ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης του νόμου για το χαράτσι της ΔΕΗ παρευρεθήκαμε εγώ και η κόρη μου, μαζί με πολλούς άλλους συνΈλληνες, κυρίως για να ακούσουμε τις αιτιάσεις του δημοσίου, αφού οι πολύ βάσιμες και ουσιαστικά ακατάρριπτες θέσεις των προσφευγόντων ήταν ήδη γνωστές. Και ο λόγος που είχε ενδιαφέρον η τοποθέτηση και αιτίαση του δημοσίου ήταν διότι στην προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ήταν μαθηματικά σίγουρο ότι θα έλεγαν και πραγματικές βλέψεις και στόχους της δοσιλογικής διορισμένης κυβέρνησης, την οποία ανερυθρίαστα είχαν το θράσος να έρθουν να εκπροσωπήσουν οι δικηγόροι αυτοί. Δικηγόροι που σημειωτέον πληρώνουμε εμείς αδρότατα για να
.....