Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Νέο Κίνημα: Δεκάδες Ευρωπαίοι ζητούν την ελληνική υπηκοότητα

Νέο Κίνημα: Δεκάδες Ευρωπαίοι ζητούν την ελληνική υπηκοότητα «Με μια επιστολή ζήτησα συμβολικά να πάρω και την ελληνική υπηκοότητα ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τη χώρα σας». Με αυτά τα λιτά λόγια η κ. Κατρίν Ντεμπισί σκιαγραφεί το κίνημα που αναπτύσσεται στην Ευρώπη όπου μέσα από την εκδήλωση φιλελληνισμού καταγγέλλεται η «δικτατορία των αγορών».
Η εν λόγω Γαλλίδα είναι μια από τις δεκάδες ανθρώπων που σε ένδειξη αλληλεγγύης κάνουν αίτηση στις κατά τόπους πρεσβείες της Ελλάδας για να αποκτήσουν και την ελληνική υπηκοότητα.
Η ιδέα για τη μαζική υποβολή αιτήσεων αποτυπώνεται σε ένα κείμενο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και έχει μεταφραστεί σε αρκετές γλώσσες. Κοινό αίτημα, ως κατάληξη, είναι η επιθυμία Ευρωπαίων πολιτών να λάβουν και την ελληνική υπηκοότητα ως μια έμπρακτη, συμβολική, συμπαράσταση στα δεινά των Ελλήνων που
....

Το παγκόσμιο συνδικάτο του εγκλήματος και της διαφθοράς όπως παρουσιάζεται σε πολλά ξένα μέσα. Φυσικά ο Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πίνακα της ντροπής.


(Κατέχει ξεχωριστή θέση πάνω δεξιά)

Peterson Crime Syndicate SchematicJim Capo

«Ξέφραγο αμπέλι» τα σύνορα στον Έβρο



Στον… κακό καιρό εναποθέτει η Ελλάδα τις ελπίδες της προκειμένου να ανακοπεί το συνεχιζόμενο και ολοένα ογκούμενο κύμα των μεταναστών. Φέτος, παρά τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης και την παρουσία της ευρωπαϊκής δύναμης Frontex στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο, ο αριθμός των μεταναστών που πέρασαν στη χώρα μας από εκεί ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με πέρσι.
Σε αυτό, σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των αστυνομικών διευθύνσεων του Νομού, συνέβαλαν καθοριστικά ο καλός καιρός και το γεγονός ότι στον ποταμό η στάθμη του νερού φέτος ήταν πολύ χαμηλή. Μάλιστα, σε ορισμένα σημεία, ειδικά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, δεν υπήρχε καθόλου νερό. Έτσι, για το 2012, άπαντες προσβλέπουν στην αλλαγή του καιρού, ούτως ώστε να «φουσκώσει» το ποτάμι και κατ’ αυτόν τον
...

Ευχές από φιλικά ιστολόγια. Ευχαριστούμε θερμά και αντευχόμαστε για το 2012, υγεία, δύναμη και ελευθερία!


--------------

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλυνν: Μόλις οι εισαγγελείς άρχιζαν να πλησιάζουν τα CDS , τους έστειλαν… αδιάβαστους σπίτια τους

Μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν να πλησιάζουν τα CDS, τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, τον Γεωγίου (καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ) τις καταγγελίες Κουσελά για ύπαρξη λίστα φοροφυγάδων, τον Σπινέλη (ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που επιβλήθηκαν, μέσω του προγράμματος ΗΦΑΙΣΤΟΣ, αλλά και οι καταγγελίες για τις παράνομες «εκπτώσεις» (4-4-2) που εφαρμόζουν εφοριακοί για τις
...

Εκτός από τα αλβανικά τομάρια που λήστευαν και βίαζαν, υπάρχουν και άλλοι καθώς, το DNA δείχνει" και νέα στοιχεία από εγκληματίες που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα.

Οι πέντε Αλβανοι που εισέβαλαν σε σπίτια κρατώντας καλάσνικοφ και στη συνέχεια βίαζαν και κακοποιούσαν άγρια τις ενοίκους, δεν είναι οι μόνοι.

Αυτό λέει, σύμφωνα με πληροφορίες, το εργαστήριο της αστυνομίας που εξέτασε το DNA των δραστών και τα ίχνη σε γυναίκες που έπεσαν θύματά τους.
Οι πέντε Αλβανοί κατηγορούνται για 40 επιδρομές σε σπίτια, σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη κατηγορούνται ότι βίασαν τις γυναίκες που είχαν
...

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Παραλίγο μακελειό στο Μετρό - Αλβανοί λαθρομετανάστες απειλούσαν με όπλο αστυνομικούς.Ακόμα μια τυπική σκηνή του πολυπολιτισμικού μας παραδείσου.


Το όπλο των Αλβανών ήταν γεμάτο και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύμα καθώς ο σταθμός του Μετρό στα Σεπόλια λόγω και του εορταστικού ωραρίου ήταν γεμάτος κόσμο.


Στη σύλληψη δύο Αλβανών στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια προχώρησε ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων, όταν οι δύο δράστες αντέδρασαν έντονα σε αστυνομικό έλεγχο, απωθώντας βίαια τους αστυνομικούς, ενώ ένας από αυτούς τους απείλησε με πιστόλι που είχε στην κατοχή του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 2 Αλβανούς μέσα σε συρμό στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος να περιεργάζονται γυναικείες τσάντες και τους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση μέχρι το Σταθμό των Σεπολίων, όπου αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Οι δύο δράστες, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντέδρασαν και άρχισαν να τους απωθούν βίαια, με σκοπό να αποφύγουν τον έλεγχο και να διαφύγουν. Στην προσπάθειά τους αυτή, ο 20χρονος τράβηξε πιστόλι, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν γεμάτο, απειλώντας τους αστυνομικούς, ωστόσο αυτοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν πριν προλάβει να το χρησιμοποιήσει.

Οι δύο Αλβανοί οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη χώρα μας, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια κατά τον έλεγχο, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

(Agiovasilema: Πάμε στοίχημα ότι αυτοί οι αλήτες σε λίγες μέρες θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα τους ''θυμηθούμε'' σε κάποιο επόμενο περιστατικό στο οποίο ενδεχομένως να θρηνήσουμε και θύματα? )

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει η χούντα πλέον. Παραιτήθηκαν οι 2 οικονομικοί εισαγγελείς που ερευνούσαν την παραποίηση στοιχείων του 2009

eisaggeleis_new_660_230_630_200.jpg
Το όλο θέμα πια έχει αρχίσει και παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδες. Ούτε οι Χούντα των Συνταγματαρχών, μη σου πω ούτε ο ίδιος ο Γκέμπελς δεν θα διανοείτο να τα σκεφτεί.
Αίφνης, μετά την σύλληψη του Εφραίμ, ξαφνικά παραιτήθηκαν οι δυο Οικονομικοί Εισαγγελείς Μουζακίτης και Πεπόνης, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για παρεμβάσεις στο έργο τους, αλλά και για προετοιμασία σχεδίου νόμου με σκοπό την αντικατάσταση τους. Αν περιμένετε να τα δείτε εκτενώς στους ΤρεμοΚαψήδες και στους μεγαλοεκδότες, όχι το 2012 που έρχεται, αλλά ούτε και το 2112 δεν θα έχει γίνει.
Τυχαία (πάντοτε) οι εν λόγω Εισαγγελείς ερευνούσαν μεταξύ άλλων τις κάτωθι υποθέσεις:
- αυτές που αφορούν τις καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ,
- τις καταγγελίες του πρώην
....

ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

 


Φωτογραφική επιμέλεια -κείμενο ΧΡΟΝΟΣ
(ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)
Σσσ Έλληνες! Τι έγινε; Πάλι ξυπνήσατε; Σας έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια; Μάθατε ότι τα δάση μας τα δάση σας τα καίει ο εχθρός;
Ε και; Εχθρός είναι εδώ και 2.500 χρόνια. Τώρα σας πείραξε; Θέλουν τα νησιά μας θέλουν την γη μας θέλουν το κακό μας. Δικαιολογημένα λοιπόν μας κάνουν αυτά που μας κάνουν….
Αλήθεια όμως σας πονάει που σας
....

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Γερμανός πρώην υπουργός ξεβρακώνει τον ΓΑΠ: Γνώριζε πολύ καλά…

 Ο πρώην Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Peer Steinbrück, στο βιβλίο του που τιτλοφορείται “Unterm Strich”, δίνει μία διαφορετική διάσταση στο “ελληνικό ζήτημα”, ενώ μιλάει ξεκάθαρα για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Ένα βιβλίο που τάραξε τα νερά στη Γερμανία και σκόρπισε ανησυχία και στην Ελλάδα, το “Unterm Strich”, δίνει μία άλλη διάσταση του ελληνικού προβλήματος.
Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου του, ο σοσιαλδημοκράτης και
...

Επιστροφή στη δεκαετία του ' 50

Γράφει η
Ντίνα Έξαρχου

Ξεσηκώθηκαν οι πράσινοι βολεμένοι εναντίον των blogers που υποστηρίζουν ότι ο ελληνικός λαός έκανε φέτος Κατοχικά Χριστούγεννα:

"Στραβωθήκατε, ρε σεις; Τις ταβέρνες που ήταν γεμάτες κόσμο δεν τις είδατε";

"Ποιες ταβέρνες; Αυτές που έκαναν προσφορές 8 ευρώ το άτομο και σέρβιραν μια πιρουνιά σαλάτα, άλλη μια πιρουνιά γαλοπούλα και μουσική κονσέρβα;",  ειρωνεύονται κάποιοι αντιφρονούντες.

Και εισπράττουν ευθύς αμέσως τον αντίλογο:

"Λίγα είναι τα 8 ευρώ; Αν πήγαιναν στη Βαρβάκειο με τα 8 ευρώ στην τσέπη θα αγόραζαν ένα κιλό αρνί ο καθένας"!

Εγώ στη Βαρβάκειο δεν πήγα, αλλά έμαθα ότι οι έμποροι της αγοράς σημείωσαν φέτος ρεκόρ αναδουλειάς.

Ούτε σε ταβέρνα πήγα.

Πέρασα, όμως, έξω από κάμποσα φαγάδικα του Αμαρουσίου και του Χαλανδρίου καθ΄ οδόν προς το φιλικό σπίτι, όπου ήμουν καλεσμένη την παραμονή των Χριστουγέννων.

Παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν είδα σε κανένα μαγαζί.

Και στην επιστροφή μου λίγα αυτοκίνητα είδα έξω από τις συγκεκριμένες ταβέρνες.

Οι μόνοι που έκαναν χρυσές δουλειές φέτος ήταν κάποιοι πτηνοτρόφοι της Πεντέλης, που πουλούσαν τρίκιλες και τετράκιλες κότες ζωντανές ένα ευρώ το κομμάτι.

Όταν ο οικογενειάρχης δεν διαθέτει το αντίτιμο για το γουρουνάκι του γάλακτος, διαθέτει την αιμοβορία της γιαγιάς μου, που έσφαζε την κότα στο θυρόξυλο, στη δεκαετία του ' 50 και τη ζεμάτιζε για να την ξεπουπουλιάσει, ενώ το αποκεφαλισμένο σώμα της σπάραζε ακόμα!

Έτσι χύθηκε και φέτος το αίμα των πτηνών στα θυρόξυλα, μακριά από το οπτικό πεδίο των ευημερούντων "σοσιαλιστών".

Επιστροφή στη δεκαετία του ΄50!

Ολοταχώς!

Γ. Παπανδρέου γαντζωμένος στην καρέκλα του, σε κρεσέντο παραφροσύνης: Δεν παραιτούμαι!!! [ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ]

Γαντζωμένος στην καρέκλα του, παρά τις ισχυρές πιέσεις των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος, ο πρώην Πρωθυπουργός, κράτησε κλειστά τα χάρτια του ρίχνοντας πόρτα…
ιδιαίτερα στον Ευάγγελο Βενιζέλο, που ονειρεύεται να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας!
Ο υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πίεσε τον Παπανδρέου να ανοίξει τον δρόμο ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου στις 15 Ιανουαρίου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, αν και άκουσε τα κορυφαία στελέχη του να του ζητούν άμεση εκκίνηση των εσωκομματικών διεργασιών, κράτησε τελικώς κλειστά τα
...

Το κράτος των ασύδοτων δολοφόνων. Έβρος: Ακόμη μια άγρια δολοφονία γιαγιάς με σφυρί -Την χτυπούσαν αλύπητα στο σπίτι της!

Τα φρικτά εγκλήματα συνεχίζονται αφήνοντας τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας έρμαια μίας νεοοθωμανικής κατοχής. Είναι ασύλληπτο το κράτος του ΠΑΣΟΚ να ασχολείται με τον Εφραίμ και τη μεταξύ τους ανταλλαγή του ''δακτυλιδιού'' διαδοχής, την ώρα που έχει εγκαταλείψει την κοινωνία στο έλεος ανθρωπόμορφων κτηνών. Ο κύριος Παπανδρέου και η συμμορία του πρέπει να λογοδοτήσει για την συνεχιζόμενη εθνοκτονία.

Το στυγερό έγκλημα, έγινε στο χωριό Ταύρη του Έβρου, το βράδυ της Δευτέρας (26-12-2011), αλλά αποκαλύφθηκε το μεσημέρι. Οι γείτονες της 85χρονης, της τηλεφωνούσαν, χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού της, αλλά δεν έπαιρναν απάντηση και ανησύχησαν.
Το μεσημέρι, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η άτυχη γιαγιά, βρισκόταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής, που έριξε φως στις συνθήκες θανάτου της.
Όπως φαίνεται λοιπόν, η 85χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με άγνωστο ή άγνωστους δράστες, μέσα στο σπίτι της. Εκείνοι δεν την λυπήθηκαν και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, την χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της με θλον όργανο, πιθανότατα με κάποιο σφυρί!
Όταν η ηλικιωμένη σωριάστηκε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ο αδίστακτος ληστής, που μπήκε παραβιάζοντας την πίσω πόρτα του σπιτιού, έκανε
...

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χαμός στις εφορίες! Καταθέτουν μαζικά τις πινακίδες των ΙΧ!

Πανικός γίνεται στις εφορίες από κόσμο που σπεύδει να καταθέσει τις πινακίδες των ΙΧ τους.
Το κίνημα γίνεται όλο και πιο μαζικό, αφού οι έκτακτες εισφορές, η εκτίναξη στις τιμές των καυσίμων, τα ασφάλιστρα και τα τέλη κυκλοφορίας που έχουν πάρει την ανιούσα για μια ακόμα φορά, ο φόρος 5% στα αυτοκίνητα πάνω από 2.000 κυβικά, βάζουν φωτιά στην τσέπη των οδηγών.
Αν το συνδυάσουμε με την αύξηση της ανεργίας και τις συνεχείς μειώσεις μισθών τότε το μείγμα γίνεται όλο και πιο εκρηκτικό.
Πονοκέφαλος έχει δημιουργηθεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αφού περίμεναν έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας. Τώρα με την μαζική κατάθεση πινακίδων, χάνουν όχι μόνο τα έσοδα των τελών, αλλά έσοδα από τα καύσιμα, ΦΠΑ από ασφάλιστρα και πολλά πολλά ακόμα που μπαίνουν έμμεσα ή άμεσα στα κρατικά ταμεία.
Για Πέμπτη και Παρασκευή οι υπάλληλοι των εφοριών έχουν κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις, βάζοντας φρένο στις εισπράξεις τις 2 τελευταίες μέρες του έτους.

Νευρική ανορεξία, η μάστιγα της εποχής. Άλλο ένα νέο κορίτσι δυστυχώς έχασε τη ζωή του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η
Μαρία Φιλιππάτου "έφυγε" από την ζωή, μόλις 23 ετών, χτυπημένη από τις θανατηφόρες συνέπειες της νευρικής ανορεξίας.
Σύμφωνα με την μητέρα της, η Μαρία ένοιωσε δυσφορία ξαφνικά το απόγευμα των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να καταστεί άμεση ανάγκη η μεταφορά της στο νοσαοκομείο. Δυστυχώς, όμως, η καρδιά της δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή, σκορπώντας την θλίψη στην οικογένειά της αλλά και σε σύσσωμη την Πατρινή Κοινή Γνώμη, που είχε ευαισθητοποιηθεί από την περιπέτεια της υγείας της.
1
Για τον θάνατο της 23χρονης θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση. Από την πλευρά της μητέρας της, Αριστέας Ζωγοπούλου, εκφράζονται βαθιές ευχαριστίες σε όλους όσοι ευαισθητοποιήθηκαν και προσπάθησαν να σώσουν την Μαρία. Όπως αναφέρεται, τα συγκεντρωμένα χρήματα, τα οποία δεν έφτασαν στο ύψος που απαιτούσε η πολυδάπανη θεραπευτική αγωγή, θα διατεθούν για την κηδεία της, η οποία και θα τελεστεί την Τρίτη σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΣΤΟ DETE.GR
dete.gr

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ TWITTER!

 καμαρώστε τον.

Καμαρώστε το δεξί χέρι του Σημίτη,
Τον ψευδολόγο που είχε αρνηθεί την συνάντηση του με τον Χριστοφοράκο,
Τον γίγαντα που ενεπλάκει στα swaps και μετά δούλευε την Ευρώπη και δεν έστελνε τα στοιχεία…
Τον τεράστιο που ήταν στο ΔΣ του ΟΤΕ όταν έγιναν τα μεγάλα σκάνδαλα με την Siemens, αλλά δεν άκουσε τίποτα το παιδί.
Τον άνθρωπο που υπέγραψε μόνος του με πραξικοπηματικό χαρακτήρα τα επιμέρους μνημόνια.
Τον άνθρωπο που δεν άκουσε τίποτα για το μαγείρεμα στην ΕΛΣΤΑΤ.
Τον άνθρωπο με την πισίνα – δεξαμενή και την βιλάρα που νοικιάζει αλλά δεν νοικιάζει.
Τον άνθρωπο που απέκρυψε την συνάντηση του με τον Πάπιστα για το Βατοπαίδι.
Τον άνθρωπο που είναι ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ, ακόμα ΥΠΟΥΡΓΟΣ, με ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
Όσο ειρηνικός και να είναι κανείς, ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ;πηγή

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ομολογία-ΣΟΚ του Γιλμάζ: Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!

Αποκάλυψη – ΣΟΚ έκανε ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός, Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος είπε πως μυστικοί πράκτορες της χώρας του έκαιγαν Ελληνικά δάση!

Ομολογία - σοκ: Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!
Αυτό έγινε κατά τη θητεία του Μεσούτ Γιλμάζ, το 1995 έως το '97.
Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ ανέλυσε τα μυστικά κονδύλια της εποχής και ανέφερε τα εξής ανατριχιαστικά:
«Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες

.....

Σκύλος, το ...εορταστικό έδεσμα των Ασιατών.


Ένα φορτίο με 300 σκυλιά τα οποία είχαν προορισμό εστιατόρια του Βιετνάμ σταμάτησαν οι Αρχές της Ταϋλάνδης.

Ταϋλάνδη: Πλοίο γεμάτο σκυλιά προοριζόταν για Βιετναμέζικα εστιατόρια
Αστυνομικοί και λιμενικοί στην Ταϋλάνδη είχαν πληροφορίες για το φορτίο και πραγματοποίησαν έλεγχο στο χωριό Τάλαντ που βρίσκεται στην επαρχία Νακόμ Πανόμ. Εκεί εντόπισαν ένα μικρό πλοίο γεμάτο με σκύλους. Το εμπόρευμα θα παραδινόταν σε λαθρέμπορους στο Λάος, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα έστελναν στο Βιετνάμ.
Πολλοί Ασιάτες θεωρούν το κρέας σκύλου εξαιρετική ...λιχουδιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τιμές έχουν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, από τα 500 μπατ (16 δολάρια) για κάθε σκύλο στα 1.000 επειδή η Ταϊλάνδη προσπαθεί να σταματήσει αυτό το εμπόριο.

Ο αντικυβερνήτης της Νακόν Πανόμ, Σόμντι Κανταγιανγκιούεν είπε ότι η ζήτηση για κρέας σκύλου έχει εκτοξευτεί στα ύψη καθώς τα βιετναμέζικα εστιατόρια κάνουν προμήθειες ενόψει του εορτασμού της παραδοσιακής πρωτοχρονιάς, στις 23 Ιανουαρίου.