Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα - Δυο-δυο σκοτώνουν τους Έλληνες καθημερινά- 'Εσφαξαν οδηγό ταξί στο Σχηματάρι - Σκότωσαν 75χρονη στη Λήμνο

 

- Ακόμα και στην περιφέρεια οι αλλοδαποί δεν διστάζουν να σφάξουν όποιον βρουν μπροστά τους για λίγα ευρώ
- Μυστήριο με τη δολοφονία του οδηγού που βρέθηκε με μαχαιριές σε όλο του το σώμα
- Ληστές προφανώς αλλοδαποί, μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη γυναίκα

Σαρώνει η εγκληματικότητα και όχι μόνο στην Αθήνα. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας καθημερινά αρκετοί άνθρωποι πέφτουν θύματα αδίστακτων κακοποιών.

Τα ξημερώματα βρέθηκε το πτώμα οδηγού ταξί σε αγροτική περιοχή στο Σχηματάρι, ακριβώς δίπλα στο όχημά του. Τη σορό του εντόπισε ο φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ο οποίος είδε το αυτοκίνητο και όταν το πλησίασε αντίκρισε το άψυχο σώμα του οδηγού γεμάτο μαχαιριές.

Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής ενώ την εξαφάνισή του είχαν δηλώσει συγγενικά του πρόσωπα.



Το πιο σκληρό του πρόσωπο έδειξε κακοποιός σε μία 75χρονη που δεν δίστασε να τη σκοτώσει με μια μαχαιριά στο λαιμό.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (21-01-2012). Γύρω στις 18.00, η κόρη της 75χρονης βγήκε από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην περιοχή του Κοντοπουλίου και επέστρεψε σχεδόν μία ώρα αργότερα. Όταν άνοιξε την πόρτα και έκανε λίγα βήματα, βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα.

Η μητέρα της, ήταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο άγνωστος την είχε μαχαιρώσει στο λαιμό και είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Η τραγική κόρη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Κουρσουμπά.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η άγρια δολοφονία έγινε με σκοπό τη ληστεία.

Με δυο λόγια, όποια είδηση και αν διαβάσουμε καθημερινά, καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Οι ορδές των αλλοδαπών καθικιών μας αφανίζουν συστηματικά και αποτελούν το πιο δυνατό όπλο στα χέρια των καθαρμάτων που μας κυβερνάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου