Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Έγινε ισχυρή σεισμική δόνηση πριν από λίγο

-5,3 Ρίχτερ η ένταση του σεισμού σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο
- Πάνω από 5 Ρίχτερ εκτιμά και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
- 54 χλμ νοτιοδυτικά της Σαντορίνης το επίκεντρο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες
- Καμία κλήση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική ή ΕΚΑΒ μέχρι στιγμής

Λίγο μετά τις 06:20 όταν οι κάτοικοι του Ηρακλείου πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους εξαιτίας ισχυρού σεισμού.

Ο σεισμός ήταν δυνατός και είχε διάρκεια, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος να βγει στα μπαλκόνια και τους δρόμους αναστατωμένος.

Χαρακτηριστικό της έντασης του σεισμού το γεγονός πως έγινε αισθητός στην Πάρο, την Ίο και τη Σαντορίνη. Μέχρι στιγμής  έχει ακολούθησει μια ακόμα σεισμική δόνηση μικρότερη σε μέγεθος.


Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση...Καιρό είχε να κουνήσει σοβαρά στον ελλαδικό χώρο και είχαμε ξεχάσει τις επισκέψεις του Εγκέλαδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου