Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Οι κολλητοί των τοκογλύφων, οι κολλητοί των παιδεραστών, οι νταβατζήδες και ο Μεξικάνος επιβήτορας που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου!







Μας απειλεί και με παραίτηση τώρα ο δοτός πρωθυπουργός Παπαδήμος, σύμφωνα με τον γνωστό διάλογο Βενιζέλου-Πετσάλνικου.
Ο πρωθυπουργός που προσγειώθηκε πραξικοπηματικά στο Μαξίμου, μετά από πρόσκληση των σεσημασμένων νταβατζήδων του τόπου, μας απειλεί με παραίτηση.

Ίσως ο Παπαδήμος και οι συνεργάτες του άρχισαν ν’ ακούνε τον ήχο του ελικοπτέρου και προσπαθούν να αποδράσουν όσο είναι καιρός-αν υπάρχει ακόμη καιρός.


Στο μεταξύ καθημερινά οι Έλληνες πολίτες συνειδητοποιούν ότι το κυβερνητικό έκτρωμα το στηρίζουν κολλητοί των παιδεραστών, των τοκογλύφων του υποκόσμου, των
...
νταβατζήδων και ο Μεξικάνος επιβήτορας.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η απόπειρα της επιτροπής του Κουτρουμάνη να περάσει ευνοικές ρυθμίσεις για τους παιδεραστές. Γύρευε ποιος σπουδαίος παιδέρας κρύβεται στα έγκατα της κυβέρνησης.  Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Κουτρουμάνης δεν βγήκε να ζητήσει ούτε μια συγνώμη. Ούτε αυτή η –για τα ηπειρώτικα πανηγύρια-Γραμματέας των Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κατερίνα Ανέστη, ψέλλισε μια συγνώμη.
Ποιοι άρρωστοι παιδεραστές κρύβονται στα έγκατα της κυβερνητικής εξουσίας;
Πότε θα μας το αποκαλύψει ο Κουτρουμάνης.


Κι αυτό μια και τον υπόλοιπο υπόκοσμο τον βλέπουμε να ξεδιπλώνεται σε όλο του το μεγαλείο.
Καρατζαφέρης και Βελόπουλος πρώτη μούρη στο Καβούρι, με τους τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης. Όλη η συμμορία των τοκογλύφων που οδήγησαν συμπολίτες μας ακόμη και στην αυτοκτονία είναι κολλητάρια του Καρατζαφέρη και του Βελόπουλου. Δείξε μου τους φίλους σου…Ο Καρατζαφέρης είναι αυτός που χτυπιόταν να γίνει πρωθυπουργός ο Παπαδήμος. Ο κολλητός των τοκογλύφων έκανε πρωθυπουργό τον επίσημο τοκογλύφο των διεθνών τραπεζών. Φοβερό ε;

Ανάμεσα στον Καραμπέρη και τον Παπαδήμο (τους δύο τραπεζίτες) ο Καρατζαφέρης.
Και οι εγχώριοι νταβατζήδες που μαμούσαν και έδερναν επί Σημίτη κάνουν κουμάντο και επί Παπαδήμου. Ο Μπόμπολας, Ο Κόκκαλης, ο Αλαφούζος και η παρέα τους.
Το σκοτεινό κάδρο του υπόκοσμου το συμπληρώνει κι ένας Μεξικανός επιβήτορας.

Δεν κάνουμε πλάκα.

Ο επιβήτορας φροντίζει να τιθασεύει τις ορμές γνωστού πολιτικού ο οποίος λατρεύει να βλέπει τους  καουμπόηδες να έρχονται από το Brokeback mountain.

Όλοι αυτοί οι κύριοι και «κυρίες» υπο-στηρίζουν την δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία μας απειλεί να νομοθετήσει το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού.
Αλήθεια, πότε θα μας αποκαλύψει ο Παπαδήμος ποιοι και γιατί τον έφεραν στην Ελλάδα και γιατί ο ίδιος δέχθηκε να γίνει πρωθυπουργός;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου