Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η ΦΑΤΝΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Φάτνη πλατεία Ομονοίας.JPG


Φάτνη πλατεία Ομονοίας

Βλέποντας τη φάτνη στην πλατεία Ομονοίας με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο Ιησούς Χριστός δεν υπήρχε. Πλησιάζοντας περισσότερο και μετά δυσκολίας διακρίναμε ένα κουκλάκι τόσο μικρό και δυσανάλογο με το μέγεθος των υπολοίπων (Μάγοι, Ιωσήφ, Θεοτόκος κλπ) πού έδειχνε ανύπαρκτο.
Άραγε τοποθετήθηκε εσκεμμένα με σκοπό τον χλευασμό; Ή κάποιος περαστικός έκλεψε τον Ιησού κι έβαλε κοροϊδευτικά ένα κουκλάκι από αυτά που παίζουν οι τσιγγάνοι κι έχει παρθεί από τα σκουπίδια. 


Αναρωτιόμαστε μόνο εμείς το είδαμε; 
Αυτό ο δήμαρχος που το δημαρχείο του είναι δίπλα δεν το
....

είδε; Με τι ασχολείται τέλος πάντων; 



Διαθέσανε τόσα χρήματα για να στήσουν το σκηνικό της γέννησης χωρίς να δώσουν την απαραίτητη έμφαση στο Θείο Βρέφος και το νόημα των ημερών.


Ελπίζουμε η δική μας αναφορά να αφυπνίσει τον Ελληνικό λαό και τους κατοίκους της Αθήνας ώστε να δώσουν ένα ισχυρό ράπισμα στους διοικούντες τούτου του τόπου, οι οποίοι χλευάζουν ό,τι πιο Θείο και Ιερό υπάρχει στην Ελληνική κοινωνία. Ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή που όλα είναι απατηλά και διεφθαρμένα έχοντας οδηγήσει την Ελλάδα μας στην σημερινή κατάσταση που βιώνουμε και η μοναδική αξία παντοτινή και αιώνια είναι ο Ιησούς Χριστός.


Αγαπητέ κύριε Καμίνη αν δεν έχετε Χριστό στην ψυχή σας να είστε σίγουρος ότι είστε χαμένος κι εσείς και οι υπόλοιποι που συμφωνούν μαζί σας.


Σας ευχόμαστε καλή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου