Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αλήτες και εμετικοί!Τώρα ο Χρυσοχοϊδης γυρνάει και λέει ότι ...δεν το είχε διαβάσει το Μνημόνιο.

Τελικά οι άνθρωποι αυτοί είναι εντελώς επικίνδυνοι. Τι είπε ο Χρυσοχοϊδης, πρώτο παλικάρι των κυβερνήσεων Παπανδρέου και υποψήφιος για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και χωρίς να ντραπεί:

 «Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το μνημόνιο».

Αηδία και οργή.... Ένας κορυφαίος υπουργός λέει τώρα ότι ψήφισε χωρίς να έχει διαβάσει το Μνημόνιο, χωρίς δηλαδή να καταλαβαίνει τι του γίνεται, ξεπούλησε στα αρπακτικά το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας.

Δεν ήξερε λέει, γιατί ήταν απασχολημένος να κυνηγάει το έγκλημα και τους τρομοκράτες.
Προκύπτουν κάποια ερωτήματα όμως. Πως υπερθεμάτιζε στα κανάλια και στις εφημερίδες που έκανε τις περατζάδες του για την αναγκαιότητα του Μνημονίου, για τις «λύσεις» που θα έδινε στη χειμαζόμενη (τότε) ελληνική οικονομία, χωρίς να το έχει διαβάσει;

Μα πόσο ηλίθιους μας θεωρούν? Σίγουρα μας θεωρούν περισσότερο ηλίθιους, απ' όσο ΑΛΗΤΕΣ τους θεωρούμε εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου