Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

O εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Περίμεναν γυμνοί στο κρύο για να πάρουν τσάμπα 2 ρούχα από γαλλικό κατάστημα ενδυμάτων!

REUTERS

Γυμνοί μέσα στο κρύο  περίμεναν κάτοικοι της Λιόν για να πάρουν δωρεάν ρούχα από ένα κατάστημα ένδυσης.

 
Εκατό κάτοικοι της γαλλικής πόλης Λιόν "εισέβαλαν" σε κατάστημα ένδυσης φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους κατά την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων του Ιανουαρίου, κάποιοι από αυτούς μάλιστα περίμεναν όλη τη νύχτα στην ουρά, έξω από το μαγαζί, προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν ρούχα.

    "Ελάτε με τα εσώρουχά σας, φύγετε πλήρως ντυμένοι", ήταν το σύνθημα της ισπανικής αλυσίδας ρούχων Desigual.

    Η προσφορά της επιχείρησης στο κατάστημα της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Γαλλίας αφορούσε τους πρώτους 100 που θα έμπαιναν ημίγυμνοι στο κατάστημα. Οι νικητές θα επέλεγαν δύο οποιαδήποτε είδη δωρεάν --ένα ρούχο για το κάτω μέρος του σώματος και
....
ένα για το πάνω.

    Ένας υπάλληλος στο κατάστημα, μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο τηλεφωνικώς, περιέγραψε την ανταπόκριση του κοινού ως ενθουσιώδη.

    Το "πείραμα" άλλωστε έχει δοκιμαστεί με επιτυχία, στις ΗΠΑ, την Βρετανία και την Ισπανία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου