Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι πολιτικοί απατεώνες μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Οι προδότες ξεπουλάνε την πατρίδα, βάζουν υποθήκη το μέλλον των παιδιών μας, παίζοντας αυτό το φτηνό θέατρο.

Ούτε στο ελάχιστο δεν σχετίζεται με τη σωτηρία της Ελλάδας το δάνειο που θα πάρουμε. Εννοείται ότι ΔΕΝ μειώνει το δημόσιο χρέος, εννοείται ότι ΔΕΝ θα μπει στην αγορά και ΔΕΝ θα διορθώσει την έλλειψη ανταγωνιστικότητας.
 
 Είναι τελείως άσχετο από τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής οικονομίας. Θα μας δώσουν και άλλα δανεικά για να τους εξοφλήσουμε κάτι άλλα δανεικά, με αντάλλαγμα την υποδούλωσή μας.
 
Για να το καταφέρουν όμως, δημιουργούν ξανά ένα δραματικό κλίμα, βάζοντας τα εμετικά παπαγαλάκια να ξεροκοπανάνε εκείνο το γνωστό ''πρέπει να συμφωνήσουμε αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε''......

Και εμείς απορούμε, σε τι μας βοηθάει αυτό το δάνειο να μη χρεοκοπήσουμε;

Αφού συνοδεύεται από μέτρα βέβαιης αποτυχίας, που θα οδηγήσουν σε νέα ύφεση, νέα ανάγκη δανεισμού και νέο μνημόνιο. 

Σε λίγους μήνες λοιπόν, θα μας ξαναλένε τα ίδια: "υπογράψαμε το μνημόνιο 3, που προβλέπει μισθούς 100 ευρώ, αλλιώς ....θα χρεοκοπούσαμε".

Κι αυτό να υπογράψουμε, το φθινόπωρο θα μας πούνε "υπογράψαμε το μνημόνιο 4, που προβλέπει ότι θα βγαίνετε στη σύνταξη στα 95, αλλιώς ... θα χρεοκοπούσαμε".

Άει στον αγύριστο προδότες............................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου