Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μαγκούφης: Καλύτερα φτωχός παρά σκλάβος… (Σωπάτε αδέρφια, ξεκίνησε η επανάσταση των Πασόκων. Τώρα που ξεσηκώθηκαν οι Μαγκούφηδες, θα σωθούμε...)

Ο Μαγκούφης δεν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση ..
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης σημείωσε πως οι ευρωπαίοι εταίροι και ειδικότερα η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να κατανοήσουν πως η επιβίωση της Ευρώπης είναι ένα συνολικότερο ζήτημα που εμπεριέχει πρωτίστως την επιβίωση της Ελλάδας.
Πρόσθεσε ότι «λεφτά υπάρχουν και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό», και κάλεσε

την Ελλάδα να ορθώσει το ανάστημα της και να διεκδικήσει τα χρήματα που χρωστούν στην Ελλάδα, οι γερμανοί.
Στο ερώτημα αν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση, απάντησε πως «προτιμά την φτώχεια από τον εξευτελισμό και την σκλαβιά».
agiovasilema: Τα πολιτικά τομάρια, αφού μας εξαθλίωσαν και μας διέλυσαν,προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους. Βλέπουν ότι οι μέρες τους είναι λίγες και παλεύουν να σωθούν. Οι μνήμες της παρέλασης και το ξύλο που έφαγαν τους στοιχειώνει...δεν είναι έτσι κύριε Μαγκούφη?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου