Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Στην σελίδα του CNN δημοσκόπηση με το ερώτημα εάν η Ευρώπη έχει συμπεριφερθεί σκληρά στην Ελλάδα


Σήμερα στην ιστοσελίδα του CNN διεξάγεται δημοσκόπηση με το ερώτημα εάν η Ευρώπη έχει συμπεριφερθεί πολύ σκληρά στην Ελλάδα, με επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ και έχουν μπει “κάποιοι” για να υπερισχύσει το “ΟΧΙ”, ώστε να μην υπάρξει κάποια μορφή αλληλεγγύης, να δρομολογηθούν νέα αισχρά και ανήθικα μέτρα και να δαιμονοποιηθούμε σαν Λαός.


Εδώ ψηφίζουμε “ΝΑΙ” :-)
Η ψηφοφορία βρίσκεται κάτω δεξία στην ιστοσελίδα

http://edition.cnn.com/


CNN.com International – Breaking, World, Business, Sports, Entertainment and Video News
edition.cnn.com
CNN.com International delivers breaking news from across the globe and information on the latest top stories, business, sports and entertainment headlines. Follow the news as it happens through: special reports, videos, audio, photo galleries plus interactive maps and timelines.

(agiovasilema:Αν και τέτοιου τύπου δημοσκοπήσεις είναι ηλίθιες, όπως ηλίθιοι και αποβλακωμένοι είναι και οι Αμερικανοί που εμπιστεύονται τα ΜΜΕ τους, δεν βλάπτει να ρίξουμε ένα ψηφαλάκι;-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου