Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή σχετικά με το απαράδεκτο αποκριάτικο τηλεοπτικό σποτ του JUMBO

Προς ΕΣΡ
Κυρίες, κύριοι σας κοινοποιώ επιστολή μου προς τα καταστήματα παιχνιδιών jumbo όσων αφορά το πρόσφατο αποκριάτικο τηλεοπτικό σποτ.
Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία οφείλετε να επεμβαίνατε και να τα διευθετείτε αλλά είναι ανήθικο να κοιτάτε αλλού όταν προσβάλλεται η νέα γενιά με τις ευλογίες σας.
---------------------------------------
Κύριες, κύριοι,
Είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 4,5 ετών και με την παρούσα σας ενημερώνω ότι κατόπιν της εφετινής αποκριάτικης διαφήμισης σας για τα καταστήματα παιχνιδιών jumbo θεωρώ πως ΟΛΟΙ οι γονείς θα πρέπει να απέχουν πλέον από την επιχείρηση σας.
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός, δεν αντιλαμβάνομαι όμως τι σας ωθεί να προβάλετε ημίγυμνα παιδιά με σαφέστατα σεξουαλικά υπονοούμενα.
Η κακή ποιότητα των διαφημίσεων προφανών έχει εκτραχυνθεί αντικατοπτρίζοντας σαφώς την ποιότητα των προϊόντων σας.


Με απορία
Αναγνώστης


Δείτε στο τέλος του βίντεο, ήθελα να ήξερα πόσο μεγαλύτερες είναι αυτά τα παιδιά που προβάλει το Jumbo με τέτοιο φετιχιστικό ντύσιμο; Για μια ακόμη φορά το Jumbo μας απογοητεύει!





ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/02/jumbo.html#ixzz1mHqKulYL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου