Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ την Τριτη 13/3.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΑΕΔ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ την Τριτη 13/3.
Προσυγκέντρωση: οδός Καυτατζόγλου 35 Πατήσια, στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω στις 10:30 πμ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ!!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Τη στιγμή που η κυβέρνηση των τραπεζιτών προσπαθεί να διασώσει τα υπερκέρδη του χρηματοπιστωτικού συστήματος μετακυλίοντας την κρίση από τις τράπεζες στο λαό, χιλιάδες νοικοκυριά καταδικάζονται καθημερινά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η πολιτική που προωθείται από την τρόικα, τις τράπεζες και τις εγχώριες μαριονέττες στοχεύει στη βίαιη ανακατανομή εισοδήματος από τα λαϊκά στρώματα προς τις τράπεζες.

Η βάναυση περικοπή μισθών και συντάξεων σε συνδυασμό με την
.... Περισσότεροι από ένας στους πέντε Έλληνες βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας και τα ποσοστά συνεχώς αυξάνονται ραγδαία.

Η κατάργηση εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα οδηγεί στην αύξηση της ανεργίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Η ανεργία των νέων έχει φτάσει σε επίπεδα άνω του 50% και η συνολική ανεργία πλησιάζει το 25%. Η πλήρης ελαστικοποίηση των συνθηκών εργασίας και η κατάργηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων τα οποία έχουν κατακτηθεί με το αίμα του λαού συνθέτουν ένα εργασιακό σκηνικό που θυμίζει μεσαιωνική γαλέρα.

Σε αυτή την ανελέητη επίθεση ο λαός οφείλει να απαντήσει με δυναμική ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

Η πρωτοπόρα δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω πρέπει να γίνει κεκτημένο και όπλο όλης της κοινωνίας προκειμένου να ξεκινήσει η μαζική αντεπίθεση. Η οργανωμένη και συλλογική άρνηση πληρωμών μαζί με μια συνολικότερη πολιτική ανυπακοή αποτελεί το μόνο τρόπο για να διασώσουμε την κλεμμένη ζωή και αξιοπρέπειά μας.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις που πηγάζουν από τη βάση της κοινωνίας να στηρίξουν τον αγώνα του Κινήματος δεν Πληρώνω , δυναμώνοντας το κοινωνικό ρεύμα ανατροπής.

Όλοι μαζί μπορούμε να τους νικήσουμε και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας δίκαιης κοινωνίας δίχως εκμετάλλευση.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να παρουμε τις ζωες μας πισω!!

http://www.kinimadenplirono.gr/
http://www.oxidiodia.gr/
πρωτοφανή αύξηση της άμεσης και έμμεσης φορολογίας έχει ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση του εισοδήματός και του βιοτικού επιπέδου των λαϊκών στρωμάτων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου