Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Για να καταλάβουμε πόσο έχουν αποθρασυνθεί οι εγκληματίες, λήστεψαν το περίπτερο που είναι έξω από τα γραφεία της ΝΔ, μπροστά στα μάτια δεκάδων αστυνομικών!



Τρεις ένοπλοι λήστεψαν ανενόχλητοι το περίπτερο, ακριβώς έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη λεωφόρο Συγγρού, μπροστά στα μάτια δεκάδων αστυνομικών που έχουν αναλάβει την φρούρηση της έδρας του κόμματος!
Η ληστεία διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά, οι δράστες έσπασαν τζάμια του περιπτέρου, φώναζαν κατά του υπαλλήλου που βρισκόταν σ’ αυτό, όμως οι φρουροί του κτιρίου της Νέας Δημοκρατίας και οι περιπολούντες αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αντελήφθησαν το παραμικρό και δεν αντέδρασαν.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο υπάλληλος του περιπτέρου, μετά την συνάντησή του με τους αστυνομικούς – φρουρούς της Νέας Δημοκρατίας, που έφθασαν εκ
....
των υστέρων στο σημείο, απέφυγε να καταγγείλει την ληστεία στο οικείο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας.
Το περιστατικό που εκθέτει αφ’ ενός τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. σε κρίσιμους στόχους, όπως τα κεντρικά γραφεία ενός πολιτικού κόμματος, αλλά και αναδεικνύει την ασυδοσία και την αποθράσυνση των κακοποιών, σημειώθηκε στις 4.45 τα ξημερώματα της Τρίτης στο περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Σόλωνος, σε απόσταση λίγων μέτρων από την είσοδο των νέων γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφόρο Συγγρού.
http://www.tovima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου