Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου
 
ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! Μοναδικός. Σκόρπισε πολύ κέφι το διήμερο με κείνους τους δεκάρικους από βήματος. Οχι πως οι άλλοι πήγαν πίσω, αλλά λέμε τώρα για τον ασυναγώνιστο Ευάγγελο, τον εκλεκτό συνταγματολόγο πού έβγαλε νόκ-άουτ το Σύνταγμα μαζί με τον άλλο έγκριτο του συνταγματικού δικαίου τον Αντρέα τον υγειοκτόνο.
Κέφι σκόρπισε επίσης και ο επίδοξος κομμουνιστοφάγος πρωθυπουργός που εν μέσω αλλαλάζοντος πλήθους (three and the koukos band) κοινώς  τρείς κι ο κούκος, οπου τρείς η προσωπική φρουρά, έβγαλε το δικό του δεκάρικο για να πείσει τον εαυτό του….
Αλλά για νάρθουμε στο θέμα.Εν τάξει κάποιος από όλους θά βγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άν και ολοι τους ίδιοι κι απαρράλαχτοι ειναι. Ο Παπουτσής μάλιστα ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ έδοσε τα ρέστα του στο πόστο. Λόγος μπορεί να μη μου πέφτει ποιόν θα βγάλουνε γιατί εξ αρχής η άποψή μου γι αυτό το κόμμα ήταν πώς
...
αποτελούσε ενα ανάχωμα προς τα αριστερά, πού ήταν αναγκαίο μετά τη στρατιωτική χούντα. Δεν νομίζω πώς έχω πέσει και πολυ έξω και δέν ειμαι και η μόνη.
Εάν μου πέφτει ομως ενας λόγος ειναι πρός όλους εκείνους πού θα σπεύσουν να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή. Καλά ρε αδέρφια, εν τάξει σας καταλαβαίνω. Με τον Παπουτσή για πρόεδρο θάπρεπε να αλλάξετε τα σύμβολά σας με τη φυσσούνα των ΜΑΤ και τα ρόπαλα . Και προτιμάτε τον Βενιζέλο, πού μπορεί να μην έστελνε τα ΜΑΤ αλλά ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ?? ΠΟΥ επειδή δέν του αρέσει η απόφαση του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΕΡΤ, κλπ. δέν θα ΄καταχωρείται στο ρεύμα αλλά ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. Καί έτσι θα φαίνεται οτι η ΔΕΗ ειναι απλήρωτη, άρα θα σου κόβει το ρεύμα για απλήρωτο λογαριασμό!!!  Δηλαδή εδώ η ευφυϊα παραδίνει τα όπλα στη διαστροφή.
Εσείς λοιπόν αδέρφια θα πάτε να το ρίξετε δαγκωτό σε αυτόν? Τι να σας πώ. Μήπως έχετε εξαιρεθεί από τα μέτρα τα οποία και αυτός ψήφισε και στήριξε με πάθος  και έφερε εις πέρας αλλά και τα άλλα που έχει δεσμευτεί για το κοντινό και μακρύτερο μέλλον και αφορούν και τα παιδια σας? Γιατί δέν μπορεί όλοι εσείς νάχετε λάβει υπόσχεση διορισμών παιδιών ή και των ιδίων εσάς ή εξαίρεση από τις απολύσεις. Για ξανασκεφτείτε το μέχρι την Κυριακή. ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΕ(αν μπορείτε ακόμα)  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΟΡΝΙΖΑ, και που΄επειδή δέν θα μπορούν να σας ζήσουν οι γονείς σας ως ανέργους θα ξενητευτείτε. Μήπως να σκεφτείτε κανένα παπού που κοντεύει να μείνει χωρίς σύνταξη και τρέμει μήν του κόψουνε το ρεύμα?
Μήπως θάτανε καλύτερα αντί για το ψηφοδέλτιο ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ????
Κανέλλα Καζακοπούλου
Υ.Γ. 1. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ?
Υ.Γ. Εχετε σκεφτεί με τι θα αντικαταστήσει ο Βενιζέλος τά σύμβολα του ΠΑΣΟΚ? Με κάποια από εκείνες τις καρτούλες που κρατάνε κάτι κοριτσάκια στα διαλλείμματα και τσιρίζουν. ΜΕΓΚΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου