Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο γνωστός παρουσιαστής και η κοκαϊνη

Εξέχουσα θέση στη λίστα πελατών του κυκλώματος κατείχε ο γνωστός τηλεαστέρας της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος βρίσκεται στο δυναμικό σταθμού εθνικής εμβέλειας(ΑΝΤ1) και δεν είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα να εμπλακεί το όνομά του σε υπόθεση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για πασίγνωστο παρουσιαστή οικογενειάρχη, πάντα ευδιάθετο και χαμογελαστό, με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και πολλά πρωινά ταλέντα...
«Φέρε μου δύο εισιτήρια» ακούγεται να λέει συνθηματικά σε δύο συζητήσεις που είχε με τον μεγαλοέμπορο ναρκωτικών, εννοώντας με τη λέξη «εισιτήρια» δύο γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 46χρονος φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, να έχει παραγγείλει δύο φορές κοκαΐνη από το κύκλωμα. Μία στις 14 Ιανουαρίου στο Αιγάλεω και μία στις 17 Μαρτίου στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής προμηθευόταν τα ναρκωτικά αυστηρά για προσωπική χρήση.
Κι έτσι όμως να είναι, θέμα υπάρχει. Ηθικό πρωτίστως. Κάποιος που βγαίνει και το παίζει πρότυπο, κάνει φιλανθρωπικές καμπάνιες, συμμετέχει σε ανθρωπιστικά σποτ και από την άλλη φέρεται να κάνει κόκα έστω για προσωπική του χρήση προκαλεί τα αντανακλαστικά της κοινωνίας.
Εκτός κι αν όλοι αποδεχτούμε τον νέο νόμο των ναρκωτικών του ΤΖέφρι. Όλα ελεύθερα, όλα νόμιμα.

 Πηγή :

(agiovasilema: Αυτό που μένει απ' αυτήν την είδηση είναι ένα ξάφνιασμα και μια πικρίλα. Βλέποντας τα  δημοσιεύματα μέσω των οποίων ουσιαστικά φωτογραφίζεται ο τύπος, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ακόμα και οι πιο συμπαθείς άνθρωποι της ελληνικής βλαχοσόου μπιζ, δεν είναι παρά εξαρτημένα αρρωστάκια.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου