Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πού θα γίνουν τα στρατόπεδα των αποβρασμάτων. (Καλά, μη το δένουμε και κόμπο γιατί αύριο μπορεί να ανακοινώσουν άλλα ''τυχερά'' μέρη της χώρας τα οποία θα θυσιάσουν στο βωμό της προεκλογικής τους στρατηγικής



Τελικά ο τύπος που ανακοίνωνε χωρίς ντροπή ότι  δεν διάβασε το Μνημόνιο, ο πολύς κ. Χρυσοχοϊδης,  με απόλυτη προχειρότητα και προεκλογική σκοπιμότητα, ανακοίνωσε ένα σχέδιο για 30 καταυλισμούς χωρίς να έχει πετύχει δύο βασικά θέματα:
  1. Μίνιμουμ συναίνεση με τις τοπικές κοινωνίες που θα δεχθούν τα κέντρα κράτησης
  2. Λεφτά για να γίνουν αυτά τα στρατόπεδα αλλά κυρίως ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική ώστε να μην είναι 30.000 μέσα και 970.000 απ’ έξω κι ανεξέλεγκτοι.
Στη σπουδή του να εκλεγεί ο κ. Μ. Χρυσοχοίδης ανακοίνωσε ένα μέτρο ανακούφισης της Αθήνας στην οποία εκλέγεται, χωρίς να έχει κάνει προεργασία. Και τώρα μαδάμε όλοι τη μαργαρίτα και βλέπουμε περιφερειάρχες και δημάρχους να έχουν βγει στα κάγκελα γιατί αν δεχθούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τότε θα παίξουν… ξύλο με τους δικούς τους ψηφοφόρους.

.
Ενα ακόμη κρίσιμο θέμα αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση με απόλυτη προχειρότητα ενώ μόνο γέλιο προκαλούν οι επιχειρήσεις – σκούπα του κ. Χρυσοχοϊδη. Που θα βάλει όσους πιάσει; Στις ήδη γεμάτες φυλακές; Ή θα τους κρύψει μέχρι να εκλεγεί και μετά θα τους αφήσει ελεύθερους και πάλι στην Ομόνοια;
Ο κατάλογος με τα στρατόπεδα (η τρίτη στήλη είναι τετραγωνικά μέτρα)

Τρία στρατόπεδα είναι στην περιφέρεια Αττικής, δύο στην Πάρνηθα και ένα στην Κερατέα.
Δέκα στρατόπεδα βρίσκονται στονΈβρο στις περιοχές, Καρωτή, Χελιδόνα,Μεταξάδες, Καστανιές, Νεοχώρι, Βρυσικά, Κήποι και Ασημένιο.
Στο νομό Θεσσαλονίκης υποψήφια για κέντρα μεταναστών είναι στρατόπεδα σε Θέρμη, Διαβατά καιΛαγκαδίκια, στο νομό Σερρών σε Κερδύλλια, Αχλαδοχώρι και Πεντάλοφο, ενώ από δύο στρατόπεδα θα χρησιμοποιηθούν στους νομούς Κοζάνης, Ημαθίας και Δράμας.
Τα υπόλοιπα κέντρα θα δημιουργηθούν στη Φλώρινα, στην Πέλλα, στην Καστοριά, στη Σκύδρα, στηΡοδόπη, στην Κω και στο Ρέθυμνο.

(πληροφορίες από το antinews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου