Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 21 Απριλίου 2012

80 τραπεζικούς λογαριασμούς είχε ο Τσοχατζόπουλος!! Α ΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

80 τραπεζικούς λογαριασμούς είχε ο Άκης: Το «ένοχο» μυστικό του Β. Αργύρη

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Μιλάμε για την Βουλή που ξέρει να κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της, όπως φαίνεται από την περίπτωση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

0ba8a29ec3d9df2dd3e4924b4c5bc07c_XL.jpg?t=1330154142Η πικρή αλήθεια είναι ότι κάποιοι γνώριζαν για το σκάνδαλο του Άκη πριν αρχίσουν οι εισαγγελικές έρευνες, οι κατηγορίες, οι απολογίες, οι προφυλακίσεις και όλα όσα είδαμε.
Για παράδειγμα ο πρόεδρος της επιτροπής για το πόθεν έσχες και αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης ξέρει ότι ο Άκης είχε δεκάδες τραπεζικούς λογαριασμούς – λένε ότι έφθαναν τους 80! Οι λογαριασμοί εμφανίσθηκαν στο πόθεν έσχες του Άκη και των συγγενικών του προσώπων πρώτου βαθμού για την οικονομική χρήση του 2010, που περιλαμβάνει και τις κινήσεις που έγιναν μέχρι και τον Ιούνιο του 2011. Η συγκεκριμένη δήλωση κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2011 και ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί.
Σημείωση: ο Β. Αργύρης σήμερα δεν είναι υποψήφιος βουλευτής. Έχει αναλάβει οργανωτικά καθήκοντα στην Ιπποκράτους δίπλα στον Ε. Βενιζέλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου