Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τις σημερινές υποσχέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, δείτε ένα παλαιότερο βίντεο που θα σας λύσει αρκετές απορίες.. Δικό σας!










trelokouneli.gr

1 σχόλιο:

  1. Να ετοιμάζονται για μαύρισμα και λαικό δαχτύλισμα στη Συγγρού.

    Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν:
    (Εγώ σου τα ’λεγα αξιότιμε μίστερ Αντώνη Κομανέτση, ανυπέρβλητε πολιτικέ αχυράνθρωπε του ξευτελισμένου Αμερικανοευρωναζιστικού καταστημένου, αλλά εσύ νόμιζες ότι με τις ηλίθιες πολιτικές σου ντρίπλες και τις παπαριές που σου σερβίρουν οι μυαλοσταματημένοι συμβουλάτορές σου, θα....έφερνες βόλτα του «μαλάκες» του Έλληνες!

    Είχες και το θράσος μάλιστα να μιλάς και για «αυτοδυναμίες» κωλοτουμπογυριστάκια, αλλά δεν έλαβες μάλλον υπόψη σου ότι «μαλάκες» δεν υπάρχουν πια του πάτησε η φτώχεια και η εξαθλίωση… Ετοιμάσου για τον πολιτικό σου θάνατο μεγάλε οπισθοδρομιστή…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή