Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αγωνίζεται για την είσοδό του στη Βουλή

http://www.youtube.com/watch?v=ML2hycLzXXo 

Ενώ οι παλαιοπολιτικάντηδες, τα ΜΜΕ και οι Δημοσκόποι, συμπεριφέρονται σαν να μην έχουμε, κρίση / ανεργία / διαπάθηση του δημοσίου χρήματος / εξευτελισμό των Ελλήνων Πολιτών / διασυρμό της χώρας παγκοσμίως, Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την είσοδό στη Βουλή σε Α΄ Φάση, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ικανού αριθμού Βουλευτών , οι οποίοι θα έχουν ως αποκλειστικό στόχο να προετοιμάσουν τη Β΄ Φάση, η οποία θα προβλέπει νέες εκλογές για τον σχηματισμό Κυβέρνησης Συνεργασίας ανανεωμένων πολιτικών δυνάμεων με πίστη και θέληση για ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ / ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές. Με απλά λόγια δηλαδή να γίνει κατανοητό ότι ο Σύνδεσμος έρχεται για να φέρει εις πέρας την εντολή του Ελληνικού Λαού για ανασυγκρότηση της χώρας και ότι σε αυτή την προσπάθεια καλούνται να συνεισφέρουν όλοι οι πολίτες από όλο το "πάζλ" της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Σύνδεσμος έχει ως στόχο την ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, ώστε να κηρυχθούν οι επόμενες εκλογές Αναθεωρητικές για την σύνταξη ενός νέου Συντάγματος, το οποίο εκτός των άλλων θα θεσμοθετεί και την διαρκή παρέμβαση του πολίτη στις αποφάσεις της Κυβέρνησης (επίλυση νομικών θεμάτων για Δημοψήφισμα, κλπ).

Επίσημες Προγραμματικές Θέσεις: http://www.syndesmosee.gr/index.php/the-party/171-politikes-theseis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου