Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η γενοκτονία των Ελλήνων από τους αλλοδαπούς συνεχίζεται! Ακόμα ένα παλικάρι δολοφονήθηκε από Αφγανούς λαθρομετανάστες.




Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου, από τρεις λαθρομετανάστες… Για πλάκα!

Θέμα λίγων ωρών φαίνεται πως είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του 29χρονου Θαν. Λαζανά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στις Ιτιές της Πάτρας από τρείς αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στην ασφάλεια της Πάτρας ομολόγησε ήδη μετανάστης Αφγανικής καταγωγής που βρίσκεται λαθραία στη χώρα, ενώ θέμα λίγων ωρών είναι η σύλληψη και των δύο άλλων δραστών.
Από την ομολογία του δράστη προέκυψε ότι η συμπολοκή έγινε μετά από παρεξήγηση που προκλήθηκε εκείνη τη στιγμή.
Το θύμα λίγα λεπτά μετά τα χτυπήματα των δραστών και όσο ήταν σε εξέλιξη η μεταφορά του στο νοσοκομείο και για το λίγο διάστημα που είχε επαφή με το περιβάλλον πρόλαβε να
...
 
ενημερώσει για την ταυτότητα των ατόμων που τον μαχαίρωσαν.
Eν τω μεταξύ, το νόμο στα χέρια τους απειλούν ότι θα πάρουν κάτοικοι των Ιτεών μετά την δολοφονία. Τους φόβους αυτούς επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαίας Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος μιλώντας στο patrastimes.gr είπε ότι “υπάρχει φόβος να βιώσουμε πρωτόγνωρες και ανεξέλεγχτες καταστάσεις, γιατί είχαμε ένα έγκλημα που ξάφνιασε την περιοχή. Στην δολοφονία του άτυχου νέου εμπλέκονται λαθρομετανάστες και αυτό σίγουρα δημιουργεί περίεργα ανακλαστικά στους κατοίκους της περιοχής.
Πρέπει να κάνουμε κάτι συνέχισε ο κ. Κωνσταντόπουλος για να μην πάρει ανεξέλεγχτες διαστάσεις η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου