Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Μόλις μπήκε ο N. Μιχαλολιάκος στο Προεδρικό Μέγαρο, όλοι οι δημοσιογράφοι κάθισαν κάτω σε ένδειξη περιφρόνησης.







Απόψε, στο Προεδρικό Μέγαρο εισήλθε ο Νίκος Μιχαλολιάκος και μερικοί πραιτωριανοί του οι οποίοι τον συνόδευαν.

Η παρουσία του αρχηγού ενός ναζιστικού κόμματος στον συγκεκριμένο χώρο δεν τιμά την Ελληνική Δημοκρατία. Βέβαια, το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, εσχάτως παρουσιάζεται ως απλά ένα εθνικιστικό-πατριωτικό κόμμα  που προσπαθεί να  ανταποκριθεί στον νέο ρόλο της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης  500.000 Ελλήνων πολιτών οι οποίοι -ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ-θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα την άμεση απομάκρυνση των αλλοδαπών που έχουν καταστρέψει τη χώρα και την καθημερινότητά μας.

( Όπως συνέχεια γράφουμε στο ιστολόγιο,αν όλα τα υπόλοιπα κόμματα είχαν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον στην αντιμετώπιση των εκατομμυρίων αλλοδαπών και την προστασία των Ελλήνων πολιτών που καθημερινά βιάζονται, ληστεύονται και δολοφονούνται από όλα τα αλλοδαπά αποβράσματα που αλωνίζουν στη χώρα, τότε κανένα ακραίο κόμμα δεν θα είχε λόγο ύπαρξης. Οι δικές τους σκοπιμότητες ή ανεπάρκειες που εξέθρεψαν το τέρας της λαθρομετανάστευσης, οδηγούν σε ακραίες λύσεις και ακραίες κοινοβουλευτικές εκπροσωπήσεις.)

Όπως θα μας μείνει αξέχαστο εκείνο το αυταρχικό και αχαρακτήριστο «εγέρθητι», έτσι θα μας μείνει αξέχαστη και η είσοδος του Ν. Μιχαλολιάκου στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι δημοσιογράφοι αρνήθηκαν να σηκωθούν, απαξιώνοντάς τον και μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών, όπως είδαμε στις φωτογραφίες, είχαν μισοξαπλώσει επιδεικτικά στα χαλιά του Μεγάρου.

Επειδή είναι άλλο πράγμα ο σεβασμός με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται ο  δημοσιογράφος και άλλο πράγμα οι παιδιάστικες αντιδράσεις του στυλ '' επειδή με ανάγκασες προχθές να σηκωθώ, τώρα και εγώ  κοίτα τι σου κάνω, ξαπλώνω στα χαλιά του Παπούλια και σε περιφρονώ'' και προπαντός όταν αυτές οι ενέργειες προέρχονται και από δημοσιογράφους που κάθονταν σούζα τόσα χρόνια στους Γερμανούς και τους ντόπιους διαπλεκόμενους, θα λέγαμε ότι η εικόνα αυτή μας άφησε ποικίλα συναισθήματα.

Το βέβαιο είναι ότι η νέα πολιτική εποχή που ανατέλλει, θα επιφέρει αλλαγές και εκπλήξεις σε πολλούς τομείς της πολιτικής ζωής του τόπου.

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου