Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Νέα δημοσκόπηση – σοκ από την VPRC που φέρνει πάλι τούμπα τα δεδομένα και θα κάνει τους Νουδουλαοκυνηγοψαράδες να ψάχνουν τίποτα νέα σωματεία να βάλουν στο μνημονιακό τους έκτρωμα.

Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έχουν ως κοινό στοιχείο την υπεροχή της ΝΔ (του συνεταιρισμού δηλαδή διαφόρων άσχετων κομμάτων που προσφέρονται να υπηρετήσουν δουλικά την κυρα Μέρκελ,όπως οι κυνηγοί, το Λαος, η Ντόρα κλπ κλπ πού να τα θυμόμαστε...),  έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά τουλάχιστον 1 μονάδας. Και για πρώτη φορά ίσως αντανακλούν σε μεγάλο βαθμό τον σφυγμό του εκλογικού σώματος, καθώς αυτό είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα. Εκεί που έχουμε μεγάλες ενστάσεις είναι για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ που σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες είναι χαμηλότερο από την πρόσφατη εκλογική του επίδοση.

Δεν θέλει άλλωστε και σοφία για να καταλάβει κανείς ότι οι 6 μονάδες που δείχνει να κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και λιγότερο από το ΚΚΕ.

Αυτό που προβληματίζει πολύ όμως είναι η δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί αύριο στα Επίκαιρα και η οποία θα δίνει τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 3,5 μονάδες! 30% έναντι 26,5% της Νέας Δημοκρατίας, με εξαιρετικά συμπιεσμένο το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα.

Δεν θα δίναμε βαρύτητα εάν η VPRC δεν ήταν η μόνη εταιρεία που προέβλεψε την κατάταξη των προηγουμένων εκλογών. Καμμία μα καμμία δημοσκόπηση εκτός της VPRC δεν έδωσε την δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επισημάνουμε. (η πληροφορία αναρτήθηκε στο 'olympia')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου