Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Μια φωτογραφία = 1000 λέξεις....Καμαρώστε τους....


Παραφράζουμε το γνωστό ρητό γιατί στη συγκεκριμένη φωτογραφία ισχύει 100%. Εδώ πλέον συμπυκνώνονται οι «χαώδεις» ταξικές και ιδεολογικές διαφορές των βουλευτών του Ελληνικού(;) κοινοβουλίου. «Αριστεροί», «Σοσιαλιστές», «Υπερπατριώτες» στη φωτογραφία σε θέσεις μάχης να «αλληλοεξοντωθούν» για το καλό της πατρίδας!
Αυτή τη φωτογραφία θα πρέπει να βλέπουν σε καθημερινή βάση όσοι αφιερώνουν τη ζωή τους και τη πολύτιμη ενέργεια τους για πολιτικά κόμματα, παρατάξεις, ιδεολογίες και συναφή «ευαγή ιδρύματα». Ας αναρωτηθεί κάποιος από αυτούς που στηρίζουν ποικιλοτρόπως αυτά τα άτομα αν αξίζει ο φανατισμός , το πάθος και η πώρωση για αυτούς τους πολιτικούς.
Ως πότε θα τους επιτρέπουμε να μας δουλεύουν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου