Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

13 Ιουνίου-Νέες κρυφές δημοσκοπήσεις σοκ στα χέρια Σαμαρά και Βενιζέλου


    Δυο εταιρίες δημοσκοπήσεων ολοκλήρωσαν σήμερα τις μετρήσεις τους για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ η μια (GPO) και της ΝΔ  η άλλη (RASS).Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για τον Ε.Βενιζέλο ενώ και ο Α.Σαμαράς δεν μπορούμε να πούμε ότι χάρηκε κιόλας.
   Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , η ΝΔ κονταροχτυπιέται με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση , αλλά σε ποσοστά πολύ χαμηλότερα από αυτά που ακούγονται και για τους δυό , καθώς απ'ότι φαίνεται η μάχη διεξάγεται στα επίπεδα του 24-26%.Τρίτο κόμμα απ'ότι δείχνουν οι μετρήσεις έρχονται οι ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ του Π.Καμμένου  με ποσοστά που ξεπερνούν το 14% στη μία δημοσκόπηση και το 12% στην άλλη.Η μεγάλη έκπληξη και η ακόμα μεγαλύτερη κεραμίδα για τον Ε.Βενιζέλο δεν είναι κάν αυτή.Απ'ότι δείχνουν και οι 2 μυστικές μετρήσεις τέταρτο κόμμα πλασάρεται η Χ.ΑΥΓΗ με ποσοστά που αγγίζουν το 10% στη μία και το 9% στην άλλη μέτρηση , ενώ το ΠΑΣΟΚ και στις δύο μετρήσεις είναι σε μονοψήφιο νούμερο και μάλιστα στα επίπεδα του 8,5 με 9%.
πηγή

(agiovasilema: Κάθε μέρα κυκλοφορούν ένα σωρό νέες ''κρυφές'' δημοσκοπήσεις. Αναρτούμε κάποιες που νομίζουμε ότι προσεγγίζουν περισσότερο την πραγματικότητα, αν και πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις,  καθώς οι διαρροές των δημοσκοπήσεων ξεκινούν από τα ίδια τα κόμματα και είναι πιθανόν να εξυπηρετούν  προθέσεις χειραγώγησης των ψηφοφόρων.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου