Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις, Παρασκευή 15 Ιουνίου



Οι δημοσκοπήσεις της Πέμπτης δείχνουν ανατροπή


Συνεχίζονται οι μυστικές δημοσκοπήσεις και οι χθεσινές δείχνουν και πάλι ντέρμπι. Ενώ μέχρι την Τετάρτη  οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις έδιναν σχετικά άνετο προβάδισμα στη Ν.Δ. με μία διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ που έφθανε ή και ξεπερνούσε τις 3 μονάδες, από χθες, Πέμπτη, πάλι δείχνουν άνοδο του Σύριζα και η διαφορά έχει εξανεμιστεί.


Κάπως έτσι έγινε και στις εκλογές της 6ης Μαίου που από την Πέμπτη είχε αρχίσει η ραγδαία άνοδος του Σύριζα.

Για τα άλλα κόμματα . 
 Το ΠαΣοΚ γυρίζει γύρω από το 10%
Πτώση στο ΚΚΕ και στους  Ανεξάρτητους Ελληνες .
Η ΔΗΜΑΡ αντέχει και η Χρυσή Αυγή συσπειρώνεται και πάλι.
Η Βουλή θα είναι επτακομματική.
ΠΗΓΗ:kafeneio-gr

(agiovasilema: Εμείς πάντως, ποτέ δεν πιστέψαμε το περίφημο ''άνετο'' προβάδισμα της ΝΔ και όλες οι δημοσκοπήσεις που αναδημοσιεύσαμε τον τελευταίο καιρό, έδειχναν την μεγάλη πιθανότητα νίκης του Σύριζα. Τώρα βλέπουμε ότι οι δημοσκόποι έχουν αρχίσει και τα γυρίζουν... Μέχρι και το antinews, η πλέον φιλοσαμαρική ιστοσελίδα, από εκεί που μιλούσε για σεισμό και γαλάζιο τσουνάμι με 4 μονάδες διαφορά, τώρα μιλάει για ντέρμπι, για όριο στατιστικού λάθους κλπ. Κοντός ψαλμός...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου