Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ;



spiros-poukamisas


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Κάποιες λεπτομέρειες στην άνανδρη πράξη της δολοφονίας του δυναμικού συνδικαλιστή των φαρμακοποιών του Πειραιά, 56χρονου Σπύρου Πουκαμισά, σίγουρα αποπροσανατολίζουν από την επιμονή της αστυνομίας και του «δεξιού» κ. Λευτέρη Οικονόμου να ολοκληρώσει την προανάκριση όπως- όπως και να κλείσει την άγρια ανθρωποκτονία με εμφανές κίνητρο την ληστεία.
Πράγματι. Ο αδικοχαμένος φαρμακοποιός κρατούσε ένα τσαντάκι. Είχε την είσπραξη των τελευταίων ημερών από το φαρμακείο. Γύρω στα 1000 ευρώ. Ίσως και παραπάνω. Πήγε στην απέναντι γωνία για να πάρει το αυτοκίνητο του. Και οι «ληστές» τον πλησίασαν, του έβαλαν το όπλο στο κεφάλι και αδιαπραγμάτευτα του έριξαν με επαγγελματικό τρόπο, μία μόνον σφαίρα. Αυτό το απέκρυψε η ΕΛΑΣ του «πολιτικάντη», Λευτέρη Οικονόμου.
-Ζήτημα 1ο
Ο συνδικαλιστής που ανήκε στον ευρύτερο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ(σύμφωνα με τις
....
ιδεολογικοπολιτικές του τοποθετήσεις, όπως μας είπαν φίλοι του), δολοφονήθηκε με επαγγελματικό τρόπο με μία σφαίρα. Η αστυνομία διαρρέει εδώ και δύο μέρες ότι ο άτυχος Πουκαμισάς δολοφονήθηκε με πάνω από 3-5 σφαίρες. Ψέμματα. Το makeleio αποκαλύπτει ότι οι φονιάδες ήταν επαγγελματίες δολοφόνοι. Και ξέρουμε καλά ποιοι σκοτώνουν με τόση σιγουριά, με μία μόνον σφαίρα. Ας βγουν να το διαψεύσουν.
Ζήτημα 2ο
Ο δολοφονηθείς ήταν από τους αριστερούς σκληρά αντιμνημονιακούς συνδικαλιστές, σύμφωνα με όσα μας είπαν συνάδερφοι του. «Ούτε βήμα από τις διεκδικήσεις μας απέναντι στο Υπουργείο Υγείας και στα ξεπουλημένα μνημόνια», συνήθιζε να λέει. Άρα μισητός εχθρός του συστήματος. Του Λοβέρδου και των πρωτοπαλίκαρων του. Της Μέρκελ, του Σόιπλε και των πολιτικών πατρόνων της στην Αθήνα. Ξεσήκωνε τους φαρμακοποιούς στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Την Τετάρτη το μεσημέρι πήγαινε στο Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά. Για να αποφασίσουν για τη συνέχιση ή όχι της απεργίας τους. ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΌΤΩΣΑΝ.
Ζήτημα 3ο
Η οικογένεια του Σπύρου Πουκαμισά, δεν είναι τυχαία. Η σύζυγος του είναι υπεύθυνη στο υποθηκοφυλακείο Πειραιά.
Η αδερφή της είναι η γνωστή αντιεισαγγελέας Εφετών, Αλεξάνδρα Πίσχοινα. Μέχρι πρότινος προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων. Εξειδικευμένη σε θέματα προστασίας Ανηλίκων και αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας. Καθόλου απλή θέση. Με πολλές διώξεις εγκληματικών στοιχείων στο ενεργητικό της.
Ζήτημα 4ο
Στο σημείο του συμβάντος δεν πήγε ιατροδικαστής. Μία εικασία είναι γιατί ήδη ήταν γνωστός ο τρόπος δολοφονίας. Πυροβολισμός. Μια άλλη εικασία όμως είναι η απόκρυψη πληροφοριών. Κι αυτό για την ΕΛΑΣ μπορεί να είναι το χειρότερο σενάριο.
Εδώ και ένα εικοσιτετράωρο έχει δολοφονηθεί ένας ενεργός συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν έχει βγει ούτε μία ανακοίνωση από το λοβό υπουργείο Προστασίας του διαπλεκόμενου υπηρεσιακού υπουργού όλων των ντόπιων αφεντάδων Λευτέρη Οικονόμου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου