Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:"Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ"



sizigos-ragousi


"Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ"
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΚΟΥΚΟΥΛΑ"ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"

Σοβαρές καταγγελίες κάνει εργαζόμενος πατέρας πέντε παιδιών ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα μαζί με φίλο του στη Πάρο. Ένα πολυτελές και θηριώδες Grand Cherokee το οποίο οδηγούσε η σύζυγος του πρώην υπερυπουργού Γιάννη Ραγκούση εφόρμησε από στενό, έπεσε πάνω στην μοτοσυκλέτα τους και λίγο έλειψε «να τους στείλει στον άλλο κόσμο». Κατά την καταγγελία, η αστυνομία απέφυγε άμεσα να καταγράψει το συμβάν,κάνοντας τα στραβά μάτια. Το τροχαίο έγινε χθες το μεσημέρι κοντά στο χωριό Κώστος Πάρου ενώ τόσο η σύζυγος του Γιάννη Ραγκούση, Αικατερίνη Ρούσσου, όσο και ο πρώην υπουργός προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα και «τους παράτησαν» ελλείψει ασθενοφόρου που δεν υπάρχει στο νησί, «μία ώρα αιμόφυρτους στο οδόστρωμα».

Την καταγγελία έκανε ο 45χρονος εργαζόμενος στο νησί, Παρασκευάς Μάρκου. «Είμαι χτυπημένος, έχω σπάσει τα μούτρα μου. Πετάχτηκε από ένα στενό και μας κοπάνησε. 300 μέτρα από το σπίτι τους. Εμείς πηγαίναμε σε κεντρικό δρόμο. Η αστυνομία ούτε καν έλεγξε το
...
ατύχημα. Δεν ήρθε η τροχαία για να κάνει αυτοψία. Έχω μάρτυρα τη θεία του Ραγκούση που μου είπε «παιδάκι μου, να σε βοηθήσω εγώ», αναφέρει ο κ. Μάρκου. «Παρακάλεσα τους αστυνομικούς να με πάνε στο Κέντρο Υγείας. Τι είμαστε εμείς, γιατροί;», μου απάντησαν. «Ήμουνα μια ώρα μέσα στο δρόμο μέχρι να έρθει η ομάδα διάσωσης να με πάρει για να με πάει στο κέντρο υγείας».
Και ο καταγγέλλων, συνεχίζει:«Η γυναίκα του υπουργού έλεγε τι να κάνω εγώ τώρα, δεν μπορώ να βοηθήσω ενώ ο Ραγκούσης που ήρθε στο τόπο του συμβάντος ζήτησε στην αρχή τα ρέστα και μας είπε μήπως φταίγαμε εμείς. Η γυναίκα του είχε ένα Lexus 400 που  το πήρε ο Ραγκούσης όταν έλεγαν στη Βουλή ότι πρέπει να σταματήσουν οι υπουργοί να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα και να κάνουν προκλητική ζωή. 150.000 ευρώ έκανε. Μετά το άλλαξε και πήρε το Cherokee. Αυτό με το οποίο κόντεψε να μας σκοτώσει. Έχουν κάνει πολλά εδώ. Πολιτικοί και πλούσιοι μια κλίκα».
Η  εφημερίδα «δημοκρατία» επικοινώνησε ως όφειλε με το Α.Τ Πάρου που επιβεβαίωσε το συμβάν. Ο αξιωματικός υπηρεσίας όμως αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για την προανάκριση τονίζοντας ότι «όλα έγιναν όπως έπρεπε και όπως προβλέπει ο νόμος».
«Όποιος τραυματίζεται πάει στους αγγέλους!»
Ευθύνες στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Ραγκούση, για τον διεθνή εξευτελισμό που υφίσταται το νησί της Πάρου λόγω έλλειψης ασθενοφόρων με αποτέλεσμα όποιος δεν έχει τύχη να πεθαίνει στην άσφαλτο, επιρρίπτει ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Αττική, Ιωάννης Χούσος. «Το ΕΚΑΒ ήταν κλειδωμένο μέχρι τις 3 το μεσημέρι λόγω έλλειψης προσωπικού γιατί το παράτησε ο Ραγκούσης, πρώην δήμαρχος Πάρου και ντόπιος, στο έλεος του Θεού. Το ασθενοφόρο των διασωστών που βοήθησε τους τραυματίες είναι αυτοκίνητο εθελοντών χωρίς πινακίδες και είναι ανασφάλιστο!».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου