Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΗΝ Λ.ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Απίστευτες καταστάσεις... Ντροπιαστικές καταστάσεις...Οδηγούμαστε σε μια πλήρη διάλυση των πάντων....

 Μόλις τώρα ανακοινώθηκε από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, αφού πέταξε νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, χτύπησε την Λ. Κανέλλη και άλλους μέσα στο πλατώ με μπουνιές, ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ και το έσκασε για να μην συλληφθεί.

Το βίντεο που μόλις αναρτήθηκε:



Αυτό που ανακοινώνεται τώρα από τον ΑΝΤ1 είναι πως βγήκε ένταλμα σύλληψής του από την εισαγγελέα κα Ράικου. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι 'πίσω από τις κάμερες', χτύπησε και άλλους ανθρώπους, τεχνικούς, δημοσιογράφους κλπ και αφενός ισχυριζόταν ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει γιατί έχει ....βουλευτική ασυλία, αφετέρου δε, ότι θα επιστρέψει με ...100 άτομα δικούς του να τα κάνει λίμπα.

Μιλάμε για ασύλληπτες καταστάσεις. Οι μάσκες έπεσαν....


YΓ: Αυτός ο Προκόπης Παυλόπουλος με logo είχε κολλήσει τον πισινό του στην καρέκλα? Σαν τον Βούδα παρακολουθούσε αναίσθητος να γίνεται ο κακός χαμός μπροστά του και δεν φιλοτιμήθηκε ή δεν τόλμησε ούτε καν να κουνηθεί. Έχουμε δει φοβισμένους ανθρώπους αλλά τόσο χεσμένο ποτέ....Ωραίους ηγέτες έχουμε διαλέξει πάντως, γι'αυτό έχουμε φτάσει στα χάλια που βρισκόμαστε τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου