Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ευτυχώς έγινε και κάτι ευχάριστο!! Άφησαν ελεύθερο το παιδί που είχαν απαγάγει το πρωί!! Είναι σοκαρισμένο αλλά καλά στην υγεία του.


Ελεύθερος ο 15χρονος που τον είχαν απαγάγει το πρωί στη Χαλκίδα - Δεν δόθηκαν λύτρα


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ σε άγνωστη τοποθεσία στη Δροσιά Ευβοίας, ενώ η απαγωγή είχε γίνει στην Χαλκίδα.

Μέχρι τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ οι απαγωγείς ζητούσαν την καταβολή 3 εκατομμυρίων ευρώ, τελικά υπαναχώρησαν και άφησαν το παιδί ελεύθερο χωρίς να πάρουν λύτρα.

Από το πρωί είχαν γίνει 4 τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους απαγωγείς, αλλά υπό το φόβο σύλληψης στην τελευταία επικοινωνία τους ενημέρωσαν για το σημείο που θα βρίσκεται το
.....
παιδί. Εκτός από το ψυχολογικό σοκ που έχει υποστεί ο μικρός Βαγγέλης, σύμφωνα με τις αρχές είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Φυσικά, η επόμενη κίνηση της αστυνομίας είναι να κάνει άρση του απορρήτου, προκειμένου να οδηγηθούν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου την ώρα που ο 15χρονος πήγαινε στο σχολείο του για να δώσει εξετάσεις. Οπως δήλωσε στο Newsit o αδελφός της μητέρας του παιδιού, Χρήστος Παγώνης "το πρωί στις 8.00 η ώρα ξεκίνησε το παιδί να πάει στο σχολείο να γράψει εξετάσεις. Το σχολείο απέχει ούτε 500 μέτρα από το σπίτι του.

Οταν βγήκε απο την πόρτα, στα 15 με 20 μέτρα απήχθη, το άρπαξαν και το έβαλαν μέσα σε ένα άσπρο βαν από ότι μας υπεδείχθη και από τους γείτονες. Φώναξε το παιδί αλλά αυτό δε σταμάτησε τους απαγωγείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου