Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Απαράδεκτο και ανήκουστο είναι το πρωτοσέλιδο των FT Deutschland στα ελληνικά μάλιστα , με το οποίο παρεμβαίνει στις εκλογές της χώρας μας!!!!!!


Απίστευτο άρθρο των FT: «Αντισταθείτε στο δημαγωγό»

Απαράδεκτο και ανήκουστο είναι το πρωτοσέλιδο των FT Deutschland στα ελληνικά μάλιστα , με το οποίο παρεμβαίνει στις εκλογές της χώρας μας και καλεί τους Έλληνες να αντισταθούν στο δημαγωγό Τσίπρα. Τονίζει μάλιστα ότι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά.

Το άρθρο έχει τίτλο «Αντισταθείτε στο δημαγωγό» και κεντρική φωτογραφία από προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απευθύνεται σε δεύτερο πρόσωπο: "Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες" και μας καλεί να φροντίσουμε «για ξεκάθαρες πολιτικές λύσεις» και να ψηφίσουμε «θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης».

Οι FT τονίζουν ότι μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα μας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ» και καλεί τους Έλληνες «να αντισταθούν στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

«Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι
...
δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά» αναφέρει το άρθρο, λέγοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια».

Η εφημερίδα τονίζει ότι «η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας»
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου