Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο πρώην αιματοβαμμένος ''πλανητάρχης'', μυρίζοντας τα κοιτάσματα του ελληνικού υπεδάφους, ήρθε για μπίζνες στην μπανανία.



Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: 

Ως εκπρόσωπος της Noble Energy επισκέφθηκε ο Μπιλ Κλίντον την Ελλάδα.
Μετά την επίσκεψη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Σωτήρης Στανωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Ο πόλεμος δολαρίου-ευρώ καθώς και το αμερικανικό ενδιαφέρον για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκτούν νέα διάσταση με την επίσκεψη του
πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον και στη χώρα μας, μετά τη Μεγαλόνησο.
Ο λομπίστας της Noble Energy, εταιρεία με την οποία η Κύπρος ήδη συζητά το θέμα της εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου, έγινε επισήμως δεκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό, με την ασαφή ιδιότητα του «επικεφαλής ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών». Παρόντα, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, τα οποία έσπευσαν να χαιρετηθούν με τον
.....
άνθρωπο που, για κάθε εμφάνισή του πληρώνεται αρκετές χιλιάδες δολάρια και να συνομιλήσουν μαζί του μπροστά σε τηλεοπτικούς και φωτογραφικούς φακούς.
Η θέση του Μπιλ Κλίντον στη Noble Energy απαιτεί τη χρήση κάθε μέσου ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα τα συμφέροντα της εταιρείας.
Εάν μάλιστα ισχύει η πληροφορία ότι της επίσημης συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, προηγήθηκε ανεπίσημη , κατά τις βραδινές ώρες, τότε πληθαίνουν τα ερωτήματα για την παρουσία του στη χώρα μας.
Κι επειδή τίποτα στην πολιτική δεν είναι τυχαίο, εύλογα προκύπτουν συνειρμοί σχετικά με τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης , με τρόπο τέτοιον, ώστε όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας να έχουν ήδη εκχωρηθεί.
Ο Λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου