Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ.Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται ΚΑΘΟΛΟΥ την κυβέρνηση – Κόλαφος νέα δημοσκόπηση



ΦΩΤΟ EUROKINISSI
  • Ένας μήνας και 10 μέρες έχουν περάσει από τις εκλογές και φαίνεται πως το διάστημα αυτό ήταν αρκετό για το περίπου 83% των πολιτών να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση που ψήφισαν.
Ο δείκτης ικανοποίησης για το μέχρι τώρα έργο της κυβέρνησης συνεργασίας πιάνει... πάτο, αφού σε δημοσκόπηση της VPRC για την εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο» μόνο το 16,5% των ερωτηθέντων έχει θετική άποψη!

Ανάλογη και η άποψη των πολιτικών για τη συνέπεια της κυβέρνησης με τις προεκλογικές εξαγγελίες. Μόλις το 23% θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι συνεπής ενώ το 61% πιστεύει ακριβώς το αντίθετο!
Το 81% των πολιτών που συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθουν και νέα μέτρα, κυρίως περικοπές μισθών και συντάξεων.

Το 77% δηλώνει δυσαρεστημένο από την πολιτική της
\.......

κυβέρνησης συνεργασίας.

Το 64% πιστεύει ότι... στραβά αρμενίζουμε και μόλις το 17% θεωρεί πως η πορεία της χώρας είναι σωστή.
Για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, το 43% θεωρεί πως είναι πιθανό και το 42% πιστεύει πως δεν αποκλείεται να φύγουμε από την ευρωζώνη.

Το 42,5% των ερωτηθέντων δεν δείχνει καμία εμπιστοσύνη στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν στο 21,4%.

Πρώτο κόμμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ποσοστό του δεν φτάνει το 30% και η διαφορά του από τη ΝΔ είναι οριακή.

Πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης με 52% και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ακολουθεί με 42%. Αντίθετα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει περισσότερες αρνητικές (62%) απ’ ό,τι θετικές (31%) γνώμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου