Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο άνθρωπος που έβαλε την ταφόπλακα της Ελλάδας, κάνει διακοπές σε σουίτα των 1.020 ευρώ τη βραδιά!!!!


ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ 1.020 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!


tzefri-hotel-xlidi
Οι φετινές διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται πως -αν μη τι άλλο- ήταν απολαυστικές και μέσα στη χλιδή και στα Χανιά της Κρήτης όπου βρίσκεται εσχάτως, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία".
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει με τη σύζυγό του στο Κολυμπάρι, σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Ενδεικτικά, η σουίτα κοστίζει 1.020 ευρώ τη βραδιά, ενώ το απλό δωμάτιο έως και 350 ευρώ τη βραδιά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ακόμη ότι ο κ. Παπανδρέου έφτασε εκεί τη Δευτέρα το μεσημέρι και μέχρι και προχθές επιβεβαιωνόταν η παραμονή του στο
...
 
συγκρότημα.
Δείτε το ξενοδοχείο που διαμένει ο ανεκδιήγητος Τζέφρι...
hotel-gap1
hotel-gap2
hotel-gap3makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου