Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ξανά η Πάρος απασχολεί αρνητικά την δημοσιότητα! 3 ληστές σκότωσαν έναν πολίτη πριν από λίγο!!!


Ληστεία με νεκρό στην Πάρο – Ταξιτζής καταδίωξε τους ληστές και τον σκότωσαν! – Έκλεισε το λιμάνι της Παροικιάς


Τρεις οι δράστες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 

- Τον πυροβόλησαν τρεις φορές
- Λήστεψαν υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου
- Δεν κατεβαίνει κανείς από τα πλοία, έρευνες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή

Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, η Πάρος γίνεται το επίκεντρο της επικαιρότητας. Και πάλι, με αφορμή μια τραγωδία.

Ένας αθώος άνθρωπος, ένας απλός πολίτης βρέθηκε αντιμέτωπος με ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας. Αποφάσισε να τους καταδιώξει και το πλήρωσε με
....
την ίδια τη ζωή του.

08:20 το πρωί της Παρασκευής, τρεις ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Alpha Bank. Με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους εργαζόμενους και τους ανάγκασαν αν τους δώσουν όσα λεφτά είχαν.

Βγαίνοντας από την τράπεζα, έγινε το κακό. Το περιστατικό είδε ένας οδηγός ταξί. Και αποφάσισε να κυνηγήσει τους ληστές. Αλλά εκείνοι ήταν αποφασισμένοι για όλα. Και αδίστακτοι. Τον πυροβόλησαν τρεις φορές και τον σκότωσαν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας του νησιού, όπου λίγα λεπτά μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Αμέσως υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Το λιμάνι της Παροικίας έκλεισε, το λιμενικό άρχισε να «σαρώνει» τη θαλάσσια περιοχή και οι αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου