Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η Βίκυ Σταμάτη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με ....5 αγχολυτικά....



viki-
Στην Α' Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου «Θριάσιο» νοσηλεύεται φρουρούμενη με συμπτώματα καταβολής και εξάντλησης η Βίκυ Σταμάτη.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, διακομίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται όπως και ο σύζυγός της, στο νοσηλευτικό ίδρυμα κατά την χθεσινή εφημερία του.
Αρχικά οι αστυνομικοί δήλωσαν στους γιατρούς στο Τμήμα Επειγόντων ότι η κρατούμενη παρουσίαζε συμπτώματα δηλητηρίασης. Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε ότι είχε καταναλώσει μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο όριο ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών. Δηλαδή, αντί για τρία χάπια, πήρε πέντε και... περίμενε να πεθάνει!
Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η Σταμάτη, δεν έδειξαν ανησυχητικά ευρήματα κι έτσι θα λάβει εξιτήριο πιθανότατα αύριο.

Εμείς, της προτείνουμε την άλλη βδομάδα που θα προσπαθήσει πάλι να ....αυτοκτονήσει, ας φάει 6 τσίχλες και ας περιμένει πάλι. Πού ξέρει? Μπορεί να σταθεί πιο τυχερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου